Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Τι μου κανετε?

Καλως ήρθες Αγγελική, χαίρομαι που πέρασες όμορφα και ξεκουραστηκες και καλο κουράγιο στην προσαρμογή και στο διάβασμα email.

καστερακι περαστικα σας εύχομαι. Εμένα μέσα σε 3 βδομάδες πέρασε 2 φορές ελαφρά γαστρεντεριτιδα ούτε το χειμώνα δεν ειμασταν ετσι.

νινα μου καλά κάνετε και πηγαινετε για μπανακια, ν αλλαζετε και παραστάσεις.

Φωτεινή ειστε πολλοι και λογικό ηταν να κουραστει η γιαγιά κανε κι εσυ ότι μπορεις και αφήστε και καμιά δουλειά παραπισω. Η μικρή πως πάει με το φαγητό?

Εμείς αυτές τις μέρες φάγαμε ψάρι στο φούρνο και κοτόπουλο τηγανιά.

Παω να ξαπλώσω, είχα μια μέρα με αρκετά στενάχωρα συμβάντα και παω να χαλαρωσω

φιλια σε όλους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Παρεακιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

Καλημερα!!!!!!!

Εδω και 1 βδομαδα κανουμε τις διακοπες μας στη Σαμο!!!Θα μεινουμε μεχρι τελος του μηνα!!!

Ο μικρος ειναι ενα ονειρο(κουκουββββαααα) αγαπα πολυ τη θαλασσα!!!Προσαρμοζεται σε ολα καλα και γρηγορα!!!Ο καλος μου δεν δουλεευει σχεδον καθολου τωρα...οποτε ειναι με τον μικρο σχεδον συνεχεια!!!!!

Στα μεγειρικα ...μη μου θυμωσετε....δεν κανω σχεδον τιποτα.....η πεθερουλα μας πρηζει να μας μαγιερευει..οποτε δεν τις παω κοντρα...σε αυτο!!!χαχαχαχα!!!

Πολλα πολλα φιλια!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα! Καλό Φθινόπωρο να πω???? Ευτυχώς δρόσισε γιατί αυτες τις μέρες είχε ζεστούλα.

Αυτήν την εβδομάδα δεν έχω μαγειρέψει κάτι εκτός από μία μακαρονάδα την οποία έφαγα χτες κι έχω και για σήμερα. Ο άντρας μου τρώει γιαουρτάκια τις καθημερινές αφού τα Σαββατοκύριακα το παραρίχνουμε έξω στο φαγητό! Οπότε κι εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να μαγειρέψω μόνο για μένα.

Φωτεινή ζορίζεται η γιαγιά ε? Αλλά κι εσύ χρειάζεσαι λίγο χρόνο με τον αντρούλη και τα παιδάκια σας μιά και δεν είστε καθημερινά μαζί. Πόσο καιρό θα μείνει μαζί σας ο άντρας σου?

Νινάκι είναι πολύ ωραίες αυτές οι αποδράσεις που κάνετε με τον καλό σου! Κανονίστε να τα πείτε κι από κοντά με τον Νίκο αν βρεθείτε στα μέρη του.

Ιωάννα ελπίζω η σημερινή σου μέρα να σου επιφυλάσει μόνο ευχάριστες εκπλήξεις!

Πολλά φιλιά σε όλες και όλους σας! Πάω να δουλέψω...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Παρεακιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

Καλημερα!!!!!!!

καλημέρα κορίτσι!

Εδω και 1 βδομαδα κανουμε τις διακοπες μας στη Σαμο!!!Θα μεινουμε μεχρι τελος του μηνα!!!

Σούπερ! 1 μήνας διακοπών!!!!

Ο μικρος ειναι ενα ονειρο(κουκουββββαααα) αγαπα πολυ τη θαλασσα!!!Προσαρμοζεται σε ολα καλα και γρηγορα!!!

Είναι καλόβολο μωρέ το μικρούλι σου! Μπράβο του!

Ο καλος μου δεν δουλεευει σχεδον καθολου τωρα...οποτε ειναι με τον μικρο σχεδον συνεχεια!!!!!

Θα μείνει κι εκείνος όλο τον μήνα? Θα τον χαρεί τον γιόκα του!

Στα μεγειρικα ...μη μου θυμωσετε....δεν κανω σχεδον τιποτα.....η πεθερουλα μας πρηζει να μας μαγιερευει..οποτε δεν τις παω κοντρα...σε αυτο!!!χαχαχαχα!!!

Δεν μαγειρεύεις?????? Θα γίνει σύσκεψη των μελών της παρέας για να αποφασίσουμε την τιμωρία σου!!!:tongue:

Μπράβο στην πεθερούλα σου που θέλει να σε ξεκουράσει από το μαγείρεμα

κι έτσι να χαρείς περισσότερο τους άντρες της ζωής σου!

Πολλα πολλα φιλια!

Φιλιά και σε σένα και να περνάς καλά! ;)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα! Έμαθα οτι στην Αθηνα έβρεξε χτες. Εμεις τη γλιτωσαμε αλλα τη δροσια του την εχει. Τι περιεργο καλοκαιρι.

Νινα μου εμενα μου αρεσουν πολύ οι ημερήσιες αποδράσεις. Μπορει να ειναι λιγο κουραστικες αλλα μου φαινονται πολύ γεματες. Θα παρω λιγη άδεια απο την επόμενη εβδομαδα για να παμε και στην αλλη γιαγια να μας δει. Εν τω μεταξυ αποφασισαμε να παμε και για 4 μερες καπου οι τεσσερις μας - για να δουμε πως θα ειναι. Κρατάω και αδεια για τα εκτακτα του χειμωνα καθως και για τα Χριστουγεννα.

Ιωαννα μου ελπιζω να συνηλθες και η σημερινη μερα να ειναι πολύ καλύτερη. Η μικρη δεν τρωει καθολου φαγητο, μονο βλακειες θελει κι εχει ξεφυγει εντελως με τοσα ατομα τριγυρω να κανει ο καθενας το δικο του. Υπομονη δεν μπορω να κανω κατι αλλο.

Αγγελικη μου μπορει και χορταινει με γιαουρτακια ο αντρας σου; Μπραβο. Παντως απόλαυσε την αποχή από το μαγειρεμα - καλή ειναι κι αυτη. Ο αντρας μου θα κατσει μεχρι 24/8- μετα τα κεφαλια μεσα. Αυτο ακριβως που ειπες σκεφτομαι κι εγω και λεω ναι σε ολα. Πάντως με ζοριζει λιγακι οταν σκεφτομαι το χειμωνα με αυτην την κατασταση αλλα προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη.

Ρικολα καλες διακοπουλες. Καλα κανεις και δεν φερνεις αντιρρηση στην πεθερουλα σου για τη μαγειρικη - σιγα μη σου θυμωσουμε κιολας. Απόλαυσε τις στιγμες ξεγνοιασιας που εχεις με την οικογενεια σου κι εχεις μηνες μπροστα σου για να μαγειρευεις.

Χτες φαγαμε το κλασσικο μπακαλιαρο σκορδαλια. Για σημερα ειπα στη μαμα μου να βγαλει απο την καταψυξη ετοιμο κουνελι που εχει και να φτιαξει λιγα μακαρονακια να περασουμε. Για αυριο βλεπουμε σκεφτομουν μπριαμ να κανω αλλα δεν ξερω τι θα αποφασισει η πλειοψηφια.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Έμαθα οτι στην Αθηνα έβρεξε χτες. Εμεις τη γλιτωσαμε αλλα τη δροσια του την εχει. Τι περιεργο καλοκαιρι.

Νινα μου εμενα μου αρεσουν πολύ οι ημερήσιες αποδράσεις. Μπορει να ειναι λιγο κουραστικες αλλα μου φαινονται πολύ γεματες. Θα παρω λιγη άδεια απο την επόμενη εβδομαδα για να παμε και στην αλλη γιαγια να μας δει. Εν τω μεταξυ αποφασισαμε να παμε και για 4 μερες καπου οι τεσσερις μας - για να δουμε πως θα ειναι. Κρατάω και αδεια για τα εκτακτα του χειμωνα καθως και για τα Χριστουγεννα.

Ιωαννα μου ελπιζω να συνηλθες και η σημερινη μερα να ειναι πολύ καλύτερη. Η μικρη δεν τρωει καθολου φαγητο, μονο βλακειες θελει κι εχει ξεφυγει εντελως με τοσα ατομα τριγυρω να κανει ο καθενας το δικο του. Υπομονη δεν μπορω να κανω κατι αλλο.

Αγγελικη μου μπορει και χορταινει με γιαουρτακια ο αντρας σου; Μπραβο. Παντως απόλαυσε την αποχή από το μαγειρεμα - καλή ειναι κι αυτη. Ο αντρας μου θα κατσει μεχρι 24/8- μετα τα κεφαλια μεσα. Αυτο ακριβως που ειπες σκεφτομαι κι εγω και λεω ναι σε ολα. Πάντως με ζοριζει λιγακι οταν σκεφτομαι το χειμωνα με αυτην την κατασταση αλλα προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη.

Ρικολα καλες διακοπουλες. Καλα κανεις και δεν φερνεις αντιρρηση στην πεθερουλα σου για τη μαγειρικη - σιγα μη σου θυμωσουμε κιολας. Απόλαυσε τις στιγμες ξεγνοιασιας που εχεις με την οικογενεια σου κι εχεις μηνες μπροστα σου για να μαγειρευεις.

Χτες φαγαμε το κλασσικο μπακαλιαρο σκορδαλια. Για σημερα ειπα στη μαμα μου να βγαλει απο την καταψυξη ετοιμο κουνελι που εχει και να φτιαξει λιγα μακαρονακια να περασουμε. Για αυριο βλεπουμε σκεφτομουν μπριαμ να κανω αλλα δεν ξερω τι θα αποφασισει η πλειοψηφια.

Φιλια

Στον Πειραιά ίσα που έβρεξε τον δρόμο! Είχε όμως πολλά μπουμπουνητά. Αλλά τουλάχιστον δρόσισε!

Αγγελικη μου μπορει και χορταινει με γιαουρτακια ο αντρας σου; Μπραβο.

Δεν τα τρώει σκέτα. Ή θα βάλει μέσα κορν φλεικς ή κομμάτια φρούτων ή θα τα συνοδέψει με παξιμαδάκια. Χτες το βράδυ όμως τον έκοψε η πείνα κατά τις 10 και βγήκε και πήρε κλαμπ σάντουιτς!

Παντως απόλαυσε την αποχή από το μαγειρεμα - καλή ειναι κι αυτη.

Καλή δεν λες τίποτα! Ησύχασε το κεφάλι μου από την σπαζοκεφαλιά τι τρώμε σήμερα!

Ο αντρας μου θα κατσει μεχρι 24/8- μετα τα κεφαλια μεσα. Αυτο ακριβως που ειπες σκεφτομαι κι εγω και λεω ναι σε ολα. Πάντως με ζοριζει λιγακι οταν σκεφτομαι το χειμωνα με αυτην την κατασταση αλλα προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη.

Καλά κάνεις και τα βλέπεις όλα με αισιοδοξία! Κι εγώ έτσι κάνω!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλώς την Βάγια!

Πες μας τα νέα σου...

Όλα καλά! Επί του θέματος σήμερα φασολάκια::D τα σιδεράκια μ έφτασαν 1 χρόνων κ κοντά 3 μηνών κ μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα από πρίν! Μόλις ξύπνησαν θα ξαναμπώ αργότερα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα που από ότι φαίνεται διακοπεύει!

Παρασκευή σήμερα και μετά την δουλειά φεύγουμε κατευθείαν για χωριό να δουμε τα ζουζούνια.

Βάγια τώρα τα μικρούλια σου θα περπατάνε οπότε εσύ θα τρέχεις πίσω τους ε?

Πολλά φιλιά σε όλους και όλες!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα παρεακι!!!

Βαγιααααα φυσικα και δε σε ξεχασαμε!!!!Για πες μας για τα μικρακια σου???Χαιρομαι που εισαι καλυτερα τωρα!

Χθες ειχα μια μαγειρικη αναλαμπη και εκανα για ολους πιτσα!!!(εκτος απο μενα που εκανα κατι σαν λαδενια λογω αποχης)!!!!Το ευχαριστηθηκα και εγω και οι υπολοιποι!!!!

Δε θυμαμαι ποιος ρωτησε αλλα θα μεινει και ο αντρας μου εδω ολο το μηνα!Ο καημενος δουλευει ολο το χρονο 7 μερες στις 7...οποτε ο Αυγουστος ειναι μονο για ξεκουραση!!!!!

Καλημέρα! Το εχω ριξει στα ξενυχτια και ψιλονυσταζω...

Βαγια τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε! Φυσικα και δε σε ξεχασαμε. Χαρηκα πολυ που σε "ακουσα" καλύτερα. Μεγαλωσαν τα ζουζουνια ε;

Αγγελικη καλό ταξιδι το ΣΚ. Που θα παει θα ξαναμαζευτουμε απο Σεπτεμβριο...

Ρικολα ακομα κανεις αποχη; Πως παει αληθεια ο μικρος με το θεμα της αλλεργιας;

Τελικα με τα χιλια ζορια σημερα θα εφτιαχνε η γιαγια μπριαμ (γιατι δεν το ήθελαν και απο χτες φτιαγμενο-γκρρρρρρρρρρ) αλλα επειδη δεν το τρωει κανενα απο τα πιτσιρικια σιγουρα θα φτιαξει και κατι άλλο. Όσο πιο λιγοι τελικα τοσο πιο καλά στο θεμα μαγειρικης.

Φιλια.

Καλημερα παρεακι!!!

Γειά σου κορίτσι!

Χθες ειχα μια μαγειρικη αναλαμπη και εκανα για ολους πιτσα!!!(εκτος απο μενα που εκανα κατι σαν λαδενια λογω αποχης)!!!!Το ευχαριστηθηκα και

εγω και οι υπολοιποι!!!!

Εννοείς ότι νηστεύεις ή κάνεις δίαιτα?

Δε θυμαμαι ποιος ρωτησε αλλα θα μεινει και ο αντρας μου εδω ολο το μηνα!Ο καημενος δουλευει ολο το χρονο 7 μερες στις 7...οποτε ο Αυγουστος ειναι μονο για ξεκουραση!!!!!

Θα ξεκουραστεί ο άνθρωπος! Μεγάλο ζόρι να δουλεύεις κάθε μέρα :confused:

Καλημέρα! Το εχω ριξει στα ξενυχτια και ψιλονυσταζω...

Αν είναι ξενύχτια αναψυχής τότε χαλάλι η νύστα!

Αγγελικη καλό ταξιδι το ΣΚ. Που θα παει θα ξαναμαζευτουμε απο Σεπτεμβριο...

Ευχαριστώ Φωτεινούλα!

Τελικα με τα χιλια ζορια σημερα θα εφτιαχνε η γιαγια μπριαμ (γιατι δεν το ήθελαν και απο χτες φτιαγμενο-γκρρρρρρρρρρ)

Δηλαδή αν δεν ήταν η μαμά σου δεν θα το έτρωγαν? Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την νοοτροπία που έχουν κάποιοι, να θέλουν να τρώνε ντε και καλά, φαγητό της ημέρας...

αλλα επειδη δεν το τρωει κανενα απο τα πιτσιρικια σιγουρα θα φτιαξει και κατι άλλο. Όσο πιο λιγοι τελικα τοσο πιο καλά στο θεμα μαγειρικης.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Φιλια.

Φιλιά και σε σενα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Άστα Αγγελικη μου. Το μπριαμ δεν ειναι κι απο τα αγαπημενα φαγητα οπότε ολοι βρισκουν διαφορες δικαιολογιες. Πρωτη και καλυτερη η γιαγια ειπε οτι δεν ειναι ωραιο ξαναζεσταμενο και μετα ειπε "τι να κανουμε - θα το φτιαξω κι ας κουραζομαι". Δεν πιανονται πουθενα οι μεγαλοι ανθρωποι ελπιζω εγω να ειμαι πιο βολικη αν και οταν φτασω τα χρονια τους. Τα ξενυχτια οφειλονται περισσοτερο σε αναψυχη (χαιρομαστε την υπαρξη του αλλου μας μισου) και λιγοτερο στον πιτσιρικα, την οδοντοφυια του και την πιπιλα του.

Ρικολα πικρα να δουλευεις ολες τις μερες. Καλά κανει και ξεκουραζεται ο ανθρωπος.

Ξανα μανα φιλια και καλο ΣΚ γιατι σπιτι δε θα προλαβω να ανοιξω το λαπιτοπι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...