Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρες αγόρια και κορίτσια!

Σήμερα φάγαμε κοτόπουλο με πατάτες με την πεθερούλα:), αφού γυρίσαμε από τη θάλασσα... τώρα το βράδυ σκέφτομαι κανένα πιτσάκι, καθώς θα ξενυχτήσουμε βλέποντας τον αγώνα... η ανιψιά έφυγε χτες και επανέρχομαι στους παλιούς μου ρυθμούς:P

Γεια σας κι απο μενα. Παλευω να μη χαθώ, μου λειπετε βρε! Σημερα φαγαμε κεφτεδακια με πατατες. Βρε παιδια πονάνε οι καρποι μου και στον εναν εχω πεταχτει ενα καρουμπαλακι, τι ειναι παλι αυτό? γάγγλιο ξέρω και εγώ ότι είναι... το έβγαζα και εγώ παλιά, αλλά δεν θυμάμαι τι έκανα για να καλυτερέψει... είχα πιο σοβαρό πρόβλημα στον καρπό τότε.

αχ παλι τσιμπησα ενα κιλακι, οταν κάθομαι τοβραδυ θελω να τρωω.

χαίρομαι που ειστε ολοι καλα.

η σμουρφιτα που ειναι οεο?

αντε νικο περιμένουμε το βιβλιο σου.

διακοπές θα παμε 5 μερες στη φοινικουντα αλλα θα φύγουμε την αλλη Κυριακή στις 6 του μηνα. μπράβο! να μας πείτε και εμάς πώς είναι, γιατί λέμε να πάμε προς τα εκεί και εμείς:D

Σας φιλω ολους!

Καλημέρα.

Εβιρι έχεις δίκιο για το τυράκι, σε ευχαριστώ πολύ, πάντα χρήσιμες οι συμβουλές σου!

Δημήτρη πραγματικά τα φασολάκια του κήπου μας δεν έχουν καμία σχέση με της αγοράς, άλλη μυρωδιά βρε παιδί μου.

Σήμερα τρώμε χθεσινό φαγητό και ίσως προσθέσω λίγα τορτελίνια, έχω τρελές δουλειές σήμερα. Δε σας είπα βάφω τα κάγκελα των μπαλκονιών του επάνω ορόφου όταν κοιμούνται τα παιδιά...πολύ μπελαλίδικα κάγκελα απορώ τί ήθελα και έμπλεξα μ'αυτό εχω κάνα δυο μερούλες ακόμη, θα συνεχίσω την άλλη εβδομάδα να φύγουν οι καλεσμένοι μου πρώτα. μεγάλος μπελάς τα κάγκελα! χαράς το κουράγιο σου!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει μπιφτεκάκια στον φούρνο με ... ότι αποφασίσει η κόρη μου!

Τι χάλια ατμόσφαιρα είναι αυτή χθες και σήμερα! Ζέστη, υγρασία και σκόνη, συνδιασμός που σκοτώνει!!!:rolleyes:

Μόλις γυρίσω από την δουλειά θα φορτώσουμε το αυτοκίνητο και θα πάμε τα παιδιά στην Εύβοια για να ξεκινήσουν τις διακοπούλες τους! Και εμείς θα ξεκινήσουμε τα γνωστά πήγαινε - έλα τα Σαββατοκύριακα! καλή αρχή! αυτά τα καλά έχει το καλοκαιράκι! για αυτό μας αρέσει τόσο πολύ:P

Διαβάζω τα νεά σας κι επανέρχομαι σε λίγο...

καλημερα!!!!

τι κανετε βρε παιδια?? εγω δεν θα πρωτοτυπησω κλασικα πηζωω....

Αλλα Παρασκευη σημερα εχω ετοιμα τα πραγματα κ μολις σχολασουμε θα ακολουθησω την φιλη Αγγελικη κ θ απαμε κ εμεις Ευβοια.Θα κατσει ο μεγαλος για καλοκαιρι με τους γονεις μου κ ετσι κ εμεις θα πηγαινοερχομαστε καθε ΣΚ.

καλή αρχή και σε σένα... κάντε καμία βουτιά και για εμάς, που θα βουτάμε στις θάλασσες της Αττικής!

φαγητο θα φαμε μοσχαρακι κοκκινιστο με πατατες τηγανιτες κ εχουν μεινει κ λιγα γεμιστα απο χτες.

Καστερακι ωραιοτατα ολα τα εδεσματα να μην αλλαξεις τιποτα!

Ιωαννακι μου περαστικα κ καλες διακοπες αν κ ελπιζω να σε ξαναδουμε μεχρι τοτε!!

Απο την κουραση ειναι το χερι!!

Εβιρακι θελω κ εγω ψαρακι!!! μμμμ μερες εχουμε να φαμε! μοας κ καταφρουμε κ φαμε αυριο στο χωριο!!

Αγγελικη μου ξεχασα να σου πω συγχαρητηρια για τιν μικρο!! παντα χαρες κ να τον καμαρωνεις κοριτσακι!!

Δημηρτη υπομονη κ εσυ με την δουλεια, τι να κανουμε λαλησαμε καλοκαιριατικα!

Ρικολακι μου κοιτα να ευχαριστηθεις του φιλους σου που δεν τους βλεπεις συχνα κ εμεις εδω θα ειμαστε δεν χανομαστε!

Καλησπέρα κορίτσια όμορφα!

Σας σκεφτόμουν έντονα και είπα να μπω να σας πω μια καλησπέρα φίλες μου. Εδώ σήμερα φάγαμε ψάρια..ακόμα αγωνίζομαι με την δίαιτα...τόσο δύσκολο να ξεκόψω απο το ψωμί και τα γλυκά. Όλα τα καταφέρνω αυτά τα δύο με πονάνε :( Από ζέστη εδώ άλλο τίποτα!!! Βγήκα για μπάνιο σήμερα αλλά πέτυχα μια γνωστή κουτσομπόλα εκεί που με πέρασε από μια αγενέστατη ανάκριση και έφυγα :mad: Σκέφτομαι την Εβιρι μας λογικά εκεί δεν θα έχει τόση αποπνιχτική ζέστη. Τι στο καλό είναι πολύ πιο Βόρεια! σίγουρα θα έχουν πιο δροσιά! να φανταστείς η ανιψιά μου που έφυγε χτες για Γερμανία, μου είπε ότι είχαν 10 βαθμούς και βροχή! αχ βρε Ελλαδάρα με τον απίθανο καιρό σου! Παιδιά τώρα θα κάνω ένα καφέ και θα βρω τι λιτοδίαιτο....φιλιάαααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Δροσισε στα μερη σας; Εμεις ευτυχως γλιτωσαμε την υπερβολικη ζεστη.

Σας εχω διαβασει αλλα δεν θυμαμαι τι εχω γραψει και τι δεν εχω σχολιασει...

Νινα μου καλό ταξιδι στην ανηψια σου και με το καλό να ανταμώσετε ξανά! Συνεχιζετε τα μπανακια βλεπω!

Νικο σε καταλαβαινω απόλυτα με τη διαιτα! Αφου βλεπεις ομως αποτελεσμα συνεχισε την προσπαθεια. Εκμεταλλευσου την ευκαιρια που σου δινει η περιοχη σου και κανε μπανακια και μη δινεις σημασια στο γνωστο μειονεκτημα της ελληνικης επαρχιας- το κουτσομπολιο.

Αληθεια τα παιδια πως αντιδρουν στη θαλασσα;

Ευβοιωτισσες τα καταφερατε να συναντηθειτε; Να σου πω κι εγω το σκεφτηκα για συναντηση οταν διαβαζα οτι ολες θα ειστε κοντα.

Στα μαγειρικα μας τωρα. Το Σαββατο φτιαξαμε μαρμελαδα κορομηλο απο την κορομηλια μας, κεικ με πορτοκαλι και παστα φλώρα. Ειχαμε γεμιστα κι εφτιαξα στη μικρη ψαρι μια που ημουν εγω σπιτι και δεν θα απεφευγε να φαει. Το βραδυ εφτιαξα πιτσα. Την Κυριακη φτιαξαμε ρολο κιμα στο φουρνο και λιγο κατσικακι με πατατες τηγανητες και τζατζικακι. Εχει περισσεψει και για σημερα. Ειμαι σχεδον άυπνη οχι γιατι εβλεπα τον αγωνα αλλα γιατι άλλοι εβλεπαν τον αγωνα και φωναζαν (ουρλιαζαν σχεδον) με αποτελεσμα να τρομαξουν τον μικρο και να περασουμε ενα πολύ ανησυχο βραδυ.

Φιλια σε ολη την παρεα!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Είμαι με ελάχιστο ύπνο, καθώς άργησα να κοιμηθώ βλέποντας την Εθνική και μετά είχα υπερένταση και δεν έκλεινε το μάτι! Αφού σηκώθηκα το πρωί μισή ώρα πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι και κάθισα και σιδέρωσα ένα παντελόνι του άντρα μου που το ήθελε για την δουλειά και μετά συνέχισα και με μερικά ρούχα ακόμη μέχρι να περάσει η ώρα! Τώρα φυσικά είμαι πτώμα!!!

Το Σαββατοκύριακο είχαμε πάει τα παιδιά στους δικούς μου όπου ξεκίνησαν τις διακοπούλες τους! Οπότε όπως καταλαβαίνεται δεν έχω μαγειρέψει! Φέραμε όμως από το Πευκί κολοκύθια, μελιτζάνες και φασολάκια.

Για δώστε μου τα φώτα και τις ιδέες σας για το πως να φτιάξω τα κολοκύθια. Δεν τα πολύτρώμε αλλά πρέπει να τα μαγειρέψω για να μην χαλάσουν!

Αυτά για την ώρα! Θα διαβάσω τα νέα σας σε λίγο...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα παρεούλα!!!

Διαβάζω τα νέα σας στα πεταχτά, αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω...

Εμείς είμαστε γενικά καλά. Η μιρκή είναι σχετικά ήσυχη, αλλά όσο παιρνούν οι μέρες ζωηρεύει και κοιμάται όλο και λιγότερο. Πήγαμε στον γιατρό μου και στον παιδίατρο και όλα είναι μια χαρά και η μελένια μου πήρε και βάρος και ύψος! Τον θηλασμό τον συνεχίζουμε κανονικά, απλά στο τέλος παίρνει και λίγο συμπλήρωμα.

Μαγειρικά είμαστε με φαγάκια γρήγορα και εύκολα χωρίς πολύ κόπο. Αυτές τις μέρες είχαμε σπανακόρυζο, κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες τη μια μέρα και με σαλατούλα την επόμενη, μπάμιες, ρεβύθια κοκκινιστά, πίτσα, μακαρόνια σκέτα-με σάλτσα κόκκινη-με σάλτσα λευκή, ομελέτα και δεν μπορώ να θυμηθώ τι άλλο...:rolleyes:

Τι καλά που ξεκινούν οι διακοπές σας σιγά σιγά!!! Πολύ θα ήθελα κι εγώ να πηγαίναμε φέτος διακοπές στη Φοινικούντα, αλλά δεν πειράζει...στέλνουμε άξια αντιπρόσωπό μας, την Ιωάννα!:wink::D:D:D

Α...τώρα που το θυμήθηκα, Ιωάννα όταν πάτε Φοινικούντα, να πάτε να φάτε κρέπες στο Αλμυρό-Γλυκό οπωσδήποτε! Είναι απλά θεϊκές κατά γενική ομολογία!!!

Φωτεινή μου κρίμα για τη μετάθεσή σου. Στενοχωρήθηκα όταν το διάβασα. Τα μικρά πως τα πάνε με τη θάλασσα; Η μικρή με το φαγητό της;

Αγγελική συγχαρητήρια και για τα δυο σου τα παιδάκια! Διάβασα ότι η κόρη σου πήρε άριστους βαθμούς και ο γιος σου έσκισε στη σχολική παράσταση. Εύγε και στα δύο!!!

Ρικολα πως τα πάτε εσείς με τα ξενύχτια; Οι επισκέψεις σας τελείωσαν;

Νίνα ξεκινήσατε τα μπάνια; Ρίξτε καμιά βουτιά και για εμάς! Καλό ταξίδι στην ανηψιά σου. Πρέπει να περάσατε τέλεια!!!

kasteraki καλή συνέχεια με τα κάγκελα! Δεν έχω πρόβλημα να γυρίσω το σπίτι ανάποδα, αλλά το βάψιμο στα κάγκελα...άλλη ιστορία! Πολύ ωραία η επιλογή των δώρων για τα παιδιά!

Τζένη κι εσείς Εύβοια; Τα αφήσατε τα μικρά; Καλή αρχή των διακοπών σας λοιπόν!!!

Εβιρι, mommy, Δημήτρη, Νίκο και όλοι οι υπόλοιποι ελπίζω να είστε καλά!!!

Αγγελική όσο για τα κολοκύθια θα μπορούσες να τα κάνεις γεμιστά, τηγανιτά, κολοκυθοκεφτέδες, κολοκυθόπιτα γλυκιά ή αλμυρή, σουφλέ, στην κατσαρόλα με ντομάτα-αυγά και φέτα, βραστά λαδολέμονο για σαλατούλα.

Καλή συνέχεια και καλό απόγευμα σε όλους!!!

Φιλιά πολά!!!!!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαβάζω τα νέα σας στα πεταχτά, αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω...

Δεν πειράζει κορίτσι! Σε καταλαβαίνουμε!

Εμείς είμαστε γενικά καλά. Η μιρκή είναι σχετικά ήσυχη, αλλά όσο παιρνούν οι μέρες ζωηρεύει και κοιμάται όλο και λιγότερο. Πήγαμε στον γιατρό μου και στον παιδίατρο και όλα είναι μια χαρά και η μελένια μου πήρε και βάρος και ύψος! Τον θηλασμό τον συνεχίζουμε κανονικά, απλά στο τέλος παίρνει και λίγο συμπλήρωμα.

Είναι πολύ σύνηθες αυτό! Το βασικό είναι ότι τρώει και από το δικό σου γάλα!

Α...τώρα που το θυμήθηκα, Ιωάννα όταν πάτε Φοινικούντα, να πάτε να φάτε κρέπες στο Αλμυρό-Γλυκό οπωσδήποτε! Είναι απλά θεϊκές κατά γενική ομολογία!!!

πωπω! Τι είπες τώρα... δεν θα έλεγα όχι σε μία σοκολάτα - μπανάνα!

Αγγελική συγχαρητήρια και για τα δυο σου τα παιδάκια! Διάβασα ότι η κόρη σου πήρε άριστους βαθμούς και ο γιος σου έσκισε στη σχολική παράσταση. Εύγε και στα δύο!!!

Σε ευχαριστώ κορίτσι! Εύχομαι κι εσύ να καμαρώνεις έτσι για το δικό σου ζουζούνι!

Αγγελική όσο για τα κολοκύθια θα μπορούσες να τα κάνεις γεμιστά, τηγανιτά, κολοκυθοκεφτέδες, κολοκυθόπιτα γλυκιά ή αλμυρή, σουφλέ, στην κατσαρόλα με ντομάτα-αυγά και φέτα, βραστά λαδολέμονο για σαλατούλα.

Ευχαριστώ για τις ιδέες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ καλη βδομαδα παιδια!

Ξενυχτισαμε κ εμεις χτες κ σημερα πηξιμο τρελο .. κακα αρχισαμε για Δευτερα κ δεν μου αρεσει καθολου....

φασολακια τρωμε σημερα που μας μαγειρεψε η μαμα χτες! πηρα κ κολοκυθακια μαζι κ μελιτζανες, βλητα , αγγουρακια ,αχλαδια ωραιοτατα!

Θα κανω μεθαυριο τα κολοκυθακια γεμιστα με κιμα κ ρυζι ν ατρωμε για 2 μερες κ μετα θα κανω μπριαμ να χρησιμοποιησω κ τις μελιτζανες.

τρεχω τωρα τα λεμε ελπιζω αυριο

Γεια σας παιδιά.

Αυτές τις μέρες έφτιαξα μερικά πραματάκια, εκτός από κάποια που τα έφτιαξε μόνος του ο Έβιρος.

Σήμερα έκανα φασολάδα (μη σας φανεί περίεργο δεν είναι και τόσο καλός ο καιρός) για ορεκτικό έκανα πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με τυριά.

Την Κυριακή έφτιαξε ο Έβιρος αρνάκι στο φούρνο με πατάτες και μαρινάδα και μια σαλάτα με τριμμένη ντομάτα, κομματάκια παξιμαδιού, κρεμμυδιού και φέτας. Εγώ έκανα φράουλες με επικάλυψη σκούρας και άσπρης σοκολάτας. Το βράδυ δεν κρατιόταν και έψησε και μπριζολάκια χοιρινά μαζί με λαχανικά (κολοκυθάκια, κόκκινες πιπεριές και μανιτάρια) και τυρί σαν χαλούμι στο γκριλ.

Το Σάββατο φάγαμε σολομό με μυρωδικά.

Την Παρασκευή σόγια με μακαρόνια.

Εβιρι έχεις δίκιο για το τυράκι, σε ευχαριστώ πολύ, πάντα χρήσιμες οι συμβουλές σου!

:D:D:D:D:D:D:D:D

Δε σας είπα βάφω τα κάγκελα των μπαλκονιών του επάνω ορόφου όταν κοιμούνται τα παιδιά...πολύ μπελαλίδικα κάγκελα απορώ τί ήθελα και έμπλεξα μ'αυτό εχω κάνα δυο μερούλες ακόμη, θα συνεχίσω την άλλη εβδομάδα να φύγουν οι καλεσμένοι μου πρώτα.

Είσαι πολύ προκομένο κορίτσι. Μπράβο σου. Χρειάζονται κι αυτά την περιποίησή τους γιατί, όχι μόνο ξεβάφουν σταδιακά αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος της σκουριάς.

Μόλις γυρίσω από την δουλειά θα φορτώσουμε το αυτοκίνητο και θα πάμε τα παιδιά στην Εύβοια για να ξεκινήσουν τις διακοπούλες τους!

Καλές διακοπές να έχουν.

Εβιράκι μου το έργο ήταν " Το όνειρο του σκιάχτρου". Ήταν πραγματικά πολύ ωραία παράσταση!

Συγχαρητήρια στη δασκάλα για τις επιλογές της και την καλή δουλειά που κάνει.

Εκλεισα ραντεβου στο γιατρο για τα χερια.

Εύχομαι καλά αποτελέσματα.

Καλά Έβιρι ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ με αυτά που βλέπω????:rolleyes::rolleyes:

Τι παγωτό είναι αυτό??? τι σοκολατένιες φράουλες.....το δε τοστάκι στον φουρνο το είδα και μου 'τρέχαν τα σάλια...........

:D:D:D:D:D:D:D:D

Εμένα μέχρι στιγμής από εχθές το βράδυ με έχει φάει η κουζίνα, μένει μονο να κάνω τις πίτσες, έχω βάλει το ζυμάρι να φουσκώσει και κάθισα 10 λεπτά. Τελικά έκανα και ταμπουλέ και βγήκε πολύ ωραίο, νινάκι ευχαριστώ για την ιδέα.

Μπράβο για όλα Καστεράκι.

Για τα δωράκια που λέγαμε τελικά τους πήρα απο ένα βιβλίο και επειδή μου φάνηκε κάπως λίγο πετάχτηκα πρωί πρωί και τουσ πήρα και ένα επιτραπέζιο να παίζουν όλα μαζί.

Πλούσια όλα.

Από ζέστη εδώ άλλο τίποτα!!! Βγήκα για μπάνιο σήμερα αλλά πέτυχα μια γνωστή κουτσομπόλα εκεί που με πέρασε από μια αγενέστατη ανάκριση και έφυγα :mad:

Από κουτσομπόλες είναι γεμάτος ο κόσμος.

Σκέφτομαι την Εβιρι μας λογικά εκεί δεν θα έχει τόση αποπνιχτική ζέστη. Τι στο καλό είναι πολύ πιο Βόρεια!

Δεν έπεσες και πολύ έξω. Άκου να δεις το Σάββατο είχαμε 27 βαθμούς και την Κυριακή 17. Ωραία εεεεε; Σήμερα έλεγε το ίντερνετ ανάμεσα στους 20-21. Πάντως είχαμε και τις τρεις μέρες βροχή.

Μωρέ το είχα δει εγώ το φεγγάρι πριν από μέρες και το έλεγα στον άντρα μου ότι όλο το 28ήμερο θα έχει αρκετές βροχές.

Κάτι άλλο που άκουσα τις προηγούμενες μέρες στην τηλεόραση ήταν το εξής: Με τον καύσωνα της Τετάρτης και Πέμπτης έλεγε ο ρεπόρτερ σε πρωινή εκπομπή -"η ώρα είναι 10:40 και ήδη έχει 32 βαθμούς έξω".

Εκείνη τη στιγμή μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα από τη Τζέντα που είχα ένα ψηφιακό θερμόμετρο έξω στη σκιά. Στις 08:00 το πρωί είχε ήδη 40.

Τι να συγκρίνεις μετά!!!!!!!!!!

σίγουρα θα έχουν πιο δροσιά! να φανταστείς η ανιψιά μου που έφυγε χτες για Γερμανία, μου είπε ότι είχαν 10 βαθμούς και βροχή! αχ βρε Ελλαδάρα με τον απίθανο καιρό σου!

Αμάν τόσο κάτω είναι εκεί πάνω η δική τους θερμοκρασία!!!!!!!!!!!!!! Να μην έχω παράπονο τότε.

Εμ, να γιατί τα σχολεία τους έχουν ένα μήνα μόνο διακοπές το καλοκαίρι. Δηλαδή, να πω καλύτερα τον Αύγουστο γιατί για να πω καλοκαίρι θα πρέπει να έχει και καλό καιρό.

Στα μαγειρικα μας τωρα. Το Σαββατο φτιαξαμε μαρμελαδα κορομηλο απο την κορομηλια μας, κεικ με πορτοκαλι και παστα φλώρα.

Αχ, σε ζηλεύω.

Ειχαμε γεμιστα κι εφτιαξα στη μικρη ψαρι μια που ημουν εγω σπιτι και δεν θα απεφευγε να φαει. Το βραδυ εφτιαξα πιτσα. Την Κυριακη φτιαξαμε ρολο κιμα στο φουρνο και λιγο κατσικακι με πατατες τηγανητες και τζατζικακι.

Πολύ ωραίο μενού είχες.

Είμαι με ελάχιστο ύπνο, καθώς άργησα να κοιμηθώ βλέποντας την Εθνική και μετά είχα υπερένταση και δεν έκλεινε το μάτι!

Κι εγώ είμαι κάπως σήμερα, αλλά ευτυχώς για μας βλέπουμε όλο το πρόγραμμα της τηλεόρασης κατά μία ώρα νωρίτερα λόγω της διαφοράς ώρας.

Για δώστε μου τα φώτα και τις ιδέες σας για το πως να φτιάξω τα κολοκύθια. Δεν τα πολύτρώμε αλλά πρέπει να τα μαγειρέψω για να μην χαλάσουν!

Με υπερκάλυψε η Στρουμφίτα με τις ωραίες συνταγές που προτείνει.

Το πολύ-πολύ να προτείνω μόνο το σφουγγάτο.

Πήγαμε στον γιατρό μου και στον παιδίατρο και όλα είναι μια χαρά και η μελένια μου πήρε και βάρος και ύψος! Τον θηλασμό τον συνεχίζουμε κανονικά, απλά στο τέλος παίρνει και λίγο συμπλήρωμα.

Χίλια μπράβο στο μωράκι.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χθες το απόγευμα, όταν επέστρεψα από την δουλειά, έφτιαξα μία μακαρονάδα για να φάμε με τον άντρα μου. Έμειναν και για σήμερα μακαρονάκια. Έφτιαξα και μία κολοκυθόπιτα, την οποία θα τρώμε για 2-3 μέρες!

Σήμερα θα βράσω κολοκυθάκια για σαλάτα κι αν έχω χρόνο θα τηγανίσω μελιτζάνες και θα τις βάλω να στραγγίζουν για να φτιάξω σουφλέ. Θα εξαρτηθεί όμως από το τι ώρα θα ξεμπερδέψω από την οδοντίατρο που έχω το απόγευμα.

Τζενάκι όλος ο κόσμος σχεδόν ήταν άυπνος χτες! Εγώ 10,30 έπεσα ξερή για ύπνο!

Εβιράκι τι είναι το σφουγγάτο?

Πολλές καλημέρες στα αγόρια της παρέας!

Και φυσικά σε όλα τα κορίτσια του καφέ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα φιλαρακια τι κανετε?

Σμουρφιτακι πολυ χαρηκα που διαβασα τα νεα σου!! Μια χαρ απατε με την μελενια μπραβο σας!!

Εβιρακι μολις σε διαβαζω μου ανοιγεις την ορεξη με τα εδεσματα που φτιαχνεις!! ειναι ολα λαχταριστα κ ειμαι σιγουρη πως θα ειναι κ πεντανοστιμα!! Αυτα τα ψητα σας με τρελαινουν!!

Αγγελικη ωραιοτατη κ η μακαροναδα και η κολοκυθοπιτα!!

Σφουγγατο εμεις λεμε την μεγαλη ομελετα με διαφορα μεσα.Κολοκυθακια τυρι η λουκανικα

Εγω σημερα εφτιαξα κοτοπουλο με μικρο χυλοπιτακι. Για αυριο λεω να κανω τα κολοκυθακια γεμιστα κ να βρασω κ τα βλητα που μου εβαλε η μαμα μου γιατι θα χαλασουν.

καλημερα φιλαρακια τι κανετε?

Γειά σου Τζενάκι!

Αγγελικη ωραιοτατη κ η μακαροναδα και η κολοκυθοπιτα!!

Σφουγγατο εμεις λεμε την μεγαλη ομελετα με διαφορα μεσα.Κολοκυθακια τυρι η λουκανικα

Τα λαχανικά τα σωτάρεις πριν τους ρίξεις τα αυγά?

Εγω σημερα εφτιαξα κοτοπουλο με μικρο χυλοπιτακι. Για αυριο λεω να κανω τα κολοκυθακια γεμιστα κ να βρασω κ τα βλητα που μου εβαλε η μαμα μου γιατι θα χαλασουν.

Αυτά είναι! Κι εμείς φορτωμένοι από φρέσκα λαχανικά γυρίσαμε από την Εύβοια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στη παρέα και καλό μήνα να έχουμε:D

Σήμερα θα φάμε παστίτσιο που έχει περισσέψει από το Σάββατο, μαζί με σαλάτα φυσικά... χτες έκανα βλήτα με τηγανιτές πατάτες, που μας αρέσουν πολύ.

Φωτεινή τα μπανάκια φυσικά τα συνεχίζουμε... όποτε μπορούμε... η θάλασσα είναι υπέροχη.. εκεί είναι κρύα ακόμα?

Αγγελική κολοκυθόπιτα θα σου πρότεινα και εγώ, αλλά με πρόλαβες...είναι ωραία να την παίρνεις και στη δουλειά... επίσης είδα προχτές στη τηλεόραση να κάνουν σαλάτα με κολοκύθια... τα τρίβεις ψιλά και βάζεις μέσα μέντα, λεμόνι, αλάτι και λάδι... θα το δοκιμάσω και εγώ.

Smurfita μας έλειψες! αλλά δικαιολογημένη η απουσία σου:tongue: μεγαλώνει το ζουζούνι και ζωηρεύει! αυτά είναι τα ωραία!

Εβίρι ζηλευτά τα φαγητά σου! όπως πάντα! αλλά και οι φράουλες! μου τρέχουν τα σάλια:tongue:

Πάω να συνεχίσω το καθάρισμα των χαλιών... είναι η μέρα τους σήμερα και από ότι βλέπω θα μου πάρει αρκετές μέρες με τόσα διαλείμματα που κάνω:D

Φιλιά σε όλους!

Καλημέρα στη παρέα και καλό μήνα να έχουμε:D

Επίσης Νινάκι!

Αγγελική κολοκυθόπιτα θα σου πρότεινα και εγώ, αλλά με πρόλαβες...είναι ωραία να την παίρνεις και στη δουλειά...

Αυτό ακριβώς κάνω!!!

επίσης είδα προχτές στη τηλεόραση να κάνουν σαλάτα με κολοκύθια... τα τρίβεις ψιλά και βάζεις μέσα μέντα, λεμόνι, αλάτι και λάδι... θα το δοκιμάσω και εγώ.

Το κολοκύθι ήταν ωμό? Η μέντα δεν μου αρέσει καθόλου!!!

Οπότε δεν με βλέπω να το κάνω...

Πάω να συνεχίσω το καθάρισμα των χαλιών... είναι η μέρα τους σήμερα και από ότι βλέπω θα μου πάρει αρκετές μέρες με τόσα διαλείμματα που κάνω:D

Εγώ ευτυχώς ξεμπέρδεψα!!! Μία μοκέτα έχω μόνο που την είχα στο σαλόνι εκεί που καθόντουσαν τα παιδιά την μεγαλύτερη διάρκεια της μέρας.

Φιλιά σε όλους!

Φιλάκια και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπερα παρεακι!!!!!

Ναι ναι εγω ειμαι!!!!

ποτε δε περιμενα πως θα υπηρχαν μςρες που ουτε τον υπολογιστη δε θα προλαβαινα να ανοιξω!!!!!

Ο μικρος μεγαλωνει και ειναι ολο κατορθωματα...και πρεπει να ειμαστε απο πανω του σχεδον συνεχεια οταν τον εχουμε και παιζει!!!!Αλλιως τον βρισκουμε να γλυφει τ απλακακια!!!!Παραπονο δεν εχω καθεται και στο ριλαξ αρκετη ωρα...αλλα εκεινη την ωρα κανω μπανιο,δουλειες,μαγειρεμα!!!Καιιιιιιιιιιιιιιιιι ξεκινησα γυμανστηριοοοοοοοο!!!

Σημερα πηγα στο πρωτο μου μαθημα...πιλατες..καλα πηγε και καταφερα και εβγαλα σχεδον ολο το μαθημα!!!

Χθες πηγαμε παιδιατρο ο μικρος ειναι 64,5 εκ και 7470κιλα!!!Και ολα καλα!!!η αλλαργια παει τοσο καλυτερα αλλα συνεχιζουμ ετην αποχη ακομα!!!(συνηθισα πλεον)!!!Ο υπνος του ειναι τελειος αρα και ο δικος μου!!!!!!!!!

Οσο για τα μαγειρικα συχνα οσπρια σε σαλατα η με κριθαρακι η με ρυζακι γι αμενα...πιτες με λαχανικα....μπολικα λαχανικα..και κρεατακια διαφορα για τον καλο μου!!!!

Πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!

<3 <3 <3

Καλησπερα παρεακι!!!!!

Ναι ναι εγω ειμαι!!!!

Καλώς την μανούλα!

ποτε δε περιμενα πως θα υπηρχαν μςρες που ουτε τον υπολογιστη δε θα προλαβαινα να ανοιξω!!!!!

Ω ναι! Υπάρχουν και τέτοιες μέρες όταν έχουμε μικρούλια στο σπίτι!!!

Ο μικρος μεγαλωνει και ειναι ολο κατορθωματα...και πρεπει να ειμαστε απο πανω του σχεδον συνεχεια οταν τον εχουμε και παιζει!!!!Αλλιως τον βρισκουμε να γλυφει τ απλακακια!!!!

χαχαχα! Μήπως υπονοεί ότι δεν τα καθαρίζεις καλά? :tongue::tongue::tongue:

Παραπονο δεν εχω καθεται και στο ριλαξ αρκετη ωρα...αλλα εκεινη την ωρα κανω μπανιο,δουλειες,μαγειρεμα!!!Καιιιιιιιιιιιιιιιιι ξεκινησα γυμανστηριοοοοοοοο!!!

Σημερα πηγα στο πρωτο μου μαθημα...πιλατες..καλα πηγε και καταφερα και εβγαλα σχεδον ολο το μαθημα!!!

Μπράβο σε λίγο καιρό θα έχεις ξαναβρεί την φόρμα σου!

Χθες πηγαμε παιδιατρο ο μικρος ειναι 64,5 εκ και 7470κιλα!!!Και ολα καλα!!!η αλλαργια παει τοσο καλυτερα αλλα συνεχιζουμ ετην αποχη ακομα!!!(συνηθισα πλεον)!!!Ο υπνος του ειναι τελειος αρα και ο δικος μου!!!!!!!!!

Φτου φτου σκόρδα! Μιά χαρά είστε!

Πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!

<3 <3 <3

να δώσεις φιλιά και στο ζουζούνι σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα παίδες!!!

Τί κάνετε; εγώ τα ίδια! Σε όλα. Ακόμα και την ζυγαριά που χει πάλι σταματήσει. Βέβαια πάνω κάτω έχω χάσει 16-17 κιλά οπότε δεν παραπονιέμαι. Τώρα και να διατηρηθώ έτσι (βέβαια θέλω να χάσω και άλλα) αλλά δεν με πειράζει τόσο. Εδώ ζέστη κορίτσια αλλά όλοι άρρωστοι. Εγώ βήχω τρελά τα μικρά επίσης και πάει έτσι. πφ Ιούλιος σου λέει μετα. Α Ιούλιος! Καλό μήνα σε όλες! Από κουζίνα έχω καιρό να μπω οπότε δεν έχω νέα να σας πω. Που θα πάει να τελειώσει η δίαιτα να ξαναμπώ εκει μέσα!!!!!!

ΦΩΤΕΙΝΗ όλα καλά με την θάλασσα αν και να σου πω την αλήθεια τις τελευταίες μέρες εγώ δεν πάω γιατί δεν νιώθω καλά και δεν αντέχω όλο αυτο το πλύνε παιδιά, πλύσου, στεγνωθείτε όλοι,κάνε ράνε...πφ οπότε αφού έχουμε παππούδες εδώ τώρα δεν πολυπάω εγώ για μπάνιο.

ρικολα μπράβο για το γυμναστήριο!!! Λίγο να ξεκινήσεις και με την γυμναστική θα δεις αποτελέσματα! Εγώ όταν γυμναζόμουν παρότι κάνω δίαιτα, μόνο τότε κατέβαινε αποτελεσματικά η ζυγαριά.

ΝΙΝΑ μου είπες χαλιά και πρέπει και εμείς να το κάνουμε αυτό...και βαριέμαι!! Τα έχουμε βγάλει όλα έξω να τα πλύνουμε και ποτέ δεν το κάνω

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μπράβο για την παράσταση!!! Η κορή και ο γιος κάνουν περήφανη την μαμά!! Μπράβο!

ΕΒΙΡΙ μου έτσι είναι, Ακόμα και στην Γαλλία το βλέπω αυτό! Άλλα κλίματα. Φανταστείτε παιδιά πως θα είναι πχ στην Φινλανδία!!!

Κορίτσια έχω και άλλα να γράψω αλλά επειδή έχουμε ξεκινήσει γιογιο πρέπει να φύγω γιατί έχουμε....ατύχημα...και τρέχουμε πολύ με αυτό τώρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...