Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ελπιζω να ειναι καλυτερα ο μικρος σου!μεγιααααααααααα το κρεβατακι!!!

μια χαρα ειναι ευτυχως :P

καλημερα παρεακι τι κανετε?

Παλι χαθηκα παιδια αλλα δεν προλαβαινω ουτε να ανασανω στην δουλεια ειλικρινα.

Δεν εχω διαβασει τιποτα αλλα ελπιζω καποια στιγμη να τα καταφερω..

Αυριο εχω αδεια μιας κ εχουμε την γιορτη στο νηπειο πρωι πρωι κ μετα θα παω να γραψω το καμαρι μου στο δημοτικο κ το μικρουλη μου στο νηπειο. Απιστευτο μου φαινεται ποτε κιολας θα παει δημοτικο ....

μαγειρικα ενα σουφλε με ζυμαρικα γαλοπουλα κ τυρια εφτιαξα χτες για γρηγορο γιατι αργησα κλασικα να παω σπιτι.Εχουν μειενι κ σουτζουκακια κ μια μικρη μεριδα φασολακια μια χαρα..

φιλια πολλα πολλα σε ολους

Αντε βρε Τζενακι, ποτε θα χαλαρωσεις να ερθεις στην παρεα μας?

Αγγελική και εγώ σπάνια δε θα βάλω τη μια μέρα πλυντήριο...πονεμένη ιστορία. Νομίζω πως από την στιγμή που γέννησα το 2ο αυτό που δεν προλαβαίνω με τίποτα στο σπίτι από δουλειές είναι το πλύσιμο-σίδερο

Κι εγώ μόλις έκανα τον μικρό και μετά βάζω καθημερινά πλυντήρια!

/QUOTE]

Μονο εγω δεν βαζω καθε μερα πλυντηρια? Και μου φαινοντουσαν πολλα τα 3-4 τη βδομαδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αχ πονεμενη ιστορια τα πλυντηρια .. εγω εχω μικρο 5κιλο κ βαζω πανω απο 10 την βδομαδα ....

10??? Εγω εχω 6κιλο. Βεβαια ειναι ενα το παιδι και τα ρουχα του δεν πιανουν ακομα χωρο

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε αυγά που έφερα από το Πευκί και πατατούλες. Μαζί με ντοματοσαλάτα, επίσης από το Πευκί!

Τι ωραία καλοκαιρινή μέρα που ξημέρωσε κι επιτέλους σηκώθηκα χωρίς πονοκέφαλο!!!!

Πάω να δουλέψω...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρες!!

Παρασκευή σήμερα και χαίρομαι ιδιαίτερα:P... θα έχω την ανιψιά μου τη μεγάλη σπίτι από αύριο και σχεδιάζω πώς θα περάσουμε όσο κάτσει... ήδη μου έχει φτιάξει την διάθεση:tongue:

Σήμερα ξύπνησα με πονοκέφαλο και η διάθεσή μου δεν είναι και η καλύτερη! Ήπια ένα παυσίπονο κι ελπίζω να συνέλθω σύντομα... αχ πόσο σε καταλαβαίνω... από την Δευτέρα παιδεύομαι με τον πονοκέφαλο:(

Σήμερα τρώμε μελιτζάνες κοκκινιστές στην κατσαρόλα με πατατούλες.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας...

καλημερα παρεακι τι κανετε?

Δεν εχω διαβασει τιποτα αλλα ελπιζω καποια στιγμη να τα καταφερω..

Αυριο εχω αδεια μιας κ εχουμε την γιορτη στο νηπειο πρωι πρωι κ μετα θα παω να γραψω το καμαρι μου στο δημοτικο κ το μικρουλη μου στο νηπειο. Απιστευτο μου φαινεται ποτε κιολας θα παει δημοτικο .... είδες πώς μεγαλώνουν τα ζουζούνια!:tongue: δεν τα προλαβαίνουμε! εγώ σκέφτομαι τις μικρές μου ανιψιές που θα πάνε 3η λυκείου και δεν το πιστεύω!

μαγειρικα ενα σουφλε με ζυμαρικα γαλοπουλα κ τυρια εφτιαξα χτες για γρηγορο γιατι αργησα κλασικα να παω σπιτι.Εχουν μειενι κ σουτζουκακια κ μια μικρη μεριδα φασολακια μια χαρα..

φιλια πολλα πολλα σε ολους

Σήμερα τρώμε αυγά που έφερα από το Πευκί και πατατούλες. Μαζί με ντοματοσαλάτα, επίσης από το Πευκί!

Τι ωραία καλοκαιρινή μέρα που ξημέρωσε κι επιτέλους σηκώθηκα χωρίς πονοκέφαλο!!!! και εγώ σήμερα! λες να συνεχίσουμε έτσι? κουράστηκα πια με το κεφάλι μου... μου έρχεται να το κοπανήσω στον τοίχο!

Πάω να δουλέψω...

Προχτές τελικά έκανα μακαρόνια στο φούρνο, χτες έκανα πανσέτα φρικασέ και σήμερα όσπρια... πάω να τα βάλω στο νερό με μπόλικο αλατάκι, για να τα ετοιμάσω το μεσημέρι.... και μετά έχει κηπουρική... κλασικά!

Φιλιά σε όλους!

Διαφημίσεις

Νινάκι μου τελικά μας επηρεάζει και τις δύο ο καιρός ε? Ελπίζω να μας αφήσει να ησυχάσουμε πιά!

Τι καλά που θα έχεις την ανηψιά σου παρεούλα! Εύχομαι να περάσετε τέλεια! Πόσες μέρες θα καθήσει?

Τι ωραία που είναι να ασχολήσαι με τον κήπο! Σου φτιάχνειι την διάθεση βρε παιδί μου! Ειδικά όταν βλέπεις ότι οι κόποι σου ανταμοίβονται είτε με λουλούδια είτε με καρπούς είναι να καμαρώνεις!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Τζενη τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε! Εισαι καλά με το τρεξιμο που ριχνεις; Καλά μαγειρικα όπως παντα τελεια!

Αγγελικη χαιρομαι που σου περασε ο πονοκεφαλος. Εμενα ηταν λιγο βαρυ σημερα το κεφαλακι μου αλλα δεν ειναι ενοχλητικο.

Νινα μου χαιρομαι που εισαι καλύτερα. Τι ωραια που θα εχεις παρεουλα τις επομενες μερες! Ωραια τα μακαρονακια φουρνου! Για την ενασχοληση σου με τον κηπο σε θαυμαζω ! Εγω δεν το εχω με τα φυτα καθολου. Ουτε καν με τους κακτους (χιχιχι)

Σημερα θα φτιαξει η γιαγια κοτοπουλο και μπιφτεκια στο φουρνο (επειδη το τρωνε και τα παιδια). Χτες η μικρη εφαγε λιγο αλλα ο μικρος μια χαρα και το μεσημερι και το βραδυ. Συναντησε κι ο παππους την παιδιατρο στο δρομο και της ειπε τον πονο του και ποσο λυπαται την εγγονουλα του και του απαντησε οτι η μικρη το εχει καταλαβει και τους εκμεταλλευεται κανονικοτατα και πρεπει να αλλαξουν σταση απεναντι της αν θελουν να αρχισει να τρωει! Για να δουμε.

Το βραδακι ερχεται κι αντρας μου για ΣΚ οπότε θα ειναι ωραια!!!

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα!

Γειά σου Φωτεινούλα!

Αγγελικη χαιρομαι που σου περασε ο πονοκεφαλος. Εμενα ηταν λιγο βαρυ σημερα το κεφαλακι μου αλλα δεν ειναι ενοχλητικο.

Εγώ να δεις πως χαίρομαι γιατί σήμερα δουλεύω μέχρι τις 6,30!

Σημερα θα φτιαξει η γιαγια κοτοπουλο και μπιφτεκια στο φουρνο (επειδη το τρωνε και τα παιδια). Χτες η μικρη εφαγε λιγο αλλα ο μικρος μια χαρα και το μεσημερι και το βραδυ. Συναντησε κι ο παππους την παιδιατρο στο δρομο και της ειπε τον πονο του και ποσο λυπαται την εγγονουλα του και του απαντησε οτι η μικρη το εχει καταλαβει και τους εκμεταλλευεται κανονικοτατα και πρεπει να αλλαξουν σταση απεναντι της αν θελουν να αρχισει να τρωει! Για να δουμε.

χαχαχα! Βρήκε άνθρωπο να πει τον πόνο του ο παππούς!!! Μακάρι να βάλουν μυαλό!

Φιλια

Με το καλό να τον δεχτείς!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας παιδια! Τελεια μερα σημερα.Πηγα εχτες και πηρα μαγιο στο αγορακι μου, λεω να παμε για μπανιο αυριο. Σημερα θα φαμε λιγα μακαρονακια απο χτες και εχει κανει και η μανα μου κεφτεδακια, εχω ετοιμασει και ζυμαρι για να κανω τις τυροπιτες της Τζενης.

Σημερα εχουμε επετειο, κλεινουμε 4 χρονια και σημερα φευγει και ο πρωην οποτε μπαινει τελος οριστικο. Ολα σημερα γινονται!

Φωτεινη καλως να δεχτεις τον αντρα σου.

Αγγελικη κι εγω ειχα πονοκεφαλους αυτες τις μερες, θα εφταιγε ο καιρος

Νινα εσυ και η μαμα μου πρεπει να εχετε ερωτα με τα λουλουδια. Καλα να περασεις με την ανιψια σου.

Την καλημερα μου σε ολους!!

Γεια σας παιδια! Τελεια μερα σημερα.Πηγα εχτες και πηρα μαγιο στο αγορακι μου, λεω να παμε για μπανιο αυριο.

Με γειά το μαγιουδάκι σας και καλές βουτιές!

Σημερα εχουμε επετειο, κλεινουμε 4 χρονια και σημερα φευγει και ο πρωην οποτε μπαινει τελος οριστικο. Ολα σημερα γινονται!

Να τα εκατοστήσετε κορίτσι! Σημαδιακή μέρα!!!

Αυτό το συμπέρασμα έβγαλα κι εγώ!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Έχω τρεξιματάκια οπότε δεν θα γράψω πολλά σήμερα. Ελπίζω να είστε όλες καλά! Σε λίγο θα μπω στους θησαυρούς να βρω κάποια κρεατοσυνταγή γιατί ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ πια 4 εβδομάδες τα ίδια φαγητά κάθε μέρα και είπα στοπ. Αύριο μπαίνω κουζίνα! Το χρειάζομαι και μου χει λείψει πολύ. Δεν σταματώ την δίαιτα αλλά βαρέθηκα πια. Μπείτε στο blog να δείτε έχω ανεβάσει φωτό από τα μικρά να ζωγραφίζουν!!! χιχι. Θα σας διαβάσω και το βράδυ θα μπω να σας δω. Δεν γράφω το link του blog γιατί οι admins με στοιχειώνουν σχετικά με αυτό επειδή θεωρείται "εμπορική τοποθεσία" δεδομένου υποθέτω ότι μπλέκουν μέσα συγγραφείς εκδότες και εκδοτικές. Το ξέρετε το link. Φιλιά πολλά και ξαναμπαίνω το βράδυ να σας γράψω τις τοποθετήσεις μου. Φιλιαααααααααα

Να ΄μαι πάλι:P...μόλις τέλειωσα την φακή, έφτιαξα και παγωτό βανίλια και φράουλα και πριν πάω να σιδερώσω, μπήκα στα γρήγορα.

Νινάκι μου τελικά μας επηρεάζει και τις δύο ο καιρός ε? Ελπίζω να μας αφήσει να ησυχάσουμε πιά! τελικά διαπίστωσα ότι έφταιγαν κάποια φάρμακα που έπρεπε να παίρνω τις τελευταίες μέρες... προχτές τα τελείωσα και σήμερα είμαι πια μία χαρά! επιτέλους!

Τι καλά που θα έχεις την ανηψιά σου παρεούλα! Εύχομαι να περάσετε τέλεια! Πόσες μέρες θα καθήσει? θα μείνει Ελλάδα 3 βδομάδες.. σε μένα λίγες μέρες, δεν ξέρω ακόμα πόσες.

Τι ωραία που είναι να ασχολήσαι με τον κήπο! Σου φτιάχνειι την διάθεση βρε παιδί μου! Ειδικά όταν βλέπεις ότι οι κόποι σου ανταμοίβονται είτε με λουλούδια είτε με καρπούς είναι να καμαρώνεις! ναι ναι! για παράδειγμα: πριν 2 βδομάδες ξεκίνησα να τρώω φράουλες και είναι εκπληκτικές!

Καλημέρα!

Τζενη τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε! Εισαι καλά με το τρεξιμο που ριχνεις; Καλά μαγειρικα όπως παντα τελεια!

Νινα μου χαιρομαι που εισαι καλύτερα. Τι ωραια που θα εχεις παρεουλα τις επομενες μερες! Ωραια τα μακαρονακια φουρνου! Για την ενασχοληση σου με τον κηπο σε θαυμαζω ! Εγω δεν το εχω με τα φυτα καθολου. Ουτε καν με τους κακτους (χιχιχι) μπα, δε νομίζω ότι έχεις θέμα...απλά δε σε ενδιαφέρει ως ενασχόληση, πιστεύω.

Το βραδακι ερχεται κι αντρας μου για ΣΚ οπότε θα ειναι ωραια!!! καλώς να τον δεχτείς!!

Φιλια

Γεια σας παιδια! Τελεια μερα σημερα.Πηγα εχτες και πηρα μαγιο στο αγορακι μου, λεω να παμε για μπανιο αυριο. Σημερα θα φαμε λιγα μακαρονακια απο χτες και εχει κανει και η μανα μου κεφτεδακια, εχω ετοιμασει και ζυμαρι για να κανω τις τυροπιτες της Τζενης.

Σημερα εχουμε επετειο, κλεινουμε 4 χρονια και σημερα φευγει και ο πρωην οποτε μπαινει τελος οριστικο. Ολα σημερα γινονται! να ζήσετε κοπέλα μου! ότι καλύτερο για σήμερα...θα κάνετε τίποτα ιδιαίτερο?

Φωτεινη καλως να δεχτεις τον αντρα σου.

Νινα εσυ και η μαμα μου πρεπει να εχετε ερωτα με τα λουλουδια. Καλα να περασεις με την ανιψια σου. ευχαριστώ:tongue:

Νίκο σε ακούω αποφασιστικό με την κουζίνα:P... περιμένουμε αποτελέσματα!

Καλησπέρα κι από μένα.

Χτες έφτιαξα μπουτάκια κοτόπουλου με λαχανικά στη λαδόκολλα. Σήμερα έκανα ένα μυδοπίλαφο.

Γειά σου Εβιράκι! Τι είναι οι χιονάτες τρούφες?

Θυμάσαι που πριν από κανά δυο χρόνια είχα πει για γλυκά τρουφάκια που είναι φτιαγμένα από δύο υλικά με ζαχαρούχο και ινδοκάρυδο; Αυτά έφτιαξα και τα ονόμασα έτσι.

Εβιρι μου ακουγα στις ειδησεις για κακοκαιρια στη Γερμανια αλλα απ'οτι καταλαβα οχι στην περιοχη σου. Ολα καλά;

Το είδα κι εγώ Φωτεινή ήταν στο Ντύσσελντορφ και είχε και νεκρούς. Εμείς οι νότιοι ευτυχώς είχαμε απλά καύσωνες, καμμία σχέση με τους τυφώνες και τα περίεργα που έκανε εκεί πάνω. Σ' ευχαριστώ.

Εχθες το βραδυ εκανα ενα τουρλου φουρνου με οτι ειχα...πατατες,μανιταρια,καροτα,μελιτζανα,ντοματουλα και την ψιχα απο τ ακολοκυθακια που ειχα κανει την προηγουμενη βδομαδα(καταψυξη) καθως και ψωμακιιιιι!!!!

Με τόσα υλικά θα πρέπει να βγήκε νοστιμότατο.

Με το δίκιο σου Τζένη.

Αυριο εχω αδεια μιας κ εχουμε την γιορτη στο νηπειο πρωι πρωι κ μετα θα παω να γραψω το καμαρι μου στο δημοτικο κ το μικρουλη μου στο νηπειο. Απιστευτο μου φαινεται ποτε κιολας θα παει δημοτικο ....

Άντε αφού είναι έτσι να τα καμαρώσεις τα παιδάκια σου.

Τουλάχιστον μυρίζουν πεύκο ή τζάμπα τα 'φερες από 'κει;

Παρασκευή σήμερα και χαίρομαι ιδιαίτερα:P... θα έχω την ανιψιά μου τη μεγάλη σπίτι από αύριο και σχεδιάζω πώς θα περάσουμε όσο κάτσει... ήδη μου έχει φτιάξει την διάθεση:tongue:

θα μείνει Ελλάδα 3 βδομάδες.. σε μένα λίγες μέρες, δεν ξέρω ακόμα πόσες.

Με το καλό να τη δεχτείς Νίνα. Είναι κόρη του αδερφού σου από τη Γερμανία;

ναι ναι! για παράδειγμα: πριν 2 βδομάδες ξεκίνησα να τρώω φράουλες και είναι εκπληκτικές!

Είναι δυο φορές εκπληκτικές επειδή είναι από τα χεράκια σου.

Συναντησε κι ο παππους την παιδιατρο στο δρομο και της ειπε τον πονο του και ποσο λυπαται την εγγονουλα του και του απαντησε οτι η μικρη το εχει καταλαβει και τους εκμεταλλευεται κανονικοτατα και πρεπει να αλλαξουν σταση απεναντι της αν θελουν να αρχισει να τρωει! Για να δουμε.

Ας ελπίσουμε ότι πείστηκαν.

Με το καλό να τον προϋπαντήσεις.

Πηγα εχτες και πηρα μαγιο στο αγορακι μου, λεω να παμε για μπανιο αυριο.

Με 'γεια το μαγιουδάκι.

Σημερα θα φαμε λιγα μακαρονακια απο χτες και εχει κανει και η μανα μου κεφτεδακια, εχω ετοιμασει και ζυμαρι για να κανω τις τυροπιτες της Τζενης.

Όλα τέλεια.

Συμφωνώ με την Αγγελική ότι είναι σημαδιακή μέρα. Να ζήσετε για την επέτειό σας να συνεχίσετε να είστε ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματά σας.

Έχω τρεξιματάκια οπότε δεν θα γράψω πολλά σήμερα. Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Δεν πειράζει Νίκο, όταν ξελασκάρεις θα γράφεις με την ησυχία σου.

Μπείτε στο blog να δείτε έχω ανεβάσει φωτό από τα μικρά να ζωγραφίζουν!!! χιχι.

Εγώ το είδα και στο μπλογκ και στο γκουγκλ.

Να ΄μαι πάλι:P...μόλις τέλειωσα την φακή, έφτιαξα και παγωτό βανίλια και φράουλα και πριν πάω να σιδερώσω, μπήκα στα γρήγορα.

Μπράβο βρε Νίνα είσαι εξαιρετική. Η ανηψούλα σου θα καταευχαριστηθεί.

Να μαι!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ εκδίκηση στην δίαιτα μπήκα στους θησαυρούς της ΕΒΙΡΙ μας και ξεσήκωσα μοσχαράκι στιφάδο παρακαλώ και το ετοίμασα από σήμερα (όχι τελείως έβγαλα το κρέας ετοίμασα κρεμμύδια κτλ κτλ και τα βαλα όλα ψυγείο για να το κάνω αύριο)!!! ε μα....αρκετά καλά λέει η Νινα. Αποφαστιστικά επιστρέφω στην κουζίνα μου!!

λοιπόν

Νινάκι και εμείς έχουμε φράουλες και βγάζει κάτι μικρούλες και μεγάλες. Κάποιες είναι γλυκές οι άλλες όχι τόσο. Αχ αν δεν έκανα δίαιτα θα έκανα και εγώ παγωτάκι εκμεκ....αχχχχχ

ΙΩΑΝΝΑ μου να ζήσετε. πφ πρώην και βλακείες. Μην ασχολείσαι καν. τώρα έχεις τους θησαυρους σου, τους άντρες σου και αυτόι εσένα τον δικό τους θησαυρό. Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και γεροί!

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ μου με το καλό να τον δεχτείς!! Και να περάσετε τέλειο ΣΚ

ggeny μου μεγαλώνουν τα μικρά μας. Εμείς πλησιάζουμε τον παιδικό και λέω θεέ μου πως θα τα αφήσωωω να πάνεεεεεεεε!! Από την μια μας τρελένουν από την άλλη με κόβω με εφημερίδα στο αυτοκίνητο έξω από τον παιδικό τις πρώτες μέρες να περιμένω τα μωρά μου πότε θα σχολάσουν.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ,smurfita,rikola,kasteraki όλα τα παιδιά καλό βράδυ!!

Υ.Γ. Χάθηκε η ΒΑΓΙΑ...δεν την έχω "ακούσει" καθόλου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...