Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα! Ξεκινησαν οι ζέστες στα μερη σας;

Εβιρι να σου πω την αλήθεια κατι τετοιο σκέφτηκα κι εγω για τις γαριδες αλλά φανταστηκα οτι ημουν υπερβολικη. Με τις καραβιδες οταν τις βλεπω εχω τετοιο θεμα - μπλιαχ.

Τζενακι με εβαλες στο τριπακι να κανω κι εγω μωσαϊκο αν και δεν το εχω πετυχει ποτε ως τωρα.

Αγγελικη τελικα τι εκανες πηγες οδοντιατρο;

Νινα καλες βουτιες! Ποιος σε πιανει τωρα! Για την Αρετη δικιο εχεις.

Μομμι μπραβο για τα κιμαδοπιτακια! Εβαλες δηλαδη στο φυλλο τον κιμα κανονικα και τα έψησες; Δεν εκανες κατι άλλο ιδιαιτερο;

Ρικολα, Ιωαννα, Νικο, Δημητρη, Στρουμφιτα κι οποιον αλλο ξεχναω πως ειστε;

Χτες το ιμαμ δεν ηταν και πολυ καλό. Μαλλον με το ξαναζεσταμα ψηθηκε παραπανω. Φυσικα η μικρη δεν το αγγιξε αλλα δεν ηθελε και τα μακαρονια που της ειχε η γιαγια! Για σημερα θα φτιαξει η γιαγια μπιφτεκια με λουκανικα στο φουρνο εχουμε κανονισει γιατι εγω επρεπε να κανω κατι αλλο το απογευμα και δεν προλαβα. Εν τω μεταξυ συζηταμε καθε μερα τοσο πολυ για το θεμα της αφαγιας της κορης που σημερα εβλεπα στον υπνο μου οτι συζητουσα αυτο το θεμα με εναν οδοντιατρο κι εναν σεισμολογο που ειχα συναντηθει!!!!!!!! (ξερω δεν παω καλά)

Τελικα εμαθα οτι η μεταθεση ακυρωθηκε οριστικα και δεν μπορω να κανω τιποτα για να αλλαξει αυτο. Οπότε παλι καλά που προλαβα κι εκανα κι εδω αιτησεις για τη μικρη. Τωρα μενει να σκεφτω τι θα κανω για το χειμωνα με τον μπομπιρα και τα μεγαλα παιδια που ειναι μαζι μου.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα!

αχ βρε Φωτεινη μου τι κριμα ... θα τα καταφερεις με ολα κοριτσακι ειμαι σιγουρη κ που ξερεις δοκιμαζεις παλι αργοτερα να ξανακανεις παλι αιτηση για μεταθεση. Μπορει να ειναι τυχερη η επομενη φορα!

Σε καταλαβαινω απολυτα κοριτσι, εγω δεν νπορω να κοιμηθω βλεπω εφιαλτες με την δουλεια..

Εβιρακι τωρα καταλαβα τι παιζει με την νηστεια!! Αντε με το καλο να ερθεις!

Δεν εχεις κ αδικο για τις καραβιδες-κατσαριδες!!!

Αγγελικη κ εγω τωρα που θα παει ο μεγαλος στο χωριο αυτο το συστημα θα ακολουθησω. θα μαγειρευω για δυο μερες κ τελος! Αρα καθε Δευτερα κ Τεταρτη αφου μαλλον παρασκευη θα φευγουμε! χαχαχα

Νινακι με εβαλες στο τρυπακι να κανω μουσακα! κ εγω ετσι τον κανω τα ψηνω ολα στον αερα κ γινεται πολυ ελαφρυς!

Χτες γυρισα 10:30 το βραδυ κ εννοειται δεν μαγειρεψα τιποτα.Εχει μεινει παστιτσιο απο το Σαββατο να φανε τα παιδια.

Για αυριο λεω να κανω γεμιστα.

Καλησπέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα δεν πήγα δουλειά καθώς πήρε η κόρη μου βαθμούς. Τι να πω, για άλλη μιά φορά έφυγα από το σχολείο γεμάτη περηφάνια και συγκίνηση για το κοριτσάκι μου! ¨Ολοι, μα όλοι οι καθηγητές της μου λέγανε τα καλύτερα κι εγώ βούρκωνα! Κι εκείνη όμως χάρηκε καθώς είδε πως οι κόποι της ανταμείφθηκαν! Ειδικά στα μαθηματικά που είχαν σοβαρό θέμα με τον προηγούμενο καθηγητή...

Εύχομαι και τα δικά σας παιδάκια να σας χαρίσουν τέτοιες όμορφες στιγμές!

Το απόγευμα έχει και την παράστασή του ο μικρούλης μου! Άλλη συγκίνηση από εκεί...

Θα σας πω τα νέα της παράστασης αύριο...

Σήμερα έφτιαξα ομελέτα με πατατούλες και χωριάτικη σαλατούλα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Να ΄μαι και εγώ:D... καλησπέρες!

Σήμερα έκανα βλήτα με κολοκυθάκια βραστά και θα τηγανίσω σαρδέλες, όταν έρθει ο σύζυγος... θυμάμαι το άλλο αγόρι της παρέας, όχι ο Νίκος, που μου είχε προτείνει να βάλω αλάτι στα ψάρια, ώστε να φύγει η υγρασία και να τα αλευρώσω με σιμιγδάλι και αλεύρι μαζί... αυτό σκέφτομαι να κάνω...ελπίζω να τα θυμάμαι καλά.

Αγγελική χαίρομαι πολύ για σένα!:D τα παιδάκια σου είναι φοβερά! πάντα τέτοια σου εύχομαι!

Φωτεινή τελικά άκυρη η μετάθεση,ε?:( τι να πω? είσαι δυνατή όμως εσύ... δε σε φοβάμαι.... σκέφτεσαι μήπως μείνουν και οι δικοί σου το χειμώνα?

ggeny σκέφτομαι και εγώ να κάνω παστίτσιο... αρέσει και στην ανιψιά...που μάλλον θα φύγει το Σάββατο.

Δεν ξέρω αν είδατε χτες το παιχνίδι, αλλά εγώ ξενύχτησα τελικά και αποζημιώθηκα:D .. τι φοβερό θέαμα! και μας έκαναν τόσο υπερήφανους! με βλέπω την Κυριακή να τρέχω ξημερώματα να γιορτάζω έξω... όπως πριν μερικά χρόνια... οι στιγμές που είχα ζήσει τότε στο euro θα μου μείνουν αλησμόνητες...άντε καλή μας τύχη!

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Την Παρασκευή έφτιαξα ζυμαρικά με λαχανικά, το Σάββατο αγκινάρες με πατάτες αυγολέμονο από τις οποίες κράτησα χωριστά για μένα με αλευρολέμονο έφτιαξα κι ένα χόμους για ορεκτικό και το βράδυ ο Έβιρος έψησε μεζεδάκια κοτόπουλου. Την Κυριακή μαγείρεψα μπιφτέκια με κριθαράκι στο φούρνο από το οποίο περίσσεψε και για σήμερα. Για μένα έφτιαξε γαρίδες στο φούρνο καθώς αδυνατώ να τις αγγίξω με το χέρι κι εγώ συμπλήρωσα με τονοσαλάτα το μενού.

Ωραίο μενου μπράβο........!!!!!

Αυτό που λες είναι που λειτουργεί αρνητικά σε μας τους ενήλικες. Όσο ήμασταν παιδιά με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο οι γονείς μας μας συγκρατούσαν στο φαγητό ή μας έλεγαν να τρώμε (εμένα μου έλεγαν να τρώω γιατί είχα το παρατσούκλι του "κολλημένου" από την αδυναμία).

Τώρα που έχουμε τα ηνία δεν έχουμε το σθένος να επιβληθούμε στον εαυτό μας και να δείχνουμε αυτοσυγκράτηση στις ατασθαλείες. Αυτό είνα που φταίει πάνω απ' όλα. Επειδή κάνουμε ό,τι θέλουμε παραστρατούμε, ενώ αν είχαμε κάποιον να βαράει λίγο το βούρδουλα ίσως να τα καταφέρναμε καλύτερα.

Αυτό είναι το δικό μου συμπέρασμα.

Έχεις απόλυτο δίκιο βρε Έβιρι......κοίτα και πιο μεγάλη σε ηλικία από 25-35 είχα την άνεση να πώ, δεν είχα άγχος, υποχρεώσεις....μου κάνει εντύπωση που για 6 μήνες ημουν στρατιωτάκι και δεν χάλαγα τη διατροφή για τίποτα, ούτε έναν κόκο ζάχαρης δεν εβαζα στο στόμα μου!!!!!! Πήγαινα σε διαιτολόγο και ότι μου έλεγε το ακολουθούσα κατά γράμμα.......τώρα με το μόλις στεναχωρηθώ λιγάκι, τι κάνω :confused::confused::confused: μία σοκολατίτσα, ένα παγωτό (τώρα το καλοκαίρι) κάτι που να με ηρεμήσει....

Τέλος πάντων υγεία και προσπάθεια!!!:roll::roll:

Διαφημίσεις

Μομμι μπραβο για τα κιμαδοπιτακια! Εβαλες δηλαδη στο φυλλο τον κιμα κανονικα και τα έψησες; Δεν εκανες κατι άλλο ιδιαιτερο;

Γειά σου Φωτεινή,

πολύ ζέστη κι από εδώ.......ψηνόμαστε σήμερα!!!!!!

Λοιπόν για τα κιμαδοπιτάκια......είχα στην κατάψυξη ζύμη από πίτσα (αυτή με την sprite). Την ξεπάγωσα και έκοβα μικρά μπαλάκια, τα άνοιγα σε μικρές πιτούλες έβαζα μέσα τη γέμιση του κιμά και το έκλεινα σαν πουγκάκι. Η ζύμη κολάει λίγο στα χέρια, αλλά έβαζ λίγο λαδάκι πριν πιάσω το ζυμάρι και έτσι είναι καλύτερα. Τα έβαλα σε λαδόκολα, φούρνο προθερμασμένο για 20-30 λεπτάκια στους 170 (είναι δυνατός ο φούρνος)

Δεν ξέρω αν είδατε χτες το παιχνίδι, αλλά εγώ ξενύχτησα τελικά και αποζημιώθηκα:D .. τι φοβερό θέαμα! και μας έκαναν τόσο υπερήφανους! με βλέπω την Κυριακή να τρέχω ξημερώματα να γιορτάζω έξω... όπως πριν μερικά χρόνια... οι στιγμές που είχα ζήσει τότε στο euro θα μου μείνουν αλησμόνητες...άντε καλή μας τύχη!

Εμένα με ξυπνησαν φωνές από τη γειτονιά και το πάνω σπίτι όταν εβαλαν το γκόλ οι αντίπαλοι..........έτσι είδα και το 2ο γκολ της Ελλάδας....

:):):):):):)

Γεια σας κι από μένα.

Σήμερα έφτιαξα λεμονάτο σπανακόρυζο και φακές για την Εβιρίνα επειδή ξέρω ότι δεν τρώει το δικό μας.

Εβιρι να σου πω την αλήθεια κατι τετοιο σκέφτηκα κι εγω για τις γαριδες αλλά φανταστηκα οτι ημουν υπερβολικη. Με τις καραβιδες οταν τις βλεπω εχω τετοιο θεμα - μπλιαχ.

Ναι βρε πώς μου έχει κολλήσει έτσι.!!!!!! Εγώ όλα αυτά τα έχω ονομάσει τέρατα της θάλασσας.

Εν τω μεταξυ συζηταμε καθε μερα τοσο πολυ για το θεμα της αφαγιας της κορης που σημερα εβλεπα στον υπνο μου οτι συζητουσα αυτο το θεμα με εναν οδοντιατρο κι εναν σεισμολογο που ειχα συναντηθει!!!!!!!! (ξερω δεν παω καλά)

Από παιδίατρο μέχρι σεισμολόγο την πήγες;

(Αστειεύομαι)

Τελικα εμαθα οτι η μεταθεση ακυρωθηκε οριστικα και δεν μπορω να κανω τιποτα για να αλλαξει αυτο.

Τώρα με στενοχωρείς. Κρίμα.

Οπότε παλι καλά που προλαβα κι εκανα κι εδω αιτησεις για τη μικρη. Τωρα μενει να σκεφτω τι θα κανω για το χειμωνα με τον μπομπιρα και τα μεγαλα παιδια που ειναι μαζι μου.

Ποια άλλα παιδιά τους γονείς σου εννοείς;

Εβιρακι τωρα καταλαβα τι παιζει με την νηστεια!! Αντε με το καλο να ερθεις!

Σ' ευχαριστώ Τζενάκι κι ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να συναντηθούμε.

Δεν εχεις κ αδικο για τις καραβιδες-κατσαριδες!!!

Αν δεν τις έβλεπα ψόφιες θα τις ψέκαζα με κατσαριδοκτόνο.

Χτες γυρισα 10:30 το βραδυ κ εννοειται δεν μαγειρεψα τιποτα.

Τέτοια ώρα ούτε να φας δε θέλεις, πόσο μάλλον να μαγειρέψεις.

Σήμερα δεν πήγα δουλειά καθώς πήρε η κόρη μου βαθμούς. Τι να πω, για άλλη μιά φορά έφυγα από το σχολείο γεμάτη περηφάνια και συγκίνηση για το κοριτσάκι μου! ¨Ολοι, μα όλοι οι καθηγητές της μου λέγανε τα καλύτερα κι εγώ βούρκωνα! Κι εκείνη όμως χάρηκε καθώς είδε πως οι κόποι της ανταμείφθηκαν! Ειδικά στα μαθηματικά που είχαν σοβαρό θέμα με τον προηγούμενο καθηγητή...

Πολλά, πολλά, πολλά, πολλά συγχαρητήρια για άλλη μια φορά. Είμαστε κι εμείς περήφανες που η κόρη της φίλης μας είναι αστέρι.

Εύχομαι και τα δικά σας παιδάκια να σας χαρίσουν τέτοιες όμορφες στιγμές!

Ευχαριστούμε πολύ Αγγελική μου.

Το απόγευμα έχει και την παράστασή του ο μικρούλης μου! Άλλη συγκίνηση από εκεί...

Καλή επιτυχία στην παράσταση και πάντα να καμαρώνεις και τα δύο παιδιά.

Σήμερα έκανα βλήτα με κολοκυθάκια βραστά και θα τηγανίσω σαρδέλες, όταν έρθει ο σύζυγος... θυμάμαι το άλλο αγόρι της παρέας, όχι ο Νίκος, που μου είχε προτείνει να βάλω αλάτι στα ψάρια, ώστε να φύγει η υγρασία και να τα αλευρώσω με σιμιγδάλι και αλεύρι μαζί... αυτό σκέφτομαι να κάνω...ελπίζω να τα θυμάμαι καλά.

Ωραίο φαγητό έχεις Νίνα. Τα πεθύμησα πολύ τα μικρά ψαράκια.

Συγχαρητήρια πολλά στην Εθνική μας.

Κι εμείς το είδαμε εδώ. Ευτυχώς που για μας είναι μια ώρα νωρίτερα όλα τα προγράμματα στην τηλεόραση και γλιτώσαμε το πολύ ξενύχτι.

Γινόταν χαμός από κόρνες και σημαιάκια σε ελληνικά αυτοκίνητα που περνούσαν στο δρόμο. Σίγουρα νωρίτερα είχαν μαζευτεί σε μια κεντρική καφετέρια της περιοχής και πανηγύριζαν μαζί. Τους είχα δει στον πρώτο αγώνα που είχαμε χάσει με 3-0.

Μέχρι και το δρόμο κλείνουν όταν γιορτάζουν όλοι μαζί.

Τέλος πάντων υγεία και προσπάθεια!!!:roll::roll:

Ναι μόνο αυτό τελικά.

Καλησπερα κοριτσια! Τ αγορια της παρεας χαθηκαν? Στη δουλεια πλεον ειναι πολυ δυσκολο να γραψω και μετα δεν προλαβαίνω.

Για το ποδόσφαιρο χαρηκα και ταυτόχρονα στεναχωρηθηκα πολυ γιατι ο κοσμος μονο γι αυτα σηκωνεται απο τον καναπε αλλα οταν πρεπει να βγουμε ολοι εξω να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας ειναι αφαντοι. Τι νοημα εχει να βγω να γιορτασω οταν αυτοι θα παρουν τη δοξα και το χρημα κι εμεις τίποτα?

Αγγελικη συγχαρητηρια για την κορη σου!

Συγνωμη που δεν μπορω να σχολιασω τα γραφομενα σας αλλά ερχεται ο αντρας μου απο τη δουλειά και παω να του ετοιμασω να φαει, ελιωσε ο καημένος στη ζεστη.

Σημερα φάγαμε μια απλη μακαροναδα με κοκκινη σαλτσουλα κι εχτες ρολο κιμα στο φουρνο.

Την Παρασκευή παιρνω αδεια! Καληνύχτα σας!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στην παρέα!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου καλύτερα είμαι σε όλα. Μόνο λίγος βήχας έμεινε ακόμα! Βρε και χωρίς μύτη πάλι θα το μύριζα τέτοιος λαίμαργος που είμαι :tongue: ΤΙ ΣΟΥ ΠΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥς ΒΑΘΜΟΥΣ;;;;;

ΦΩΤΕΙΝΗ μου και εγώ δεν τις θέλω τις καραβίδες...ούτε τον αστακό...και αυτό που το μαγειρεύουν ζωντανό πολύ με χαλάει να σου πω...άσε που όλα αυτά τα πλάσματα....δεν ξέρω...μουστάκια,κεραίες, μου θυμίζουν κατσαρίδες και αηδιάζω :mad: χαχα σεισμολόγο βρε Φωτεινή; χαχα

Καλησπέρα και από μένα χρυσοχέρες Νινα και ggeny!

Ρικολα καλά είσαι;

Καστερακι μπορεί να το χει το παιδί πιάσει και η ζέστη και να μην πεινάει. Γενικά όταν κανει ζέστη τόσο πολύ δεν πολυτρώνε.

ΙΩΑΝΝΑ,MOMMI,smurfita και όποιον ξεχνάω την καλησπέρα μου

Τώρα τα δικά μου.

Η δίαιτα πάει καλά και έχω πάρει απο την ΕΒΙΡΙ μας κάποια τιπς ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ!! Εγώ το χω πει αυτή η γυναίκα είναι ΘΗΣΑΥΡΟΣ από μόνη της. Γενικά δεν έχω ιδιαίτερα νέα όλα ήσυχα και εκδοτικά προχωράμε με την επιμέλεια ακόμα. Σήμερα είχα πίτσα (έτοιμη όμως κατεψυγμένη) και για αύριο θα πάω μια βόλτα απ τους θησαυρούς να αποφασίσω τι θα κάνω.Ξέρετε τι μου χει λείψει πολύ; εκμέκ...με κανταίφι....πω πω θεε μου. φιλιά πολλά

Παρεακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Να μαι και εγω!!!!!!!!!!!!

Ειμαστε μια χαρα απλα δε σας προλαβαινω!!!!!!!!!!

Εχουν ξεκινησει κιολας και ερχονται φιλοι μας απο τα ξενα....οποτε δε μενει και πολυ ελευθερος χρονος!!!

Δυστυχως σας εχω διαβασει λιγο και στα πεταχτα το μονο που μου εχει μεινει και στεναχωρηθηκα πολυ ειναι γι ατη μεταθεση της Φωτεινης!!! ¨

Ο μικρος μας μεγαλωνει!!!Σημερα γυρισε για πρωτη φορα μονος του απο ανασκελα μπρουμητα και το αναποδο!!!!Πολυ περηφανη χαζομαμα!!!!Με την αλλεργια του παμε πολυ καλυτερα!!!!

σας φιλω ολους!!!!

Μου εχετε λειψει!!!!

Καλο βραδυ!!!

Kαλημέρα!!!

Σήμερα τρώμε μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ και ρυζάκι.

Μομμι έχω κι εγώ έτοιμη ζύμη σαν τη δική σου στην κατάψυξη και θα τα κάνω όπως και εσύ, τέλεια ιδέα μου έδωσες;)

Φωτεινη τί κρίμα για την μετάθεση...ακόμη αναρωτιέμαι πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, πρώτη φορά το ακούω.

Αγγελική συγχαρητήρια για την κορούλα σου! Μπράβο στο παιδί! Φαντάζομαι συγκίνηση στο γιο, εγώ μόνο που σκέφτομαι ότι κάποτε θα πάω να τον δω να λέει ποίημα ήδη κλαίω...

ξυπνησε το μωρό...θα επανέλθω

...συνεχιζω

Εβιρι αγαπημένο φαγητό το σπανακοριζο.

Ρικολα μπράβο στο μικρουλι σου για ολά και κυρίως για την αλλεργία. Και ο δικός μου είναι έτοιμος να γυρίσει, το παιδεύει ακόμη, τα μικρα μας έχουν ενα μήνα διάφορα.

Νικό εύγε για την δίαιτα, συνέχισε έτσι!

Ιωάννα έτσι είναι οπώς τα λες...για τα προβλήματα που μας προκάλεσαν οι πολιτικοί δε λέμε να κουνηθουμε, μονο για χάρες και πανυγηρια είμαστε. Καλη άδεια!

Νίνα έφυγε η ανηψουλα; πως περασατε;

Κορίτσια και αγόρι θα επανελθω με ερωτηση..

Προς το παρόν φιλια πόλλα σε ολους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...