Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα παρεακι!!!!

Σας ελειψα????

Nαι αλλά δικαιολογείσαι! Το νινί προηγείται!!

Λοιπον Δευτερα Τριτη ειχα τον καλο μου με πυρετο!!!Οποτε περα απο τον μικρο ειχα να νταντευω και τον μεγαλο!!!Επισης μπας και γλυτωσουμε τον μικρο ο μπαμπας δεν πλησιαζε τον μικρο οποτε τον ειχα εγω24/24!!!Ευτυχως ο μικρος τη γλυτωσε...φτου φτου.Τη Δευτερα ειχα και εγω θεματακι με τη κοιλιτσα μου...οποτε μαγειρικα λαπαδακι γι αμενα και γι ατον καλο μου κοτοσουπιτσα!

Τώρα υποθέτω πως είστε όλοι καλά!

Δεν ξερω ποτε θα σχολιασω...προφανως το σ/κ που θα ηρεμησετε!!!!

Ααααα χθεες εκανα και μινι μπωτε....βαφη και κουρεμα!!!

Με γειά!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα παρεακι! Τον καιρο δε θελω να τον σχολιασω. Απο χτες το βραδυ βρεχει καρεκλοποδαρα, αστραφτει και βρονταει!

Ιωαννα μου τι ωραια που διαβασα πως γελασες με την καρδια σου επιτελους! Παντα τετοια (και με εξοφλημενο μισθο στην τσεπη!). Για τον μικρο μπορει να ετυχε η γκρινιαρομερα. Σου μιλάει βεβαια μια πολυ σκληρη μαμα που τα ακουει συνεχεια απο τους παππουδες.

Αγγελικη καλη ξεκουραση στην κορη σου! Να δεις την Τεταρτη που θα παρετε βαθμους θα νοιωσεις και παλι πολυ περηφανη!

Εβιρι τι ωραια που τα λες για τη διαιτα! Μακαρι να μπορουσα να τα ακολουθησω ολα αλλα δεν εχω τετοια θεληση.

Νινα να περνας ωραια με την ανηψια σου. Τι καλά που ειναι και βολικό παιδι στο θεμα φαγητου (ακομα δεν εχω ξεχασει αυτα που ειχε τραβηξει η Τζενη πριν το Πασχα).

Καστερακι περαστικα σας! Ο μικρος μαλλον απο το εμβολιο θα εχει πυρετουλι.

Νικο περαστικα και σε σενα! Σε ζηλευω στο θεμα της ζυγαριας. Εσεις οι αντρες εχετε πολυ καλύτερο μεταβολισμο

Μομμι περαστικα και σε σενα. Για διαιτα κι εγω θα προτιμουσα τα κανονικα φαγητα αλλά εγω δεν ειμαι και προτυπο προς μιμηση δυστυχως.

Ρικολακι περαστικα και σε σας! Τι καλά που δεν κολλησε ο μικρουλης!

Στα μαγειρικα μας τωρα εμεινε φαγητο απο χτες για σημερα αλλα δεν ηταν πολυ πετυχημενο. Η μαμα μου δεν θυμοταν πως εφτιαχνε αυτο το φαγητο παλια κι ετσι ανοιξε ενα βιβλιο μαγειρικης κι εφτιαξε την συνταγη που εγραφε αλλα δεν ηταν πολύ ωραια. Δεν ηθελε να φτιαξω την κλασσικη συνταγη που εχει αναρτησει κι η Εβιρι στο μπλογκ της. Δεν της ειπα φυσικα τιποτα. Ο μικρος εφαγε, στη μικρη ειχε αλλο φαγητο. Σημερα της απαγορεψα να φτιαξει ξεχωριστο φαγητο στην κορη αλλα δεν ξερω τι θα γινει.

Φιλια σε ολους και ολες και καλό ΣΚ αν δεν καταφερω να ξαναμπω

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα παρεακι! Τον καιρο δε θελω να τον σχολιασω. Απο χτες το βραδυ βρεχει καρεκλοποδαρα, αστραφτει και βρονταει!

Τώρα που βλέπω έξω μας έρχεται κι εδώ αυτός ο καιρός!

Αγγελικη καλη ξεκουραση στην κορη σου! Να δεις την Τεταρτη που θα παρετε βαθμους θα νοιωσεις και παλι πολυ περηφανη!

Να είσαι καλά Φωτεινούλα!

Σημερα της απαγορεψα να φτιαξει ξεχωριστο φαγητο στην κορη αλλα δεν ξερω τι θα γινει.

Περιμένω να μου πεις τι έκανε τελικά αν και υποψιάζομαι...

Φιλια σε ολους και ολες και καλό ΣΚ αν δεν καταφερω να ξαναμπω

Επίσης!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας φιλαρακια μου τι κανετε?

πολυ μου εχετε λειψει κ με στεναχωρει απιστευτα που δεν προλαβαινω να σας διαβαζω κ να γραφω οπως θελω.

Η κατασταση τον τελευταιο καιρο στο γραφειο απλα δεν παλευεται , το αγχος απιστευτο κ η πιεση στο φουλ...ελπιζω μετα το καλοκαιρι να στρωσουμε καπως...

Στα πεταχτα διαβασα λιγα πραγματακια

Φωτεινη μου διαβασα πως ακυρωθηκε η μεταθεση σου κ στεναχωρηθηκα πολυ.μακαρι να μπορεσεις να βρεις ακρη κ τελικα να φυγεις! στο ευχομαι απο καρδιας!!

περαστικα κ στα αρρωστουλικα τις παρεας! αμαν αυτη η ιωση, την περαση ενα παιδακι φιλων μας κ λαλησε το καημενο

Αγγελικη μου ειμαι σιγουρη πως η κορη κλασικα θα παρει τους καλυτερους βαθμους!!!

Νινακι κοιτα να χαρεις την ανηψουλα κ τα λεμε απο βδομαδα!

Εβιρακι μου εχεις δικιο για την διαιτα το ολο θεμα ειναι το μετα! εκει ειναι το κλειδι της υποθεσης!

Νικο βλεπω εσυ πηρες φορα φορα κατηφορα? μπραβο βρε θηριο!!!!

Ιωαννακι ξεκουμοπηστηκε ο πρωην ε? αντε οριστικο τελος πλεον σε ολα! Οσο για τον μικρο μην σκας οσο δεν του δινεις σημασια τοσο πιο γρηγορα το ξεχναει..

Για την συνταγη που με ειχατε ρωτησει για τα τηγανοψωμακια μπορει να γινει κ στο φουρνο αλλα τοτε τρωγεται καλυτερα μονο ζεστο.

Στο ενα κιλο αλευρι χωριατικο βαζω ενα φακελακι μαγιια αλατι κ 3-4 κσ λαδακι.καμια φορα βαζω κ ελαχιστο ξυδι. Η ζυμη να ειναι μαλακη αλλα να μην κολλαει στα χερια.

Οταν το κανουμε στο ταψι οσο προθερμαινουμε το φουρνο βαζουμε κ το ταψι μαζι να καψει κ μετα στρωνουμε στο καυτο ταψι το τηγανοψωμο με προσοχι μην καουμε φυσικα.Ετσι δεν κολαει απο κατω κ κανει τραγανο κ ωραιο πατο.

Το ρολο κοτοπουλο κ εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου.Κξανει τελεια ρολα ο χασαπης που ψωνιζω. Συμφωνω πως το νερο μεχρι τηνμεση του ταψιου ειναι υπερβολικα πολυ.Συνηθως στα ρολα βαζουν μεσα κ γλυκια παπρικα νομιζω κ οι πατατες παιρννουν πολυ ωραιο χρωμα αλλα κ γευση απο τα υλικα που ψιλοφευγουν απο την γεμιση του ρολου.

στα μαγειρικα μας τωρα φακουλες απλες κ ταπεινες για σημερα.

Χτες φαγαμε μπαμιες κ εφτιαξα κ τσιζ κεικ με μαρμελαδα φραουλα, προχτες σουτζουκακια με πιλαφι ,την τριτη μπριαμ κ την δευτερα αν θυμαμαι καλα κοκκινιστο με μακαρονια.

σας φιλω ολους κ ελπιζω να ξαναμπω την δευτερα σιγουρα!

γεια σας φιλαρακια μου τι κανετε?

Γειά σου Τζενάκι!

πολυ μου εχετε λειψει κ με στεναχωρει απιστευτα που δεν προλαβαινω να σας διαβαζω κ να γραφω οπως θελω.

Η κατασταση τον τελευταιο καιρο στο γραφειο απλα δεν παλευεται , το αγχος απιστευτο κ η πιεση στο φουλ...ελπιζω μετα το καλοκαιρι να στρωσουμε καπως...

Το ελπίζω κι εγώ βρε κορίτσι! Κάνε υπομονή, τι άλλο?

Αγγελικη μου ειμαι σιγουρη πως η κορη κλασικα θα παρει τους καλυτερους βαθμους!!!

Ευχαριστώ!

σας φιλω ολους κ ελπιζω να ξαναμπω την δευτερα σιγουρα!

Καλό Σαββατοκύριακο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω ότι είναι άσχημη ιδέα! Λογικά θα είναι και πιό ξεκούραστο για σένα από το να μαγειρεύεις δύο φαγητά.

Ναι βρε Αγγελική, με αυτή τη λογική το σκέφτηκα κι εγώ.......να βάζω μέσα κοτόπουλο λαχανικά να γυρίζω το κουμπάκι και να μην έχω το άγχος.....το σκέφτομαι ακόμη!!!!!!!!

Αυτό παθαίνω κι εγώ! Μόνο αν έχω κάποιον να μου μαγειρεύει και να μου δίνει ότι χρειάζεται να φάω κατά την διάρκεια της μέρας θα μπορέσω να κάνω δίαιτα!!!! Κοινώς έναν διαιτολόγο - μάγειρα στο σπίτι μου!!!! Και μετά ξύπνησα!!!:tongue:

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Βάλε άλλη μία σκληρή και άκαρδη μάνα στην παρέα!!! Έχω ακούσει από την κόρη μου και την πεθερά μου...:rolleyes:

άσε κι εγώ τα ίδια........πρόσθεσε και τη μαμά μου στη λίστα σου!

Καλημέρα.

Δυστυχώς τωρα έχει και το μωρο πυρετό, ελπίζω να είναι απο το εμβόλιο. Ο παιδίατρος δεν είδε κάτι στο λαιμό του αρα μπορεί να εκ αι και απο τα εμβόλια.

Περαστικά σας βρε Καστεράκι.......ελπίζω να μην είναι ίωση στο μωράκι!!!!!

Καλημερα παρεακι!!!!

Σας ελειψα????

Λοιπον Δευτερα Τριτη ειχα τον καλο μου με πυρετο!!!Οποτε περα απο τον μικρο ειχα να νταντευω και τον μεγαλο!!!Επισης μπας και γλυτωσουμε τον μικρο ο μπαμπας δεν πλησιαζε τον μικρο οποτε τον ειχα εγω24/24!!!Ευτυχως ο μικρος τη γλυτωσε...φτου φτου.Τη Δευτερα ειχα και εγω θεματακι με τη κοιλιτσα μου...οποτε μαγειρικα λαπαδακι γι αμενα και γι ατον καλο μου κοτοσουπιτσα!ΤΕταρτη πατατουλες με μελιτζανες κοκκινιστες στη κατσαρολα και χθες και σημερα μακαρονια με κιμα γι ατον αντρα μου και εγω βλεπουμε...

Δεν ξερω ποτε θα σχολιασω...προφανως το σ/κ που θα ηρεμησετε!!!!

Ααααα χθεες εκανα και μινι μπωτε....βαφη και κουρεμα!!!

Πολλα πολλα φιλια!!!!!

Περαστικά σου και με γειά σου το μαλλάκι!!!!!!!!!!

Για την συνταγη που με ειχατε ρωτησει για τα τηγανοψωμακια μπορει να γινει κ στο φουρνο αλλα τοτε τρωγεται καλυτερα μονο ζεστο.

Στο ενα κιλο αλευρι χωριατικο βαζω ενα φακελακι μαγιια αλατι κ 3-4 κσ λαδακι.καμια φορα βαζω κ ελαχιστο ξυδι. Η ζυμη να ειναι μαλακη αλλα να μην κολλαει στα χερια.

Οταν το κανουμε στο ταψι οσο προθερμαινουμε το φουρνο βαζουμε κ το ταψι μαζι να καψει κ μετα στρωνουμε στο καυτο ταψι το τηγανοψωμο με προσοχι μην καουμε φυσικα.Ετσι δεν κολαει απο κατω κ κανει τραγανο κ ωραιο πατο.

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες να μου εξηγήσεις λεπτομέρειες για την συνταγή!!!!!

Θα τα δοκιμάσω το συντομότερο, για να έχουν τα παιδιά αντί για τοστάκι για αλλαγή!

ευχαριστώ και πάλι

Διαφημίσεις

Αααααα και ξέχασα να πώ μαγειρικά σήμερα φάγαμε ψητό κατσικάκι που είχε κρατήσει και στείλει η μαμά μου με πατατούλες τηγανητές.

Εχτές φάγαμε παστίτσιο..........και για αύριο λέω μπουτάκια κοτόπουλο :confused::confused::confused::confused: δεν ξέρω με τι να το συνοδεύσω....:roll::roll:

καλησπέρα!

Μόλις συνήλθα από έναν βαρβάτο πονόδοντο...'Ηπια ένα πονσταν κιέκανε να με πιάσει 1 ώρα! Τα είδα όλα!!! Περιμένω να περάσει η ώρα και να πάρω ένα μεσουλίντ για να βγάλω τη νύχτα! Φυσικά αύριο θα τα ακούσω από την κολλήτή μου που είναι οδοντίατρος γιατί ενώ έπρεπε να έχω πάει καιρό τώρα για το δόντι εγώ το αμελούσα!

Αααααα και ξέχασα να πώ μαγειρικά σήμερα φάγαμε ψητό κατσικάκι που είχε κρατήσει και στείλει η μαμά μου με πατατούλες τηγανητές.

Εχτές φάγαμε παστίτσιο..........και για αύριο λέω μπουτάκια κοτόπουλο :confused::confused::confused::confused: δεν ξέρω με τι να το συνοδεύσω....:roll::roll:

Μπορείς να τα βάλεις στον φούρνο με κριθαράκι. Ή να φτιάξεις πιλάφι.

Σας καληνυχτίζω και σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Σήμερα είμαστε πολύ καλύτερα, ήδη ο μεγάλος μου έκανε εχθές μία φορά μόνο ένα 38, δεν του έδωσα τίποτα για να δω που θα έφτανε και τελικά έπεσε μόνος του. Το μωρό μέχρι 37,4 έφτασε επομένως θα ήταν από τα εμβόλια.

Νίκο περαστικά και σε σένα...μα τί γίνεται τελευταία;;;;

μομμι μου έδωσες ιδέα, θα κάνω αύριο παστίτσιο.

επανέρχομαι....

Ρικόλα με γεια το μαλλάκι...και περαστικά και σε σένα!

Φωτεινή τελικά τί έγινε με την ,ετάθεση, είχες κανένεα νεότερο;

ggeny υπομονή με τη δουλειά, θα περάσει και αυτό που θα πάει, Αν επιτρέπεται τί δουλειά κάνεις;

Φιλιά σε όλους σας!

ααα ξέχασα μαγειρικά σήμερα τρώμε γαύρο τηγανητό με χωριάτικη σαλατούλα από τον κήπο μας και ο μικρός μοσχαρόσουπα, εχθές δεν έφαγε τίποτα μόνο λίγο από το μεσημεριανό του και μία μπανάνα και ήμουν να σκάσω όλη την ημέρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...