Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Η ερώτηση:

Το σ/κ θα έχω τους μελλοντικούς κουμπάρους μου, την Κυριακή το μεσημέρι θα ψησουμε και το βραδύ θα τους βγάλουμε εξω για φαγητο. Το θέμα μου είναι το Σαββάτο απόγευμα προς βραδακι θα φάμε παλι στο σπιτιι. Λέω να κάνω πένες με κοτόπουλο και μανιτάρια πιτσεςνα φάνε και τα παιδιά κρεπες με κιμα και σαλάτες. Είναι καλά ή μοιάζουν πόλυ προχειρα; θα μπορουσα να προσθέσω κάτι που να ταιριάζει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού έχει μακαρονάκια με κόκκινη σάλτσα.

Χτες το απόγευμα έγινε και η παράσταση του μικρούλη μου! Όλα ήταν πολύ όμορφα! Συγκινήθηκα λίγο αλλά έχω βελτιωθεί σε σχέση με προηγούμενες φορές!!!! Ο μικρός ήταν ντυμένος κυνηγός και δεν ήθελε με τίποτα να βγάλει την στολή του όταν τελείωσε η παράσταση και κυκλοφορούσαμε χτες στους δρόμους της Αθήνας με την στολή!

Παώ να διαβάσω τα νέα σας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Σήμερα έκανα βλήτα με κολοκυθάκια βραστά και θα τηγανίσω σαρδέλες, όταν έρθει ο σύζυγος... θυμάμαι το άλλο αγόρι της παρέας, όχι ο Νίκος, που μου είχε προτείνει να βάλω αλάτι στα ψάρια, ώστε να φύγει η υγρασία και να τα αλευρώσω με σιμιγδάλι και αλεύρι μαζί... αυτό σκέφτομαι να κάνω...ελπίζω να τα θυμάμαι καλά.

Πως έγιναν τηγανιτές οι σαρδέλες? Για να είμαι ειλικρινής τις κάνουμε μόνο ψητές!

Αγγελική χαίρομαι πολύ για σένα!:D τα παιδάκια σου είναι φοβερά! πάντα τέτοια σου εύχομαι!

Να είσαι καλά Νινάκι μου!

Δεν ξέρω αν είδατε χτες το παιχνίδι, αλλά εγώ ξενύχτησα τελικά και αποζημιώθηκα:D .. τι φοβερό θέαμα! και μας έκαναν τόσο υπερήφανους! με βλέπω την Κυριακή να τρέχω ξημερώματα να γιορτάζω έξω... όπως πριν μερικά χρόνια... οι στιγμές που είχα ζήσει τότε στο euro θα μου μείνουν αλησμόνητες...άντε καλή μας τύχη!

Εγώ καθόμουνα στον υπολογιστή εκείνη την ώρα και επειδή το έβλεπε όλη η γειτονιά αλλά και ο άντρας μου με την κόρη μου ήταν σαν να το έβλεπα κι εγώ!!! Στα γκολ δε δεν το συζητώ, ήταν σα να ήμουν στο γήπεδο!!! Πως δεν ξύπνησε ο μικρός με τόσο πανικό αναρωτιέμαι!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Αγγελικη μου παντα τετοια να ακους για τα παιδακια σου και μακαρι να ζησουμε ολες τετοιες στιγμες!

Αχ βρε Τζενη τι ωραια που θα χαλαρώσεις απο το μαγειρεμα τουλαχιστον! Αντε να ξεκουραστεις λιγακι. Αδεια θα παρεις τον Αυγουστο;

Ρικολα χαιρομαι που ολα πανε καλά με την αλλεργια του μικρου. Αρχισαν κι οι τουμπες ε;

Μομμι πολυ ωραια ιδεα αυτη με τα κιμαδοπιτακια. Πρεπει να τη βαλω στο προγραμμα.

Εβιρι κατι λεγαμε για σεισμολογους στη δουλεια, διαβασα για τον οδοντιατρο της Αγγελικης, μιλησαμε ουτε κι εγω ξερω ποσες φορες οτι η μικρη δεν τρωει -ε δεν θελει και πολυ στον υπνο μου τα συνδυασα ολα και τα εκανα αχταρμα. (Καταλαβα βρε οτι αστειευεσαι).

Νινα πως ηταν τελικα οι σαρδελες με τη συμβουλη του Δημητρη;

Εγω δεν τον ειδα τον αγωνα αλλα ουτε και καταλαβα τιποτα γιατι κοιμομουν (κι οταν κοιμαμαι ουτε κομπρεσερ δεν με ξυπναει-κυριολεκτικα γιατι εχει συμβει). Παντως συμφωνω απολυτα με την Ιωαννα κι εχω εκνευριστει παρα πολυ που ασχολουμαστε ποσο κοστιζει ενα εισιτηριο για τη Βραζιλια τη στιγμη που εχουμε 1,5 εκ ανεργους, πόσους χιλιαδες απληρωτους εργαζομενους κλπ.

Για σημερα εφτιαξε η γιαγια φασολακια λαδερα απο χτες το απογευμα οταν ειχα βγαλει τα μικρα βολτα. Σημερα λεω μολις παω σπιτι να φτιαξω το μωσαικο και γεμιστα για 2 μερες. Ευχαριστω για τη συμπαρασταση για το θεμα της μεταθεσης. Το εχω παρει πια αποφαση. Απλα δεν ξερω πως να το οργανωσω με τους παππουδες (αυτοςυ εννοουσα Εβιρακι) γιατι το χειμωνα δεν τους σηκωνει εδω το κλιμα αλλα δεν ακουνε κιολας. Θελω να συζητησω και καποια θεματα με τον αντρα μου απο κοντα αλλα με ενα ΣΚ που ερχεται και κρεμονται τα παιδια επανω του ειναι δυσκολο. Όταν παρει με το καλό την αδεια του θα το κοιταξουμε.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα από την καυτή Αθήνα! τι ζέστη είναι αυτή σήμερα?!

Μόλις έψησα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και έκανα και ένα ραβανί μαζί... λέω να το συνοδεύω με το παγωτό βανίλια, που έχω φτιάξει... Νίκο σου βάζω ιδέες μήπως?;):)

Παρεακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Να μαι και εγω!!!!!!!!!!!!

Ειμαστε μια χαρα απλα δε σας προλαβαινω!!!!!!!!!!

Εχουν ξεκινησει κιολας και ερχονται φιλοι μας απο τα ξενα....οποτε δε μενει και πολυ ελευθερος χρονος!!!

Δυστυχως σας εχω διαβασει λιγο και στα πεταχτα το μονο που μου εχει μεινει και στεναχωρηθηκα πολυ ειναι γι ατη μεταθεση της Φωτεινης!!! ¨

Ο μικρος μας μεγαλωνει!!!Σημερα γυρισε για πρωτη φορα μονος του απο ανασκελα μπρουμητα και το αναποδο!!!!Πολυ περηφανη χαζομαμα!!!!Με την αλλεργια του παμε πολυ καλυτερα!!!!

σας φιλω ολους!!!!

Μου εχετε λειψει!!!! και εσύ μας έλειψες! να περνάς καλά:P

Καλο βραδυ!!!

...συνεχιζω

Εβιρι αγαπημένο φαγητό το σπανακοριζο.

Ρικολα μπράβο στο μικρουλι σου για ολά και κυρίως για την αλλεργία. Και ο δικός μου είναι έτοιμος να γυρίσει, το παιδεύει ακόμη, τα μικρα μας έχουν ενα μήνα διάφορα.

Νικό εύγε για την δίαιτα, συνέχισε έτσι!

Ιωάννα έτσι είναι οπώς τα λες...για τα προβλήματα που μας προκάλεσαν οι πολιτικοί δε λέμε να κουνηθουμε, μονο για χάρες και πανυγηρια είμαστε. Καλη άδεια!

Νίνα έφυγε η ανηψουλα; πως περασατε; θα φύγει το Σάββατο... περνάμε πολύ ωραία! έχω ξεφύγει λίγο από το πρόγραμμα μου, αλλά δε πειράζει... είναι ωραία αλλαγή:D

Κορίτσια και αγόρι θα επανελθω με ερωτηση..

Προς το παρόν φιλια πόλλα σε ολους.

Η ερώτηση:

Το σ/κ θα έχω τους μελλοντικούς κουμπάρους μου, την Κυριακή το μεσημέρι θα ψησουμε και το βραδύ θα τους βγάλουμε εξω για φαγητο. Το θέμα μου είναι το Σαββάτο απόγευμα προς βραδακι θα φάμε παλι στο σπιτιι. Λέω να κάνω πένες με κοτόπουλο και μανιτάρια πιτσεςνα φάνε και τα παιδιά κρεπες με κιμα και σαλάτες. Είναι καλά ή μοιάζουν πόλυ προχειρα; θα μπορουσα να προσθέσω κάτι που να ταιριάζει;

Εμένα μου φαίνονται πολύ καλά... ίσως θα έκανα κάποια διαφορετική σαλάτα από χωριάτικη, που φαντάζομαι θα κάνεις... για παράδειγμα ταμπουλέ, που είναι εύκολη και δροσερή.

Εβιράκι καλώς να ορίσεις στην πατρίδα! ελπίζω να καταφέρουμε να βρεθούμε πάλι:P

Αγγελική και ο άντρας μου παραξενεύτηκε όταν του είπα θα τις κάνω τηγανιτές... αλλά ήταν πολύ ωραίες... ίσως βοήθησαν και τα μικρά κολπάκια του συνμάγειρα μας:D

Διαφημίσεις

Εβιράκι μου περιμένω πως και πως να έρθεις Ελλάδα και να τα πούμε από κοντα!

Για το ποδόσφαιρο χαρηκα και ταυτόχρονα στεναχωρηθηκα πολυ γιατι ο κοσμος μονο γι αυτα σηκωνεται απο τον καναπε αλλα οταν πρεπει να βγουμε ολοι εξω να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας ειναι αφαντοι. Τι νοημα εχει να βγω να γιορτασω οταν αυτοι θα παρουν τη δοξα και το χρημα κι εμεις τίποτα?

Δεν έχεις άδικο!

Αγγελικη συγχαρητηρια για την κορη σου!

Ευχαριστώ Ιωαννίτσα! Και στα παιδάκια σου εύχομαι!

Συγνωμη που δεν μπορω να σχολιασω τα γραφομενα σας αλλά ερχεται ο αντρας μου απο τη δουλειά και παω να του ετοιμασω να φαει, ελιωσε ο καημένος στη ζεστη.

Α! Όλα κι όλα! Μας φτύνεις για τον άντρα σου? Τς τς τς! :tongue:

Σημερα φάγαμε μια απλη μακαροναδα με κοκκινη σαλτσουλα κι εχτες ρολο κιμα στο φουρνο.

Την Παρασκευή παιρνω αδεια! Καληνύχτα σας!

θα πάς κάπου ή θα ριλαξάρεις, λέμε τώρα, στο σπίτι?

Καλησπέρα στην παρέα!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου καλύτερα είμαι σε όλα. Μόνο λίγος βήχας έμεινε ακόμα! Βρε και χωρίς μύτη πάλι θα το μύριζα τέτοιος λαίμαργος που είμαι :tongue: ΤΙ ΣΟΥ ΠΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥς ΒΑΘΜΟΥΣ;;;;;

Μου είπες , δεν μπορώ να πω...

Τώρα τα δικά μου.

Η δίαιτα πάει καλά και έχω πάρει απο την ΕΒΙΡΙ μας κάποια τιπς ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ!! Εγώ το χω πει αυτή η γυναίκα είναι ΘΗΣΑΥΡΟΣ από μόνη της.

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!

Γενικά δεν έχω ιδιαίτερα νέα όλα ήσυχα και εκδοτικά προχωράμε με την επιμέλεια ακόμα. Σήμερα είχα πίτσα (έτοιμη όμως κατεψυγμένη) και για αύριο θα πάω μια βόλτα απ τους θησαυρούς να αποφασίσω τι θα κάνω.Ξέρετε τι μου χει λείψει πολύ; εκμέκ...με κανταίφι....πω πω θεε μου. φιλιά πολλά

Εκμέκ κανταίφι είναι το αγαπημένο του μπαμπά μου! Ο οποίος σημειωτέον δεν τρώει γλυκα!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Βρε καλώς το το κορίτσι!

Εχουν ξεκινησει κιολας και ερχονται φιλοι μας απο τα ξενα....οποτε δε μενει και πολυ ελευθερος χρονος!!!

Αν είναι ευχάριστες επισκέψεις τότε χαλάλι που χάθηκες!!!

Ο μικρος μας μεγαλωνει!!!Σημερα γυρισε για πρωτη φορα μονος του απο ανασκελα μπρουμητα και το αναποδο!!!!Πολυ περηφανη χαζομαμα!!!!Με την αλλεργια του παμε πολυ καλυτερα!!!!

Και για πόσα ακόμη έχεις να νιώσεις περήφανη!!!

σας φιλω ολους!!!!

Μου εχετε λειψει!!!!

Καλο βραδυ!!!

Φιλιά και σε σένα!

Αγγελική συγχαρητήρια για την κορούλα σου! Μπράβο στο παιδί! Φαντάζομαι συγκίνηση στο γιο, εγώ μόνο που σκέφτομαι ότι κάποτε θα πάω να τον δω να λέει ποίημα ήδη κλαίω...

Έχω ρίξει κλάμα εδώ και 12 χρόνια!!!! Φέτος μπορώ να πω ότι βελτιώθηκα!!!!

Η ερώτηση:

Γιά βράδυ τα βρίσκω μία χαρα! Τι άλλο πιά???

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού έχει μακαρονάκια με κόκκινη σάλτσα.

Χτες το απόγευμα έγινε και η παράσταση του μικρούλη μου! Όλα ήταν πολύ όμορφα! Συγκινήθηκα λίγο αλλά έχω βελτιωθεί σε σχέση με προηγούμενες φορές!!!! Ο μικρός ήταν ντυμένος κυνηγός και δεν ήθελε με τίποτα να βγάλει την στολή του όταν τελείωσε η παράσταση και κυκλοφορούσαμε χτες στους δρόμους της Αθήνας με την στολή!

Παώ να διαβάσω τα νέα σας...

αγγελική μου τι καλός ο μικρός σου!!!

Διαφημίσεις

Αγγελική η ποσότητα είναι οκ απλα ρώτησα μήπως μοιάζουν πόλυ πρόχειρα. Με βολευουν όμως αφάνταστα με τα μωρά...

Πάντως αν ήμουν εγώ στην θέση τους θα τα έβρισκα εξαιρετικά ολα!!!!Και καθόλου πρόχειρα!!! ;)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κι απο μενα. Παλευω να μη χαθώ, μου λειπετε βρε! Σημερα φαγαμε κεφτεδακια με πατατες. Βρε παιδια πονάνε οι καρποι μου και στον εναν εχω πεταχτει ενα καρουμπαλακι, τι ειναι παλι αυτό?

αχ παλι τσιμπησα ενα κιλακι, οταν κάθομαι τοβραδυ θελω να τρωω.

χαίρομαι που ειστε ολοι καλα.

η σμουρφιτα που ειναι οεο?

αντε νικο περιμένουμε το βιβλιο σου.

διακοπές θα παμε 5 μερες στη φοινικουντα αλλα θα φύγουμε την αλλη Κυριακή στις 6 του μηνα.

Σας φιλω ολους!

Καλησπέρα στην παρέα,

Τι κάνετε? δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω κ πριν το ΣΚ δε με βλεπω γιατι έχω πλήξει τρέλα με τη δουλεια, έχουμε και τα "αφεντικά" απο τα κεντρικά αυτες τις μέρες κ που χρόνος...

Απο φαγητά εύκολα πράγματα αυτη την εβδομάδα. Φασολάκια (έστειλε φρέσκα η μάνα απο το χωριο, άλλο πράγμα ρε παιδι μου...). Λαζάνια με κιμά κ λίγες φακές για αύριο.

Να περνάτε καλα, θα σας "δώ" τις επόμενες μέρες που θα ηρεμήσω λιγο.

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα το μενού είχε ψαράκι με πατάτες.

Για το ποδόσφαιρο χαρηκα και ταυτόχρονα στεναχωρηθηκα πολυ γιατι ο κοσμος μονο γι αυτα σηκωνεται απο τον καναπε αλλα οταν πρεπει να βγουμε ολοι εξω να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας ειναι αφαντοι. Τι νοημα εχει να βγω να γιορτασω οταν αυτοι θα παρουν τη δοξα και το χρημα κι εμεις τίποτα?

Μωρέ πόσο δίκιο έχεις!!!!

Καλησπέρα στην παρέα!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου καλύτερα είμαι σε όλα. Μόνο λίγος βήχας έμεινε ακόμα!

Ευτυχώς που δεν κράτησε πολύ το κρυολόγημα.

Γενικά δεν έχω ιδιαίτερα νέα όλα ήσυχα και εκδοτικά προχωράμε με την επιμέλεια ακόμα.

Το ευχάριστο είναι ότι προχωράει η δουλειά σου.

Καλώς τη Ρίκολα.

Τότε κάνεις πολύ καλά που διαθέτεις το χρόνο σου στους καλεσμένους και φιλοξενούμενούς σου. Δεν το συζητάμε.

Ο μικρος μας μεγαλωνει!!!Σημερα γυρισε για πρωτη φορα μονος του απο ανασκελα μπρουμητα και το αναποδο!!!!Πολυ περηφανη χαζομαμα!!!!

χαχα το μωρούλι, από 'δω και πέρα κάθε βδομάδα θα βλέπεις καινούργια πράγματα.

Με την αλλεργια του παμε πολυ καλυτερα!!!!

Επιτέλους μωρέ το παιδάκι να ηρεμίσει κι εκείνο κι εσείς.

Μου εχετε λειψει!!!!

Κι εμάς Ρίκολα.

Σήμερα τρώμε μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ και ρυζάκι.

Ωραίο φαγητό είχατε.

Η ερώτηση:

Το μενού σου μου φαίνεται εξαιρετικό. Δεν είναι καθόλου πρόχειρο ούτε και λίγο, αντιθέτως είναι πολύ γενναιόδωρο. Στη θέση σου δε θα πρόσθετα τίποτα, ίσως το πολύ πολύ μόνο λίγο τυράκι για όποιον θέλει περισσότερο απ' αυτό που θα έχει η πίτσα, εκτός αν το εννοείς και δεν το έχεις αναφέρει. Αλλά ακόμα και χωρίς τυρί το βρίσκω ωραίο και πλούσιο το μενού.

Μπράβο βρε Αγγελική, να τον χαίρεσαι. Σύμφωνα με τη στολή θα πρέπει να ήταν ωραία η παράσταση και το θέμα που διάλεξε η δασκάλα.

Εβιρι κατι λεγαμε για σεισμολογους στη δουλεια, διαβασα για τον οδοντιατρο της Αγγελικης, μιλησαμε ουτε κι εγω ξερω ποσες φορες οτι η μικρη δεν τρωει -ε δεν θελει και πολυ στον υπνο μου τα συνδυασα ολα και τα εκανα αχταρμα.

χαχα

Μόλις έψησα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και έκανα και ένα ραβανί μαζί... λέω να το συνοδεύω με το παγωτό βανίλια, που έχω φτιάξει... Νίκο σου βάζω ιδέες μήπως?;):)

Άνθρωπέ μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Εβιράκι καλώς να ορίσεις στην πατρίδα! ελπίζω να καταφέρουμε να βρεθούμε πάλι:P

Σ' ευχαριστώ Νίνα μου. Θα τα καταφέρουμε.

Εβιράκι μου περιμένω πως και πως να έρθεις Ελλάδα και να τα πούμε από κοντα!

Κι εγώ το ίδιο.

Βρε παιδια πονάνε οι καρποι μου και στον εναν εχω πεταχτει ενα καρουμπαλακι, τι ειναι παλι αυτό?

Είναι γάγγλιο Ιωάννα. Συμβαίνει στους περισσότερους ανθρώπους από το πολύ γράψιμο ή τράβηγμα ή βάρος που σηκώνουν με αυτό το χέρι. Θέλει να μην το κουράζεις κι αν μπορείς να το έχεις με ένα τρόπο ακινησίας όπως είναι ο νάρθηκας σ' αυτές τις περιπτώσεις ή να το δέσεις με έναν ελαστικό επίδεσμο όχι σφιχτά, ώστε να περιορίσεις τις κινήσεις του.

Ο γιατρός ίσως να σου συστήσει το πενσέιντ. Είναι φάρμακο σε σταγόνες που κάνεις επάλειψη στην περιοχή του καρπού.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...