Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Την καλησπέρα μου σε όλα τα κορίτσια. Έχω χαρά σήμερα γιατί ήρθε ο αντρούλης μου. Έφτιαξα γεμιστά (ντομάτες-πιπεριές και πατατούλες στο ταψί) που έχει να φάει από το καλοκαίρι. Αύριο δεν ξέρω ακόμη τι φαγητό θα φτιάξω, αλλά σίγουρα θα κάνω Λαζαράκια.

καλε που ειστε σημερα? καμια δεν μαγειρεψε?

εγω εκανα μπιφτεκακια με πατατουλες τηγανιτες και εμειναν και για το βραδυ, θα τα ψησω και θα τα κανω χαμπουργκερ για τον αντρουλη..

Μαρία εδώ είμαι κι εγώ. Κορίτσια γεια σας κι εσάς.

Πίνω καφεδάκι (άργησα σήμερα) και κάνω βολτούλα στο ίντερνετ. Λοιπόν, σήμερα μαγείρεψα σόγια κιμά με μακαρόνια. Έχω το ζυμαράκι μέσα να φουσκώσει και σε λίγο θα το πλάσω Λαζαράκια και θα τα ψήσω.

Εviri, καλησπερα!

και εμεις τωρα ξυπνησαμε οικογενειακος (και η μπεμπα εννοω..) και πινουμε καφεδακι.

μου εχεις βαλει ιδεα με την σογια, θα την δοκιμασω και εγω αλλα φοβαμαι τις αντιδρασεις του αντρουλη, ειναι λιγο παραδοσιακος.

να ρωτησω κατι, τα λαζαρακια αφου τα κανεις μετα τα τρωτε?

Διαφημίσεις

Ναι, είναι γλυκά ψωμάκια γεμισμένα με ξηρούς καρπούς και σταφίδες, νηστήσιμα. Φέτος αποφάσισα να κάνω τη μισή δόση, γιατί άλλες χρονιές έφτιαχνα με 1kg αλεύρι και δεν τελειώνανε. Άσε που μετά από 2-3 μέρες αρχίζουν να μπαγιατεύουν και τα βαριέσαι.

Η διαφορά σ' αυτά τα ψωμάκια είναι ότι όταν τα πλάθουμε, φτιάχνουμε το σχήμα ανθρώπου σαν φασκιωμένο ή με σταυρωμένα τα χέρια. Όπως δηλαδή, ήταν ο Λάζαρος με το σάβανο. Για μάτια και στόμα βάζουμε γαρίφαλα.

Μαρία μου τα ζυμώματα δεν είναι για σένα τώρα που έχεις το γλυκουλίνι στην κοιλίτσα. Του χρόνου, όπως λες κι εσύ, θα ζυμώσετε μαζί. Θα τη βάλεις να πατάει με τα ποδαράκια τη ζύμη. Τι πλάκα θα έχει. Αλήθεια του χρόνου τέτοιον καιρό θα μπουσουλάει. Άχου το μωρέ.

Μαρία μου τα ζυμώματα δεν είναι για σένα τώρα που έχεις το γλυκουλίνι στην κοιλίτσα. Του χρόνου, όπως λες κι εσύ, θα ζυμώσετε μαζί. Θα τη βάλεις να πατάει με τα ποδαράκια τη ζύμη. Τι πλάκα θα έχει. Αλήθεια του χρόνου τέτοιον καιρό θα μπουσουλάει. Άχου το μωρέ.

ναι καλη μου Eviri, εχεις δικιο, του χρονου, καλυτερα..

αχ τι εικονες μου φτιαχνεις στο μυαλο μου τωρα....... τι γλυκα θα ειναι το πουλακι μου!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια,

σημερα εχει μπακαλιαρο τηγανητο με σαλατα πατζαρια και ισως και πατατουλες τηγανητες.

Τσούκου τσούκου το μικρό παπάκι με το μπέιμπιλινο στο πωπουλάκι του, θα μπουσουλάει και θα μοιάζει με μυρμηγκάκι μέσα σε ένα ολόκληρο δωμάτιο.

αχ!!! λιωνω........ αμην παναγια μου..

καλημερα ομορφες.

τσιπουρες στα καρβουνα σημερα και πατατουλες τηγανιτες με συνοδεία απο σαλατα μαρουλιου με φρεσκο κρεμμυδακι.

για τον θησαυρουλη μου εχω απο χθες ψαροσουπιτσα,αν και θα του δωσω απο την σημερινη τσιπουρα κι αυτον.

για να δουμε θα φαει;;;

σας ευχομαι ολες μια ομορφη κυριακη.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερουδιααααααααααα!!!σημερα μιας κ το απαιτει η μερα ψαρακια με χορτα στην μανουλα!!!!!

και οπως λεει και η μανουλα μου που της το ελεγε ο παππους της ο Σμυρνιος,των Βαιων κ ψαροκοκκαλο να βρεις στο δρομο να το γλυψεις ετσι για το καλο ;) ....

φιλια σε ολες,και με το καλο να μπουμε στην μεγαλη εβδομαδα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...