Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο μένα!

Νίκο εγώ δεν το ξέρω το blog δυστυχώς αν θες στειλτο μου με πμ.

Ιωάννα να ζησετε για παντα μαζί και ευτυχισμενοι.

Νινα. Καλώς να δεχτεις την ανηψουλα σου και να περάσετε τέλεια τις ημερες ποτ θα την φιλοξενησεις.

Και εσυ Φωτεινη καλώς να τον δεχτεις τον άντρα σου.

Εβιρι τι τέλειο φαγητο που έκανες!!!

Εμείς σήμερα φαγαμε μια απλή καρμποναρα δεν έχω καθόλου διάθεση για μαγειρεματα ή δουλειές...γενικά το καλοκαιρι υπολειτουργω μς χαλάει η πολύ ζεστή δεν την αντεχω. Αν όμως μπορουσα να κάνω 3 μηνες διακοπές θα το λατρευα το καλοκαίρι...αλλά που αυτά είναι μεγαλεία για αλλους.

Φιλια σε ολους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπερα μαγειροπαρεακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα τελειωσαμε το χθεσινο τουρλου!!!Βγηκε υπεροχο!!!!!!!!Μιαμ μιαμ!!!!

Για αυριο λεω λαχανορυζο και για τον καλο μου να το συνοδεψω με κανενα λουκανικακι!!!

Επισης αυριο θα παμε παλι ψωνοβολτα!!!!!Λεμε για ικεα!Για να δουμε....

Παω να συνεχισω να σχολιαζω απο εκει που εμεινα χθες...

Να μαι και παλιιιιιιιιιιι!!!!!

Τι νυσταζα????Πηγα ξαπλωσα και ενω νυσταζα εφερνα σβοτρες στο κρεβατι μεχρι πριν απο λιγο!Μα αν ειναι δυνατον τι ειναι παλι τουτο??Να κοιμαται ο μικρος και εγω να μην μπορω???Πικρα!!!!

οποτε...

Καστερακι εμενα γενικως δεν με πολυενοχλει η ζεστη...το κρυο ομως δε το αντεχω με τιποτα!!!

Νικο ασε το μπλογκ της Εβιρι ειναι το κατι αλλο..καθε μερα μπαινω και μου τρεχουν τα σαλια...κυριως τωρα που εχει και γλυκα!Μιαμ μιαμ...

Ιωαννακι να ζησετε!Παντα μαζι και παντα αγαπημενοι!!!!!

Νινακι μου με το καλο να δεκτεις την ανηψια!!!Να περασετε τελεια!

Φωτεινη λογικα τετοια ωρα θα ειναι ηδη εκει ο αντρουλης σου!Να περασετε τελεια!!!

Τζενακι η απουσια σου αισθητη!!!

πππφφφφφ η ωρα 2:24 και το ματι γαριδα...και πως θα βγει η μερα?????

Αντε καλο ξημερωμαααααααα

καλημερα παρεακι τι κανετε?

Παλι χαθηκα παιδια αλλα δεν προλαβαινω ουτε να ανασανω στην δουλεια ειλικρινα.

Δεν εχω διαβασει τιποτα αλλα ελπιζω καποια στιγμη να τα καταφερω..

Αυριο εχω αδεια μιας κ εχουμε την γιορτη στο νηπειο πρωι πρωι κ μετα θα παω να γραψω το καμαρι μου στο δημοτικο κ το μικρουλη μου στο νηπειο. Απιστευτο μου φαινεται ποτε κιολας θα παει δημοτικο ....

μαγειρικα ενα σουφλε με ζυμαρικα γαλοπουλα κ τυρια εφτιαξα χτες για γρηγορο γιατι αργησα κλασικα να παω σπιτι.Εχουν μειενι κ σουτζουκακια κ μια μικρη μεριδα φασολακια μια χαρα..

φιλια πολλα πολλα σε ολους

Να υποθέσω ότι είσαι λογίστρια και πήζεις??????:confused::confused::confused: ή έπεσα έξω.........

Καλό κουράγιο πάντως και μην τρελένεσαι κιόλας, η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ, πάντα οι εργοδότες έχουν παραπάνω απαιτήσεις και το άγχος πάντα μεγαλώνει και μας "τρώει"

Λοιπόν τζενάκι περιμένουμε και τη συνταγή για τις ωραίες τυροπιτούλες!!!!

Διαφημίσεις

Να ΄μαι πάλι:P...μόλις τέλειωσα την φακή, έφτιαξα και παγωτό βανίλια και φράουλα και πριν πάω να σιδερώσω, μπήκα στα γρήγορα.

Έχω βάλει στη σειρά να κάνω διάφορα (μέσα σε αυτά και το παγωτό σου) και τελικά δεν τα έχω καταφέρει.

Αυτές τις μέρες δεν είμαι και πολύ στα καλά μου!!!:(

Εμείς σήμερα φαγαμε μια απλή καρμποναρα δεν έχω καθόλου διάθεση για μαγειρεματα ή δουλειές...γενικά το καλοκαιρι υπολειτουργω μς χαλάει η πολύ ζεστή δεν την αντεχω. Αν όμως μπορουσα να κάνω 3 μηνες διακοπές θα το λατρευα το καλοκαίρι...αλλά που αυτά είναι μεγαλεία για αλλους.

Κι εμείς το ίδιο φάγαμε καστεράκι, είμαι ακριβώς στην ίδια φάση, δεν εχω διάθεση για μαγειρέματα και για δουλειές.

Η ζέστη δεν με πειράζει ιδιαίτερα, αντιθέτως το κρύο δεν αντέχω, αλλά γενικότερα δεν έχω κέφια και δεν έχω καμία διάθεση για δουλειές!!!!!!

πππφφφφφ η ωρα 2:24 και το ματι γαριδα...και πως θα βγει η μερα?????

Αντε καλο ξημερωμαααααααα

Πώς πήγε η σκοπιά? :lol::lol::lol: Φαντάζομαι ότι θα κοιμάσαι τώρα, αν σε έχει αφήσει ο μικρούλης σου!!!!!

Είχες άγχος για κάτι, υπερένταση :confused:........!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα.

Χτες έφτιαξα μπουτάκια κοτόπουλου με λαχανικά στη λαδόκολλα. Σήμερα έκανα ένα μυδοπίλαφο.

Πω πω τι ωραίο φαγάκι το κοτοπουλάκι, εντωμεταξύ φαντάζομαι (δεν το εχω δοκιμάσει ποτέ) θα γίνεται πολύ ζουμερό.......μμμμμμμμμμμμ!!!!

Αγγελικη τι λες για αρακα, μακρονια με σαλτσα,φακες?

Ρικολακι δεν ειναι δυσκολα, φτιαχνω ζυμη οπως κανω για το ψωμι απλα βαζω κ λιγο λαδακι μερα κ την αφηνω να φουσκωσει.μετα κοβω με το χερι κομματια ζυμης μικρα τα απλωνω λιγο με το χερι, βαζω απο πανω τριμμενη φετα ,ξανακλεινω σε μπαλακι κ παταω να γινει σαν πιτα κ τηγανιζω.

σε ενα κιλο αλευρι χωριατικο, βαζω ενα φακελακι μαγια, αλατι κ λιγο λαδι ( μισο φτυτζανακι περιπου του ελληνικου καφε χοντρικα).Αν θες βαζεις κ λιγο ξυδι μεσα για να γινει πιο τραγανο το ζυμαρι, εγω βαζω παντα στο ψωμι κ στην πιτσα.

Έψαξα, έψαξα και επιτέλους τις βρήκα......

Τζενάκι αυτή είναι η συτναγή???? Πόσο νεράκι βάζεις στο 1 κιλό αλεύρι?

Θα μπορούσαν να γίνουν και ψητές λές :confused::confused::confused::confused:

Ναι ναι το χωριατικο αλευρι ειναι ιδανικο για τηγανι,δοκιμαστε το κ θα με θυμηθειτε.

που μένεις αν επιτρέπεται.......από ποιον μύλο πέρνει ο μπαμπάς σου αλεύρι?

Πέρισυ την πάτησα, πήρα χωριάτικο αλευράκι κι έπιασε ζουζούνια, πήγε όλο για πέταμα :(:(:(:(

mommi εγώ με τις ζέστες έχω συχνούς πονοκεφάλους, δεν μπορώ να κάνω τίποτα σχεδόν, με τα πρώτα κρύα ξαναζωντανεύω:D

Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα για τις τυρόπιτες της τζένης αν γίνονται στο φούρνο που πιστεύω ότι θα γίνονται αφού η ζύμη είναι αυτή του ψωμιού, ή λέω βλακείες;

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους!

Σήμερα ψήνει ο σύζυγος και για το μωρό έχω από χθες μπιφτέκια με πατάτες, τα οποία έγιναν πολύ μαλακά και αφράτα.

Σε λίγες μέρες θα έρθουν να μας επισκεφτούν οι μελλοντικοί νονοί του μωρού μου οι οποίοι έχουν τρία παιδάκια και θα ήθελα να τους πάρω κάτι για δωράκι. Σκέφτηκα να τους δώσω από ένα βιβλίο ή κάποιο επιτραπέζιο να το παίξουν όλα μαζί, οι ηλικίες τους είναι 5,6 και 8. Έχετε κάποιο καλό επιτραπέζιο να μου προτείνετε;

Συγνώμη που ξέφυγα απο το θέμα μας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...