Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Να μαι κι εγω! Τι μου κανετε? Απ οτι διαβασα ειστε καλα αν εξαιρεσουμε το Νίκο. Εμεις ως γνωστόν ειμαστε σε αδεια κι εχουμε φουλ πρόγραμμα. Ολο βολτες και μπανακι α ειμαστε. Πηγαμε στο γσμο που σας ελεγα και είχε πολύ πλάκα γιατι ξεχασαν το ρυζι σπιτι το οποιο ηταν στην Αιδηψό , δεν προλαβαιναμε ομως να το παρουμε γιατί θελαμε 20' να παμε κι αλλα τοσα να γυρισουμε και θα τελειωναν. Ετσι πηγαμε σ ενα παντοπωλείο στο πευκι που ηταν το πιο κοντινο μερος και πηραμε χυμα ρυζι για να τους πεταξουμε. Τελικα περασαμε ωραία.

Ελπιζω να μπορω να μπαινω να σας λεω τα νεα μας.

Α! Ειχα κανει αιτηση σ ενα εξειδικευμενο σεμινάριο στο καποδιστριακο πανεπιστήμιο κι εγινα δεκτη, οποτε τη νεα σχολικη χρονια θα γινω φοιτητριουλα, θα κρατησει 7 μηνες.

Σας χαιρετω ολους και για να μην ξεχνιομαστε αυριο τρωμε παστίτσιο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα! Τι κανει το παρεακι;

Νικο περαστικά! Το χειροτερο ειναι να αρρωσταινεις τετοια εποχη. Περαστικά σε όλους σας! Για τη ζυγαρια μην αγχωνεσαι. Λογω καλοκαιριου θα ξαναπαρει μπρος ο μεταβολισμος.

Ιωαννα μου καλες διακοπουλες. Καλή ξεκουραση και καλές βόλτες. Τελικά τι εγινε με το χερι σου; Συγχαρητηρια και για το σεμιναριο!

Ρικολα σε καταλαβαινουμε απόλυτα! Ο μικρος σου ειναι πολύ καλός! Μπραβο!

Στρουμφιτα μου τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε! Όλα καλά με τη μελένια και μεγαλώνει!

Αγγελικη πως παει ο πονοδοντος;

Τζενακι το τρεξιμο συνεχιζεται; Πότε ξεκιναει η άδεια σας;

Νινα εγω πρεπει απο εδω να κανονισω τι θα κανω με τα χαλια και τα πατακια στην Αθηνα (γκρρρρ). Δυστυχως δεν μπορω να ανεβω καθολου στο κλινον αστυ να τακτοποιησω λιγο το σπιτακι μου.

Χτες εφαγα μια ομελετα με διαφορα μεσα γιατι ειναι ο μονος τροπος που μπορω να φαω αυγα. Για σημερα θα μαγειρεψει η γιαγια κοτοπουλο -δεν ξερω με χυλοπιτες, με κατι αλλο όπως αποφασισει οτι μπορει. Στη δουλεια πανικος συνεχεια κοσμος που φωναζει.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χθες έφαγα κολοκυθόπιτα εγώ και χωριάτικη σαλάτα ο άντρας μου. Τώρα που είμαστε οι δυό μας δεν πολυμαγειρεύω και ο άντρας μου ακολουθεί διατροφή με σαλάτες και λαχανικά κυρίως για να χάσει κανένα κιλό. Οπότε του έβρασα κολοκυθάκια για σήμερα και μάλλον θα ψήσει και λίγο κοτόπουλο να φάει μαζί.

Εγώ θα φάω μακαρονάκια που έμειναν από την Δευτέρα.

Καλησπέρα παίδες!!!

Τί κάνετε;

Γειά σου Νίκο!

εγώ τα ίδια! Σε όλα. Ακόμα και την ζυγαριά που χει πάλι σταματήσει. Βέβαια πάνω κάτω έχω χάσει 16-17 κιλά οπότε δεν παραπονιέμαι. Τώρα και να διατηρηθώ έτσι (βέβαια θέλω να χάσω και άλλα) αλλά δεν με πειράζει τόσο.

Μιά χαρά είναι τα κιλά που έχεις χάσει! Τώρα με τα μπάνια που λογικά θα κινείσαι περισσότερο θα χάσεις κανένα κιλό ακόμη!

Εδώ ζέστη κορίτσια αλλά όλοι άρρωστοι. Εγώ βήχω τρελά τα μικρά επίσης και πάει έτσι. πφ Ιούλιος σου λέει μετα.

Έχετε ανάψει κλιματιστικά? Ίσως σε αυτό να οφείλεται ο βήχας.

Α Ιούλιος! Καλό μήνα σε όλες!

Επίσης!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μπράβο για την παράσταση!!! Η κορή και ο γιος κάνουν περήφανη την μαμά!! Μπράβο!

:D:D:D

Να μαι κι εγω! Τι μου κανετε?

Καλώς την Ιωάννα!

Εμεις ως γνωστόν ειμαστε σε αδεια κι εχουμε φουλ πρόγραμμα. Ολο βολτες και μπανακι α ειμαστε.

Τι πιό ωραίο!

Πηγαμε στο γσμο που σας ελεγα και είχε πολύ πλάκα γιατι ξεχασαν το ρυζι σπιτι το οποιο ηταν στην Αιδηψό , δεν προλαβαιναμε ομως να το παρουμε γιατί θελαμε 20' να παμε κι αλλα τοσα να γυρισουμε και θα τελειωναν. Ετσι πηγαμε σ ενα παντοπωλείο στο πευκι που ηταν το πιο κοντινο μερος και πηραμε χυμα ρυζι για να τους πεταξουμε. Τελικα περασαμε ωραία.

Φτάσατε στα μέρη μας για ρύζι ε? Επεισοδιακός γάμος! Να ζήσουν οι νεόνυμφοι!

Ελπιζω να μπορω να μπαινω να σας λεω τα νεα μας.

Α! Ειχα κανει αιτηση σ ενα εξειδικευμενο σεμινάριο στο καποδιστριακο πανεπιστήμιο κι εγινα δεκτη, οποτε τη νεα σχολικη χρονια θα γινω φοιτητριουλα, θα κρατησει 7 μηνες.

Αν είναι κάτι που σου αρέσει τότε ... καλή φοίτηση!!!

Σας χαιρετω ολους και για να μην ξεχνιομαστε αυριο τρωμε παστίτσιο!

Μμμμ! Νόστιμο φαγάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα! Τι κανει το παρεακι;

Καλημέρα Φωτεινή!

Αγγελικη πως παει ο πονοδοντος;

Ευτυχώς όλα καλά με τον πονόδοντο! Πήγα χτες στην κολλητή μου να μου φτιάξει το δόντι και της χάλασε το μηχάνημα!!!

Στη δουλεια πανικος συνεχεια κοσμος που φωναζει.

Με την ζέστη ο κόσμος χάνει την υπομονή του δυστυχώς!

Φιλια

Φιλάκια και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλησπερα παιδια τι κανετε??

Ρικοαλκι μου τι καλα που αρχισες παλι γυμναστηριο!! οσο γι ατον μικρο κ που εισαι ακομα να δεις τι σε περιμενει!! τρεχατε ποδαρακια μου αλλα χαλαλι τους!!

Φωτεινη μου οντως εχει λαλησει κοσμος με ολα.. δεν την παλευουμε πια!! Ωραιο κ το κοτοπουλακι οπως κ αν μαγειρευτει!

Αγγελικη μου μια χαρα την βγαλατε!! ευκαιρια ειναι τωρα που ειστε τα δυο σας αφου θελει ο συζυγος να κανει ςδιατροφη να ησυχασεις κ εσυ απο τα μαγειρεματα!

Νινακι καλο κουραγιο με τα χαλιά! Εγω η ακαματρα αρχισα τωρα κ πλενω κουβερτες κ παπλωματα! αλλο ενα εχει μεινει. Τι να κανω βρε παιδια αφου κρυωνα να μαπινω στην μπανιερα με το κρυο το νερο!! χαχαχα τα χαλια τα πλυναμε μαζι με την μαμα μου.

Ιωαννακι καλο διαβασμα!! Ε σε καθε γαμο υπαχρει κ απο κατι ετσι για να υπ θυμομαστε!!

Νικο μια χαρ αεισαι απο κιλα μην μιλας καθολου! εχεις χασει σχεδον 20 κιλα , δεν χανονται ετσι ευκολα!!! τα πρωτα φευγουν αλλα μετα εκει ειναι το κλειδι της υποθεσης να μην σταματησεις οταν κολλαει η ρημαδα.Θελει πεισμα κ υπομονη.μακαρι να φευγαν νερο αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι...

Υπομονη ομως γιατι αξιζει τον κοπο!

Εβιρακι , Μαμυ,καστερακι τι κανετε? Δημητρη χαθηκες κ εσυ πηζεις παλι υποθετω ε? Καλα η στρουμφιτα δικαιολογειται ειναι φρεσκομαμα !!!

Εμεις σημερα τρωμε κολοκυθακια γεμιστα με κιμα αυγολεμονο.Μολις τσακισα ενα με σαλατα αγγουρι.Λουκουμι εγιναν.

Εχουν μειμει κ για αυριο, εχω βραει κ βλητα, εχει μεινει κ λιγο κοτοπουλο με χυλοπιτες απο χτες οποτε γι ααυριο δεν μαγειρευω τιποτα!

τα λεμε φιλαρακια μου

Διαφημίσεις

Αγγελικη μου μια χαρα την βγαλατε!! ευκαιρια ειναι τωρα που ειστε τα δυο σας αφου θελει ο συζυγος να κανει ςδιατροφη να ησυχασεις κ εσυ απο τα μαγειρεματα!

Ευκαιρία δεν λες τίποτα!!!!

Εχουν μειμει κ για αυριο, εχω βραει κ βλητα, εχει μεινει κ λιγο κοτοπουλο με χυλοπιτες απο χτες οποτε γι ααυριο δεν μαγειρευω τιποτα!

Μία χαρά!

τα λεμε φιλαρακια μου

Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα.

Τώρα μπορώ να πω ότι μπήκα σε μια σειρά αφότου έφυγαν οι καλεσμένοι μου.

Δευτέρα φάγαμε ότι είχε περισσέψει, εχθές έκανα μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο και σήμερα μελιτζάνες με πιπεριές και σαλτσούλα στην κατσαρόλα.

Πάω να σας διαβάσω....

Αγγελική φαντάζομαι τώρα που μείνατε οι δύο σας δε θα πιέζεσαι τόσο πολύ με το φαγητό.

Φωτεινή και εδώ δρόσισε, ευτυχώς γιατί δεν τις αντέχω τις ζέστες.

Ρικολα θελε και εγώ γυμναστήριο, ζήλεψα:( Δε με βλέπω ακόμη όμως τα δικά μου είναι και δύο βλέπεις, σκέφτομαι να ξεκινήσω μόλις αρχίσω την δουλειά και να πηγαίνω κατευθείαν μόλις σχολάω. Και ο δικός κοιμάται πλέον πολύ καλά, μπορεί να κάνει κανένα ξύπνημα αλλά γενικώς κοιμάται 9-9.30 μέχρι 6.30-7.00 το πρωί. Μου φαίνεται περίεργο γιατί στον πρώτο δεν τα είχα αυτά, αφού λέω στον άντρα μου άνετα κάνω ένα ακόμη:D

Εβίρι όπως πάντα τι ωραίες λιχουδιές που φτιάχνεις, το σ/κ θα σε επισκεφτώ και όλο και κάτι θα ξεκλέψω.

ggeny αγαπημένα τα γεμιστά κολοκυθάκια να δω πότε θα τα κάνω και εγώ.

Νίκο καλό μήνα και σε σένα! Πως πάει το βιβλίο εκδόθηκε ή ακόμη;

Ιωαννα, smurfita σε όπιον ξεχνάω φιλιά πολλά!

Αγγελική φαντάζομαι τώρα που μείνατε οι δύο σας δε θα πιέζεσαι τόσο πολύ με το φαγητό.

Ω ναι! Καλά φαντάζεσαι!

Καλησπέρα.

Περάσατε καλά τουλάχιστον?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα έφτιαξα πατάτες και αυγά κατόπιν παραγγελίας της οικογένειας. Επίσης, έφτιαξα ένα παγωτό με μπισκότα που είχα ξαναφτιάξει πριν λίγο καιρό αλλά δεν είχα δοκιμάσει εγώ.

Εβιράκι τι είναι το σφουγγάτο?

Είναι σαν ομελέτα όπως είπε και η Τζένη με αυγά στο τηγάνι και διάφορα μυρωδικά όπως δυόσμο, άνηθο έχει και κρεμμύδια κλπ. Βασικά, έχει πολλές παραλλαγές από τόπο σε τόπο.

Εβιρακι μολις σε διαβαζω μου ανοιγεις την ορεξη με τα εδεσματα που φτιαχνεις!! ειναι ολα λαχταριστα κ ειμαι σιγουρη πως θα ειναι κ πεντανοστιμα!! Αυτα τα ψητα σας με τρελαινουν!!

:D:D:D:D:D:D:D

Εβίρι ζηλευτά τα φαγητά σου! όπως πάντα! αλλά και οι φράουλες! μου τρέχουν τα σάλια:tongue:

Σημερα πηγα στο πρωτο μου μαθημα...πιλατες..καλα πηγε και καταφερα και εβγαλα σχεδον ολο το μαθημα!!!

Μπράβο Ρίκολα που κάνεις κάτι για να διατηρείσαι άψογη.

Χθες πηγαμε παιδιατρο ο μικρος ειναι 64,5 εκ και 7470κιλα!!!

Εφτάμιση χιλιάδες κιλά είναι το παιδί!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Βέβαια πάνω κάτω έχω χάσει 16-17 κιλά οπότε δεν παραπονιέμαι.

Μπράβο βρε Νίκο πολύ καλή η προσπάθειά σου. Μην τα παρατήσεις τώρα. Έκανες τόσο κόπο για να μείνεις στάσιμος; Όχι, να συνεχίσεις τώρα που είσαι ακόμα επί της προσπάθειας.

Εδώ ζέστη κορίτσια αλλά όλοι άρρωστοι. Εγώ βήχω τρελά τα μικρά επίσης και πάει έτσι. πφ Ιούλιος σου λέει μετα.

Ωχ, περαστικά σε όλους σας.

Πηγαμε στο γσμο που σας ελεγα και είχε πολύ πλάκα γιατι ξεχασαν το ρυζι σπιτι το οποιο ηταν στην Αιδηψό , δεν προλαβαιναμε ομως να το παρουμε γιατί θελαμε 20' να παμε κι αλλα τοσα να γυρισουμε και θα τελειωναν. Ετσι πηγαμε σ ενα παντοπωλείο στο πευκι που ηταν το πιο κοντινο μερος και πηραμε χυμα ρυζι για να τους πεταξουμε.

Εντάξει δεν είναι και τρομερό να πάρει κανείς χύμα ρύζι στο γάμο του, αλλά φαντάζομαι τη σκασίλα τους που δεν είχαν τα καλαθάκια ή τα πουγκάκια του ρυζιού (εξαρτάται πώς τα είχαν παραγγείλει) και όσο να το κάνουμε είχαν κανονίσει οι άνθρωποι να είναι τέλεια κι αυτή η λεπτομέρεια και δεν τους έγινε.

Μακάρι όλες οι γκάφες και όσα ξεχνάμε να περιορίζονται σε τέτοια γεγονότα.

Μπράβο Ιωάννα, ό,τι κάνεις καλό είναι.

Ε σε καθε γαμο υπαχρει κ απο κατι ετσι για να υπ θυμομαστε!!

Ναι, ναι πολύ σωστά. Αρκεί τουλάχιστον να φέρνει χαμόγελο στα χείλη όταν το θυμάται κανείς.

Εβιρακι , Μαμυ,καστερακι τι κανετε?

Εγώ να πω την αλήθεια έχω ένα θεματάκι με τη μέση μου πάλι. Από το Σάββατο ξεκίνησε και είμαι με χάπια κι ευτυχώς όχι στο κρεβάτι. Αλλά έχω τρεις μέρες τώρα υπνηλία. Δεν είμαι σίγουρη αν οφείλεται στα σκαμπανεβάσματα του καιρού (είχαμε βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες ενώ τώρα έφτιαξε πάλι) ή αν οφείλεται στα χάπια.

Εεε εντάξει όλα θα γίνουν σιγά-σιγά.

Εβίρι όπως πάντα τι ωραίες λιχουδιές που φτιάχνεις, το σ/κ θα σε επισκεφτώ και όλο και κάτι θα ξεκλέψω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα στην δουλειά έχουμε άσκηση εκκένωσης κτηρίου σε περίπτωση πυρκαγιάς. Οπότε πιθανόν να μην μπω αργότερα γιατί θα έχει μαζευτεί δουλειά!

Εβιράκι πατατούλες και αυγά είναι από τα πιό αγαπημένα μου φαγητά! Ευχαριστώ και για τις πληροφορίες για το σφουγγάτο!

Σας φιλώ όλους και όλες και ελπίζω να μπορέσω να μπω μετά την άσκηση!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα!!

τι κανετε? δροσερο το καλοκαιρι μεχρι στιγμης ε?

Εβιρκαι κ εγω ζηλεψα πατατες με αυγα!! μαζι με ψωμι κ φετα ειναι τελειο!!!

Αγγελικη την εχουμε κανει κ μεεις αυτη την ασκηση πολυ γελιο!!!

Εμεις σημερα τρωμε περισευματα απο χτες κ προχτες ! μια μεριδα κολοκυθακια γεμιστα αυγολεμονο, λιγα φασολακια, λιγο κοτοπουλο με χυλοπιτες βλητα ταρατσα θα την κανουμε !

Γεια σας παιδιά μου.

Σήμερα έφτιαξα ρολό κιμά γεμιστό με αυγά και πατάτες στο φούρνο και επίσης, ψωμί με λιαστή ντομάτα και φέτα που μου βγήκε δύο φραντζόλες.

Σήμερα στην δουλειά έχουμε άσκηση εκκένωσης κτηρίου σε περίπτωση πυρκαγιάς. Οπότε πιθανόν να μην μπω αργότερα γιατί θα έχει μαζευτεί δουλειά!

Καλές είναι κι αυτές οι ασκήσεις για να είστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή.

Εβιράκι πατατούλες και αυγά είναι από τα πιό αγαπημένα μου φαγητά!

Την επόμενη φορά έλα να φάμε μαζί.

Εβιρκαι κ εγω ζηλεψα πατατες με αυγα!! μαζι με ψωμι κ φετα ειναι τελειο!!!

Τζένη πάρε την Αγγελική κι ελάτε κι εγώ θα φτιάξω έτσι κι αλλιώς πατάτες με αυγά κι ό,τι άλλο επιθυμήσετε.

Καλησπέρα στην παρέα,

Παλι καλα που είχα πει οτι θα χαλαρωνα αυτες τις μέρες αλλα ετσι όπως παει βλεπω την πιθανότητα να περιορίζω τις μέρες των διακοπών μου :( ελπίζω οτι θα τα προλάβω αλλα πραγματικά το βλεπω αρκετα πιθανό σενάριο...

Σας διάβασα μετα απο αρκετές μέρες, έχασα πολλα ωραία φαγητά που συζηταγατε, και η πλειοψηφία σούπερ καλοκαιρινά (με εξαίρεση τη φασολάδα της Eviri :) )

Ιωαννα, αυτο με το ρύζι μου θύμησε το γαμο μου, μόνο που εγω δε γελαγα τότε. Τι είχε γίνει, είχαμε κ εμείς τα πουγκακια με το ρύζι, οταν ομως ήρθε ο κουμπάρος μου απο το σπιτι, οσο εγω ετοιμαζομουνα είχε την ιδέα να πάρει και άλλο ρύζι, έψαξε λοιπόν να βρει οτι ρύζι είχα στα ντουλάπια (απο άγριο μεχρι για ρυζοτο), έλα ομως που είχε και ενα μεγάλο βάζο (περίπου 2kg) που το χρησιμοποιούσα στις τάρτες για να μη φουσκώνει η ζύμη κ να μην πέφτει στα τοιχώματα.

Το μοιράζει λοιπόν μαζι με τα αλλα στους φίλους (να εχουν πολυ πράγμα) και μόλις έρχεστε η ώρα αρχίζει το "λούσιμο" έλα ομως που το ρύζι εκείνο επειδη είχε ψηθει πολλές φορές έβγαζε μια ασπρη σκόνη στο κουστούμι. Μεχρι να τελειώσει αυτο είχε γίνε άσπρο απο μπλε και γω είχα αλλάξει χρώμα (ραφτο κουστούμι, Zegna ύφασμα και να το βλέπεις να αλλάζει χρώμα...) αν δείτε φωτογραφιες έχω ηφος σαν να ήθελα να πήδηξω να τους πιάσω απο το λαιμό. Τώρα βέβαια το θυμάμαι κ γελάω :)

Μαγειρικα τώρα λόγο πολυ περιορισμένου χρόνου, τα φαγητά παίζουν σε μεγάλες ποσότητες να βγάζουν 2-3 μέρες. :oops::oops: οπ΄οτε έπαιξε μοσχαράκι κοκκινιστό μια με ρύζι κ μια με πουρε. Σουβλάκια χοιρινά με ψητά λαχανικά κ κάπως ετσι να βγει η εβδομάδα

Καλο βράδυ στην παρεααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...