Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Εβιρι δίκιο εχεις για το ρολο σαν βραστό γινόταν...θα βάζω λιγοτερο νεράκι..ευχαριστώ για τη συμβουλή.

Οσον αφορα τον μικρό μου έχει αύτη την ι ΣΒ που κυκλοφκαι βγάζει σπυρακια στο λαιμο και κανει υψηλούς πυρετούς. Οτάν φτάσαμε στον παιδίατρο είχε παλι 39.4, κρατάει τρεις μέρες το λιγοτερο μου είπε και είναι κολλητικο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Τι εγινε βρε παιδια? Πολλες απουσιες βλεπω. Ειμαι πολυ κουρασμενη, ο γιοκας μου εκλαιγε πανω απο μια ωρα γιατι δεν του δωσαμε νερο απο το μπουκαλι που ηταν εξω απο το μεσημέρι και του δωσαμε απο αλλο και αρχισε το παραλήρημα. Ουτε εφαγε ουτε τιποτα, ουρλιαζε. Δεν μαγειρεψα τιποτα, θα φαμε στη μαμα μου. Παω για υπνο μπας και χαλαρωσω. Αχ σημερα στη δουλεια με ψιλοδουλευανε για τις νεες αρμοδιοτητες μου και παιδια γελασα τοσο πολυ που εκλαιγα, ειχα να γελασω ετσι πολλα χρονια, μου μιλαγε ο προισταμενος μου και οσο μου μιλαγε τοσο πιο πολυ γελαγα, περασα ωραια!

Οσον αφορα τον μικρό μου έχει αύτη την ι ΣΒ που κυκλοφκαι βγάζει σπυρακια στο λαιμο και κανει υψηλούς πυρετούς. Οτάν φτάσαμε στον παιδίατρο είχε παλι 39.4, κρατάει τρεις μέρες το λιγοτερο μου είπε και είναι κολλητικο.

Καστεράκι, ποιά ίωση είναι αυτή δεν την έχω ξανακούσει.........πάντως το καημένο θα πρέπει να είναι χάλια και να πονάει..........περαστικά σας!!!

Καλησπέρες!

Έχω πολλές μέρες να μπω λόγω της επίσκεψης της ανιψιάς... γυρίζουμε όλη μέρα και όταν είμαι σπίτι, έχω πολλά να κάνω.... αλλά όμως περνάμε καλά.:P.. όπως καταλαβαίνετε δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα... ελπίζω να είσαστε όλοι καλά!:tongue:

Από φαγητά έκανα πολλά και διάφορα... τι να πρωτοπώ? το καλό είναι ότι τρώει τα πάντα και θέλει πολύ να τρώει τα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά!

Φιλιά σε όλους και ελπίζω να τα λέμε περισσότερο από βδομάδα.

Μπράβο η ανηψιά σου έφτιαξε το κέφι!!:P:p:p:p:p

Βολικό που τρώει απόλα μπράβο στην ανηψιά............άντε καλές βόλτες:P:p:p

Εγώ θα σου απαντήσω από τη δική οπτική γωνία σύμφωνα με τη γνώμη που έχω για τις δίαιτες.

Όσο κάποιος τρώει τα διαιτητικά φαγητά αδυνατίζει. Τι γίνεται όμως μόλις αρχίσει τις απλές φακές και τα γεμιστά και τις μπριζόλες στα κάρβουνα με τηγανητές πατάτες;

Τις περισσότερες φορές ξαναπαίρνει, αν όχι όλα, τουλάχιστον κάποια κιλά που ήδη έχασε. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω κάνει ποτέ κάποια τέτοια δίαιτα.

Δε θα ήθελα να στερούμαι γεύση από το φαγητό μου. Προτιμώ να στερούμαι ποσότητες για να αδυνατίσω.

Αυτό μεταφράζεται ως εξής:

Τρώμε απ' όλα, συχνά μέσα στην ημέρα και σε αρκετά μικρές ποσότητες. Αυτό σημαίνει δίαιτα και σύμφωνα με τον αρχαιοελληνικό όρο.

Κάποια στιγμή θα κουραστείς και θα βαρεθείς να τρως φαγητά στον ατμό. Εκτός αν, τα συνηθίσεις τόσο που θα μαγειρεύεις όλη σου τη ζωή έτσι.

Όταν λοιπόν κουραστείς με αυτό τον τρόπο μαγειρέματος θα έχεις έναν ωραιότατο ατμομάγειρα στο ντουλάπι που θα σου πιάνει το χώρο.

Έβιρι συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα γράφεις. Το θέμα διατροφή-δίαιτα για μένα είναι πονεμένη ιστορία.............είμαι πάνω-κάτω, πάνω-κάτω και πάλι από την αρχή, απλά τώρα έχω μείνει στο πάνω......καταλαβαίνεις.......

Αυτό που προτείνεις είναι το καλύτερο γιατί δεν λιγουρεύεσαι αυτά που τρώνε οι άλλοι, έλα όμως που το προσπάθησα και παραστρατούσα, τσίμπα λίγο κι από αυτό και λίγο από αυτό και εντέλει άστα........Θέλω να έχω βούρδουλα πάνω από το κεφάλι μου μόνο έτσι λειτουργώ.

Θα το σκεφτώ πάντως, ξέρω ότι έχεις δίκιο και αυτό είναι και το σωστό με τη διατροφή, να τρώμε απόλα...........αχ τι να πώ έχω απογοητευτεί τελείως :(

Διαφημίσεις

Ειμαι πολυ κουρασμενη, ο γιοκας μου εκλαιγε πανω απο μια ωρα γιατι δεν του δωσαμε νερο απο το μπουκαλι που ηταν εξω απο το μεσημέρι και του δωσαμε απο αλλο και αρχισε το παραλήρημα. Ουτε εφαγε ουτε τιποτα, ουρλιαζε. Δεν μαγειρεψα τιποτα, θα φαμε στη μαμα μου. Παω για υπνο μπας και χαλαρωσω.

Δεν πειράζει άστον να στρώσει χαρακτήρα :rolleyes::rolleyes:, στο λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου τώρα, αλλά τα έχουμε περάσει κι εμείς. Όλοι με λένε σκληρή, αλλά δεν έκανα ποτέ πίσω και νομίζω ότι βγήκε σε καλό. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο για σένα και ψυχοφθόρο, θα σου πώ το κλασικό Κάνε Υπομονή

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Παρασκευή σήμερα τι καλά! Και ηλιόλουστη αν και άκουσα πως θα έχει βροχές και καταιγίδες σε κάποια μέρη της Ελλάδας!

Σήμερα τρώμε μία ωραιότατη μακαρονάδα.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας κι επανέρχομαι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Εντάξει..για να το λες που το εχεις κανει αρα θα ψήνεται. Θα το κάνω την Κυριακή και θα σας πω.

Θα περιμένω εντυπώσεις!

Γεια σας παιδιά κι από μενα.

Σήμερα έφτιαξα για την οικογένεια μπουτάκια κοτόπουλου με χυλοπίτες στο φούρνο και για μένα τηγανητό ψάρι με σαλάτα.

Μμμμ χυλοπιτούλες! Νόστιμες και αγαπημένες!

Καλησπέρες!

Γειά σου Νινάκι!

Έχω πολλές μέρες να μπω λόγω της επίσκεψης της ανιψιάς... γυρίζουμε όλη μέρα και όταν είμαι σπίτι, έχω πολλά να κάνω.... αλλά όμως περνάμε καλά.:P.. όπως καταλαβαίνετε δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα... ελπίζω να είσαστε όλοι καλά!:tongue:

Αφού περνάς καλά εμάς μας αρκεί! Ευχαριστήσου την ανηψούλα σου όσο μπορείς!

Από φαγητά έκανα πολλά και διάφορα... τι να πρωτοπώ? το καλό είναι ότι τρώει τα πάντα και θέλει πολύ να τρώει τα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά!

Αυτό είναι πολύ καλό! Μαγειρεύεις χωρίς περιορισμούς!

Φιλιά σε όλους και ελπίζω να τα λέμε περισσότερο από βδομάδα.

Φιλιά και σε σένα! Να περνάς καλά!

Εβιρι δίκιο εχεις για το ρολο σαν βραστό γινόταν...θα βάζω λιγοτερο νεράκι..ευχαριστώ για τη συμβουλή.

Εχω ξαναακούσει γι΄αυτήν την ίωση! Η μικρή μίας συναδέλφου την πέρασε 2 φορές μέσα σε 1,5 μήνα!

Τι εγινε βρε παιδια? Πολλες απουσιες βλεπω.

Κάτσε να φέρω το απουσιολόγιο!!!!!

Ειμαι πολυ κουρασμενη, ο γιοκας μου εκλαιγε πανω απο μια ωρα γιατι δεν του δωσαμε νερο απο το μπουκαλι που ηταν εξω απο το μεσημέρι και του δωσαμε απο αλλο και αρχισε το παραλήρημα. Ουτε εφαγε ουτε τιποτα, ουρλιαζε.

Αυτό το κάνει κι ο δικός μου! Μόλις ξεκινάει να κλαίει και να ουρλιάζει απλά φεύγω από δίπλα του και τον αφήνω μόνο μέχρι να του περάσει. Συνήθως στο δεκάλεπτο κάποιος πάει και τον παίρνει αγκαλιά, χωρίς να ξανααναφερθεί στο θέμα και τελειώνει εκεί!

Δεν μαγειρεψα τιποτα, θα φαμε στη μαμα μου.

Μία χαρά!

Παω για υπνο μπας και χαλαρωσω. Αχ σημερα στη δουλεια με ψιλοδουλευανε για τις νεες αρμοδιοτητες μου και παιδια γελασα τοσο πολυ που εκλαιγα, ειχα να γελασω ετσι πολλα χρονια, μου μιλαγε ο προισταμενος μου και οσο μου μιλαγε τοσο πιο πολυ γελαγα, περασα ωραια!

Μπράβο βρε κοριτσάκι! Άντε να ξεαγχωθείς λιγάκι στην δουλειά σου!

Έβιρι συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα γράφεις. Το θέμα διατροφή-δίαιτα για μένα είναι πονεμένη ιστορία.............είμαι πάνω-κάτω, πάνω-κάτω και πάλι από την αρχή, απλά τώρα έχω μείνει στο πάνω......καταλαβαίνεις.......

Αυτό που προτείνεις είναι το καλύτερο γιατί δεν λιγουρεύεσαι αυτά που τρώνε οι άλλοι, έλα όμως που το προσπάθησα και παραστρατούσα, τσίμπα λίγο κι από αυτό και λίγο από αυτό και εντέλει άστα........Θέλω να έχω βούρδουλα πάνω από το κεφάλι μου μόνο έτσι λειτουργώ.

Θα το σκεφτώ πάντως, ξέρω ότι έχεις δίκιο και αυτό είναι και το σωστό με τη διατροφή, να τρώμε απόλα...........αχ τι να πώ έχω απογοητευτεί τελείως :(

Αυτό παθαίνω κι εγώ! Μόνο αν έχω κάποιον να μου μαγειρεύει και να μου δίνει ότι χρειάζεται να φάω κατά την διάρκεια της μέρας θα μπορέσω να κάνω δίαιτα!!!! Κοινώς έναν διαιτολόγο - μάγειρα στο σπίτι μου!!!! Και μετά ξύπνησα!!!:tongue:

Δεν πειράζει άστον να στρώσει χαρακτήρα :rolleyes::rolleyes:, στο λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου τώρα, αλλά τα έχουμε περάσει κι εμείς. Όλοι με λένε σκληρή, αλλά δεν έκανα ποτέ πίσω και νομίζω ότι βγήκε σε καλό. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο για σένα και ψυχοφθόρο, θα σου πώ το κλασικό Κάνε Υπομονή

Βάλε άλλη μία σκληρή και άκαρδη μάνα στην παρέα!!! Έχω ακούσει από την κόρη μου και την πεθερά μου...:rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα.

Δυστυχώς τωρα έχει και το μωρο πυρετό, ελπίζω να είναι απο το εμβόλιο. Ο παιδίατρος δεν είδε κάτι στο λαιμό του αρα μπορεί να εκ αι και απο τα εμβόλια.

Θα μαγειρέψει και θα μας φέρει η μαμα μου φασολάκια....οπώς ξυπνησα στις δυο για τον μεγαλο μου δεν ξανακοιμηθηκα γιατί ηταν πολυ χάλια και φοβηθηκα.

Φιλια σε ολους.

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Καλημέρα!

Δυστυχώς τωρα έχει και το μωρο πυρετό, ελπίζω να είναι απο το εμβόλιο. Ο παιδίατρος δεν είδε κάτι στο λαιμό του αρα μπορεί να εκ αι και απο τα εμβόλια.

Αν ο πυρετός είναι μέχρι 38 τότε μπορεί να οφείλεται στο εμβόλιο.

Θα μαγειρέψει και θα μας φέρει η μαμα μου φασολάκια....οπώς ξυπνησα στις δυο για τον μεγαλο μου δεν ξανακοιμηθηκα γιατί ηταν πολυ χάλια και φοβηθηκα.

Τώρα είναι καλύτερα?

Φιλια σε ολους.

Αγγελική εδώ εχθες έγινε χαμός, πόλυ δυνατή βροχή με χαλάζι. Για να δουμε δσημερα έχω να απλωσω και δυο πλυντήρια

Το άκουσα στις ειδήσεις! Ευτυχώς που έχω στεγασμένο χώρο και απλώνω εκεί όταν βρέχει...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κοριτσάρες μου καλημέρα!

Εγώ χάλια σήμερα. Βουλωμένη μύτη, πονοκέφαλος και πονόλαιμος...τώρα πως κρύωσα Ιούνιο μήνα και μάλιστα τόσο άσχημα....αυτό δε το καταλαβαίνω.

Δεν πρόλαβα να διαβάσω πολλά είδα ότι η ΑΓΓΕΛΙΚΗ έλεγε ότι η κόρη μόλις τελείωσε με τα γραπτά και εγώ της λέωη κόρη σου είναι αστέρι και θα σκίσει! Από αυτά που έχω διαβάσει και με μια μανούλα ΓΑΤΑ σαν την ΑΓΓΕΛΙΚΗ μας είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει το παιδί. Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει.

kasteraki μου περαστικά σας. Και εγώ χάλια νιώθω...με τέτοιο καιρό βέβαια...κορίτσια το ξέρετε ότι κοντεύει να τελειώσει ο Ιούνης και την βγάζουμε με ομπρέλες ακόμα;

mommi ετσι όπως τα λες για την δίαιτα...ακριβώς

ΕΒΙΡΙ μου έχεις δίκιο. Τώρα μόλιςς ήμουν στους θησαυρούς και έγραψα στην ατζέντα μου τα τιπς σου για να τα έχω μαζί μου γιατί συνέχεια πάω και έρχομαι. Πάντως από τότε που την είδα αλλιώς όλη την φάση πέφτει η ζυγαριά. μόνο τα γλυκά που ακόμα...μου λείπουν πολύ....αλλά...θυμάστε τις ένδοξες στιγμές που ανέβαζα cupcakes με γλάσα....αααααααααχχχχχχ

ΙΩΑΝΝΑ μου θα ήταν αδιάθετος και θα γκρίνιαζε. Έτσι και ο δικός μας τις προάλλες και τελικά μετά άρχισε τους εμετούς και πρέπει να ταν κρυωμένο το κακόμοιρο γιατί και εγώ σήμερα είμαι σε μαύρα χάλια

ΝΙΝΑ τι ωραία που περνάτε τόσο όμορφα με την μικρή! Και μένα μου χουν λείψει τα ανιψάκια μου πολύ.

ΦΩΤΕΙΝΗ μου περαστικά και σε εσάς!

μα τι στο καλό όλη η παρέα σήμερα ευχόμαστε περαστικά!!

Κοριτσάρες μου καλημέρα!

Εγώ χάλια σήμερα. Βουλωμένη μύτη, πονοκέφαλος και πονόλαιμος...τώρα πως κρύωσα Ιούνιο μήνα και μάλιστα τόσο άσχημα....αυτό δε το καταλαβαίνω.

Περαστικά σου βρε Νίκο! Με τόσα σκαμπανεβάσματα που έχει ο καιρός δεν είναι απίθανο!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω πολλά είδα ότι η ΑΓΓΕΛΙΚΗ έλεγε ότι η κόρη μόλις τελείωσε με τα γραπτά και εγώ της λέωη κόρη σου είναι αστέρι και θα σκίσει! Από αυτά που έχω διαβάσει και με μια μανούλα ΓΑΤΑ σαν την ΑΓΓΕΛΙΚΗ μας είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει το παιδί. Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει.

Σε ευχαριστώ Νίκο! Με έκανες και κοκκίνισα! :oops:

ΕΒΙΡΙ μου έχεις δίκιο. Τώρα μόλιςς ήμουν στους θησαυρούς και έγραψα στην ατζέντα μου τα τιπς σου για να τα έχω μαζί μου γιατί συνέχεια πάω και έρχομαι. Πάντως από τότε που την είδα αλλιώς όλη την φάση πέφτει η ζυγαριά. μόνο τα γλυκά που ακόμα...μου λείπουν πολύ....αλλά...θυμάστε τις ένδοξες στιγμές που ανέβαζα cupcakes με γλάσα....αααααααααχχχχχχ

Ξεχνιούνται αυτές οι στιγμές????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα παρεακι!!!!

Σας ελειψα????

Λοιπον Δευτερα Τριτη ειχα τον καλο μου με πυρετο!!!Οποτε περα απο τον μικρο ειχα να νταντευω και τον μεγαλο!!!Επισης μπας και γλυτωσουμε τον μικρο ο μπαμπας δεν πλησιαζε τον μικρο οποτε τον ειχα εγω24/24!!!Ευτυχως ο μικρος τη γλυτωσε...φτου φτου.Τη Δευτερα ειχα και εγω θεματακι με τη κοιλιτσα μου...οποτε μαγειρικα λαπαδακι γι αμενα και γι ατον καλο μου κοτοσουπιτσα!ΤΕταρτη πατατουλες με μελιτζανες κοκκινιστες στη κατσαρολα και χθες και σημερα μακαρονια με κιμα γι ατον αντρα μου και εγω βλεπουμε...

Δεν ξερω ποτε θα σχολιασω...προφανως το σ/κ που θα ηρεμησετε!!!!

Ααααα χθεες εκανα και μινι μπωτε....βαφη και κουρεμα!!!

Πολλα πολλα φιλια!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...