Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΙΝΑ!!!!!!!!!! Αυτό το σχόλιο περίμενα κορίτσι μου και λέω άντε κάποια θα το σχολιάσει ότι έχω χάσει!! Τώρα μου έφτιαξες την μέρα ειλικρινά :):):) κορίτσια υπέροχα και εγώ θα προσπαθήσω να μιλάμε πιο συχνά γιατί τώρα τελειώνω με τα 2 βιβλία οπότε θα έχω λίγο χρόνο ενδιάμεσα από το τρίτο να τα πω με τις φίλες μου.

Τζένη απόλαυσε την ησυχία!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!! Και εφέτος όλο έτρεχες από ότι θυμάμαι με διάφορα!!

Κορίτσια δεν σχολιάζω άλλο γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει λίγο την ροή της κουβέντας και δυσκολεύομαι. Από τα λίγα που θυμάμαι η γιαγιά της ΡΙΚΟΛΑ χτύπησε. ΡΙΚΟΛΑ πως είναι η γιαγιά;

Και ότι η Φωτεινη μας ξενυχτάει με τον μικρό της και η ΕΒΙΡΙ μας έρχεται :P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα!

Πως μου ειστε; Διαβασα και εξαφανισμενους (με δικαιολογημενες ομως απουσιες) φιλους!

Στρουμφιτα μου σε καταλαβαινουμε ολοι και ολες! Μας εχεις λειψει αλλα οι στιγμες που περνας τωρα με τη μελένια ειναι οι καλύτερες. Καλά κανεις και μαγειρευεις για 2 ημερες- να ξεκουραζεσαι κι εσυ οσο γινεται.

Νικο δεν μπορεσα να μπω να δω τη φωτογραφια αλλα το νουμερο 20 τα λεει ολα. Βρε θηριο τα καταφερες κι εχασες 20 κιλά; Μπραβο σου! (ζηλευω .......) Κράτα όσο μπορεις! Μας εχεις λειψει κι εσυ αλλα κι η δουλεια σου ειναι πολύ σημαντική!

Τζενη απόλαυσε την ηρεμια και ξεκουρασου οσο γινεται! Χρειαζονται κι αυτες οι στιγμες!

Νινα πραγματικα ειχε πολύ υγρασια χτες! Μου αρεσει η ανεση σου με τα μαστορεματα- εγω τα εχω σκυλοβαρεθει και δεν τα μπορω καθολου!

Η ασωτη ζωη συνεχιζεται για εμενα κι ετσι δεν μου μενει χρονος για μαγειρεμα. Χτες το απογευμα ηταν η πρωτη φορα μετα απο μηνα περιπου που δεν φυσουσε την ωρα που γυρισα απο τη δουλεια και πηγα με τη φιλη μου για ενα μπανακι μονες μας. Το βραδακι (οχι πολυ αργα) βγηκαμε και για μια μπυριτσα! Χτες τελικα φαγαμε κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες και για σημερα ειπα στη γιαγια να φτιαξει λαχανορυζο (ευκολο και σχετικα γρηγορο φαγητακι).

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα σε όλους.

Επιτέλους γράφω από τα πάτρια εδάφη. Έφτασα χτες το μεσημέρι στην Αθήνα. Έφυγα από τη Γερμανία με 21 βαθμούς που δεν πρόλαβα να τους δω γιατί φύγαμε πριν τις 07:00 από το σπίτι, με βροχή και ομίχλη. Έφτασα στην Αθήνα και η ζέστη μας φάνηκε σχεδόν ανυπόφορη γιατί μας ήρθε απότομα. Αυτό έγινε επειδή την τελευταία εβδομάδα στη Στουτγκάρδη δεν είχαμε περισσότερο από 23-24 βαθμούς με έντονη συννεφιά και βροχές.

Έσφιξα στην αγκαλιά μου το μεγάλο μου το κοριτσάκι και είδα μόνο μία οικογένεια συγγενών.

Σήμερα πήγαμε για το πρώτο μας μπάνιο. Η μεγάλη Εβιρίνα δεν πιάνεται, έχει ήδη πάει αρκετές φορές. Η θάλασσα ήταν ζεστή αλλά έξω έξω είχε λίγο κύμα συν το ότι στη Γλυφάδα που πήγα ύστερα από 35 χρόνια η θάλασσα βαθαίνει κάπως απότομα κι εγώ επειδή είμαι "θαλασσόλυκος" δεν έκατσα πολύ και τη φοβήθηκα λίγο.

Τα μαγειρικά μου νέα είναι μπιφτέκια με ρύζι και τα δυο στο φούρνο και για τη μικρή Εβιρίνα αναγκάστηκα να φτιάξω κοκκινιστό κιμά όπως τον τρώμε με τα μακαρόνια.

Κορίτσια όταν θα είστε διαθέσιμες θα περιμένω να με ειδοποιήσετε για συνάντηση.

Οι χθεσινές σαρδέλες έγιναν καταπληκτικές (ο σύζυξ είπε ότι έχουμε γκουρμέ πιάτο σήμερα:D), τον γαύρο δεν τον δοκίμασα ακόμα... σήμερα έκανα φασολάκια φρέσκα με πατάτες και πειραματίζομαι σε καινούργιες γεύσεις παγωτού... θα σας πω αύριο:D

Πωπω μπράβο Νίνα ήμουν σίγουρη ότι θα είναι απίθανα τα ψαράκια που έφτιαξες.

Εβιράκι καλό ταξίδι αύριο! καλώς να έρθεις στην πατρίδα!

Σ' ευχαριστώ για τις ευχές.

Ξέχασα να σας πω ότι από σήμερα φοράω γυαλιά πρεσβυωπίας! ναι μπήκα στο κλαμπ και εγώ και μου φαίνεται τόσο περίεργο... ο γιατρός είπε ότι είμαι μικρή ακόμα, αλλά με επισκέφτηκε νωρίς φαίνεται.... ψιλοζαλίζομαι όταν τα φοράω, αλλά θα το συνηθίσω πιστεύω!

Είσαι στην αρχή των ορίων της ηλικίας που έρχεται η πρεσβυωπία, αν και θα μπορούσε να σου ξεκινήσει αργότερα. Πάντως ένας συνάδελφος του άντρα μου του είπε να μη φορέσει ακόμη γυαλιά για να μη συνηθίζουν τα μάτια και τεμπελιάζουν, έτσι ώστε να τα αναγκάζει να προσπαθούν περισσότερο για να δουν αυτό που δεν μπορούν τώρα. Θέλεις απλά να προσπαθήσεις λίγο καιρό ακόμη χωρίς αυτά μήπως και τυχόν υπάρξει αποτέλεσμα;

Γ

Εβιρι καλο ταξιδι να εχεις!!!!

Σ' ευχαριστώ Ιωάννα μου.

Εβίρι απότι κατάλαβα σήμερα έρχεσαι Ελλάδα; Καλό ταξίδι να έχετε!

Σ' ευχαριστώ Καστεράκι μου.

Εβιρακι σημερα ερχεσαι στα πατρια εδαφη! Με το καλό να σφιξεις στην αγκαλια σου την κορουλα σου και τους υπόλοιπους συγγενεις και φιλους!

Σ' ευχαριστώ πολύ Φωτεινή μου.

Με θυμάστε;;; Ή με ξεχάσατε;;;;:D

Έλα καλέ....

Η μελένια μου μεγαλώνει μια χαρά. Πήγαμε προχθές και κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο, παίρνουμε βάρος και ύψος κανονικά και γενικότερο τόσο ο παιδίατρος όσο κι εμείς είναι πολύ ικανοποιημένος. Βρε παιδιά είναι τρέλα πάντως....κάνει φωνούλες, γελάκια, θέλει να συμμετέχει σε ό,τι κάνουμε....έχει απίστευτη πλάκα!

Αυτά είναι τα ωραία. Ξέρεις πόσο τα έχω επιθυμήσει!!!!!!!!!!

Με την smufrita θα συμφωνήσω και θα το πω και εγώ...βρε με θυμάστε καθόλου;;; :cry:

Μωρέ ποιος να είναι..... ποιος να είναι.....

Κορίτσια τρέχω και δεν προλαβαίνω να μπω αλλά πάντα μπαίνω τα βράδια και σας διαβάζω. Μόνο στους πειρασμούς της ΕΒΙΡΙ μας έχω σταματήσει να μπαίνω γιατί έχω χάσει πλέον 20 και κιλά και αυτή την στιγμή είμαι στο τσακ να σταματήσω...δεν ξέρω...ίσως καθησυχάζομαι....δεν ξέρω και έχω αρχίσει να κάνω...διάφορες αταξίες στην δίαιτα οπότε τα έκοψα πάλι όλα μαχαίρι.

Νίκο να μην μπαίνεις καθόλου στο μπλογκ, καλύτερα είναι να συνεχίσεις την προσπάθεια που άρχισες. Μα δεν είναι και λίγα 20 κιλά τόσο καιρό... κρίμα θα είναι να σταματήσεις τη δίαιτα. Μπράβο σου πάντως έχεις πολύ κουράγιο και σθένος.

Τις προάλλες είδα το πρώτο μου αφιέρωμα και σας το ανεβάζω να με δείτε όσες δεν με ξέρετε πως είμαι ελπίζω να μην πάρω κόκκινη κάρτα από το φόρουμ ή κάτι

Εγώ σε είδα από το γκουγκλ που βλέπω τις αναρτήσεις σου.

Εβιρακι με το καλο να ερθεις σημερα!!!

Τζένη μου σ' ευχαριστώ κι εύχομαι σύντομα να γνωριστούμε από κοντά.

κορίτσια υπέροχα και εγώ θα προσπαθήσω να μιλάμε πιο συχνά γιατί τώρα τελειώνω με τα 2 βιβλία οπότε θα έχω λίγο χρόνο ενδιάμεσα από το τρίτο να τα πω με τις φίλες μου.

Τα ευχάριστα νέα σου είναι ότι τελειώνεις τα 2 βιβλία και θα αρχίσεις το τρίτο.

γεια σας φιλαρακια μου τι κανετε?

Εγω περιμενω πως κ πως να σχολασω μιας κ ξεκιναει η αδεια μου!!!

Εβιρκαι μου καλως ορισες!! Αντε οταν μαζευτουμε ολοι ξανα να κανονισουμε να βρεθουμε!!!

Νικο πολυ ωραια φωτο!!! κ νομιζω δεν χριαζεσαι καθολου διαιτα!!! μια χαρα εγω σε ειδα!!

Φωτεινη τι καλα που βγηκες με την φιλεναδα σου!!!

Νινακι εσυ ποτε φευγεις για διακοπες?Ωραιοτατα κ τα φασολακια!!!

Παιδια καλες διακοπες σε ολους καλα να περαστεε κ τα ξαναλεμε απο τελος Αυγουστου κ μετα!! Αν τα καταφερω θα μπω κ νωριτερα αλλα δεν το υποσχομαι μιας κ δεν εχουμε καλο σημα στο χωριο!!

Φιλια πολλα πολλα σε ολους!!!

Καλησπέρες!

Εβίρι καλώς ήρθες:P...είδες ζέστη εδώ? και υγρασία μαζί... αλλά άμα είσαι στη θάλασσα, βουτάς και δεν καταλαβαίνεις τίποτα...γιατί την φοβήθηκες? δεν πηγαίνατε εκεί για μπάνιο πριν? για συνάντηση όποτε θέλετε, εγώ είμαι μέσα... εδώ θα είμαι... οι υπόλοιπες τι λέτε? αν και μου φαίνεται ότι οι περισσότερες λείπουν τώρα...εσύ πότε φεύγεις για χωριό και πότε γυρνάς?

ggeny καλά να περάσεις:P.. καλά μπάνια! βούτα και για μας στην όμορφη Εύβοια!

Εγώ σήμερα έχω παρεούλα το βαπτιστήρι μου... περνάμε χάρμα:P... βολτάραμε το πρωί στο δάσος, μετά πήγαμε στο Τζάμπο για ψώνια και όταν ξυπνήσει θα αρχίσουμε τις καλλιτεχνίες: βραχιολάκια, κολιεδάκια και τατού.... από φαί η μακαρονάδα ήταν στο μενού για σήμερα...για αύριο δεν ξέρω.

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες εβιρι!

Θα γινω λιγο γκρινιάρα αλλα ειναι ανυποφορη η ζεστη.

ο μικρος αυτές τις μερες εχει πολύ γκρινια, γινεται απίστευτα νευρικός και απαιτητικος κι εχω εξαντληθει. Συνεχεια παραπονιέται οτι πονάει η κοιλιά του και η παιδίατρος ειπε οτι το κάνει πλάκα αλλα τελικά εχτες πήγαμε στο νοσοκομείο κι εχει παλι ελαφρια γαστρεντεριτιδα.

Απο φαγητά εχτες φάγαμε μακαρόνια με σάλτσα και σήμερα μπιφτέκια με αναμεικτο ρυζι, αύριο θα φάμε αρακά.

Τζενη καλα να περάσεις.

Προφανώς θα μαζευτούμε απο Σεπτέμβριο πάλι όλοι

θα τα πουμε πάλι κοριτσια

νικο μου φαίνεται οτι μια χαρά είσαι τώρα, μπράβο για την προσπάθεια

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

Ιωαννα μου περαστικα του μικρου! Είναι καλύτερα τώρα; Πολλες φορες αναρωτιεμαι κι εγω πότε μας κοροϊδευουν τα μικρα και πότε λένε αλήθεια...

Τζενακι καλές διακοπές και καλή ξεκουραση ευχομαι! Τελη Αυγουστου πιστευω θα ξαναμαζευτουμε ολοι και ολες.

Νινα τι ωραιες εικόνες που μας περιγραφεις παντα με τη βαφτιστηρα σου...

Εβιρι εμεις ειχαμε δροσουλα τις προηγουμενες μερες - σημερα ομως εχει ζεστη από το πρωι.

Στα μαγειρικα μας το Σαββατο ειχαμε ψαρόσουπα και χτες κανελονια με κιμα. Για σημερα μαλλον ψαρι γιατι εφερε ο άντρας μου χόρτα από την πεθερα μου και τα βρασαμε.

Την Παρασκευη εφυγε η φιλη μου και το Σαββατο ηρθε ο αντρας μου που πηρε την αδεια του. Η μικρη δεν το πολυκαταλαβε και χτες το απογευμα της εκανε εντυπωση που ο μπαμπας της ηταν ακομα μαζι μας.

Φιλια

Κοριτσάρες όμορφες γειά σας!!

Μπήκα μια στα γρήγορα να σας διαβάσω και πάω σβέλτα για ύπνο...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ άλλο έχω ξεθεωθεί. Πρόσφατα κορίτσια βρήκα 4 γατάκια μωρά στον κήπο. Η μαμά τους δεν τα κατάφερε και μου έμειναν εδώ. Το ένα ήταν ετοιμοθάνατο αφού αρνούνταν να φάει με τα άλλα οπότε το πήγα στον γιατρό και το τάιζα κάθε μέρα με σύριγγα και αν το δείτε τώρα είναι ΤΑΥΡΑΚΙ. Το άλλο σήμερα έπαθε μόλυνση στο μάτι και πάλι κτηνίατρος και σταγόνες και τρέχω και με αυτά αλλά είναι τόσο όμορφα και χαδιάρικα και παιχνιδιάρικα που μπορείς να τα αφήσεις;;;

ΙΩΑΝΝΑ περαστικά σας!!!

Τζενακι καλές διακοπές!

Εβίρι καλώς ήρθες!!! Ώρα για βουτιές Μαγειροστρατηγέ μου!!!

Σε όλα τα κορίτσια πολλά φιλιά!! ΡΙΚΟΛΑ,ΦΩΤΕΙΝΗ,ΚΑΣΤΕΡΑΚΙ,ΝΙΝΑ,SMURFITA,AGGELIKI...που σαι ΑΓΓΕΛΙΚΗ!!!! Μας έλειψες!!! :D:D:D Όποια ξεχνάω με συγχωρείτε αλλά είμαι τόσο νυσταγμένος γιατί κοιμάμαι πολύ αργά ξυπνώ νωρίς και μόλις κοιμίσαμε τα τερατάκια και πάμε αμέσως για νάνι όσο προλάβουμε...

Να μαι και εγώ!!!

Και εγώ θα γκρινιάξω Ιωάννα τώρα δεν αντέχω άλλο αυτή τη ζέστη, δε μ'αφήνει να κάνω τίποτα μου προκαλεί τρελό εκνευρισμό όλα μου φταίνε...και σα να μην έφτανε αυτό ο μικρός μου πάλι άρρωστος ήταν, 5 μέρες με πυρετό τις 2 από αυτές μάλιστα πολύ υψηλό μέχρι 39,8 έφτασε. Εχθές τον πήγα στο γιατρό και είδε ότι έβγαλε και κάτι σπυράκια στο κορμάκι του και μου είπε κυκλοφορεί μια τέτοια ίωση με εφνιδια εξανθήματα που όταν πέφτει ο πυρετός βγαίνουν αυτά τα εξανθήματα τα οποία προκαλούν πολύ γκρίνια στο παιδί, το έζησα και αυτό. Απο εχθές ευτυχώς είναι απύρετος και κάπως πάει να φτιάξει και η διάθεση του. Έχω να κοιμηθώ καλά από την Τετάρτη....

Νίκο είσαι μια χαρά πραγματικά! Τί ωραία εικονογραφηση! Μπράβο!

Ιωάννα περαστικά και στο δικό σου μωρό!

Επανέρχομαι...

Εβίρι καλώς ήρθες στην πατρίδα! Έχεις και άλλη κόρη που ζεί εδώ?

Τζένη να περάσεις σούπερ!

Αχ κορίτσια σας ζηλεύω που μπορείτε να βρεθείτε και να γνωριστείτε από κοντά!

Στα μαγειρικά μας τώρα δεν έκανα ιδιαίτερα πράγματα λόγω νηστείας, σήμερα μαγείρεψα γεμιστά νηστίσιμα, αντί για κιμά έβαλα ψιλοκομμένες μελιτζάνες πατάτες και κολοκυθάκια με το ρυζάκι , βγήκαν πολύ ωραίες, μπορώ να πω καλύτερες από αυτές με τον κιμά .Αύριο θα φάμε τσιπούρες στο φούρνο με λαχανικά και γαύρο τηγανητό.

Φιλιά σε όλες και σε όλους!

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι στο μαγειροπαρεάκι μας!

Επέστρεψα την Κυριακή το βράδυ από τις διακοπές και έχω δύο μέρες τώρα που πήζω στην δουλειά! Ένα θα σας πω, με περίμεναν 1450 αδιάβαστα e mail τα οποία αφορούσαν την δουλειά κι έπρεπε να διαβαστούν. Ξεκίνησα από χτες το πρωί σιγά σιγά και μου έχουν μείνει γύρω στα 50 ακόμη. Και φυσικά έχω και την τρέχουσα δουλειά να κάνω!

Δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμη από τα νέα σας. Ελπίζω να είστε όλες και όλοι καλά! Εβιράκι θεωρώ πως έχεις έρθει στα πάτρια εδάφη!

Πάω να ξεκινήσω το διάβασμα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διάβασα τα νέα σας!

Χαίρομαι που είστε όλες και όλοι καλά!

Νίκο εδώ είμαι! Κι εμένα μου λείψατε! Μπήκα και σε είδα και έχω να σου πω ότι είσαι μία χαρα! Χαλάλι το ζόρι της δίαιτας!

Τζενάκι τα παιδιά το Σαββατοκύριακο που περασε τα ανεβάσαμε Γιάννενα οπότε Εύβοια θα ξαναπάμε για κανένα Σαββατοκύριακο από Σεπτέμβρη.

Καστεράκι πέρασα πολύ καλά και ευχαριστήθηκα τα παιδάκια μου! Ξεκουράστηκα, γέμισα μπαταρίες και επέστρεψα! Τώρα τα Σαββατοκύριακα θα έχουμε τα δρομολόγια στα Γιάννενα.

Κορίτσια και αγόρια την συνάντηση μάλλον θα την κανονίσουμε για αρχές Σεπτέμβρη που θα έχουν επιστρέψει όλοι από τις διακοπούλες τους! Τι λέτε?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα! Χρόνια Πολλά στους Σωτηρηδες και τις Σωτηρίες σήμερα!

Αγγελικη μου καλωσορισες! Ελπίζω να περασες ωραια! Εμεις δεν πρεπει να σε κουρασαμε στο διαβασμα αλλά 1450emails;;;!!!! OMG που λεει κι η νεολαια.

Καστερακι υπομονη! Εμεις εδω λεμε ολοι ευτυχως που αυτο το καλοκαιρι ειναι σχετικα δροσερο και δεν ειχαμε τους καύσωνες προηγουμενων ετων. Περαστικα στο μικρουλι σου! Υπαρχει οντως μια ιωση σαν αυτη που περιγραφεις - την ειχε περασει η κορη το χειμωνα. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα ειναι ταλαιπωρια. Και κατα την γνωμη ειναι πολυ πιο βασανιστικος ο πυρετος το καλοκαιρι. Ωραια παραλλαγη αυτη που γραφεις για τα γεμιστα αλλα οι δικοι μου εδω αποκλειεται να το δοκιμασουν.

Στα μαγειρικα μας τη Δευτερα ειχαμε χορτα που εστειλε η πεθερα μου με ψαρια και χτες λιγα περισσευματα και πατατοσαλάτα. Σημερα κλασσικα ολο το νησι τρωει μπακαλιαρο σκορδαλια. Γενικα αυτες τις μερες δεν προλαβαινω να πολυμαγειρεψω γιατι εχει ερθει κι ο αντρας μου με την αδεια του κι οταν γυριζω απο τη δουλεια θελει να πηγαινουμε για μπανιο, βολτα με τα παιδια και βολτιτσα χωρις τα παιδια αργα το βραδυ κι ετσι εχω μπλοκαρει απο αποψη χρονου. Εν τω μεταξυ ειμαστε αρκετα ατομα και το κυριοτερο 3 παιδια κι η γιαγια εχει κουραστει πολύ και τα εχει παιξει. Προσπαθω να συνδυαζω καποια πραγματα για να τη βοηθαω αλλα δεν τα καταφερνω παντα.

Φιλια

Γειά σας παιδιά!

Αγγελική καλώς ήρθες:tongue:... πέρασες όμορφα, από ότι διάβασα:P ευτυχώς που γέμισες μπαταρίες, γιατί με τόσα email, θέλει πολύ κουράγιο!

Καστερακι τι ταλαιπωρία για το παιδί με τον πυρετό:(.. ειδικά καλοκαιριάτικα! ελπίζω να είσαστε καλύτερα σήμερα και να ξεκουραστείς λίγο!

Φωτεινή είσαστε σε απαρτία βλέπω! άμα περνάτε καλά, πιστεύω θα τα βολέψετε όλα...καμία αδειούλα δεν παίζει τώρα που ήρθε και ο σύζυγος?:)

Νίκο και γατάκια τώρα? ποιός σε πιάνει!:D... χτες ήμουν στην Εύβοια και σε σκέφτηκα... για την ακρίβεια στα Στύρα και σκεφτόμαστε καμία μέρα να πάμε και προς τα μέρη σου... έχεις να μου προτείνεις καμία καλή παραλία, αλλά να μην χρειάζεται αμάξι? λέμε να το αφήσουμε απέναντι.

Είπαμε που λέτε, αφού δεν θα πάμε διακοπές, τουλάχιστον να μη στερηθούμε τα μπάνια... έτσι χτες πήγαμε στα Στύρα... πολύ ωραία θάλασσα, αλλά και πολύς κόσμος;)... φάγαμε φρεσκότατο ψαράκι και γυρίσαμε το βράδυ ψώφιοι:D... σήμερα έφτιαξα τουρλού και αύριο θα φάμε ντολμαδάκια με την πεθερά... άσχετο αλλά εδώ ρίχνει βροχούλα τώρα... τι τρελόκαιρος τελικά φέτος?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...