Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ιωάννα εγώ θα τις έκανα στο φούρνο με χυμό πορτοκάλι και όλα τα σχετικά καρυκεύματα... είναι ζουμερές και τρώγονται και την άλλη μέρα... μπορείς να βάλεις μαζί πατατούλες, καρότα κομμένα στα στικ ή και μανιτάρια, προς το τέλος του ψησίματος.

Εβίρι τα μπιφτέκια είχαν την τιμητική τους χτες:P... είδα και την πρόταση σου στο μπλόγκ με τη γέμιση φέτας... πολύ καλή!

ggeny μουσακά ε? τον έκανα πριν λίγο καιρό και θα κάνω καιρό να τον ξαναφτιάξω, παρόλο που μας αρέσει... πολύ παίδεμα;)... πέρασα ωραία με τους φιλοξενούμενους, αλλά κουράστηκα λίγο με την πολύωρη κουβέντα... θέλω και λίγο την ησυχία μου... μάλλον έχω ξεσυνηθίσει τις μεγάλες συζητήσεις.

Σήμερα απλή και ταπεινή μακαρονάδα έχει το τραπέζι, με σαλτσούλα και συνοδεία βλήτα που περίσσεψαν από χτες.

θα ταιριαζε να βαλω και ροδελες ντοματας απο πανω?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα.

Από ότι βλέπω, έχετε ξεχυθεί στις παραλίες:P... εγώ τις τελευταίες μέρες προτίμησα το απογευματινό έως και βραδυνό μπανάκι...ήταν τέλεια!

Σήμερα έκανα ένα φαγάκι τόσο συνηθισμένο, αλλά λόγω μίας... τσαχπινιάς έγινε φοβερό.... κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο (το έχω παρακάνει τελευταία με αυτή την συνταγή, αλλά...)... επειδή λοιπόν ήθελα λίγο διαφορετικό να γίνει, ψάχνοντας βρήκα συνταγή που λέει να το μαρινάρω από την προηγούμενη στο γάλα...έτσι και έκανα... σήμερα λοιπόν το αλατοπιπέρωσα, το πέρασα από τη φρυγανιά, έβαλα πατατούλες με το κλασικό χυμό πορτοκαλιού και όλα τα σχετικά καρυκεύματα και έγινε μούρλια... πολύ ζουμερό και πολύ νόστιμο... το προτείνω ανεπιφύλακτα... και σκέφτομαι να δοκιμάσω και σε άλλα κρέατα αυτή τη μαρινάδα.

Φιλιά σε όλους... να περνάτε όμορφα!:tongue:

Καλημέρα! Καλή εβδομαδα! Πως τα περνατε;

Εμεις ειμαστε καλά. Πολύ κουραση στη δουλεια αλλα δεν πειραζει.

Εβιρακι μου καλό ταξιδι αυριο!

Νινα εχεις δικιο. Κι εγω απολαμβανω καλύτερα το μπανιο μου το απογευμα! Ενδιαφερουσα η συνταγη σου και θα ηθελα να τη δοκιμασω-να δουμε πότε.

Λοιπον στα μαγερικα μας. Τις προηγουμενες ημερες φαγαμε παπουτσακια, κουνελακι κοκκινιστο με πατατες τηγανητες και για σημερα εχουμε γεμιστα. Ετοιμαστηκαν και ταπερακια για τους κατοικους της πρωτευουσας.

Φιλακια και συγγνωμη αν χανομαι αλλα γινεται πανικος εδω.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρες!

Τι κάνετε? χαθήκαμε:o

Φωτεινή οι δυό μας μείναμε:D..ωραία φαγητάκια είχες... το κοτόπουλο δεν είναι δύσκολο, απλά θέλει να θυμηθείς να το μαρινάρεις... το έκανα χτες και με χοιρινές μπριζόλες και ήταν σούπερ!

Σήμερα κάνω σαρδέλες γεμιστές συνοδείας κους κους και γαύρο μαρινάτο, με διαφορετική συνταγή από ότι συνήθως...ελπίζω να γίνει καλός, γιατί πολύ η ορθοστασία στον νεροχύτη μέχρι να τον φιλετάρω;)

Φιλιά σε όλους:tongue:

Διαφημίσεις

Ε, ειμαι κι εγω εδω! Στη δουλειά αντικσθιστω 2 ατομα και τρεχω σαν τρελη. Σημερα φαγαμε γεμιστα κι εχω και για αυριο. Αχ εγω δεν τα παω καλα με το γαλα, τι αλλο θα μπορουσε να μπει?

Ωραια τ απογευματινα μπανια που κανετε αλλα εμείς θέλουμε 60χλμ πηγαινε ελα οποτε δεν παμε

Καλησπέρα παιδιά.

Θυμίστε μου τι μαγείρεψα αυτές τις μέρες γιατί το μυαλό μου έχει αδειάσει. Τόση κούραση έχω.

Λοιπόν, σήμερα έφτιαξα ζυμαρικά σουφλέ για μένα και την Εβιρίνα και μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα για τον Έβιρο επειδή εκείνος δεν τα πολυθέλει τα πρώτα.

Την Κυριακή είχα ψαρονέφρι λαδορίγανη ψητό με συνοδεία πουρέ το Σάββατο έφτιαξα μόνο μια σαλάτα με φρέσκα πράσινα φασολάκια, αβοκάντο, κολοκυθάκι κλπ για να φάμε κάτι αποφάγια.

Την Παρασκευή έφτιαξα πατάτες και μανιτάρια καπαμά.

Εβίρι τα μπιφτέκια είχαν την τιμητική τους χτες:P... είδα και την πρόταση σου στο μπλόγκ με τη γέμιση φέτας... πολύ καλή!

Σ' ευχαριστώ Νϊνα μου.

Σήμερα έκανα ένα φαγάκι τόσο συνηθισμένο, αλλά λόγω μίας... τσαχπινιάς έγινε φοβερό.... κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο (το έχω παρακάνει τελευταία με αυτή την συνταγή, αλλά...)... επειδή λοιπόν ήθελα λίγο διαφορετικό να γίνει, ψάχνοντας βρήκα συνταγή που λέει να το μαρινάρω από την προηγούμενη στο γάλα...έτσι και έκανα... σήμερα λοιπόν το αλατοπιπέρωσα, το πέρασα από τη φρυγανιά, έβαλα πατατούλες με το κλασικό χυμό πορτοκαλιού και όλα τα σχετικά καρυκεύματα και έγινε μούρλια... πολύ ζουμερό και πολύ νόστιμο... το προτείνω ανεπιφύλακτα... και σκέφτομαι να δοκιμάσω και σε άλλα κρέατα αυτή τη μαρινάδα.

Μπράβο Νίνα για την τσαχπινιά. Καλά που μας το είπες να το φτιάξουμε κι εμείς.

Εβιρακι μου καλό ταξιδι αυριο!

Σ' ευχαριστώ Φωτεινή μου. (Την Τετάρτη ταξιδεύω).

Τις προηγουμενες ημερες φαγαμε παπουτσακια,

Τα παπουτσάκια κι εγώ σκεφτόμουν να τα φτιάξω για αύριο Τρίτη αλλά μου ζήτησε ο Έβιρος να του αφήσω παστίτσιο κι έτσι μου άλλαξε τη γνώμη.

Σήμερα κάνω σαρδέλες γεμιστές συνοδείας κους κους και γαύρο μαρινάτο, με διαφορετική συνταγή από ότι συνήθως...ελπίζω να γίνει καλός, γιατί πολύ η ορθοστασία στον νεροχύτη μέχρι να τον φιλετάρω;)

Σίγουρα θα σου βγει πεντανόστιμος και θα πάει χαλάλι η ορθοστασία. Εμένα μου σπάνε λίγο τα νεύρα με το φιλετάρισμα του γαύρου, ειδικά όταν είναι ένα κιλό για καθάρισμα, γι' αυτό και αποφεύγω να κάνω γαύρο με σουσάμι (αντί για αλεύρι) που μου ζητάει η Εβιρίνα.

Αχ εγω δεν τα παω καλα με το γαλα, τι αλλο θα μπορουσε να μπει?

Λάδι με μουστάρδα, σκόρδο, κρεμμύδι, κρασί, ρίγανη κλπ

Ωραια τ απογευματινα μπανια που κανετε αλλα εμείς θέλουμε 60χλμ πηγαινε ελα οποτε δεν παμε

Έχεις δίκιο. Κι εγώ στη θέση σου δε θα πήγαινα κάθε μέρα, αλλά αραιά και πού.

Καλησπέρες!

Πολύ ζέστη σήμερα και αρχίζω να λαλάω:mad:... μπάνιο δεν πήγα το Σ/Κ και δεν ξέρω αν μπορέσω μέσα στη βδομάδα.... λόγω δουλειάς, ούτε το επόμενο Σ/Κ προβλέπεται... αχ Ιωάννα πόσο σε καταλαβαίνω! αλήθεια πού μένεις και είσαι τόσο μακρυά από θάλασσα? όσο για το μαρινάρισμα, συμφωνώ με την Εβίρι και πρόσθεσε χυμό πορτοκάλι και μπύρα.

Οι χθεσινές σαρδέλες έγιναν καταπληκτικές (ο σύζυξ είπε ότι έχουμε γκουρμέ πιάτο σήμερα:D), τον γαύρο δεν τον δοκίμασα ακόμα... σήμερα έκανα φασολάκια φρέσκα με πατάτες και πειραματίζομαι σε καινούργιες γεύσεις παγωτού... θα σας πω αύριο:D

Εβιράκι καλό ταξίδι αύριο! καλώς να έρθεις στην πατρίδα!

Ξέχασα να σας πω ότι από σήμερα φοράω γυαλιά πρεσβυωπίας! ναι μπήκα στο κλαμπ και εγώ και μου φαίνεται τόσο περίεργο... ο γιατρός είπε ότι είμαι μικρή ακόμα, αλλά με επισκέφτηκε νωρίς φαίνεται.... ψιλοζαλίζομαι όταν τα φοράω, αλλά θα το συνηθίσω πιστεύω!

Καλημέρα!

Εχθές πήραμε τον μικρό μας και πήγαμε για μπανάκι, πολύ ζεστη και η θάλασσα έκαιγε. Ότι προλάβουμε να κάνουμε μέχρι 15 Αυγούστου γιατί μετά ξεκινάω βάψιμο σπιτιού και μια ψιλοανακαίνηση, χαμός θα γίνεται αλλά χαλάλι,,

Ιωάννα και εμείς εχθές γεμιστά φάγαμε. Προχθές έκανα χοιρινό στην κατσαρόλα με καρότο ντοματούλα και πιπεριά, χύλωσε πολύ ωραία και έγινε μούρλια. Σήμερα τρώμε κοτόπουλο στο φούρνο με ρυζάκι,

Νίνα και εγώ με τη ζέστη κάτι παθαίνω με κουράζει ακόμη περισσότερο απο ότι ήδη είμαι όλη την ημέρα.

Για μας η θάλασσα είναι 5 λεπτά με το αυτοκίνητο αλλά την βαρεθήκαμε, νομίζω είμαι περισσότερο του βουνού, αφήστε χρειάζομαι κάνα 2 ωρίτσες και βάλε μόλις επιστρέψουμε σπίτι για να συμμαζευτούμε.

Εβίρι απότι κατάλαβα σήμερα έρχεσαι Ελλάδα; Καλό ταξίδι να έχετε!

Φιλιά πολλά σε όλες και σε όλους!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Νυσταζωωωω. Ακομα ενα βραδυ ξενυχτιου απο τον μικρο. Να δουμε πότε θα σταματησει. Εν τω μεταξυ στη δουλεια εχουμε πηξει και ζαλιστει απο τον κοσμο.

Εβιρακι σημερα ερχεσαι στα πατρια εδαφη! Με το καλό να σφιξεις στην αγκαλια σου την κορουλα σου και τους υπόλοιπους συγγενεις και φιλους!

Καστερακι κι εμεις λεμε να κανουμε μερεμετια στο σπιτι και το βαριεμαι....

Νινα οντως εισαι μικρη εισαι για πρεσβυωπια! Δεν πειραζει- θα εχεις πιο sophisticated λουκ.

Χτες ειχαμε διαφορα περισσευματα με μακαρονακια που ειχαμε φτιαξει για συνοδευτικο. Για σημερα θα μαγειρεψει η γιαγια αλλα δεν ειχε αποφασισει τι. Χτες ηρθε η κολλητη μου για 3 μερουλες και βγηκαμε και για καφεδακι (γουαου) να τα πουμε και λιγακι. Αχ πολύ το χαρηκα βρε παιδια.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα παρεούλα!!!!!!!!

Με θυμάστε;;; Ή με ξεχάσατε;;;;:D

Σας διαβάζω όποτε προλαβαίνω, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω χρόνο για να σας γράψω...:oops:

Χαίρομαι πολύ που είτε έχουν ξεκινήσει οι διακοπές σας είτε πηγαίνετε για μπανάκια και βολτούλες! Κάντε καμιά βουτιά και πιείτε κι έναν καφέ παραπάνω και για μένα!

Μαγειρικά αυτόν τον καιρό δεν κάνω πολλά ή ιδιαίτερα πράγματα και κυρίως φροντίζω να μαγειρεύω για 2 μέρες και αλλάζουμε τα συνοδευτικά. Όσο για φαγητά έχουμε κάνει μπριζόλες στο φούρνο με μουστάρδα-λάδι-λεμόνι, κοτόπουλο κοκκινιστό, κοτόπουλο ψητό, μακαρόνια με λευκή σάλτσα, μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα, φασολάκια χάντρες κοκκινιστά, χόρτα βραστά, πατάτες με λουκάνικα στο φούρνο...δεν θυμάμαι τι άλλο...:rolleyes:...δεν πειράζει.

Η μελένια μου μεγαλώνει μια χαρά. Πήγαμε προχθές και κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο, παίρνουμε βάρος και ύψος κανονικά και γενικότερο τόσο ο παιδίατρος όσο κι εμείς είναι πολύ ικανοποιημένος. Βρε παιδιά είναι τρέλα πάντως....κάνει φωνούλες, γελάκια, θέλει να συμμετέχει σε ό,τι κάνουμε....έχει απίστευτη πλάκα!

Περιμένουμε να ξεκινήσει και η άδεια του συζύγου για να με βοηθήσει με τη μικρή και το σπίτι μπας και πάρω κι εγώ καμιά ανάσα.

Θα ξαναμπώ να σας γράψω μόλις μπορέσω (ελπίζω σύντομα).

Φιλιά πολλά σε όλους!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Κοριτσάρες καλημέρα!

Με την smufrita θα συμφωνήσω και θα το πω και εγώ...βρε με θυμάστε καθόλου;;; :cry:

Κορίτσια τρέχω και δεν προλαβαίνω να μπω αλλά πάντα μπαίνω τα βράδια και σας διαβάζω. Μόνο στους πειρασμούς της ΕΒΙΡΙ μας έχω σταματήσει να μπαίνω γιατί έχω χάσει πλέον 20 και κιλά και αυτή την στιγμή είμαι στο τσακ να σταματήσω...δεν ξέρω...ίσως καθησυχάζομαι....δεν ξέρω και έχω αρχίσει να κάνω...διάφορες αταξίες στην δίαιτα οπότε τα έκοψα πάλι όλα μαχαίρι. Τις προάλλες είδα το πρώτο μου αφιέρωμα και σας το ανεβάζω να με δείτε όσες δεν με ξέρετε πως είμαι ελπίζω να μην πάρω κόκκινη κάρτα από το φόρουμ ή κάτι

http://fylatos.com/%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82/

Γεια σας παιδακια τι κανετε?

εμενα το πηξιμο συνεχιζεται κανονικοτατα.... σημερα εφυγε κ ο συζυγος ξεκινησ εη αδεια του κ ετσι μεχρι την παρασκευη που παιρνω κ εγω αδεια θα ειμαι μοναχουλα μου....

απο φαγητα δεν εχω σκοπο να μαγειρεψω τιποτα θα την βγαλω με σαλατες κ φρουτα να ηρεμισω λιγο ...

φιλια πολλα σε ολους!!

Εβιρακι με το καλο να ερθεις σημερα!!!

Γειά σας παρεούλα.

Χαίρομαι που βλέπω σήμερα κόσμο... επιτέλους μας θυμηθήκατε κάποιοι:P... αστειεύομαι!

ggeny σου την κοπάνησε και ο σύζυγος? λίγη ησυχία δεν βλάπτει νομίζω... δεν θα έχεις καθόλου μαγείρεμα κιόλας!

Γεια σας, τι μου κανετε?

Σημερα τρωμε γεμιστα που εμειναν.

Εβιρι καλο ταξιδι να εχεις!!!!

Νινα μενω στα Μελισσια οποτε ειτε παω Λουτσα ειτε Σχοινια ειμαι μακρια

είσαι όντως μακρυά;)... εγώ Σχοινιά πάω συνήθως.
Καλημέρα!

Εχθές πήραμε τον μικρό μας και πήγαμε για μπανάκι, πολύ ζεστη και η θάλασσα έκαιγε. Ότι προλάβουμε να κάνουμε μέχρι 15 Αυγούστου γιατί μετά ξεκινάω βάψιμο σπιτιού και μια ψιλοανακαίνηση, χαμός θα γίνεται αλλά χαλάλι,, ωχ αυτά είναι τα ζόρια...εγώ έχω συνηθίσει σε τέτοιου είδους εργασίες... φτιάχνουμε μόνοι μας το σπίτι... από βδομάδα που έχει άδεια ο σύζυγος, έχουμε μπόλικες εργασίες να κάνουμε:mad:.. ευτυχώς είναι στον εξωτερικό χώρο.

Ιωάννα και εμείς εχθές γεμιστά φάγαμε. Προχθές έκανα χοιρινό στην κατσαρόλα με καρότο ντοματούλα και πιπεριά, χύλωσε πολύ ωραία και έγινε μούρλια. Σήμερα τρώμε κοτόπουλο στο φούρνο με ρυζάκι,

Νίνα και εγώ με τη ζέστη κάτι παθαίνω με κουράζει ακόμη περισσότερο απο ότι ήδη είμαι όλη την ημέρα. έχει και πολλή υγρασία... αυτό είναι που με δυσκολεύει ακόμα περισσότερο!

Για μας η θάλασσα είναι 5 λεπτά με το αυτοκίνητο αλλά την βαρεθήκαμε, νομίζω είμαι περισσότερο του βουνού, αφήστε χρειάζομαι κάνα 2 ωρίτσες και βάλε μόλις επιστρέψουμε σπίτι για να συμμαζευτούμε.

Εβίρι απότι κατάλαβα σήμερα έρχεσαι Ελλάδα; Καλό ταξίδι να έχετε!

Φιλιά πολλά σε όλες και σε όλους!

Καλημέρα!

Νυσταζωωωω. Ακομα ενα βραδυ ξενυχτιου απο τον μικρο. Να δουμε πότε θα σταματησει. Εν τω μεταξυ στη δουλεια εχουμε πηξει και ζαλιστει απο τον κοσμο.

Εβιρακι σημερα ερχεσαι στα πατρια εδαφη! Με το καλό να σφιξεις στην αγκαλια σου την κορουλα σου και τους υπόλοιπους συγγενεις και φιλους!

Καστερακι κι εμεις λεμε να κανουμε μερεμετια στο σπιτι και το βαριεμαι....

Νινα οντως εισαι μικρη εισαι για πρεσβυωπια! Δεν πειραζει- θα εχεις πιο sophisticated λουκ.:D

Χτες ειχαμε διαφορα περισσευματα με μακαρονακια που ειχαμε φτιαξει για συνοδευτικο. Για σημερα θα μαγειρεψει η γιαγια αλλα δεν ειχε αποφασισει τι. Χτες ηρθε η κολλητη μου για 3 μερουλες και βγηκαμε και για καφεδακι (γουαου) να τα πουμε και λιγακι. Αχ πολύ το χαρηκα βρε παιδια. Μπράβο Φωτεινή! πολύ χαίρομαι:D

Φιλια

Νίκο μπήκα και σε είδα... ωραία φωτογραφία... ρομαντική:D.. και πολύ αδύνατος... 20 κιλά είναι αυτά εξάλλου! μήπως φτάνει πια η δίαιτα?

Από φαγητό θα φάμε σήμερα τα φασολάκια, καθώς χτες φάγαμε έξω με παρέα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...