Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Ρικόλα σε ζηλεύω, πόσο θα ήθελα να είμαι και εγώ κάπου στο εξωτερικό.

Αγγελική το μικρό μου όταν ξυπνάει απλώς είναι πολύ πεινασμένος και μετά έχει όρεξη για γέλια και παιχνίδια, σίγουρα δεν είναι δόντια, είναι πολύ μικρός ακόμη, μόνο 4 μηνών και τα ούλα του καθόλου πρησμένα. Να περάσεις τέλεια εύχομαι!

Εβίρι τέλειοι οι ντοματοκεφτέδες σου, τους έκανα σήμερα για μεζεδάκι μαζί με κολοκυθοκεφτέδες και τους τσάκισαν. Ήδη την πρόσθεσα στις αγαπημένες καλοκαιρινές συνταγές, νοστιμότατη και πανεύκολη!

Για κυρίως είχα χοιρινό κομμάτι στη γάστρα μαριναρισμένο από το βράδυ και χώρια πατατούλες μαγειρεμένες στο ζουμί του χοιρινού.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Ρικολα μου τι ωραια που μας εγραψες απο τα ξενα:D:D. Μπραβο για τον μικρουλη σου που ειναι τοσο κοινωνικος. Πως φανηκε στους συγγενεις και φιλους το νεο μελος της οικογενειας;

Τζενη μου περαστικα στη μαμα σου. Πως ειναι τωρα; Πωπω λαθος που εγινε με τα χαπια. Ο μικρος πρεπει να τρωει καθε μερα κατι που περιεχει αυγο για να "μπολιαζεται" ο οργανισμος του μήπως και ξεπερασει την ευαισθησια με το αυγο. Τα παιδια τωρα το καλοκαιρι δεν το πολυτρωνε το αυγο - δεν ξερω αν τους πεφτει βαρυ.

Νικο συμφωνω με οσα λες για τους Ευρωπαιους. Παντως η αισθηση της λειτουργιας του κρατους δημιουργει ασφαλεια στον πολίτη - αν και απ'οτι ακουω σε πολλες χωρες της Ευρωπης εχει αλλαξει προς το χειροτερο.

Νινα μου πως πανε τα μπανια; Εχιες κι εσυ δικιο για οσα λες για τους φιλους μας τους Γερμανους αλλά ακομα και στο παραδειγμα που αναφερεις η διαφορα ειναι οτι ο προισταμενος πηγε φυλακη ενω εδω θα επαιρνε και μεγαλυτερη θεση ενω ο πολιτης ή ο υπαλληλος που θα ηθελε να τον καταγγειλει θα έβρισκε τον μπελα του.

Αγγελικη μη μιλατε για συναντηση γιατι ζηλευω πολύ.

Εβιρακι ετοιμαζεσαι; Μια εβδομαδα εμεινε.

Ιωαννα πως εισαι;

Καστερακι παλι καλά που δεν ειναι γκρινια. Παντως η συνεχομενη αϋπνια δεν παλευεται.

Στα μαγειρικα μας τωρα. Το Σαββατο ειχαμε αρνακι στο φουρνο με πατατες (τις οποιες ειχα αλατισει λιιιιγο παραπανω;);)) κι επειδη δεν ηταν πολυ εφτιαξα και 2 μπιφτεκακια και λιγα λουκανικακια για συμπήρωμα. Η μαμα μου ειχε φτιαξει τζατζικι και πεταγε σποντες ο πατερας μου συνεχεια ποσο ωραιοτερα μαγειρευει η μαμα μου. Εντελως συμπτωματικα ειχαμε παθει ολοι επιλεκτικη κωφωση - δε θα γλιτωσουν τοσο ευκολα απο τη μαγειρικη μου:tongue::tongue::tongue:. Την Κυριακη εφτιαξε η γιαγια παστισιο που ειναι το αγαπημενο φαγητο του αδελφου μου και της κορης του που εχουν ερθει για διακοπες οπότε περισσεψε και για σημερα. Η μαμα μου τωρα προπαθει να ταιριαξει τα γευστικα γουστα ολων - ολοκληρο σχεδιο καταστρωνεται για το καθημερινο μενου. Η μικρη χτες εκανε 1,5 ωρα να φανει ενα τοστ (το γνωστο- οχι αυτο με τα κοκκαλα)- παρολιγο να ξαναχασει τη βολτα της.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα! Τωρα κατορθωνω να μπω!

Αγγελικη μου καλές διακοπές και καλή ξεκουραση να εχεις!!! Να γεμισεις τις μπαταριες σου για το χειμώνα!

Καστερακι περνας αυτο το σταδιο τωρα ε; Μηπως ειναι δοντια; Εμενα ο μικρος ξυπναει στανταρ 2-3 φορες το βραδυ απο δοντια.

Στα μαγειρικα μας σημερα εχουμε γιουβαρλακια γιατι το βραδυ ερχονται ο αντρας μου κι ο αδερφος μου (βρηκε κι αλλους να ασχολειται η γιαγια στο θεμα του φαγητου). Χτες το βραδυ η μικρη εκανε σχεδον δυο ωρες να φαει τις μικρες τις πιτες για σουβλακι που εχουν τα καταστηματα σκετες!!!! Βεβαια το πληρωσε χανοντας τη βολτα της (αφου ξεκινησε στις 9 παρα και τελειωσε περασμενες 10 και μιση). Ελπιζω το παθημα να της γινει μαθημα.

Φιλια

Διπλο παιδεμα ε? και παιδι κι εγγονι. Καλα εκανες και δεν την πηγες βολτα, πρεπει να μπουν ορια

αλο αλο!!

καλες διακοπες Αγγελικη μου κ να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου!! γερο κ καλοτυχο να ειναι παντα το παιδακι σου!!!

Εγω θα φυγω οταν εσυ θα επιστρεψεις!!

Ιωαννακι μου περαστικ στον μικρουλη! Απατεωνες παιδι μου οπως τα λες μονο εμεις δεν μπορουμε να κρυφτουμε απο πουθενα!

Φωτεινη γιατι πρεπει να τρωει αυγο καθε μερα ο γιος? εμενα μου ειχε πει η παιδιατρος 2-3 φορες την βδομαδα αλλα ο μικρος δεν το τρωει ... να ανησυχησω? πως παει το θεμα με την μικρη με την αφαγια?

Εβιρακι μου κοντευουν οι μερες ε? φανταζομαι τωρα θα ετοιμαζεστε!! αντε με το καλο να ερθετε να δειτε κ την μεγαλη σας κορουλα να χαλαρωσετε ολοι μαζι!!

Μακαρι να καταφερουμε να συναντηθουμε.

Εγω θα ειμαι Αθηνα μεχρι 31 Ιουλιου.Μετα φευγω απο 1 Αυγουστου ως 24.

Δημητρη να την χαιρεσαι την γυναικουλα σου κ με το καλο το μπεμπονακι σας!!

Πηξιμο στην δουλεια κ εσυ ε?

ουτε εγω μαγειρεψα σημερα .... περισευματα σημερα φασολακι, κοτοσουπα κ εγω σαλατα .

Αντε να περασει ενα δυωρακι να φυγουμε για χωριο!! θελω να δω το παιδακι μου!!

Παιδια η μαμα μου εχει λειωσει η καημενη .. την επιασε γαστρενεριτιδα Δευτερα βραδυ κ ακομα να της περασει.Με ορο την ειχαν σημερα στο νοσοκομειο. Της ειχαν δωσει κ λαθος χαπια που αντι για διαροια ηταν για τον ιλιγγο. ....

Πω πω πολλες μερες θα λειψεις, τι τυχερη που εισαι!!

Ευχομαι σημερα να ειναι καλυτερα η μαμα σου

Καλησπέρες!!

Έλειψα 2 μέρες και δεν σας προλαβαίνω... να δω τι θα θυμηθώ:D

Το πρώτο που θέλω να σας πω είναι ότι οι Γερμανοί δεν είναι και τόσο τυπικοί και αθώοι, όσο θέλουν να πιστεύουμε... όταν ήρθε η ανιψιά μου από εκεί, μάθαμε πολλά πράγματα, που τόσο καιρό δεν τα ξέραμε... ένα για παράδειγμα είναι ότι ο προιστάμενος της, που παρεπιπτόντως είναι στο δημόσιο, υπεξαίρεσε χρήματα και μόλις μπήκε στη φυλακή! άρα οι απατεώνες υπάρχουν παντού! και άλλα, που θέλω πολύ ώρα να σας λέω.... οπότε βγάλτε συμπέρασμα! μπορεί να είναι πιο οργανωμένοι από εμάς, αλλά μέχρι εκεί... κατά τα άλλα, μοιάζουμε σε πολλά!

Στα μαγειρικά μας... χτες έκανα φασολάδα, καθώς ο καιρός το σήκωνε! σήμερα έφτιαξα αρακά και την κολοκυθόπιτα που έλεγα, αλλά τελικά θα φάμε έξω, καθώς περιμένουμε κόσμο.

Αγγελική να χαίρεσαι το αντράκι σου! γερό και ευτυχισμένο να είναι και να σας χαρίζει μόνο χαρές!

ggeny περαστικά στη μανούλα! τώρα τί λέει ο μπαμπάς για τον φαρμακοποιό?;)

Τι έγινε βρε παιδιά με τα δόντια? κολλητικό είναι? περαστικά σας!

Λιγοστεύουμε σιγά σιγά βλέπω... φανταστείτε τι θα γίνει τον Αύγουστο!

Σας αφήνω για σήμερα. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

ΦΑσολαδα ε? δεν με τραβαει καλοκαιρι τετοιο φαγητο, το χειμωνα ομως το τσακιζω.

Παντου υπαρχουν λαμογια αλλα σε καποιες χωρες τιμωρουνται σε αντιθεση με τη δικη μας

Καλημέρα κορίτσια και αγόρια!

Μου λείψατε πολύ.

Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι.

Τζένη περαστικά στην μαμά σου!!! Λάθος χάπια στο νοσοκομείο :evil: Πήγε στο νοσοκομείο και κατέληξε η γυναίκα να ταλαιπωρηθεί με τα λάθος χάπια. Έλεος.

Αγγελική να χαίρεσαι τον αντρουλάκο σου!!! :P:p:p Δεν πειράζει θα τα ξαναπούμε τον Άυγουστο σημασία έχει να περάσεις καλά!

ΦΩΤΕΙΝΗ: χα χα το τερατάκι!! Κάτι τέτοια κάνουν και τα δικά μου! ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ μου υπομονή με τα ξυπνήματα και εμείς μια από τα ίδια.

Καστεράκι μου έχεις δίκιο. Τρελός καιρός. Εγώ ακόμα βήχω άσχημα :(

ΙΩΑΝΝΑ μου καλή περαστικά :(

ΕΒΙΡΙ μου υπέροχη πέστα!!!!Έτσι ακριβώς. Ακούστε να σας πω. Ένας γνωστός μου εδώ, Ευρωπαίος, έρχεται τα καλοκαίρια. Συνέχεια το μόνο που λέει είναι πόσο λάθος είναι όλα εδώ και πόσο λάθος είναι κτλ κτλ. Και δεν δουλεύει τίποτα και έχει σκουπίδια κτλ. Δεν ξέρω κορίτσια τι κάνει στο σπίτι του αλλά και το περιβάλλον μολύνει ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ και σκουπίδια κάνει και τα όρια ταχύτητας υπερβαίνει και τρέχει σαν παρανοϊκός και χίλια δύο άλλα κάνει εδώ. Αρά δεν βλέπω καμία παιδεία να έχει. Απλά εκεί φοβάται τον βούρδουλα ενώ εδώ που δεν τον έχει κάνει ότι θέλει.

Γεια σου Νικο. Δυστυχως πολλοι που ερχονται απο το εξωτερικο για διακοπες βγαζουν εδω το αχτι τους γιατι στη χωρα τους δεν τους παιρνει, εδω ειμαστε χυμα στο κυμα και επιτρεπουμε τετοιες συμπεριφορες

Καλημερα παρεακιιιιιιιι!!!!!!!!απο τη βροχερη ελβετια!!!!!!!!

Δεν εχω διαβασει καθολου νεα σας...ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!!!!!!

Εμεις εδω περναμε υπεροχα κ ο μικρος ειναι τελειος...ησυχος...κοινωνικος.....κυριος...χαχαχα

πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!

Εβιρακι οταν φυσαει ερχεται η μυρωδια απο τα καλουδια σου♡♡♡♡♡

Ελβετια ε? ποσο ζηλευω να ξερες. Μπραβο στο μικρο που τα παει τοσο καλα στο ταξιδι. Στο αεροπλανο ηταν ησυχος?

Εχτες μαγειρεψα γυρο χοιρινο, μακαρονια με κιμα για σημερα και πιτσες για το βραδυ γιατι γιορταζε ο αντρας μου και ειχαν ερθει οι γονεις μας και τα αδερφια οποτε τσιμπησαμε και κατι.

Καλημερα παιδια τι κανετε?

Ιωαννακι να τον χαιρεσαι τον συζυγο!!! Ωραια φαγακια φαγατε!!!

Καλα δεν το συζητω για τ αλαμογι απαιδια, παντου υπαρχουν αλλα συνηθως βλεπουμε των αλλων τα λαμογια δεν κοιταμε τα δικα μας.

Φωτεινη δυσκολη περιπτωση η κορη σου ε? ακους εκει μιαμιση ωρα για ενα τοστ!!! καλα η μαμα σου φανταζομαι αγχος που θα εχει τωρα για το φαγητο!!

καλα κανεις κ δεν μασας για τα σχολια περι μαγειρικης!!! Αυτο μας ελειπε τωρα!

Ρικολακι πολυ χαρμαι που περνατε καλα!!!!

Νικο ολα καλα με το βιβλιο? τα πεθερικα ξεκουμπιστηκαν?

Η Αγγελικη θα μπανιαριζεται τωρα στα πατρια εδαφη... ποσο θα ηθελα να ημουν κ εγω εκει!

Εμεις ωραια περασαμε γυρισαμε χτες σχεδον μεσανυχτα! τωρα την παρασκευη παλι.

Φαγητο σημερα τρωμε λιγο κοκορα με μακαρονια που εμεινε απο χτες

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα έφτιαξα φάβα. Χτες έφτιαξα μοσχαράκι με μελιτζάνες στη γάστρα και λίγο γλυκό φράουλα. Αυτό βασικά για μαρμελάδα το πήγαινα αλλά πιστέψτε από αφηρημάδα έβαλα παραπάνω ζάχαρη αντί για τη μισή ποσότητα και έγιναν γλυκό του κουταλιού. Το Σάββατο είχαμε πάει στο σπίτι ελληνικής φιλικής οικογένειας που μας είχαν τραπέζι και την Παρασκευή έφτιαξα αγκινάρες με ρύζι.

Καλησπέρα στην παρέα, εγω όπως καταλάβατε ακόμα πήζω και σαν να μην έφτανε η δουλεια που έχω και δεν τελειώνει ήρθα κ 2 μέρες Βρυξέλλες.

Σου άρεσαν οι Βρυξέλλες;

Την Παρασκευή είχα φτιάξει για την Ολγα που γιόρταζε σε ατομικά φορμάκια, μους σοκολάτας με μια βάση απο μπισκότο καραμέλας-φουντουκι και cheesecake ατομικά.

Καταρχήν, χρόνια πολλά για την Όλγα και δεύτερον, πάρα πολύ δελεαστικά τα γλυκάκια που έφτιαξες.

Η αληθεια ειναι οτι παντου υπαρχουν λαμογια, το θεμα ειναι τι αποτελεσμα εχει σε καθε χωρα και πως ζουν οι πολιτες της. Εμεις παντως συνεχιζουμε να μη βαζουμε μυαλο.

Αυτό είναι αλήθεια.

Με παιρνουν στις διακοπες να μου πουν οτι υπαρχει προσφορα σε σερβις a/c και για τα 2 μαζι 30?. Στο τελος αφου το εκαναν ειπαν οτι εννοειται πως ειναι χωρις αποδειξη. Εγω γιατι πρεπει να τα δηλωνω ολα?

γιατι πρεπει να πληρωνω συνεχεια φορους και να ειμαι και απληρωτη? και αυτο ειναι πταισμα μπροστα σε ολα αυτα που συνεχιζουν και γινονται

Έχεις απόλυτο δίκιο, συμφωνώ σε όσα λες.

Εβιρι μου η προτιμηση στις συνταγες σου ειναι γνωστη. Το αστειο ηταν η αντιδραση της γιαγιας που δεν ηξερε για ποια μιλαω.

:D:D:D

Σήμερα έχει γενέθλια και ο μικρούλης μου! Πως πέρασαν 4 χρόνια...

Να τα εκατοστήσεις ο μικρός, να τον χαίρεστε Αγγελική μου και να τον καμαρώσετε μια μέρα μεγάλο και τρανό.

Κάνεις πολύ καλά που μας το λες! Λαμόγια υπάρχουν παντού και εκνευρίζομαι πολύ όταν ακούω κάποιον να κατηγορεί τους Έλληνες για λαμογιές, ότι και καλά είναι στην ιδιοσυγκρασία μας! :rolleyes:

Άλλος ένας λόγος προστέθηκε στην λίστα που με κάνει να μην χωνεύω αυτόν τον λάο!

Έτσι ακριβώς Αγγελική.

Φωτεινη μια χαρα ειναι το παιδι και χαλια εγω. Νιωθω να εχω πυρετο, ριγη και δεν γυρναει ο σβερκος μου.

Τουλάχιστον σήμερα είσαι καλύτερα;

Εβιρι ευχαριστώ για την συνταγη, θα τους φτιαξω την Κυριακή και θα σου πω.

Δεν έκανα τίποτα σπουδαίο.

Εβιράκι όταν επιστρέψω θα είσαι ήδη Ελλάδα ε? Καλή αντάμωση στα πάτρια εδάφη!

Καλή αντάμωση Αγγελική, να ιδωθούμε πάλι.

Σας φιλώ όλους και όλες! Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω ξανά κατά την διάρκεια της μέρας...

Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση σου εύχομαι.

Εβιρακι μου κοντευουν οι μερες ε? φανταζομαι τωρα θα ετοιμαζεστε!! αντε με το καλο να ερθετε να δειτε κ την μεγαλη σας κορουλα να χαλαρωσετε ολοι μαζι!!

Αυτή τη βδομάδα θα ξεκινήσω τις βαλίτσες και την επόμενη πετάμε.

Μακαρι να καταφερουμε να συναντηθουμε.

Εγω θα ειμαι Αθηνα μεχρι 31 Ιουλιου.Μετα φευγω απο 1 Αυγουστου ως 24.

Τότε να κανονίσουμε να συναντηθούμε μετά τις διακοπές σου. Εγώ θα ξαναφύγω στις 13 Σεπτεμβρίου.

Παιδια η μαμα μου εχει λειωσει η καημενη .. την επιασε γαστρενεριτιδα Δευτερα βραδυ κ ακομα να της περασει.Με ορο την ειχαν σημερα στο νοσοκομειο. Της ειχαν δωσει κ λαθος χαπια που αντι για διαροια ηταν για τον ιλιγγο. ....

Περαστικά της Τζένη μου. Βρε την καημένη τι της έτυχε.

Το πρώτο που θέλω να σας πω είναι ότι οι Γερμανοί δεν είναι και τόσο τυπικοί και αθώοι, όσο θέλουν να πιστεύουμε... όταν ήρθε η ανιψιά μου από εκεί, μάθαμε πολλά πράγματα, που τόσο καιρό δεν τα ξέραμε... ένα για παράδειγμα είναι ότι ο προιστάμενος της, που παρεπιπτόντως είναι στο δημόσιο, υπεξαίρεσε χρήματα και μόλις μπήκε στη φυλακή! άρα οι απατεώνες υπάρχουν παντού!

Πες τα Νίνα.

και άλλα, που θέλω πολύ ώρα να σας λέω.... οπότε βγάλτε συμπέρασμα! μπορεί να είναι πιο οργανωμένοι από εμάς, αλλά μέχρι εκεί... κατά τα άλλα, μοιάζουμε σε πολλά!

Κι εγώ αυτό πιστεύω.

ΕΒΙΡΙ μου υπέροχη πέστα!!!!Έτσι ακριβώς. Ακούστε να σας πω. Ένας γνωστός μου εδώ, Ευρωπαίος, έρχεται τα καλοκαίρια. Συνέχεια το μόνο που λέει είναι πόσο λάθος είναι όλα εδώ και πόσο λάθος είναι κτλ κτλ. Και δεν δουλεύει τίποτα και έχει σκουπίδια κτλ. Δεν ξέρω κορίτσια τι κάνει στο σπίτι του αλλά και το περιβάλλον μολύνει ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ και σκουπίδια κάνει και τα όρια ταχύτητας υπερβαίνει και τρέχει σαν παρανοϊκός και χίλια δύο άλλα κάνει εδώ. Αρά δεν βλέπω καμία παιδεία να έχει. Απλά εκεί φοβάται τον βούρδουλα ενώ εδώ που δεν τον έχει κάνει ότι θέλει.

Λοιπόν Νίκο τα ίδια βλέπω κι εγώ εδώ με τους Έλληνες.

Καλημερα παρεακιιιιιιιι!!!!!!!!απο τη βροχερη ελβετια!!!!!!!!

Ρίκολα τον ίδιο καιρό έχουμε. Βρέχει κι εδώ από χτες.

Εμεις εδω περναμε υπεροχα κ ο μικρος ειναι τελειος...ησυχος...κοινωνικος.....κυριος...χαχαχα

πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!

Θα πας τριγύρω σε άλλες πόλεις της Ελβετίας ή μόνο σε μία; Πάντως όπου και να πας δώσε χαιρετισμούς στην όμορφη Ελβετία από μένα.

Εβιρακι οταν φυσαει ερχεται η μυρωδια απο τα καλουδια σου♡♡♡♡♡

Σ' ευχαριστώ Ρίκολά μου.

Αλήθεια τις καρδούλες πώς τις έβαλες;

Εβίρι τέλειοι οι ντοματοκεφτέδες σου, τους έκανα σήμερα για μεζεδάκι μαζί με κολοκυθοκεφτέδες και τους τσάκισαν. Ήδη την πρόσθεσα στις αγαπημένες καλοκαιρινές συνταγές, νοστιμότατη και πανεύκολη!

Πολύ χαίρομαι Καστεράκι μου. Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Εχιες κι εσυ δικιο για οσα λες για τους φιλους μας τους Γερμανους αλλά ακομα και στο παραδειγμα που αναφερεις η διαφορα ειναι οτι ο προισταμενος πηγε φυλακη ενω εδω θα επαιρνε και μεγαλυτερη θεση ενω ο πολιτης ή ο υπαλληλος που θα ηθελε να τον καταγγειλει θα έβρισκε τον μπελα του.

Ναι βέβαια εμείς προάγουμε πάντα τα λαμόγια και τους απατεώνες.

Εβιρακι ετοιμαζεσαι; Μια εβδομαδα εμεινε.

Ναι Φωτεινή μου και έχω ξεκινήσει εξορμήσεις εκτός σπιτιού να τακτοποιήσω εκρεμμότητες και δωράκια.

Το Σαββατο ειχαμε αρνακι στο φουρνο με πατατες (τις οποιες ειχα αλατισει λιιιιγο παραπανω;);))

Έχει συμβεί σε όλες τις μαγείρισσες.

Η μικρη χτες εκανε 1,5 ωρα να φανει ενα τοστ (το γνωστο- οχι αυτο με τα κοκκαλα)- παρολιγο να ξαναχασει τη βολτα της.

χαχαχα να παίρνετε τοστ φιλέτο (χωρίς κόκκαλο)

Φιλια

Εχτες μαγειρεψα γυρο χοιρινο, μακαρονια με κιμα για σημερα και πιτσες για το βραδυ γιατι γιορταζε ο αντρας μου και ειχαν ερθει οι γονεις μας και τα αδερφια οποτε τσιμπησαμε και κατι.

Χρόνια πολλά να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα γερός και δυνατός.

Διαφημίσεις

Εβιρι σ ευχαριστω για τις ευχες. Τελικα ολοι περασαμε απο εναν πυρετο και ειμαστε καλυτερα! Αντε να ερθεις στα πατρια εδαφη!!

Οταν κανετε συναντηση ποτε την κανετε? και που πηγαινετε συνηθως?

Σημερα θα φαμε κοτοπουλο με πιπεριες μαζι με λιγα ,μακαρονια που μεινανε

Καλημέρα!

Ιωαννα μου να χαιρεσαι τον συζυγο! Να ειναι παντα καλά!

Εβιρι τη μεσουλα σου προσεχε τωρα με τις πολλες δουλειες που εχεις να κανεις. Οι αγκιναρες ειναι το κηπευτικο που σιχαινομαι ακομα και να βλεπω. Δεν τρωω ποτε (ευτυχως ουτε του αντρα μου του αρεσουν)

Τζενη φροντισε τουλαχιστον να ξεκουραστεις στην αδεια σου. Μονο Ευβοια θα πατε ή και πουθενα αλλού;

Για σημερα θα φτιαξει η γιαγια ψητο κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες. Θα το φτιαξει η ιδια για να ειναι φρεσκο. Η γιαγια μας εχει κουραστει πολυ με τοσο κοσμο σπιτι. Αγχος εχει παντα ειναι ο χαρακτηρας της.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλησπερα παιδια τι κανετε?

Εβιρακι ναι εγω ειμαι μεσα καλως εχοντων των πραγματων.να κανονισουμε μπας κ καταφερουμε να βρεθουμε!!! Πολυ ωραια τα φαγακια σου!! Το μοσχαρι με τις μελιτζανες πρεπει να ειναι πολυ ωραιο! Κ το γλυκο φραουλα επισης!

Ιωαννακι μου περαστικα σε ολους σας!! ωραιο φαγακι κ εσεις!

Φωτεινη το κοτοπουλο με πατατες ειναι το αγαπημενο μου μμμμ!!! τελειο!!! Δικαιολογημενα κουραζεται η γιαγια δεν ειναι κ ευκολο με τοσο κοσμο κ 2 μικρα παιδια! Υπομονη σε ολους σας! Ευβοια θα κατσουμε δεν θα παμε καπου αλλου γιατι οικονομικα φετος ειμαστε πολυ στριμωγμενοι...

Μαγειρικα σημερα απλες κ ταπεινες φακες.Για αυριο κ μεθαυριο λεω να κανω γεμιστα! Εφερα λαχανικα απο το χωριο κ ειναι κριμα να πανε χαμενα.

Καλημέρα!

Ιωαννα μου να χαιρεσαι τον συζυγο! Να ειναι παντα καλά!

Εβιρι τη μεσουλα σου προσεχε τωρα με τις πολλες δουλειες που εχεις να κανεις. Οι αγκιναρες ειναι το κηπευτικο που σιχαινομαι ακομα και να βλεπω. Δεν τρωω ποτε (ευτυχως ουτε του αντρα μου του αρεσουν)

Τζενη φροντισε τουλαχιστον να ξεκουραστεις στην αδεια σου. Μονο Ευβοια θα πατε ή και πουθενα αλλού;

Για σημερα θα φτιαξει η γιαγια ψητο κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες. Θα το φτιαξει η ιδια για να ειναι φρεσκο. Η γιαγια μας εχει κουραστει πολυ με τοσο κοσμο σπιτι. Αγχος εχει παντα ειναι ο χαρακτηρας της.

Φιλια

Γεια σου Φωτεινη! Σ ευχαριστω για τις ευχες!

Κανετε κανα μπανακι εκει?

καλησπερα παιδια τι κανετε?

Εβιρακι ναι εγω ειμαι μεσα καλως εχοντων των πραγματων.να κανονισουμε μπας κ καταφερουμε να βρεθουμε!!! Πολυ ωραια τα φαγακια σου!! Το μοσχαρι με τις μελιτζανες πρεπει να ειναι πολυ ωραιο! Κ το γλυκο φραουλα επισης!

Ιωαννακι μου περαστικα σε ολους σας!! ωραιο φαγακι κ εσεις!

Φωτεινη το κοτοπουλο με πατατες ειναι το αγαπημενο μου μμμμ!!! τελειο!!! Δικαιολογημενα κουραζεται η γιαγια δεν ειναι κ ευκολο με τοσο κοσμο κ 2 μικρα παιδια! Υπομονη σε ολους σας! Ευβοια θα κατσουμε δεν θα παμε καπου αλλου γιατι οικονομικα φετος ειμαστε πολυ στριμωγμενοι...

Μαγειρικα σημερα απλες κ ταπεινες φακες.Για αυριο κ μεθαυριο λεω να κανω γεμιστα! Εφερα λαχανικα απο το χωριο κ ειναι κριμα να πανε χαμενα.

Σ ευχαριστω Τζενη!

Φακες το καλοκαιρι δεν μπορω φαω με τιποτα. Γεμιστα σκεφτομουνα κι εγω να κανω αυτερ τις μερες

Διαφημίσεις

εμενα τις τρωνε πολυ τα παιδια αρα τις φτιαχνω χειμωνα καλοκαιρι γιατι θελω να τρωεν οσπριο.Γενικα το οσπριο ειναι χειμωνιατικο φαγητο αλλα οι φακες τρωγονται σχετικα πιο ευκολα κ το καλοκαιρι.

εγω μελεταω αυτες τις μερες κ τον μουσακα. Μπορει να κανω αν προλαβω αυριο μεθαυριο.

Να ρωτησω κατι ασχετο για οποιον ξερει, τωρα που ανακοινωθηκαν οι δομες στο εσπα γραφει τιμη ανα θεση κι εχει καποιο ποσο. Απο αυτο το ποσο δεν ζητανε κατι παραπανω ετσι? δεν θα πληρωνω εγω καποια συμμετοχη εκτος των δραστηριοτητων που δεν καλυπτονται απο το εσπα. Επισης γραφει και για σιτιση σε καποιους σταθμους που μου ειχαν πει οτι δεν μαγειρευουν και το εσπα γραφει ναι, τι σημαινει αυτο?

Γεια σας κι από μένα.

Σήμερα τηγάνισα ψάρι και πατάτες.

Τελικα ολοι περασαμε απο εναν πυρετο και ειμαστε καλυτερα!

Αααα κρίμα. Τότε να αναρρώσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αντε να ερθεις στα πατρια εδαφη!!

Οταν κανετε συναντηση ποτε την κανετε? και που πηγαινετε συνηθως?

Την προηγούμενη φορά είχαμε πάει στο Μοναστηράκι στα στενάκι σε μια καφετέρια. Κυρίως καταλήγουμε σε κάποιο μέρος που να υπάρχει πρόσβαση με το Μετρό και να είναι κάπου στη μέση για όλες τις περιοχές.

Αν εννοείς στο πότε ποια ζώνη της ημέρας προτιμάμε συνεννούμαστε βάσει της πλειοψηφίας. Αν εννοείς ημερομηνίες μέσα στο καλοκαίρι εξαρτάται από το πότε θα είναι όλα τα μέλη που θα συναντηθούν στην Αθήνα.

Μακάρι να έρθεις κι εσύ και θα βρούμε κάποια κατάλληλη ώρα και τόπο.

Εβιρι τη μεσουλα σου προσεχε τωρα με τις πολλες δουλειες που εχεις να κανεις.

Κάπου έχεις βάλει κάμερες εσύ, δε μπορεί.

Εβιρακι ναι εγω ειμαι μεσα καλως εχοντων των πραγματων.να κανονισουμε μπας κ καταφερουμε να βρεθουμε!!!

Αχ πάρα πολύ ωραία να σε γνωρίσω κι εσένα.

Πολυ ωραια τα φαγακια σου!! Το μοσχαρι με τις μελιτζανες πρεπει να ειναι πολυ ωραιο!

Είναι το άτιμο. Δεν το χορταίναμε.

εγω μελεταω αυτες τις μερες κ τον μουσακα. Μπορει να κανω αν προλαβω αυριο μεθαυριο.

Και τον έπιασε λόξυγγας.

καλημερα!! εβιρακι μου κατατοπιστικοτατη οπως παντα σε ολα σου!! ευγε!!!

Μακαρι μακαρι κοριτσακι να βρεθουμε !!!

Ιωαννακι εμεις περνουμε ελαχιστα πιο πανω απο το οριο των χρηματων για το ΕΣΠΑ κ το σκεφτομαι να κανω να μην κανω αιτηση... νομιζω πως θα μας αποριψουν χωρις δευτερη σκεψη

Εμεις σημερα τρωμε γεμιστα με ρυζι . πολυ ωραια εγιναν! Μαλλον θα φαμε κ αυριο γιατι εγιναν μπολικα....

Τι εχεις κατα νου Ιωαννακι?Λαδερο,κρεατικο,πουλερικο,ζυμαρικο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...