Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τι κανει η παρεούλα;

Νινα μου τοση διαφορα οι φραουλες ε; Δε θελω να σκεφτομαι τι τρωμε με αυτα που αγοραζουμε. Εισαι καλύτερα τωρα; Η ανιψια σου ειναι του αδερφου σου που ειναι στο εξωτερικο; Δεν ειχαν θεμα με την κακοκαιρία ευχομαι.

Ιωαννα μου να τα εκατοστησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι και να χαιρεστε το παιδακι σας! Για τα υπολοιπα τι να πω. Επαγγελματικα ευχομαι να λυθει το οικονομικο θεμα γιατι ειναι ευκολο να σε φορτωνουν δουλεια χωρις κοστος. Για τη θαλασσα δεν ξερω αν θα επρεπε να σε ανησυχει τοσο. Σε αυτες τις ηλικιες θελουν λιγο καιρο να συνηθιζουν να μπαινουν στη θαλασσα. Ειναι κατι τοσο διαφορετικο που μπορει να να τα τρομαζει. Η δικη μου δεν εκλαιγε αλλα κολλουσε επανω μου για 5-6 ημερες και μετα ΟΚ. Δωσε λιγο χρονο μην απογοητευεσαι αμεσως.

Μομμι, Καστερακι τα τυροψωμα της Τζενης παραδοσιακα γινονται στο τηγανι. Παντως κατι αντιστοιχο κανουν και στο χωριο του αντρα μου και το ψηνουν στο φουρνο και γινεται μια χαρα. Απλά οταν περισσεψει καθε φορα που θελουν να φανε το ζεσταινουν ελαχιστα στο φουρνο (1-2 λεπτα) και ειναι ΟΚ. Κι εγω βαριεμαι τις δουλειες καθε μερα ανεξαρτητως εποχης αλλα τι να κανουμε πρεπει να γινουν. Για τα παιχνιδια συμφωνω με τις προλαλησασσες.

Στρουμφιτα μου τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε. Κουραγιο με τους νεους ρυθμους της ζωης σου. Βαλε αρκετο νερο στο κρασι σου οσον αφορα την κατασταση του σπιτιου.

Ρικολα γιατι καλε σου προκαλεσε υπερενταση μια τετοια συνομιλία; Στη ζωη σου θα ακουσεις πολλά ως μαμα. Εσυ θα κανεις ο,τι καλύτερο νομιζεις για το παιδι σου συμφωνα με τις δικες σας οικογενειακες αρχες. Στα ιατρικα θεματα πιστευω οτι θα καταλαβεις πότε πρεπει να παρεις δευτερη γνωμη για κατι που θα προκυψει. Αγχος και φοβος δεν ειναι ποτε καλοι συμβουλοι. Μην παιρνεις κατακαρδα οτι σου λενε. Δυστυχως εχουμε γινει ολοι πολυ επικριτικοι με τους αλλους για να αποφυγουμε να κοιταμε τα δικα μας πεπραγμενα.

Cheer up dear!

Νικο δεν αντεξες ε; Πως βγηκε το μοσχαρακι;

Αγγελικη, Τζενη και λοιπη μαγειροπαρεα πως τα περασατε;

Λοιπον το ΣΚ ήταν πολυ γεματο. Το Σαββατο πηγαμε για μπανιο αλλα μου φανηκε ακομα αρκετα κρυα η θαλασσα-εγω η θαραλλεα μπηκα μεχρι τη μεση κρυωνα. Τα μαγειρικα μου: τσιπουρες ψητες με χορτα, γεμιστα, φασολακια με κατσικακι, φασολακια σκετα, φακες, κιμας και κρεατοπιτα (παραδοσιακο φαγητο του νησιου). Η γιαγια εφτιαξε και παστα φλωρα με τη μαρμελαδα πορτοκαλι που ειχα φτιαξει εγω τοοοοτε τον καιρο της μοναξιας αν θυμαστε. Στειλαμε ταπερακια και στον αδελφο μου που επισης ειναι μονος στο κλινον αστυ. Για σημερα εχει περισσεψει κρεατοπιτα. Για αυριο δεν ξερω. Πρεπει να προσαρμοσω λιγο το προγραμμα μου ξανα γιατι πρεπει να βρω χρονο για θαλασσα και βολτες αναμεσα σε ολα τα αλλα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ετσι ηταν και περσι βρε Φωτεινη μου, δεν ηθελε καθολου. Πηγαμε 3 μερες Ναυπλιο και δεν ηρεμησαμε καθολου. Ελεγα τοτε ειναι μικρος, εβγαζε δοντια γι αυτο ηταν χαλια αλλα και φετος τα ιδια κανει και χειροτερα. Ασε που οι 9 στις 10 λεξεις του ειναι οχι. Δεν με ακουει, δεν το βρισκω πουθενα. Εχει ξεφυγει τελειως, τι κανω λαθος?

Ιωαννα μου αν θυμαμαι καλά γυρω στα 2,5 δεν ειναι ο μικρος; Δεν νομιζω οτι κανεις κατι λαθος. Ειναι η ηλικια τετοια - μια μικρη εφηβεια. Δοκιμαζει μεχρι που τον παιρνει στις αντιδρασεις του. Θελει υπομονη και σταθεροτητα στη διαπαιδαγωγηση. Θα μου πεις που να βρεις τοση ηρεμια αφου σε τσιτωνουν και τοσα αλλα θεματα. Σε γενικες γραμμες δεν χρειαζεται να βλεπουν οτι μπορει να περασει παντα το δικο τους.

Καλησπέρα!!

Έχω τρεξιματάκια οπότε δεν θα γράψω πολλά σήμερα. Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Αφού είναι δημιουργικά τρεξίματα χαλάλι!

Σε λίγο θα μπω στους θησαυρούς να βρω κάποια κρεατοσυνταγή γιατί ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ πια 4 εβδομάδες τα ίδια φαγητά κάθε μέρα και είπα στοπ. Αύριο μπαίνω κουζίνα! Το χρειάζομαι και μου χει λείψει πολύ. Δεν σταματώ την δίαιτα αλλά βαρέθηκα πια.

καλά κάνεις! Μπορείς να προσαρμόσεις μία συνταγή στην δίαιτά σου κι να ξεφύγεις λιγάκι!

Μπείτε στο blog να δείτε έχω ανεβάσει φωτό από τα μικρά να ζωγραφίζουν!!! χιχι. Θα σας διαβάσω και το βράδυ θα μπω να σας δω. Δεν γράφω το link του blog γιατί οι admins με στοιχειώνουν σχετικά με αυτό επειδή θεωρείται "εμπορική τοποθεσία" δεδομένου υποθέτω ότι μπλέκουν μέσα συγγραφείς εκδότες και εκδοτικές. Το ξέρετε το link. Φιλιά πολλά και ξαναμπαίνω το βράδυ να σας γράψω τις τοποθετήσεις μου. Φιλιαααααααααα

Για κάποιο λόγο δεν μπορώ με τίποτα να εντοπίσω το μπλόγκ σου. Αν μπορείς και όποτε μπορείς στείλε μου το λίνκ με πμ.

Να μαι!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ εκδίκηση στην δίαιτα μπήκα στους θησαυρούς της ΕΒΙΡΙ μας και ξεσήκωσα μοσχαράκι στιφάδο παρακαλώ και το ετοίμασα από σήμερα (όχι τελείως έβγαλα το κρέας ετοίμασα κρεμμύδια κτλ κτλ και τα βαλα όλα ψυγείο για να το κάνω αύριο)!!! ε μα....αρκετά καλά λέει η Νινα. Αποφαστιστικά επιστρέφω στην κουζίνα μου!!

λοιπόν

wellcome back λοιπόν!

ggeny μου μεγαλώνουν τα μικρά μας. Εμείς πλησιάζουμε τον παιδικό και λέω θεέ μου πως θα τα αφήσωωω να πάνεεεεεεεε!! Από την μια μας τρελένουν από την άλλη με κόβω με εφημερίδα στο αυτοκίνητο έξω από τον παιδικό τις πρώτες μέρες να περιμένω τα μωρά μου πότε θα σχολάσουν.

Όταν θα διαπιστώσεις πόσο καλό θα τους κάνει ο σταθμός θα σταματήσεις να έχεις άγχος!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ,smurfita,rikola,kasteraki όλα τα παιδιά καλό βράδυ!!

Υ.Γ. Χάθηκε η ΒΑΓΙΑ...δεν την έχω "ακούσει" καθόλου

Δεν έχεις άδικο! Ελπίζω να είναι καλά!

Εμείς σήμερα φαγαμε μια απλή καρμποναρα δεν έχω καθόλου διάθεση για μαγειρεματα ή δουλειές...γενικά το καλοκαιρι υπολειτουργω μς χαλάει η πολύ ζεστή δεν την αντεχω. Αν όμως μπορουσα να κάνω 3 μηνες διακοπές θα το λατρευα το καλοκαίρι...αλλά που αυτά είναι μεγαλεία για αλλους.

3 μήνες διακοπές? καθόλου κακό!!!!!!

Φιλια σε ολους.

Επισης αυριο θα παμε παλι ψωνοβολτα!!!!!Λεμε για ικεα!Για να δουμε....

Παω να συνεχισω να σχολιαζω απο εκει που εμεινα χθες...

πήγατε για ψώνια τελικά?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Να μαι και παλιιιιιιιιιιι!!!!!

Τι νυσταζα????Πηγα ξαπλωσα και ενω νυσταζα εφερνα σβοτρες στο κρεβατι μεχρι πριν απο λιγο!Μα αν ειναι δυνατον τι ειναι παλι τουτο??Να κοιμαται ο μικρος και εγω να μην μπορω???Πικρα!!!!

Ωχ αυτό είναι υπερένταση!

πππφφφφφ η ωρα 2:24 και το ματι γαριδα...και πως θα βγει η μερα?????

Αντε καλο ξημερωμαααααααα

Τελικά κοιμήθηκες καθόλου?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Σε λίγες μέρες θα έρθουν να μας επισκεφτούν οι μελλοντικοί νονοί του μωρού μου οι οποίοι έχουν τρία παιδάκια και θα ήθελα να τους πάρω κάτι για δωράκι. Σκέφτηκα να τους δώσω από ένα βιβλίο ή κάποιο επιτραπέζιο να το παίξουν όλα μαζί, οι ηλικίες τους είναι 5,6 και 8. Έχετε κάποιο καλό επιτραπέζιο να μου προτείνετε;

Συγνώμη που ξέφυγα απο το θέμα μας...

Τι ξέφυγες βρε κορίτσι? Αφού εδώ λέμε τα πάντα!!! Πάντως τα δικάμου δεν πολυαγαπάνε τα επιτραπέζια οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι.

Αναγκάστηκα να παίρνω τη μελένια μου και να πηγαίνουμε εκί γιατί έκαναν εργασίες σε ένα διαμέρισμα στην πολυκατοικία και το παιδί ήταν συνέχεια ανήσυχο και το ενπχλούσε ο θόρυβος. Οπότε μαγείρευε η μαμά :-(:-(:-(.

Ευτυχώς που είχες την εναλλακτική της μαμάς σου!

Καλή συνέχεια και πολλά φιλιά σε όλους!!!!

Καλησπερα παρεακιιιιι!!!

Χρονια πολλα στους μπαμπαδες!!!!!!!!

Τι μαυριλα ειναι αυτη???Δε τη γλυτωνουμε τη βροχη μαλλον!!!Και εγω η χαζη πρωι πρωι εκανα το μπαλκονι!!!!ΠΠΠφφφφφ!!

Τελικά έριξε γερή βροχή για μισή ώρα και μετά έβγαλε πάλι ήλιο!

QUOTE]

Βασικα ναι μαλλον υπερενταση θα ελεγα οτι ειχα....μετ απο αρκετη ωρα που ειχα μιλησει με τη κολλητη μου στο τηλεφωνο!Με πειραξε μαλλον το υφος της και ο τροπος της οταν μιλουσαμε για τον μικρο!Προσπαθουσα να τις εξηγησω το θεμα του μικρου(αλλεργιες) και δεν μπορουσε να δεκτει πως ειναι αλλεργια και οχι κατι αλλο και πως κακως δεν τον πηγα σε αλλο γιατρο γιατι ο δικος μου δεν μου ανεφερε καν να κοψω τον θηλασμο!!!!!!!!Και μιλαμε γι ατην κολλητη μου που γεννησε 2 μηνες πριν απο μενα!!!Γιατι δε μπορει να καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι γι αμενα το οτι θηλαζω το γιο μου?????Και αλλα πολλα....ακομα νιωθω πολυ περιεργα!!!Ας μη σε ζαλισω ομως αλλο με αυτα!!!

Κοριτσάκι μου θα ακούς ένα σωρό κουλά απο τους γύρω σου για τις επιλογές σου. Μην μασάς! Ακολούθα τις οδηγίες του γιατρού, από την στιγμή που τον εμπιστεύεσαι, και άσε τους να λένε.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα καλη βδομαδα. Δεν προλαβα να μπω καθολου το σ/κ. Πηγαμε για μπανιο κι εχτες και προχτες. Περασαμε εφιαλτικα ιδιως εχτες. Του μικρου δεν του αρεσει καθολου η θαλασσα, δεν επαιζε εξω, δεν ηθελε τιποτα, γκρινιαζε συνεχεια. Φυγαμε κλαιγοντας ολοι με κοιταγαν καλα καλα στην παραλια.

Μπορεί να μην του αρέσει η αίσθηση της άμμου, πολλά παιδάκι ατο έχουν αυτό. Θα συνηθίσει πιστεύω με τον καιρό...

Το γλεντι συνεχιστηκε και σπιτι, ετρεμαν τα χερια μου απο τα νευρα μου. Πως θα παμε διακοπες? Δεν θελω ουτε να παω πουθενα ουτε τιποτα. Εχω κουραστει απο τα παντα.

¨εχεις δίκιο! Δεν έχει περάσει και λίγα αυτήν την περίοδο! Νομίζω όμως πως στις διακοπές θα βρείτε τον τρόπο να περάσετε καλά!

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας. Στη δουλεια ολα πλεον μου φαινονται αδιαφορα. Θελουν να κανουμε συναντηση το μεσημερι για να μου αναθεσουν ολες τις δουλειες και να μου βγαλουν προγραμμα καθε ποτε να τα κανω. Το μονο τους ειπα οτι μ ενδιαφερει ειναι ποτε θα με πληρωσουν, τιποτα αλλο. Γενικα ειμαι στα πατωματα.

Πολύ σωστά τους είπες!

Επειδη σας διαβασα στα γρηγορα καποια ειπε για παιχνιδι, η μονοπολη θεωρω οτι αρεσει σε ολα τα παιδακια και θα μπορουν τ αδερφια να παιζουν μαζι

Σημερα τρωμε μουσακα, η μαμα τον εκανε εγω δεν ηθελα να κανω τιποτα

Μία χαρά! Έστω κι αυτό σε απάλλαξε από μία δουλειά!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τι κανει η παρεούλα;

γειά σου Φωτεινούλα!

Λοιπον το ΣΚ ήταν πολυ γεματο. Το Σαββατο πηγαμε για μπανιο αλλα μου φανηκε ακομα αρκετα κρυα η θαλασσα-εγω η θαραλλεα μπηκα μεχρι τη μεση κρυωνα.

Εγώ δεν το έχω επιχειρήσει καν!!!!!

Φιλια

Ετσι ηταν και περσι βρε Φωτεινη μου, δεν ηθελε καθολου. Πηγαμε 3 μερες Ναυπλιο και δεν ηρεμησαμε καθολου. Ελεγα τοτε ειναι μικρος, εβγαζε δοντια γι αυτο ηταν χαλια αλλα και φετος τα ιδια κανει και χειροτερα. Ασε που οι 9 στις 10 λεξεις του ειναι οχι. Δεν με ακουει, δεν το βρισκω πουθενα. Εχει ξεφυγει τελειως, τι κανω λαθος?

Προσπάθησε να επιμένεις σε αυτά που του ζητάς χωρίς να είναι εμφανής ο εκνευρισμός σου! Τον καταλαβαίνουν αμέσως κι ασυναίσθητα πηγαίνουν κόντρα! Αυτό έκανε και κάνει όπου τον παίρνει ό γιός μου. Τώρα πιά, και με την βοήθεια της παιδοψυχολόγου, τις περισσότερες φορές δεν τον αφήνω να καταλάβει ότι με εκνευρίζει οπότε και μετά απο λίγο υποχωρεί.

Ιωαννα μου αν θυμαμαι καλά γυρω στα 2,5 δεν ειναι ο μικρος; Δεν νομιζω οτι κανεις κατι λαθος. Ειναι η ηλικια τετοια - μια μικρη εφηβεια. Δοκιμαζει μεχρι που τον παιρνει στις αντιδρασεις του. Θελει υπομονη και σταθεροτητα στη διαπαιδαγωγηση. Θα μου πεις που να βρεις τοση ηρεμια αφου σε τσιτωνουν και τοσα αλλα θεματα. Σε γενικες γραμμες δεν χρειαζεται να βλεπουν οτι μπορει να περασει παντα το δικο τους.

Συμφωνώ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Σταθερη διαπαιδαγωγηση? Καλο ακουγεται αλλα ο παππους δυσκολα θα τον αφησει να κλαψει, ετσι κλαιει ο μικρος οταν βλεπει εμενα αντι για τον παππου του γιατι ξερει οτι δεν θα του κανω τα χατηρια. Με καταλαβαινεις απολυτα πιστευω

Αγγελικη πως και πηγες σε παιδοψυχολογο? Λες να παω κι εγω? Δεν θελω να βγαλω ενα κακομαθημενο μοναχοπαιδι.

Ρικολα μην ακους κανεναν και κανε αυτο που εσυ θεωρεις σωστο για το παιδι, σιγα μην απολογηθεις που θηλαζεις και φυσικα μην χανεις τον υπνο σου για τετοια πραγματα

Smurfita καλα εκανες κι εφυγες για να ειστε πιο ηρεμοι, Περσι το καλοκαιρι στην αδεια μας εκαναν αντιπλυμμηρικα εργα εξω απο το σπιτι μου, ειχαν σκαψει το δρομο σε βαθος 3 μετρα και ουτε στο γκαραζ δεν ειχαμε προσβαση. Πηγαμε κι εμεις στο πατρικο μου που ειμασταν και τυχεροι γιατι ελλειπαν οι δικοι μου

Εχτες και σε μας εβρεξε και για καμμια ωρα ειχε ασταματητα μπουμπουνητα και κεραυνους

Άσχημα ξεκινησε η εβδομαδα. Πριν απο λιγο πληροφορηθηκα οτι ακυρωθηκε η μεταθεση μου. Εχω κανει ολα τα χαρτια για Αθηνα και πρεπει τωρα να οργανωθω για να μεινω εδω. Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να μεινω με τις παρουσες συνθηκες γιατι δεν θα μπορω να βλεπω τον αντρα μου καθολου το χειμωνα.ΓΚΡΡΡΡΡ

Υ.Γ. Ιωαννα μου σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!

Διαφημίσεις

Απο το συγγενικο περιβαλλον ευτυχως δεν εχω τετοιο θεμα!Ο αντρας μου με στηριζει πολυ!Η μανουλα επισης..ακομα και η πεθερα μου λεει σε ολους ποσο περηφανη και ποσο με θαυμαζει που το μικρο μου εφτασε τα 7 κιλα μονο με το γαλα μου!!!Και ευτυχως που εχω γνωρισει και ατομα οπως εσυ εστω μεσω διαδυκτιου!!!

Μια χαρα και το μακαρονι!!!!Εγω τρελαινομαι ακομα και για σκετα μακαρονια!!!Μπορω να τρωω καθε μερα???

Πάλι καλά, μην το συζητάς καθόλου, εγώ είχα τρομερό άγχος και μεγάλη αρνητικότητα από το περιβάλλον, αλλά δεν άκουγα κανέναν, φυσικά πληγωνόμουνα και αγχωνόμουνα όσο δεν πάει άλλο..........αλλά εκείιιιιιιιιιι εγώ.

Τι να σου λέω και αργότερα, άστα σου λέω μην τα θυμάμα........το καλό είναι να μην ακούτε κανέναν και αν κρίνεις εσύ κυρίως για ιατρικά θέματα, παίρνε και καμιά δεύτερη γνώμη, γιατί κιαυτοί οι γιατροί βρε παιδί μου ο καθένας το δικό του λέει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερα καλη βδομαδα. Δεν προλαβα να μπω καθολου το σ/κ. Πηγαμε για μπανιο κι εχτες και προχτες. Περασαμε εφιαλτικα ιδιως εχτες. Του μικρου δεν του αρεσει καθολου η θαλασσα, δεν επαιζε εξω, δεν ηθελε τιποτα, γκρινιαζε συνεχεια. Φυγαμε κλαιγοντας ολοι με κοιταγαν καλα καλα στην παραλια. Το γλεντι συνεχιστηκε και σπιτι, ετρεμαν τα χερια μου απο τα νευρα μου. Πως θα παμε διακοπες? Δεν θελω ουτε να παω πουθενα ουτε τιποτα. Εχω κουραστει απο τα παντα.

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας. Στη δουλεια ολα πλεον μου φαινονται αδιαφορα. Θελουν να κανουμε συναντηση το μεσημερι για να μου αναθεσουν ολες τις δουλειες και να μου βγαλουν προγραμμα καθε ποτε να τα κανω. Το μονο τους ειπα οτι μ ενδιαφερει ειναι ποτε θα με πληρωσουν, τιποτα αλλο. Γενικα ειμαι στα πατωματα.

Επειδη σας διαβασα στα γρηγορα καποια ειπε για παιχνιδι, η μονοπολη θεωρω οτι αρεσει σε ολα τα παιδακια και θα μπορουν τ αδερφια να παιζουν μαζι

Σημερα τρωμε μουσακα, η μαμα τον εκανε εγω δεν ηθελα να κανω τιποτα

Κάνε κουράγιο, κάποια παιδάκια θέλουν περισσότερο χρόνο και θα δεις που θα συνηθίσει κι ο δικός σου!!!! Μην τον πιέζεις κάτσε έξω και παίξε..... δεν θέλει καθόλου παραλία????? Πιστεύω δεν υπάρχει παιδάκι που δεν του αρέσει η θάλασσα, απλά θα θέλει το χρόνο του, μπορεί να κρυώνει,μπορεί να τρομάζει.....ή να τον ενοχλεί κάτι που το θεωρείς δεδομένο.....

Το ξέρω αυτό με την υπομονή άσε.......έρχεσαι σε σημείο που λές κάποια στιγμή δεν αντέχω άλλο!!!!!!!!:(

Δεν σας γράφω τι φάγαμε το σ/κ, γιατί πολύ απλά δεν μαγείρεψα :oops::oops::oops:, τέτοια βαρεμάρα και γενικότερα δεν είμαι και στα καλύτερά μου!!!

Σήμερα αξιώθηκα (με τα χίλια ζόρια) να φτιάξω ρολό χοιρινό στο φούρνο με πατατούλες!!!!!!!!

Μομμι, Καστερακι τα τυροψωμα της Τζενης παραδοσιακα γινονται στο τηγανι. Παντως κατι αντιστοιχο κανουν και στο χωριο του αντρα μου και το ψηνουν στο φουρνο και γινεται μια χαρα. Απλά οταν περισσεψει καθε φορα που θελουν να φανε το ζεσταινουν ελαχιστα στο φουρνο (1-2 λεπτα) και ειναι ΟΚ. Κι εγω βαριεμαι τις δουλειες καθε μερα ανεξαρτητως εποχης αλλα τι να κανουμε πρεπει να γινουν. Για τα παιχνιδια συμφωνω με τις προλαλησασσες.

Εσύ που μένεις Φωτεινή, από που είσαι? Σκέφτομαι να τις κάνω στο φούρνο και να τις περάσω με ένα πινελάκι ελαφρά με λαδάκι.....όταν θα έχω όρεξη και τις κάνω θα σας πώ!!!!

Δυστυχως εχουμε γινει ολοι πολυ επικριτικοι με τους αλλους για να αποφυγουμε να κοιταμε τα δικα μας πεπραγμενα.

Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι αυτό που λέγανε πιο παλιά, "κοιτάζουμε την καμπούρα του άλλου και όχι τη δικιά μας"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...