Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Άσχημα ξεκινησε η εβδομαδα. Πριν απο λιγο πληροφορηθηκα οτι ακυρωθηκε η μεταθεση μου. Εχω κανει ολα τα χαρτια για Αθηνα και πρεπει τωρα να οργανωθω για να μεινω εδω. Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να μεινω με τις παρουσες συνθηκες γιατι δεν θα μπορω να βλεπω τον αντρα μου καθολου το χειμωνα.ΓΚΡΡΡΡΡ

Υ.Γ. Ιωαννα μου σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!

Κρίμα Φωτεινή, δεν υπάρχει καμία περίπτωση, χαθήκαν όλες οι επιλογές???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Άσχημα ξεκινησε η εβδομαδα. Πριν απο λιγο πληροφορηθηκα οτι ακυρωθηκε η μεταθεση μου. Εχω κανει ολα τα χαρτια για Αθηνα και πρεπει τωρα να οργανωθω για να μεινω εδω. Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να μεινω με τις παρουσες συνθηκες γιατι δεν θα μπορω να βλεπω τον αντρα μου καθολου το χειμωνα.ΓΚΡΡΡΡΡ

Στεναχωρηθηκα παρα πολυ μολις το διαβασα. Κριμα. Απορω γιατι την ακυρωσαν. Τα παιδια θα τα εχεις μαζι σου?

Κάνε κουράγιο, κάποια παιδάκια θέλουν περισσότερο χρόνο και θα δεις που θα συνηθίσει κι ο δικός σου!!!! Μην τον πιέζεις κάτσε έξω και παίξε..... δεν θέλει καθόλου παραλία????? Πιστεύω δεν υπάρχει παιδάκι που δεν του αρέσει η θάλασσα, απλά θα θέλει το χρόνο του, μπορεί να κρυώνει,μπορεί να τρομάζει.....ή να τον ενοχλεί κάτι που το θεωρείς δεδομένο.....

Το ξέρω αυτό με την υπομονή άσε.......έρχεσαι σε σημείο που λές κάποια στιγμή δεν αντέχω άλλο!!!!!!!!:(

Οχι δεν θελει τιποτα, δεν του αρεσει να λερωνεται, δεν θελει να βρεχεται το μαγιο, ειναι κρυο το νερο και γενικα δεν του αρεσει τιποτα

Δεν σας γράφω τι φάγαμε το σ/κ, γιατί πολύ απλά δεν μαγείρεψα :oops::oops::oops:, τέτοια βαρεμάρα και γενικότερα δεν είμαι και στα καλύτερά μου!!!

Σήμερα αξιώθηκα (με τα χίλια ζόρια) να φτιάξω ρολό χοιρινό στο φούρνο με πατατούλες!!!!!!!!

Μια χαρα ειναι και το ρολο:P

Οχι δεν θελει τιποτα, δεν του αρεσει να λερωνεται, δεν θελει να βρεχεται το μαγιο, ειναι κρυο το νερο και γενικα δεν του αρεσει τιποτα

Σε ποιά θάλασσα πάς?

Ναι απότι λές είναι λίγο μυστήριος "παρθένος" είναι στο ζώδιο:lol::lol::lol::lol:

θα του περάσει, βάλτου ένα ωραιο φουσκωτό και να σου πώ άστον, το ίδιο είχαμε πάθει κι εμείς και σηκωθήκαμε και φύγαμε γρήγορα γρήγορα από διακοπές, τον επόμενο χρονο όμως ηταν καλύτερα τα πράγματα!!!

Μια χαρα ειναι και το ρολο:P

Αν δεν μαγειρευτεί το φαγητό με όρεξη δεν έχει επιτυχία.....με το ζόρι το φάγμαμε.....το υπόλοιπο το βλέπω να το τρώνε οι γάτες:roll::roll::roll:

Γεια σας παιδιά.

Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου.

Το Σάββατο φάγαμε καπνιστό σολομό με μαϊντανό και κρεμμυδάκι και συνοδεία πατατούλες τηγανητές. Χτες έφτιαξα μουσακά που περίσσεψε για σήμερα, αλλά εγώ επειδή σήμερα ξεκίνησα νηστεία για τους Αποστόλους έφαγα λίγο μυδοπίλαφο που περίσσεψε από την Παρασκευή.

Να μαι!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ εκδίκηση στην δίαιτα μπήκα στους θησαυρούς της ΕΒΙΡΙ μας και ξεσήκωσα μοσχαράκι στιφάδο παρακαλώ και το ετοίμασα από σήμερα (όχι τελείως έβγαλα το κρέας ετοίμασα κρεμμύδια κτλ κτλ και τα βαλα όλα ψυγείο για να το κάνω αύριο)!!! ε μα....αρκετά καλά λέει η Νινα. Αποφαστιστικά επιστρέφω στην κουζίνα μου!!

λοιπόν

Νίκο, τώρα με προσοχή τις ποσότητες για να μην πάει χαμένο το προηγούμενο διάστημα.

Υ.Γ. Χάθηκε η ΒΑΓΙΑ...δεν την έχω "ακούσει" καθόλου

Έχεις απόλυτο δίκιο. Τι να γίνεται άραγε;

Εβιρι τι τέλειο φαγητο που έκανες!!!

Σ' ευχαριστώ.

Να μαι και παλιιιιιιιιιιι!!!!!

Τι νυσταζα????Πηγα ξαπλωσα και ενω νυσταζα εφερνα σβοτρες στο κρεβατι μεχρι πριν απο λιγο!Μα αν ειναι δυνατον τι ειναι παλι τουτο??Να κοιμαται ο μικρος και εγω να μην μπορω???Πικρα!!!!

οποτε...

Αυτό έχει τύχει και στις καλύτερες οικογένειες.

Νικο ασε το μπλογκ της Εβιρι ειναι το κατι αλλο..καθε μερα μπαινω και μου τρεχουν τα σαλια...κυριως τωρα που εχει και γλυκα!Μιαμ μιαμ...

χαχαχαχα σ' ευχαριστώ.

Πω πω τι ωραίο φαγάκι το κοτοπουλάκι, εντωμεταξύ φαντάζομαι (δεν το εχω δοκιμάσει ποτέ) θα γίνεται πολύ ζουμερό.......μμμμμμμμμμμμ!!!!

Ναι και μελώνουν τα λαχανικά και του δίνουν παραπάνω γεύση.

Σε λίγες μέρες θα έρθουν να μας επισκεφτούν οι μελλοντικοί νονοί του μωρού μου οι οποίοι έχουν τρία παιδάκια και θα ήθελα να τους πάρω κάτι για δωράκι. Σκέφτηκα να τους δώσω από ένα βιβλίο ή κάποιο επιτραπέζιο να το παίξουν όλα μαζί, οι ηλικίες τους είναι 5,6 και 8. Έχετε κάποιο καλό επιτραπέζιο να μου προτείνετε;

Συγνώμη που ξέφυγα απο το θέμα μας...

Η Εβιρίνα προτείνει το jungle speed το uno και το jenga.

Έβιρι τι ωραίες νοστιμιές! Πλησιάζουν οι μέρες που θα έρθετε;

Σ' ευχαριστώ Στρουμφίτα μου. Έχουμε ακόμη ενάμιση μήνα.

Προσπαθουσα να τις εξηγησω το θεμα του μικρου(αλλεργιες) και δεν μπορουσε να δεκτει πως ειναι αλλεργια και οχι κατι αλλο και πως κακως δεν τον πηγα σε αλλο γιατρο γιατι ο δικος μου δεν μου ανεφερε καν να κοψω τον θηλασμο!!!!!!!!

Μα τι λέμε τώρα κόβεται ο θηλασμός; !!!!!!!!!!!

Σωστή η σκέψη σου για τον φούρνο, απλά δεν θα γίνονται τόσο ζουμερά όσο τα τηγανητά, αλλά μια δοκιμή θα μας πείσει!!! :P:p:p:p:p

Θα μπορούσαν να γίνουν τα μισά στο φούρνο και τα υπόλοιπα στο τηγάνι για να υπάρχει ποικιλία.

Του μικρου δεν του αρεσει καθολου η θαλασσα, δεν επαιζε εξω, δεν ηθελε τιποτα, γκρινιαζε συνεχεια. Φυγαμε κλαιγοντας ολοι με κοιταγαν καλα καλα στην παραλια. Το γλεντι συνεχιστηκε και σπιτι, ετρεμαν τα χερια μου απο τα νευρα μου. Πως θα παμε διακοπες? Δεν θελω ουτε να παω πουθενα ουτε τιποτα. Εχω κουραστει απο τα παντα.

Μη στενοχωριέσαι θα φτιάξουν τα πράγματα στις διακοπές. Θα δει άλλες παραστάσεις, άλλο περιβάλλον, πολλά παιδάκια και θα αλλάξει στάση.

Ίσως να ήταν καλή ιδέα να του πάρετε πρωτότυπα φτιαράκια και φορτηγάκια με καρότσα να τους βάζει άμμο για να δελαστεί να κάτσε έστω στην αμμουδιά. Εσείς οι γονείς θα κάνετε με τη σειρά μπάνιο και ίσως να μπει κι ο μικρός όταν βαρεθεί να παίζει.

Για την ώρα θα σας πω ότι το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε πατζάρια με πατάτες τηγανιτές και το βράδυ ψήσαμε σουβλάκια και κεμπάπ.

Την Κυριακή το μεσημέρι έφτιαξα μπιφτέκια στον φούρνο τα οποία συνοδέψαμε με πατάτες σουφλέ, ντοματοσαλάτα και λίγα πατζάρια που είχαν μείνει από το Σάββατο. Το απόγευμα μαγείρεψα φασολάκια για σήμερα και έφτιαξα και μία μπουγάτσα.

Αυτά!

Ωωωωω, μπράβο Αγγελική, όλα πολύ ωραία.

Λοιπον το ΣΚ ήταν πολυ γεματο. Το Σαββατο πηγαμε για μπανιο αλλα μου φανηκε ακομα αρκετα κρυα η θαλασσα-εγω η θαραλλεα μπηκα μεχρι τη μεση κρυωνα.

Εγώ συνήθως κουβαλάω και το βραστήρα μαζί μου ή τη ζακέτα μου για να μπω.

Τα μαγειρικα μου: τσιπουρες ψητες με χορτα, γεμιστα, φασολακια με κατσικακι, φασολακια σκετα, φακες, κιμας και κρεατοπιτα (παραδοσιακο φαγητο του νησιου).

Επίσης πολύ ωραίο μενού είχατε κι εσείς.

Ε Ασε που οι 9 στις 10 λεξεις του ειναι οχι. Δεν με ακουει, δεν το βρισκω πουθενα. Εχει ξεφυγει τελειως, τι κανω λαθος?

Έτσι ήταν και εξακολουθεί να είναι και η μικρή μου Εβιρίνα. Νομίζω πως οφείλεται λίγο στον ισχυρό χαρακτήρα του παιδιού.

Αχ όχι, τι ατυχία είναι αυτή!!!!!!! Καταρχήν, για ολόκληρη την οικογένειά σου που θα είναι λίγο δύσκολα, αλλά και για μας που θα θέλαμε να σε βλέπουμε από κοντά.

Μακάρι να αλλάξει κάτι.

Τι τρελή βροχή ήταν αυτη εχτές, χαλάζι έριξε σε μας!!!!!!! το μαζεύαμε από το μπαλκόνι...χαμός!!!!

Το άκουσα κι εγώ στις ειδήσεις για το τρελό χαλάζι.

Σε ποιά θάλασσα πάς?

Ναι απότι λές είναι λίγο μυστήριος "παρθένος" είναι στο ζώδιο:lol::lol::lol::lol:

θα του περάσει, βάλτου ένα ωραιο φουσκωτό και να σου πώ άστον, το ίδιο είχαμε πάθει κι εμείς και σηκωθήκαμε και φύγαμε γρήγορα γρήγορα από διακοπές, τον επόμενο χρονο όμως ηταν καλύτερα τα πράγματα!!!

Υδροχοος ειναι αλλα θα εχει ωροσκοπο παρθενο:lol:

Αν δεν μαγειρευτεί το φαγητό με όρεξη δεν έχει επιτυχία.....με το ζόρι το φάγμαμε.....το υπόλοιπο το βλέπω να το τρώνε οι γάτες:roll::roll::roll:

Σ αυτο εχεις ενα δικιο

Διαφημίσεις

Εβιρι και κουβαδακια του πηρα και σωσιβιο και φορτηγα κι ενα σωρο πραγματα, δεν παιζει πολυ ολο αγκαλια θελει.

Σημερα θα φαμε γαυρακι

Την καλημερα μου σε ολες και ολους!!!

Μια καλημέρα στα γρήγορα κι απο μένα.

Σήμερα τρώμε αγαπημένα γεμιστά,ηδη ψήνονται στο φούρνο.

Ιωάννα εγώ πιστεύω πως δεν του αρέσει και οτι και να κανεις δε θ του αρέσει όσο είναι μικρος. Έτσι είναι η ανηψιά μου που ειναι4,5 τώρα απο το πρωτο της καλοκαίρι που πρωτοπήγε στη θάλασσα έκλαιγε και τώρα απλα παίρνουν μάζι τους μονο τη μικρή. Σε αντίθεση ο γιος μου τρελενεται για το νερό, οτάν τον βάζουμε δε μπορούμε να τον βγάλουμε.

Φωτεινή τι κρίμα...μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο;

Μομμι μια απο τα ίδια σε διάθεση με το ζόρι κνω οτι κάνω, άντε να δουμε ποτε θα συνελθω.

Εβιρι ευχαριστώ πολύ το μικρο σου άλλα νομιζω όπως κατέληξαν στα βιβλια. Τον πιο μεγαλο θα του πάρω το δώρο της παπλωματους, για τα αλλά ψάχνω ακόμη.

Ρικολακι και εγώ τρελενομαι για βιβλια είναι η μεγάλη μου αγάπη, έχω μια τεραστια βι λιοθηκη με άπειρα βιβλια.

Θα συνεχίσω λίγο...

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα δεν μαγείρεψα καθώς έχει μείνει φαγάκι από τις προηγούμενες μέρες. Ήταν να σιδερώσω χτες αλλά με έπιασε τέτοια βαριεμάρα που τελικά δεν ασχολήθηκα καν! Πρόσθεσα βέβαια και κάποια ακόμη που είχαν στεγνώσει οπότε σήμερα θα κάτσω να σιδερώσω καμία ωρίτσα.

Αγγελικη πως και πηγες σε παιδοψυχολογο? Λες να παω κι εγω? Δεν θελω να βγαλω ενα κακομαθημενο μοναχοπαιδι.

Ο μικρός κάποια περίοδο μας έβγαζε μεγάλες εντάσεις και ξεσπάσματα. Πήγαμε σε παιδοψυχολόγο η οποία μας καθοδήγησε και καταλείξαμε στο συμπέρασμα ότι έπαιρνε περισσότερη προσοχή από ότι πρέπει από γιαγιά και αδερφή με αποτέλεσμα να τις κάνει ότι θέλει και να έχει τρελές απαιτήσεις από αυτές! Και όταν τύχαινε κάποια φορά να του πουν όχι γινόταν πανικός!

Φωτεινούλα μου δεν πάιζει να κάνεις καμία ένσταση? Σου είπαν τον λόγο?

Δεν σας γράφω τι φάγαμε το σ/κ, γιατί πολύ απλά δεν μαγείρεψα :oops::oops::oops:, τέτοια βαρεμάρα και γενικότερα δεν είμαι και στα καλύτερά μου!!!

Σήμερα αξιώθηκα (με τα χίλια ζόρια) να φτιάξω ρολό χοιρινό στο φούρνο με πατατούλες!!!!!!!!

Δεν πειράζει να μας πιάνει κι εμάς που και που η βαρεμάρα! Το δικαιούμαστε νομίζω!

Σε ποιά θάλασσα πάς?

Παρθένος ε? Αν κρίνω από την κόρη μου μπορώ να καταλάβω την παραξενιά του!!!! Αλλά η κόρη μου την έβγαλε στην εφηβεία!

Το Σάββατο φάγαμε καπνιστό σολομό με μαϊντανό και κρεμμυδάκι και συνοδεία πατατούλες τηγανητές. Χτες έφτιαξα μουσακά που περίσσεψε για σήμερα, αλλά εγώ επειδή σήμερα ξεκίνησα νηστεία για τους Αποστόλους έφαγα λίγο μυδοπίλαφο που περίσσεψε από την Παρασκευή.

Βοήθειά σου Εβιράκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Υδροχοος ειναι αλλα θα εχει ωροσκοπο παρθενο:lol:

ωχ! Αυτό είναι συνδιασμός που σκοτώνει!!!

Την καλημερα μου σε ολες και ολους!!!

και την δική μου έχεις!!!!

Καλημέρα και από εμένα!!!

Γειά σου κορίτσι!

Εμείς σήμερα κοτόπουλο με πατατούλες και σαλάτα...

Μιαμ μιάμ!!!

Σήμερα τρώμε αγαπημένα γεμιστά,ηδη ψήνονται στο φούρνο.

Όντως αγαπημένα!

Ρικολακι και εγώ τρελενομαι για βιβλια είναι η μεγάλη μου αγάπη, έχω μια τεραστια βι λιοθηκη με άπειρα βιβλια.

Θα συνεχίσω λίγο...

Κι εγώ αγαπάω πολύ το διάβασμα! έχω διαβάσει τα άπειρα βιβλία!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Τι κάνετε; Το στιφάδο βγήκε ΤΕΛΕΙΟ τις προάλλες και σήμερα συνεχίζω την εκδίκηση της κουζίνας με ρολό κοτόπουλο γεμιστό! Και το πιο τρελό είναι ότι τώρα που παράτησα την δίαιτα και άρχιζα απλά να ελέγχω τις μερίδες μου τρώγοντας όμως ΟΤΙ θέλω εγώ ξεαγχώθηκα και τα κιλά άρχισαν πάλι να φεύγουν.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ το λινκ είναι dyonikoskriss.blogspot.gr και τα μικρά τα έχω μέσα να ζωγραφίζουν!

Καλά έκανες και το άφησες το σιδέρωμα πάρε και λίγο day off ήδη κάνεις τόσα!!

Καλημέρα ΙΩΑΝΝΑ!

ΕΒΙΡΙ μου θα το είδες και παραπάνω σταμάτησα την δίαιτα. ήταν 7 διαφορετικά φαγητά και 7 φρούτα και σαλάτα. Κάθε εβδομάδα τα ίδια. Πέρασαν 3 βδομάδες χωρίς να χάσω γραμμάριο.Τώρα αποφάσισα να ελέγχω τις μερίδες και τα γλυκά και να τρώω ότι θέλω και voila! Κορίτσια άρχισε πάλι να κατεβαίνει η ζυγαριά. Και επέστρεψα στην κουζίνα που με εκτονώνει τόσο. Και πλέον μπορώ να μπαίνω στους θησαυρούς και να σκαλίζω τριγύρω να βρίσκω διαμαντάκια γευστικά!!

ΦΩΤΕΙΝΗ ένσταση δεν παίζει ή κάτι; λυπάμαι πολύ..νομίζα ότι ηταν σίγουρο ότι θα την έπαιρνες!Γιατί καλέ την ακύρωσαν τώρα;;;

θα διαβάσω και τα άλλα παιδιά και θα επιστρέψω

Καλημέρα!!

Τι κάνετε; Το στιφάδο βγήκε ΤΕΛΕΙΟ τις προάλλες και σήμερα συνεχίζω την εκδίκηση της κουζίνας με ρολό κοτόπουλο γεμιστό! Και το πιο τρελό είναι ότι τώρα που παράτησα την δίαιτα και άρχιζα απλά να ελέγχω τις μερίδες μου τρώγοντας όμως ΟΤΙ θέλω εγώ ξεαγχώθηκα και τα κιλά άρχισαν πάλι να φεύγουν.

Τελικά το να έχεις καλή ψυχολογία βοηθά ΠΑΝΤΟΥ!!!! Μπράβο Νίκο!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ το λινκ είναι dyonikoskriss.blogspot.gr και τα μικρά τα έχω μέσα να ζωγραφίζουν!

Καλά έκανες και το άφησες το σιδέρωμα πάρε και λίγο day off ήδη κάνεις τόσα!!

Ευχαριστώ για το λίνκ! Το έβαλα ήδη στα αγαπημένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα!

Πολυ τρεξιμο σημερα, κοσμος, βαβουρα στη δουλεια.

Δε θα σχολιασω πολλα γιατι δεν προλαβαινω. Νικο συνεχισε τη διαιτα με καλή ψυχολογια και θα δεις αποτελεσμα.

Για τη μεταθεση η ανεπισημη αιτιολογια απότι εχω καταλαβει ειναι ο ανασχηματισμος. Την επισημη την ψαχνω οπως ψαχνω και τι μπορω να κάνω. Ιδωμεν... Παντως με εριξε λιγο αυτη η εξελιξη και να μη σας πω καλυτερα την αντιδραση του αντρα μου. Τρεχω να τακτοποιησω και τις αιτησεις των παιδιων εδω να δω τι θα κανω.

Για σημερα κανονιζει απο την καταψυξη η γιαγια τι θα φαμε. Δεν ειχα ορεξη για μαγειρεμα χτες αλλα βολτα πηγα την μικρη γιατι δεν κρατιοταν με τιποτα.

Θα τα πουμε αλλη στιγμη καλυτερα

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Φωτεινούλα μου ελπίζω να βρεθεί λύση τελικά και να καταφέρεις να έρθεις Αθήνα. Έχεις δίκιο να είσαι στεναχωρημένη και δεν πειράζει που δεν μαγείρεψες. Ας είναι καλά η κατάψυξη!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Σήμερα έφτιαξα τηγανητό ψάρι με σάλτσα μουστάρδας και τηγανητές πατάτες.

Εβιρι και κουβαδακια του πηρα και σωσιβιο και φορτηγα κι ενα σωρο πραγματα, δεν παιζει πολυ ολο αγκαλια θελει.

Θα αλλάξει πού θα πάει. Θα ξεχαστεί στις διακοπές.

Καλημέρα και από εμένα!!!

Εμείς σήμερα κοτόπουλο με πατατούλες και σαλάτα...

Βρε καλώς τη Μπάρμπι. Σε χάσαμε αλλά είχες ωραίο φαγητό σήμερα.

Βοήθειά σου Εβιράκι!

Σ' ευχαριστώ.

Το στιφάδο βγήκε ΤΕΛΕΙΟ τις προάλλες :D:D:D:D:D:D:D:D

και σήμερα συνεχίζω την εκδίκηση της κουζίνας με ρολό κοτόπουλο γεμιστό! Και το πιο τρελό είναι ότι τώρα που παράτησα την δίαιτα και άρχιζα απλά να ελέγχω τις μερίδες μου τρώγοντας όμως ΟΤΙ θέλω εγώ ξεαγχώθηκα και τα κιλά άρχισαν πάλι να φεύγουν.

Αυτό εννοούσα κι εγώ την προηγούμενη φορά.

ΕΒΙΡΙ μου θα το είδες και παραπάνω σταμάτησα την δίαιτα. ήταν 7 διαφορετικά φαγητά και 7 φρούτα και σαλάτα. Κάθε εβδομάδα τα ίδια. Πέρασαν 3 βδομάδες χωρίς να χάσω γραμμάριο.

Κάτι τέτοια είναι που με κάνουν κι εμένα να σιχαίνομαι τις δίαιτες.

Τώρα αποφάσισα να ελέγχω τις μερίδες και τα γλυκά και να τρώω ότι θέλω και voila! Κορίτσια άρχισε πάλι να κατεβαίνει η ζυγαριά. Και επέστρεψα στην κουζίνα που με εκτονώνει τόσο.

Χαίρομαι πάρα πολύ που ξεκόλλησε η ζυγαριά σου.

Και πλέον μπορώ να μπαίνω στους θησαυρούς και να σκαλίζω τριγύρω να βρίσκω διαμαντάκια γευστικά!!

:D:D:D:D:D:D:D

Για τη μεταθεση η ανεπισημη αιτιολογια απότι εχω καταλαβει ειναι ο ανασχηματισμος. Την επισημη την ψαχνω οπως ψαχνω και τι μπορω να κάνω. Ιδωμεν... Παντως με εριξε λιγο αυτη η εξελιξη και να μη σας πω καλυτερα την αντιδραση του αντρα μου. Τρεχω να τακτοποιησω και τις αιτησεις των παιδιων εδω να δω τι θα κανω.

Αχ μακάρι να γίνει κάτι και να έρθεις στην Αθήνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...