Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι!

Φωτεινή μου δεν ανοίγω υπολογιστή, από το κινητό μπαίνω, ξύπνησε ο μικρός και ενώ έτρωγε μπήκα να περάσει η ώρα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη δουλειά και να βρεθεί μια άκρη.

μομμι περαστικά και σένα, πράγματι ύπουλος αυτός ο καιρός.

Αγγελική ούτε εγώ έκανα πότε ρολό κοτόπουλο με πατάτες, θα πάρω να κάνω, γίνεται νόστιμο;

φιλιά σε όλους, βγαίνω να θερμομετρήσω τον μικρό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αγγελική ούτε εγώ έκανα πότε ρολό κοτόπουλο με πατάτες, θα πάρω να κάνω, γίνεται νόστιμο;

Γίνεται πολύ νόστιμο! Στο ρολό δεν βάζω τίποτα αλλά τις πατατούλες τις περιχύνω με μία σάλτσα που φτιάχνω με λάδι, λεμόνι, μουστάρδα.

φιλιά σε όλους, βγαίνω να θερμομετρήσω τον μικρό.

Έχει ακόμη πυρετό?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε ρολό κοτόπουλο που έμεινε από χτες.

Σήμερα τελείωσε και τα διαγωνίσματα η κόρη μου και την Τετάρτη θα πάρει τους βαθμούς. Πάει και η φετεινή σχολική χρονιά και για μας!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας κι επανέρχομαι...

Άντε καλή ξεκούραση τώρα και καλό γέμισμα στις μπαταρίες!!!!!!!!:P:p:p:p:p

Kasteraki, το ρολό κοτόπουλο μπορείς να το ζητήσεις έτοιμο από τον κρεοπώλη ή για να εισαι ακόμη πιο σίγουρη για τα υλικά μπορείς να το κάνεις και μονη σου, αλλά είναι πιο δύσκολο και μπελαλίδικο (για μένα :rolleyes::rolleyes:).

Πάντως είναι πολύ νόστιμο και είναι από τα αγαπημένα μας φαγητά!!!

Πώς είναι ο μικρούλης σου?

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια να ρωτήσω τη γνώμη σας???????

Όλο θέλω να βρω δικαιολογίες για να ξεκινησω διατροφή.

Σκέφτηκα να αγοράσω ατμομάγειρα, τι λέτε? να πάρω έναν να βάζω μέσα τα λαχανικά και το κοτοπουλάκι η το ψάρι και να μην έχω το νού μου, να ψήνω και να κάνω έξτρα φαγητό για μένα ή είναι απλή δικαιολογία για τον εαυτό μου? :rolleyes::rolleyes::roll:

Kasteraki, το ρολό κοτόπουλο μπορείς να το ζητήσεις έτοιμο από τον κρεοπώλη ή για να εισαι ακόμη πιο σίγουρη για τα υλικά μπορείς να το κάνεις και μονη σου, αλλά είναι πιο δύσκολο και μπελαλίδικο (για μένα :rolleyes::rolleyes:).

Πάντως είναι πολύ νόστιμο και είναι από τα αγαπημένα μας φαγητά!!!

να σου πω δεν έχω μπει ποτέ στην διαδικασία να φτιάξω εγώ το ρολό. Το αγοράζω έτοιμο από τον χασάπη.

Πώς είναι ο μικρούλης σου?

Σκέφτηκα να αγοράσω ατμομάγειρα, τι λέτε? να πάρω έναν να βάζω μέσα τα λαχανικά και το κοτοπουλάκι η το ψάρι και να μην έχω το νού μου, να ψήνω και να κάνω έξτρα φαγητό για μένα ή είναι απλή δικαιολογία για τον εαυτό μου? :rolleyes::rolleyes::roll:

Δεν νομίζω ότι είναι άσχημη ιδέα! Λογικά θα είναι και πιό ξεκούραστο για σένα από το να μαγειρεύεις δύο φαγητά.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Δεν νομίζω ότι είναι άσχημη ιδέα! Λογικά θα είναι και πιό ξεκούραστο για σένα από το να μαγειρεύεις δύο φαγητά.

Αυτό σκέφτομαι κι εγω Αγγελική, απλά λέω μήπως είναι από τον ενθουσιασμό μου και το συζητάω για να με φρενάρετε :lol::lol::lol:

Κορίτσια ευχαριστώ που ρωτάτε για τον μικρό μου, εκανε ένα 38,3 το πρωί και τώρα το μεσημέρι πρίν κάνα 2 ωρίτσες που τον μέτρησα είχε πάλι 39,3. Το απόγευμα θα πάω το μωρό για εμβόλια στον παιδίατρο και θα τον πάρω και αυτόν να τον δεί.

Για το ρολό που λέτε εννοείται πως θα το πάρω έτοιμο, Έχουμε στην περιοχή μας ένα μαγαζί που πουλάει μόνο κοτόπουλα δικά τους και κάνουν ένα πάρα πολύ ωραίο ρολό, είχα πάρει μια φορά στη γιορτή του άντρα μου, απλά δεν σκέφτηκα ποτέ να το κάνω με πατάτες. Δε θέλει πολύ νερό στο ταψί;

Διαφημίσεις

Γεια σας παιδιά κι από μενα.

Σήμερα έφτιαξα για την οικογένεια μπουτάκια κοτόπουλου με χυλοπίτες στο φούρνο και για μένα τηγανητό ψάρι με σαλάτα.

πηγα εκει πιυ ηταν ο πρωην κι ευτυχως εφυγα από το μπουντρούμι που ήμουν αλλα εκει εχω κι αλλα ατομα και φαινεται ο υπολογιστής οποτε δεν μπορώ να γραφω πολλά.

Τουλάχιστον, σου άφησε και κάτι θετικό.

Σήμερα λέω να κάνω μοσχαροσουπα. Έχω άρρωστο τον μεγαλο μου, ξαφνικα εχυες το πρωι σήκωσε πυρετό και η αλήθεια είναι οτι με έχει αγχωσει γιατί ήταν ξαφνικό.

Αχ, περαστικά του του παιδιού.

Γεια σου Έβιρι.......λοιπόν κάθε μέρα διαβάζω το μπλογκ σου και παίρνω και ιδέες....διάβασα αυτά για τη δίαιτα ..............αχχχχχχχχχχχχ πονεμένη ιστορία, αλλά συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις..........

Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα όσα κάνεις.

Ήθελα να σε ρωτήσω για τον καπνιστό σολομό, έτοιμο τον πήρες ή τον έκανες εσύ καπνιστό?

Αγοραστός είναι σε πεπιεσμένο σακουλάκι. Θα το βρεις σε σούπερ μάρκετ εκεί που έχουν τα αλλαντικά, τα γιαούρτια κλπ.

Εβιρι μπηκα χτες στο μπλογκ σου και μου αρεσε πολυ η αναρτηση σου για τη διαιτα. Κι εγω βαριεμαι διαιτες σαν αυτη που εκανε ο Νικος και ηταν μονοτονη. Βεβαια συνηθως ευχομαι να μην παχαινε κι η σοκολατα...

Σ' ευχαριστώ Φωτεινή μου. Κι εγώ έχω ευχηθεί να μην πάχαιναν τα γλυκά αλλά δεν έχει πιάσει η ευχή μου.

Κι εμενα ο πιτσιρικος εκανε μια μερα πυρετο προχτες αλλα μπορει να ηταν κι απο δοντι.

Περαστικά και στο δικό σου παιδάκι Φωτενή.

Γειά σου Καστεράκι, κι εγώ χάλια είμαι, χωρίς πυρετό, αλλά έχω ξερόβηχα, έχει κλείσει ο λαιμός μου, κάτι σαν φαρυγγίτιδα και δεν ξέρω πώς θα εξελιχθείς και ελπίζω μην κολήσουν τα παιδιά!!!!!!!!!

Περαστικά σου Μόμμι, ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα.

Σήμερα τελείωσε και τα διαγωνίσματα η κόρη μου και την Τετάρτη θα πάρει τους βαθμούς. Πάει και η φετεινή σχολική χρονιά και για μας!

Επιτέλους τελειώσανε να ησυχάσει και το κοριτσάκι σου και να ξεκουραστεί λίγο. Είμαι σίγουρη ότι η Τετάρτη θα είναι άλλη μια μέρα ευτυχίας για σας.

Εγώ θα σου απαντήσω από τη δική οπτική γωνία σύμφωνα με τη γνώμη που έχω για τις δίαιτες.

Όσο κάποιος τρώει τα διαιτητικά φαγητά αδυνατίζει. Τι γίνεται όμως μόλις αρχίσει τις απλές φακές και τα γεμιστά και τις μπριζόλες στα κάρβουνα με τηγανητές πατάτες;

Τις περισσότερες φορές ξαναπαίρνει, αν όχι όλα, τουλάχιστον κάποια κιλά που ήδη έχασε. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω κάνει ποτέ κάποια τέτοια δίαιτα.

Δε θα ήθελα να στερούμαι γεύση από το φαγητό μου. Προτιμώ να στερούμαι ποσότητες για να αδυνατίσω.

Αυτό μεταφράζεται ως εξής:

Τρώμε απ' όλα, συχνά μέσα στην ημέρα και σε αρκετά μικρές ποσότητες. Αυτό σημαίνει δίαιτα και σύμφωνα με τον αρχαιοελληνικό όρο.

Κάποια στιγμή θα κουραστείς και θα βαρεθείς να τρως φαγητά στον ατμό. Εκτός αν, τα συνηθίσεις τόσο που θα μαγειρεύεις όλη σου τη ζωή έτσι.

Όταν λοιπόν κουραστείς με αυτό τον τρόπο μαγειρέματος θα έχεις έναν ωραιότατο ατμομάγειρα στο ντουλάπι που θα σου πιάνει το χώρο.

Κορίτσια ευχαριστώ που ρωτάτε για τον μικρό μου, εκανε ένα 38,3 το πρωί και τώρα το μεσημέρι πρίν κάνα 2 ωρίτσες που τον μέτρησα είχε πάλι 39,3. Το απόγευμα θα πάω το μωρό για εμβόλια στον παιδίατρο και θα τον πάρω και αυτόν να τον δεί.

Αχ μωρέ ο καημένος έχει δυνατό πυρετό. Συνήθως ο λαιμός κάνει υψηλούς πυρετούς.

Ελπίζω να του περάσει γρήγορα.

Για το ρολό που λέτε εννοείται πως θα το πάρω έτοιμο, Έχουμε στην περιοχή μας ένα μαγαζί που πουλάει μόνο κοτόπουλα δικά τους και κάνουν ένα πάρα πολύ ωραίο ρολό, είχα πάρει μια φορά στη γιορτή του άντρα μου, απλά δεν σκέφτηκα ποτέ να το κάνω με πατάτες. Δε θέλει πολύ νερό στο ταψί;

Εγώ βάζω τόσο που να μην καλύπτονται εντελώς οι πατάτες και γυρίζω κάποιες φορές το ρολό απ' όλες τις πλευρές.

ρωτάω γιατί θυμάμαι ότι όταν το έψησα σκέτο είχα βάλει νερό να κτο καλύψει μέχρι τη μέση.

Με το πολύ νερό έχει περισσότερο την όψη του βρασμένου παρά του ψητού. Δεν πειράζει όμως, να ένα μυστικό που έμαθες ακόμη. Την επόμενη φορά θα το φτιάξεις καλύτερο.

Καλησπέρες!

Έχω πολλές μέρες να μπω λόγω της επίσκεψης της ανιψιάς... γυρίζουμε όλη μέρα και όταν είμαι σπίτι, έχω πολλά να κάνω.... αλλά όμως περνάμε καλά.:P.. όπως καταλαβαίνετε δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα... ελπίζω να είσαστε όλοι καλά!:tongue:

Από φαγητά έκανα πολλά και διάφορα... τι να πρωτοπώ? το καλό είναι ότι τρώει τα πάντα και θέλει πολύ να τρώει τα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά!

Φιλιά σε όλους και ελπίζω να τα λέμε περισσότερο από βδομάδα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...