Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες

Εγώ χάλια ακόμα, χτες δεν κοιμήθηκα γιατί η μύτη μου ήταν βουλωμένη τελείως. Για σήμερα έκανα μοσχαράκι στο φούρνο γιουβετσάκι με λαχανικά! Τώρα είναι στον φούρνο και μοσχομυρίζει όλο το σπίτι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλησπέρα!

Μόλις συνήλθα από έναν βαρβάτο πονόδοντο...'Ηπια ένα πονσταν κιέκανε να με πιάσει 1 ώρα! Τα είδα όλα!!! Περιμένω να περάσει η ώρα και να πάρω ένα μεσουλίντ για να βγάλω τη νύχτα! Φυσικά αύριο θα τα ακούσω από την κολλήτή μου που είναι οδοντίατρος γιατί ενώ έπρεπε να έχω πάει καιρό τώρα για το δόντι εγώ το αμελούσα!

Πώ πω περαστικά σου, δύσκολος ο πόνος του δοντιού, ρώτησε τη φίλη σου για τον πονόδοντο το niflamol είναι το ντεπόν του δοντιού (δεν ξερω αν γράφεται έτσι :confused::confused::confused:)

Μπορείς να τα βάλεις στον φούρνο με κριθαράκι. Ή να φτιάξεις πιλάφι.

Εντέλει ακολούθησα τη συμβουλή σου και έκανα πιλαφάκι :P:p:p:p

Καλημέρα!

Σήμερα είμαστε πολύ καλύτερα, ήδη ο μεγάλος μου έκανε εχθές μία φορά μόνο ένα 38, δεν του έδωσα τίποτα για να δω που θα έφτανε και τελικά έπεσε μόνος του. Το μωρό μέχρι 37,4 έφτασε επομένως θα ήταν από τα εμβόλια.

Νίκο περαστικά και σε σένα...μα τί γίνεται τελευταία;;;;

μομμι μου έδωσες ιδέα, θα κάνω αύριο παστίτσιο.

επανέρχομαι....

Μπράβο σας............:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Χαθήκατε σήμερα...........μάλλον την κάνατε για τις παραλίες 8-)8-)8-)8-):cool:

Εμείς στο σπίτι σημερα, ετοίμασα μακαρονάκια σπαγγέτι με κιμά, κεφτεδάκια και έβγαλα από την κατάψυξη ζυμαράκι που είχα φυλάξει να φτιάξω λουκανικοπιτάκια, τυροπιτάκια και αν περισσέψει κιμάς (που έτσι πιστεύω) θα προσπαθήσω να φτιάξω και κιμαδοπιτάκια!!!!!!!!

Αυτά για σήμερα..........!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

Καλησπέρα και από μένα!

Τελικά δεν έκανα παστίτσιο γιατί είχα πρωινές επισκέψεις και έφυγε η ώρα αλλά έκανα απλά μακαρονάκια με κιμά, mommi το ίδιο φαγάκι είχαμε σήμερα!

Να πω και εγώ τον πόνο μου παιδιά:( Ο μικρός μου 2 μέρες αφότου αρρώστησε σταμάτησε να τρώει...μιλάμε μέσα στη μέρα ζήτημα να φάει μια μπανάνα και -3 μπουκιές φαγητό. Και είναι ένα παιδάκι που τρώει όλα τα γεύματα του μέσα στη μέρα και όσο πρέπει. Σκέφτομαι μήπως είναι από την ίωση και τον ενοχλούν τα σπυράκια που έβγαλε στο λαιμό, ο γιατρός λέει οτι είναι πολύ πιθανόν και απλά τις 2 πρώτες μέρες που είχε πυρετό έτρωγε γιατί τον ηρεμούσαν τα παυσίπονα που του έδινα. Εχθές όμως που πήγαμε σούπερ μάρκετ είδε τα πατατακια και ζήτησε και λέω ας του δώσω να δω αν θα φάει και έφαγε μια χαρά άρα πως τον ενοχλεί ο λαιμός του; Είμαι να σκάσω, δεν μπορώ να του φωνάζω όλη τη μέρα και στεναχωριέμαι αφάνταστα πολύ...σήμερα με τα χίλια ζόρια έφαγε το μισό φαγητό του, και να φανταστείτε τρελαίνεται για μακαρόνια. Ο νούς πάει στο κακό, ότι κάτι έχει το παιδί και σταμάτησε να τρώει, γιατί είχαμε και ένα δυσάρεστο περιστατικό με το ανηψάκι του άντρα μου:(:(:(

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο μενα. Κοιμαται το παιδι και ειπα να κανω ενα μικρο μποτε!

Τι εγινε βρε παιδια? Παλι ιωσεις και πυρετους βλεπω, τι θα γινει φετος θα σηκωσουμε κεφαλι?

kasteraki μη βαζεις στο νου σου το κακο, ηταν αδιαθετο και απλα του κοπηκε η ορεξη, σε λιγες μερες θα επανελθει!

Εχτες φαγαμε σνιτσελ γαλοπουλας με πατατες και σημερα γεμιστα. Για αυριο μαγειρεψα αρακα!

Παλι συννεφιασε αμαν πια!

Ευχομαι περαστικα σε ολους!

Καλησπέρες!

Τί έγινε βρε παιδιά? ιώσεις διάβασα γυρίζουν και κρυώματα:(.. περαστικά σε όλους τους κρυώμενους και ελπίζω γρήγορη ανάρρωση!

kasteraki καταλαβαίνω ότι το μυαλό πάει συνήθως στο χειρότερο, αλλά πιστεύω ο μικρός σου να μη τρώει από την ίωση... κουράγιο.. τι άλλο να πώ?!:(

Εγώ σήμερα έκανα σουβλάκια με πίτες και όλα τα σχετικά.... χτες ήταν η τιμητική του μουσακά... έγινε πολύ ωραίος... περίσσεψαν και αρκετά κομμάτια, οπότε θα φάμε και μία άλλη μέρα...πολύ φασαρία βέβαια για να γίνει.

Φιλιά σε όλους!

Καλημέρα παρεουλα! Καλή εβδομαδα να εχουμε!

Περαστικά σε όλους τους αρρωστους μικρους και μεγαλους! Αγγελικη πονοδοντος ε; Κουραγιο!

Τζενακι χαρηκα πολυ που σε ξαναδιαβασα. Υπομονη με τη δουλεια. Εκνευριστικο παντως να εχεις πολλη δουλεια με τετοια ζεστη.

Καστερακι καταλαβαινω οτι ο νους σου παει στο κακό- ιδιως αν γνωριζεις και καποιο περιστατικο. Θα σου ελεγα να κανεις υπομονη λιγες μερες να δεις αν ειναι απο την ιωση γιατι μπορει να επεσε ο πυρετος η ανορεξια ομως μπορει να κρατησει λιγο παραπανω. Γαλα πινει; Να ξερεις παντως οτι κατα καιρους αλλαζουν διατροφικες συνηθειες τα πιτσιρικια.

Νινα αν λειπει ο Δημητρης κανεις εσυ ντελιβερι; Να δικτυωθουμε οσον αφορα τα καλά σουβλακια. Ωραιος ο μουσακας αλλα οντως μπελαλιδικος.

Ιωαννα ωραια ιδεα μου εδωσες! Μου αρεσουν τα σνιτσελ γαλοπουλας (αλλα δεν νομιζω οτι αρεσουν σε κανεναν αλλο).

Νικο η κουζινα σε ξαναβρηκε; Ειμαι σιγουρη για το γιουβετσακι οτι μοσχοβολαγε!

Μομμι κι εσυ ωραια φαγητακια ειχες!

Εμεις χτες πηγαμε και για μπανακι! Το Σαββατο ειχαμε ψαροσουπα και χτες πανσετουλες στο φουρνο με πατατες. Εφτιαξα και τζατζικι. Η μικρη δεν αγγιξε τιποτα καμια μερα. Ουτε και χτες το βραδυ εφαγε σουβλακι παρολο που εφαγε η παρεα της. Παρολιγο να της το φαει ο μικρος... Οποτε καταλαβαινετε οτι το ΣΚ ακουγα μουρμουρα που αφηνω το παιδι μου νηστικο, που ακουω τους γιατρους, κλπ κλπ. Για σημερα ειπα να φτιαξουν μακαρονια ωστε να τσιμπησει κατι η μικρη (να μη γινω υπερβολικα σκληρη και ακαρδη).

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα.

Νίνα πολύ ωραίος ο μουσακάς, τον έχω στα υπόψιν μου μιας και ο μικρός τρώει μελιτζάνα (έτρωγε μάλλον:()...πολύ μπελαλίδικος όμως βρε παιδί μου, να σου πω την αλήθεια εγώ δεν τηγανίζω τις μελιτζάνες ούτε τα κολοκυθάκια τα βάζω στο φούρνο ροδέλες, μόνο τις πατάτες τηγανίζω, νομίζω ότι έτσι είναι λίγο πιο εύκολο και πιο υγιεινό.

Φωτεινή μου πίνει γαλατάκι το παιδί ευτυχώς. Σήμερα λέω να μη τον ζορίσω να τον αφήσω να πεινάσει, γιατί εχθές το βράδυ ζήτησε πατάτες. Κάνετε μπάνιο τόσο νωρίς και μάλιστα εκεί που νομίζω είναι πολύ πιο κρύα τα νερά; Καλά αν δεν κάνει καύσωνα εγώ δεν την πλησιάζω τη θάλασσα με τίποτα :D

Ιωάννα σνίτσελ γαλοπούλας δεν έχω κάνει ποτέ, υποθέτω θα είναι σαν του κοτόπουλου ε;

Σήμερα το πρωί σηκώθηκα στις 5,3 θήλασα το μωρό και έκανα ένα γρήγορο αλμυρό κέικ και μια πίτσα μικρή για την οποία είχα έτοιμο ζυμάρι γιατί περιμένω πάλι επισκέψεις. Αργότερα θα βράσω χυλοπίτες και θα τις βάλω στα πήλινα με τον χθεσινό κιμά.

Φιλιά πολλά σε όλους σας!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Μαγειρικά το Σαββατοκύριακο κύλισε ως εξής:

To Σαββατο το μεσημέρι φάγαμε γαύρο τηγανιτό με ντοματοσαλάτα. Το βράδυ είχε γενέθλια το βαφτιστήρι μου και ψήσαμε σουβλάκια και λουκάνικα. Τα συνοδέψαμε με πίτες, πατάτες, τζατζίκι και ντοματούλα.

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ. Το απόγευμα έφτιαξα μία τυρόπιτα και γεμιστά για να φάμε σήμερα.

Αυτά! Πάω να διαβάσω νέα σας κι επανέρχομαι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Σήμερα είμαστε πολύ καλύτερα, ήδη ο μεγάλος μου έκανε εχθές μία φορά μόνο ένα 38, δεν του έδωσα τίποτα για να δω που θα έφτανε και τελικά έπεσε μόνος του. Το μωρό μέχρι 37,4 έφτασε επομένως θα ήταν από τα εμβόλια.

Θεωρώ πως σήμερα είστε καλά πιά!

ααα ξέχασα μαγειρικά σήμερα τρώμε γαύρο τηγανητό με χωριάτικη σαλατούλα από τον κήπο μας

Το ίδιο φαγάκι φάγαμε! Μόνο που η σαλατούλα ήταν από την λαική!

και ο μικρός μοσχαρόσουπα, εχθές δεν έφαγε τίποτα μόνο λίγο από το μεσημεριανό του και μία μπανάνα και ήμουν να σκάσω όλη την ημέρα

Μην στεναχωριέσαι! Τώρα που ο καιρός είναι ζεστός τα μικρούλια δεν πολυθέλουν να τρώνε. Και ο δικός μου το κάνει αυτό κάποιες φορές.

Καλημέρα κοριτσάρες

Εγώ χάλια ακόμα, χτες δεν κοιμήθηκα γιατί η μύτη μου ήταν βουλωμένη τελείως.

Είσαι καλύτερα σήμερα?

Για σήμερα έκανα μοσχαράκι στο φούρνο γιουβετσάκι με λαχανικά! Τώρα είναι στον φούρνο και μοσχομυρίζει όλο το σπίτι!

Αφού είσαι μπουκωμένος Νίκο πως ξέρεις ότι μοσχομυρίζει το σπίτι ε??? :tongue:

Πώ πω περαστικά σου, δύσκολος ο πόνος του δοντιού, ρώτησε τη φίλη σου για τον πονόδοντο το niflamol είναι το ντεπόν του δοντιού (δεν ξερω αν γράφεται έτσι :confused::confused::confused:)

mesoulid μου είπε για καλύτερα! Αλλά ευτυχώς με πίάνουν και δεν πονάω!

Εντέλει ακολούθησα τη συμβουλή σου και έκανα πιλαφάκι :P:p:p:p

Χαίρομαι που βοήθησα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Χαθήκατε σήμερα...........μάλλον την κάνατε για τις παραλίες 8-)8-)8-)8-):cool:

Συνήθως τα Σαββατοκύριακα έχουν λιγότερη κίνηση!

Εμείς στο σπίτι σημερα, ετοίμασα μακαρονάκια σπαγγέτι με κιμά, κεφτεδάκια και έβγαλα από την κατάψυξη ζυμαράκι που είχα φυλάξει να φτιάξω λουκανικοπιτάκια, τυροπιτάκια και αν περισσέψει κιμάς (που έτσι πιστεύω) θα προσπαθήσω να φτιάξω και κιμαδοπιτάκια!!!!!!!!

Έφτιαξες κιμαδοπιτάκια τελικά?

Αυτά για σήμερα..........!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

Να πω και εγώ τον πόνο μου παιδιά:( Ο μικρός μου 2 μέρες αφότου αρρώστησε σταμάτησε να τρώει...μιλάμε μέσα στη μέρα ζήτημα να φάει μια μπανάνα και -3 μπουκιές φαγητό. Και είναι ένα παιδάκι που τρώει όλα τα γεύματα του μέσα στη μέρα και όσο πρέπει. Σκέφτομαι μήπως είναι από την ίωση και τον ενοχλούν τα σπυράκια που έβγαλε στο λαιμό, ο γιατρός λέει οτι είναι πολύ πιθανόν και απλά τις 2 πρώτες μέρες που είχε πυρετό έτρωγε γιατί τον ηρεμούσαν τα παυσίπονα που του έδινα. Εχθές όμως που πήγαμε σούπερ μάρκετ είδε τα πατατακια και ζήτησε και λέω ας του δώσω να δω αν θα φάει και έφαγε μια χαρά άρα πως τον ενοχλεί ο λαιμός του; Είμαι να σκάσω, δεν μπορώ να του φωνάζω όλη τη μέρα και στεναχωριέμαι αφάνταστα πολύ...σήμερα με τα χίλια ζόρια έφαγε το μισό φαγητό του, και να φανταστείτε τρελαίνεται για μακαρόνια. Ο νούς πάει στο κακό, ότι κάτι έχει το παιδί και σταμάτησε να τρώει, γιατί είχαμε και ένα δυσάρεστο περιστατικό με το ανηψάκι του άντρα μου:(:(:(

Μην στεναχωριέσαι κορίτσι! Μετά από μία αρρώστια δεν είναι απίθανο να χαθεί για λίγο η όρεξη τπυ παιδιού! Προσπάθησε να τον δελεάσεις με δροσερές τροφές που δεν προκαλούν ερεθισμό στον λαιμό. Το ότι έφαγε τα πατατάκια ίσως να οφείλεται στο ότι πεινούσε αφού δεν είχε φάει τίποτα. Πάντως θα επανέλεθει μην ανησυχέίς!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κι απο μενα. Κοιμαται το παιδι και ειπα να κανω ενα μικρο μποτε!

Χρειάζεται κι αυτό! Ανανεωνόμαστε!

Εγώ σήμερα έκανα σουβλάκια με πίτες και όλα τα σχετικά.... χτες ήταν η τιμητική του μουσακά... έγινε πολύ ωραίος... περίσσεψαν και αρκετά κομμάτια, οπότε θα φάμε και μία άλλη μέρα...πολύ φασαρία βέβαια για να γίνει.

Έχεις δίκιο! Είναι από τα πιό μπελαλίδικα φαγητά αλλά είναι νοστιμότατο!

Φιλιά σε όλους!

Φιλάκια και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα παιδια κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Καστερακι μου μην σκας καλο μου για το φαγητο! σε λιγες μερες θα επανελθει η ορεξη του κ θα αναπληρωσει το φαγητο κ γι ατις μερες πυ δεν εφαγε.ετσι κ μιας φιλης μου που περασε ακριβως την ιδια ιωση κ ειχε σπυρακια μεσα στο στομα 3 κιλα εχασε , αλλα τωρα ομως του δινει κ καταλαβαινει! μην παει ο νους σου στο κακο! ακομα κ η ζεστη επιρεαζει με το φαγητο. εμενα ο μικρος 2-3 μερες τωρα μονο γαλα κ χυμους θελει

Νινακι ωραιος που ειναι ο μουσακας!! !μμμμ γεια στα χερια σου!

Φωτεινη ακαρδη μανα!! καλα τι θα ακουσουμε απο παπουδογιαγιαδες δεν λεγεται... τι καλα που εισετ κοντα σε θαλασσα κ κανετε μπανακια!!

Μομυ μια χαρ ειναι κ τα μακαρονια με κιμα!

Αγγελικη να σας ζησει το βαφτιστηρη να τα χιλιασει!! λιγουρεφτηκα μοσχαρακι με πουρε μμμ

Νικο πηρες παλι φορα ε?

Καλημερα Ιωαννα μου τι κανεις? ωραιοτατα τα γεμιστα τρελαινομαι!! οχι οτι κ το σνιτσελ με χαλαει, ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει!

Εβιρακι?Ρικολακι που ειστε καλε?

Εγω το Σαββατο εφτιαξα παστιτσακι ωραιοτατο κ τυραμισου το οποιο δεν μου αρεσε.ετσι ειπανα το παγωσο να γινει παγωτο αλλα κ παλι δεν μου αρεσει οποτε μαλλον θα πεταχτει.Αφου δεν μας αρεσε το τυραμισου μην μεινουμε χωρις γλυκο κ χασουμε καμια θερμιδα εφτιαξα τουρτα παγωτο με βαση μωσαικο. τεελια εγινε! παει το Σκ η διατροφη στραφη!!!

Το βραδυ ηρθαν φιλοι εκτακτα κ παραγγειλαμε κοτοπουλακι κλπ.

Χτες το μεσημερι εφτιαξα κατσικακι με πατατες στην γαστρα κ σαλατα κ τζατζικι.

Για σημερα εχουν μεινει λιγο απο ολα κ ετσι δεν μαγειρεψα , μονο λιγα κολοκυθακια εβρασα για σαλατα.

Μας εστειλε κ η μαμαμ τυροπιτα κ κλασικα κολοκυθολουλουδα γεμιστα ...αυτη η γυναικα ειναι να μην της πεις πως σου αρεσει κατι θα στο φτιαχνει μεχρι να το σιχαθεις.αρεσουν τα κολοκυθολουλουδα στον μικρο κ με την πρωτη ευκαιρια που θα παμε η θα ερθει εδω καποιος φτιαχνει κ στελνει ... ελεος! Φωτεινη να την γνωρισω στην μαμα σου

Καλημέρα παρεουλα! Καλή εβδομαδα να εχουμε!

Επίσης Φωτεινή!

Περαστικά σε όλους τους αρρωστους μικρους και μεγαλους! Αγγελικη πονοδοντος ε; Κουραγιο!

Ευτυχώς που με πιάνει το mesoulid και δεν πονάω! Αύριο θα πάω στην κολλητή μου να το δει.

Εμεις χτες πηγαμε και για μπανακι!

Τολμηρούς σας βρήσκω! Εγώ αν δεν πάει η θερμοκρασία πάνω από 35 δεν...

Οποτε καταλαβαινετε οτι το ΣΚ ακουγα μουρμουρα που αφηνω το παιδι μου νηστικο, που ακουω τους γιατρους, κλπ κλπ. Για σημερα ειπα να φτιαξουν μακαρονια ωστε να τσιμπησει κατι η μικρη (να μη γινω υπερβολικα σκληρη και ακαρδη).

Είπαμε είσαι κακούργα μάνα!!!!!

Φιλια

Καλημέρα.

καλημέρα κορίτσι!

Φωτεινή μου πίνει γαλατάκι το παιδί ευτυχώς. Σήμερα λέω να μη τον ζορίσω να τον αφήσω να πεινάσει, γιατί εχθές το βράδυ ζήτησε πατάτες.

καλή ιδέα είναι!

Κάνετε μπάνιο τόσο νωρίς και μάλιστα εκεί που νομίζω είναι πολύ πιο κρύα τα νερά; Καλά αν δεν κάνει καύσωνα εγώ δεν την πλησιάζω τη θάλασσα με τίποτα :D

χαχαχαχα! Μία από τα ίδια!

Σήμερα το πρωί σηκώθηκα στις 5,3 θήλασα το μωρό και έκανα ένα γρήγορο αλμυρό κέικ και μια πίτσα μικρή για την οποία είχα έτοιμο ζυμάρι γιατί περιμένω πάλι επισκέψεις. Αργότερα θα βράσω χυλοπίτες και θα τις βάλω στα πήλινα με τον χθεσινό κιμά.

Δηλαδήξ ξεκίνησες να μαγειρεύεις από τις 7 ας πούμε?

Φιλιά πολλά σε όλους σας!

Φιλάκια και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...