Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα! Ειστε ολοι καλα? Εμεις επιστρεψαμε δυστυχως και απο αυριο δουλεια!! Ουτε που θελω να παω αλλα τι να κανουμε

Λοιπον, η Φοινικουντα ειναι πανεμορφη, μικρη μεν αλλα ομορφη δε. Οι παραλιες της φοβερες. Περασαμε καταπληκτικα, ειχαμε ομορφη παρεα και τα παιδια κυριολεκτικα ξεσαλωσαν. Πηγαμε και ενα απογευμα στη Μεθωνη η οποια δεν μας αρεσε και κατσαμε τελικα στην Πηλο. Φαγαμε καταπληκτικα. η καλυτερη ταβερνα για μενα ηταν το καραβι και φυσικα κρεπες και βαφλες στο αλμυρο-γλυκο οπως μου ειχε πει καποια κοπελα που συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι ποια!! Γενικα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις, τη συστηνω ανεπιφυλακτα, ειναι μερος για οικογενειες και το καλο ηταν οτι παραθεριζαν και πολλοι ελληνες, υπηρχαν βεβαια και πολλοι ξενοι κυριως γερμανοι. Τωρα τα κεφαλια μεσα!

Να ευχηθω κι εγω τα καλυτερα για το παιδακι της Τζενης!! Σας εχω διαβασει στα πολυ γρηγορα γιατι ποως καταλαβαινετε πρεπει να συμμαζευτω.

Σημερα λοιπον φαγαμε σουτζουκακια τα ποια εκανα αρκετα για να φαμε και αυριο!

Τα φιλια μου σε ολους!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα παρεάκι!

Τί κάνετε? πώς ήταν το ΣΚ σας?

Εμείς κάναμε δουλειές σπίτι χτες και μετά βγήκαμε για φαγητό, αφού περπατήσαμε κάτω από την όμορφη πανσέληνο:tongue: Από φαγητό χτες έκανα φασολάκια με κατσικάκι και σήμερα μας ήρθε από τη πεθερά κιμαδόπιτα, οπότε γλίτωσα το μαγείρεμα:)

καλησπέρα φιλαρακια μου τι κάνετε?

σας διαβασα το πρωι στα γρηγορα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα .... πφφφφ

τα νεα μου οπως τα ξερετε αλλα δεν μασαμε, 1 Αυγουστου ευελπιστουμε να παρουμε αδεια!!!

Την Δευτερα ειχε γεννεθλια ο μικρουλης μου εκλεισε τα 3 κ το Σαββατο που θα παμε στο χωριο θα κανουμε ενα παρτακυ να σβησει το κερακι του. Οπως καταλαβαινετε εχω αρχισει ηδη ετοιμασίες.Χτες εκανα τα παντεσπανια για την τουρτα να ειναι ετοιμα να την φτιαξω αυριο κ σημερα εχω τα ψωνια του ΣΜ κλπ.Θα σας πω την δευερα πως εγινε. Να σας ζήσει! πολύχρονος και ευτυχισμένος! είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε τέλεια αύριο!

μαγειρικα σημερα ειχαμε πολυ ωραιο φαγακι. κοτοπουλο μπουκιτσες με λιαστη ντοματα κ μπαλσαμικο συνοδεια ρυζιου με μανιταρια κ σαφραν. Σας το προτεινω παιδια! Γρηγορο κ νοστιμο φαγακι!

http://www.gastronomos.gr/sintages/811/Kotopoulo-me-liastes-ntomates-kai-balsamiko-xidi ενδιαφέρον ακούγεται!

εγω δεν εφτιαξα τα φασολακια το συνοδεψα με ρυζι

Γεια σας παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα μοσχαράκι γιουβέτσι στη γάστρα και ντοματοκεφτέδες. Εβιράκι ξέσκασα όντως... η αλήθεια είναι ότι καφεδάκι με φιλενάδα, πάντα ανανεώνει... και ας μιλάμε για ...πεθεροπροβλήματα χα χα χα

Γεια σας και απο μενα! Ειστε ολοι καλα? Εμεις επιστρεψαμε δυστυχως και απο αυριο δουλεια!! Ουτε που θελω να παω αλλα τι να κανουμε

Λοιπον, η Φοινικουντα ειναι πανεμορφη, μικρη μεν αλλα ομορφη δε. Οι παραλιες της φοβερες. Περασαμε καταπληκτικα, ειχαμε ομορφη παρεα και τα παιδια κυριολεκτικα ξεσαλωσαν. Πηγαμε και ενα απογευμα στη Μεθωνη η οποια δεν μας αρεσε και κατσαμε τελικα στην Πηλο. Φαγαμε καταπληκτικα. η καλυτερη ταβερνα για μενα ηταν το καραβι και φυσικα κρεπες και βαφλες στο αλμυρο-γλυκο οπως μου ειχε πει καποια κοπελα που συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι ποια!! Γενικα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις, τη συστηνω ανεπιφυλακτα, ειναι μερος για οικογενειες και το καλο ηταν οτι παραθεριζαν και πολλοι ελληνες, υπηρχαν βεβαια και πολλοι ξενοι κυριως γερμανοι. Τωρα τα κεφαλια μεσα! Καλώς ήρθες! χαίρομαι που περάσατε τέλεια! σίγουρα θα γεμίσαν οι μπαταρίες για να συνεχίσεις δυνατά... είχε πολύ κόσμο γενικώς η Πελοπόνησος? γιατί ακούω πολλούς για εκεί.:P

Να ευχηθω κι εγω τα καλυτερα για το παιδακι της Τζενης!! Σας εχω διαβασει στα πολυ γρηγορα γιατι ποως καταλαβαινετε πρεπει να συμμαζευτω.

Σημερα λοιπον φαγαμε σουτζουκακια τα ποια εκανα αρκετα για να φαμε και αυριο!

Τα φιλια μου σε ολους!!!

Καλησπέρα παρεάκι!

Τί κάνετε? πώς ήταν το ΣΚ σας?

Εμείς κάναμε δουλειές σπίτι χτες και μετά βγήκαμε για φαγητό, αφού περπατήσαμε κάτω από την όμορφη πανσέληνο:tongue: Από φαγητό χτες έκανα φασολάκια με κατσικάκι και σήμερα μας ήρθε από τη πεθερά κιμαδόπιτα, οπότε γλίτωσα το μαγείρεμα:)

Κοσμο ειχε σε λογικα πλαισια, δεν γινοταν ο χαμος του Αυγούστου. Ευτυχως ομως που δεν ειχε ερημια, θα ελεγα πως ηταν ιδανικα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Έχουν ξεκινήσει οι άδειες και η δουλειά είναι μπόλικη, οπότε δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά για την ώρα!

Θα διαβάσω τα νέα σας σε λιγάκι, ελπίζω τουλάχιστον!

Σαββατοκύριακο είχαμε πάει Εύβοια να δούμε τα παιδιά και επιστρέψαμε χτες αργά το βράδυ. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω μαγειρέψει τίποτα για σήμερα. Μάλλον καμία μακαρονάδα θα φάμε.

Σας φιλώ για την ώρα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα και απο μένα.

Το σ/κ και εμείς περάσαμε πόλυ ωραια. Βόλτες με τα μωρά και το βράδυ του Σαββάτου εξοδο με τον σύζυγο τα δυο μας μετα απο πολύ πόλυ καιρο.

Σήμερα φαγαμε φρέσκα φασολάκια με αρνάκι, εχθες εψησε στα κάρβουνα ο σύζυγος μοσχαρισια μπιφτέκια φτερούγες και παιδάκια και και το Σάββατο εκανα μοσχαράκι με μελιτζάνες και πατατουλες στο φούρνο.

Να ευχηθω και εγώ στην Τζενη να χαίρεται τον μικρο της, να τον βλέπει παντα γερο και ευτυχισμένο.

Νίνα παρόμοιο φαγητο φαγαμε παλι.χιχι

Εβιρι μ'αρεσουν παρα Πόλυ οι ντοματοκεφτεδες και δεν έχω φτιαξει ποτε να φανταστεις, γίνονται εύκολα;

Ιωάννα καλη προσαρμογή τώρα, δυστυχώς οι μέρες των διακοπών τελειώνουν Γρηγορά.

Αγγελική κουράγιο και σε σένα.

Φωτεινή,ρικολα,smurfita, Νίκο και σε οποιονξεχναω φιλια πολλά!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα παιδιά.

Σήμερα δε μαγείρεψα για να φάμε αυτά που είχαν απομείνει. Χτες μας έφτιαξε ο Έβιρος κοτόπουλο με μαρινάδα στο τηγάνι με συνοδεία κίτρινου ρυζιού και μια σάλτσα με γιαούρτι, αβοκάντο, σκόρδο κλπ. Εγώ έφτιαξα πάλι πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με τυριά στο φούρνο. Κάτι που θυμήθηκα είναι ότι οι Γερμανοί τις πιπεριές Φλωρίνης τις ονομάζουν ουγγαρέζικες.

Εβιρι ωραιο φαγητο ειχατε. Λιγο πιο κοντα να ησουν...

Κάτι πρέπει να κάνουμε γι' αυτό. Ή εσύ θα έρθεις εδώ ή εγώ εκεί.:D:D

Το δόντι τελικά πάει για απονεύρωση, ήδη ξεκινήσαμε χτες.

Αχ, τελικά θα το απονευρώσει εεεε. Τουλάχιστον να μη σε ενοχλήσει ξανά.

Σημερα με το που θα παμε ξεκιναω επιχειρηση τουρτες!!!! Θα φτιαξω κ μια τουρτα παγωτο που ειχα ξανακανει τις προαλλες κ μας αρεσε πολυ ετσι να υπαρχει κ δευτερο γλυκο για αλλαγη!!

Θα επιχειρησω πρωτη φορα να κανω τουρτα διπατη οποτε αν το κτηριο καταρευσει θα εχω τουλαχιστον την τουρτα παγωτο να σβησει το κερι χαχαχα!!!

Είμαι σίγουρη ότι έκανες πολύ καλή δουλειά στις τούρτες και είχε την απόλυτη επιτυχία το πάρτυ.

Περασαμε καταπληκτικα, ειχαμε ομορφη παρεα και τα παιδια κυριολεκτικα ξεσαλωσαν.

Μπράβο Ιωάννα χαίρομαι πολύ που περάσατε καταπληκτικά!!!!!!!

Γενικα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις, τη συστηνω ανεπιφυλακτα, ειναι μερος για οικογενειες και το καλο ηταν οτι παραθεριζαν και πολλοι ελληνες, υπηρχαν βεβαια και πολλοι ξενοι κυριως γερμανοι.

Μπα τα πουλάκια μου εκεί ήρθαν; Κάτσε να τους μετρήσω να δω πόσοι λείπουν από 'δω.

Εβιρι μ'αρεσουν παρα Πόλυ οι ντοματοκεφτεδες και δεν έχω φτιαξει ποτε να φανταστεις, γίνονται εύκολα;

Ναι πολύ εύκολα γίνονται. Συγκεντρώνεις τα υλικά, τα ανακατεύεις, ρίχνεις κουταλιές στο τηγάνι και τα τηγανίζεις.

Καλημέρα κι απο μενα! Εδω βρεχει κι απ'οσο εμαθα βρεχει και σε αλλα μερη της Ελλαδας. Μου φαινεται λιγο περιεργο αυτο το καλοκαιρι.

Ιωαννα μου καλώς ηρθες! Χαιρομαι που περασατε καλά και γεμισατε τις μπαταριες σας! Καλό κουραγιο τωρα με την επιστροφη στη δουλεια. Θα παρεις κι αλλη αδεια τον Αυγουστο;

Νινα καλά εκανες και ξεσκασες με τη φιλη σου. Εμενα αυτο μου εχει λειψει-να βγω για εναν καφε με την κολλητη μου. Ελπιζω να μπορεσει να ερθει σε 15 μερες οπως υπολογιζει.

Εβιρι μακαρι να μπορουσα να ερθω. Δεν πεταγεσαι ομως εσυ εδω; Θα κανεις και τα μπανακια σου.

Καστερακι τι ωραια που βγηκατε με το συζυγο τα δυο σας! Χρειαζονται κι αυτες οι στιγμες στα ζευγαρια.

Τζενακι ειμαι σιγουρη οτι ολα πηγαν τελεια στο παρτυ του μικρου. Γραψε μας τις εντυπωσεις του. Δυστυχως για το θεμα της μεταθεσης δεν εχω και πολύ ευοιωνα μηνυματα. Σιγουρα μπορω να το κοιταξω του χρονου. Προσπαθω να δω και τι μπορω να κανω εν τω μεταξυ αλλα δεν το βλεπω κι ευκολο.

Νινα κι εγω ακουω αρκετα την Πελοπόννησο ως τουριστικο προορισμο φετος. Συμφωνω με ο,τι εχεις γραψει σχετικα με την εξοδο με φιλες.

Υπολοιπη παρεα τι κανετε;

Στα μαγειρικα μας τωρα. Την Κυριακη ειχαμε μπριζολες πανε με πατατουλες και τζατζικακι και στα παιδια τις μπριζολες τις ειχα κανει σουβλακι. Ο μικρος εφαγε κανονικα η μεγαλη οχι. Χτες ειχαμε περισσευματα κι εφτιαξε και η γιαγια μακαρονια για το καμαρι της. Για σημερα εφτιαξα αρακα και φασολακια λαδερα για να καλύψω ολα τα γουστα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα και απο μένα.

Φωτεινή μου και εδώ βρέχει ασταμάτητα απο τα ξημερώματα, καθαρά φθινοπωρινό το τοπίο.

Επειδή είμαι του χειμώνα μ'αρέσει!

Τι ωραία ιδέα να κάνεις τις μπριζόλες σουβλάκια!

Καλησπέρα και απο μένα.

Το σ/κ και εμείς περάσαμε πόλυ ωραια. Βόλτες με τα μωρά και το βράδυ του Σαββάτου εξοδο με τον σύζυγο τα δυο μας μετα απο πολύ πόλυ καιρο.

Σήμερα φαγαμε φρέσκα φασολάκια με αρνάκι, εχθες εψησε στα κάρβουνα ο σύζυγος μοσχαρισια μπιφτέκια φτερούγες και παιδάκια και και το Σάββατο εκανα μοσχαράκι με μελιτζάνες και πατατουλες στο φούρνο.

Να ευχηθω και εγώ στην Τζενη να χαίρεται τον μικρο της, να τον βλέπει παντα γερο και ευτυχισμένο.

Καλε τι ωραια φαγακια που ειχατε?

Η προσαρμογη μου φαινεται βουνο δεν εχω καμμια ορεξη για δουλεια

Καλημέρα κι απο μενα! Εδω βρεχει κι απ'οσο εμαθα βρεχει και σε αλλα μερη της Ελλαδας. Μου φαινεται λιγο περιεργο αυτο το καλοκαιρι.

Ιωαννα μου καλώς ηρθες! Χαιρομαι που περασατε καλά και γεμισατε τις μπαταριες σας! Καλό κουραγιο τωρα με την επιστροφη στη δουλεια. Θα παρεις κι αλλη αδεια τον Αυγουστο;

Νινα καλά εκανες και ξεσκασες με τη φιλη σου. Εμενα αυτο μου εχει λειψει-να βγω για εναν καφε με την κολλητη μου. Ελπιζω να μπορεσει να ερθει σε 15 μερες οπως υπολογιζει.

Εβιρι μακαρι να μπορουσα να ερθω. Δεν πεταγεσαι ομως εσυ εδω; Θα κανεις και τα μπανακια σου.

Καστερακι τι ωραια που βγηκατε με το συζυγο τα δυο σας! Χρειαζονται κι αυτες οι στιγμες στα ζευγαρια.

Τζενακι ειμαι σιγουρη οτι ολα πηγαν τελεια στο παρτυ του μικρου. Γραψε μας τις εντυπωσεις του. Δυστυχως για το θεμα της μεταθεσης δεν εχω και πολύ ευοιωνα μηνυματα. Σιγουρα μπορω να το κοιταξω του χρονου. Προσπαθω να δω και τι μπορω να κανω εν τω μεταξυ αλλα δεν το βλεπω κι ευκολο.

Νινα κι εγω ακουω αρκετα την Πελοπόννησο ως τουριστικο προορισμο φετος. Συμφωνω με ο,τι εχεις γραψει σχετικα με την εξοδο με φιλες.

Υπολοιπη παρεα τι κανετε;

Στα μαγειρικα μας τωρα. Την Κυριακη ειχαμε μπριζολες πανε με πατατουλες και τζατζικακι και στα παιδια τις μπριζολες τις ειχα κανει σουβλακι. Ο μικρος εφαγε κανονικα η μεγαλη οχι. Χτες ειχαμε περισσευματα κι εφτιαξε και η γιαγια μακαρονια για το καμαρι της. Για σημερα εφτιαξα αρακα και φασολακια λαδερα για να καλύψω ολα τα γουστα.

Φιλια

Φωτεινη μου δυστυχως δεν εχω αλλη αδεια, λιγη που μενει την κραταω μηπως τελικα παμε το παιδι σταθμο. Αν περασω στο εσπα θα τον παμε.

Κριμα που εχετε παλι βροχη και για εδω κατι τετοιο ειπε. Ακομα συνεχιζει η κορη σου την αφαγια ε?

Εμενα απο χτες ο μικρος δεν ειναι καλα, ποναει πολυ η κοιλια του και εκανε και δεκατα που οδευουν προς πυρετο

Εβιρι πως καταφερνουν ολοι οι γερμανοι να μαθαινουν τα παιδια να τρωνε μονα τους απο μικρη ηλικια και να καθονται ησυχα στην ταβερνα? τι κολπο εχουν? ηταν τεραστια η διαφορα μεταξυ ελληνων και γερμανων, εμεις ξεχωριζαμε απο μακρια. Οι ελληνιδες ειμασταν με τα πιρουνια στα χερια και κυνηγουσαμε τα παιδια γυρω απο το τραπεζι και οι γερμανοι ηταν κυριοι

Την καλημερα μου σε ολους!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα θα φάμε μακαρόνια με τυρί και κέτσαπ. Έχω οδοντίατρο το απόγευμα να συνεχίσουμε την απονεύρωση. Έχω και του κόσμου το σίδερο πάλι το οποίο πρέπει να γίνει γιατί από Δευτέρα διακοπεύω!

Φωτεινή και Καστεράκι βροχούλες έχετε ε? Εδώ αν είναι να πιάσει ας γίνει μετά τις το απόγευμα που θα έχω επιστρέψει σπίτι γιατί έχω απλωμένα ρούχα.

Εβιράκι μετράτε αντίστροφα για τον ερχομό σας. Ανυπομονώ να σε ξαναδώ!

Ιωάννα οι Γερμανοί, όπως και οι περισσότεροι ξένοι, δεν δίνουν στα παιδιά τους να τσιμπολογάνε κάθε λίγο διάφορα σνακ, γι΄αυτό και όταν έρχεται η ώρα του φαγητού τα παιδιά πεινάνε και κάθονται και τρώνε. Αυτό μου το είπε μία φίλη Γαλλίδα η οποία θεωρεί αδιανόητο αυτό που εμείς κάνουμε εδώ να τους δίνουμε κάθε λίγο και κάτι να μασουλήσουν. Εκείνη τους δίνει το πρωινό τους, κάτι πολύ ελαφρύ γύρω στις 10 και μετά κατευθείαν φαγητό το μεσημέρι. Ούτε κουλουράκια, μπισκοτάκια, παγωτάκια, ούτε τίποτα ενδιάμεσα.

Αυτά τα ολίγα για τώρα! Πάω να δουλέψω κι ελπίζω να προλάβω να τα πούμε αργότερα πάλι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα και από μένα (τέτοια ώρα για καλησπέρα είναι καλύτερα...)

Αγγελική ελπίζω να μην βρέχει σε σας και σου χαλάσει και την μπουγάδα....αλλά εδώ άρχισε πριν 5 λεπτά και ρίχνει πολύ δυνατή βροχή:(... είναι όντως περίεργο το φετινό καλοκαίρι, όπως είπε κάποια νωρίτερα! Διακοπεύεις από Δευτέρα? δηλαδή την κάνεις για Εύβοια, να φανταστώ... άντε με το καλό, να κάνεις τα μπανάκια σου:D

ioanna81 και εδώ έχω δει μερικές μανάδες να κρατάνε στο τραπέζι τα παιδιά και απορώ πώς τα καταφέρνουν... η αλήθεια είναι ότι και εγώ θυμάμαι όταν ήμουν παιδί και βγαίναμε έξω με τους δικούς μου, παρόλο που είμασταν 3 παιδιά, καθόμασταν σαν άγγελοι έξω... μέσα στο σπίτι γινόταν ο τρελός χαμός! θα ρωτήσω τη μαμά να σου πω!

Καλησπέρα και απο μένα.

Το σ/κ και εμείς περάσαμε πόλυ ωραια. Βόλτες με τα μωρά και το βράδυ του Σαββάτου εξοδο με τον σύζυγο τα δυο μας μετα απο πολύ πόλυ καιρο. μπράβο βρε κορίτσι! είναι απαραίτητο να έχει το ζευγάρι το δικό του χρόνο!

Νίνα η μπουγάδα δεν με νοιάζει, θα τα βάλω ξανά στο πλυντήριο και οκ. Αλλά 3,30 έχω ραντεβού με την οδοντίατρο και κάτι μου λέει ότι εκείνη την ώρα θα ρίχνει καρέκλες... Κι εγώ θα πρέπει να μετακινηθώ με μετρό και λεωφορείο...:confused:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Και συνεχίζω, καθώς με πέταξε έξω το ίντερνετ και έχασα τα προηγούμενα...:mad:

Αγγελική όντως το χειρότερο είναι να μετακινείσαι με βροχή... ελπίζω να κόψει γρήγορα και να φύγεις μία χαρά.

Εβίρι σε λίγο θα μας πούνε οι Γερμανοί και το σουβλάκι Βουλγαρέζικο! επειδή αυτοί έχουν άχρηστη κουζίνα, τους φταίνε οι υπόλοιποι!

Φωτεινή μακάρι να έρθει η φιλενάδα σου, να ξεσκάσεις και εσύ λίγο... όσο για το καμάρι της γιαγιάς, τι να πω? αχ αυτές οι γιαγιάδες!!

Όσο αφορά τα μαγειρικά, θα κάνω κοτόπουλο μπυράτο με πατάτες και σκέφτομαι για κολοκυθόπιτα, καθώς πήρα ωραία κολοκύθια το πρωί... πρέπει να ψάξω τις συνταγές μου:D

Καλή συνέχεια!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα θα φάμε μακαρόνια με τυρί και κέτσαπ. Έχω οδοντίατρο το απόγευμα να συνεχίσουμε την απονεύρωση. Έχω και του κόσμου το σίδερο πάλι το οποίο πρέπει να γίνει γιατί από Δευτέρα διακοπεύω!

Φωτεινή και Καστεράκι βροχούλες έχετε ε? Εδώ αν είναι να πιάσει ας γίνει μετά τις το απόγευμα που θα έχω επιστρέψει σπίτι γιατί έχω απλωμένα ρούχα.

Εβιράκι μετράτε αντίστροφα για τον ερχομό σας. Ανυπομονώ να σε ξαναδώ!

Ιωάννα οι Γερμανοί, όπως και οι περισσότεροι ξένοι, δεν δίνουν στα παιδιά τους να τσιμπολογάνε κάθε λίγο διάφορα σνακ, γι΄αυτό και όταν έρχεται η ώρα του φαγητού τα παιδιά πεινάνε και κάθονται και τρώνε. Αυτό μου το είπε μία φίλη Γαλλίδα η οποία θεωρεί αδιανόητο αυτό που εμείς κάνουμε εδώ να τους δίνουμε κάθε λίγο και κάτι να μασουλήσουν. Εκείνη τους δίνει το πρωινό τους, κάτι πολύ ελαφρύ γύρω στις 10 και μετά κατευθείαν φαγητό το μεσημέρι. Ούτε κουλουράκια, μπισκοτάκια, παγωτάκια, ούτε τίποτα ενδιάμεσα.

Αυτά τα ολίγα για τώρα! Πάω να δουλέψω κι ελπίζω να προλάβω να τα πούμε αργότερα πάλι...

Αντε να κανεις τα μπανακια σου!!! κι εγω εχω οδοντιατρο αυριο γιατι μου ραγισε λιγο ενα δοντι ουτε καταλαβα πως εγινε.

Οσο για το φαγητο στις διακοπες τρωγαμε πρωινο κι ενδιαμεσα επινα κανα χυμο αλλα αποτελεσμα δεν ειδα, τι να πω

Καλημέρα και από μένα (τέτοια ώρα για καλησπέρα είναι καλύτερα...)

Αγγελική ελπίζω να μην βρέχει σε σας και σου χαλάσει και την μπουγάδα....αλλά εδώ άρχισε πριν 5 λεπτά και ρίχνει πολύ δυνατή βροχή:(... είναι όντως περίεργο το φετινό καλοκαίρι, όπως είπε κάποια νωρίτερα! Διακοπεύεις από Δευτέρα? δηλαδή την κάνεις για Εύβοια, να φανταστώ... άντε με το καλό, να κάνεις τα μπανάκια σου:D

ioanna81 και εδώ έχω δει μερικές μανάδες να κρατάνε στο τραπέζι τα παιδιά και απορώ πώς τα καταφέρνουν... η αλήθεια είναι ότι και εγώ θυμάμαι όταν ήμουν παιδί και βγαίναμε έξω με τους δικούς μου, παρόλο που είμασταν 3 παιδιά, καθόμασταν σαν άγγελοι έξω... μέσα στο σπίτι γινόταν ο τρελός χαμός! θα ρωτήσω τη μαμά να σου πω!

Λοιπον εδω εβρεξε για κανα 10λεπτο δυνατα και τωρα εχει ηλιο. Αμα θυμαται τον τροπο ας μας το πει κι εμας.

Αχ κοριτσια ο μικρος απο χτες δεν ηταν καλα και μου ειπε η παιδιατρος να τον δει επειγοντως γιατι φοβηθηκε για σκωλικοειδητη κι εφυγα για λιγο απο τη δουλεια γιατι φοβηθηκα αλλα ευτυχως μονο κρυωμα ειναι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...