Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Το Σάββατο είχαμε βγει για ψώνια σε ένα πολυκατάστημα. Όποιος γνωρίζει το Galeria Kaufhof από τους Έλληνες που μένουν στη Γερμανία και μας διαβάζει τώρα, του συνιστώ να προσέχει πολύ αυτά που πληρώνει στο ταμείο.

Είχε εντοπίσει που λέτε ο Έβιρος ένα αντρικό σακάκι που είχε αρχική τιμή 99 ευρώ, με τελική τιμή στα 59 ευρώ, ενώ ενδιάμεσα είχε γίνει η προηγούμενη έκπτωση στα 79 ευρώ που την είχαν σβήσει. Συνοψίζοντας, το σακάκι έγραφε πάνω τις τιμές 99 ευρώ, 79 ευρώ και την τελική του τιμή 59 ευρώ.

Στο ταμείο το χτύπησαν στα 79 ευρώ δηλαδή με την προηγούμενη έκπτωση. Επίσης, η πωλήτρια έβαλε ένα αυτοκόλλητο που έγραφε "Danke" (ευχαριστώ) με πολύ μεγάλη προσοχή πάνω ακριβώς από όλες τις τιμές, ελπίζοντας ότι αν στο σπίτι έχουμε αμφιβολία για τις τιμές δε θα μπορούμε να το ελέγξουμε.

Το είπαμε στην κοπέλα και μας απάντησε ότι το κομπιούτερ και η ταμιακή δεν κάνουν λάθος, άρα αυτή είναι η σωστή τιμή. Φυσικά, πριν της το πούμε της πήγαμε στον πάγκο ένα άλλο σακάκι από την κρεμάστρα με την ίδια τιμή.

Τη ρωτάμε για ποιο λόγο κάποιος υπάλληλος έγραψε σε όλα τα υπόλοιπα σακάκια 59 ευρώ αφού ισχύουν τα 79; Μας απάντησε ότι έκανε λάθος στον κωδικό του μπαρκόουντ.

Τότε ζητήσαμε να μιλήσουμε στον προϊστάμενό της. Ήταν μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας η οποία έδωσε αμέσως εντολή σε έναν υπάλληλο να μας αφαιρέσουν τα 20 ευρώ της διαφοράς.

Αυτό που έκανε ο υπάλληλος μετά ήταν να κόψει την καρτέλα με την τιμή πάνω στην οποία υπήρχε και η φίρμα του σακακιού, πιθανότατα επειδή φοβήθηκε την καταγγελία.

Αυτά σας τα λέω για να βλέπετε με απτά παραδείγματα ποιοι είναι αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο ότι δεν είμαστε σωστοί, ότι είμαστε λαμόγια και απατεώνες.

Κάνεις πολύ καλά που μας το λες! Λαμόγια υπάρχουν παντού και εκνευρίζομαι πολύ όταν ακούω κάποιον να κατηγορεί τους Έλληνες για λαμογιές, ότι και καλά είναι στην ιδιοσυγκρασία μας! :rolleyes:

Άλλος ένας λόγος προστέθηκε στην λίστα που με κάνει να μην χωνεύω αυτόν τον λάο!

Καλησπέρα στην παρέα, εγω όπως καταλάβατε ακόμα πήζω και σαν να μην έφτανε η δουλεια που έχω και δεν τελειώνει ήρθα κ 2 μέρες Βρυξέλλες. Να δώ ποτε θα βρω χρόνο να διαβάσω νεα σας, θα φύγετε για διακοπές και δεν θα ξέρω ούτε που είστε :)

Βρυξέλλες? Λόγω επαγγέλματος φαντάζομαι ε? Θα ήθελα να πάω κάποια στιγμή!

Μαγειρικα δεν έχω πολλα, αυτη την εποχή. Την Παρασκευή είχα φτιάξει για την Ολγα που γιόρταζε σε ατομικά φορμάκια, μους σοκολάτας με μια βάση απο μπισκότο καραμέλας-φουντουκι και cheesecake ατομικά.

Να την χαίρεσαι την γυναικούλα σου και με το καλό το μπεμπάκι!

Με παιρνουν στις διακοπες να μου πουν οτι υπαρχει προσφορα σε σερβις a/c και για τα 2 μαζι 30€. Στο τελος αφου το εκαναν ειπαν οτι εννοειται πως ειναι χωρις αποδειξη. Εγω γιατι πρεπει να τα δηλωνω ολα? γιατι πρεπει να πληρωνω συνεχεια φορους και να ειμαι και απληρωτη? και αυτο ειναι πταισμα μπροστα σε ολα αυτα που συνεχιζουν και γινονται

Γιατί εσύ σαν μισθωτή δεν μπορείς να κρυφτείς από πουθενά, ενώ οι ελευθεροι επαγγελματίες δηλώνουν ότι θέλουν! Και που καταθέτουμε τις απόδείξεις τι καταλαβαίνουμε? Σάμπως έχουμε φοροαπαλλαγές πιά? :rolleyes:

Καλημέρα!

Πως μου ειστε; Σαν να καλυτερεψε ο καιρος μου φαινεται.

Εμείς εδώ συννεφιά έχουμε Φωτεινούλα!

Τζενακι ημουν σιγουρη οτι ολα θα ηταν τελεια. Κι εσυ δοντι; Ωχ κοιταξε το πριν σου κανει μεγαλη ζημια. Παντα μου εκανε εντυπωση πως τα δοντια στον κοσμο εβγαζαν προβληματα παντα πριν απο τις διακοπες και τις γιορτες - λες και το ηξεραν οτι θες να ξεφυγεις και αποφασιζαν να σου χαλασουν τη διαθεση.

χαχαχα! Εμενα μου συμβαίνει πάντα καλοκαίρι και σχεδόν πάντα όταν είμαι σε διακοπές!!!!

Φιλια

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Φωτεινη μια χαρα ειναι το παιδι και χαλια εγω. Νιωθω να εχω πυρετο, ριγη και δεν γυρναει ο σβερκος μου.

Αγγελικη να χαιρεσαι το παλικαρακι σου, να ειναι παντα γερος! Ελπιζω να ξεκουραστεις και αν μπορεις να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!

Δημητρη να χαιρεσαι τη γυναικα σου!!!

Εδω συννεφιασε πολυ μαλλον θα βρεξει παλι

Ιωάννα περαστικά σου! Μάλλον για ψύξη το βλέπω.

Ευχαριστώ για τις ευχές σου για τον μικρούλη μου! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Στις διακοπές δεν ξέρω αν θα έχω πρόσβαση στο ίντερνετ. Αλλά αν προκύψει σίγουρα θα μπω!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ειπα να κάνω ενα διαλειμμα και μπηκα να σας διαβασω.

Αγγελικη μου να χαιρεσαι το γιοκα σου! Να τον καμαρώνεις μεχρι τα βαθεια γεραματα! Καλες διακοπουλες και καλή ξεκουραση! Θα παρεις άδεια και τον Αυγουστο καθολου;

Ιωαννα μου σαν ψυξη ακουγεται και σε μενα! Περαστικα σου!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τι καιρός είναι αυτός; μια ζέστη μια ψύχρα, και σα να μην έφτανε αυτό το μωρό αρχισε πάλι να ξυπνάει κανά δυό φορες μέσα στη νύχτα και αφού φαει να θέλει παιχνίδια.

Στα μαγειρικά τώρα μέσα στην εβδομαδα είχα μακαροναδα με και κόκκινη σάλτσα λαχανικών, σπανορυζο που το λατρεύει ο μικρος μου και είχα καιρό να φτιαξω,γεμιστά κσι πίτσα. Σήμερα υα φτιαξει η μαμακα μου μελιτζάνες και πιπεριές με σαλτσουλα στην κατσαρόλα.

Εβιρι ευχαριστώ για την συνταγη, θα τους φτιαξω την Κυριακή και θα σου πω.

Ιωάννα και εγώ έτσι απονευρωσα ενα δόντι σε μια επίσκεψη και πληρωσα 180 ευρώ.

Αγγελικουλα να χαίρεσαι το γιοκα να τον καμαρωνεις για πολλά πόλλα χρονία!!!

Και εσύ Δημήτρη να χαίρεσαι τη γυναικα σου!

Επανερχομαι...

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Τελευταία μέρα στην δουλειά σήμερα και δεν βλέπω την ώρα να φύγω!!!

Δεν ξέρω αν θα έχω την δυνατότητα να μπω στο ίντερνετ για 2 εβδομάδες. Αν όχι θα τα πούμε ξανά αρχές Αυγούστου!

Καστεράκι το μικράκι σου ξυπνάει με γκρίνια ή απλά τρώει και μετά κάνει χαρούλες?

Εβιράκι όταν επιστρέψω θα είσαι ήδη Ελλάδα ε? Καλή αντάμωση στα πάτρια εδάφη!

Σας φιλώ όλους και όλες! Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω ξανά κατά την διάρκεια της μέρας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα! Τωρα κατορθωνω να μπω!

Αγγελικη μου καλές διακοπές και καλή ξεκουραση να εχεις!!! Να γεμισεις τις μπαταριες σου για το χειμώνα!

Καστερακι περνας αυτο το σταδιο τωρα ε; Μηπως ειναι δοντια; Εμενα ο μικρος ξυπναει στανταρ 2-3 φορες το βραδυ απο δοντια.

Στα μαγειρικα μας σημερα εχουμε γιουβαρλακια γιατι το βραδυ ερχονται ο αντρας μου κι ο αδερφος μου (βρηκε κι αλλους να ασχολειται η γιαγια στο θεμα του φαγητου). Χτες το βραδυ η μικρη εκανε σχεδον δυο ωρες να φαει τις μικρες τις πιτες για σουβλακι που εχουν τα καταστηματα σκετες!!!! Βεβαια το πληρωσε χανοντας τη βολτα της (αφου ξεκινησε στις 9 παρα και τελειωσε περασμενες 10 και μιση). Ελπιζω το παθημα να της γινει μαθημα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

αλο αλο!!

καλες διακοπες Αγγελικη μου κ να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου!! γερο κ καλοτυχο να ειναι παντα το παιδακι σου!!!

Εγω θα φυγω οταν εσυ θα επιστρεψεις!!

Ιωαννακι μου περαστικ στον μικρουλη! Απατεωνες παιδι μου οπως τα λες μονο εμεις δεν μπορουμε να κρυφτουμε απο πουθενα!

Φωτεινη γιατι πρεπει να τρωει αυγο καθε μερα ο γιος? εμενα μου ειχε πει η παιδιατρος 2-3 φορες την βδομαδα αλλα ο μικρος δεν το τρωει ... να ανησυχησω? πως παει το θεμα με την μικρη με την αφαγια?

Εβιρακι μου κοντευουν οι μερες ε? φανταζομαι τωρα θα ετοιμαζεστε!! αντε με το καλο να ερθετε να δειτε κ την μεγαλη σας κορουλα να χαλαρωσετε ολοι μαζι!!

Μακαρι να καταφερουμε να συναντηθουμε.

Εγω θα ειμαι Αθηνα μεχρι 31 Ιουλιου.Μετα φευγω απο 1 Αυγουστου ως 24.

Δημητρη να την χαιρεσαι την γυναικουλα σου κ με το καλο το μπεμπονακι σας!!

Πηξιμο στην δουλεια κ εσυ ε?

ουτε εγω μαγειρεψα σημερα .... περισευματα σημερα φασολακι, κοτοσουπα κ εγω σαλατα .

Αντε να περασει ενα δυωρακι να φυγουμε για χωριο!! θελω να δω το παιδακι μου!!

Παιδια η μαμα μου εχει λειωσει η καημενη .. την επιασε γαστρενεριτιδα Δευτερα βραδυ κ ακομα να της περασει.Με ορο την ειχαν σημερα στο νοσοκομειο. Της ειχαν δωσει κ λαθος χαπια που αντι για διαροια ηταν για τον ιλιγγο. ....

Φωτεινη εχεις δικιο πρεπει πρωτα να καταλαβουν μερικα πραγματα κ να υποστουν τις συνεπειες αλλιως το τροπαριο δεν σταματαει...

με το καλο να τους δεχτεις !!! Ωραια τα γιουβαρλακια , αγαπημενα του μικρου μου

Διαφημίσεις

Αγγελικη μου καλές διακοπές και καλή ξεκουραση να εχεις!!! Να γεμισεις τις μπαταριες σου για το χειμώνα!

Ευχαριστώ Φωτεινούλα!

Καστερακι περνας αυτο το σταδιο τωρα ε; Μηπως ειναι δοντια; Εμενα ο μικρος ξυπναει στανταρ 2-3 φορες το βραδυ απο δοντια.

Κι εγώ το σκέφτηκα αλλά όταν είναι από τα δόντια δεν έχουν και εκνευρισμό?

Στα μαγειρικα μας σημερα εχουμε γιουβαρλακια γιατι το βραδυ ερχονται ο αντρας μου κι ο αδερφος μου (βρηκε κι αλλους να ασχολειται η γιαγια στο θεμα του φαγητου).

χαχαχαχα! Πρήζει και τον αδερφό σου?

Χτες το βραδυ η μικρη εκανε σχεδον δυο ωρες να φαει τις μικρες τις πιτες για σουβλακι που εχουν τα καταστηματα σκετες!!!! Βεβαια το πληρωσε χανοντας τη βολτα της (αφου ξεκινησε στις 9 παρα και τελειωσε περασμενες 10 και μιση). Ελπιζω το παθημα να της γινει μαθημα.

Την επόμενη φορά που θα κάτσει να φάει να της το θυμήσεις!

Φιλια

Φιλάκια!

καλες διακοπες Αγγελικη μου κ να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου!! γερο κ καλοτυχο να ειναι παντα το παιδακι σου!!!

Εγω θα φυγω οταν εσυ θα επιστρεψεις!!

Ευχαριστώ Τζενάκι! Κι εσείς καλά να περάσετε στις διακοπές σας!

Μακαρι να καταφερουμε να συναντηθουμε.

Εγω θα ειμαι Αθηνα μεχρι 31 Ιουλιου.Μετα φευγω απο 1 Αυγουστου ως 24.

Νομίζω ότι μετά τις 20 Αυγούστου θα έχουμε την δυνατότητα να τα πούμε όλες μαζί. Αν δεν κάνω λάθος και πέρισυ προς το τέλος Αυγούστου είχε γίνει η συνάντηση.

Αντε να περασει ενα δυωρακι να φυγουμε για χωριο!! θελω να δω το παιδακι μου!!

Εύβοια Τζενάκι? Θα σου στείλω χαιρετισμούς κατά τις 6 που θεωρητικά θα είμαστε προς τα μέρη σας!

Παιδια η μαμα μου εχει λειωσει η καημενη .. την επιασε γαστρενεριτιδα Δευτερα βραδυ κ ακομα να της περασει.Με ορο την ειχαν σημερα στο νοσοκομειο. Της ειχαν δωσει κ λαθος χαπια που αντι για διαροια ηταν για τον ιλιγγο. ....

περαστικά της βρε κορίτσι! τα λάθος χάπια της τα έδωσαν στο νοσοκομείο?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελικη Αυγουστο θα εισαι καθολου Πευκι? Θα ειναι κατι φιλοι μας 4/11 κ λογικα θα ερθουμε καμια μερα για μπανιο.

Ευβοια Ευβοια παμε στο παιδακι μας!!

Εμεις γυρω στις 5 θα φυγουμε απο εδω.

Τα λαθος χαπια της τα εδωσε ο φαρμακοποιος! Τον εχει ο πατερας μου σαν γιατρο ελεος πια!

Καλησπέρες!!

Έλειψα 2 μέρες και δεν σας προλαβαίνω... να δω τι θα θυμηθώ:D

Το πρώτο που θέλω να σας πω είναι ότι οι Γερμανοί δεν είναι και τόσο τυπικοί και αθώοι, όσο θέλουν να πιστεύουμε... όταν ήρθε η ανιψιά μου από εκεί, μάθαμε πολλά πράγματα, που τόσο καιρό δεν τα ξέραμε... ένα για παράδειγμα είναι ότι ο προιστάμενος της, που παρεπιπτόντως είναι στο δημόσιο, υπεξαίρεσε χρήματα και μόλις μπήκε στη φυλακή! άρα οι απατεώνες υπάρχουν παντού! και άλλα, που θέλω πολύ ώρα να σας λέω.... οπότε βγάλτε συμπέρασμα! μπορεί να είναι πιο οργανωμένοι από εμάς, αλλά μέχρι εκεί... κατά τα άλλα, μοιάζουμε σε πολλά!

Στα μαγειρικά μας... χτες έκανα φασολάδα, καθώς ο καιρός το σήκωνε! σήμερα έφτιαξα αρακά και την κολοκυθόπιτα που έλεγα, αλλά τελικά θα φάμε έξω, καθώς περιμένουμε κόσμο.

Αγγελική να χαίρεσαι το αντράκι σου! γερό και ευτυχισμένο να είναι και να σας χαρίζει μόνο χαρές!

ggeny περαστικά στη μανούλα! τώρα τί λέει ο μπαμπάς για τον φαρμακοποιό?;)

Τι έγινε βρε παιδιά με τα δόντια? κολλητικό είναι? περαστικά σας!

Λιγοστεύουμε σιγά σιγά βλέπω... φανταστείτε τι θα γίνει τον Αύγουστο!

Σας αφήνω για σήμερα. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Καλημέρα κορίτσια και αγόρια!

Μου λείψατε πολύ.

Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι.

Τζένη περαστικά στην μαμά σου!!! Λάθος χάπια στο νοσοκομείο :evil: Πήγε στο νοσοκομείο και κατέληξε η γυναίκα να ταλαιπωρηθεί με τα λάθος χάπια. Έλεος.

Αγγελική να χαίρεσαι τον αντρουλάκο σου!!! :P:p:p Δεν πειράζει θα τα ξαναπούμε τον Άυγουστο σημασία έχει να περάσεις καλά!

ΦΩΤΕΙΝΗ: χα χα το τερατάκι!! Κάτι τέτοια κάνουν και τα δικά μου! ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ μου υπομονή με τα ξυπνήματα και εμείς μια από τα ίδια.

Καστεράκι μου έχεις δίκιο. Τρελός καιρός. Εγώ ακόμα βήχω άσχημα :(

ΙΩΑΝΝΑ μου καλή περαστικά :(

ΕΒΙΡΙ μου υπέροχη πέστα!!!!Έτσι ακριβώς. Ακούστε να σας πω. Ένας γνωστός μου εδώ, Ευρωπαίος, έρχεται τα καλοκαίρια. Συνέχεια το μόνο που λέει είναι πόσο λάθος είναι όλα εδώ και πόσο λάθος είναι κτλ κτλ. Και δεν δουλεύει τίποτα και έχει σκουπίδια κτλ. Δεν ξέρω κορίτσια τι κάνει στο σπίτι του αλλά και το περιβάλλον μολύνει ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ και σκουπίδια κάνει και τα όρια ταχύτητας υπερβαίνει και τρέχει σαν παρανοϊκός και χίλια δύο άλλα κάνει εδώ. Αρά δεν βλέπω καμία παιδεία να έχει. Απλά εκεί φοβάται τον βούρδουλα ενώ εδώ που δεν τον έχει κάνει ότι θέλει.

Καλημερα παρεακιιιιιιιι!!!!!!!!απο τη βροχερη ελβετια!!!!!!!!

Δεν εχω διαβασει καθολου νεα σας...ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!!!!!!

Εμεις εδω περναμε υπεροχα κ ο μικρος ειναι τελειος...ησυχος...κοινωνικος.....κυριος...χαχαχα

πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!

Εβιρακι οταν φυσαει ερχεται η μυρωδια απο τα καλουδια σου♡♡♡♡♡

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...