Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλή εβδομάδα μαγειροπαρέα!

Βλέπω έχουμε μπει σε mood διακοπών όλες και όλοι και η κίνηση στο καφέ μας είναι πολύ πεσμένη! Δεν πειράζει αρκεί να περνάτε καλά ότι κι αν κάνετε!

Κι εγώ ήμουν στο χωριό μαζί με τον άντρα μου το Σαββατοκύριακο κι επέστρεψα χτες με το ΚΤΕΛ μιά κι ο άντρας μου έχει άδεια αυτήν την εβδομάδα. ¨Ομως δεν θα είμαι μόνη μου αφού θα έρθει να μείνει μαζί μου ο αδερφός μου που μόλις επέστρεψε από διακοπές συνδιασμένες με την δουλειά του.

Δεν ξέρω αν θα μαγειρέψω καθόλου αυτήν την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι στην γειτονιά μου έχουμε Σκλαβενίτη που φτιάχνει φαγητά τα οποία είναι πολύ νόστιμα και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παίρνω και τρώω από εκεί κάθε απόγευμα ερχόμενη από την δουλειά.

Σας φιλώ για την ώρα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα και καλη εβδομάδα!

Ξεκουραζομαστε βλέπω ε; Καλά κανετε. Γεμιστε τις μπαταριες σας για το χειμωνα.

Αγγελικουλα συμφωνω με αυτο που σκέφτηκες. Κι εγω στη θεση σου θα βαριομουν να μαγειρεψω για ενα ατομο.

Χτες εφυγε ο αντρας μου με τη μικρη για το χωριο του και Τριτη απόγευμα ακολουθω κι εγω με τον μικρο. Δυστυχως φυλαω αρκετες μερες άδειας για το χειμωνα για να ειμαι σε θεση να αντιμετωπισω ο,τι προκυψει.

Χτες φαγαμε γεμιστα. Το Σαββατο φαγαμε κοτοπουλο ψητο με μπυρα που εφτιαξε ο αντρας μου. Σημερα ειχε γεμιστα για τους αλλους κι ειπα στη μαμα μου να μην ασχοληθει με εμενα - κατι θα τσιμπησω. Αν δεν μπορεσω να μπω αυριο ευχομαι σε ολες και ολους να περνατε καλά και να χαιρεστε αυτες τις μερες με αυτους που αγαπατε!

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Μόλις μπήκα σπίτι από ένα ραντεβού που είχα. Αλλά θα σας πω τα άλλα νέα μου! Πριν πάω στο ραντεβού ξέρετε με ποιον πήγα για καφέ και παγωτό; με την smurfita μας που γνώρισα σήμερα! Και είναι εξαιρετική και από κοντά! Γλυκιά και τρομερά γελαστή. Μια παρέα υπέροχη!! Και όχι μόνο η smurfita αλλά και ο άντρας της που είναι εξαιρετικός. Τώρα για την μπουμπού ότι και να σας πω είναι λίγο. Αυτά τα ολίγα από μένα. Σας αφήνω γιατί τρέχω τρέχω και πάλι τρέχω. Πολλά φιλιάαα.

Νινα μου καλώς ήρθατε στην Εύβοια. Δεν ξέρω παραλίες γιατί δεν είμαι απ εδώ (ένας χρόνος τώρα είναι που έχω έρθει) λένε ότι το Λευκαντί είναι καλό και η Αμάρυνθος!!!

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια.

Χαθήκαμε... έχεις δίκιο Αγγελική:D λίγο διακοπές , λίγο βολτούλες, λίγο η θάλασσα... δεν θέλει και πολύ:tongue: εγώ πριν 1 ώρα γύρισα από θάλασσα...σήμερα είμασταν όλη μέρα έξω!

Από φαί είχα φτιάξει χτες παστίτσιο με κοφτό μακαρονάκι και φάγαμε και σήμερα.

Νίκο τελικά θα πάμε μία μέρα στις Πετριές. έχεις πάει? είναι καταπληκτικά... έχει πολύ ψάρι και ωραία θάλασσα.

Σας αφήνω να αράξω λίγο.. αύριο έχω τρεξίματα και με τον καύσωνα θα είναι ζόρικα.

Φιλιά σε όλους. να περνάτε όμορφα:tongue:

Αχ ειχα γραψει ενα κατεβατο και κατι πατησα και σβηστηκε ολο. Εν περιληψει εκανα ενα γλυκο γρηγορο κι αν εχει πετυχει θα σας το πω.

Μακαρι να οργανωναμε μια συναντηση να βρεθουμε και να γνωριστουμε

Μαγειρικα εχουμε φαει μπουτια κοτοπουλου bbq με πατατες τηγανιτες, παπουτσακια ειχαμε σημερα.

Αν γνωριζετε καποιον που να ψαχνει για υπαλληλους πειτε μου γιατι ψαχνω για δουλεια!!

Φωτεινη αυτο που λενε οτι φετος δεν βγηκαν τα φιδακια και ειναι κακος οιωνος αληθευει? Μου ειπαν οτι 2 φορες δεν βγηκαν και τη μια εγινε πολεμος και την αλλη ο μεγαλος σεισμος.

Σας καληνυχτιζω, θα τα πουμε παλι!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους.

Εδώ έχω πολλές ασχολίες και δεν πολυμπαίνω όπως είδατε. Έβαψα τα κάγκελα, έκανα εξόρμηση στο υπόγειο να το συγυρίσω και να πετάξω πράγματα που δεν τα χρειαζόμασταν πια, στο κεφαλόσκαλο της ταράτσας επίσης το ίδιο, κάτι ντουλάπια του σπιτιού με αποθηκευμένα αντικείμενα από προηγούμενα ταξίδια....

Τώρα που τα γράφω δείχνουν λίγα, αλλά μου πήραν αρκετό χρόνο και το κυριότερο φοβερή κούραση.

Είχαμε και ιωσούλες. Η μικρή Εβιρίνα ήταν με πυρετό από την Παρασκευή και μόνο χτες έκανε τα τελευταία δέκατα. Έχει όμως γαϊδουρόβηχα όπως έχει και η μεγάλη Εβιρίνα. Εγώ ευτυχώς δεν έχω κάτι αν εξαιρέσει κανείς τα γρατσουνισματάκια στο λαιμό.

Ήταν κι ο καιρός πριν αρρωστήσουν άστατος κι έχουμε κάνει μόνο 4 μπάνια από την ημέρα που ήρθαμε. Με λίγα λόγια ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε κι ο γάιδαρός......

Στα μαγειρικά μας νέα τώρα επειδή δεν τα θυμάμαι όλα ούτε και με τη σωστή σειρά θα αναφέρω κατά ομάδες τροφίμων ότι έφτιαξα από θαλασσινά θράψαλα γεμιστά με ρύζι και σάλτσα, θράψαλα τηγανητά με πατάτες, χταποδάκι γιουβέτσι με κριθαράκι, κοτόσουπα βελουτέ, σούπα με λαχανικά βελουτέ (για τον πονόλαιμο της Εβιρίνας και οι δύο) κολοκυθάκια γεμιστά με αλευρολέμονο, γεμιστά φούρνου, ζυμαρικά με μελιτζάνες, γιουβαρλάκια, μπιφτέκια στο φούρνο. Αυτά μπόρεσα να θυμηθώ.

Εγω περιμενω πως κ πως να σχολασω μιας κ ξεκιναει η αδεια μου!!!

Εβιρκαι μου καλως ορισες!! Αντε οταν μαζευτουμε ολοι ξανα να κανονισουμε να βρεθουμε!!!

Τζένη μου Σ' ευχαριστώ, καλές διακοπές να έχεις και όταν γυρίσεις θα συναντηθούμε.

Εβίρι καλώς ήρθες:-P...είδες ζέστη εδώ? και υγρασία μαζί... αλλά άμα είσαι στη θάλασσα, βουτάς και δεν καταλαβαίνεις τίποτα...γιατί την φοβήθηκες?

Σ' ευχαριστώ Νίνα μου. Φοβήθηκα στη Γλυφάδα γιατί βαθαίνει κάπως απότομα και όταν έρχεται το κύμα εγώ κινδυνεύω να με σκεπάσει αντί να με σηκώσει.

δεν πηγαίνατε εκεί για μπάνιο πριν?

Εκεί πήγαινα όταν ήμουν μέχρι περίπου 9 - 10 ετών. Μετά ακούστηκαν διάφορα για μόλυνση και περιμέναμε τις διακοπές στην Κρήτη για να κάνουμε μπάνια με τους γονείς μου. Όταν παντρεύτηκα πηγαίναμε στην Αγία Μαρίνα και τα τελευταία χρόνια στο Λαιμό.

για συνάντηση όποτε θέλετε, εγώ είμαι μέσα... εδώ θα είμαι... οι υπόλοιπες τι λέτε? αν και μου φαίνεται ότι οι περισσότερες λείπουν τώρα...εσύ πότε φεύγεις για χωριό και πότε γυρνάς?

Εγώ θα είμαι τέλος Αυγούστου πάλι εδώ.

Καλως ηρθες εβιρι!

Σ' ευχαριστώ Ιωάννα.

Συνεχεια παραπονιέται οτι πονάει η κοιλιά του και η παιδίατρος ειπε οτι το κάνει πλάκα αλλα τελικά εχτες πήγαμε στο νοσοκομείο κι εχει παλι ελαφρια γαστρεντεριτιδα.

Ωχ τον καημένο περαστικά του.

Εβιρι εμεις ειχαμε δροσουλα τις προηγουμενες μερες - σημερα ομως εχει ζεστη από το πρωι.

Φωτεινή μου τώρα να δεις. Λιώνουμε στη ζέστη αυτές τις δύο μέρες και δεν μπορούμε να βάλουμε κλιματιστικό (τώρα που το έχουμε) λόγω των παιδιών που αρρώστησαν.

Κοριτσάρες όμορφες γειά σας!!

Μπήκα μια στα γρήγορα να σας διαβάσω και πάω σβέλτα για ύπνο...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ άλλο έχω ξεθεωθεί. Πρόσφατα κορίτσια βρήκα 4 γατάκια μωρά στον κήπο. Η μαμά τους δεν τα κατάφερε και μου έμειναν εδώ. Το ένα ήταν ετοιμοθάνατο αφού αρνούνταν να φάει με τα άλλα οπότε το πήγα στον γιατρό και το τάιζα κάθε μέρα με σύριγγα και αν το δείτε τώρα είναι ΤΑΥΡΑΚΙ. Το άλλο σήμερα έπαθε μόλυνση στο μάτι και πάλι κτηνίατρος και σταγόνες και τρέχω και με αυτά αλλά είναι τόσο όμορφα και χαδιάρικα και παιχνιδιάρικα που μπορείς να τα αφήσεις;;;

Αχ μωρέ Νίκο, είσαι ψυχούλα. Μπράβο που τα φροντίζεις.

Εβίρι καλώς ήρθες!!! Ώρα για βουτιές Μαγειροστρατηγέ μου!!!

Σ' ευχαριστώ Νίκο, καλώς σας βρήκα.

και σα να μην έφτανε αυτό ο μικρός μου πάλι άρρωστος ήταν, 5 μέρες με πυρετό τις 2 από αυτές μάλιστα πολύ υψηλό μέχρι 39,8 έφτασε. Εχθές τον πήγα στο γιατρό και είδε ότι έβγαλε και κάτι σπυράκια στο κορμάκι του και μου είπε κυκλοφορεί μια τέτοια ίωση με εφνιδια εξανθήματα που όταν πέφτει ο πυρετός βγαίνουν αυτά τα εξανθήματα τα οποία προκαλούν πολύ γκρίνια στο παιδί, το έζησα και αυτό.

Να τα, πώς να είσαι ήρεμη μετά. Έχεις δίκιο.

Εβίρι καλώς ήρθες στην πατρίδα! Έχεις και άλλη κόρη που ζεί εδώ?

Σ' ευχαριστώ Καστεράκι μου. Ναι η μεγάλη μου Εβιρίνα είναι 22 ετών και επειδή σπουδάζει στην Αθήνα δεν ήταν δυνατόν να μας ακολουθήσει.

Επέστρεψα την Κυριακή το βράδυ από τις διακοπές και έχω δύο μέρες τώρα που πήζω στην δουλειά!

Αγγελική μου καλώς ήρθες και πάλι. Θα σου ευχηθώ από κοντά καλό χειμώνα για να έχει μπει και ο Σεπτέμβριος. Ελπίζω να πέρασες καλά.

Εβιράκι θεωρώ πως έχεις έρθει στα πάτρια εδάφη!

Τώρα που γράφω ξανά μου φαίνεται σαν να είμαι εδώ μόνο 3-4 μέρες κι έχουν περάσει ήδη 13.

Ο μικρος ειναι ενα ονειρο(κουκουββββαααα) αγαπα πολυ τη θαλασσα!!!Προσαρμοζεται σε ολα καλα και γρηγορα!!!

Μπράβο στο μικρούλι.

Παιδιά επανήλθα! Με θυμούνται οι παλιοί Η με ξέχασαν; Είδα κ καινούρια ονόματα μέσα! Ωραία! Τώρα θα τα λέμε συχνα..

Έλα καλέ γιατί να σε ξεχάσουμε; Τι κάνεις, πώς περνάς;

Πριν πάω στο ραντεβού ξέρετε με ποιον πήγα για καφέ και παγωτό; με την smurfita μας που γνώρισα σήμερα! Και είναι εξαιρετική και από κοντά! Γλυκιά και τρομερά γελαστή. Μια παρέα υπέροχη!! Και όχι μόνο η smurfita αλλά και ο άντρας της που είναι εξαιρετικός. Τώρα για την μπουμπού ότι και να σας πω είναι λίγο.

Μπράβο παιδιά για τη συνάντηση. Χαίρομαι που περάσατε καλά.

Μακαρι να οργανωναμε μια συναντηση να βρεθουμε και να γνωριστουμε

Ιωάννα το σίγουρο είναι ότι θα βρεθούμε το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και θα επικοινωνήσουμε ξανά για να ορίσουμε μέρα, ώρα και τόπο προς το τέλος του Αυγούστου. Να είσαι προετοιμασμένη.

Εύχομαι να βρεις γρήγορα κάποια δουλειά.

Φωτεινη αυτο που λενε οτι φετος δεν βγηκαν τα φιδακια και ειναι κακος οιωνος αληθευει? Μου ειπαν οτι 2 φορες δεν βγηκαν και τη μια εγινε πολεμος και την αλλη ο μεγαλος σεισμος.

Αυτό το διάβασα κι εγώ στο ίντερνετ.

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Νίκο και smurfita χαίρομαι που συναντηθήκατε! Λέτε να τα καταφέρετε να τα πούμε κι εδώ στην συνάντηση που θα γίνει στην Αθήνα? Μακάρι!

Φωτεινή μία μερίδα φαγητό από το σούπερ μάρκετ έχει πάνω κάτω 4 ευρώ. Με 20 ευρώ, άντε 25 σου λέω, έχω κλείσει με το θέμα φαγητό για την εβδομάδα και δεν έχω και σάτζαλα μάτζαλα να πλύνω! ;)

Ιωάννα μακάρι να καταφέρεις να τα πούμε στην συνάντησή μας! Και να μας πεις ότι βρήκες και δουλειά επίσης!

Εβιράκι δεν μου φαίνονται καθόλου λίγες οι δουλειές που έκανες! Κι εγώ θέλω να κάνω ένα τέτοιο ξεκαθάρισμα σε ντουλάπια αποθήκη κι όλο το αναβάλω :confused:

Χτες, σήμερα και αύριο έχω μαραθώνιο πλυσίματος και σιδερώματος! Γύρισε ο αδερφός μου από την Μύκονο που ήταν για δουλειά 2,5 μήνες κι έφερε 2 σακούλες σκουπιδιών άπλυτα! Την Πέμπτη το πρωί θέλει να φύγει για διακοπές οπότε όπως καταλαβαίνεται εγώ τρέχω!!!!! Δεν πειράζει όμως χαλάλι του! Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τους τελευταίους μήνες και μου αρκεί να τον βλέπω να περνάει καλά!

Αυτά τα ολίγα παρεάκι! Τα ξαναλέμε!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αλοχα κι απο μενα!!!

Εβιρακι τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε! Περαστικά στις Εβιρινες σου! Οι δουλειες που εκανες ειναι πολλες και χρονοβορες- μη φοβασαι ολες σε καταλαβαινουμε! Πως παει η μέση με ολα αυτα;

Ιωαννα μου ευχομαι να βρεις συντομα δουλεια. Θα σε εχω υπόψιν αν και πεφτω κομματακι μακρια. Τα φιδακια βγηκαν τελικα. Εγω δεν πιστευω σε αυτες τις προλήψεις αν και ο κοσμος εδω ηταν ανησυχος. Πιστευω οτι περισσοτερο εφταιγε ο καιρος καθως τις προηγουμενες μερες ειχε χαμηλες θερμοκρασιες για τα δεδομενα του νησιου. Ειδα και περυσι που βγηκαν και μετα μας πηρε και μας σηκωσε με τους σεισμους. Εν τω μεταξυ εχει ερθει κι ο ΕΝΦΙΑ κι εχει γινει το ελα να δεις - κυριως στην σεισμοπληκτη περιοχη.

Αγγελικη κουραγιο με τις δουλειες. Σου ειπα στο θεμα της μαγειρικης ειμαι μαζι σου. Εισαι ψυχουλα.

Νινα καλα μπανια! Καλες εκδρομουλες να κανετε!

Νικο και Στρουμφιτα ζηλεψα τη συναντηση σας! Τι ωραια! Καλά η μελένια σιγουρα θα ειναι υπεροχη.

Ακουω για τοσες συναντησεις και ζηλευω και σκεφτομαι μηπως να οργανωναμε και μια μεσω skype να βολευτουμε οι της αθανατης ελληνικης επαρχίας;

Η μικρη σηκωσε πυρετο χτες κι ετσι ημαστε συνεχεια στα τηλεφωνα με τον αντρα μου. Τα΄παιξε λιγακι που ειχε ολη τη φροντιδα μονος του. Το απογευματακι ταξιδευει κι η υπόλοιπη οικογενεια κι ετσι θα τσιμπησω κατι απ'εξω. Θα με χασετε για καμια δεκαρια μερες γιατι δεν θα εχω χρονο κι ευκολη προσβαση στο ιντερνετ.

Φιλια πολλά και καλά να περνατε!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Φωτεινή μου περαστικά στην μικρούλα σου!

Καλό ταξίδι να έχετε και μας γράφεις νέα σου όποτε μπορέσεις!

Εβιράκι ξέχασα η γαιδούρα να σου πω περαστικά για τα κορίτσια σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γειά σας και χαρά σας!

Τι κάνετε? χαθήκαμε όλοι, αλλά θα επανέλθουμε σύντομα πιστεύω... από τέλος Αυγούστου σίγουρα:D

Εγώ τα έχω ρίξει λίγο στον κόκορα, που λέμε... ο σύζυγος έχει άδεια και κάνουμε διάφορα πράγματα, όπως δουλειές στο σπίτι, βόλτες, μπανάκια... από φαί όπως καταλαβαίνετε τρώμε συχνά έξω και τις άλλες φορές κάνω κάτι πρόχειρο όπως μακαρόνια με κυμά, μπριζόλες στα κάρβουνα, κ.α.

Ελπίζω να περνάτε όλοι όμορφα... φιλιά σε όλους:tongue:

Και χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χτες ή που είχαν εορτάζοντες... σίγουρα είμαστε πολλοί!

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα! Ποιά παρέα δηλαδή, μόνη μου είμαι από ότι βλέπω! Δεν πειράζει, να περνάτε όλοι και όλες καλά!

Τριήμερο ήμουν στα Γιάννενα όπου και είχαμε πανηγύρι στο χωριό στις 16/8. Ήταν πολύ ωραία και το ξενυχτήσαμε!

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες της παρέας!

Σήμερα δεν ξέρω τι θα φάμε αλλά για άυριο θα φτιάξω μία μακαρονάδα.

Νινάκι καλά κάνετε και το ρίχνετε έξω με τα του συζύγου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα παρεούλα!!!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες! Ελπίζω να τα περνάτε τέλεια!!!

Τώρα βρήκα την ευκαιρία να μπω να γράψω λίγο... Όπως είπε και ο πολυαγαπημένος μας Νίκος βρεθήκαμε για καφέ και παγωτό κι έχω να σας πω ότι είναι απλά καταπληκτικός- τόσο ο ίδιος όσο και η Χριστίνα. Είναι αυτό που λένε έξω καρδιά και απίστευρα γελαστοί! Τα δε μικρά τους είναι φοβερά και αξιαγάπητα!!!

Άλλο νέο...για να θυμηθώ...χάλασε το λαπτοπ μου και δεν μπορώ να κάνω εύκολα τη δουλειά μου, απέκτησα ένα μικρό προβληματάκι στο δάχτυλο του ποδιού και μάλλον θα χρειαστεί μια μικροεπεμβασούλα (αλλά δεν ξέρουμε ακόμη στα σίγουρα) και από χθες είμαι με ψύξη στην πλάτη και τον αυχένα. Ευτυχώς ο άντρας μου έχει ακόμη άδεια κι έτσι με βοηθάει πάρα πολύ!

Μαγειρικά τώρα έχουμε κάνει πολλά πράγματα, αυτά που μπρώ να θυμηθώ είναι παστίτσιο, σαρδέλες στο φούρνο με λάδι-λεμόνι-ρίγανη, μπριζόλες με πατάτες, πίτσα, μακαρόνια σε διάφορες παραλλαγες, τυρόπιτα, σπανακόπιτα και χθες έκανα κοτόπουλο κρασάτο με ρύζι περίσσεψε όμως και σήμερα έκανα συμπλήρωμα πατάτες.

Γενικά αυτά είναι τα νέα μας και η μικρούλα μας μεγαλώνει και μας κάνει κάθε μέρα ευτυχισμένους!!!

Φιλιά πολλά σε όλους και θα τα λέμε πιο συχνά!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Τελικά χτες έφτιαξα μακαρόνια τα οποία θα φάμε σήμερα με κέτσαπ πιθανότατα.

Smurfita περαστικά σου βρε κοριτσάκι! Ελπίζω το πρόβλημα με το δάχτυλό σου να λυθεί χωρίς χειρουργική επέμβαση! Να είναι καλά ο αντρούλης σου που σε βοηθάει!

Τον Νίκο κι εγώ τον φανταζόμουνα όπως ακριβώς τον περιγράφεις! Μακάρι να μας δωθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσουμε από κοντά και οι υπόλοιπες!

Σου εύχομαι να ζεις καθημερινά τόσο όμορφες και γλυκές στιγμές με το ζουζουνάκι σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Παρεακιιιιιι!!!!!!!!!!Καλησπερα!!!!

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν!!!!!Τι κανετε???

Εμεις εδω στη Σαμο!!Ξεκουραση..μπανακια...αγκαλιτσες και φιλακια!!!!!

Μαγειρικα τα κανει ολα η πεθερα μου και φετος δε της χαλαω χατηρι σε αυτο!Μια στο τοσο τους κανω πιτσα και πατσιζουμε ...χαχαχαχα!!!

Ο μικρος ξεκινησε δειλα δειλα τις στερεες και μεχρι τωρα τα παμε καλα!!!Συνεχιζω την αποχη και εδω και πολυ μα πολυ καιρο ο μικρος δεν εχει κανενα συμπτωμα!!!(φτου φτου φτου)

Νικο και smurfitaki πολυ σας ζηλεψα που βρεθηκατε!!!!

Θελω πολυ να τα καταφερουμε να βρεθουμε....αν κανονισετε οι αθηναιοι μη με ξεχασετε!!!!!(απο 1-9 ομως)θα σας φερω και τον μικρο...ειναι ησυχος και κοινωνικος και δε θα ενοχλει!!!

SMurfitaki μου περαστικα σου...μα ολα μαζι????Πφφφφ!

Νινακι την καλυτερη δουλεια κανεις!!Να το ευχαριστηθεις λοιπον!!!

Φωτεινη να περασετε τελεια και περαστικα στη μικρη!

Αγγελικουλα τι ωραια που οερασατε!Δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει αλλα λατρευω τα Γιαννενα και ας εχω παει μονο δυο φορες!!!

Πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!Να περνατε καλα!!!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Δεν έχω μαγειρέψει τίποτα για σήμερα! Είχα λίγο σίδερο και μετά βγήκαμε με τον άντρα μου για μπυρίτσα. Έτσι το μεσημέρι είπαμε να φάμε γάλα με κορνφλέικς!

Παρεακιιιιιι!!!!!!!!!!Καλησπερα!!!!

Καλώς το κορίτσι μας!

Εμεις εδω στη Σαμο!!Ξεκουραση..μπανακια...αγκαλιτσες και φιλακια!!!!!

Τι καλά!

Μαγειρικα τα κανει ολα η πεθερα μου και φετος δε της χαλαω χατηρι σε αυτο!Μια στο τοσο τους κανω πιτσα και πατσιζουμε ...χαχαχαχα!!!

Σου το έχω ξαναπεί πως χρειάζεται και η ξεκούραση!

Ο μικρος ξεκινησε δειλα δειλα τις στερεες και μεχρι τωρα τα παμε καλα!!!Συνεχιζω την αποχη και εδω και πολυ μα πολυ καιρο ο μικρος δεν εχει κανενα συμπτωμα!!!(φτου φτου φτου)

και ξανά φτου φτου!!!!

Νικο και smurfitaki πολυ σας ζηλεψα που βρεθηκατε!!!!

Θελω πολυ να τα καταφερουμε να βρεθουμε....αν κανονισετε οι αθηναιοι μη με ξεχασετε!!!!!(απο 1-9 ομως)θα σας φερω και τον μικρο...ειναι ησυχος και κοινωνικος και δε θα ενοχλει!!!

Εννοείται πως θα σε ενημερώσουμε και θα χαρούμε να δούμε και τον μικρούλη σου!

Αγγελικουλα τι ωραια που οερασατε!Δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει αλλα λατρευω τα Γιαννενα και ας εχω παει μονο δυο φορες!!!

Είναι όντως πολύ όμορφη πόλη!

Πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!Να περνατε καλα!!!

Κι εσύ το ίδιο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...