Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα!

Παρασκευή σήμερα και θα εξαφανιστούμε ως συνήθως οι περισσότεροι από αύριο... αν και φυσάει λίγο παραπάνω σήμερα;)

Προχτές έκανα γόπες στο τηγάνι αλλά χωρίς πολύ λάδι... σαν ψητές... με αλάτι και λίγο πιπέρι... ωραία ιδέα αν δεν θέλετε τηγάνισμα κανονικό... τις συνόδεψα με χωριάτικη σαλάτα, ψιλοκομμένη όμως, μαζί με κους κους βρασμένο, αρακά, καλαμπόκι και μαιντανό. Χτες έκανα μπιφτέκια γεμιστά με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα, συνοδείας πατατών... έφτιαξα και το κλασσικό παγωτό, αυτή τη φορά με μπισκότα.. σήμερα έχουμε απλά και ταπεινά ρεβύθια.

dimitriss κάθε γάμος τελικά έχει τα δικά του ευτράπελα... που τα σκεφτόμαστε μετά και γελάμε... αλλά εκείνη την ώρα:mad:

Αγγελική την σαλάτα με το κολοκύθι την έκανα τελικά... ήταν πολύ δροσερή, αλλά επειδή το κολοκύθι είναι άγευστο του δίνει νοστιμιά η μέντα και το λεμόνι... έβαλα επίσης δυόσμο... οπότε μπορείς να την δοκιμάσεις με αυτόν αντί μέντα.

Καλησπερα παρεακι!!!!!

Ναι ναι εγω ειμαι!!!!

ποτε δε περιμενα πως θα υπηρχαν μςρες που ουτε τον υπολογιστη δε θα προλαβαινα να ανοιξω!!!!!

Ο μικρος μεγαλωνει και ειναι ολο κατορθωματα...και πρεπει να ειμαστε απο πανω του σχεδον συνεχεια οταν τον εχουμε και παιζει!!!!Αλλιως τον βρισκουμε να γλυφει τ απλακακια!!!! χα χα χα από τώρα τον έστρωσες στις δουλειές!Παραπονο δεν εχω καθεται και στο ριλαξ αρκετη ωρα...αλλα εκεινη την ωρα κανω μπανιο,δουλειες,μαγειρεμα!!!Καιιιιιιιιιιιιιιιιι ξεκινησα γυμανστηριοοοοοοοο!!!

Σημερα πηγα στο πρωτο μου μαθημα...πιλατες..καλα πηγε και καταφερα και εβγαλα σχεδον ολο το μαθημα!!! μπράβο! δεν είναι καταπληκτικό το πιλάτες? μου έχει λείψει πολύ, παρόλο που έκανα μόνο 2 μήνες:)

Χθες πηγαμε παιδιατρο ο μικρος ειναι 64,5 εκ και 7470κιλα!!!Και ολα καλα!!!η αλλαργια παει τοσο καλυτερα αλλα συνεχιζουμ ετην αποχη ακομα!!!(συνηθισα πλεον)!!!Ο υπνος του ειναι τελειος αρα και ο δικος μου!!!!!!!!!

Οσο για τα μαγειρικα συχνα οσπρια σε σαλατα η με κριθαρακι η με ρυζακι γι αμενα...πιτες με λαχανικα....μπολικα λαχανικα..και κρεατακια διαφορα για τον καλο μου!!!!

Πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!

<3 <3 <3

Να μαι κι εγω! Τι μου κανετε? Απ οτι διαβασα ειστε καλα αν εξαιρεσουμε το Νίκο. Εμεις ως γνωστόν ειμαστε σε αδεια κι εχουμε φουλ πρόγραμμα. Ολο βολτες και μπανακι α ειμαστε. Πηγαμε στο γσμο που σας ελεγα και είχε πολύ πλάκα γιατι ξεχασαν το ρυζι σπιτι το οποιο ηταν στην Αιδηψό , δεν προλαβαιναμε ομως να το παρουμε γιατί θελαμε 20' να παμε κι αλλα τοσα να γυρισουμε και θα τελειωναν. Ετσι πηγαμε σ ενα παντοπωλείο στο πευκι που ηταν το πιο κοντινο μερος και πηραμε χυμα ρυζι για να τους πεταξουμε. Τελικα περασαμε ωραία.

Ελπιζω να μπορω να μπαινω να σας λεω τα νεα μας.

Α! Ειχα κανει αιτηση σ ενα εξειδικευμενο σεμινάριο στο καποδιστριακο πανεπιστήμιο κι εγινα δεκτη, οποτε τη νεα σχολικη χρονια θα γινω φοιτητριουλα, θα κρατησει 7 μηνες. ωω συγχαρητήρια! πάλι στα θρανία λοιπόν:D

Σας χαιρετω ολους και για να μην ξεχνιομαστε αυριο τρωμε παστίτσιο!

Την καλημέρα μου σε όλους τους υπόλοιπους:tongue:

Καλό Σαββατοκύριακο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Παρασκευή σήμερα και ο καιρός δεν σε προδιαθέτει για θάλασσα με τον αέρα που έχει :rolleyes:

Ο άντρας μου θα φύγει το μεσημέρι να πάει στα παιδιά κι εγώ θα μείνω εδώ γιατί το Σάββατο το απόγευμα βαφτίζει η κολλητή μου, και κουμπάρα μου, την κόρη της. Θα μου λείψουν τα ζουζούνια μου αλλά το έπόμενο Σαββατοκύριακο δεν αργει...

Οπότε δεν έχω φτιάξει τίποτα απολύτως για φαγητό! Το απόγευμα που θα πάω θα ανοίξω το ψυγείο και θα δω τι θα μαγειρέψω....

Εβιράκι, αν δεν έπεφτε λίγο μακρυά η Γερμανία, σίγουρα θα ήμουν τακτική πελάτισσα στην κουζίνα σου!!!

Νίνα μου άρεσε η ιδέα της χωριάτικης με το κους κους. Ειδικά τώρα που ο άντρας μου προσέχει την διατροφή του θα την δοκιμάσω.

Δημήτρη εύχομαι να τα βολέψεις ώστε να μην χρειαστεί να περιορίσεις τις διακοπές σου! ¨Οσο για τα ευτράπελα των γάμων, δίνουν μία ξεχωριστή νότα στο μυστήριο!

Αυτά για την ώρα! Πολλά φιλιά στα υπόλοιπα κορίτσια της μαγειροπαρέας και στον Νίκο που τρέχει με το βιβλίο του.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Ειμαι λίγο σαν ΟΥΦΟ γιατι ειμαι με πολύ λιγο υπνο αρκετες μερες τωρα -μου θυμιζει την εποχη που ο μπομπιρας ήταν νεογεννητος- οπότε θα ειμαι συντομη.

Το ΣΚ ειχε ερθει ο αντρας μου κι ετσι διαμορφωσαμε το μενου μας με βαση και τα δικα του γουστα. Το Σαββατο ειχαμε κολλιους με βλητα. Η μαμα μου τους εκανε πλακι αλλα εμενα το πλακι δεν μου αρεσει καθολου. Ετσι εφαγα το παγκασιους που αφησε η κορη μου. Το βραδυ φαγαμε κρεπες εκτος σπιτιου (το ριξαμε εξω). Την Κυριακη ειχαμε γιδα σουπα αλλα η μαμα μου εφτιαξε κι ενα παστιτσιο για να στειλει στον αδερφο μου που του αρεσει. Ετσι σημερα εχουμε φαγητο αφου εχει περισσεψει και σουπα και παστιτσιο.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Κάλή εβδομάδα και από μένα!

Όπως σας πει το Σαββατοκύριακο ήμουν home alone και η αλήθεια είναι ότι το ευχαριστήθηκα!

Βγήκα νωρίς το πρωί του Σαββάτου για κάτι ψώνια της τελευταίας στιγμής. Ήπια κι ένα καφεδάκι και γύρω στις 11,30 ήμουν πίσω στο σπίτι. Εκανα κάποιες δουλίτσες σε εντελώς χαλαρούς ρυθμούς! Το μεσημέρι τηγάνισα πατάτες με φέτα και έφαγα. Ξάπλωσα καμία ωρίτσα και σηκώθηκα, ετοιμάστηκα και πήγα στην βάφτιση. Μαζεύτηκα 12,30 το βράδυ και πέρασα πολύ ωραία!

Χτες έκανα ένα σκούπισμα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα στο σπίτι και μία καλή γενική στο μπάνιο. Έφτιαξα κι ένα σουφλέ μελιτζάνας για να έχω και για σήμερα και μάλλον και αύριο.

Φωτεινή είχες τον αντρούλη σου στο νησί 2 μερούλες ε? Πότε θα ξαναανταμώσετε? Ούτε κι εμένα μου αρέσουν τα ψάρια πλακί! Τα προτιμώ τηγανιτά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα φάγαμε ό,τι υπήρχε στο ψυγείο από τις προηγούμενες, την Κυριακή σε ελληνικό εστιατόριο, το Σάββατο ψαράκι με χόρτα και την Παρασκευή μακαρόνια με σάλτσα. Είχα φτιάξει και παγωτό ξανά το οποίο πάλι τέλειωσε και πιπεριές γεμιστές με τυριά τις προηγούμενες μέρες.

Παλι καλα που είχα πει οτι θα χαλαρωνα αυτες τις μέρες αλλα ετσι όπως παει βλεπω την πιθανότητα να περιορίζω τις μέρες των διακοπών μου :( ελπίζω οτι θα τα προλάβω αλλα πραγματικά το βλεπω αρκετα πιθανό σενάριο...

Καταλαβαίνω πόσο άσχημο θα είναι αυτό. Όλοι θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερες μέρες διακοπών.

Εφόσον όμως προηγείται η δουλειά τι θα κάνεις, θα συμβιβαστείς. Εύχομαι να τα προλάβεις όλα και να έχεις αρκετές μέρες τελικά για να ξεκουραστείς.

Το μοιράζει λοιπόν μαζι με τα αλλα στους φίλους (να εχουν πολυ πράγμα) και μόλις έρχεστε η ώρα αρχίζει το "λούσιμο" έλα ομως που το ρύζι εκείνο επειδη είχε ψηθει πολλές φορές έβγαζε μια ασπρη σκόνη στο κουστούμι. Μεχρι να τελειώσει αυτο είχε γίνε άσπρο απο μπλε και γω είχα αλλάξει χρώμα (ραφτο κουστούμι, Zegna ύφασμα και να το βλέπεις να αλλάζει χρώμα...) αν δείτε φωτογραφιες έχω ηφος σαν να ήθελα να πήδηξω να τους πιάσω απο το λαιμό. Τώρα βέβαια το θυμάμαι κ γελάω :)

Κι εγώ το ίδιο θα ήθελα στη θέση σου.

Μαγειρικα τώρα λόγο πολυ περιορισμένου χρόνου, τα φαγητά παίζουν σε μεγάλες ποσότητες να βγάζουν 2-3 μέρες. :oops::oops: οπ΄οτε έπαιξε μοσχαράκι κοκκινιστό μια με ρύζι κ μια με πουρε. Σουβλάκια χοιρινά με ψητά λαχανικά κ κάπως ετσι να βγει η εβδομάδα

Ο τρόπος που μαγειρέψατε είναι πολύ σωστός εφόσον η σύζυγος είναι έγκυος και πρέπει να προσέχει κι εσύ έχεις φόρτο εργασίας, κάνατε οικονομία χρόνου.

Προχτές έκανα γόπες στο τηγάνι αλλά χωρίς πολύ λάδι... σαν ψητές... με αλάτι και λίγο πιπέρι... ωραία ιδέα αν δεν θέλετε τηγάνισμα κανονικό...

Μπράβο Νίνα, καλά που μας το είπες. Θα το δοκιμάσω κι εγώ μόλις έρθω στην Αθήνα.

τις συνόδεψα με χωριάτικη σαλάτα, ψιλοκομμένη όμως, μαζί με κους κους βρασμένο, αρακά, καλαμπόκι και μαιντανό. Χτες έκανα μπιφτέκια γεμιστά με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα, συνοδείας πατατών... έφτιαξα και το κλασσικό παγωτό, αυτή τη φορά με μπισκότα.. σήμερα έχουμε απλά και ταπεινά ρεβύθια.

Ωραία φαγητά είχες.

Εβιράκι, αν δεν έπεφτε λίγο μακρυά η Γερμανία, σίγουρα θα ήμουν τακτική πελάτισσα στην κουζίνα σου!!!

:D:D:D:D:D:D

Το Σαββατο ειχαμε κολλιους με βλητα. Η μαμα μου τους εκανε πλακι αλλα εμενα το πλακι δεν μου αρεσει καθολου.

Σ' εμάς συμβαίνει το αντίθετο, εγώ τρελλαίνομαι για ψάρι πλακί. Η Εβιρίνες ούτε που να το δούνε κι ο Έβιρος κλασσικά θα προτιμούσε ψαρονέφρι που το θεωρεί το καλύτερο ψάρι.

Βγήκα νωρίς το πρωί του Σαββάτου για κάτι ψώνια της τελευταίας στιγμής. Ήπια κι ένα καφεδάκι και γύρω στις 11,30 ήμουν πίσω στο σπίτι. Εκανα κάποιες δουλίτσες σε εντελώς χαλαρούς ρυθμούς! Το μεσημέρι τηγάνισα πατάτες με φέτα και έφαγα. Ξάπλωσα καμία ωρίτσα και σηκώθηκα, ετοιμάστηκα και πήγα στην βάφτιση. Μαζεύτηκα 12,30 το βράδυ και πέρασα πολύ ωραία!

Αυτό είναι ησυχίααααααα!!!!!!!!!!!!

Έφτιαξα κι ένα σουφλέ μελιτζάνας για να έχω και για σήμερα και μάλλον και αύριο.

Ααααα πολύ ωραίο φαγητό.

Διαφημίσεις

Μια γρήγορη καλημέρα απο μένα.

Μπαίνω σας διαβάζω και όλο κάτι γίνεται και δεν γράφω..

Το προηγούμενο Σάββατο φαγαμε μακαρόνια με Κίμα, την Κυριακή ψαριά και θαλασσινά εξω και εχθες επιτέλους εκανα κολοκυθάκια γεμιστά, έγιναν τελεία και το καλυτερο είναι οτι άρεσαν πολύ στον μικρο μου.

Σήμερα πάμε οικογενειακώς Θεσσαλονίκη οποτε τρώμε το ίδιο με εχθες.

Φιλια πόλλα σε όλες και σε ολους!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Δεν έχω μαγειρέψει κάτι για σήμερα αφού έχει μείνει σουφλέ μελιτζάνας. Το απόγευμα έχω οδοντίατρο, για το γνωστό δόντι, και μετά επίσκεψη στην κουμπάρα μου που γιόρταζε χτες.

Χτες είχε πάει ο μικρός μου για ψάρεμα με τον μπαμπά μου κι έπιασε μία τσιπούρα του κιλού! Με πήρε καταενθουσιασμένος τηλέφωνο να μου το πει και μας έστειλαν και φωτογραφία να την δούμε! Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και με την Κωνσταντίνα όταν ήταν στην ηλικία του Χρήστου! Ψαραδοοικογένεια!!!

Εβιράκι βλέπω ο Έβιρος είναι πολύ εκλεκτικός στα ψάρια!!!!

Καστεράκι μακάρι να ήταν κοντά μου η Θεσσαλονίκη! Μου αρέσει πολύ αυτή η πόλη κι έχω περάσει ωραία όσες φορές έχω πάει! Καλή βολτούλα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες

Εγώ έχω επισκέψεις...πεθερικά....οπότε δεν μαγειρεύω αυτή την περίοδο....λοιπόν έχουμε και λέμε. Ξεκίνησα δίαιτα στα 120 και είμαι πλέον 100!!!! Οπότε θα ξεχάσω το ραβανί με παγωτό της Νινας μας θα σφίξω τα δόντια και θα συνεχίσω!! Κορίτσια καλώς εχόντων των πραγμάτων θέλω να την κρατήσω όλο το καλοκαίρι ειλικρινά και να χαλαρώσω πλέον από χειμώνα αν και...ο χειμώνας μας παχαίνει....από πείρα το λέω.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου τσιπούρα ε; και ξέρεις ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΨΑΡΙΑ ΠΟΤΕ εκτός από τσιπούρα. Τρώω γενικά θαλασσινά αν είναι "κρυμμένα¨όπως πχ στην μακαρονάδα του ψαρά της ΕΒΙΡΙ ήταν ωραία αλλά ποτέ δεν τρώω ψάρι κανονικό εκτός από τσιπούρα. Μπράβο στον σύζυγο!!

Καλημέρα Καστεράκι!!

ΕΒΙΡΙ παγωτάκι ε;; μμμμμμμμμμ θα είναι τρομερό! Παιδιά και εμένα μου χει λείψει τι λέτε θα μπορούσε να λειτουργήσει ως υποκατάστατο στο παγωτό να γλιτώσω καμιά θερμίδα;;;

θεε μου μόλις διάβασα την γίδα που είπε η ΦΩΤΕΙΝΗ! ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΒΡΑΣΤΗ!! ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ. Όταν μείνουμε μόνοι μας θα την κάνω ΟΠΩΔΗΠΟΤΕ...πωπω κοίτα τώρα μου άνοιξε η όρεξη

Εν το μεταξύ έχω φρικάρει με την φέτα. Από τα λίγα πράγματα που δεν θέλω να τρωω λόγω δίαιτας αλλά...την αγαπάω τόσο...ποτέ δεν έλειπε η φέτα από το τραπέζι το δικό μου. Ποτέ όμως. και τώρα μου λείπει και αυτή πολύ.

Καλημέρα κοριτσάρες

καλώς τον Νίκο!

Εγώ έχω επισκέψεις...πεθερικά....οπότε δεν μαγειρεύω αυτή την περίοδο....

Μαγειρεύει η γυναίκα σου?

λοιπόν έχουμε και λέμε. Ξεκίνησα δίαιτα στα 120 και είμαι πλέον 100!!!! Οπότε θα ξεχάσω το ραβανί με παγωτό της Νινας μας θα σφίξω τα δόντια και θα συνεχίσω!! Κορίτσια καλώς εχόντων των πραγμάτων θέλω να την κρατήσω όλο το καλοκαίρι ειλικρινά και να χαλαρώσω πλέον από χειμώνα αν και...ο χειμώνας μας παχαίνει....από πείρα το λέω.

Μπράβο για την απώλεια των κιλών! Και νομίζω ότι έχεις δίκιο, τα κιλά τα καβατζώνουμε τον χειμώνα!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου τσιπούρα ε; και ξέρεις ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΨΑΡΙΑ ΠΟΤΕ εκτός από τσιπούρα. Τρώω γενικά θαλασσινά αν είναι "κρυμμένα¨όπως πχ στην μακαρονάδα του ψαρά της ΕΒΙΡΙ ήταν ωραία αλλά ποτέ δεν τρώω ψάρι κανονικό εκτός από τσιπούρα. Μπράβο στον σύζυγο!!

Μόνο που την τσιπούρα την έπιασε ο γιός και όχι ο άντρας μου!

ΕΒΙΡΙ παγωτάκι ε;; μμμμμμμμμμ θα είναι τρομερό! Παιδιά και εμένα μου χει λείψει τι λέτε θα μπορούσε να λειτουργήσει ως υποκατάστατο στο παγωτό να γλιτώσω καμιά θερμίδα;;;

Γιαουρτάκι με χαμηλα λιπαρά εμπλουτισμένο με κομματάκια φρούτων?

Εν το μεταξύ έχω φρικάρει με την φέτα. Από τα λίγα πράγματα που δεν θέλω να τρωω λόγω δίαιτας αλλά...την αγαπάω τόσο...ποτέ δεν έλειπε η φέτα από το τραπέζι το δικό μου. Ποτέ όμως. και τώρα μου λείπει και αυτή πολύ.

Νομίζω πως αν τρως λίγη φετούλα μία φορά στο τόσο δεν θα χαλάσει ο κόσμος!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κορίτσια και αγόρια!

Σήμερα τεμπελιάζω από θέμα φαγητού... η κατάψυξη είχε λίγο μουσακά και λίγο παστίτσιο και είπα να αδειάσει πια.... παρέα με την κλασική χωριάτικη σαλάτα, θα είναι μία χαρά για σήμερα... χτες φάγαμε μακαρονάδα με λίγο μοσχαράκι κοκκινιστό που είχε περισσέψει από το Σάββατο.

Ευτυχώς την Κυριακή πλύναμε και τα χαλιά και ησυχάσαμε...τώρα απολαμβάνω την δροσιά στα πόδια μου!

Νίκο πας πολύ καλά με την δίαιτα...κράτα γερά και το χειμώνα θα μπορείς να φας πιο άνετα...εξάλλου μπορείς να κάνεις αργότερα μία ισορροπημένη διατροφή και να κρατηθείς στα κιλά σου:)... και εγώ με τα γλυκά το έχω παρακάνει... αποφάσισα να τα κόψω... θα επιτρέπω λίγο παγωτό στο εαυτό μου...οπότε τέλος οι γλυκές συνταγές:D

Εβίρι το ψαρονέφρι το προτιμάει ο σύζυγος πλακί ή τηγανιτό? χα χα χα!:tongue:

kasteraki καλά να περάσετε στην Θεσσαλονίκη!

Αγγελική ο καλός ψαράς φαίνεται από μικρός! το σουφλέ μελιτζάνας πώς γίνεται? το έχεις ξαναπεί και δεν το θυμάμαι?;)

Φωτεινούλα γιατί δεν κοιμάσαι κοπέλα μου?

Φιλιά στους υπόλοιπους. πού είσαστε καλέ?:P σας χτύπησε η ζέστη?!

Διαφημίσεις

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Ο άντρας σου νόμιζα!! Ο μικρός την έπιασε!!! Μπράβο!!! Κοίτα να δεις!! Δεν το κατάλαβα ο χαζός το διάβασα και νόμιζα ότι ο άντρας σου την έπιασε. Μπράβο στο παιδί! Αστεράκια τα βλαστάρια σου!

Πω πω κορίτσια σήμερα έκανε η πεθερά μου κάτι κολοκύθια στρογγυλά με κιμά μέσα και με μια σάλτσα πολύ ξινή..μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ. Τώρα αν στο πιάτο μου δεν είχε βάλει ποντικοφάρμακο ή κάτι ήταν τέλειο!!!

Σήμερα έβαλα παντελόνι που είχα να βάλω καιρό και φουσκώνω από υπερηφάνεια!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Ο άντρας σου νόμιζα!! Ο μικρός την έπιασε!!! Μπράβο!!! Κοίτα να δεις!! Δεν το κατάλαβα ο χαζός το διάβασα και νόμιζα ότι ο άντρας σου την έπιασε. Μπράβο στο παιδί! Αστεράκια τα βλαστάρια σου!

Με την συνδρομή του παππού του βέβαια...

Πω πω κορίτσια σήμερα έκανε η πεθερά μου κάτι κολοκύθια στρογγυλά με κιμά μέσα και με μια σάλτσα πολύ ξινή..μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ. Τώρα αν στο πιάτο μου δεν είχε βάλει ποντικοφάρμακο ή κάτι ήταν τέλειο!!!

Η γλυκιά και καλή σου πεθερούλα σε περιποιήθηκε???? :tongue::tongue::tongue: Πόσες ώρες πριν έφαγες?

Σούπερ νέα!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κι από μένα.

Σήμερα έφτιαξα καρμπονάρα και το βραδάκι καλαμπόκι με βούτυρο.

Σήμερα πάμε οικογενειακώς Θεσσαλονίκη οποτε τρώμε το ίδιο με εχθες.

Καλά να περάσετε Καστεράκι.

Το απόγευμα έχω οδοντίατρο, για το γνωστό δόντι, και μετά επίσκεψη στην κουμπάρα μου που γιόρταζε χτες.

Πώς πήγες με την οδοντίατρο;

Χτες είχε πάει ο μικρός μου για ψάρεμα με τον μπαμπά μου κι έπιασε μία τσιπούρα του κιλού! Με πήρε καταενθουσιασμένος τηλέφωνο να μου το πει και μας έστειλαν και φωτογραφία να την δούμε! Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και με την Κωνσταντίνα όταν ήταν στην ηλικία του Χρήστου! Ψαραδοοικογένεια!!!

Μπράβο στο μικρό. Φαντάζομαι πόση χαρά θα έκανε.

Εβιράκι βλέπω ο Έβιρος είναι πολύ εκλεκτικός στα ψάρια!!!!

Χαρά που κάνει τη μέρα που έχουμε ψάρι!!!!!

Ξεκίνησα δίαιτα στα 120 και είμαι πλέον 100!!!!

Πρέπει να σε συγχαρούμε για την τόσο αποδοτική προσπάθειά σου. Ανταμοίφθηκαν οι κόποι σου.

Εγώ δε θα σου προτείνω άλλο υποκατάστατο του παγωτού, γιατί τα άλλα γλυκά δε δίνουν την ίδια εντύπωση. Ίσως μόνο το γιαούρτι με κομπόστα ή με γλυκό του κουταλιού.

Εγώ θα σου προτείνω στη θέση του παγωτού να τρως γρανίτες που έχουν φρούτο, ζάχαρη και νερό και είναι και παγωτά έτσι κι αλλιώς. Γλιτώνεις δηλαδή τη χοληστερίνη του γάλακτος, της κρέμας γάλακτος, του βουτύρου, των αυγών και της σοκολάτας που έχουν τα περισσότερα παγωτά συν τις θερμίδες τους.

Νομίζω πως αν τρως λίγη φετούλα μία φορά στο τόσο δεν θα χαλάσει ο κόσμος!

Κι εγώ έτσι πιστεύω.

Εβίρι το ψαρονέφρι το προτιμάει ο σύζυγος πλακί ή τηγανιτό? χα χα χα!:tongue:

χωρίς λέπια χαχαχαχαχα

Μπράβο βρε Νίκο αυτός είσαι!!!!!!!!!!!!!

Ξαναμπαίνω για να συμπληρώσω κάτι που ξέχασα.

Ακούστε πρόγνωση καιρού στο ίντερνετ που πραγματικά τη βιώσαμε όπως τη διαβάσαμε.

Κυριακή 32C Δευτέρα 26C Τρίτη 18C και αύριο Τετάρτη 13C. Επίσης, σήμερα ήταν βροχερός ο καιρός όλη μέρα και χτες το βράδυ είχαμε υπερθέαμα σε αστραπόβροντα και κεραυνούς πράγμα που συμβαίνει μία φορά το χρόνο εδώ.

καλημερα παιδιακια τι κανετε?

Εβιρακι πραγματικα ο καιρος ειναι τρελος εκει!! απορω δεν αρρωσταινετε ετσι ?? Αντε λιγες μερες μειενανε κ θα ερθετε Ελλαδα!! Τα φαγητα σου οπως παντα το ενα καλυτερο απο το αλλο!

Δημητρη στο ιδδιο καζανι βραζουμε που λενε με το θεμα δουλειας.. κ εμας εχουν αρχισει κ πετανε κατι σποντες να κοψουνε αδειες κλπ ... ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω!!

Νικο μπραβο για την απωλεια!!! συνεχισε κ θα τα χασεις!!!

Νινακι ασε με αυτα τα γλυκα τα ατιμα ειναι τοοοοοσο ωραια αλλα κ τοοοσο παχυντικα ... ατιμη κοινωνια

Αγγελικη χαλαρωσεςλιγο μοναχουλα ε??τελεια!!Να δω το σουφλε μελιτζανας ποτε θα αξειωθω να το φτιαξω!

Φωτεινη μου αυπνη κ κουρασμενη ε? ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα ε?

Καστερακι τελεια τα κολοκυθακια ε?Καλα να περασετε στην λατρεμενη Θεσσαλονικη!!

Εγω παιδια ως γνωστων εχω λαλησει στην δουλεια.το θεμα ειναι πως 2-3 μερες τωρα μαλλον απο την πολυ ζεστη ζαλιζομαι υπερβολικα.Ωρες ωρες νοιωθω πως δεν με κρατανε τα ποδια μου. εχω κ χαμηλη πιεση κ ηρθε κ εδεσε το γλυκο....

Για σηεμρα εφτιαξα μοσχαρακι με κολοκυθακια στο πηλινο.

Αυριο τι τρωμε οεο???

Καλημέρα παρεακι! Πως μου ειστε;

Αγγελικουλα χρειαζεται και η μοναξια καμια φορα για να μπορεις να κανεις κι αλλα πραγματα. Να χαιρεται η φιλη σου το νεοφωτιστο. Πως τα πας με το δοντι; Συγχαρητηρια για το μικρο ψαρα! Φανταζομαι τη χαρα του! Το σουφλε μελιτζανας να δω κι εγω πότε θα αξιωθω να το φτιαξω. Αν ολα πανε καλά θα ερθει ο αντρας μου ξανα το μεθεπομενο ΣΚ αλλιως τον Αυγουστο με την αδεια του.

Νικο συγχαρητηρια για τα κιλά! Συνεχισε την καλή δουλεια! Να σου πω σε ζηλευω λιγουλακι για την πειθαρχια σου. Ευγε! Πιστευω οτι λιγη φετα μπορεις να τρως ισως οχι καθε μερα αλλα μια στο τοσο. Για γλυκα δεν ξερω αν τα ζελε για διαβητικους που υποτιθεται οτι δεν εχουν τον κλασσικο τυπο ζαχαρης κανουν. Παντως οι προτασεις των αλλων κοριτσιων ηταν πολύ καλες. Ισως σε βοηθησουν και τα καλοκαιρινα φρουτα που σε σχεση με τα χειμωνιατικα ειναι πιο γλυκα στη γευση. Τις επισκεψεις δεν τις σχολιαζω- μεχρι εδω εχει φτασει ο ενθουσιασμος σου τον νοιωθω!

Δημητρη κουραγιο με το θεμα της δουλειας. Μακαρι να μη στερηθειτε ημερες αδειας. Οσον αφορα το φαγητο εκανες πολύ καλά- ολοι και ολες ετσι κανουμε σε τετοιες περιοδους.

Εβιρι ξερω κι αλλους σαν τον Εβιρο με τα ιδια γουστα στα ψαρικα! Επισης μου εχουν πει οτι το μονο θαλασσινο που τους αρεσει ειναι το αλάτι. Έχω επιθυμησει κι εγω καρμποναρα αλλα οι υπολοιποι δεν την τρωνε κι ετσι αναβαλλεται επ'αοριστω. Ο καιρος θα σας εχει τρελανει. Εμεις ευτυχως εχουμε γλιτωσει την τρελή ζεστη - στην Αθηνα απ'οτι μου λενε υποφερουν. Σε 3 εβδομαδες ερχεστε ε;

Νινα μου εσυ δεν εχεις αναγκη να προσεχεις τα γλυκα! Τι να πουμε κι εμεις... Το καλοκαιρι επιτρεπεται να τεμπελιαζεις μαγειρικα χορταινεις και με μια σαλατα. Θα πατε πουθενα διακοπουλες;

Τζενη πηξιμο κι εσυ ε; Ελπιζω ουτε κι εσεις να υποστειτε περικοπη αδειας. Δεν βγαινει ο χειμωνας αλλιως κυριως με το δικο σου τρεξιμο. Για τις ζαλάδες σιγουρα φταιει κι η κουραση κι η ζεστη αλλα μηπως πρεπει να προσαρμοσεις τη διατροφη σου για αυξημενη προσληψη σιδηρου; Πινεις αρκετα υγρα ή ξεχνας να πιεις νερο απο το τρεξιμο; Για αυριο γεμιστα, ιμαμ, καλαμαρακια ή σουπιες με ρυζι, αρακα, κοτοπουλο... Πως τα περναει ο μεγαλος στο χωριο;

Καστερακι πως τα περασατε Θεσσαλονικη;

Μομμι σε χασαμε.

Ιωαννα πως τα περνατε στις διακοπουλες σας;

Στρουμφιτα ταλαιπωρειται η μελένια απο τη ζεστη;

Ρικολα ολα καλά;

Τα δικα μας τωρα. Χτες ειχαμε παλι περισσευματα (ειπαμε η γιαγια μαγειρευει για λοχο). Για σημερα ενω ειχαμε πει για γεμιστα αποφασισε η γιαγια να φτιαξει κοτοπουλο για να φαει η κορη. Η μικρη εχει σταματησει να τρωει γενικως ακομα περισσοτερο κι εχει πλεον κι αρκετα νευρα. Πρεπει να δω τι θα κανω γιατι καταλαβα οτι της λειπει το παιχνιδι κι ο μπαμπας της. Ο μικρος εδω κι ενα μηνα περιπου ξυπνα καθε βραδυ κατα τις 3 με κλαματα και μετα δεν κοιμαται ευκολα. Υποψιαζομουν δοντια αλλα προχτες ξυπνησε αποτομα πολυ βραχνος και φοβηθηκα για αλλεργια αλλα ηταν τελικα μια ηπια λαρυγγιτιδα. Σημερα ηταν το πρωτο βραδυ που κοιμηθηκε σερι και μαζι του κι εγω αλλα νοιωθω πιο πολυ κουρασμενη γιατι εφυγε η υπερενταση. Στη δουλεια πηξιμο κι εδω και πολλες φωνες απο τον κοσμο.

Εχω μπλοκαρει αρκετα με το θεμα του φαγητου γιατι εγω θελω να φτιαχνω διαφορα φαγητα ν εχουμε και ποικιλια αλλα η γιαγια φερνει αντιρρησεις γιατι δεν τρωει η μικρη, μερικα δεν τα μπορουν οι μεγαλοι κλπ. Νοιωθω οτι τρωμε καθε εβδομαδα τα ιδια. Χωρια που πιστευω οτι θα αρχισει να εχει ιδιοτροπίες κι ο μικρος αφου για χαρη της κορης μαγειρευουμε τα ιδια και τα ιδια.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...