Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Μομμι ναι δουλευω τα πρωινα.

Ωχ δύσκολα, αν και να σου πώ την αλήθεια ξεφεύγεις λίγο από την καθημερινότητα, αλλά όπως και να έχει είναι άγχος!!!

Εμεις εχουμε απο χτες παπουτσακια.

Πολύ ωραίο φαγητό, το έφτιαξα πέρισυ μία φορά και το φάγαμε όλοι

Προσπαθησα να δωσω και στον μικρο αυγο σκετο για δοκιμη αλλα δεν το ηθελε με τιποτε. Θα ξαναπροσπαθησω αλλη φορα γιατι μαλλον τον ενοχλει καποιο δοντι και γενικα δεν ηταν στα καλυτερα του.

Σιγά σιγά θα το φάει. Αλλάζει τόσο πολύ το "μενού" του ουρανίσκου που κάποια που δεν τους άρεσαν τα τρώνε........, αλλά συμβαίνει και το αντίθετο:mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα στην παρέα, χθες είχε ρεπό η πεθερά οπ΄οτε μαγείρεψε εκείνη για σήμερα κοτόπουλο με αρακά. Χθες ξαναψησαμε σαρδελιτσα, την έχει πιάσει τώρα και θελει ψάρια για να μην παχύνει :confused: 2,5κιλα έχει πάρει και ειναι σχεδόν στον 4ο.... Τι να πω..ψάρια θελει, ψάρια θα φτιάξω.

Αγγελική, δυστυχώς η επιχείρηση ψαρεμα απέτυχε οσο δεν παει. Η μέρα δε μας πήγε απο το πρωι, η μια γκάντεμια μετα την άλλη, αφου έλεγα να βγούμε μπάς και ηρεμήσω λιγο. Τσάμπα η χαρά που είχα που θα ξανα πήγαινα στη θάλασσα μετα απο τόσο καιρό :( δε βαριέσαι, το μεθεπομενο ΣΚ τώρα :)

Φωτεινη σ΄ευχαριστουμε πολυ, μακάρι να πας ετσι μεχρι το τέλος :)

Καλησπέρα παιδιά μου.

Σήμερα έφτιαξα σόγια κιμά με κίτρινο ρύζι και το εύκολο παγωτό με τα τρία υλικά.

Ο καιρός μας οδηγεί στην ψυχασθένεια. Την Πέμπτη σκεπαζόμασταν με κουβέρτα τη νύχτα και τις επόμενες μέρες ανοίγαμε τα τζάμια για να βρούμε λίγη δροσιά. Έφτασε τους 36-37 βαθμούς. Το τριήμερο αυτό ήταν πολύ καυτό.

Μια κρυώνουμε και μια ζεσταινόμαστε στην ίδια βδομάδα. Έχω καταντήσει σαν ναρκoμανής.

Αύριο θα κάνω μοσχαράκι αλλά δεν ξέρω πως, σίγουρα θα επισκεφτώ το blog της εβίρι.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Γειά σου Έβιρι,

με το καλό να έρθετε, πολύ αργά τελειώνουν 30/7 :confused::confused::confused:, αλλά τι λέω κι εδώ όπως το πάνε θα αρχίσουν του χρόνου λένε αρχές (5) Σεπτεμβρίου και λένε λένε ότι θα τελειώνουν 30/6...

Έτσι είναι το σχολείο στη Γερμανία. Αναλόγως το κρατίδιο έχουν διαφορετική ημερομηνία λήξης και έναρξης. Στη Βάδη-Βυρτεμβέργη που ανήκουμε τελειώνουν κάθε χρόνο την τελευταία Τετάρτη του Ιουλίου, ασχέτως ημερομηνίας. Φέτος πέφτει 30/07, ενώ πέρσι είχε πέσει 26.

Για την Ελλάδα το άκουσα κι εγώ ότι θα αρχίσουν νωρίτερα και θα κοπούν κάποιες αργίες, αλλά ευτυχώς δε θα κόψουν πολύ από το καλοκαίρι.

Στην Ελλάδα σε πιο μέρος μένετε? Θα πάτε κατευθείαν για μπανάκια?

Μένω στην Α. Γλυφάδα. Αρχικά θα είμαστε στην Αθήνα, διακοπές θα κάνουμε αργούτσικα φέτος.

Σε πιστεύω ότι κοιμόσουν περπατώντας. Όταν έχεις πολύ καιρό πραγματικά όμως να κοιμηθείς, κοιμάσαι όπως τα καταφέρεις. Περαστικά σου, πολύ δύσκολα και με πολύ πόνο φαντάζομαι, ελπίζω τώρα να είσαι καλά!

Ακριβώς αυτό συνέβη, η κούραση ήταν που με κατέβαλε. Θυμάμαι επίσης, ότι αργότερα που αναγκάστηκα να μείνω στο κρεβάτι για 3-4 μήνες, και μέχρι να αρχίσει κάπως να βελτιώνεται η κατάσταση δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τους πόνους για όλο αυτό το διάστημα. Τον τελευταίο μήνα και φυσικά με τη χάρη της αγίας Παρασκευής άρχισα να βλέπω βελτίωση. Τότε λοιπόν μόλις κατευνάστηκε λίγο ο πόνος κοιμόμουν συνεχόμενα για 3 μέρες.

Περαστικά σου, πολύ δύσκολα και με πολύ πόνο φαντάζομαι, ελπίζω τώρα να είσαι καλά!

Σʼ ευχαριστώ Καστεράκι μου. Αυτό είναι κάτι που δεν περνάει ακριβώς, αλλά έχει εξάρσεις και υφέσεις. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια λόγω της ηλικίας που προχωράει προς το γήρας το πρόβλημα είναι λιγότερο έντονο. Όταν με πιάνει χαπακώνομαι ή κάθομαι κάποιες ώρες της ημέρας στο κρεβάτι και μετά από λίγες μέρες είμαι καλά. Έτσι ζω.

Να σου πω για τα πειράματα αυτό ακριβώς μου έχουν πει...ότι τους έχω κάνει πειραμματόζωα. Κάποιο διάστημα πριν αρκετό καιρό είχα δοκιμάσει κάτι ντονατάκια από έναν φούρνο σκέτη τρέλα. Ξεκίνησα το ψάξιμο στο νετ για συνταγές, έλα μου που όλες είχαν αυγό και η φουρνάρισα μου είπε ότι ήταν νηστίσιμα.....Το τι ντόνατ είχα φτιάξει για να πετύχω αντικαταστάσεις με το αυγό και το γάλα..........δεν μπορώ να σου περιγράψω, έδινα σε όλη τη γειτονιά. Τελικά τα κατάφερα μία φορά κι αυτά με αυγό και γάλα, αλλά βγήκαν επαγγελματικά.....με τη γραμμουλα στη μέση....καμιά φορά μου έρχονται αναλαμπές (βλέποντας άλλες συνταγές) αλλά μου βάζουν τις φωνές και κάνω πίσω.....

Εγώ θεωρώ ότι κάνεις πολύ καλά. Κάτι τέτοια τα έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν δοκιμάζοντας να πετύχω πράγματα που έβλεπα.

Εβιρι μακαρι να μπορεσουμε να σε δουμε οταν θα ερθεις το καλοκαιρι!

Αυτό θα το επιδιώξουμε, γιατί κι εγώ θα το ήθελα.

Χτες η μικρη δεν αγγιξε τιποτα αλλα ουτε κι ο μικρος. Ο πουρες δεν του αρεσε και με μενα εφαγε λιγο κρεας ενω με τη γιαγια τιποτα. Ετσι το βραδακι εφτιαξα προχειρες τυροπιτουλες τηγανητες για να φανε τα τεκνα. Ο μικρος εφαγε δυο τυροπιτες και η κορη δυο μπουκιες απο τη μια τυροπιτα αν και κατα δηλωση της πεινουσε! Τι να πω. Βεβαια το απογευμα που εγω καπου ημουν απασχολημενη η γιαγια της εφτιαξε ψωμι με μερεντα γιατι το παιδι δεν επρεπε να παραμεινει νηστικο...

Αχ, αχ, αχ αυτές οι γιαγιάδες ξύλο που θέλουν…..

έτσι κάνει και η μαμά μου όταν δεν τρώει για παράδειγμα το απογευματινό του μου λέει φτιάξε του μία φέτα με μερεντα,και εννοείται πως του κάνω φέτα με μαρμελάδα σπιτική τουλάχιστον, και αυτή γλυκιά είναι αλλά τουλάχιστον ξέρουμε πως φτιάχτηκε.

Κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Αφενός η μαρμελάδα έχει τη ζάχαρη που θέλουν τα παιδιά όταν ζητάνε κάτι γλυκό, αφετέρου είναι πιο υγιεινή από άλλα γλυκά και φυσικά τρώνε φρούτο κι όχι άλλα βλαβερά γλυκά.

Εβιράκι ο φίλος μου ήταν φρεσκοπαντρεμένος και δεν είχαν προλάβει να κάνουν ακόμη παιδί...

Είναι παρήγορο ότι δεν είχε αποκτήσει παιδιά, αλλά κρίμα και για τους δύο στο ζευγάρι που ήταν νιόπαντροι. Κρίμα γενικότερα να χάνονται έτσι οι άνθρωποι.

30/7 έρχεστε? Αργεί ακόμη

Αχ, αργεί πολύ.

Εχετε καμια καλη συνταγη για νηστισιμο γλυκακι...χωρις γαλα χωρις αυγα και χωρις ξηρους καρπους??

Επισης κατι που εχει κολλησει-καει κατω απο το σιδερο πως το βγαζουμε???

Εγώ το τρίβω με τη σκληρή πλευρά του σφουγγαριού της κουζίνας, αλλά όχι με δύναμη

Λοιπόν,έκανα τα κουλουράκια της Εβίρι και βγήκαν πολύ νόστιμα.

Πολύ χαίρομαι.

Μόνο που έκανα μερικές...αλχημείες! Πρόσθεσα 1 κσ κανέλα, χυμό άπό 1 πορτοκάλι και 2 βανίλιες αντί για ξύσμα (ξύσμα δε βάζω ούτως ή άλλως). "Πήραν" λίγο αλεύρι παραπάνω, ενώ αλάτι έβαλα στη μυτούλα ίσα-ίσα.

Πολύ μυρωδάτες και γευστικές οι αλλαγές που έκανες.

Πάντως είναι εύκολη και διασκεδαστική η όλη διαδικασία. Κάναμε γράμματα και σχηματάκια με κουπάτ και γενικώς το ευχαριστηθήκαμε.

Είναι όντως πολύ ωραίο να βάζουμε τα παιδιά να συμμετέχουν στην κουζίνα. Μετά τρώνε με καλύτερη διάθεση αυτό που φτιάχνουν με τα χεράκια τους.

Κορίτσια, καμιά ιδέα στο πώς να βάλω μέλι αντί για ζάχαρη? Φοβάμαι πως αν την αντικαταστήσω απευθείας, η ζύμη θα κολλάει και θα γίνει στόκος.

Δεν ξέρω να σου πω, γιατί το μέλι είναι πιο παχύρευστο με μεγαλύτερο όγκο από τη ζάχαρη και είναι κατά κάποιο υγρό σε αντίθεση με τη ζάχαρη που θεωρείται στερεό. Σίγουρα θέλει να βρεις την ακριβή δοσολογία από κάποιον που ξέρει.

Δεν είμαι και στα καλύτερα μου αυτές τις μέρες... η ζωή έχει τα σκαπανεβάσματα της και εμείς απλά ακολουθούμε... θα είμαι καλύτερα όμως τις επόμενες μέρες.

:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

εμεις ειπαμε να μην κανουμε χιλιομετρα τωρα γιατι την αλλη εβδομαδα θα ειμαι κρητη για δουλεια καιειπαμε να κατεβει κ η Ολγα.Φωτεινη, καλα θυμασαι, καλα τα παει, δεν εχει ουτε ζαλαδες ουτε αναγουλες μια χαρα ευτυχως.

Ευτυχώς που δεν έχει για να απολαύσει την εγκυμοσύνη της.

η γευση ειναι ποιο ωραια απο την εμφανιση παντως

Κι από εμφάνιση σκίζουν και είμαι σίγουρη ότι και η γεύση θα ήταν τέλεια.

Σήμερα δεν έχω ιδέα τι να φτιάξω, θα μπω στο blog της Εβίρι για καμιά ιδέα

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

ΚΑι ψωμακι και φανουροπιτα(εψαχνα τα νηστισιμα και την βρηκα)

Μπράβο Ρίκολα βοήθειά σου.

Τζενακι μου ο μικρος ειναι τοσο τελειο μωρακι!!!Αχχχχχ(και ξαναμανα κουκουβααα) και απο την τριτη δεν εχουμε δει κατι στα κακακια(φτου φτου) για να δουμε....στην αναμονη....

Το ξεπέρασε όπως φαίνεται μπράβο, μπράβο.

Εβιρι ειχα καιρο να μπω στο μπλογκ σου και μπηκα σημερα και συνεχιζει να ειναι υπεροχο!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Μου έχετε γίνει απαραίτητοι τελικά...στα καλά και στα άσχημα μαζί λοιπόν... και προχωράμε!

Πόσο ανθρώπινο και ωραίο είναι αυτό που λες!!!!!!!!!!!!! Να στηρίζει ο ένας τον άλλον όχι μόνο στις ωραίες στιγμές αλλά και στις δύσκολες όταν χρειάζεται παρηγοριά κι έναν παρήγορο λόγο. Χαίρομαι που σʼ έχω φίλη, έστω και ιντερνετική.

Εγώ χαμένος τις τελευταίες μέρες το ξέρω...τρέξιμο. Εν το μεταξύ είναι περίοδος κόκκινη για τους εκδοτικούς απο θέμα πρωόθησης βιβλίων με αποτέλεσμα να καθυστερεί η δική μου εικονγράφηση οπότε είμαι στην τσίτα.

Έχεις δίκιο είναι άσχημο να έχεις ρίξει τόση δουλειά με τέτοιο ενθουσιασμό και να καθυστερούν ή να είναι λάθος εποχή για τις εκδόσεις.

Χτες έφτιαξα μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες και μανιτάρια...έβαλα και χυμό πορτοκαλιού... έγιναν πολύ ζουμερές! έκανα και ένα κλασικό κέικ με πορτοκάλι και σταφίδες... σήμερα το μενού έχει αρακά, μάλλον με πατάτες, ίσως με ρύζι.

Πωπω τι ωραία πράματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί? βλέπω τελευταία στο σούπερ να έχουν τα αυγά εκτός ψυγείου... αναρωτιέμαι αν είναι σωστό

Να σου πω, ξέρω ότι στα χωριά που έχουν αρκετές κότες και γεννάνε πολλά αυγά την εβδομάδα δεν τα βάζουν στο ψυγείο, ίσως και για πρακτικούς λόγους, από τη μία δε χωράνε κι από την άλλη αν τα πουλήσουν δε γίνεται να κάνουν βάλε-βγάλε. Έχω δει και την πεθερά μου που τα κρατάει πολύ καιρό εκτός ψυγείου. Άρα είναι σωστό.

και αν ναι, εμείς όταν τα αγοράζουμε, πρέπει επίσης να τα αφήνουμε έξω. τι λέτε?

Θα πρότεινα καλύτερα να τα φυλάμε στο ψυγείο όταν τα αγοράζουμε μόνο και μόνο για να διατηρηθούν περισσότερο καιρό φρέσκα και γιατί δεν είμαστε βέβαιοι πόσο καιρό πραγματικά τα έχουν οι έμποροι (σούπερ μάρκετ και εργοστάσια) έξω.

Λοιπόν διαπίστωσα ότι οι δύο άντρες της παρέας είστε πολύ νοικοκυρόπαιδα! Εύγε!!!!

Σωστή η διαπίστωσή σου Αγγελική.

Kasterakiμου είναι παιδικό ναι. Μια πολύ όμορφη ιστορία ενός υπέροχου συγγραφέα βραβευμένο στο παιδικό βιβλίο και εγώ κάνω την εικονογράφηση. Αχ ανυπομονώ!!!

Αααααα τι ωραία. Πολύ χαίρομαι.!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου είχα επισκέψεις και έκανα το σουφλέ σου (βέβαια εγώ δεν έφαγα λόγω δίαιτας αλλά άρεσε τρελά και τους το παρουσίασα σαν το σουφλέ της φίλης μου Αγγελικής! Και μου ζήτησαν και την συνταγή αλλά δεν την έδωσα έκανα ότι το ξέχασα γιατί δεν τους πάω είναι φίλοι των πεθερικών μου ΜΟΥΑΑΑ ΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο)

Χαχαχαχαχαχα

Η μεγάλη καλά πάει και είναι και ήρεμη! Είχε κάνει καλό προγραμματισμό στο διάβασμά της και δεν ζορίζεται! Έμεινε και μόνη 3 μέρες και ησύχασε το κεφάλι της από τον μικρό οπότε όλα καλά!

Καλή επιτυχία να έχει στις εξετάσεις της και μετά να ξεφαντώσει όσο μπορεί.

Χθες ξαναψησαμε σαρδελιτσα, την έχει πιάσει τώρα και θελει ψάρια για να μην παχύνει 2,5κιλα έχει πάρει και ειναι σχεδόν στον 4ο.... Τι να πω..ψάρια θελει, ψάρια θα φτιάξω.

Πολύ καλά κάνει που σκέφτεται τα κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης, δηλαδή τι αρχή τώρα βρίσκεται σχεδόν στη μέση, γιατί αργότερα κατά τον 6ο 7ο μπαίνουν πολλά μαζεμένα και είναι δύσκολο να τα συμμαζέψει.

Τσάμπα η χαρά που είχα που θα ξανα πήγαινα στη θάλασσα μετα απο τόσο καιρό δε βαριέσαι, το μεθεπομενο ΣΚ τώρα

Ναι μωρέ, δεν πειράζει. Εξάλλου ακόμα είναι στην αρχή του το καλοκαίρι.

Καλημέρες!

Υπέροχη δείχνει η μέρα σήμερα... ελπίζω να συνεχίσει έτσι για να κρατήσει και την διάθεση καλή:P

Εβίρι τρελός καιρός εκεί! όχι ότι πάμε πίσω και εμείς... την ημέρα είμαστε με τα καλοκαιρινά και το βράδυ με κουβερτούλα! Ιούνιο μήνα δεν το έχω ξαναζήσει αυτό.

dimitriss πόσο σε καταλαβαίνω με το ψάρεμα! έτσι είχαμε ξεκινήσει και εμείς με τα σχετικά συμπράκαλα, δηλ. στολή ο σύζυγος, ψαροντούφεκο, κ.τλ. και τελικά ούτε ίχνος από ψάρι... πού βουτάς εσύ? εμείς είχαμε πάει στο Σέσι.

Φωτεινή κράτα γερά με το φαί στα παιδιά... αφού περνάει κάπου κάπου η άποψη σου, πάλι καλά... οι παππούδες δυστυχώς όσο καλή πρόθεση και αν έχουν, δεν καταλαβαίνουν ότι είναι για το καλό των παιδιών να τρώνε αυτό που έχει το τραπέζι... καμιά βουτιά κάνατε εκεί ή ακόμα?

Νίκο να είσαι καλά! πολύ γέλασα με το ΜΠΟΥΑ ΧΑ ΧΑ..:tongue:

Σήμερα από φαγητό σκέφτομαι 2 επιλογές: μακαρόνια σουφλέ με διάφορα μέσα ή πατάτες τηγανιτές με χωριάτικη... το μόνο σίγουρο είναι το γλυκό: μαρμελάδα φράουλα:tongue:

Καλημέρα σε όλους!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα ξύπνησα με πονοκέφαλο και η διάθεσή μου δεν είναι και η καλύτερη! Ήπια ένα παυσίπονο κι ελπίζω να συνέλθω σύντομα...

Σήμερα τρώμε μελιτζάνες κοκκινιστές στην κατσαρόλα με πατατούλες.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Τι ωραία στο Πευκί μένεις ή πηγαινοέρχεσαι? Πήγαμε πέρισυ για κάνα δυο μέρες, πολύ ωραία ήταν, απλά είχε αέρα και είχε ανακατέψει τη θάλασσα.

Είναι όντως πολύ ωραία στο Πευκί! Εκεί μένουν οι δικοί μου τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Τα παιδιά πηγαίνουν μόλις κλείσουν τα σχολεία και κάθονται μέχρι τον Αύγουστο κι εμείς πηγαινοερχόμαστε τα Σαββατοκύριακα.

Όταν φυσάει πηγαίνουμε και κάνουμε μπάνιο αριστερά από το λιμάνι που δεν το πιάνει και τόσο ο αέρας.

Καλησπέρα στην παρέα, χθες είχε ρεπό η πεθερά οπ΄οτε μαγείρεψε εκείνη για σήμερα κοτόπουλο με αρακά. Χθες ξαναψησαμε σαρδελιτσα, την έχει πιάσει τώρα και θελει ψάρια για να μην παχύνει :confused: 2,5κιλα έχει πάρει και ειναι σχεδόν στον 4ο.... Τι να πω..ψάρια θελει, ψάρια θα φτιάξω.

Άσε το κορίτσι να φάει ότι τραβάει η όρεξή του! Μιά χαρά είναι πάντως τα κιλά της!

Αγγελική, δυστυχώς η επιχείρηση ψαρεμα απέτυχε οσο δεν παει. Η μέρα δε μας πήγε απο το πρωι, η μια γκάντεμια μετα την άλλη, αφου έλεγα να βγούμε μπάς και ηρεμήσω λιγο. Τσάμπα η χαρά που είχα που θα ξανα πήγαινα στη θάλασσα μετα απο τόσο καιρό :( δε βαριέσαι, το μεθεπομενο ΣΚ τώρα :)

Δεν πειράζει! Και οι καλύτεροι ψαράδες έχουν τις ατυχίες τους! Αλήθεια που ψαρέυεις?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα παιδιά μου.

Γειά σου Εβιράκι!

Ο καιρός μας οδηγεί στην ψυχασθένεια. Την Πέμπτη σκεπαζόμασταν με κουβέρτα τη νύχτα και τις επόμενες μέρες ανοίγαμε τα τζάμια για να βρούμε λίγη δροσιά. Έφτασε τους 36-37 βαθμούς. Το τριήμερο αυτό ήταν πολύ καυτό.

Μια κρυώνουμε και μια ζεσταινόμαστε στην ίδια βδομάδα. Έχω καταντήσει σαν ναρκωμανής.

Αυτό δεν είναι καιρός, είναι σκέτη σχιζοφρένεια!

Καλημέρες!

Καλημερούδια Νινάκι!

Υπέροχη δείχνει η μέρα σήμερα... ελπίζω να συνεχίσει έτσι για να κρατήσει και την διάθεση καλή:P

Κι εγώ το ελπίζω!

Σήμερα από φαγητό σκέφτομαι 2 επιλογές: μακαρόνια σουφλέ με διάφορα μέσα ή πατάτες τηγανιτές με χωριάτικη... το μόνο σίγουρο είναι το γλυκό: μαρμελάδα φράουλα:tongue:

Και τα δύο φαγάκια είναι αγαπημένα!!!!

Καλημέρα σε όλους!

Επίσης!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Βρηκα λιγο χρονο και μπηκα.

Εβιρι τι καιρος ειναι αυτος; Σκετη τρελα!

Δημητρη δεν πειραζει για τα ψαρια. Αλλη φορα. Ας φαει οτι τραβαει η ορεξη της.

Νικο υπομονη με τη δουλεια. Κι εμεις ανυπομονουμε να δουμε το βιβλιο στα ραφια των βιβλιοπωλειων. Καλά απαιχτο αυτο που εκανες με τις επισκεψεις σου. Σατανικο γελιο εντελως.

Νινα κρατα γερα! Ωραια και τα δυο φαγητα!

Αγγελικη περαστικα για τον πονοκεφαλο! Κι εγω εχω λιγο (αν και γενικα δεν υποφερω απο πονοκεφαλους) αλλα αντεχεται.

Σημερα θα φαμε απο τα φαγητα που εχουμε ετοιμα στην καταψυξη- ό,τι αποφασισει η γιαγια μας. Της τονισα να μην κανει ξεχωριστο στην κορη, παρουσια της μικρης για να μην τη ζορισει, αλλα δεν βαζω και στοιχημα οτι θα με ακουσει. Το ΠΣΚ θα παρει φωτια η κουζινα γιατι θα ερθει ο αντρας μου και θα του δωσω προμηθειες. Έχουμε πει για γεμιστα, φασολακια σκετα και με κρεας μεσα, φακες. Για πειτε καμια αλλη ιδεα που θα αντεχει 8ωρο ταξιδι και τρωγεται ανετα απο την καταψυξη. Σημειωση: δεν θελει απο τα αλλα οσπρια, αρακα και μπριαμ.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα!

Γειά σου Φωτεινούλα!

Αγγελικη περαστικα για τον πονοκεφαλο! Κι εγω εχω λιγο (αν και γενικα δεν υποφερω απο πονοκεφαλους) αλλα αντεχεται.

Ευτυχώς είμαι κάπως καλύτερα!

Σημερα θα φαμε απο τα φαγητα που εχουμε ετοιμα στην καταψυξη- ό,τι αποφασισει η γιαγια μας. Της τονισα να μην κανει ξεχωριστο στην κορη, παρουσια της μικρης για να μην τη ζορισει, αλλα δεν βαζω και στοιχημα οτι θα με ακουσει.

Ούτε εγώ!!!!

Το ΠΣΚ θα παρει φωτια η κουζινα γιατι θα ερθει ο αντρας μου και θα του δωσω προμηθειες. Έχουμε πει για γεμιστα, φασολακια σκετα και με κρεας μεσα, φακες. Για πειτε καμια αλλη ιδεα που θα αντεχει 8ωρο ταξιδι και τρωγεται ανετα απο την καταψυξη. Σημειωση: δεν θελει απο τα αλλα οσπρια, αρακα και μπριαμ.

Φιλια

Μπορείς να κάνεις και καμία πιτούλα, όχι όμως να την ψήσεις, απλά να την έχεις ε΄τοιμη στο ταψάκι της για ψήσιμο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Χαιρετω την παρεουλα μας!! Εχω πολυ δουλεια σημερα. Τρωμε αρακα σημερα. Εχω ενα νεο να σας πω, θυμαστε που σας ελεγα για τον πρωην? ε, παραιτηθηκε. Την Παρασκευη φευγει, δεν εχει ενημερωσει κανεναν για τη δουλεια του, σε κανεναν συναδελφο δεν εχει πει τιποτα. Εμενα με φωναξε ο διευθυντης μου γιατι θα αναλαβω μεγαλο κομματι της δουλειας του. Δηλαδη ειναι δεν ειναι εδω παντα προβλημα μου δημιουργει.

Ελπιζω να καταφερω να μπω να σχολιασω! Σας φιλω!

Χαιρετω την παρεουλα μας!!

Γειά σου Ιωάννα!

Εχω ενα νεο να σας πω, θυμαστε που σας ελεγα για τον πρωην? ε, παραιτηθηκε.

Είχες δεν είχες τον ξαπόστειλες ε??? :tongue::tongue::tongue:

Την Παρασκευη φευγει, δεν εχει ενημερωσει κανεναν για τη δουλεια του, σε κανεναν συναδελφο δεν εχει πει τιποτα. Εμενα με φωναξε ο διευθυντης μου γιατι θα αναλαβω μεγαλο κομματι της δουλειας του. Δηλαδη ειναι δεν ειναι εδω παντα προβλημα μου δημιουργει.

Γι΄αυτό είναι και προφανώς πρώην!!!!

Ελπιζω να καταφερω να μπω να σχολιασω! Σας φιλω!

Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Είναι όντως πολύ ωραία στο Πευκί! Εκεί μένουν οι δικοί μου τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Τα παιδιά πηγαίνουν μόλις κλείσουν τα σχολεία και κάθονται μέχρι τον Αύγουστο κι εμείς πηγαινοερχόμαστε τα Σαββατοκύριακα.

Όταν φυσάει πηγαίνουμε και κάνουμε μπάνιο αριστερά από το λιμάνι που δεν το πιάνει και τόσο ο αέρας.

Τι ωραία, έχετε λύσει το πρόβλημα των διακοπών......πολύ ωραία είναι όταν υπάρχει σπίτι σε παραθαλάσσιο μέρος.....

άντε σε λίγο πλησιάζει ο καιρός για μπανάκια λοιπόν..............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...