Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεια σας παιδιά.

Τι έγινε όλοι ποδόσφαιρο βλέπετε; Σήμερα που μπήκα κι εγώ νωρίς δε βρήκα κανέναν.

Το φαγητό μας ήταν γίγαντες στο φούρνο.

Ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Πωπω ερημιες. Μπηκα λιγο τωρανα σας διαβασω και δεν ειδα τίποτα εκτος απο την εβιρι. Λοιπον εγω εχω αλλαξει γραφειο στη δουλεια, πηγα εκει πιυ ηταν ο πρωην κι ευτυχως εφυγα από το μπουντρούμι που ήμουν αλλα εκει εχω κι αλλα ατομα και φαινεται ο υπολογιστής οποτε δεν μπορώ να γραφω πολλά.

Αυριο θα φαμε μπιφτεκάκια μ δεν τα δοκίμασα ελπίζω να βγήκαν πάλι μαλακά.

καλό βράδυ να εχετε ολοι!

Καλημέρα.

Εχθες φαγαμε γεμιστά που περισεψαν απο την προηγούμενη. Σήμερα λέω να κάνω μοσχαροσουπα. Έχω άρρωστο τον μεγαλο μου, ξαφνικα εχυες το πρωι σήκωσε πυρετό και η αλήθεια είναι οτι με έχει αγχωσει γιατί ήταν ξαφνικό.

Φιλια σε ολους.

Διαφημίσεις

Το Σάββατο φάγαμε καπνιστό σολομό με μαϊντανό και κρεμμυδάκι και συνοδεία πατατούλες τηγανητές. Χτες έφτιαξα μουσακά που περίσσεψε για σήμερα, αλλά εγώ επειδή σήμερα ξεκίνησα νηστεία για τους Αποστόλους έφαγα λίγο μυδοπίλαφο που περίσσεψε από την Παρασκευή.

Γεια σου Έβιρι.......λοιπόν κάθε μέρα διαβάζω το μπλογκ σου και παίρνω και ιδέες....διάβασα αυτά για τη δίαιτα ..............αχχχχχχχχχχχχ πονεμένη ιστορία, αλλά συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις..........

Ήθελα να σε ρωτήσω για τον καπνιστό σολομό, έτοιμο τον πήρες ή τον έκανες εσύ καπνιστό?

Καλημέρα κι απο μενα! Πρωινη σημερα πριν πλακωσει ο κοσμος γιατι αυτες τις μερες εχουμε ζαλιστει.

Χτες φαγαμε μακαρονια με κιμα. Για σημερα εφτιαξε απο χτες η γιαγια κολοκυθακια γεμιστα με αυγολεμονο.

Εβιρι μπηκα χτες στο μπλογκ σου και μου αρεσε πολυ η αναρτηση σου για τη διαιτα. Κι εγω βαριεμαι διαιτες σαν αυτη που εκανε ο Νικος και ηταν μονοτονη. Βεβαια συνηθως ευχομαι να μην παχαινε κι η σοκολατα...

Καστερακι τι ωρες ειναι αυτες; Κι εγω ξυπνια ειμαι τετοια ωρα αλλα ουτε που σκεφτομαι να ανοιξω κομπιουτερ. Περαστικα στο μικρο σου. Κι εμενα ο πιτσιρικος εκανε μια μερα πυρετο προχτες αλλα μπορει να ηταν κι απο δοντι. Μην ανησυχεις.Ειναι περιεργος κι ο καιρος βρε παιδι μου.

Ιωαννα σε καταλαβαινουμε. Φροντισε να εισαι καλά στη δουλεια σου κι εμεις εδω ειμαστε.

Στελνω φιλια σε ολη την παρεα!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει ρολό κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.

Έχω λίγη δουλίτσα οπότε τα λέμε πιό μετά...

Ωραίο φαγητό..............κι εγώ θέλω να πάρω κάποια στιγμή να το κάνω, γινεται πολύ νόστιμο!!!!!!!!

Γεια σας παιδιά.

Τι έγινε όλοι ποδόσφαιρο βλέπετε; Σήμερα που μπήκα κι εγώ νωρίς δε βρήκα κανέναν.

Το φαγητό μας ήταν γίγαντες στο φούρνο.

Μάλλον..............κι εγώ δεν πρόλαβα καθόλου εχτές, ήρθε μία κοπέλα να δείξει κάτι τάπερ και μετά.............ποδοσφαιρο:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Εχθες φαγαμε γεμιστά που περισεψαν απο την προηγούμενη. Σήμερα λέω να κάνω μοσχαροσουπα. Έχω άρρωστο τον μεγαλο μου, ξαφνικα εχυες το πρωι σήκωσε πυρετό και η αλήθεια είναι οτι με έχει αγχωσει γιατί ήταν ξαφνικό.

Φιλια σε ολους.

Γειά σου Καστεράκι, κι εγώ χάλια είμαι, χωρίς πυρετό, αλλά έχω ξερόβηχα, έχει κλείσει ο λαιμός μου, κάτι σαν φαρυγγίτιδα και δεν ξέρω πώς θα εξελιχθείς και ελπίζω μην κολήσουν τα παιδιά!!!!!!!!!

Τι να πώ, δεν είναι καιρός κι αυτός φέτος, μία δροσιά μία σκάμε, για να δούμε!!!!

Καλημέρα κι απο μενα! Πρωινη σημερα πριν πλακωσει ο κοσμος γιατι αυτες τις μερες εχουμε ζαλιστει.

Αν κατάλαβα Φωτεινή είσαι εκπαιδευτικός.......καλό κουράγιο άντε μία μέρα ακόμη και μετά χαλάρωση!!!

Χτες φαγαμε μακαρονια με κιμα. Για σημερα εφτιαξε απο χτες η γιαγια κολοκυθακια γεμιστα με αυγολεμονο.

Ωραία φαγητά και τα δύο..........:P:p:p:p:p:p

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε ρολό κοτόπουλο που έμεινε από χτες.

Σήμερα τελείωσε και τα διαγωνίσματα η κόρη μου και την Τετάρτη θα πάρει τους βαθμούς. Πάει και η φετεινή σχολική χρονιά και για μας!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας κι επανέρχομαι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας παιδιά.

Δεν είμαι ποδοσφαιρόφιλη. Τέτοιες ώρες συνήθως κάνω δουλειές!

Καλά είμαστε Εβιράκι!

Πωπω ερημιες. Μπηκα λιγο τωρανα σας διαβασω και δεν ειδα τίποτα εκτος απο την εβιρι. Λοιπον εγω εχω αλλαξει γραφειο στη δουλεια, πηγα εκει πιυ ηταν ο πρωην κι ευτυχως εφυγα από το μπουντρούμι που ήμουν αλλα εκει εχω κι αλλα ατομα και φαινεται ο υπολογιστής οποτε δεν μπορώ να γραφω πολλά.

Τουλάχιστον βλέπεις το φως του ήλιου ε??? Δεν πειράζει, γράφε όποτε μπορείς!

καλό βράδυ να εχετε ολοι!

Καλημέρα.

καλημέρα κορίτσι!

Καμία ιωσούλα θα είναι! Περαστικά!

Φιλια σε ολους.

Υπομονή! Αύριο είναι Παρασκευή!

Στελνω φιλια σε ολη την παρεα!

Φιλάκια κι από μένα!

Γειά σου Καστεράκι, κι εγώ χάλια είμαι, χωρίς πυρετό, αλλά έχω ξερόβηχα, έχει κλείσει ο λαιμός μου, κάτι σαν φαρυγγίτιδα και δεν ξέρω πώς θα εξελιχθείς και ελπίζω μην κολήσουν τα παιδιά!!!!!!!!!

Περαστικά σου κορίτσι!

Τι να πώ, δεν είναι καιρός κι αυτός φέτος, μία δροσιά μία σκάμε, για να δούμε!!!!

Έχεις δίκιο! Ιδρώνεις και φυσάει ένα δροσερό αρεάκι και τσουπ την αρπάζεις!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...