Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Σημερα θα φαμε απο τα φαγητα που εχουμε ετοιμα στην καταψυξη- ό,τι αποφασισει η γιαγια μας. Της τονισα να μην κανει ξεχωριστο στην κορη, παρουσια της μικρης για να μην τη ζορισει, αλλα δεν βαζω και στοιχημα οτι θα με ακουσει. Το ΠΣΚ θα παρει φωτια η κουζινα γιατι θα ερθει ο αντρας μου και θα του δωσω προμηθειες. Έχουμε πει για γεμιστα, φασολακια σκετα και με κρεας μεσα, φακες. Για πειτε καμια αλλη ιδεα που θα αντεχει 8ωρο ταξιδι και τρωγεται ανετα απο την καταψυξη. Σημειωση: δεν θελει απο τα αλλα οσπρια, αρακα και μπριαμ.

Φιλια

Καλά μαγειρέματα............!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα στην παρέα,

Κατ αρχήν να σας ευχαριστήσω για τα καλα σας λόγια αλλα ειμαι σίγουρος οτι είμαστε πολλοί οι άντρες που ασχολούνται με την κουζίνα, απλα δε γράφουν εδω, μαλλον δεν εχουν ανακαλύψει την παρέα σας :)

Eviri, αυτο λέει κ εκείνη, οτι στον 6-7ο μπορει να πάρει απότομα οποτε τώρα που μπορει το κρατάει.

Αγγελική, Φωτεινή, μια χαρά ειναι τα ψάρια, μακάρι να μην τα βαρεθεί, γενικα πάντως δεν την πιέζω στο τι να φάει, απλα την κρατάω λιγο μακριά απο το delivery.

Φωτεινή, κατι σε μπιφτέκια η κανένα ρόλο κιμά/κοτόπουλο/χοιρινό γενικα κατι σε ψητό κ κρατάει κ τρώγεται μετα χωρις να χαλάει πολυ η γεύση του

Νινα, πλέον δεν παω με ψαροντούφεκο, θελει πάντα 2 κ δεν βολεύει. Τώρα παω μόνο με το φουσκωτο για καθετή κ παραγαδι με δυο φίλους που περνάμε καλα ανεξάρτητα το ποσά θα βγάλουμε. Συνήθως ψαρευουμε σαρωνικο, γιατι βολεύει

Μαγειρικα σήμερα είχε μόνο σαλάτα και παξιμαδακια,

Είδα φως και μπήκα!!!!

Βρήκα λίγο χρόνο πριν πέσω για ύπνο και μπήκα να πω μία καλησπέρα! Δεν μαγείρεψα για αύριο αφού έχουν μείνει και μελιτζάνες αλλά και κοτόπουλο. Σιδέρωσα όμως ουκ ολίγα ρούχα!

Τι ωραία, έχετε λύσει το πρόβλημα των διακοπών......πολύ ωραία είναι όταν υπάρχει σπίτι σε παραθαλάσσιο μέρος.....

άντε σε λίγο πλησιάζει ο καιρός για μπανάκια λοιπόν..............

Η αλήθεια είναι ότι είναι καταρχήν καλό για τα παιδιά που περνάνε το καλοκαίρι τους στην εξοχή αλλά και για μένα που αλλάζω παραστάσεις και χαλαρώνω 2 μήνες!

Καλησπέρα στην παρέα,

Γειά σου Δημήτρη!

Κατ αρχήν να σας ευχαριστήσω για τα καλα σας λόγια αλλα ειμαι σίγουρος οτι είμαστε πολλοί οι άντρες που ασχολούνται με την κουζίνα, απλα δε γράφουν εδω, μαλλον δεν εχουν ανακαλύψει την παρέα σας :)

Είμαι σίγουρη γι΄αυτό καθώς έχω έναν φίλο ο οποίος είναι μάλιστα σεφ και έχει περάσει από την κουζίνα μεγάλων ξενοδοχείων!

Αγγελική, Φωτεινή, μια χαρά ειναι τα ψάρια, μακάρι να μην τα βαρεθεί, γενικα πάντως δεν την πιέζω στο τι να φάει, απλα την κρατάω λιγο μακριά απο το delivery.

Αφού μπορείς και καλύπτεις και τις ντελιβερικές της ορέξεις τι άλλο να ζητήσει? ;)

Μαγειρικα σήμερα είχε μόνο σαλάτα και παξιμαδακια,

Μιά χαρά τροφή η σαλατούλα! Άκρως καλοκαιρινή!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Επιτέλους λιγη ξεκούραση. Ο αντρας μου εφυγε, δουλευει βραδυ και το παιδι κοιμαται. Επηξα στη δουλεια σημερα και μολις ηρθα ξεκινησα το μαγειρεμα. Εφτιαξα τα φαρδια τα μακαρονια με κιμα , μελιτζανες και μπεσαμελ στο φουρνο.

Χαθηκε γ Τζένη?

Δημητρη καλι το ψαρεμα αν και δεν τρελενομαι για ψαρια

φωτεινή μπορεις να ετοιμασεις κάποια πιτα, ρολο κιμα οπως λεει και ο Δημήτρης, μου φαινεται πως το κοτόπουλο η το χοιρινό ψητο δεν τρωγεται την επομενη. Μπορείς το κοτοπουλο να το κανεις κοκκινιστο, δεν θα χαλασει για καποιες ωρες εξω

Αγγελική τυχερη ησουν που δεν ειχες μαγειρεματα, το σιδερο παλεύεται

νικο οταν κυκλοφορησει το βιβλιο περιμενουμε να μας πεις ποιο ειναι, μην ξεχαστεις

νινα, εβιρι, σμουρφιτα, mommi, kasteraki ελπιζω να ειστε κσλα, συγνωμη αν κσποιον ξεχναω.

Σας καληνυχτιζω, καλη ξεκουραση να εχουμε ολοι!

Γεια σας παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα κολοκυθάκια μπριάμ στο φούρνο με τυρί γκούντα και τρούφες χιονάτες.

Εβίρι τρελός καιρός εκεί! όχι ότι πάμε πίσω και εμείς... την ημέρα είμαστε με τα καλοκαιρινά και το βράδυ με κουβερτούλα! Ιούνιο μήνα δεν το έχω ξαναζήσει αυτό.

Έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Πότε θα γίνει και η αντιστροφή των πόλων να ηρεμήσουμε λίγο.

dimitriss πόσο σε καταλαβαίνω με το ψάρεμα! έτσι είχαμε ξεκινήσει και εμείς με τα σχετικά συμπράκαλα, δηλ. στολή ο σύζυγος, ψαροντούφεκο, κ.τλ. και τελικά ούτε ίχνος από ψάρι...

Μάλλον τα ειδοποίησε ο Δημήτρης ότι έρχεστε.

Σήμερα ξύπνησα με πονοκέφαλο και η διάθεσή μου δεν είναι και η καλύτερη! Ήπια ένα παυσίπονο κι ελπίζω να συνέλθω σύντομα...

Αγγελική μήπως σου προκαλεί ο καιρός τον πονοκέφαλο;

Αυτό δεν είναι καιρός, είναι σκέτη σχιζοφρένεια!

Έτσι λέω κι εγώ.

Εβιρι τι καιρος ειναι αυτος; Σκετη τρελα!

Μην τα συζητάς Φωτεινή.

Για πειτε καμια αλλη ιδεα που θα αντεχει 8ωρο ταξιδι και τρωγεται ανετα απο την καταψυξη. Σημειωση: δεν θελει απο τα αλλα οσπρια, αρακα και μπριαμ.

Ψητά κρέατα, πίτες, κιμά χωρίς τα μακαρόνια, μουσακά, παστίτσιο, κοκκινιστά κρέατα και τη συνοδεία τους να τη φτιάξει ο σύζυγος, λεμονάτα κρέατα, ψάρια πλακί.

Εχω ενα νεο να σας πω, θυμαστε που σας ελεγα για τον πρωην? ε, παραιτηθηκε.

Θα γλιτώσουν τα νεύρα σου και η πίεσή σου. Ευτυχώς θα έχεις ηρεμία. Άσχετα από τη δουλειά που σου πέφτει στο μερτικό σου, κάτι που μπορεί να συνέβαινε ανά πάσα στιγμή και για άλλους λόγους.

Eviri, αυτο λέει κ εκείνη, οτι στον 6-7ο μπορει να πάρει απότομα οποτε τώρα που μπορει το κρατάει.

Αυτό δείχνει ότι είναι πολύ εγκρατής, μεθοδική και προνοητική. Μπράβο της.

Χαθηκε γ Τζένη?

Ελπίζω απλά να είναι λόγω του φόρτου της δουλειάς της και να γράψει άμεσα.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Επιτέλους έφτιαξε ο καιρός, τί ήταν αυτό Ιούνης μήνας..

Εμείς εχθές φάγαμε γεμιστές πιπεριές και ντομάτες τα οποία έμειναν και για σήμερα και θα φτιάξω μόνο τον γιο μου κριθαράκι με μοσχαρίσιο κιμά.

Αγγελική και εγώ εχθές είχα τρελό σιδέρωμα, ευτυχώς ήρθαν οι ξαδέρφες των παιδιών και έπαιζε ο μεγάλος στον κήπο, ο μικρούλης γενικά είναι ήσυχο μωράκι.Το κακό είναι ότι μουν έμειναν και για σήμερα, συν αυτά που θα βάλω:mad:

Δημητρη καλά κάνει και προσέχει η γυναίκα σου γιατί αργότερα τα παίρνεις πολύ εύκολα τα κιλά. Εγώ μέχρι τον 6ο είχα πάρει 3 και άλλα 6 μέχρι αρχές 9ου.

Φωτεινή μπιφτεκάκια σίγουρα και συνοδευτικό να κάνει μόνος του. πιτούλες και να τις ψήσει μόνος του.

Ιωάννα θα σου έφυγε ένα βάρος στη δουλειά φαντάζομαι.

Ξυπνησε το μικρό, θα συνεχίσω αργότερα....

Καλημερα μαγειροπαρεα! Εδω βρεχει, τι πρωτοτυπο:mad:Η αληθεια ειναι οτι νιωθω λιγο περιεργα που φευγει αλλα θα το συνηθισω κι αυτο. Αρχιζει το τρεξιμο, ελπιζω μεσα στη μερα να προλαβω να σας δω

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Πάλι με πονοκέφαλο σηκώθηκα και υποψιάζομαι ότι είναι ο καιρός.

Άντε να δούμε...

Αγγελική τυχερη ησουν που δεν ειχες μαγειρεματα, το σιδερο παλεύεται

Αναλόγως! Το σίδερο είναι απο τις δουλειές που δεν χωνεύω!!!

Γεια σας παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα κολοκυθάκια μπριάμ στο φούρνο με τυρί γκούντα και τρούφες χιονάτες.

Γειά σου Εβιράκι! Τι είναι οι χιονάτες τρούφες?

Kαλημέρα!

καλημέρα!

Επιτέλους έφτιαξε ο καιρός, τί ήταν αυτό Ιούνης μήνας..

Έφτιαξε??? Εδώ ψιλοβρέχει και θυμίζει Σεπτέμβρη!

Αγγελική και εγώ εχθές είχα τρελό σιδέρωμα, ευτυχώς ήρθαν οι ξαδέρφες των παιδιών και έπαιζε ο μεγάλος στον κήπο, ο μικρούλης γενικά είναι ήσυχο μωράκι.Το κακό είναι ότι μουν έμειναν και για σήμερα, συν αυτά που θα βάλω:mad:

Το σίδερο, για μένα τουλάχιστον, δεν τελειώνει ποτέ γιατί πολύ απλά βάζω πλυντήριο κάθε μέρα :rolleyes:

Καλημερα μαγειροπαρεα! Εδω βρεχει, τι πρωτοτυπο:mad:Η αληθεια ειναι οτι νιωθω λιγο περιεργα που φευγει αλλα θα το συνηθισω κι αυτο. Αρχιζει το τρεξιμο, ελπιζω μεσα στη μερα να προλαβω να σας δω

καλό κουράγιο και καλή προσαρμογή στα νέα σου καθήκοντα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα! Σας διαβασα στα πεταχτά.

Βροχες ακουω στην Αθηνα; Εδω εχει μπει το καλοκαιράκι για τα καλά.

Ιωαννα μου συμφωνω με το σχολιο της Αγγελικης μας για τον πρωην. Καλο κουραγιο στα νεα σου καθηκοντα κι ελπιζω να αλλαξουν κι ολα τα αλλα προβληματα που αντιμετωπιζεις στη δουλεια προς το καλύτερο.

Εβιρι μου ακουγα στις ειδησεις για κακοκαιρια στη Γερμανια αλλα απ'οτι καταλαβα οχι στην περιοχη σου. Ολα καλά;

Δημητρη εισαι μετριοφρων. Ωραιο χομπι το ψαρεμα αλλα για να πω την αληθεια λυπαμαι τα ψαρακια που σπαρταρανε.

Αληθεια η Τζενη που ειναι;

Δεν θυμαμαι αλλα να σχολιασω. Σημερα ειπα στη γιαγια να φτιαξει μια πατατοσαλάτα που ειναι πιο ελαφρια και να δωσει και στα παιδια. Ελπιζω να εκαμψα τις ισχυρες αντιρρησεις της. Χτες φυσικα κι εφτιαξε αλλο φαγητο στην κορη (ομελετα με διαφορα μεσα) απο το οποίο εφαγε λιγο με τα χιλια ζορια. Ευχαριστω για τις ιδεες σας. Οι πιτες ηταν πολυ καλή ιδεα αλλά ο αντρας μου δεν προκειται να τις ψησει. Γενικα δεν ειναι της κουζινας - το αντιθετο του Νικου, του Δημητρη, του Έβιρου. Μονο να ψηνει το αρνι το Πασχα του αρεσει ή να ψηνει καμια φορα σε τζακι.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα παρεακιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

Χαθηκα λιγακι και παλι...εεεε τα γνωστα ..οι βολτες,ο μικρος,οι δουλειες,ο μικρος,οι εξτρα δουλειες(κουρτινες ριχταρια κτλ)ο μικρος......

Χθες ειχαμε πεννες με μανιταρια και κρεμα γαλακτος για τον αντρουλη και Εβιρομανιταρια γι αμενα και μια μεριδα φασολακια μαυροματικα!Εχθες το βραδυ εκανα ενα τουρλου φουρνου με οτι ειχα...πατατες,μανιταρια,καροτα,μελιτζανα,ντοματουλα και την ψιχα απο τ ακολοκυθακια που ειχα κανει την προηγουμενη βδομαδα(καταψυξη) καθως και ψωμακιιιιι!!!!

Παω να σας διαβασω και να σχολιασω οσο κοιμαται το μικρακι!!

Φιλακιαααααααα!!!!

Διαφημίσεις

Την ιδια ωρα ειμασταν στο εκπτωτικο!!!Ελα???Δηλ μπορει να συναντηθηκαμε κιολας???χεχεχε...Ημουν με τον αντρα μου και τον μικρο στο σλινγκ!!!

Μπραβο του μικρου, κυριος! Ετσι να βγαινετε συχνα για βολτουλεςΜα ειναι τοσο καλο μωρουλι!Γενικως παμε καθε μερα βολτουλες εδω γυρω και του αρεσει..χαζευει...λεει τα δικα του...κοιμαται!Στο αμαξι μονο καμια φορα τον πιανει ..μπορει να κλαει να μουρμουραει..ολο κατι του φταιει...

Τα μπιφτεκια βγηκαν μαλακα?Ηταν να μη βρουμε τ ακολπα??Πολυ μαλακα ζουμερα και νοστιμα!!!

Εμεις το τριημερο φαγαμε κοντοσουβλι που τελικα εμενα δεν μου αρεσε.Αν και δεν ειμαι του κρεατος το κοντοσουβλι μου αρεσει! Φαγαμε γεμιστα, κολοκυθοκεφτεδες, εκανα και μια λουκανικοπιτα. Για σημερα εχουμε γιουβετσι.Πολλα και νοστιμα φαγακια!!

Χαλαρα περασαμε γιατι ο μικρος ηταν λιγο αδιαθετος και επιτελους ηρθε το κρεβατι του!!! Μολις το εφτιαξαν ανεβηκε πανω και καταχαρηκε, το βραδυ ομως δυσκολευτηκε να κοιμηθει αλλα δεν ξερω αν ηταν λογω κρεβατιου ή κατι αλλο

Ελπιζω να ειναι καλυτερα ο μικρος σου!μεγιααααααααααα το κρεβατακι!!!

και συνεχίζω.....

Φωτεινή και ο δικός μου έτσι είναι...μόνο που δεν ψήνει ούτε το αρνί..χιχιχι.... το είπα μήπως και ο δικός μοιάζει τα αγόρια της παρέας μας.

Αγγελική και εγώ σπάνια δε θα βάλω τη μια μέρα πλυντήριο...πονεμένη ιστορία. Νομίζω πως από την στιγμή που γέννησα το 2ο αυτό που δεν προλαβαίνω με τίποτα στο σπίτι από δουλειές είναι το πλύσιμο-σίδερο

Νίκο τι καλά που το βιβλίο σου είναι παιδικό, μόλις βγει να μας πεις ποιο είναι.

ρικολα τι ωραίο το φαγητό που έκανες!!!!!!

καλημερα παρεακι τι κανετε?

Παλι χαθηκα παιδια αλλα δεν προλαβαινω ουτε να ανασανω στην δουλεια ειλικρινα.

Δεν εχω διαβασει τιποτα αλλα ελπιζω καποια στιγμη να τα καταφερω..

Αυριο εχω αδεια μιας κ εχουμε την γιορτη στο νηπειο πρωι πρωι κ μετα θα παω να γραψω το καμαρι μου στο δημοτικο κ το μικρουλη μου στο νηπειο. Απιστευτο μου φαινεται ποτε κιολας θα παει δημοτικο ....

μαγειρικα ενα σουφλε με ζυμαρικα γαλοπουλα κ τυρια εφτιαξα χτες για γρηγορο γιατι αργησα κλασικα να παω σπιτι.Εχουν μειενι κ σουτζουκακια κ μια μικρη μεριδα φασολακια μια χαρα..

φιλια πολλα πολλα σε ολους

Καλημέρα! Σας διαβασα στα πεταχτά.

Βροχες ακουω στην Αθηνα; Εδω εχει μπει το καλοκαιράκι για τα καλά.

Άντε να έρθει και προς τα εδώ σιγά σιγά!

Δεν θυμαμαι αλλα να σχολιασω. Σημερα ειπα στη γιαγια να φτιαξει μια πατατοσαλάτα που ειναι πιο ελαφρια και να δωσει και στα παιδια. Ελπιζω να εκαμψα τις ισχυρες αντιρρησεις της.

Χαχαχχα! Αν κρίνω από το τι έκανε χτες δεν νομίζω!

Χτες φυσικα κι εφτιαξε αλλο φαγητο στην κορη (ομελετα με διαφορα μεσα) απο το οποίο εφαγε λιγο με τα χιλια ζορια.

τα είπαμε, είναι αδιόρθωτη!

Φιλια

Καλημερα παρεακιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

Γειά σου κορίτσι!

Χαθηκα λιγακι και παλι...εεεε τα γνωστα ..οι βολτες,ο μικρος,οι δουλειες,ο μικρος,οι εξτρα δουλειες(κουρτινες ριχταρια κτλ)ο μικρος......

και τον μικρό ξέχασες να αναφέρεις!!! :tongue:

Φιλακιαααααααα!!!!

Αγγελική και εγώ σπάνια δε θα βάλω τη μια μέρα πλυντήριο...πονεμένη ιστορία. Νομίζω πως από την στιγμή που γέννησα το 2ο αυτό που δεν προλαβαίνω με τίποτα στο σπίτι από δουλειές είναι το πλύσιμο-σίδερο

Κι εγώ μόλις έκανα τον μικρό και μετά βάζω καθημερινά πλυντήρια!

/QUOTE]

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα παρεακι τι κανετε?

Βρε καλώς την! Κι ότι λέγαμε ότι σε χάσαμε!

Παλι χαθηκα παιδια αλλα δεν προλαβαινω ουτε να ανασανω στην δουλεια ειλικρινα.

Δεν πειράζει κοριτσάκι, αρκεί να είστε καλά!

Αυριο εχω αδεια μιας κ εχουμε την γιορτη στο νηπειο πρωι πρωι κ μετα θα παω να γραψω το καμαρι μου στο δημοτικο κ το μικρουλη μου στο νηπειο. Απιστευτο μου φαινεται ποτε κιολας θα παει δημοτικο ....

Με το καλό να καμαρώσεις τον μικρούλη σου στην γιορτούλα! Είδες πως μεγαλώνουν?

φιλια πολλα πολλα σε ολους

Φιλάκια και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...