Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα παιδια κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Επίσης Τζενάκι!

Αγγελικη να σας ζησει το βαφτιστηρη να τα χιλιασει!! λιγουρεφτηκα μοσχαρακι με πουρε μμμ

να είσαι καλά Τζενάκι! Κι εσύ να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!

Για σημερα εχουν μεινει λιγο απο ολα κ ετσι δεν μαγειρεψα , μονο λιγα κολοκυθακια εβρασα για σαλατα.

Μιά χαρα!

Μας εστειλε κ η μαμαμ τυροπιτα κ κλασικα κολοκυθολουλουδα γεμιστα ...αυτη η γυναικα ειναι να μην της πεις πως σου αρεσει κατι θα στο φτιαχνει μεχρι να το σιχαθεις.αρεσουν τα κολοκυθολουλουδα στον μικρο κ με την πρωτη ευκαιρια που θα παμε η θα ερθει εδω καποιος φτιαχνει κ στελνει ... ελεος! Φωτεινη να την γνωρισω στην μαμα σου

Μπράβο στην μανούλα σου αν και το παρακάνει!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ασε Αγγελικη τωρα το Σκ πρωτα ο Θεος καλα να ειμαστε λεω να παω πανω τον μεγαλο να διακοπαρει, εκει να δεις !ολη μερα στην κουζινα τηνβγαζει γιατι φτιαχνει ενα σωρο για να εχει επιλογες το παιδι με αποτελεσμα τοκαημενο να μπερδευεται κ να μην τρωει τιποτα.εκει να δεις αγχος κ πανηγυρι! πολλα φαγητα που ο μικρος τσακιζει, η ιδια δεν τα πολυσυμπαθει η θεωρει πως δεν θα τα φαει κ καθεται κ φτιαχνει κ αλλα φαγητα εξτρα κλπκλπ .

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Την Παρασκευή έφτιαξα ζυμαρικά με λαχανικά, το Σάββατο αγκινάρες με πατάτες αυγολέμονο από τις οποίες κράτησα χωριστά για μένα με αλευρολέμονο έφτιαξα κι ένα χόμους για ορεκτικό και το βράδυ ο Έβιρος έψησε μεζεδάκια κοτόπουλου. Την Κυριακή μαγείρεψα μπιφτέκια με κριθαράκι στο φούρνο από το οποίο περίσσεψε και για σήμερα. Για μένα έφτιαξε γαρίδες στο φούρνο καθώς αδυνατώ να τις αγγίξω με το χέρι κι εγώ συμπλήρωσα με τονοσαλάτα το μενού.

Από φαγητά έκανα πολλά και διάφορα... τι να πρωτοπώ? το καλό είναι ότι τρώει τα πάντα και θέλει πολύ να τρώει τα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά!

Με τόσες νοστιμιές και ποικιλία που φτιάχνεις Νίνα θα έφαγε πολύ καλά η ανηψιά σου, είμαι βέβαιη γι' αυτό.

Εβιρι δίκιο εχεις για το ρολο σαν βραστό γινόταν...θα βάζω λιγοτερο νεράκι..ευχαριστώ για τη συμβουλή.

Μην το συζητάς αλίμονο.

Οσον αφορα τον μικρό μου έχει αύτη την ι ΣΒ που κυκλοφκαι βγάζει σπυρακια στο λαιμο και κανει υψηλούς πυρετούς. Οτάν φτάσαμε στον παιδίατρο είχε παλι 39.4, κρατάει τρεις μέρες το λιγοτερο μου είπε και είναι κολλητικο.

Περαστικά του κι ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα.

Αχ σημερα στη δουλεια με ψιλοδουλευανε για τις νεες αρμοδιοτητες μου και παιδια γελασα τοσο πολυ που εκλαιγα, ειχα να γελασω ετσι πολλα χρονια, μου μιλαγε ο προισταμενος μου και οσο μου μιλαγε τοσο πιο πολυ γελαγα, περασα ωραια!

Πολύ ευχάριστο αυτό.

Αυτό που προτείνεις είναι το καλύτερο γιατί δεν λιγουρεύεσαι αυτά που τρώνε οι άλλοι, έλα όμως που το προσπάθησα και παραστρατούσα, τσίμπα λίγο κι από αυτό και λίγο από αυτό και εντέλει άστα........Θέλω να έχω βούρδουλα πάνω από το κεφάλι μου μόνο έτσι λειτουργώ.

Αυτό που λες είναι που λειτουργεί αρνητικά σε μας τους ενήλικες. Όσο ήμασταν παιδιά με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο οι γονείς μας μας συγκρατούσαν στο φαγητό ή μας έλεγαν να τρώμε (εμένα μου έλεγαν να τρώω γιατί είχα το παρατσούκλι του "κολλημένου" από την αδυναμία).

Τώρα που έχουμε τα ηνία δεν έχουμε το σθένος να επιβληθούμε στον εαυτό μας και να δείχνουμε αυτοσυγκράτηση στις ατασθαλείες. Αυτό είνα που φταίει πάνω απ' όλα. Επειδή κάνουμε ό,τι θέλουμε παραστρατούμε, ενώ αν είχαμε κάποιον να βαράει λίγο το βούρδουλα ίσως να τα καταφέρναμε καλύτερα.

Αυτό είναι το δικό μου συμπέρασμα.

Βάλε άλλη μία σκληρή και άκαρδη μάνα στην παρέα!!! Έχω ακούσει από την κόρη μου και την πεθερά μου...:rolleyes:

Δεν πειράζει ας λένε. Εσύ κάνεις το σωστό.

Δυστυχώς τωρα έχει και το μωρο πυρετό, ελπίζω να είναι απο το εμβόλιο. Ο παιδίατρος δεν είδε κάτι στο λαιμό του αρα μπορεί να εκ αι και απο τα εμβόλια.

Σήμερα πώς είναι;

Εγώ χάλια σήμερα. Βουλωμένη μύτη, πονοκέφαλος και πονόλαιμος...τώρα πως κρύωσα Ιούνιο μήνα και μάλιστα τόσο άσχημα....αυτό δε το καταλαβαίνω.

Περαστικά σου Νίκο. Τι γίνεται κι εσύ αρρώστησες;

Σε ευχαριστώ Νίκο! Με έκανες και κοκκίνισα! :oops:

Την πλήρη αλήθεια λέει.

Δεν ξερω ποτε θα σχολιασω...προφανως το σ/κ που θα ηρεμησετε!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα

Περαστικά σας για τις ιώσεις.

Ααααα χθεες εκανα και μινι μπωτε....βαφη και κουρεμα!!!

Με 'γεια σου.

γεια σας φιλαρακια μου τι κανετε?

στα μαγειρικα μας τωρα φακουλες απλες κ ταπεινες για σημερα.

Χτες φαγαμε μπαμιες κ εφτιαξα κ τσιζ κεικ με μαρμελαδα φραουλα, προχτες σουτζουκακια με πιλαφι ,την τριτη μπριαμ κ την δευτερα αν θυμαμαι καλα κοκκινιστο με μακαρονια.

Γεια σου Τζένη, ωραία φαγητά είχες.

σας φιλω ολους κ ελπιζω να ξαναμπω την δευτερα σιγουρα!

Ελπίζω να ηρεμήσετε λίγο στη δουλειά και να μπαίνεις πιο συχνά.

Μόλις συνήλθα από έναν βαρβάτο πονόδοντο...'Ηπια ένα πονσταν κιέκανε να με πιάσει 1 ώρα! Τα είδα όλα!!! Περιμένω να περάσει η ώρα και να πάρω ένα μεσουλίντ για να βγάλω τη νύχτα! Φυσικά αύριο θα τα ακούσω από την κολλήτή μου που είναι οδοντίατρος γιατί ενώ έπρεπε να έχω πάει καιρό τώρα για το δόντι εγώ το αμελούσα!

Τελικά έκλεισες ραντεβού στην οδοντίατρο;

ααα ξέχασα μαγειρικά σήμερα τρώμε γαύρο τηγανητό με χωριάτικη σαλατούλα από τον κήπο μας

Πόσο έχω πεθυμήσει το γαύρο δε λέγεται!!!!!!! Έχω να φάω από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Εμείς στο σπίτι σημερα, ετοίμασα μακαρονάκια σπαγγέτι με κιμά, κεφτεδάκια και έβγαλα από την κατάψυξη ζυμαράκι που είχα φυλάξει να φτιάξω λουκανικοπιτάκια, τυροπιτάκια και αν περισσέψει κιμάς (που έτσι πιστεύω) θα προσπαθήσω να φτιάξω και κιμαδοπιτάκια!!!!!!!!

Μπράβο Μόμμι, όλα τέλεια.

Να πω και εγώ τον πόνο μου παιδιά:( Ο μικρός μου 2 μέρες αφότου αρρώστησε σταμάτησε να τρώει...μιλάμε μέσα στη μέρα ζήτημα να φάει μια μπανάνα και -3 μπουκιές φαγητό.

Μη σκας Καστεράκι μου, θα ξαναρχίσει να τρώεει μόλις συνέλθει.

παιδί και σταμάτησε να τρώει, γιατί είχαμε και ένα δυσάρεστο περιστατικό με το ανηψάκι του άντρα μου:(:(:(

Λυπάμαι για ό,τι και να ήταν το περιστατικό.

Εχτες φαγαμε σνιτσελ γαλοπουλας με πατατες και σημερα γεμιστα. Για αυριο μαγειρεψα αρακα!

Κι αυτά πολύ ωραία φαγητά.

Εγώ σήμερα έκανα σουβλάκια με πίτες και όλα τα σχετικά.... χτες ήταν η τιμητική του μουσακά... έγινε πολύ ωραίος... περίσσεψαν και αρκετά κομμάτια, οπότε θα φάμε και μία άλλη μέρα...πολύ φασαρία βέβαια για να γίνει.

Νίνα μου τρέχουν τα σάλια.

Εμεις χτες πηγαμε και για μπανακι! Το Σαββατο ειχαμε ψαροσουπα και χτες πανσετουλες στο φουρνο με πατατες. Εφτιαξα και τζατζικι. Η μικρη δεν αγγιξε τιποτα καμια μερα. Ουτε και χτες το βραδυ εφαγε σουβλακι παρολο που εφαγε η παρεα της. Παρολιγο να της το φαει ο μικρος... Οποτε καταλαβαινετε οτι το ΣΚ ακουγα μουρμουρα που αφηνω το παιδι μου νηστικο, που ακουω τους γιατρους, κλπ κλπ. Για σημερα ειπα να φτιαξουν μακαρονια ωστε να τσιμπησει κατι η μικρη (να μη γινω υπερβολικα σκληρη και ακαρδη).

Χάνει τα καλύτερα φαγητά η μικρή. Πού θα πάει όμως, μεγαλώνοντας θα αλλάξει διατροφική συμπεριφορά.

[quote name=kasteraki;2340935

Σήμερα το πρωί σηκώθηκα στις 5' date='3 θήλασα το μωρό και έκανα ένα γρήγορο αλμυρό κέικ και μια πίτσα μικρή για την οποία είχα έτοιμο ζυμάρι γιατί περιμένω πάλι επισκέψεις. Αργότερα θα βράσω χυλοπίτες και θα τις βάλω στα πήλινα με τον χθεσινό κιμά.

Μπράβο Καστεράκι, ωραία πραματάκια έφτιαξες.

[quote name='ggeny;2341052

Εγω το Σαββατο εφτιαξα παστιτσακι ωραιοτατο κ τυραμισου το οποιο δεν μου αρεσε.ετσι ειπανα το παγωσο να γινει παγωτο αλλα κ παλι δεν μου αρεσει οποτε μαλλον θα πεταχτει.Αφου δεν μας αρεσε το τυραμισου μην μεινουμε χωρις γλυκο κ χασουμε καμια θερμιδα εφτιαξα τουρτα παγωτο με βαση μωσαικο. τεελια εγινε! παει το Σκ η διατροφη στραφη!!!

Πωπω δεν έχω λόγια και για τα δύο γλυκά. Δεν έχει σημασία η αποτυχία' date=' αλλά η διάθεσή σου να φτιάξεις δύο. Το αποτέλεσμα σε δικαίωσε.[/color']

Τελικά η Βάγια δεν εμφανίστηκε ακόμα. Τι να γίνεται άραγε;

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Εχθες ο μικρος μου έφαγε πόλυ Κάλα ολά τα γεύματα του. Το μεσημέρι πήγε να μου κανει νούμερα και του είπα οτι δεν έγινε και τίποτα αν δε φαει θα το φαει η μαμα και εκατσα να το φάω...και πήρε μπρος!

Εβιρι ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Δυστυχώς το περιστατικό με το ανηψακι μας κατέληξε άσχημα...αλλά ας μη βαραινω το κλιμα. Τις γαρίδες γιατί δεν μπορείς να τις πιάσεις;

ggeny μπράβο στην μανούλα σου, δες το μονο θετικά αυτό που κανει. Σε ευχαριστώκαι εσενα, ηδη οπως εγραψα ο μικρός αρχισε παλι να τρώει. Το τιραμισου με ωμά αυγά το κανεις;

Αγγελική τελικά απο το λαιμό του θα ηταν γιατί επανήλθε και η φωνουλα του. Πονουσε το καημενο και εγώ τον ζοριζα να φαει.

Σήμερα τρώμε πατάτες με λαχανικά στην κατσαρόλα.

Φιλια σε ολους.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Τι κανετε;

Ωραια μερα σημερα! Ελπιζω να παει καλά μεχρι το τελος.

Καστερακι πολύ χαρηκα που επανηλθε ο μικρος! Ειδες που αγχωνοσουν άδικα; Βεβαια αν καεις στον χυλο φυσας και το γιαουρτι που λεει κι η παροιμια...

Αγγελικη να χαιρεσαι το βαφτιστηρι σου! Πως πας με τον πονοδονταο αντεχεις;

Τζενη μου αρεσει που εφτιαξες και δυο γλυκα! Μωσαικο θελω κι εγω να φτιαξω αλλα το καθυστερω λογω λατρειας της μικρης στη σοκολατα. Τελικα ολες οι γιαγιαδες ιδιες ειναι. Μην πεις οτι σου αρεσει κατι...την εβαψες. Παντως η λιστα με το μενου που προτεινε η Αγγελικη ειναι καλή ιδεα. Θα μπορουσε να ακολουθησει κατι τετοιο;

Εβιρι γιατι δεν μπορεις να πιασεις τις γαριδες;

Ρικολα ξεχασα να πω μεγεια το μαλλακι! Πως ειναι ο μικρος;

Η Βαγια αν δεν κανω λαθος μας ειχε πει οτι χαλασε ο υπολογιστης, το ταμπλετ κατι τετοιο. Τωρα βεβαια ειχαν αρχισει να περπατανε και τα διδυμα οπότε φανταζομαι κι ελπιζω να εχει χαθει γι αυτους τους λογους.

Χτες εφτιαξα ιμαμ μπαιλντι για σημερα (αγαπημενο μου φαγητο). Στη μικρη το παρουσιασα κρεμμυδια με μελιτζανες γιατι της αρεσει το κρεμμυδι και μηπως καταφερω να την ξεγελάσω. Δεν τρεφω βεβαια και πολλες ελπιδες.

Για οσες με θεωρειτε θαραλλεα σας ενημερωνω οτι κι εγω κρυουλιαρα ειμαι. Κι οντως εδω τα νερα ειναι αρκετα κρυα. Παρολα αυτα την Κυριακη ηταν ωραια και αρκετα ζεστη η θαλασσα οποτε ΟΚ. Καπως πρεπει να απασχολω την μικρη για να ξεδινει γιατι εχει πολλη ενεργεια και τα πρωινα δεν μπορει να την εκτονωσει. Χτες ημαστε βολτα 2,5 ωρες κι ετρεχε συνεχεια!

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Για σήμερα δεν μαγείρεψα κάτι καθώς έχω μοσχαράκι από την Κυριακή αλλά και γεμιστά από χθες. Ότι θέλει ο καθένας τρώει!

Εβιράκι κανονικά πρέπει να πάω σήμερα στην οδοντίατρο αλλά δεν με βλέπω να προλαβαίνω... Θα το κανόνισω όμως ...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Καλημέρα κορίτσι!

Εχθες ο μικρος μου έφαγε πόλυ Κάλα ολά τα γεύματα του. Το μεσημέρι πήγε να μου κανει νούμερα και του είπα οτι δεν έγινε και τίποτα αν δε φαει θα το φαει η μαμα και εκατσα να το φάω...και πήρε μπρος!

Είδες που επανήλθε?

Αγγελική τελικά απο το λαιμό του θα ηταν γιατί επανήλθε και η φωνουλα του. Πονουσε το καημενο και εγώ τον ζοριζα να φαει.

Γι΄αυτό σου είπα να του δώσεις κάτι δροσερό. Όλα καλά λοιπόν!

Φιλια σε ολους.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Τι κανετε;

καλημέρα Φωτεινούλα!

Ωραια μερα σημερα! Ελπιζω να παει καλά μεχρι το τελος.

Απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!

Αγγελικη να χαιρεσαι το βαφτιστηρι σου! Πως πας με τον πονοδονταο αντεχεις;

Σε ευχαριστώ! Ευτυχώς δεν πονάω γιατί προφανώς κάνουν δουλειά τα mesulid!

Εβιρι γιατι δεν μπορεις να πιασεις τις γαριδες;

Αυτό αναρωτήθηκα κι εγω!

Χτες εφτιαξα ιμαμ μπαιλντι για σημερα (αγαπημενο μου φαγητο). Στη μικρη το παρουσιασα κρεμμυδια με μελιτζανες γιατι της αρεσει το κρεμμυδι και μηπως καταφερω να την ξεγελάσω. Δεν τρεφω βεβαια και πολλες ελπιδες.

Μμμμ! Είσαι μακρυά αλλιώς θα σου έκανα μία επίσκεψη!!! Πες μας αν έφαγε τελικά η μικρή!

Για οσες με θεωρειτε θαραλλεα σας ενημερωνω οτι κι εγω κρυουλιαρα ειμαι. Κι οντως εδω τα νερα ειναι αρκετα κρυα. Παρολα αυτα την Κυριακη ηταν ωραια και αρκετα ζεστη η θαλασσα οποτε ΟΚ. Καπως πρεπει να απασχολω την μικρη για να ξεδινει γιατι εχει πολλη ενεργεια και τα πρωινα δεν μπορει να την εκτονωσει. Χτες ημαστε βολτα 2,5 ωρες κι ετρεχε συνεχεια!

Έπεσε τουλάχιστον εύκολα για ύπνο μετά απο τόσο τρέξιμο?

Φιλια

Φιλιά και από μένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα παιδακια τι κανετε?

τρεξιμο κ σημερα δυστυχως....

φασολακια απλα κ ταπεινα για σημερα.Αυριο ειναι το θεμα που δεν ξερω τι να μαγειρεψω.... πφφφφ

Φωτεινη κ εμενα μου αρεσουν οι μελιτζανες αλλα ο γιος ο μεγαλος δεν συμφωνει.Τωρα που θα διακοπαρει θα φτιαξω οπωσδηποτε.

Αγγελικη τι καλα που δεν ειχες μαγειρεμα για σημερα!!! κ τα δυο φαγακια τελεια!

Ελα βρε Εβιρακι που εισαι κ σε χασαμε κ σενα!! λαχταριστα ολα οσα εφτιαξες οπως παντα.Να σε ρωτησω κατι, γιατι δεν τρως το ιδιο φαγητο με τους υπολοιπους ειναι καμια νηστεια?

Ειδες καστερακι μου τελος καλο ολα καλα!Μπραβο στον μικρο!

Που λετε το τυραμισου δεν μου αρεσε γευστικα αλλιως μια χαρα εγινε.δοκιμσα μια συνταγη που στην κρεμα αντι για τυρι-αχνη κ ωμα αυγα ειχε τυρι κ σαντιγυ .Απλα επειδη εμενα δεν μου αρεσει η σαντογυ νομιζω η γευση της καλυπτε το τυρι κ με χαλασε.καλυτερα γιατι πρπ να χασω κανα κιλο κ η τουρτα ηταν καταστροφη!

Ιωαννακι,Νινακι,Νικο,Μαμυ,Δημητρη και σε οποιον αλλο ξεχασα καλημερα!

καλημερα παιδακια τι κανετε?

Γειά σου Τζενάκι!

τρεξιμο κ σημερα δυστυχως....

Υπομονή βρε κοριτσάκι!

φασολακια απλα κ ταπεινα για σημερα.Αυριο ειναι το θεμα που δεν ξερω τι να μαγειρεψω.... πφφφφ

Καμία μακαρόναδα?

Αγγελικη τι καλα που δεν ειχες μαγειρεμα για σημερα!!! κ τα δυο φαγακια τελεια!

Επίτηδες έφτιαξα ποσότητες για να μην μαγειρεύω κάθε μέρα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γειά σας κορίτσια και αγόρια:D

Πολύ ζέστη σήμερα και άρχισα την μέρα μου με ένα "βουναλάκι" σίδερο:)... νωρίς για να προλάβω τη ζέστη... από φαί έχω μουσακά από το Σάββατο και θα κόψω μία χωριάτικη και είμαστε έτοιμοι.

Εγώ έκανα την πρώτη μου βουτιά και το καταευχαριστήθηκα! παρόλο που οι υπόλοιποι έμπαιναν δύσκολα, εγώ βούτηξα με την μία! ίσως γιατί είχα ποδαρόδρομο μέχρι την παραλία και είχα ψηθεί:tongue:

Καλημέρα παρεουλα! Καλή εβδομαδα να εχουμε! καλή βδομάδα και σε σένα!

Περαστικά σε όλους τους αρρωστους μικρους και μεγαλους! Αγγελικη πονοδοντος ε; Κουραγιο!

Νινα αν λειπει ο Δημητρης κανεις εσυ ντελιβερι; Να δικτυωθουμε οσον αφορα τα καλά σουβλακια. ναι ναι!μέσα είμαι! Ωραιος ο μουσακας αλλα οντως μπελαλιδικος.

Φιλια

Καλημέρα.

Νίνα πολύ ωραίος ο μουσακάς, τον έχω στα υπόψιν μου μιας και ο μικρός τρώει μελιτζάνα (έτρωγε μάλλον:()...πολύ μπελαλίδικος όμως βρε παιδί μου, να σου πω την αλήθεια εγώ δεν τηγανίζω τις μελιτζάνες ούτε τα κολοκυθάκια τα βάζω στο φούρνο ροδέλες, μόνο τις πατάτες τηγανίζω, νομίζω ότι έτσι είναι λίγο πιο εύκολο και πιο υγιεινό. και εγώ έτσι τα κάνω πάντα...στο φούρνο... πατάτες δεν βάζω, οπότε δεν έχω καθόλου τηγάνιστμα..αλλά το κατσαρολικό δεν παύει να γεμίζει την κουζίνα.... αξίζει όμως ο κόπος!

Φιλιά πολλά σε όλους σας!

καλημερα παιδια κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Νινακι ωραιος που ειναι ο μουσακας!! !μμμμ γεια στα χερια σου!

Φωτεινη ακαρδη μανα!! καλα τι θα ακουσουμε απο παπουδογιαγιαδες δεν λεγεται... τι καλα που εισετ κοντα σε θαλασσα κ κανετε μπανακια!!

Μομυ μια χαρ ειναι κ τα μακαρονια με κιμα!

Αγγελικη να σας ζησει το βαφτιστηρη να τα χιλιασει!! λιγουρεφτηκα μοσχαρακι με πουρε μμμ

Νικο πηρες παλι φορα ε?

Καλημερα Ιωαννα μου τι κανεις? ωραιοτατα τα γεμιστα τρελαινομαι!! οχι οτι κ το σνιτσελ με χαλαει, ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει!

Εβιρακι?Ρικολακι που ειστε καλε?

Εγω το Σαββατο εφτιαξα παστιτσακι ωραιοτατο κ τυραμισου το οποιο δεν μου αρεσε.ετσι ειπανα το παγωσο να γινει παγωτο αλλα κ παλι δεν μου αρεσει οποτε μαλλον θα πεταχτει.Αφου δεν μας αρεσε το τυραμισου μην μεινουμε χωρις γλυκο κ χασουμε καμια θερμιδα εφτιαξα τουρτα παγωτο με βαση μωσαικο. τεελια εγινε! παει το Σκ η διατροφη στραφη!!!

Το βραδυ ηρθαν φιλοι εκτακτα κ παραγγειλαμε κοτοπουλακι κλπ.

Χτες το μεσημερι εφτιαξα κατσικακι με πατατες στην γαστρα κ σαλατα κ τζατζικι.

Για σημερα εχουν μεινει λιγο απο ολα κ ετσι δεν μαγειρεψα , μονο λιγα κολοκυθακια εβρασα για σαλατα.

Μας εστειλε κ η μαμαμ τυροπιτα κ κλασικα κολοκυθολουλουδα γεμιστα ...αυτη η γυναικα ειναι να μην της πεις πως σου αρεσει κατι θα στο φτιαχνει μεχρι να το σιχαθεις.αρεσουν τα κολοκυθολουλουδα στον μικρο κ με την πρωτη ευκαιρια που θα παμε η θα ερθει εδω καποιος φτιαχνει κ στελνει ... ελεος! χα χα χα! μου θυμίζει την πεθερά μου με τα ντολμαδάκια! μας έχει αλλάξει τα φώτα! Φωτεινη να την γνωρισω στην μαμα σου

Εβιράκι αλήθεια πότε έρχεσαι Ελλάδα? ή μήπως είσαι ήδη εδώ και μας το κρύβεις?:tongue:

Η Αρετή τί γίνεται βρε παιδιά? χάθηκε! αλλά θα μου πείτε με τόσα παιδιά, ήταν κατόρθωμα που έμπαινε και εδώ και έγραφε!

Την καλησπέρα μου σε ricola, Αγγελική, Νίκο, mommy και όποιον ξεχνάω:)

Διαφημίσεις

Σήμερα το πρωί σηκώθηκα στις 5,3 θήλασα το μωρό και έκανα ένα γρήγορο αλμυρό κέικ και μια πίτσα μικρή για την οποία είχα έτοιμο ζυμάρι γιατί περιμένω πάλι επισκέψεις. Αργότερα θα βράσω χυλοπίτες και θα τις βάλω στα πήλινα με τον χθεσινό κιμά.

:shock::shock::shock::shock:

Χαράς το κουράγιο σου βρε καστεράκι!!!!!!! Μπράβο σου!!!!!!!

Να σου πώ συμβαδίζουμε εμείς, κι εμείς πίτσα κάναμε!!!!:P:p:p:p:p

Μας εστειλε κ η μαμαμ τυροπιτα κ κλασικα κολοκυθολουλουδα γεμιστα ...αυτη η γυναικα ειναι να μην της πεις πως σου αρεσει κατι θα στο φτιαχνει μεχρι να το σιχαθεις.αρεσουν τα κολοκυθολουλουδα στον μικρο κ με την πρωτη ευκαιρια που θα παμε η θα ερθει εδω καποιος φτιαχνει κ στελνει ... ελεος! Φωτεινη να την γνωρισω στην μαμα σου

Αχχχχχχ όλες έτσι κάνουν, τουλάχιστουν είναι ωραίο φαγητό-ορεκτικό, μπράβο που τα τρώει ο μικρούλης σου!!!!!

Εγώ έκανα την πρώτη μου βουτιά και το καταευχαριστήθηκα! παρόλο που οι υπόλοιποι έμπαιναν δύσκολα, εγώ βούτηξα με την μία! ίσως γιατί είχα ποδαρόδρομο μέχρι την παραλία και είχα ψηθεί:tongue:

Αχ τι ωραία άντε καλές βουτιές!!!!!!!!

Κι εμείς εχτές κάναμε το πρώτο μπάνιο μας, ωραία ήταν!!!!!!!!!

Την καλησπέρα μου σε ricola, Αγγελική, Νίκο, mommy και όποιον ξεχνάω:)

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p επίσης!!!!!!!!!!!

Γεια σας παιδιά.

Σήμερα δε μαγείρεψα γιατί είχαν μείνει κάποια φαγητά.

Ευτυχώς, όλα καλά.

Εβιρι ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Δυστυχώς το περιστατικό με το ανηψακι μας κατέληξε άσχημα...αλλά ας μη βαραινω το κλιμα.

Όλα στη ζωή είναι Καστεράκι μου. Δε μας βαραίνεις κι όταν χρειαστείς συμπαράσταση εδώ είμαστε εμείς.

Τις γαρίδες γιατί δεν μπορείς να τις πιάσεις;

Γιατί μου θυμίζουν κατσαρίδα τα πόδια τους οι κεραίες τους και το κέλυφός τους και δεν αντέχω στην ιδέα. Ανατριχιάζω ολόκληρη. Όταν αγοράζω από το σούπερ μάρκετ μόνη μου, πάντα παίρνω καθαρισμένες. Ο Έβιριος δεν έχει τέτοια προβλήματα. Άσε που ενίοτε με κυνηγάει να μου πετάξει πάνω μου μία αμαγείρευτη.

Η Βαγια αν δεν κανω λαθος μας ειχε πει οτι χαλασε ο υπολογιστης, το ταμπλετ κατι τετοιο. Τωρα βεβαια ειχαν αρχισει να περπατανε και τα διδυμα οπότε φανταζομαι κι ελπιζω να εχει χαθει γι αυτους τους λογους.

Ααα εντάξει. Να πω την αλήθεια δε θυμάμαι κι εγώ.

Πολύ ωραίο φαγητό. Ελπίζω να έφαγε.

Εβιράκι κανονικά πρέπει να πάω σήμερα στην οδοντίατρο αλλά δεν με βλέπω να προλαβαίνω... Θα το κανόνισω όμως ...

Να γλιτώσεις από τον πονόδοντο.

Αγκινάρες με πατάτες, αρακά, φρέσκα φασολάκια, μελιτζάνες ιμάμ, μελιτζάνες τηγανητές με σάλτσα, μπάμιες στο φούρνο, ρεβύθια, γίγαντες, φασόλια χάντρες, πουρέ πατάτας, καλαμαράκια, χταποδάκι ξυδάτο, κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι αυγολέμονο, γεμιστά φούρνου, πατάτες σουφλέ, ζυμαρικά σουφλέ, σπανακόρυζο, χόρτα και πατάτες.

Ελα βρε Εβιρακι που εισαι κ σε χασαμε κ σενα!! λαχταριστα ολα οσα εφτιαξες οπως παντα.Να σε ρωτησω κατι, γιατι δεν τρως το ιδιο φαγητο με τους υπολοιπους ειναι καμια νηστεια?

Αυτές τις μέρες (από την επόμενη μέρα των αγίων Πάντων και μέχρι την παραμονή της γιορτής των Αποστόλων) είναι η νηστεία των Αποστόλων.

Είναι κινητή και κινητός είναι και ο αριθμός των ημερών τους. Όσο πιο αργά πέσει το Πάσχα τόσο λιγότερες είναι οι μέρες νηστείας.

Πέρσι δεν υπήρχε καμία μέρα επειδή την Κυριακή ήταν των αγίων Πάντων και τη Δευτέρα των Αποστόλων.

Φέτος έπεσαν 13 μέρες νηστείας.

Εβιράκι αλήθεια πότε έρχεσαι Ελλάδα? ή μήπως είσαι ήδη εδώ και μας το κρύβεις?:tongue:

χαχαχαχα αν ήμουν στην Ελλάδα τώρα θα είχαμε ήδη συναντηθεί. Έρχομαι στις 30/07.

Η Αρετή τί γίνεται βρε παιδιά? χάθηκε! αλλά θα μου πείτε με τόσα παιδιά, ήταν κατόρθωμα που έμπαινε και εδώ και έγραφε!

Και η Αρετή αλλά και η Μαρία-Ελπίδα που ξαναμπήκε για πολύ λίγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...