Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα

Εχετε μηπως tips για αφρατο κεικ κ καπκεικ?

Οσα κεικ εχω πετυχει ηταν απο τυχη, τωρα ομως θελω τα παιδια να το παινευουν ως το καλύτερο

Ευχαριστω

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην παρέα:D

Τι κάνετε? Πολλή ζέστη σήμερα και δεν κουνάει ούτε φύλλο...

Βλέπω να έχουμε κάπου κάπου παρουσίες ....η Αγγελική σταθερή, η ricola πλατσουρίζει στη Σάμο και αφήνει την πεθερά να μαγειρεύει.... την καλύτερη δουλειά κάνεις μεταξύ μας;)...Smurfita τι όμορφα που βρεθήκατε με τον Νίκο:P... μακάρι να τα καταφέρουμε να μαζευτούμε από Σεπτέμβρη!.. με το δάχτυλο τι έκανες? να έχεις υπόψη σου ότι στο ΚΑΤ η μικροχειρουργική είναι κορυφή, αν έχει σχέση το πρόβλημα σου με αυτό... δοκιμασμένα πράγματα (δυστυχώς)!

Οι υπόλοιποι να περνάτε όμορφα!

Εμείς μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς αργά αργά όμως:P... τελείωσε η άδεια του συζύγου, αλλά προσπαθούμε να πηγαίνουμε για μπανάκια τα απογεύματα και βραδινές βολτούλες... από φαί αυτές τις μέρες έχω κάνει παπουτσάκια, παστίτσιο με κοφτό μακαρονάκι, φασολάκια με κατσικάκι και σήμερα δεν έχω ιδέα τι θα κάνω:P... στέρεψα από ιδέες και δεν βοηθάει κανείς!:D... ίσως καμία ομελέτα φούρνου.... ξέχασα να σας πω ότι έκανα παγωτό, όπως συνηθίζω τελευταία με γεύση καραμέλα, μόκα-βανίλια και σκέτη βανίλια.

Φιλιά σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο!!!:tongue:

Καλησπέρα

Οσα κεικ εχω πετυχει ηταν απο τυχη, τωρα ομως θελω τα παιδια να το παινευουν ως το καλύτερο

Ευχαριστω

Καλημέρα!!

Εγώ για αφράτο κέικ δεν κάνω τίποτα παραπάνω από ότι λέει η φαρίνα στη συσκευασία.... το μόνο που έχω καταλάβει μετά από τόσα χρόνια είναι ότι για να γίνει αφράτο πραγματικά, δεν θέλει πολύ χτύπημα... ίσα να ανακατευτούν τα υλικά! καλή επιτυχία!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Το Σαββατοκύριακο είμασταν στα Γιάννενα για να δούμε τα παιδιά αλλά και για να αλλάξουμε παραστάσεις! Οπότε δεν μαγείρεψα κάτι. ΄Το απόγευμα θα φτιάξω κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες για να φάμε αύριο και μεθαύριο.

Νινάκι επέστρεψε στην δουλειά του ο αντρούλης σου ε? Δεν πειράζει αφού συνεχίζετε τις βολτούλες σας! Κι εγώ περιμένω πως και πως να τα πούμε από κοντά!

ouranio nektar9 όσες φορές έκανα κέικ και αντί για γάλα έβαλα χυμό ποτροκάλι βγήκε πολύ αφράτο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Τζα!!! Επέστρεψα κι εγώωωω... Καλημέρα και καλή εβδομαδα σε όλη την παρέα!

Πως τα περνάτε; Εμεις ξαναπροσαρμοζόμαστε. Τελειωσε η αδεια του μπαμπα μας χτες κι εφυγε. Η μικρη δυσκολευτηκε αυτη τη φορα πολύ και ζητουσε συνεχεια να παει μαζι του. Προσπαθουμε να της εξηγουμε συνεχεια ωστε να αντιμετωπιζει την κατασταση αλλα δεν παυει να ειναι παιδι.

Στρουμφιτακι περαστικα σου! Όλα μαζι σου ετυχαν βρε παιδι μου. Για τη μελένια ειμαι σιγουρη οτι ειναι μια γλύκα. Κι εγω το Νικο 'οπως τον περιγραφεις τον φανταζομαι.

Νινα τελειωσε η αδεια ε; Δεν πειραζει οσο συνεχιζονται οι βολτες και τα μπανια η ψυχολογια μενει ακμαια.

Αγγελικη συνεχιζεις τα πηγαινε - ελα κι εσυ; Τα παιδια πως τα περνανε;

Ρικολα ειπαμε χρειαζεται ξεκουραση σε ολους τους τομεις. Φτου φτου για τον μπεμπη που πανε ολα καλά. Εσυ αντεχεις με την αποχη;

Ουρανιο νεκταρ κι εγω στα κεικ δεν κανω κατι ιδιαιτερο απλά προσεχω να εχει αρκετα υγρα το μιγμα.

Στις διακοπες φαγαμε διαφορα. Το ΣΚ που μας περασε μας εφαγε η κουζινα γιατι ετοιμαζαμε ταπερακια για τον συζυγο (φακες, φασολακια, φασολαδα, γιδα βραστη, γιδα κοκκινιστη, μοσχαρι βραστο, μοσχαρι ετοιμο για γιουβετσι, γεμιστα, παστιτσιο). Για σημερα εχουμε γεμιστα. Δυστυχως στις διακοπες δεν ξεκουραστηκε γιατι αρρωστησαν με ιωση τα μικρα και μετα κολλησα κι εγω και οπως καταλαβαινετε με εφαγαν τα ξενυχτια. Δυστυχως σημερα που γυρισα στη δουλεια το κλιμα ειναι ιδιαιτερως βαρυ κι ελπιζω να ελαφρυνει λιγο γιατι ειναι κι η δικη μου ψυχολογια καπως και δεν βγαινει ετσι ο χειμωνας....

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Κάλώς την Φωτεινή!

Ζόρι βρε παιδί μου να περιμένεις την άδεια σου να ξεκουραστείς και στο τέλος να καταλήξεις πιό κουρασμένος από την ταλαιπωρία! Ελπίζω τώρα να ηρεμήσετε από τις ιώσεις. Και με το καλό να ανταμώσετε ξανά με τον αντρούλη σου.

Τα παιδιά μου μιά χαρά περνάνε! Να δω πως θα μαζέψω τον μικρό που έχει μάθει να γυρνάει από το πρωί μέχρι το βράδυ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα παρεακι!!!!

Φωτεινη μου αχχχχ....μωρε βεβαια παιδακι ειναι και λογικο να νιωθει ετσι.... :( κουραγιο και υπομονη!Κριμα που δεν περασατε οπως θελατε την αδεια..αλλα τουλαχιστον την περασατε ολοι μαζι!Οσο για την αποχη μια χαρα θεμα συνηθειας ειναι ολα δεν λεω πως δεν θα εδινα το βασιλειο μου για μια καρμποναρα η ενα σουβλακι η ενα παγωτο(οικογενειακη συσκευασια)....χαχαχα!!!Ο μικρος να ναι καλα και θα τα φαω καποια στιγμη ετσι κ αλλιως....Αρχισαμε και στερεες!!!Ειμαστε μεγαλοι τωρα!!!!!

Καλημέρα σε όλες και όλους.

Τι κάνετε παιδιά μου; Ελπίζω να περάσατε καλά στις διακοπές σας και όσοι επιστρέψατε καλό χειμώνα.

Κάντε κανένα μπάνιο και για μένα γιατί αν περιμένετε από μένα......

Μέχρι τώρα έχω κάνει μόνο 4. Είναι η δεύτερη φορά που αρρωσταίνω μέσα σε διάστημα 10 ημερών περίπου. Τη δεύτερη φορά ήμουν ήδη στο χωριό και έκανα και πυρετό. Χτες πήγα στο γιατρό και μου έδωσε αντιβίωση και αποχρεμπτικό.

Το καλύτερο των φετινών διακοπών μας ήταν ότι η μικρή Εβιρίνα έγινε νονά μαζί με τον ξάδερφό της και βαφτίσανε το μικρότερο ξαδερφάκι που απέκτησε πρόσφατα η μικρότερη αδερφή του Έβιρου. Δηλαδή η κόρη μου και ο γιος της μεγάλης αδερφής του άντρα μου βάφτισαν το μωρό της μικρότερης αδερφής του άντρα μου. Ένα μυστήριο πολύ ωραίο και ξεχωριστό με δυο νονούς παιδιά (12 η δική μου και 13 ετών ο ανηψιός μας). Όλοι είχαν συγκινηθεί και μας είπαν τα καλύτερα λόγια.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να σας δείξω και το φόρεμα που έραψα στην Εβιρίνα. Το κρατούσα σχεδόν μυστικό μέχρι τη βάφτιση για να μη ματιαστεί. Πραγματικά, στο τραπέζι που ακολούθησε δεν πρόλαβαν να τελειώσουν τη φράση τους κάποιοι συγγενείς που με ρωτούσαν για το φόρεμα και η γκαρσόνα που μας σέρβιρε έγειρε το δίσκο με τα πιάτα και χύθηκαν τα λάδια πάνω στην Εβιρίνα. Καταλαβαίνετε... μετά τα γέλια είχαμε και τα κλάματα. Ευτυχώς όμως καθάρισε στο πλύσιμο και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Κατά τα άλλα οι ονειρικές μου διακοπές περιλάμβαναν αϋπνία, βήχα, καθόλου κολύμπι, και μόνο δυο φορές βόλτα. Η μία φορά ήταν σε συναυλία του Λιδάκη. Εκεί πρέπει να έγινα κουδούνι γιατί ήμουν χωρίς ζακέτα και η περιοχή το βράδυ κατεβάζει κρύο και υγρασία. Η καημένη η μικρή Εβιρίνα έβηχε σα γέρος και κάθε βράδυ που έβγαινε στην πλατεία του χωριού για παιχνίδι την άκουγαν όλα τα καφενεία να βήχει και το συζητούσαν. Όσοι δεν τη γνώριζαν, την έμαθαν από το βήχα της. Το βράδυ σχεδόν κανείς δεν κοιμόταν στο σπίτι γιατί τους ξυπνούσε με το θόρυβο.

Τελικά αυτό το καλοκαίρι....αυτό το καλοκαίρι...... αχ, αχ.

Στα μαγειρικά μας τώρα, την Κυριακή μαγείρεψε αποκλειστικά η μεγάλη Εβιρίνα για να φάμε με τις οικογένειες των αδερφών του Έβιρου. Έφτιαξε παστίτσιο, κοτόπουλο με λαχανικά στη λαδόκολλα, κίτρινο ρύζι τηγανητό και μπουγιουρντί (φέτα-ντομάτα ψητά). Τα ανέλαβε όλα μόνη της με μεράκι και ευχαρίστηση. Εγώ με τον Έβιρο είχαμε πάει στην εκκλησία και στην επιστροφή ήπιαμε το καφεδάκι μας στη βεράντα ενώ η Εβιρίνα είχε ξεκινήσει στην κουζίνα.

Έτσι περίσσεψαν αρκετές μερίδες φαγητού και φάγαμε και χτες. Σήμερα δεν ξέρω ακόμη τι θα μαγειρέψουμε ίσως κάτι πρόχειρο ίσως κάτι πιο πολύωρο. Θα δούμε αναλόγως τα κέφια.

Νίκο και smurfita χαίρομαι που συναντηθήκατε! Λέτε να τα καταφέρετε να τα πούμε κι εδώ στην συνάντηση που θα γίνει στην Αθήνα? Μακάρι!

Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο αρκεί ο Νίκος να κατέβει Αθήνα.

Ιωάννα μακάρι να καταφέρεις να τα πούμε στην συνάντησή μας! Και να μας πεις ότι βρήκες και δουλειά επίσης!

Κι εγώ το ελπίζω. Αφενός να γνωριστούμε από κοντά όσο περισσότεροι γίνεται κι αφετέρου να βρει σύντομα η Ιωάννα δουλειά.

Εβιράκι δεν μου φαίνονται καθόλου λίγες οι δουλειές που έκανες! Κι εγώ θέλω να κάνω ένα τέτοιο ξεκαθάρισμα σε ντουλάπια αποθήκη κι όλο το αναβάλω :confused:

Χτες το βραδάκι ο Έβιρος μου άδειασε όλη τη ντουλάπα της βεράντας από τη μεριά της κουζίνας. Ήταν το μόνο που πρόλαβε να κάνει το βράδυ πριν έρθει μια οικογενειακή μας φίλη για μεζεδάκι στο σπίτι.

Σήμερα πρέπει να κάτσω να ξεκαθαρίσω τι θα κρατήσω και τι θα πετάξω από μια μικρή βεράντα γεμάτη πράγματα.

Με την ευκαιρία να σας πω να γελάσετε, βρίσκει που λέτε μια συσκευασία των 4 κομματιών από γκαζάκια μεγάλου μεγέθους που μπαίνουν στις κουμπωτές γκαζιέρες. Και τι άρχισε να φωνάζει στη βεράντα; Έλα 'δω μωρή Ρούπα, να η γιάφκα, εδώ είναι η γιάφκα. Βρήκα πολλά γκαζάκια. Εγώ που βρισκόμουν μισοχωμένη στο ντουλάπι της κουζίνας που είχα βγάλει όλα κατσαρολικά και τα τακτοποιούσα βρέθηκα στο πάτωμα από τα γέλια.

Δεν πειράζει όμως χαλάλι του! Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τους τελευταίους μήνες και μου αρκεί να τον βλέπω να περνάει καλά!

Και μόνο που το σκέφτηκες έτσι για τον αδερφό σου δείχνει πόσο τον αγαπάς, μπράβο βρε Αγγελική με συγκινείς.

Εβιρακι τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε!

Κι εγώ χαίρομαι που ξαναγράφω μετά από πολλές μέρες. Στο χωριό δεν το συζητάμε να έχει σήμα. Μέχρι πέρσι κάτι γινόταν έστω μια φορά στις 5 μέρες είχε μια γραμμούλα. Φέτος δεν ξέρω τι έκαναν και δεν είχε καθόλου. Γι' αυτό δεν μπήκα καθόλου.

Περαστικά στις Εβιρινες σου!

Φωτεινή αυτό ξαναγράψτο μου. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για τη μικρή Εβιρίνα που συνεχίζει τα εισπνεόμενα και επειδή το ένα απ' αυτά έχει κορτιζόνη θα το συνεχίσει κόβοντάς το σταδιακά μέχρι τις 05/09. Μόνο η μεγάλη Εβιρίνα ανάρρωσε.

Οι δουλειες που εκανες ειναι πολλες και χρονοβορες- μη φοβασαι ολες σε καταλαβαινουμε! Πως παει η μέση με ολα αυτα;

Κι ακόμη δεν έχω τελειώσει Φωτεινή μου. Η μέση μου έχει ξεκολλήσει όχι μόνο από τις βαριές δουλειές, αλλά και από το δυνατό βήχα. Πώς με καταλαβαίνεις!!!!!!!!!!!

Εβιράκι ξέχασα η γαιδούρα να σου πω περαστικά για τα κορίτσια σου!

Έλα βρε Αγγελική σιγά το σημαντικό. Έχεις την ευκαιρία και τώρα να μου ξαναευχηθείς. Σ' ευχαριστώ πολύ.

Τώρα βρήκα την ευκαιρία να μπω να γράψω λίγο... Όπως είπε και ο πολυαγαπημένος μας Νίκος βρεθήκαμε για καφέ και παγωτό κι έχω να σας πω ότι είναι απλά καταπληκτικός- τόσο ο ίδιος όσο και η Χριστίνα. Είναι αυτό που λένε έξω καρδιά και απίστευρα γελαστοί! Τα δε μικρά τους είναι φοβερά και αξιαγάπητα!!!

Μπράβο Στρουμφίτα, χαίρομαι για τη συνάντησή σας. Ο Νίκος έτσι όπως τον περιγράφεις δείχνει να είναι από το γραπτό του λόγο.

Άλλο νέο...για να θυμηθώ...χάλασε το λαπτοπ μου και δεν μπορώ να κάνω εύκολα τη δουλειά μου, απέκτησα ένα μικρό προβληματάκι στο δάχτυλο του ποδιού και μάλλον θα χρειαστεί μια μικροεπεμβασούλα (αλλά δεν ξέρουμε ακόμη στα σίγουρα)

Κότσι έχεις;

Θελω πολυ να τα καταφερουμε να βρεθουμε....αν κανονισετε οι αθηναιοι μη με ξεχασετε!!!!!(απο 1-9 ομως)θα σας φερω και τον μικρο...ειναι ησυχος και κοινωνικος και δε θα ενοχλει!!!

Όχι Ρίκολα δε σε ξεχνάμε. Θα γράψουμε στο μαγειροκαφέ σχετικά και όποιος εκδηλώσει ενδιαφέρον θα έρθει. Τις μικρές λεπτομέρειες θα τις ορίσουμε με π.μ.

Καλησπέρα

Ευχαριστω

Γεια σου Ουράνιο Τόξο, τι κάνεις;

Εμένα τα καλύτερα κέικ μου έχουν βγει όταν είχα βάλει μέσα γιαούρτι στραγγιστό. Έβγαιναν αφράτα και πολύ γευστικά.

Εμεις ξαναπροσαρμοζόμαστε. Τελειωσε η αδεια του μπαμπα μας χτες κι εφυγε. Η μικρη δυσκολευτηκε αυτη τη φορα πολύ και ζητουσε συνεχεια να παει μαζι του. Προσπαθουμε να της εξηγουμε συνεχεια ωστε να αντιμετωπιζει την κατασταση αλλα δεν παυει να ειναι παιδι.

Ωχ, να ένα από τα δύσκολα. Παλιοκατάσταση. Σε καλαβαίνω.

Τα παιδιά μου μιά χαρά περνάνε! Να δω πως θα μαζέψω τον μικρό που έχει μάθει να γυρνάει από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Θα είναι δύσκολο το πρώτο διάστημα. Εδώ εμείς οι μεγάλοι δεν μπαίνουμε εύκολα σε πρόγραμμα μετά τις διακοπές, πού να μπούνε τα παιδάκια που περνάνε τόσο ωραία με το παιχνίδι!!

Εβιρακι μας!!!

Περαστικα σου!!Λυπαμαι που και εσυ ησουν αρρωστουλα στις διακοπες σου.

Παντα αξια η μικρη σου Εβιρινα να σας ζησει το ανηψουδι!!

Και φορεμα της μικρης εφτιαξες???Εισαι οντως πολυταλαντη!!!!!Περιμενω φωτο!!!

Τελικα ειστε μαγειροοικογενεια!!!!Μπραβο και στη μεγαλη σου Εβιρινα!

Χαιρετώ την μαγειροπαρέα!

Σήμερα θα φάμε κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες και μάλλον και αύριο γιατί θα περισέψει.

ricola μόλις λήξει το εμπάργκο (!) προσοχή μην πάρεις μαζεμένα κιλά!

Εβιράκι τι καλοκαίρι της ταλαιπωρίας πέρασες? Δεν σε πήγε καθόλου το κλίμα φέτος ε? Εύχομαι τουλάχιστον οι υπόλοιπες μέρες σας να περάσουν ήρεμα!

Πάντα άξια να είναι η μικρή Εβιρίνα! Στην συνάντησή μας να μας δείξεις οπωσδήποτε φωτογραφίες από την βάφτιση!

Για την μεγάλη δεν έχω λόγια! Άξια σαν την μανούλα και τον πατερούλη της!

Καλά ξεμπερδέματα με τα ξεκαθαρίσματα! Τώρα εξηγείται γιατί στην γειτονιά σου περιφέρονται περιπολικά συνέχεια!!! :tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Βρήκα μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται λίγο καθαρότερα το φόρεμα. Είναι απλό, μάξι με μόνη διακόσμηση τα τριαντάφυλλα που έφτιαξα από το ίδιο ύφασμα και τις ράντες που κάνουν το σχέδιο το Λάμδα στην όψη και στην πλάτη. Το ξεκίνησα στη Γερμανία κι έκανα ένα μήνα να το τελειώσω στο χέρι γιατί δεν έραβα κάθε μέρα.

5f164c75-df23-4ded-b7ba-28a7301a22c4.jpg

Εβιρακι μας!!!

Περαστικα σου!!Λυπαμαι που και εσυ ησουν αρρωστουλα στις διακοπες σου.

Σ' ευχαριστώ Ρίκολα, πού θα πάει θα περάσει.

Παντα αξια η μικρη σου Εβιρινα να σας ζησει το ανηψουδι!!

Και φορεμα της μικρης εφτιαξες???Εισαι οντως πολυταλαντη!!!!!Περιμενω φωτο!!!

Σ' ευχαριστώ για όλα.

Τελικα ειστε μαγειροοικογενεια!!!!Μπραβο και στη μεγαλη σου Εβιρινα!

Με κάνεις χαρούμενη, σ' ευχαριστώ πολύ.

Εβιράκι τι καλοκαίρι της ταλαιπωρίας πέρασες? Δεν σε πήγε καθόλου το κλίμα φέτος ε? Εύχομαι τουλάχιστον οι υπόλοιπες μέρες σας να περάσουν ήρεμα!

Σ' ευχαριστώ Αγγελική μου. Εγώ να δεις πώς το εύχομαι.

Πάντα άξια να είναι η μικρή Εβιρίνα! Στην συνάντησή μας να μας δείξεις οπωσδήποτε φωτογραφίες από την βάφτιση!

Ευχαριστούμε πολύ.

Για την μεγάλη δεν έχω λόγια! Άξια σαν την μανούλα και τον πατερούλη της!

Σ΄ευχαριστώ Αγγελική μου.

Καλά ξεμπερδέματα με τα ξεκαθαρίσματα! Τώρα εξηγείται γιατί στην γειτονιά σου περιφέρονται περιπολικά συνέχεια!!! :tongue:

χαχαχαχαχα μάλλον τον ακούσανε που φώναζε.

Καλησπέρα παρεούλα.

Πολύ χαίρομαι που μαζευόμαστε σιγά σιγά:P

ΦΩΤΕΙΝΗ763 με ιώσεις την περάσατε? τι ατυχία:( και πώς να καταλάβει το παιδί ότι πρέπει να φύγει ο μπαμπάς πάλι?!:o ελπίζω τουλάχιστον να φτιάξει το κλίμα στην δουλειά σου;) καλή δύναμη σου εύχομαι!

Εβιράκι τι καλοκαίρι περνάς και εσύ? φτου φτου... μήπως σε ματιάσανε? αλλά η μεγάλη Εβιρίνα έδωσε ρέστα!:D να την χαίρεσαι! και η μικρή Εβιρίνα πάντα άξια! πρέπει να είσαι πολύ περήφανη!:tongue: τι όμορφο φόρεμα που έκανες! και υπέροχο χρώμα! άμα πιάνει το χέρι, κάνει θαύματα!!

Από φαγάκι σήμερα έκανα στραπατσάδα και μελιτζάνες στο φούρνο γεμιστές με τυράκι... δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα νιώθω πολύ κουρασμένη... αφού με το ζόρι γράφω τώρα...κουτουλάω από την νύστα;)

Φιλάκια σε όλους!

Γειά σας!!!

Μπήκα να πω ένα γρήγορο καλησπέρα και καληνύχτα μαζί!

Εβιρι πάρα πολύ ωραίο το φόρεμα! Χίλια μπράβο! Πάντα άξια η μικρή Εβιρίνα! Περαστικά σας οικογενειακώς! Τι είναι κι αυτό τώρα καλοκαιριάτικα...απαπα....

Φωτεινή μου δύσκολος ο αποχωρισμός για τη μικρή...την καταλαβαίνω γιατί κι εγώ όταν ήμουν στην ηλικία της στενοχωριόμουν πολύ όταν χρειαζόταν να φύγει ο μπαμπάς μου και δεν με κάναν καλά με τίποτα οι υπόλοιποι!

Νίνα πολύ ωραίο το φαγάκι σου! Τρελαίνομαι για μελιτζάνες και ειδικά όπως τις έκανες! Μήπως σε επηρέασε η ζέστη ή έκανες πολλές δουλειές και είσαι κουρασμένη;

Αγγελική τι ωραία που πηγαίνετε στα Γιάννενα! Κοτοπουλάκι σκεφτόμουν να κάνω για σήμερα, αλλά...

Παρεούλα μου αγαπημένη επέστρεψε ο άντρας μου στηδουλειά καθώς τελείωσε η άδειά του προς το παρόν τουλάχιστον και- ας μου επιτρέψετε την έκφραση- τα'παιξα σήμερα! :cry: Έχουμε να κοιμηθούμε φυσιολογικά 2 μέρες και συν τοις άλλοις έτσι για να μην ξεχνιομαστε χάλασε και οθερμοσίφωνας. Αυτή η εβδομάδα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά. Σα να μας κακολόγησε-μάτιασε-γλωσσόφαγε κάποιος. Δεν έχω ιδέα τι με περιμένει αύριο. Σήμερα η μικρή έδωσε ρέστα γκρίνιας. Μόλις έπαιρνε ο μπαμπάς της τηλέφωνο τσουπ ησύχαζε, μετά όμως αααααααααααα. Ουφ... οπότε μαγειρικά έκανα χυλοπιτούλες σκέτες κι ας ελπίσουμε ότι αύριο θα μπορέσω να μαγειρέψω κανονικά!:rolleyes:

Κλείνουν τα μάτια μου. Πάω να φάω ένα τοστάκι και μετά κρεβατάκι!

Καληνύχτα σε όλους και φιλιά πολλά!!!

Α...να μην ξεχάσω...θα ήταν πολύ ωραία να συναντιόμασταν, αλλά κι εγώ αν τα καταφέρω θα φέρω και τη μικρούλα μου γιατί αποκλείεται να την αφήσω πουθενά. Μην ανησυχείτε όμως, είναι κυρία έξω, ούτε γκρίνια ούτε τίποτα, μόνο γελάει και κοιμάται!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Για σήμερα δεν μαγείρεψα γιατί έχει μείνει κοτοπουλάκι στον φούρνο με πατάτες. Και βγήκε και πολύ νόστιμο και ξυνούτσικο!

Εβιράκι το φόρεμα είναι πάρα πολύ ωραίο! Άμα πιάνουν τα χέρια σου βρε παιδί μου...

Νινάκι μάλλον ο καιρός ευθύνεται για την κούρασή σου! Έχει αρκετή υγρασία που βαραίνει την ατμόσφαιρα.

Σμουρφιτάκι υπομονή με την γκρινίτσα της μπουμπούς. Έτσι είναι τα μωράκια! Και εννοείται πως θέλουμε να την φέρεις κι εσύ στην συνάντησή μας!

Παρεάκι τι λέτε να κανονίσουμε να τα πούμε την επόμενη εβδομάδα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!!

Μάλλον κολοκύθια με πατάτες και καρότα θα κάνω σήμερα... δεν έχω πάλι καμία όρεξη για κάτι μπελαλίδικο:mad: τώρα πίνω λίγο καφεδάκι, μπας και ισιώσω λίγο, γιατί με περιμένουν ένα σωρό δουλειές και δεν έχω κουράγιο καθόλου.

Αγγελική πολύ πιθανό να φταίει η υγρασία.. τι να πω? για τη συνάντηση εγώ είμαι μέσα... για πείτε βρε κορίτσια και αγόρια!

Smurfita ελπίζω να είναι καλύτερη η μέρα σου σήμερα:D... φυσικά να έχεις μαζί σου το μωρουλίνι σου... αλλά άμα έχει πολλά πιασιματάκια, δεν θα γλυτώσει τα φιλάκια, να το ξέρεις!:tongue:

Καλή συνέχεια σε όλους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...