Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα παρεούλα!!!

Καλή Κυριακή να έχουμε και Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες!!!

Έχω ψιλοδιαβάσει τα νέα σας, αφού η μικρή είναι απασχόληση 24ώρου! Ευτυχώς τώρα κοιμάται λίγο και πρόλαβα να μπω.

Ιωάννα χρόνια πολλά, να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε την οικογένειά σας! Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο με τη δουλειά κι ελπίζω να μην σε έχουν υπερφορτώσει. Με'γειά και το κρεβατάκι του μικρού! Πώς του φαίνεται;

Νίνα χρυσοχέρα με τον κήπο σου. Καλώς να δεχτείς την ανηψούλα σου! Είμαι σίγουρη πως θα περάσετε τέλεια!!!

Φωτεινή καλώς τον δέχτηκες τον άντρα σου. Φαντάζομαι θα περάσατε τέλεια! Σήμερα επιστρέφει; Τελικά οι προμήθειες τι περιλαμβάνουν;

Έβιρι τι ωραίες νοστιμιές! Πλησιάζουν οι μέρες που θα έρθετε;

Τζένη έπεσε δουλειά; Ελπίζω να ξεκουράστηκες τώρα το Σαββατοκύριακο και να πήγατε και καμιά βολτούλα με τα μικρά. Ποιά μικρά δηλαδή; Ο ένας δημοτικό και ο άλλος νήπιο. Ποπο....ξεπετάχτηκαν!

Ρικολα πως πάμε από ξενύχτια; Δεν σε ξενυχτάει ο μικρός και το κάνεις μόνη σου;;;:lol:

Νίκο μαγείρεψες τελικά; Ελπίζω να έγινε στα πλαίσια της δίαιτας και να μην ξέφυγες... Πώς ήταν τελικά το μοσχαράκι; Όταν θα πάνε τα μικρά στον παιδικό κι εσύ θα έχεις στήσει "επιχείρηση παρακολούθησης" μην ξεχάσεις τα ντόνατς και τον καφέ!!!:lol::lol::lol:

mommi τις έκανες τελικά τις τυροπιτούλες; Με τόση ζέστη ούτε κι εγώ έχω όρεξη για δουλειές, αλλά....

kasteraki κι εγώ πιστεύω ότι μια χαρά θα γίνονται και στο φούρνο. Τι καλό φτιάχνει ο σύζυγος; Αρχίζουν και μου λείπουν οι μέρες της εγκυμοσύνης που μαγείρευε ο δικός μου σύζυγος! Πλέον έχει βοηθητικό ρόλο στην κουζίνα, ας ελπίσω ότι θα ξαναμαγειρέψει γιατί και το μωρό και μαγειρική και συμμάζεμα δεν με βλέπω καλά!

Τι ωραία που θα έρθουν οι νονοί! Πολύ καλή η ιδέα σου να κάνεις δώρο στα μικρά βιβλίο! Ίσως θα μπορούσες να δώσεις και κάποιο παζλ. Υπάρχουν με πολύ ωραία θέματα για παιδιά και μάλιστα έχω δει ότι πλέον υπάρχουν και παζλ που αφού τα φτιάξουν μπορούν να τα χρωματίσουν όπως θέλουν τα ίδια. Για επιτραπέζιο...θα πρότεινα scrabble junior ή monopoly junior ή τον φωτεινό παντογνώστη ή τους μικρούς γιατρούς ή αν τους αρέσει η ζωγραφική νομίζω θα μπορούσες να πάρεις τον προτζέκτορα ζωγραφικής...κάτι άλλο δεν μου'ρχεται. Αν σκεφτώ κάτι θα ξαναγράψω.

Μαγειρικά εμείς 2 μέρες είχαμε μακαρόνια με σάλτσα που είχε κοτόπουλο, μανιτάρια, γιαούρτι και μουστάρδα και σήμερα θα κάνουμε πίτσα. Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα δεν μαγείρεψα κάτι αφού τρώγαμε στο πατρικό μου. Αναγκάστηκα να παίρνω τη μελένια μου και να πηγαίνουμε εκί γιατί έκαναν εργασίες σε ένα διαμέρισμα στην πολυκατοικία και το παιδί ήταν συνέχεια ανήσυχο και το ενπχλούσε ο θόρυβος. Οπότε μαγείρευε η μαμά :-(:-(:-(.

Καλή συνέχεια και πολλά φιλιά σε όλους!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

smurfita καλή Κυριακή και σε σένα!

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, θέλω κάτι που να μπορούν να το παίξουν όλα μαζί αν δεν πάρω βιβλία για τον καθένα τελικά. Το scrabble junior είδα ότι είναι απο 5 εως 10 ετών ότι πρέπει για την περίπτωση και ωραιο παιχνίδι. Και τα παζλ είναι ωραια γενικά ότι πρότεινες θα το κοιτάξω ευχαριστώ πολύ

Καλησπερα παρεακιιιιι!!!

Χρονια πολλα στους μπαμπαδες!!!!!!!!

Τι μαυριλα ειναι αυτη???Δε τη γλυτωνουμε τη βροχη μαλλον!!!Και εγω η χαζη πρωι πρωι εκανα το μπαλκονι!!!!ΠΠΠφφφφφ!!

Και σημερα λαχανορυζο και σνιτσελ μονο ο αντρουλης!!!!Λεω το βραδακυ να φτιαξω και ψωμακι και απλη μπουγατσουλα για τον καλο μου!!

Πώς πήγε η σκοπιά? :lol::lol::lol: Φαντάζομαι ότι θα κοιμάσαι τώρα, αν σε έχει αφήσει ο μικρούλης σου!!!!!

Είχες άγχος για κάτι, υπερένταση :confused:........!!!!!

Mommi μου καλησπερα! Να ναι καλα το μικρακι μου μια χαρα με αφηνει και κοιμαμαι!!!

Βασικα ναι μαλλον υπερενταση θα ελεγα οτι ειχα....μετ απο αρκετη ωρα που ειχα μιλησει με τη κολλητη μου στο τηλεφωνο!Με πειραξε μαλλον το υφος της και ο τροπος της οταν μιλουσαμε για τον μικρο!Προσπαθουσα να τις εξηγησω το θεμα του μικρου(αλλεργιες) και δεν μπορουσε να δεκτει πως ειναι αλλεργια και οχι κατι αλλο και πως κακως δεν τον πηγα σε αλλο γιατρο γιατι ο δικος μου δεν μου ανεφερε καν να κοψω τον θηλασμο!!!!!!!!Και μιλαμε γι ατην κολλητη μου που γεννησε 2 μηνες πριν απο μενα!!!Γιατι δε μπορει να καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι γι αμενα το οτι θηλαζω το γιο μου?????Και αλλα πολλα....ακομα νιωθω πολυ περιεργα!!!Ας μη σε ζαλισω ομως αλλο με αυτα!!!

Έψαξα, έψαξα και επιτέλους τις βρήκα......

Τζενάκι αυτή είναι η συτναγή???? Πόσο νεράκι βάζεις στο 1 κιλό αλεύρι?

Θα μπορούσαν να γίνουν και ψητές λές :confused::confused::confused::confused:

Φανταζομαι πως ναι!!!Απλα απο οτι θυμαμαι η Τζενη τα εκανε τηγανοψωμα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους!

Σήμερα ψήνει ο σύζυγος και για το μωρό έχω από χθες μπιφτέκια με πατάτες, τα οποία έγιναν πολύ μαλακά και αφράτα.

Σε λίγες μέρες θα έρθουν να μας επισκεφτούν οι μελλοντικοί νονοί του μωρού μου οι οποίοι έχουν τρία παιδάκια και θα ήθελα να τους πάρω κάτι για δωράκι. Σκέφτηκα να τους δώσω από ένα βιβλίο ή κάποιο επιτραπέζιο να το παίξουν όλα μαζί, οι ηλικίες τους είναι 5,6 και 8. Έχετε κάποιο καλό επιτραπέζιο να μου προτείνετε;

Συγνώμη που ξέφυγα απο το θέμα μας...

Καλε τι λες?????Οπως βλεπεις εδω αναλυουμε και τα εσωψυχα μας!!!!

Τα βιβλια τα θεωρω το καλυτερο δωρο!!!Τα αγαπω τοοοοσσσοοο πολυ!!!!!Σε επιτραπεζιο ξερω πως τους αρεσουν πολυ το uno,memory...μμμμ αν μου ερθει και κατι αλλο θα σου πω

Σμουρφιτακι μουυυυ!!!!!

Αμμμ ειδες...να κοιμαται το μωρο και να εχει αυπνιες η μανα!!!

Πως τα πατε με τη μελενια σας???

ασε το θεμα μαγειρεμα,σπιτι και μωρο ειναι λιγο ζορι στην αρχη...με τον καιρο θα βρεις τον ρυθμο σου!!!Και να σου πω και κατι....δεν εγινε και τιποτα να μην ειναι στην εντελεια το σπιτι...η να τρωτε απλα υγειινα φαγητακια τσακ μπαμ!!!!Πολλα πολλα φιλια!!!!!

mommi εγώ με τις ζέστες έχω συχνούς πονοκεφάλους, δεν μπορώ να κάνω τίποτα σχεδόν, με τα πρώτα κρύα ξαναζωντανεύω:D

:P:p:p:p:p

Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα για τις τυρόπιτες της τζένης αν γίνονται στο φούρνο που πιστεύω ότι θα γίνονται αφού η ζύμη είναι αυτή του ψωμιού, ή λέω βλακείες;

Σωστή η σκέψη σου για τον φούρνο, απλά δεν θα γίνονται τόσο ζουμερά όσο τα τηγανητά, αλλά μια δοκιμή θα μας πείσει!!! :P:p:p:p:p

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους!

Σήμερα ψήνει ο σύζυγος και για το μωρό έχω από χθες μπιφτέκια με πατάτες, τα οποία έγιναν πολύ μαλακά και αφράτα.

Σε λίγες μέρες θα έρθουν να μας επισκεφτούν οι μελλοντικοί νονοί του μωρού μου οι οποίοι έχουν τρία παιδάκια και θα ήθελα να τους πάρω κάτι για δωράκι. Σκέφτηκα να τους δώσω από ένα βιβλίο ή κάποιο επιτραπέζιο να το παίξουν όλα μαζί, οι ηλικίες τους είναι 5,6 και 8. Έχετε κάποιο καλό επιτραπέζιο να μου προτείνετε;

Συγνώμη που ξέφυγα απο το θέμα μας...

Εμάς μας είχαν κάνει δώρο ένα επιτραπέζιο που λέγεται Boom Boom είναι πάρα πολύ ωραίο, νομίζω μέχρι 4 παίχτες (είναι για τις ηλικίες που αναφέρεις)!!!

Μαγειρικά εμείς 2 μέρες είχαμε μακαρόνια με σάλτσα που είχε κοτόπουλο, μανιτάρια, γιαούρτι και μουστάρδα και σήμερα θα κάνουμε πίτσα. Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα δεν μαγείρεψα κάτι αφού τρώγαμε στο πατρικό μου. Αναγκάστηκα να παίρνω τη μελένια μου και να πηγαίνουμε εκί γιατί έκαναν εργασίες σε ένα διαμέρισμα στην πολυκατοικία και το παιδί ήταν συνέχεια ανήσυχο και το ενπχλούσε ο θόρυβος. Οπότε μαγείρευε η μαμά :-(:-(:-(.

Ωραία τα μακαρονάκια, κι εμείς πιο πολύ τώρα με τη βαρεμάρα που με τριγυρνάει όλο το μακαρόνι γυροφέρνουμε:):):):)

Διαφημίσεις

Mommi μου καλησπερα! Να ναι καλα το μικρακι μου μια χαρα με αφηνει και κοιμαμαι!!!

Βασικα ναι μαλλον υπερενταση θα ελεγα οτι ειχα....μετ απο αρκετη ωρα που ειχα μιλησει με τη κολλητη μου στο τηλεφωνο!Με πειραξε μαλλον το υφος της και ο τροπος της οταν μιλουσαμε για τον μικρο!Προσπαθουσα να τις εξηγησω το θεμα του μικρου(αλλεργιες) και δεν μπορουσε να δεκτει πως ειναι αλλεργια και οχι κατι αλλο και πως κακως δεν τον πηγα σε αλλο γιατρο γιατι ο δικος μου δεν μου ανεφερε καν να κοψω τον θηλασμο!!!!!!!!Και μιλαμε γι ατην κολλητη μου που γεννησε 2 μηνες πριν απο μενα!!!Γιατι δε μπορει να καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι γι αμενα το οτι θηλαζω το γιο μου?????Και αλλα πολλα....ακομα νιωθω πολυ περιεργα!!!Ας μη σε ζαλισω ομως αλλο με αυτα!!!

ricolaκι μου, δε με ζαλίζεις καθόλου και άσε τα ξέρω από πρώτο χέρι.....ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι πιάνει μερικές κοπέλες, τι να πώ ζήλεια να το πω, κρυφή κακία, ειλικρινά δεν ξέρω........κι εγώ με τον θηλασμό, πιο πολύ από συγγενικό περιβάλλον τράβηξα άστα μην τα θυμάμαι.....και που είσαι ακόμη που θα μεγαλώνει κιόλας ο μπεμπούλης σου....υπομονή!!!!!! Έτσι δικαιολογείται η υπερένταση.........κι εγώ σίφουνας θα είχα γίνει:lol::lol::lol::lol:

Φανταζομαι πως ναι!!!Απλα απο οτι θυμαμαι η Τζενη τα εκανε τηγανοψωμα!!!

Πρέπει να γίνονται πολύ νόστιμα, ελπίζω να μου ξαναέρθει πάλι η όρεξη για μαγείρεμα, γιατί μας βλέπω να γινόμαστε μακαρονάδες...........

ricolaκι μου, δε με ζαλίζεις καθόλου και άσε τα ξέρω από πρώτο χέρι.....ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι πιάνει μερικές κοπέλες, τι να πώ ζήλεια να το πω, κρυφή κακία, ειλικρινά δεν ξέρω........κι εγώ με τον θηλασμό, πιο πολύ από συγγενικό περιβάλλον τράβηξα άστα μην τα θυμάμαι.....και που είσαι ακόμη που θα μεγαλώνει κιόλας ο μπεμπούλης σου....υπομονή!!!!!! Έτσι δικαιολογείται η υπερένταση.........κι εγώ σίφουνας θα είχα γίνει:lol::lol::lol::lol:

Απο το συγγενικο περιβαλλον ευτυχως δεν εχω τετοιο θεμα!Ο αντρας μου με στηριζει πολυ!Η μανουλα επισης..ακομα και η πεθερα μου λεει σε ολους ποσο περηφανη και ποσο με θαυμαζει που το μικρο μου εφτασε τα 7 κιλα μονο με το γαλα μου!!!Και ευτυχως που εχω γνωρισει και ατομα οπως εσυ εστω μεσω διαδυκτιου!!!

Μια χαρα και το μακαρονι!!!!Εγω τρελαινομαι ακομα και για σκετα μακαρονια!!!Μπορω να τρωω καθε μερα???

Καλημερα καλη βδομαδα. Δεν προλαβα να μπω καθολου το σ/κ. Πηγαμε για μπανιο κι εχτες και προχτες. Περασαμε εφιαλτικα ιδιως εχτες. Του μικρου δεν του αρεσει καθολου η θαλασσα, δεν επαιζε εξω, δεν ηθελε τιποτα, γκρινιαζε συνεχεια. Φυγαμε κλαιγοντας ολοι με κοιταγαν καλα καλα στην παραλια. Το γλεντι συνεχιστηκε και σπιτι, ετρεμαν τα χερια μου απο τα νευρα μου. Πως θα παμε διακοπες? Δεν θελω ουτε να παω πουθενα ουτε τιποτα. Εχω κουραστει απο τα παντα.

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας. Στη δουλεια ολα πλεον μου φαινονται αδιαφορα. Θελουν να κανουμε συναντηση το μεσημερι για να μου αναθεσουν ολες τις δουλειες και να μου βγαλουν προγραμμα καθε ποτε να τα κανω. Το μονο τους ειπα οτι μ ενδιαφερει ειναι ποτε θα με πληρωσουν, τιποτα αλλο. Γενικα ειμαι στα πατωματα.

Επειδη σας διαβασα στα γρηγορα καποια ειπε για παιχνιδι, η μονοπολη θεωρω οτι αρεσει σε ολα τα παιδακια και θα μπορουν τ αδερφια να παιζουν μαζι

Σημερα τρωμε μουσακα, η μαμα τον εκανε εγω δεν ηθελα να κανω τιποτα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Έχω κάμποση δουλίτσα γι΄αυτ'ο και θα διαβάσω τα νεά σας σε λιγάκι.

Για την ώρα θα σας πω ότι το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε πατζάρια με πατάτες τηγανιτές και το βράδυ ψήσαμε σουβλάκια και κεμπάπ.

Την Κυριακή το μεσημέρι έφτιαξα μπιφτέκια στον φούρνο τα οποία συνοδέψαμε με πατάτες σουφλέ, ντοματοσαλάτα και λίγα πατζάρια που είχαν μείνει από το Σάββατο. Το απόγευμα μαγείρεψα φασολάκια για σήμερα και έφτιαξα και μία μπουγάτσα.

Αυτά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...