Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα!! εβιρακι μου κατατοπιστικοτατη οπως παντα σε ολα σου!! ευγε!!!

Μακαρι μακαρι κοριτσακι να βρεθουμε !!!

Ιωαννακι εμεις περνουμε ελαχιστα πιο πανω απο το οριο των χρηματων για το ΕΣΠΑ κ το σκεφτομαι να κανω να μην κανω αιτηση... νομιζω πως θα μας αποριψουν χωρις δευτερη σκεψη

Εμεις σημερα τρωμε γεμιστα με ρυζι . πολυ ωραια εγιναν! Μαλλον θα φαμε κ αυριο γιατι εγιναν μπολικα....

Τι εχεις κατα νου Ιωαννακι?Λαδερο,κρεατικο,πουλερικο,ζυμαρικο?

για κρεατικο σκεφτομαι γιατι τα υπολοιπα τα εχουμε φαει μεσα στη βδομαδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπερα παρεακι!!!!!!

Συνεχιζουμε τις διακοπες μας στην Ελβετια!!!!!

Ο μικρος απαιχτος....αυτη τη στιγμη ριχνει κατι υπνους!!!!!βλεπει τοσα υπεροχα κ καινουρια

Πραγματα!!!!!

δυστυχως η γιαγια μου επεσε κ εσπασε το κοκκαλο που ενωνει λεκανη με γονατο κ πηγαμε

Κ την ειδαμε στο νοσοκομειο..τι νοσοκομειο δηλ...ξενοδοχειο100 αστερων ειναι!!!!

Κατα τ αλλα βολτουλες κ καθαρος αερας!!!!!

Απο εδω ειναι η μαμα μου οποτε εχουμε σοι να μας φιλοξενει κ να βλεπουμε!!!!ηρθαμε με τον μικρο

τη μαμα μου κ τον ενα μου αδερφο κ μενουμε με τη θεια μου στο εξοχικο της....

ΕΒΙΡΑΚΙ μενουμε σε ενα χωριουδακι και παμε σε καποιες πολεις γυρω...οταν μεγαλωσει ο

μικρος θα τα γυρισουμε ολα!!!!επισης τις καρδουλες τις εβαλα απο το κινητο!!!!

απο μαγειρεματα...δεν κανω τιποτα απολυτως τα βρισκω ολα ετοιμα!!!!!!χαχαχαχα!!!!!

Θα δοκιμασω να βαλω φωτο...αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω!!!!!

Πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!!!

Μπραβο Ρικολακι μου πολυ χαιρομαι που περνατε καλα!! κ πολλα πολλα μπραβο στο μπεμπη που ειναι τοσο καλο ησυχο κ καλοβουλο μωρακι! περαστικα κ στην γιαγια σας!!

Αχ τι ωραια φαινονται ολα αυτα που περιγραφεις!!!! τελεια πρεπει να ειναι!! καλα να περνατε κοριτσακι κ απολευσε το οσο περισσοτερο μπορεις!!

Ιωαννακι λεμονατο ισως με ρυζακι η πουρε? μπριζολες στην γαστρα με πατατες ,ντοματα-πιπερια κεφαλοτυρι?σουτζουκακια?

εγω δεν ειμαι κ πολυ στα καλα μου για πολους λογους .....

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα έφτιαξα συμπεθεριό με λαχανικά (δηλαδή πάρα πολλά είδη λαχανικών σε μικρές ποσότητες στην ίδια κατσαρόλα).

Σημερα θα φαμε γιγαντες, για ριχτε καμμια ιδεα για αυριο

Μοσχαράκι γιουβέτσι ή με μακαρόνια ή με ρύζι

Μοσχαράκι με μελιτζάνες ή με κολοκυθάκια

Ροστ μπηφ

Μπιφτέκια ή κεφτεδάκια μαζί με τηγανητές πατάτες

Μπριζόλες στην κατσαρόλα με πατάτες

Ρολό κοτόπουλο

Κοτόπουλο στο φούρνο ή στη λαδόκολλα ή στη λαμαρίνα

Κοτόπουλο με μπάμιες ή με μακαρόνια ή με ρύζι ή με τηγανητές πατάτες

Κοτόπουλο με χυλοπίτες

Κοτόπουλο με πουρέ

Αρνάκι ή κατσικάκι στη λαδόκολλα ή στη γάστρα ή εξοχικό

Αρνάκι ή κατσικάκι κοκκινιστό με ζυμαρικά ή ρύζι

Αρνάκι στο φούρνο με πατάτες

Χοιρινές μπριζόλες στην κατσαρόλα ή στο φούρνο ή στη γκριλιέρα

Χοιρινό κρασάτο

χοιρινό στο φούρνο με πατάτες

χοιρινά σνιτσελάκια

καλημερα!! εβιρακι μου κατατοπιστικοτατη οπως παντα σε ολα σου!! ευγε!!!

Μακαρι μακαρι κοριτσακι να βρεθουμε !!!

Σ' ευχαριστώ Τζένη. Εγώ θα το χαιρόμουν πολύ.

δυστυχως η γιαγια μου επεσε κ εσπασε το κοκκαλο που ενωνει λεκανη με γονατο κ πηγαμε

Κ την ειδαμε στο νοσοκομειο..τι νοσοκομειο δηλ...ξενοδοχειο100 αστερων ειναι!!!!

Ωχ, περαστικά της. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο θα είναι λόγω της ηλικίας της.

ΕΒΙΡΑΚΙ μενουμε σε ενα χωριουδακι και παμε σε καποιες πολεις γυρω...οταν μεγαλωσει ο

μικρος θα τα γυρισουμε ολα!!!!

Δε θυμάμαι πώς λένε το μέρος που μου είχες πει ότι πηγαίνεις. Πάντως έχετε καταπληκτικά μέρη σε όλη την Ελβετία.

επισης τις καρδουλες τις εβαλα απο το κινητο!!!!

Ααααα εγώ έχω παλιό κινητό που δεν έχει σύνδεση με ίντερνετ.

Κρίμα βρε Τζένη τώρα που είναι και καλοκαίρι να μην μπορείς να το ευχαριστηθείς. Ό,τι και να είναι ελπίζω να περάσει το συντομότερο και να ανέβεις και πάλι ψυχολογικά.

Καλημέρα! Χτες το βραδυ το εκανε το μπουρινακι του εδω περα!

Ρικολα περαστικα στη γιαγια σου! Μπραβο στον μικρο που ειναι τοσο καλός! Να περνατε καλά και δεν πειραζει για το μαγειρεμα -χρειαζεται η ξεκουραση που και που.

Τζενακι κουραγιο. Να σκεφτεσαι οτι σε μια εβδομαδα αρχιζουν οι διακοπες σου και θα ξεκουραστεις λιγο.

Ιωαννα μου δεν μπορω να σε βοηθησω με το ΕΣΠΑ για τι δεν δικαιουμαι. Αλλα εχω δει εδω ενα τοπικ που αφορα αυτο το θεμα-μηπως εκει σε βοηθησουν;

Εβιρι μου δεν εχω βαλει καμερες- τηλεπαθεια εχω!

Χτες ειχα φτιαξει φασολακια. Για σημερα εφτιαξα μπιφτεκια με σαλτσα και η γιαγια θα φτιαξει το συνοδευτικο. Της εχω πει να φτιαξει ενα και να μην κατσει και κουραστει να φτιαξει την επιθυμια καθενος.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα παρεακι!!!!!!

Συνεχιζουμε τις διακοπες μας στην Ελβετια!!!!!

Ο μικρος απαιχτος....αυτη τη στιγμη ριχνει κατι υπνους!!!!!βλεπει τοσα υπεροχα κ καινουρια

Πραγματα!!!!!

Κατα τ αλλα βολτουλες κ καθαρος αερας!!!!!

Απο εδω ειναι η μαμα μου οποτε εχουμε σοι να μας φιλοξενει κ να βλεπουμε!!!!ηρθαμε με τον μικρο

τη μαμα μου κ τον ενα μου αδερφο κ μενουμε με τη θεια μου στο εξοχικο της....

μικρος θα τα γυρισουμε ολα!!!!επισης τις καρδουλες τις εβαλα απο το κινητο!!!!

απο μαγειρεματα...δεν κανω τιποτα απολυτως τα βρισκω ολα ετοιμα!!!!!!χαχαχαχα!!!!!

Θα δοκιμασω να βαλω φωτο...αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω!!!!!

Πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!!!

Χαιρομαι που περνατε τοσο ωραια! Ποσο καιρο θα καθισετε εκει?

Κριμα για τη γιαγια σου, ευχομαι γρηγορη αναρρωση!

Μη σου πω οτι πιο πολυ ζηλευω που δεν μαγειρευεις

Μπραβο Ρικολακι μου πολυ χαιρομαι που περνατε καλα!! κ πολλα πολλα μπραβο στο μπεμπη που ειναι τοσο καλο ησυχο κ καλοβουλο μωρακι! περαστικα κ στην γιαγια σας!!

Αχ τι ωραια φαινονται ολα αυτα που περιγραφεις!!!! τελεια πρεπει να ειναι!! καλα να περνατε κοριτσακι κ απολευσε το οσο περισσοτερο μπορεις!!

Ιωαννακι λεμονατο ισως με ρυζακι η πουρε? μπριζολες στην γαστρα με πατατες ,ντοματα-πιπερια κεφαλοτυρι?σουτζουκακια?

Τελικα εκανα μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι.

Μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα και να χαρεις το καλοκαιρακι σου γιατι κι εσυ εχεις κουραστει πολυ

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα έφτιαξα συμπεθεριό με λαχανικά (δηλαδή πάρα πολλά είδη λαχανικών σε μικρές ποσότητες στην ίδια κατσαρόλα).

Καλημέρα! Χτες το βραδυ το εκανε το μπουρινακι του εδω περα!

Ρικολα περαστικα στη γιαγια σου! Μπραβο στον μικρο που ειναι τοσο καλός! Να περνατε καλά και δεν πειραζει για το μαγειρεμα -χρειαζεται η ξεκουραση που και που.

Τζενακι κουραγιο. Να σκεφτεσαι οτι σε μια εβδομαδα αρχιζουν οι διακοπες σου και θα ξεκουραστεις λιγο.

Ιωαννα μου δεν μπορω να σε βοηθησω με το ΕΣΠΑ για τι δεν δικαιουμαι. Αλλα εχω δει εδω ενα τοπικ που αφορα αυτο το θεμα-μηπως εκει σε βοηθησουν;

Χτες ειχα φτιαξει φασολακια. Για σημερα εφτιαξα μπιφτεκια με σαλτσα και η γιαγια θα φτιαξει το συνοδευτικο. Της εχω πει να φτιαξει ενα και να μην κατσει και κουραστει να φτιαξει την επιθυμια καθενος.

Φιλια

Θα βρω το θεμα να ρωτησω γιατι απο αυριο ξεκινανε οι αιτησεις.

Πολλες βροχες ακουω οτι θα εχετε, σας παιδευει ο καιρος ε?

Τι σαλτσα κανεις στα μπιφτεκια?

Τον τελευταιο καιρο δεν μου γινονται σωστα οι παραθεσεις και της Εβιρι δεν το εφερε σωστα.

Εβιρι μου μια ιδεα ειπα εσυ εισαι καταλογος εστιατοριου. Προφανως για σενα δεν ισχυει το "τι θα φαμε σημερα", εχεις παντα απειρες ιδεες:D

Καλημέρα.

Σήμερα τρώμε γιουβαρλακια, καθαρά φθινοπωρινό τοπιο το χθεσινο οποτε τη σηκώνει ο καιρος την σουπιτσα.

Ιωάννα ε ω πολύ Κάιρο να κάνω κόκκινιστο μοσχαράκι με ρύζι το ζηλεψα.

Αχ ρικολα και εγώ όπως η Ιωάννα ζηλεψα περισσότερο το οτι δε μαγειρευεις.

Τζενακι και εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου μια πανω μια κάτω, φταίει και το οτι λείπει παρα πολλές ώρες ο συζηγος στη δουλεια έρχεται αργά το βράδυ, και είμαι όλη την ημερα μονη με τα μωρά...

Σας φιλώ ολους!

Ιωαννα μου δροσερο θα το ελεγα αυτο το καλοκαιρι. Λοιπον το θεμα με το ΕΣΠΑ ειναι στα ενημερωτικα καφε και λεγεται "επιδοτηση μητερων για διδακτρα..."

Τα μπιφτεκια τα εκανα κοκκινιστα (οι υπολοιποι δεν τρωνε αλλες σαλτσες) σαν τα σουτζουκακια φαντασου.

Καστερακι κουραγιο. Εγω να σας πω την αληθεια προσπαθω και βλεπω τη ζωη αισιοδοξα γιατι αλλιως δεν θα την εβγαζα καθαρη. Δηλαδη αντι να σκεφτομαι συνεχεια οτι μου λειπει ο αντρας μου σκεφτομαι οτι η αποσταση εχει και τα καλά της-δεν τσακωνομαστε, δεν ρουτινιαζουμε, κραταμε τη φλογα αναμμενη. Με "σκοτωνει" λιγο η αντιδραση των παιδιων καθε φορα που φευγει αλλα και σε αυτα προσπαθω να περασω την θετικη πλευρα των πραγματων. Στη δουλεια πολλή γκρινια και πιεση - εγω σκεφτομαι οτι ξεφευγω και λιγακι. Γενικα το στυλ μου ειναι να βλεπω το ποτηρι μισογεματο. (ορεξη που ειχα για φιλοσοφια πρωι πρωι)

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα παρεάκι.

Τι κάνετε?

Εγώ έχω πολλές δουλειές τις τελευταίες μέρες, καθώς είχα φιλοξενούμενους στο σπίτι και πήγαν όλα πίσω... οπότε τώρα είμαι στους δρόμους συνέχεια.

Από φαί χτες έκανα αρακά κοκκινιστό με ρυζάκι και γεμιστές πιπεριές κέρατο με φέτα και λιαστή ντομάτα... σήμερα θα κάνω γεμιστά μπιφτέκια με τυρί και βλήτα για σαλάτα.

Καλησπέρα!

Ρικόλα σε ζηλεύω, πόσο θα ήθελα να είμαι και εγώ κάπου στο εξωτερικό.

Αγγελική το μικρό μου όταν ξυπνάει απλώς είναι πολύ πεινασμένος και μετά έχει όρεξη για γέλια και παιχνίδια, σίγουρα δεν είναι δόντια, είναι πολύ μικρός ακόμη, μόνο 4 μηνών και τα ούλα του καθόλου πρησμένα. Να περάσεις τέλεια εύχομαι!

Εβίρι τέλειοι οι ντοματοκεφτέδες σου, τους έκανα σήμερα για μεζεδάκι μαζί με κολοκυθοκεφτέδες και τους τσάκισαν. Ήδη την πρόσθεσα στις αγαπημένες καλοκαιρινές συνταγές, νοστιμότατη και πανεύκολη!

Για κυρίως είχα χοιρινό κομμάτι στη γάστρα μαριναρισμένο από το βράδυ και χώρια πατατούλες μαγειρεμένες στο ζουμί του χοιρινού. πω πω μου τρέχουν τα σάλια... με ξελίγωσες πάλι:D

Καλημερα παρεακιιιιιιιι!!!!!!!!απο τη βροχερη ελβετια!!!!!!!! μην πας μακρυά... και εδώ τις βροχές τις έχουμε συχνά τελευταία... και τώρα που βλέπω έξω, μαζευτήκανε τα σύννεφα πάλι:mad:

Δεν εχω διαβασει καθολου νεα σας...ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!!!!!!

Εμεις εδω περναμε υπεροχα κ ο μικρος ειναι τελειος...ησυχος...κοινωνικος.....κυριος...χαχαχα

πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!!! τέλεια:P να περνάτε όμορφα!

Εβιρακι οταν φυσαει ερχεται η μυρωδια απο τα καλουδια σου♡♡♡♡♡

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Ρικολα μου τι ωραια που μας εγραψες απο τα ξενα:D:D. Μπραβο για τον μικρουλη σου που ειναι τοσο κοινωνικος. Πως φανηκε στους συγγενεις και φιλους το νεο μελος της οικογενειας;

Τζενη μου περαστικα στη μαμα σου. Πως ειναι τωρα; Πωπω λαθος που εγινε με τα χαπια. Ο μικρος πρεπει να τρωει καθε μερα κατι που περιεχει αυγο για να "μπολιαζεται" ο οργανισμος του μήπως και ξεπερασει την ευαισθησια με το αυγο. Τα παιδια τωρα το καλοκαιρι δεν το πολυτρωνε το αυγο - δεν ξερω αν τους πεφτει βαρυ.

Νικο συμφωνω με οσα λες για τους Ευρωπαιους. Παντως η αισθηση της λειτουργιας του κρατους δημιουργει ασφαλεια στον πολίτη - αν και απ'οτι ακουω σε πολλες χωρες της Ευρωπης εχει αλλαξει προς το χειροτερο.

Νινα μου πως πανε τα μπανια; Εχιες κι εσυ δικιο για οσα λες για τους φιλους μας τους Γερμανους αλλά ακομα και στο παραδειγμα που αναφερεις η διαφορα ειναι οτι ο προισταμενος πηγε φυλακη ενω εδω θα επαιρνε και μεγαλυτερη θεση ενω ο πολιτης ή ο υπαλληλος που θα ηθελε να τον καταγγειλει θα έβρισκε τον μπελα του. σωστό και αυτό... δεν το είχα σκεφτεί!

Αγγελικη μη μιλατε για συναντηση γιατι ζηλευω πολύ. δεν υπάρχει περίπτωση να έρθεις καθόλου Αθήνα?

Εβιρακι ετοιμαζεσαι; Μια εβδομαδα εμεινε.

Ιωαννα πως εισαι;

Καστερακι παλι καλά που δεν ειναι γκρινια. Παντως η συνεχομενη αϋπνια δεν παλευεται.

Στα μαγειρικα μας τωρα. Το Σαββατο ειχαμε αρνακι στο φουρνο με πατατες (τις οποιες ειχα αλατισει λιιιιγο παραπανω;);)) κι επειδη δεν ηταν πολυ εφτιαξα και 2 μπιφτεκακια και λιγα λουκανικακια για συμπήρωμα. Η μαμα μου ειχε φτιαξει τζατζικι και πεταγε σποντες ο πατερας μου συνεχεια ποσο ωραιοτερα μαγειρευει η μαμα μου. Εντελως συμπτωματικα ειχαμε παθει ολοι επιλεκτικη κωφωση - δε θα γλιτωσουν τοσο ευκολα απο τη μαγειρικη μου:tongue::tongue::tongue:. Την Κυριακη εφτιαξε η γιαγια παστισιο που ειναι το αγαπημενο φαγητο του αδελφου μου και της κορης του που εχουν ερθει για διακοπες οπότε περισσεψε και για σημερα. Η μαμα μου τωρα προπαθει να ταιριαξει τα γευστικα γουστα ολων - ολοκληρο σχεδιο καταστρωνεται για το καθημερινο μενου. Η μικρη χτες εκανε 1,5 ωρα να φανει ενα τοστ (το γνωστο- οχι αυτο με τα κοκκαλα)- παρολιγο να ξαναχασει τη βολτα της.

Φιλια

Φιλιά σε όλους!

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου δροσερο θα το ελεγα αυτο το καλοκαιρι. Λοιπον το θεμα με το ΕΣΠΑ ειναι στα ενημερωτικα καφε και λεγεται "επιδοτηση μητερων για διδακτρα..."

Τα μπιφτεκια τα εκανα κοκκινιστα (οι υπολοιποι δεν τρωνε αλλες σαλτσες) σαν τα σουτζουκακια φαντασου.

Καστερακι κουραγιο. Εγω να σας πω την αληθεια προσπαθω και βλεπω τη ζωη αισιοδοξα γιατι αλλιως δεν θα την εβγαζα καθαρη. Δηλαδη αντι να σκεφτομαι συνεχεια οτι μου λειπει ο αντρας μου σκεφτομαι οτι η αποσταση εχει και τα καλά της-δεν τσακωνομαστε, δεν ρουτινιαζουμε, κραταμε τη φλογα αναμμενη. Με "σκοτωνει" λιγο η αντιδραση των παιδιων καθε φορα που φευγει αλλα και σε αυτα προσπαθω να περασω την θετικη πλευρα των πραγματων. Στη δουλεια πολλή γκρινια και πιεση - εγω σκεφτομαι οτι ξεφευγω και λιγακι. Γενικα το στυλ μου ειναι να βλεπω το ποτηρι μισογεματο. (ορεξη που ειχα για φιλοσοφια πρωι πρωι)

Φιλια

Και εγώ της ίδιας φιλοσοφίας είμαι Φωτεινή... ειδικά τελευταία που μου έχουν τύχει διάφορα και ο σύζυγος είναι πολύ πεσμένος, πες με αναίσθητη, πες με αισιόδοξη, "βλέπω" παρακάτω και όσο μπορώ θετικά:D φιλιά στο όμορφο νησί σου!

καλημερα φιλαρακια μου τι κανετε?

Αντε να περασει αλλη μια μερα σημερα να παω αυριο στο χωριο να δω το παιδακι μου!!! Αυριο θα αφησουμε κ τον μικρο μιας κ την Τριτη μαλλον παιρνει ο συζυγος αδεια κ θα παει κ αυτος κ λεμε πως ειναι κριμα να ταλαιπωρηθει να ερθει ξανα Αθηνα μονο για 1-2 μερες.

Εβιρακι τουρλου εν ολιγης ε? πολυ ωραιο ειναι! Το Σαββατο που ειχαμε παει χωριο ειχε η μαμα μου φετα που θα μας χαλαγε αν δεν καταναλωνοταν κ ενα μεγαλο κομματι καπνιστης γαλοπουλας.Εφτιαξα μπριαμ στο φουρνο κ λιγο πριν το σβησω εριξα την γαλοπουλα σε κομματια κ την φετα θριμματισμενη,εγινε λουκουμι!

Φωτεινη εχεις δικιο στον τροπο που σκεφτεσαι! Εμενα πολλες φορες με παιρνει απο κατω κ αν ειμαι στεναχωρημενη δεν μπορω να το κρυψω/ξεχασω με τιποτα.

Πολυ ωραια θα εγιναν τα μπιφτεκια μεσα σε σαλτσα.Θα κρατηθουν κ μαλακα!

Ιωαννακι ωραια επιλογη εκανες, ωραιοτατο το κοκκινιστο μοσχαρι.

Νινακι μας ελειψες! Ελπιζω να περασες καλα με τους φιλοξενουμενους σου!!

Καστερακι μου κ εσυ μας ελειψες!!! τελειο το χοιρινο με πατατες!! μμμμ

Εγω εφτιαξα μουσακα για σημερα.Για αυριο δεν φτιαχνω τιποτα μιας κ εχουν μεινει απο χτες γεμιστα αλλα κ μουσακας!

Γεια σας παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα μπιφτέκι γεμιστό και το συνόδευσα με κίτρινο ρύζι που του έβαλα κάρυ.

Αχ Φωτεινή μου το έχεις το χάρισμα.

Χτες ειχα φτιαξει φασολακια. Για σημερα εφτιαξα μπιφτεκια με σαλτσα και η γιαγια θα φτιαξει το συνοδευτικο.

Τα μπιφτέκια έχουν την τιμητική τους σήμερα.

Εβιρι μου μια ιδεα ειπα εσυ εισαι καταλογος εστιατοριου.

χαχαχαχα

Προφανως για σενα δεν ισχυει το "τι θα φαμε σημερα", εχεις παντα απειρες ιδεες:-D

Έχω πέσει κι εγώ στην ερώτηση "τι θα φάμε σήμερα" αλλά όχι με το συνηθισμένο τρόπο. Πολλές φορές για ένα κρέας π.χ. έχω δύο υπόψιν μου δύο ή τρεις τρόπους μαγειρέματος και μπαίνω σε δίλημμα να φτιάξω το ένα ή το άλλο.

Τζενακι και εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου μια πανω μια κάτω, φταίει και το οτι λείπει παρα πολλές ώρες ο συζηγος στη δουλεια έρχεται αργά το βράδυ, και είμαι όλη την ημερα μονη με τα μωρά...

Σας φιλώ ολους!

Το έχω περάσει κι εγώ και σε καταλαβαίνω πόσο δύσκολα περνάς.

Γενικα το στυλ μου ειναι να βλεπω το ποτηρι μισογεματο. (ορεξη που ειχα για φιλοσοφια πρωι πρωι)

Μοιάζουμε σ' αυτό. Κι εγώ είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος.

Από φαί χτες έκανα αρακά κοκκινιστό με ρυζάκι και γεμιστές πιπεριές κέρατο με φέτα και λιαστή ντομάτα... σήμερα θα κάνω γεμιστά μπιφτέκια με τυρί και βλήτα για σαλάτα.

Μα είδες Νίνα μου τι ταύτιση είχαμε σήμερα, τουλάχιστον στο ένα σκέλος του φαγητού.!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ της ίδιας φιλοσοφίας είμαι Φωτεινή... ειδικά τελευταία που μου έχουν τύχει διάφορα και ο σύζυγος είναι πολύ πεσμένος, πες με αναίσθητη, πες με αισιόδοξη, "βλέπω" παρακάτω και όσο μπορώ θετικά:-D φιλιά στο όμορφο νησί σου!

Αυτό είναι μεγάλο προτέρημα Νίνα.

Εβιρακι τουρλου εν ολιγης ε? πολυ ωραιο ειναι!

Ναι, ναι τουρλού όπως το λένε σε πολλές περιοχές.

Το Σαββατο που ειχαμε παει χωριο ειχε η μαμα μου φετα που θα μας χαλαγε αν δεν καταναλωνοταν κ ενα μεγαλο κομματι καπνιστης γαλοπουλας.Εφτιαξα μπριαμ στο φουρνο κ λιγο πριν το σβησω εριξα την γαλοπουλα σε κομματια κ την φετα θριμματισμενη,εγινε λουκουμι!

Αυτό είναι φαγητό.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σας εκφράσω τώρα μια απορία μου.

Αφού τη Δευτέρα τα παιδιά στο σχολείο παρέδωσαν όλα τα βιβλία τους τι τη θέλουν μιάμιση βδομάδα μάθημα;

Έτσι για να λένε ότι δουλεύουν παραπάνω; Πάντως αυτές τις μέρες μη νομίζετε ότι κάνουν τίποτα σημαντικό, τη μία τα πάνε εκδρομή, την άλλη βλέπουν κάποια ταινία μέσα στην τάξη, την παράλλη κάτι άλλο παρόμοιο.

Δε μας αφήνουν να φύγουμε για διακοπές κι εμάς τους αλλοδαπούς;

Καλημέρα!

Ιωάννα εγώ θα τις έκανα στο φούρνο με χυμό πορτοκάλι και όλα τα σχετικά καρυκεύματα... είναι ζουμερές και τρώγονται και την άλλη μέρα... μπορείς να βάλεις μαζί πατατούλες, καρότα κομμένα στα στικ ή και μανιτάρια, προς το τέλος του ψησίματος.

Εβίρι τα μπιφτέκια είχαν την τιμητική τους χτες:P... είδα και την πρόταση σου στο μπλόγκ με τη γέμιση φέτας... πολύ καλή!

ggeny μουσακά ε? τον έκανα πριν λίγο καιρό και θα κάνω καιρό να τον ξαναφτιάξω, παρόλο που μας αρέσει... πολύ παίδεμα;)... πέρασα ωραία με τους φιλοξενούμενους, αλλά κουράστηκα λίγο με την πολύωρη κουβέντα... θέλω και λίγο την ησυχία μου... μάλλον έχω ξεσυνηθίσει τις μεγάλες συζητήσεις.

Σήμερα απλή και ταπεινή μακαρονάδα έχει το τραπέζι, με σαλτσούλα και συνοδεία βλήτα που περίσσεψαν από χτες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...