Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα,

Τι κάνετε? δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω κ πριν το ΣΚ δε με βλεπω γιατι έχω πλήξει τρέλα με τη δουλεια, έχουμε και τα "αφεντικά" απο τα κεντρικά αυτες τις μέρες κ που χρόνος...

Είδα το μήνυμά σου μόλις ανάρτησα το δικό μου. Δεν πειράζει που δεν πρόλαβες να μας διαβάσεις. Κοίτα να ξεκουραστείς λίγο και να ηρεμίσεις από τη δουλειά και όποτε βρεις χρόνο για τα υπόλοιπα.

Όλα τα φαγώσιμα από το χωριό τελικά μυρίζουν πραγματικά ωραία.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα.

Εβιρι έχεις δίκιο για το τυράκι, σε ευχαριστώ πολύ, πάντα χρήσιμες οι συμβουλές σου!

Δημήτρη πραγματικά τα φασολάκια του κήπου μας δεν έχουν καμία σχέση με της αγοράς, άλλη μυρωδιά βρε παιδί μου.

Σήμερα τρώμε χθεσινό φαγητό και ίσως προσθέσω λίγα τορτελίνια, έχω τρελές δουλειές σήμερα. Δε σας είπα βάφω τα κάγκελα των μπαλκονιών του επάνω ορόφου όταν κοιμούνται τα παιδιά...πολύ μπελαλίδικα κάγκελα απορώ τί ήθελα και έμπλεξα μ'αυτό εχω κάνα δυο μερούλες ακόμη, θα συνεχίσω την άλλη εβδομάδα να φύγουν οι καλεσμένοι μου πρώτα.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει μπιφτεκάκια στον φούρνο με ... ότι αποφασίσει η κόρη μου!

Τι χάλια ατμόσφαιρα είναι αυτή χθες και σήμερα! Ζέστη, υγρασία και σκόνη, συνδιασμός που σκοτώνει!!!:rolleyes:

Μόλις γυρίσω από την δουλειά θα φορτώσουμε το αυτοκίνητο και θα πάμε τα παιδιά στην Εύβοια για να ξεκινήσουν τις διακοπούλες τους! Και εμείς θα ξεκινήσουμε τα γνωστά πήγαινε - έλα τα Σαββατοκύριακα!

Διαβάζω τα νεά σας κι επανέρχομαι σε λίγο...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας κι απο μενα. Παλευω να μη χαθώ, μου λειπετε βρε!

Ζορίζεσαι βρε κορίτσι... Δεν υπάρχει προοπτική βελτίωσης?

Σημερα φαγαμε κεφτεδακια με πατατες.

Μμμμ! Τι νόστιμο φαγάκι!

Βρε παιδια πονάνε οι καρποι μου και στον εναν εχω πεταχτει ενα καρουμπαλακι, τι ειναι παλι αυτό?

Χρησιμοποιείς πολύ τον υπολογιστή και το ποντίκι? Νομίζω ότι σχετίζεται ο πόνος στους καρπούς με αυτό. Πήγαινε στον γιατρό, μην το αφήσεις? Μπορεί να είναι υπερκόπωση.

διακοπές θα παμε 5 μερες στη φοινικουντα αλλα θα φύγουμε την αλλη Κυριακή στις 6 του μηνα.

Άντε πλησιάζουν οι μέρες!

Σας φιλω ολους!

Φιλάκια και σε σένα!

Καλησπέρα στην παρέα,

Καλώς τον Δημήτρη!

Τι κάνετε? δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω κ πριν το ΣΚ δε με βλεπω γιατι έχω πλήξει τρέλα με τη δουλεια, έχουμε και τα "αφεντικά" απο τα κεντρικά αυτες τις μέρες κ που χρόνος...

Δεν πειράζει! Αρκεί που είστε καλά!

Απο φαγητά εύκολα πράγματα αυτη την εβδομάδα. Φασολάκια (έστειλε φρέσκα η μάνα απο το χωριο, άλλο πράγμα ρε παιδι μου...).

Έτσι όπως ακριβώς ΄το λες!!!!

Να περνάτε καλα, θα σας "δώ" τις επόμενες μέρες που θα ηρεμήσω λιγο.

Εμείς εδώ θα είμαστε...;)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα!!!!

τι κανετε βρε παιδια?? εγω δεν θα πρωτοτυπησω κλασικα πηζωω....

Αλλα Παρασκευη σημερα εχω ετοιμα τα πραγματα κ μολις σχολασουμε θα ακολουθησω την φιλη Αγγελικη κ θ απαμε κ εμεις Ευβοια.Θα κατσει ο μεγαλος για καλοκαιρι με τους γονεις μου κ ετσι κ εμεις θα πηγαινοερχομαστε καθε ΣΚ.

φαγητο θα φαμε μοσχαρακι κοκκινιστο με πατατες τηγανιτες κ εχουν μεινει κ λιγα γεμιστα απο χτες.

Καστερακι ωραιοτατα ολα τα εδεσματα να μην αλλαξεις τιποτα!

Ιωαννακι μου περαστικα κ καλες διακοπες αν κ ελπιζω να σε ξαναδουμε μεχρι τοτε!!

Απο την κουραση ειναι το χερι!!

Εβιρακι θελω κ εγω ψαρακι!!! μμμμ μερες εχουμε να φαμε! μοας κ καταφρουμε κ φαμε αυριο στο χωριο!!

Αγγελικη μου ξεχασα να σου πω συγχαρητηρια για τιν μικρο!! παντα χαρες κ να τον καμαρωνεις κοριτσακι!!

Δημηρτη υπομονη κ εσυ με την δουλεια, τι να κανουμε λαλησαμε καλοκαιριατικα!

Ρικολακι μου κοιτα να ευχαριστηθεις του φιλους σου που δεν τους βλεπεις συχνα κ εμεις εδω θα ειμαστε δεν χανομαστε!

Διαφημίσεις

Εβιράκι μου το έργο ήταν " Το όνειρο του σκιάχτρου". Ήταν πραγματικά πολύ ωραία παράσταση!

Δε σας είπα βάφω τα κάγκελα των μπαλκονιών του επάνω ορόφου όταν κοιμούνται τα παιδιά...πολύ μπελαλίδικα κάγκελα απορώ τί ήθελα και έμπλεξα μ'αυτό εχω κάνα δυο μερούλες ακόμη, θα συνεχίσω την άλλη εβδομάδα να φύγουν οι καλεσμένοι μου πρώτα.

Χαρά στην υπομονή σου! Εγώ βαριέμαι απίστευτα τα βαψίματα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα!!!!

καλημέρα Τζενάκι!

τι κανετε βρε παιδια?? εγω δεν θα πρωτοτυπησω κλασικα πηζωω....

Ζέστη και πήξιμο? Κουράγιο!

Αλλα Παρασκευη σημερα εχω ετοιμα τα πραγματα κ μολις σχολασουμε θα ακολουθησω την φιλη Αγγελικη κ θ απαμε κ εμεις Ευβοια.Θα κατσει ο μεγαλος για καλοκαιρι με τους γονεις μου κ ετσι κ εμεις θα πηγαινοερχομαστε καθε ΣΚ.

Τζενάκι σε έχω ξαναρωτήσει νομίζω αλλά δεν... αλτσχάιμερ! Σε ποιό μέρος της Εύβοιας πάτε?

Αγγελικη μου ξεχασα να σου πω συγχαρητηρια για τιν μικρο!! παντα χαρες κ να τον καμαρωνεις κοριτσακι!!

Ευχαριστώ! :D Κι εσύ να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα ή μαλλον καλησπερα!!! τι μου κανετε? στη δουλεια εχω λιγο χρονο να γραφω αλλα φαινομαι απο παντου, ειναι φατσα καρτα ο υπολογιστης. Εκλεισα ραντεβου στο γιατρο για τα χερια.

Λοιπον θα ακολυθησω της συμφουριτισες και θα παω κι εγω στην Ευβοια την Κυριακη, στην Ιστιαια.

Σημερα δεν τρωμε τιποτα καθως κανενας δεν μαγειρεψε. Ο μικρος θα φαει καμμια πατατουλα, σαλατα, τυρακι και λιγα κεφτεδακια που εμειναν απο χτες και θα τα τηγανισουμε σημερα. Εγω θα φαω καμμια σαλατα στη δουλεια

Αγγελικη γενικα χρησιμοποιω υπολογιστη αλλα πιο πολυ το δεξι χερι εμενα χαλια ειναι το αριστερο.

Φωτεινη, ggeny, νικο, νινα, ρικολα, εβιρι, δημητρη. καστερακι, μομμι και οποιον αλλο ξεχναω την καλημερα μου!!

Καλημέρα κι απο μενα! Πηξιμο κι εδω (μπηκαν οι ζεστες κι εχει αλαλιασει ο κοσμος).

Καστερακι εμενα μου φαινεται μια χαρα το μενου και καθολου προχειρο.

Ιωαννα θα συμφωνησω με την Εβιρι μαλλον γαγγλιο θα ειναι απο κουραση (μηπως σηκωσες βαρη τωρα τελευταια;)

Τζενη τον μικρο θα τον κρατησετε Αθηνα ή θα ειναι κι αυτος Ευβοια;

Γενικα καλο ταξιδι σε οσες/οσους ταξιδεψουν το ΣΚ. Καλα να περασετε και να γεμισετε τις μπαταριες σας!

Χτες εφτιαξα γεμιστα για 2 μερες και μωσαικο. Ηταν καλύτερο απο τις αλλες φορες αλλα μου φαινεται οτι επρεπε να βαλω λιγα μπισκοτα ακομα (αυτην την αναλογια δεν την εχω πετυχει ακομη γιατι αυτα που λεει η συνταγη μου φαινονται πολλα και παιζω λιγακι ακομα).

Δεν προλαβαινω να σχολιασω κατι αλλο. Θα τα πουμε καλύτερα αλλη φορα.

Φιλια και καλό ΣΚ

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Αγγελικη μου λιγο πριν το Πευκι ειμαστε κανα μισαωρακι χοντρικα!

Ο μικρος θα μεινει εδω δεν θελω να φορτωσω την μαμα μου με δυο παιδια αλλα δεν καθεται κιολας κ τοσο καιρο. Θα τον αφηνουμε σε μεγαλες ζεστες ομως.

Φωτεινη εγω βαζω λιγο λιγοτερο απο εναμιση πακετο πτι μπερ στο μωσαικο σε 1 βιταμ,4 κσ κακαο, λιγο κονιακ κ μια κουπα αχνη. Η συνταγη ελεγε 2 μεγαλα κουτια μιραντα αλλα ειναι υπερβολικο.

Ιωαννα καλα εκανες κ εκλεισες ραντεβου για το χερι!! Βρε ολες εκει γυρω γυρω θα ειμαστε!!!

Διαφημίσεις

καλημερα ή μαλλον καλησπερα!!! τι μου κανετε? στη δουλεια εχω λιγο χρονο να γραφω αλλα φαινομαι απο παντου, ειναι φατσα καρτα ο υπολογιστης. Εκλεισα ραντεβου στο γιατρο για τα χερια.

καλά έκανες!

Λοιπον θα ακολυθησω της συμφουριτισες και θα παω κι εγω στην Ευβοια την Κυριακη, στην Ιστιαια.

Στην Ιστιαία μέσα? ¨Η μήπως στα Κανατάδικα?

Αγγελικη γενικα χρησιμοποιω υπολογιστη αλλα πιο πολυ το δεξι χερι εμενα χαλια ειναι το αριστερο.

Τότε ίσως το παρακούρασες με δουλειές.

Καλημέρα κι απο μενα! Πηξιμο κι εδω (μπηκαν οι ζεστες κι εχει αλαλιασει ο κοσμος).

Γειά σου Φωτεινούλα!

Τουλάχιστον η θάλασσα είναι δίπλα οπότε ρίχνεις και καμία βουτιά!

Γενικα καλο ταξιδι σε οσες/οσους ταξιδεψουν το ΣΚ. Καλα να περασετε και να γεμισετε τις μπαταριες σας!

Ευχαριστούμε!

Φιλια και καλό ΣΚ

Καλό Σαββατοκύριακο!

Αγγελικη μου λιγο πριν το Πευκι ειμαστε κανα μισαωρακι χοντρικα!

Θα σου στείλω νοερά λοιπόν χαιρετισμούς όταν θα είμαστε στην περιοχή!!!

Ιωαννα καλα εκανες κ εκλεισες ραντεβου για το χερι!! Βρε ολες εκει γυρω γυρω θα ειμαστε!!!

Μήπως να κανονίζαμε συνάντηση αφού δεν μας κάθεται η Αθήνα??? :tongue:

Κορίτσια και αγόρια σας χαιρετώ! Σχολάω και θα τα πούμε από Δευτέρα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα σε όλη τη μαγειροπαρέα............

δεν έχω προλάβει να διαβάσω, τρέχω με διάφορες δουλειές, λαϊκή.....

από μαγείρεμα σήμερα είχε μείνει κατσικάκι ψητό στην κατάψυξη, τηγάνισα πατατούλες και αυτά τα ολίγα......

Καλά Έβιρι ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ με αυτά που βλέπω????:rolleyes::rolleyes:

Τι παγωτό είναι αυτό??? τι σοκολατένιες φράουλες.....το δε τοστάκι στον φουρνο το είδα και μου 'τρέχαν τα σάλια...........

Θα σας διαβάσω και θα σας γράψω νεότερα αργότερα!!!!!

Καλησπέρα1

Που είστε όλες;;; Βολτάρετε σε καμιά παραλία;

Εμένα μέχρι στιγμής από εχθές το βράδυ με έχει φάει η κουζίνα, μένει μονο να κάνω τις πίτσες, έχω βάλει το ζυμάρι να φουσκώσει και κάθισα 10 λεπτά. Τελικά έκανα και ταμπουλέ και βγήκε πολύ ωραίο, νινάκι ευχαριστώ για την ιδέα.

Για τα δωράκια που λέγαμε τελικά τους πήρα απο ένα βιβλίο και επειδή μου φάνηκε κάπως λίγο πετάχτηκα πρωί πρωί και τουσ πήρα και ένα επιτραπέζιο να παίζουν όλα μαζί.

Αυτό εδώ http://www.public.gr/product/kids-and-toys/gift-finder/koritsi/6-hronon/epitrapezio-paihnidi-synaisthimatikis-noimosynis/prod902519pp/

το χρησιμοποιούν πολλοί παιδικοί σταθμοί, αργότερα θα το πάρω και στα παιδιά μου.

Πηγαίνω να κόψω τα υλικά της πίτσας....

Φιλιά πολλά σε όλους σας!

Καλησπέρα κορίτσια όμορφα!

Σας σκεφτόμουν έντονα και είπα να μπω να σας πω μια καλησπέρα φίλες μου. Εδώ σήμερα φάγαμε ψάρια..ακόμα αγωνίζομαι με την δίαιτα...τόσο δύσκολο να ξεκόψω απο το ψωμί και τα γλυκά. Όλα τα καταφέρνω αυτά τα δύο με πονάνε :( Από ζέστη εδώ άλλο τίποτα!!! Βγήκα για μπάνιο σήμερα αλλά πέτυχα μια γνωστή κουτσομπόλα εκεί που με πέρασε από μια αγενέστατη ανάκριση και έφυγα :mad: Σκέφτομαι την Εβιρι μας λογικά εκεί δεν θα έχει τόση αποπνιχτική ζέστη. Τι στο καλό είναι πολύ πιο Βόρεια! Παιδιά τώρα θα κάνω ένα καφέ και θα βρω τι λιτοδίαιτο....φιλιάαααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...