Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Τελικά δεν πήγα οδοντίατρο χτες γιατί αρρώστησε η κόρη της κι έπρεπε να μείνει σπίτι... ανανεώσαμε το ραντεβού για αύριο.

Πήγαμε όμως στην κουμπάρα μου το βραδάκι για τα χρόνια πολλά!

Ακούστε πρόγνωση καιρού στο ίντερνετ που πραγματικά τη βιώσαμε όπως τη διαβάσαμε.

Κυριακή 32C Δευτέρα 26C Τρίτη 18C και αύριο Τετάρτη 13C. Επίσης, σήμερα ήταν βροχερός ο καιρός όλη μέρα και χτες το βράδυ είχαμε υπερθέαμα σε αστραπόβροντα και κεραυνούς πράγμα που συμβαίνει μία φορά το χρόνο εδώ.

ok! Αυτό δεν είναι καιρός, σχιζοφρένεια είναι!!!!!

καλημερα παιδιακια τι κανετε?

Γειά σου Τζενάκι!

Δημητρη στο ιδδιο καζανι βραζουμε που λενε με το θεμα δουλειας.. κ εμας εχουν αρχισει κ πετανε κατι σποντες να κοψουνε αδειες κλπ ... ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω!!

Ωχ! Υπάρχει τέτοια πιθανότητα?

Αγγελικη χαλαρωσεςλιγο μοναχουλα ε??τελεια!!Να δω το σουφλε μελιτζανας ποτε θα αξειωθω να το φτιαξω!

Χαλάρωσα δεν λες τίποτα!!!

Εγω παιδια ως γνωστων εχω λαλησει στην δουλεια.το θεμα ειναι πως 2-3 μερες τωρα μαλλον απο την πολυ ζεστη ζαλιζομαι υπερβολικα.Ωρες ωρες νοιωθω πως δεν με κρατανε τα ποδια μου. εχω κ χαμηλη πιεση κ ηρθε κ εδεσε το γλυκο....

Δεν έχετε κλιματισμό στην δουλειά? Να προσέχεις βρε κορίτσι!

Για σηεμρα εφτιαξα μοσχαρακι με κολοκυθακια στο πηλινο.

Αυριο τι τρωμε οεο???

Εγώ πάντως τρώω 3 μέρες σουφλέ μελιτζάνας αφού ο άντρας μου κάνει δίαιτα! Να σου στείλω? :tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα παρεακι! Πως μου ειστε;

Γειά σου Φωτεινούλα!

Αγγελικουλα χρειαζεται και η μοναξια καμια φορα για να μπορεις να κανεις κι αλλα πραγματα.

Ω ναι!!!!

Να χαιρεται η φιλη σου το νεοφωτιστο.

Ευχαριστούμε!

Πως τα πας με το δοντι;

Με έπιασε πάλι ένας πόνος την Δευτέρα το απόγευμα οπότε είμαι με mesulid μέχρι να με δει την Πέμπτη. Είναι η φίλη μου που βάφτισε την κόρη της το Σάββατο, αλλά της αρρώστησε την Δευτέρα και δεν πήγε στο ιατρείο την Τρίτη που είχαμε κανονίσει να πάω αρχικά.

Συγχαρητηρια για το μικρο ψαρα! Φανταζομαι τη χαρα του!

Πραγματικά το ευχαριστήθηκε!

Ο καιρος θα σας εχει τρελανει. Εμεις ευτυχως εχουμε γλιτωσει την τρελή ζεστη - στην Αθηνα απ'οτι μου λενε υποφερουν.

Δεν έχουμε τόση πολύ ζέστη! Να φανταστείς δεν έχουμε ανάψει καθόλου κλιματισμό στο σπίτι.

Η μικρη εχει σταματησει να τρωει γενικως ακομα περισσοτερο κι εχει πλεον κι αρκετα νευρα. Πρεπει να δω τι θα κανω γιατι καταλαβα οτι της λειπει το παιχνιδι κι ο μπαμπας της.

Της λείπει ο μπαμπάκας της ε? Θα συνηθίσει αναγκαστικά στην απουσία του. Μήπως αν μιλούσαν μέσω skype ηρεμούσε λιγάκι?

Ο μικρος εδω κι ενα μηνα περιπου ξυπνα καθε βραδυ κατα τις 3 με κλαματα και μετα δεν κοιμαται ευκολα. Υποψιαζομουν δοντια αλλα προχτες ξυπνησε αποτομα πολυ βραχνος και φοβηθηκα για αλλεργια αλλα ηταν τελικα μια ηπια λαρυγγιτιδα. Σημερα ηταν το πρωτο βραδυ που κοιμηθηκε σερι και μαζι του κι εγω αλλα νοιωθω πιο πολυ κουρασμενη γιατι εφυγε η υπερενταση.

Περαστικά του μωρέ! Αλλά τώρα που έστρωσε με τον ύπνο του θα ξεκουράζεσαι κι εσύ καλύτερα το βράδυ!

Στη δουλεια πηξιμο κι εδω και πολλες φωνες απο τον κοσμο.

Υπομονή!

Εχω μπλοκαρει αρκετα με το θεμα του φαγητου γιατι εγω θελω να φτιαχνω διαφορα φαγητα ν εχουμε και ποικιλια αλλα η γιαγια φερνει αντιρρησεις γιατι δεν τρωει η μικρη, μερικα δεν τα μπορουν οι μεγαλοι κλπ. Νοιωθω οτι τρωμε καθε εβδομαδα τα ιδια. Χωρια που πιστευω οτι θα αρχισει να εχει ιδιοτροπίες κι ο μικρος αφου για χαρη της κορης μαγειρευουμε τα ιδια και τα ιδια.

Αχ βρε κοριτσάκι μου, έχεις μπλέξει! Μα καλά κι αυτοί οι δικοί σου δεν μπορούν να κάνουν κάποια υποχώρηση στο φαγητό?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ΠΑΡΕΑΚΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!Ο αντρας μου εχει πολυ δουλεια οποτε ειμαι με το μικρο σχεδον συνεχεια!!!Ο υπολογιστης ξεχναει να ανοιξει για μερες!!!Σας ψιλοβλεπω απο το κινητο...

Μου λειπετε ομως....εσεις ..οι συνταγες σας...οι συμβουλες σας....πππφφφφ

Ο μικρος μια χαρα!!!!!!Ξεκιναω δειλα δειλα και τρωω απο τα κομμενα..ολα καλα μεχρι τωρα!!!

Ειμαι τοσο χαζομαμα πλεον!!!!!Νομιζω θα εχω προβλημα στο τελος...χαχαχαχαΣε λογο αντι να εχει αγχος αποχωρισμου ο μικρος θα εχω εγω!!!!!Μα μεγαλωνει τοσο γρηγορα πια....αντρακι εγινε!!!χεχεχεχε...δε την παλευω το ξερω!!!

Στις 18-07 θα παω με τον μικρο να δουμε τους δικους μου στην Ελβετια.10 μερουλες!!!(Εβιρακι θα ειμαι τοσο πιο κοντα σου...σχεδον θα μυριζω τη κουζινα σου)!!!!!!!ΚΑι Μαλλον στις 30-7 φευγουμε για 1 μηνα Σαμο!!!!Για να δουμε πως θα ειναι οι διακοπουλες μας μς τον μικρο!!!Ανυπομονω!!!!

ΠΟλλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!!!

ΠΑΡΕΑΚΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!

Καλώς την!

Ο αντρας μου εχει πολυ δουλεια οποτε ειμαι με το μικρο σχεδον συνεχεια!!!Ο υπολογιστης ξεχναει να ανοιξει για μερες!!!Σας ψιλοβλεπω απο το κινητο...

Δεν πειράζει κορίτσι! Αρκεί που είστε καλά!

Ο μικρος μια χαρα!!!!!!Ξεκιναω δειλα δειλα και τρωω απο τα κομμενα..ολα καλα μεχρι τωρα!!!

Ωραία! Θα επανέλθεις σιγά σιγά!

Ειμαι τοσο χαζομαμα πλεον!!!!!Νομιζω θα εχω προβλημα στο τελος...χαχαχαχαΣε λογο αντι να εχει αγχος αποχωρισμου ο μικρος θα εχω εγω!!!!!Μα μεγαλωνει τοσο γρηγορα πια....αντρακι εγινε!!!χεχεχεχε...δε την παλευω το ξερω!!!

Έτσι είναι όλες οι μανούλες στην αρχή!

Στις 18-07 θα παω με τον μικρο να δουμε τους δικους μου στην Ελβετια.10 μερουλες!!!(Εβιρακι θα ειμαι τοσο πιο κοντα σου...σχεδον θα μυριζω τη κουζινα σου)!!!!!!!

Ο μικρούλης σου θα κάνει μικρός μικρός το πρώτο του ταξιδάκι στο εξωτερικό!

ΚΑι Μαλλον στις 30-7 φευγουμε για 1 μηνα Σαμο!!!!Για να δουμε πως θα ειναι οι διακοπουλες μας μς τον μικρο!!!Ανυπομονω!!!!

ΠΟλλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!!!

Μιά χαρά θα είναι οι πρώτες σας κοινές διακοπές!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρες!

Μελιτζάνες στο φούρνο με πατάτες και καρότα έκανα σήμερα... εγώ μόλις έφαγα μία χωριάτικη σαλάτα για μεσημεριανό.

ricola μας έλειψες:tongue:.. αλλά περνάς ανεπανάληπτα με τον γιόκα και δε σου κρατάμε κακία:D...τα πρώτα του ταξιδάκια βλέπω... καλά να περάσετε και στα δύο μέρη!

Φωτεινή πολύ δύσκολο το θέμα του φαγητού, όταν μπλέκονται πολλοί στη μέση.. αν ήσουν μόνη σου τουλάχιστον, θα μπορούσες να το παλέψεις;)... η μικρή σου μήπως δεν έχει παρέες εκεί και μελαγχολεί? σίγουρα πάντως θα της λείπει ο μπαμπάς της... θα πάρει άδεια ο σύζυγος? εμείς δεν προβλέπονται διακοπές φέτος...μας έτυχαν πολλές αναποδιές και μας πήγαν πίσω...αλλά σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε όλες τις παραλίες της Αττικής, όταν θα έχουν φύγει οι υπόλοιποι!

Εβίρι κουράγιο! λίγες μέρες έμειναν και θα απολαύσεις κανονικό καλοκαίρι! μην φέρεις ζακέτες όταν έρθεις! έχουμε καλή ζέστη:tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Αγγελική και εμένα η Θεσ/νικη είναι η αγαπημένη μου πόλη, σε 5 λεπτά είμαστε εκεί, περάσαμε τέλεια εχθές χωρίς να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο!

Νίκο και εγώ ΛΑΤΡΕΥΩ τη φέτα, στις νηστείες είναι το μόνο που μου λείπει. Να σου πω τί έκανε ο άντρας μου στη διατροφή που ακολουθούσε γιατί και αυτός ξεκίνησε τότε από 120 και έφτασε στα 88 τα οποία τα διατηρεί με ελάχιστα σκαμπανεβάσματα εδώ και 3 χρόνια, κάθε Κυριακή είχε ένα παγωτό 0% και επειδή δεν εμπιστεύομαι τα προϊόντα 0% του έπαιρνα ένα κανονικό και έτσι δεν ζοριζόταν και εκείνος και η δίαιτα δεν επηρεαζόταν καθόλου. Πιστεύω πως ένα παγωτάκι στις 7-8 μέρες δεν θα σου κάνει κακό.

Συμφωνώ επίσης με την Αγγελική για την φέτα.

Εβίρι τι τρελές εναλλαγές του καιρού είναι αυτές! Μ'αρέσουν πολύ τα αστραπόβροντα.

Τζένη και εγώ το καλοκαίρι ζαλίζομαι όπως εσύ λόγω χαμηλής πίεσης, γιαυτό δεν τις αντέχω τις ζέστες συνέχεια με πονοκεφάλους είμαι.

Φωτεινή τα νεύρα της κόρης όπως λες θα είναι από το ότι της λείπει ο μπαμπάκας της, μικρά είναι μωρέ τα παιδιά θέλουν τους γονείς τους όσο καλά και να περνάνε με παπουδογιαγιάδες, όσο για την ποικιλία φαγητών μη σκας θα επανέλθεις φάση είναι και εγώ κατά διαστήματα μπλοκάρω και μαγειρεύω τα ίδια και τα ίδια.

Ρικόλα ελβετία μενουν οι δικοί σου; πρέπει να είναι πολύ ωραια εκεί, να περάσετε τέλεια!

Νίνα πολλά φιλιά!

Σήμερα φάγαμε φακές και πιπεριές τηγανιτες με ξυδάκι.

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα έφτιαξα φακές. Το ζήταγε κι ο καιρός. Όλη μέρα έβρεχε και φυσούσε λίγο και όταν βγήκα φόρεσα ζακέτα.

Εβιρακι πραγματικα ο καιρος ειναι τρελος εκει!! απορω δεν αρρωσταινετε ετσι ??

Είναι αρκετοί οι άρρωστοι τριγύρω στα τραμ και στο δρόμο. Εμείς φτερνιζόμαστε αρκετά.

Αντε λιγες μερες μειενανε κ θα ερθετε Ελλαδα!!

Ναι σε λίγες μέρες θα έρθω, αν και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα επειδή δεν έχει τελειώσει το σχολείο, κάτι που για μένα σηματοδοτεί τις διακοπές.

Εγω παιδια ως γνωστων εχω λαλησει στην δουλεια.το θεμα ειναι πως 2-3 μερες τωρα μαλλον απο την πολυ ζεστη ζαλιζομαι υπερβολικα.Ωρες ωρες νοιωθω πως δεν με κρατανε τα ποδια μου. εχω κ χαμηλη πιεση κ ηρθε κ εδεσε το γλυκο....

Να τρως αρμυρά φαγώσιμα που ανεβάζουν λίγο την πίεση. Έτσι θα αναγκαστείς να πίνεις περισσότερο νερό που θα σε βοηθήσει στη ζέστη.

Εβιρι ξερω κι αλλους σαν τον Εβιρο με τα ιδια γουστα στα ψαρικα! Επισης μου εχουν πει οτι το μονο θαλασσινο που τους αρεσει ειναι το αλάτι.

χαχαχαχα πολύ καλό.

Ο καιρος θα σας εχει τρελανει.

Κοντεύουμε να πάθουμε παράκρουση.

Εμεις ευτυχως εχουμε γλιτωσει την τρελή ζεστη - στην Αθηνα απ'οτι μου λενε υποφερουν. Σε 3 εβδομαδες ερχεστε ε;

Όντως στην Αθήνα έχει πολύ αυτές τις μέρες.

Σε 3 βδομαδούλες.

Ο μικρος εδω κι ενα μηνα περιπου ξυπνα καθε βραδυ κατα τις 3 με κλαματα και μετα δεν κοιμαται ευκολα. Υποψιαζομουν δοντια αλλα προχτες ξυπνησε αποτομα πολυ βραχνος και φοβηθηκα για αλλεργια αλλα ηταν τελικα μια ηπια λαρυγγιτιδα.

Τότε δεν αποκλείεται να στέγνωνε ο λαιμός του κατά τη διάρκεια του ύπνου κι αυτό τον δυσκόλευε με αποτέλεσμα να ξυπνάει.

Τελικά δεν πήγα οδοντίατρο χτες γιατί αρρώστησε η κόρη της κι έπρεπε να μείνει σπίτι... ανανεώσαμε το ραντεβού για αύριο.

Αν μου τύχαινε εμένα αυτό θα το θεωρούσα Θεϊκό σημάδι για να μην πάω καθόλου. Τέτοια λατρεία έχω στους οδοντιάτρους.

ok! Αυτό δεν είναι καιρός, σχιζοφρένεια είναι!!!!!

Σχιζοφρενείς καταντήσαμε.

Στις 18-07 θα παω με τον μικρο να δουμε τους δικους μου στην Ελβετια.10 μερουλες!!!(Εβιρακι θα ειμαι τοσο πιο κοντα σου...σχεδον θα μυριζω τη κουζινα σου)!!!!!!!

Ρίκολά μου μακάρι να μπορούσαμε να συναντηθούμε κιόλας. Με το καλό να δεις τους δικούς σου.

εμείς δεν προβλέπονται διακοπές φέτος...μας έτυχαν πολλές αναποδιές και μας πήγαν πίσω...αλλά σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε όλες τις παραλίες της Αττικής, όταν θα έχουν φύγει οι υπόλοιποι!

Νίνα μου δεν έχεις καθόλου άδικο. Επίσης, αν ψάξεις λίγο θα βρεις απίθανα μέρη σε όλη την Αττική για ολιγόωρες εξορμήσεις ή για μονοήμερες και Σ/Κ.

Για παράδειγμα, σήμερα η τηλεόραση έδειχνε μια μικρή λίμνη στο Ντράφι που μια γυμνάστρια παρουσίαζε γυμναστική στην εκπομπή "Καλοκαίρι παντού".

Πολύ ωραία για ρομαντζάδα και καφέ ή ποτό είναι στη λίμνη της Βουλιαγμένης στη Βούλα-Βουλιαγμένη. Αλλά να μην επεκταθώ σε άλλες τοποθεσίες γιατί μόνο στα νότια προάστια ξέρω.

Εβίρι κουράγιο! λίγες μέρες έμειναν και θα απολαύσεις κανονικό καλοκαίρι! μην φέρεις ζακέτες όταν έρθεις! έχουμε καλή ζέστη:tongue:

χαχαχα θα μου μείνει η συνήθεια.

Εβίρι τι τρελές εναλλαγές του καιρού είναι αυτές! Μ'αρέσουν πολύ τα αστραπόβροντα.

Έπρεπε να ήσουν εδώ τότε. Εγώ είχα κρεμαστεί από τα παράθυρα και δεν προλάβαινα να γυρίζω το κεφάλι δεξιά αριστερά. Οι κεραυνοί σαν ρίζες να πέφτουν πότε οριζόντια στον ουρανό και πότε κάθετα. Οι αστραπές έρχονταν η μία πίσω από την άλλη απ' όλες τις κατευθύνσεις.

Σου μιλάω για θέαμα. Αν είχα μπαλκόνι θα φορούσα ένα μπουφανάκι και θα καθόμουν να απολαύσω. Ίσως και να το βιντεοσκοπούσα.

Γειά σας παρεούλα!!!

Τέτοια ώρα δε ξέρω τι να πω...καλημέρα;;; Καλησπέρα;;;:confused::confused:

Έχω διαβάσει τα νέα σας στα πολύ πεταχτά...:roll:

Εβιρι τρελός καιρός! Παρ'όλα αυτά θα'θελα να χάζευα κι εγώ τα αστραπόβροντα. Μικρή τα φοβόμουν και κυρβόμουν, αλλά όσο μεγάλνα τα χάζευα. Πολύ νόστιμα και πολύ ωραία τα φαγητά σου όπως πάντα. Αχ, πλησιάζει και ο καιρός που θα έρθεις Ελλάδα. Άντε με το καλό!:D

Ρικολα τέλεια που θα πάτε στην Ελβετία! Το πρώτο ταξίδι του μωρού; Καταπληκτικά! ΧΨάρηκα πολύ που διάβασα ότι και ομικρός πάει πολύ καλύτερα!:D

Νίνα μου μην ανησυχείς κι εμείς φέτος εντός Αττικής θα παραμείνουμε. Ούτε διακοπές ούτε τίποτα. Το πολύ πολύ καμιά μονοήμερη εκδρομούλα και αυτό είναι όλο. Όσο για τα μπάνια, ούτε λόγος. Επειδή δεν θα βάλουμε τη μελένια μας, δεν θα κανουμε ούτε κι εμείς.:wink:

kasteraki πήγατε τελικά στη Θεσσαλονίκη; Κι εμένα είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις. Να φανταστείς ότι σχεδόν όλα τα πράγματα για το γάμο τα πήραμε από Θεσσαλονίκη. Μου έχει λείψει πολύ. Ανεβαίναμε συχνά. Τελευταία φορά που πήγα ήταν πέρυσι, αλλά δυστυχώς ήταν μόνο για δουλειά και δεν έκατσα παρά μόνο μια μέρα.:(

Αγγελική τέλειος ο μικρός ψαράς! Φαντάζομαι χαρά που θα πήρε! Καλό κουράγιο για σήμερα που θα πας στην οδοντίατρο. Ελπίζω να μην είναι τίποτα και ταλαιπωρηθείς. Σουφλέ μελιτζάνας...τι ωραίο φαγητό! και μια εβδομάδα να το έτρωγα πρόβλημα δεν θα είχα!:D

Φωτεινή μου ευτυχώς η μελένια μου δεν ταλαιπωρείται με τη ζέστη. Στο σπίτι την έχω με το air-condition και όταν τη βγάζω έξω πηγαίνουμε σε μέρη που έχει δροσούλα. Κρίμα που η μικρή σου είναι έτσι. Κι εγώ φαντάζομαι ότι της λείπει ο μπαμπάς της και ότι μάλλον έχει αναστατωθεί με την αλλαγή. Ο μικρός μήπως κοιμάται με το στόμα ανοιχτό και ξεραίνεται ο λαιμουδάκος του; Μπέρδεμα όλη η ιστορία με το φαγητό και όταν δεν μπορείς να κάνεις αποκλειστικά εσύ κουμάντο είναι ακόμη δυσκολότερο. :D

Τζένη σε νοιώθω με τη ζέστη. Πίνε πολύ νερό να μην αφυδατώνεσαι! Ελπίζω τα πράγματα στη δουλειά να καλυτερεύσουν γιατί και πήξιμο και ζέστη δεν παλεύεται!:roll: Μοσχαράκι με κολοκυθάκια...μμμμ...τι μου θύμισες...δεν έχω φτιάξει ποτέ, αλλά θυμάμαι που μας το έφτιαχνε ο παππούς μου!

Νίκο δεν το συζητώ, σούπερ με τα κιλά!!! Πάντως συμφωνό κι εγώ με αυτά οπυ ήδη σου πρότειναν οι υπόλοιποι της παρέας, ένα παγωτάκι μια φορά την εβδομάδα δεν θα πειράξει και θα αισθάνεσαι κι εσύ καλύτερα!

Οι υπόλοιποι της παρέας είστε καλά;

Με τόση ζέστη δεν έχω καθόλου όρεξη για φαγητό. Πιο πολύ είμαι της σαλάτας, αλλά λόγω θηλασμού πρέπει να τρώω κανονικά και δυσκολεύομαι. Αυτές τις μέρες έφτιαξα σπανακόρυζο, φασολάκια χάντρες κοκκινιστά, μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες, ομελέτα και απόψε πίτσα. Έφτιαξα και μωσαϊκό με κάτι κουλουράκια που περίσσεψαν και ήταν κρίμα να πάνε χαμένα. Οπότε υπάρχει γλυκό για ώρα ανάγκης και υπογλυκαιμίασς στην κατάψυξη. Μόνο που μου βγήκε αρκετά ανοιχτόχρωμο κι έτσι αύριο θα το κόψω φέτες, θα λιώσω κουβερτούρα και θα επικαλύψω την κάθε φέτα και πάλι μετά στην κατάψυξη. Νομίζω ότι θα γίνει καλό. Ο άντρας μου έχει απίστευτη δουλειά αυτές τις μέρες και όταν γυρνάει στο σπίτι δεν έχει το κουράγιο να κρατήσει τη μικρή κι έτσι για μένα είναι 24ωρη απασχόληση! Δεν με χαλάει...απλά είναι δύσκολο να κάνεις τα παντα με το ένα χέρι! Ευτυχώς κάποιες μερούλες τώρα κάθεται για λίγο στην κούνια της και χαζολογάει με το "γυμναστήριό" της, κάνει και φωνούλες. σκάει χαμογελάκια...με έχει ξετρελάνει! Όπως καταλαβαίνετε, άλλη μια μαμά κουκουβάγια προστέθηκε στην παρέα!

Σας αφήνω μήπως και μπορέσω να κοιμηθώ λιγάκι.

Φιλιά πολλά σε όλους!!!!!!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα σε όλους.

Άλλη μία μέρα με ξενύχτι χτες και είμαι ολίγον ζαβλακωμένη... άντε να τελειώσει και το ποδόσφαιρο να μπούμε σε άλλους ρυθμούς:D

Από φαί μάλλον θα κάνω κοφτό μακαρονάκι με σαλτσούλα... ίσως και όχι... μέχρι το βράδυ που θα φάμε, μπορεί να αλλάξω γνώμη;)... το μόνο σίγουρο είναι το καφεδάκι που θα πιω με μία φιλενάδα μου το μεσημέρι:tongue:

Smurfita μεγαλώνει η μελένια σου! κοντεύει 2 μηνών:P.. τώρα αρχίζουν τα καλύτερα! δώσε της δύο γλυκά φιλιά!

Φιλιά σε όλους!

καλησπέρα φιλαρακια μου τι κάνετε?

σας διαβασα το πρωι στα γρηγορα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα .... πφφφφ

τα νεα μου οπως τα ξερετε αλλα δεν μασαμε, 1 Αυγουστου ευελπιστουμε να παρουμε αδεια!!!

Την Δευτερα ειχε γεννεθλια ο μικρουλης μου εκλεισε τα 3 κ το Σαββατο που θα παμε στο χωριο θα κανουμε ενα παρτακυ να σβησει το κερακι του. Οπως καταλαβαινετε εχω αρχισει ηδη ετοιμασίες.Χτες εκανα τα παντεσπανια για την τουρτα να ειναι ετοιμα να την φτιαξω αυριο κ σημερα εχω τα ψωνια του ΣΜ κλπ.Θα σας πω την δευερα πως εγινε.

μαγειρικα σημερα ειχαμε πολυ ωραιο φαγακι. κοτοπουλο μπουκιτσες με λιαστη ντοματα κ μπαλσαμικο συνοδεια ρυζιου με μανιταρια κ σαφραν. Σας το προτεινω παιδια! Γρηγορο κ νοστιμο φαγακι!

http://www.gastronomos.gr/sintages/811/Kotopoulo-me-liastes-ntomates-kai-balsamiko-xidi

εγω δεν εφτιαξα τα φασολακια το συνοδεψα με ρυζι

Διαφημίσεις

Γεια σας παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα μοσχαράκι γιουβέτσι στη γάστρα και ντοματοκεφτέδες.

Εβιρι τρελός καιρός! Παρ'όλα αυτά θα'θελα να χάζευα κι εγώ τα αστραπόβροντα. Μικρή τα φοβόμουν και κυρβόμουν, αλλά όσο μεγάλνα τα χάζευα. Πολύ νόστιμα και πολύ ωραία τα φαγητά σου όπως πάντα. Αχ, πλησιάζει και ο καιρός που θα έρθεις Ελλάδα. Άντε με το καλό!:D

Πραγματικά είναι πολύ ωραίο θέαμα.

Πλησιάζει Στρουμφίτα μου.

Από φαί μάλλον θα κάνω κοφτό μακαρονάκι με σαλτσούλα... ίσως και όχι... μέχρι το βράδυ που θα φάμε, μπορεί να αλλάξω γνώμη;)... το μόνο σίγουρο είναι το καφεδάκι που θα πιω με μία φιλενάδα μου το μεσημέρι:tongue:

Ελπίζω να ξέσκασες λίγο.

Την Δευτερα ειχε γεννεθλια ο μικρουλης μου εκλεισε τα 3 κ το Σαββατο που θα παμε στο χωριο θα κανουμε ενα παρτακυ να σβησει το κερακι του.

Να τα εκατοστήσει και να τον καμαρώνετε πάντα.

Οπως καταλαβαινετε εχω αρχισει ηδη ετοιμασίες.Χτες εκανα τα παντεσπανια για την τουρτα να ειναι ετοιμα να την φτιαξω αυριο κ σημερα εχω τα ψωνια του ΣΜ κλπ.Θα σας πω την δευερα πως εγινε.

Είσαι θησαυρός βρε Τζένη. Τι να μας πεις... τη σίγουρη επιτυχία της;

μαγειρικα σημερα ειχαμε πολυ ωραιο φαγακι. κοτοπουλο μπουκιτσες με λιαστη ντοματα κ μπαλσαμικο συνοδεια ρυζιου με μανιταρια κ σαφραν. Σας το προτεινω παιδια! Γρηγορο κ νοστιμο φαγακι!

Ακούγεται πολύ ωραίο. Θα το έχω υπόψιν.

Καλημέρα! Παρασκευή σημερα! Μπηκα πρωι πρωι να σας χαιρετησω πριν πλακωσουν οι βαρβαροι:tongue::tongue:

Στρουμφιτακι τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε! Μεγαλώνει η μελένια και μεγαλώνουν οι χαρες σου!

Τζενη χρονια πολλά στο μικρο σου! Να τον χαιρεσαι! Αν μπορεις στειλε ενα κομματι τουρτας κι απο δω;);)

Ρικολα καλο ταξιδι να εχετε! Ταξιδιαρης ο μικρος απο μωρο! Τι καλά. Μπραβο και για το θεμα του φαγητου και της αλλεργιας. Αντε να παψεις κι εσυ να περιοριζεσαι και να ζοριζεσαι στο θεμα του φαγητού.

Εβιρι ωραιο φαγητο ειχατε. Λιγο πιο κοντα να ησουν...

Νινα βγηκες βολτουλα; Δεν πειραζει γαι τις διακοπες γιατι ο κήπος σου δινει την αισθηση εξοχης. Κι αυτο που λετε να κανετε μια χαρα ειναι.

Αγγελικη ταξιδευετε σημερα ε;

Χτες εφτιαξα γεμιστα για σημερα και αυριο. Η γιαγια θα δει τι ξεχωριστο θα φτιαξει στην μικρη- οπως καταλαβαινετε δεν αλλαζει τιποτα. Η μικρη το εκφραζει πλεον κανονικα οτι της λειπει ο μπαμπας της. Τον εχει συνδυασει και με περισσοτερες βολτες σε σχεση με εμενα. Δεν εχω κανονισει κατι ιδιαιτερο το ΣΚ οπως βολεψει τα πιτσιρικια

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χτες φάγαμε φασολάκια και για σήμερα δεν έφτιαξα κάτι καθώς θα φύγουμε κατευθείαν για Εύβοια σχολώντας το μεσημέρι.

Το δόντι τελικά πάει για απονεύρωση, ήδη ξεκινήσαμε χτες.

Έχω αρκετή δουλίτσα κι ελπίζω να προλάβω να διαβάσω τα νέα σας.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλησπερα φιλαρακια τι κανετε?

Ρικολακι καλες διακοπουλες να εχετε!! τυχερος ο μπεμπης απο μικρος ταξιδιαρης!!

Φωτεινη μου υπαρχει περιπτωση να ξαναδεις απο Σεπτεμβρη το θεμα της μεταθεσης ? Ειναι δυσκολο δυστυχως να ειναι ο ενας μακρυα κ λογικο να της λειπει ο μπαμπας.. επισης δεν ειναι κ οτι καλυτερο οι παπουδες με τα μικρα για πολυ. εγω βλεπω τωρα που εχω πανω τον μεγαλο συννενοηση μηδεν.... οτι του φανει του λωλοστεφανη εντελως ομως κ εμεις παντα πρπ να εχουμε τον ρολο του κακου ...Αυτοι σε εμας μεγαλωνοντας μας ειχαν τελειως διαφορετικη συμπεριφορα κ σιγα μην τους αρεσε να εχουν ενα παιδι κακοφαγο κ δυστροπο ...πφφφφ

Αγγελικη περαστικα με το δοντι !! υπολμονη βρε κοριτσακι θα περασει κ αυτο!!

Εβιρακι ωραιο το γιουβετσακι!!!! μμμμμ χρυσοχερα!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσια!!!

Σημερα με το που θα παμε ξεκιναω επιχειρηση τουρτες!!!! Θα φτιαξω κ μια τουρτα παγωτο που ειχα ξανακανει τις προαλλες κ μας αρεσε πολυ ετσι να υπαρχει κ δευτερο γλυκο για αλλαγη!!

Θα επιχειρησω πρωτη φορα να κανω τουρτα διπατη οποτε αν το κτηριο καταρευσει θα εχω τουλαχιστον την τουρτα παγωτο να σβησει το κερι χαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...