Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Μπαίνω στα γρήγορα να σας πω ότι σήμερα τρώμε κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.

Δεν έχω διαβάσει νεά σας ακόμη, θα το κάνω μέσα στις επόμενες ώρες και θα τα ξαναπούμε...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα!

Καλύτερη διάθεση σήμερα, παρόλο που έχω πονοκέφαλο από χτες το απόγευμα... τον αγνοώ όμως:) κάνοντας ευχάριστες δουλειές, όπως σιδέρωμα :mad:, κηπουρική και μάλλον περνάει!

Χτες έφτιαξα μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες και μανιτάρια...έβαλα και χυμό πορτοκαλιού... έγιναν πολύ ζουμερές! έκανα και ένα κλασικό κέικ με πορτοκάλι και σταφίδες... σήμερα το μενού έχει αρακά, μάλλον με πατάτες, ίσως με ρύζι.

Να σε ρωτήσω μία διευκρίνηση, κρέμα γάλακτος γράφεις 2, αλλά τι ποσότητα?

έχεις δίκιο... δε σκέφτηκα ότι υπάρχουν 2 μεγέθη... με των 200ml τις κρέμες το κάνω.

Ωραιο το φαγακι σου!! Επισης ωραια ειναι να ψωνιζεις και ν ανανεωνεις το σπιτι σου

Νινα ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και συντομα να νιωσεις καλα. σε ευχαριστώ! Το ξερω αυτο το μαγαζι στην Ν. Ιωνια παιρνω κι εγω ζυμαρια!!! δεν είναι καταπληκτικό?! πήραμε και πίτες για σουβλάκια, που διαπίστωσα ότι είναι μεγαλύτερες από του εμπορίου! και φυσικά χτυπήσαμε και από ένα πεινιρλί επιτόπου!

Εμεις το τριημερο φαγαμε κοντοσουβλι που τελικα εμενα δεν μου αρεσε. Φαγαμε γεμιστα, κολοκυθοκεφτεδες, εκανα και μια λουκανικοπιτα. Για σημερα εχουμε γιουβετσι.

Χαλαρα περασαμε γιατι ο μικρος ηταν λιγο αδιαθετος και επιτελους ηρθε το κρεβατι του!!! Με γειά σας! φαντάζομαι θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσει. Μολις το εφτιαξαν ανεβηκε πανω και καταχαρηκε, το βραδυ ομως δυσκολευτηκε να κοιμηθει αλλα δεν ξερω αν ηταν λογω κρεβατιου ή κατι αλλο

Καλημέρα Αγγελική!

kasteraki καλή βόλτα! έχετε καλό καιρό εκεί?

Να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί? βλέπω τελευταία στο σούπερ να έχουν τα αυγά εκτός ψυγείου... αναρωτιέμαι αν είναι σωστό και αν ναι, εμείς όταν τα αγοράζουμε, πρέπει επίσης να τα αφήνουμε έξω. τι λέτε?

Γεια σας και πάλι!!!

Ρικόλα και Αγγελική το σίδερο δείτε εδω, έτσι το καθαρίζω και εγώ, έχει γενικά πολλές συμβουλές καθαριότητας για τις οικιακές συσκευές.

http://www.mama365.gr/14898/pos-na-katharisete-sosta-to-sidero.html

τα τύπωσα και θα τα εφαρμόσω! Ευχαριστώ!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγι, είναι και δύσκολες οι εποχές για να πετάμε φαγητά, οπότε γίνεται και ανακύκλωση:P:p:p:p

Αυτό ακριβώς!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αχ ξεπατωθήκαμε εχθές στο ικεα άλλα αξιζε, είχε και 10ημερο προσφορών στα πιάτα-ποτήρια και γινόταν χαμός. Ο μικρός το καταευχαριστήθηκε.

Με γειά τα ψώνια σας! Και μπράβο στον μικρούλη σου που ήταν κϋριος!!!!

Υπέροχη μέρα σήμερα και φαντάζομαι θα έχετε απλωθεί στις παραλίες μερικοί μερικοί:P...

Αν εννοείς κι εμένα Πευκί είμασταν αλλά παραλία δεν πήγαμε γιατί ο καιρός δεν πολύτράβαγε!

Δεν είμαι και στα καλύτερα μου αυτές τις μέρες... η ζωή έχει τα σκαπανεβάσματα της και εμείς απλά ακολουθούμε... θα είμαι καλύτερα όμως τις επόμενες μέρες.

Ελπίζω να αφήσεις πίσω συ ότι έχει συμβεί και σύντομα να μας ξαναπείς για καλά νέα!

Από φαί χτες έκανα το φαί που είχε κάνει νομίζω η Αγγελική, με τις μελιτζάνες στο φούρνο και σάλτσα και τυρί ανάμεσα... βγήκε πολύ ωραίο... έβαλα και κολοκύθια...

Μμμμ! Και κολοκύθια ε? Δεν το είχα σκεφτεί...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπερα κι απο μενα!

Μπηκαν οι ζεστες τρελλαθηκε κι ο κοσμος! Εχουμε ζαλιστει απο το πρωι.

Νινα περαστικα σου! Ωραια φαγητακια εκανες! Το πορτοκαλι ταιριαζει πολύ στα ψητα.

Αγγελικη αρχισαν οι εκδρομουλες; Πως πατε με τις εξετασεις της μεγαλης (με το αγχος κυριως);

Ιωαννα μεγεια το κρεββατακι του πιτσιρικα. Καλους υπνους. Θα το συνηθισει σιγα σιγα (στο ευχομαι γιατι το δικο μου το ζιζανιο δεν...)

Μομμι ναι δουλευω τα πρωινα. Πολυ σωστο αυτο που ειπες για την ανακυκλωση των φαγητων.

Εμεις εχουμε απο χτες παπουτσακια. Δεν ξερω για αυριο. Εχω μπλεξει και με τα διαφορετικα γουστα του καθενος και δεν βολευομαι. Φυσικα χτες η γιαγια εφτιαξε μακαρονακια για τα εγγονια γιατι αποκλειεται να ετρωγαν το φαγητο (ασχετο αν εφαγε τις προαλλες ο μπομπιρας μουσακα). Η μικρη πηγε να κανει τσιριμονιες αλλα για μια ακομη φορα δεν το επετρεψα κι ετσι εφαγε ολοκληρη τη μεριδα της. Μου ελεγε η γιαγια οτι αυτη δεν την υπακουει τοσο πολυ- της εκανε εντυπωση που εγω της επιβληθηκα χωρις φωνες. Προσπαθησα να δωσω και στον μικρο αυγο σκετο για δοκιμη αλλα δεν το ηθελε με τιποτε. Θα ξαναπροσπαθησω αλλη φορα γιατι μαλλον τον ενοχλει καποιο δοντι και γενικα δεν ηταν στα καλυτερα του.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

καλησπερα στην παρεα, ηρεμια βλεπω, μαλλον φυγατε για 3ημερακι? εμεις ειπαμε να μην κανουμε χιλιομετρα τωρα γιατι την αλλη εβδομαδα θα ειμαι κρητη για δουλεια καιειπαμε να κατεβει κ η Ολγα.Φωτεινη, καλα θυμασαι, :) καλα τα παει, δεν εχει ουτε ζαλαδες ουτε αναγουλες μια χαρα ευτυχως.

Τι καλά! Θα συνδιάσεις διακοπούλες με δουλειά!

στα μαγειρικα μας, χθες ζηλεψε φασολαδα οποτε αυτο ειχε το μενου

σημερα σαρδελα ψητη και γαυρο στο φουρνο με ντοματουλα ψιλοκομενη, ωραια τα ψαρακια.

Το απογευμα που πηγε για υπνο ειπα να φτιαξω μια μαρμελαδα γιατι ειχα παρει φραουλες αλλα ηταν πολλες τελικα https://flic.kr/p/nTCpsu υωρα ειναι στα βαζα :P

Για αυριο επειδη αποφασισα να παω για ψαρεμα το πρωι ειπα να φτιαξω κατι γρηγορο με οτι ειχα προχειρο. το αποτελεσμα τορτελινια με κολυθακια, πιπερια κ σάλτα απο φρεσκιες ντοματες και στο τέλος τριμενο ανθοτυρο.

https://flic.kr/p/nREDtq

https://flic.kr/p/nVuu7n

η γευση ειναι ποιο ωραια απο την εμφανιση παντως

Λοιπόν διαπίστωσα ότι οι δύο άντρες της παρέας είστε πολύ νοικοκυρόπαιδα! Εύγε!!!!

αυτα απο μενα, σας αφηνω τωρα παω για υπνο γιατι εχω πρωινο ξυπνημα να φερω φαι στο σπιτι αχααχαχ

Το έφερες τελικά???

Συζητούσαμε για αϋπνίες και ξενύχτια και μάλλον με λυπήθηκε ο μπέμπης μου και είπε να κοιμηθεί λίγο παραπάνω...9-5,30...δε το πίστευα αφού στις 3 σηκώθηκα να δω τί γίνεται. Εγώ κοιμήθηκα ένα εξάωρο συνεχόμενο και ξεκουράστηκα, αφού λέω σήμερα να κάνω καμιά γενική;)

Μπράβο στον μπεμπάκο που φρόντισε να ξεκουράσει την μανούλα του!

Σήμερα δεν έχω ιδέα τι να φτιάξω, θα μπω στο blog της Εβίρι για καμιά ιδέα.

Θα σε βγάλει οπωσδήποτε από το αδιέξοδο!

καλημερα παρεακιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

Χθες καναμε την πρωτη μας μεγαλη ψωνοβολτα με τον μικρο και ηταν κυριος!!!!!!!!

Μπράβο!!!!!

Πηγαμε στο εκπτωτικο χωριο(πηρα ωραιοτατα αθλητικα και ναι θα αρχισω γυμναστηριο...δεν παει αλλο)κατσαμε κανενα 3ωρο και κατι εκει αλλα ειχαν και ειδικο χωρο για να αλλαξεις το μωρο και να το θηλασεις...οποτε το εκμεταλευτηκαμε...εφαγε ξαναμπηκε στο σλινγκ ...κοιμηθηκε και συνεχισαμε τα ψωνια μας!Και στα καπακια σουπερ μαρκετ απο τις 3 μαζευτηκαμα 8:30 σπιτι!!!!!!!!!

Με γειά τα παπουτσάκια!

Τζενακι μου ο μικρος ειναι τοσο τελειο μωρακι!!!Αχχχχχ(και ξαναμανα κουκουβααα) και απο την τριτη δεν εχουμε δει κατι στα κακακια(φτου φτου) για να δουμε....στην αναμονη....

μακάρι να καθάρησε και να επανέλθετε σιγά σιγά στην κανονική σας διατροφή!

Αχχχχχχ νομιζω πως τα καταφερα......!!!!!!!!

Πολλα πολλα φιλιααααα!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Χαλαρα περασαμε γιατι ο μικρος ηταν λιγο αδιαθετος και επιτελους ηρθε το κρεβατι του!!! Μολις το εφτιαξαν ανεβηκε πανω και καταχαρηκε, το βραδυ ομως δυσκολευτηκε να κοιμηθει αλλα δεν ξερω αν ηταν λογω κρεβατιου ή κατι αλλο

Με γεια το καινούργιο σας κρεβατάκι!!!!! άντε καλούς ύπνους να έχετε.....θα το συνηθίσει σιγά σιγά!!!!!:P:p:p

τον αγνοώ όμως:) κάνοντας ευχάριστες δουλειές, όπως σιδέρωμα :mad:, κηπουρική και μάλλον περνάει!

κι εγώ κάπως έτσι τον αντιμετωπίζω, αν και την προηγούμενη βδομάδα με έπιανε από το μεσημέρι και το βράδυ κοιμόμουν με πονοκέφαλο....εεεε ένα βράδυ το πήρα το ντεπονάκι μου.......!!!! δεν μπορώ να πω ότι έγινα και περδίκι, αλλά ένιωσα καλύτερα, κάνε λίγο υπομονή, είναι και ο καιρός περίεργος!!!!!

Χτες έφτιαξα μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες και μανιτάρια...έβαλα και χυμό πορτοκαλιού... έγιναν πολύ ζουμερές! έκανα και ένα κλασικό κέικ με πορτοκάλι και σταφίδες... σήμερα το μενού έχει αρακά, μάλλον με πατάτες, ίσως με ρύζι.

Ωραίο κόλπο με το χυμό πορτοκάλι, θα το δοκιμάσω!!!!!!

Το ίδιο φαγητό έχουμε σήμερα, άν βάλεις πατατούλες στον αρακά....:lol::lol::lol::lol:

έχεις δίκιο... δε σκέφτηκα ότι υπάρχουν 2 μεγέθη... με των 200ml τις κρέμες το κάνω.

Ααααααααα ωραία πολύ εύκολο φαίνεται, θα το δοκιμάσω, ευχαριστούμε για τη συνταγή!!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί? βλέπω τελευταία στο σούπερ να έχουν τα αυγά εκτός ψυγείου... αναρωτιέμαι αν είναι σωστό και αν ναι, εμείς όταν τα αγοράζουμε, πρέπει επίσης να τα αφήνουμε έξω. τι λέτε?

Μμμμμμμμ είναι ένα θέμα αυτό, να σου πώ την αλήθεια εγώ πάντα εκτός ψυγείου τα έβλεπα στο σούπερ. Στο σπίτι όμως τα βάζω αμέσως στο ψυγείο. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή όχι..........δεν τα αφήνω ποτέ έξω. Και φρέσκα που μας δίνουν καμιά φορά κι αυτά στο ψυγείο.........τι να πώ δεν ξέρω αν είναι σωστό:confused::confused:

Εμείς πήραμε χθες τη μισή ευχή και πήγαμε την πρώτη μας βόλτα!!! Όχι μακρυά, εδώ δίπλα για έναν γρήγορο καφέ-σοκολάτα, η μικρή κοιμόταν συνέχεια και ξύπνησε μόλις γυρίσαμε σπίτι!

Μπράβο σας! Πήρατε τον αέρα σας και ήσασταν και ήσυχα κορίτσια!!!!

Μαγειρικά, χθες το μεσημέρι δεν προλάβαμε να φτιάξουμε και να φάμε κάτι, αλλά το βράδυ ψήσαμε σουβλάκια κοτόπουλου, πατάτες και πίτες κι έχουν μείνει και για σήμερα.

Μιά χαρά τα βρίσκω!

Καλά να περάσετε όλοι!!!!

Μικρομαστορέματα για την ακρίβεια, κάναμε αλλαγή στα ντουλάπια της κουζίνας.....

Με γειά τα ντουλάπια σας λοιπόν!

Μας εκανε καλό καιρο και καναμε τις βολτουλες μας αλλα τωρα το απογευμα χαλασε κι εβρεξε και λιγακι.

Στο πευκί ευτυχώς έβρεξε 2 νύχτες και κατά την διάρκεια της μέρας είχαμε από ήλιο έως ελαφριά συννεφιά!

Εχτες ειχαμε παγκασιους με χορτα κι εφοσον ημουν εγω σπιτι η μικρη εφαγε. Σημερα εφτιαξα παϊδακια με σαλατιτσα και τζατζικακι και ξαναεφαγε αφου δεν της αφησα περιθωριο για εναλλακτικες. Για αυριο κανονισα να φτιαξουμε παπουτσακια για δυο μερες μια που θα ειμαι σπιτι και μπορω να κανω τετοιο μπελαλιδικο φαγητο.

Χμ! Η γιαγιά έτριβε τα μάτια της μήπως????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Μου έχετε γίνει απαραίτητοι τελικά...στα καλά και στα άσχημα μαζί λοιπόν... και προχωράμε!

΄Ετσι ακριβώς! Μιά χαρά ψυχοθεραπεία κάνουμε μεταξύ μας!

Κυριακή σήμερα και αναγκαστικά κλεισμένη μέσα, καθώς πυρετός και διάρροια δεν αφήνουν περιθώρια για βόλτες... τουλάχιστον ήπιαμε καφεδάκι στην αυλή και απόλαυσα λίγο ήλιο, αφού πέσανε και λίγες σταγόνες.

Περαστικά Νινάκι μου!

Καλησπέρα στην παρέα.

Γειά σου Νίκο!

Εγώ χαμένος τις τελευταίες μέρες το ξέρω...τρέξιμο. Εν το μεταξύ είναι περίοδος κόκκινη για τους εκδοτικούς απο θέμα πρωόθησης βιβλίων με αποτέλεσμα να καθυστερεί η δική μου εικονγράφηση οπότε είμαι στην τσίτα.

Εύχομαι να προχωρήσουν όλα συντομα κι εσύ να ηρεμήσεις!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα έχει βόλτα με τον μικρό μου, τον μεγάλο μου δηλαδή τώρα πια! Οπότε θα μαγειρέψει η μανούλα μου φασολάκια πράσινα με πατατούλες που τα τρώει και ο μικρός.

Τι καλά! Σας έδωσε η μανούλα σου τον χρόνο να πάτε βολτούλα!

Την ιδια ωρα ειμασταν στο εκπτωτικο!!! Μπραβο του μικρου, κυριος! Ετσι να βγαινετε συχνα για βολτουλες. Τα μπιφτεκια βγηκαν μαλακα?

Αχ έχω ακούσει τόσα για το εκπτωτικό αλλά είναι μακρυά από εκεί που μένω...

Χαλαρα περασαμε γιατι ο μικρος ηταν λιγο αδιαθετος και επιτελους ηρθε το κρεβατι του!!! Μολις το εφτιαξαν ανεβηκε πανω και καταχαρηκε, το βραδυ ομως δυσκολευτηκε να κοιμηθει αλλα δεν ξερω αν ηταν λογω κρεβατιου ή κατι αλλο

καλορίζικο το κρεββατάκι σας!

Καλύτερη διάθεση σήμερα, παρόλο που έχω πονοκέφαλο από χτες το απόγευμα... τον αγνοώ όμως:) κάνοντας ευχάριστες δουλειές, όπως σιδέρωμα :mad:, κηπουρική και μάλλον περνάει!

Ειδικά το σιδέρωμα είναι δραστικό παυσίπονο!!!! :tongue:

Καλημέρα Αγγελική!

Γειά σου Νινάκι!

Κοίτα εμάς το δικό μας σούπερ μάρκετ τα αυγά τα έχει εκτός ψυγείου. Από ότι ξέρω αν είναι φρέσκα δεν έχουν ανάγκη να μείνουν εκτός ψυγείου. Εγώ από συνήθεια τα βάζω στο ψυγείο μόλις τα αγοράσω.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Να μαι!!

Kasteraki μου είναι παιδικό ναι. Μια πολύ όμορφη ιστορία ενός υπέροχου συγγραφέα βραβευμένο στο παιδικό βιβλίο και εγώ κάνω την εικονογράφηση. Αχ ανυπομονώ!!!

Νινα μου πότε δεν το χα σκεφτεί αυτό με τα αυγά. Και όμως πάντα όταν έρχομαι από το σούπερ σπίτι πάντα τα βάζω στο ψυγείο και λέω κάτι τύπου "Χριστίναα τα αυγά μην ξεχάσεις να μπουν ψυγείο"...παρόλο που τα πήραμε εκτός ψυγείου :confused:

Ιωάννα μου μεγεία το νέο κρεβατάκι σας!! καλούς ύνπους

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου είχα επισκέψεις και έκανα το σουφλέ σου (βέβαια εγώ δεν έφαγα λόγω δίαιτας αλλά άρεσε τρελά και τους το παρουσίασα σαν το σουφλέ της φίλης μου Αγγελικής! Και μου ζήτησαν και την συνταγή αλλά δεν την έδωσα έκανα ότι το ξέχασα γιατί δεν τους πάω είναι φίλοι των πεθερικών μου ΜΟΥΑΑΑ ΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) :twisted:

ΡΙΚΟΛΑ μου ψώνια ακούω! Φυσικά και είναι κύριος. και εγώ μέχρι τα 15 μου ήμουν. Μετά άρχισα να γκρινιάζω. Αντεεεεεε ακόμα δοκιμάζεις;;; Έχουμε γυρίσει τόσα μαγαζιά και κάνει ζέστη!!!!

ΦΩΤΕΙΝΗ μου συνέχισε εσύ και καλά τα πας. Άσε τους παππουδογιαγιάδες εμείς ήμεθα οι καπετάνιοι εδώ. Τα ξέρεις καλύτερα από όλους τα μικρά σου και ξέρεις πως να τα κουμαντάρεις. Σε χαίρομαι πολύ :P

πάω να διαβάσω και την προηγούμενη σελίδα και επανέρχομαι

Καλησπερα κι απο μενα!

Γειά σου Φωτεινούλα!

Αγγελικη αρχισαν οι εκδρομουλες; Πως πατε με τις εξετασεις της μεγαλης (με το αγχος κυριως);

Να σου πω δεν το έιχαμε προγραμματίσει. Ήταν να φύγει μόνο ο άντρας μου για να πάει για κάποια δουλειά που είχε. Όμως όταν επέστρεψα την Παρασκευή από την κηδεία που σας έχω πει με είδε πολύ σταναχωρημένη και μου πρότεινε να πάμε μαζί και να πάρουμε και τον μικρό. Αλλά τελικά πέρασα καλά και ξεχάστηκα!

Η μεγάλη καλά πάει και είναι και ήρεμη! Είχε κάνει καλό προγραμματισμό στο διάβασμά της και δεν ζορίζεται! Έμεινε και μόνη 3 μέρες και ησύχασε το κεφάλι της από τον μικρό οπότε όλα καλά!

Εμεις εχουμε απο χτες παπουτσακια. Δεν ξερω για αυριο. Εχω μπλεξει και με τα διαφορετικα γουστα του καθενος και δεν βολευομαι. Φυσικα χτες η γιαγια εφτιαξε μακαρονακια για τα εγγονια γιατι αποκλειεται να ετρωγαν το φαγητο (ασχετο αν εφαγε τις προαλλες ο μπομπιρας μουσακα). Η μικρη πηγε να κανει τσιριμονιες αλλα για μια ακομη φορα δεν το επετρεψα κι ετσι εφαγε ολοκληρη τη μεριδα της. Μου ελεγε η γιαγια οτι αυτη δεν την υπακουει τοσο πολυ- της εκανε εντυπωση που εγω της επιβληθηκα χωρις φωνες. Προσπαθησα να δωσω και στον μικρο αυγο σκετο για δοκιμη αλλα δεν το ηθελε με τιποτε. Θα ξαναπροσπαθησω αλλη φορα γιατι μαλλον τον ενοχλει καποιο δοντι και γενικα δεν ηταν στα καλυτερα του.

Αυτό που προεξοφλούν ότι το παιδί δεν θα φάει το φαγητό με βγάζει από τα ρούχα μου! Και η πεθερά μου το λέει και μπροστά στον μικρό και φυσικά

εκείνος επηρεάζεται!!!:confused:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Να μαι!!

Βρε καλώς τον!

Kasteraki μου είναι παιδικό ναι. Μια πολύ όμορφη ιστορία ενός υπέροχου συγγραφέα βραβευμένο στο παιδικό βιβλίο και εγώ κάνω την εικονογράφηση. Αχ ανυπομονώ!!!

Κι εμείς!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου είχα επισκέψεις και έκανα το σουφλέ σου (βέβαια εγώ δεν έφαγα λόγω δίαιτας αλλά άρεσε τρελά και τους το παρουσίασα σαν το σουφλέ της φίλης μου Αγγελικής! Και μου ζήτησαν και την συνταγή αλλά δεν την έδωσα έκανα ότι το ξέχασα γιατί δεν τους πάω είναι φίλοι των πεθερικών μου ΜΟΥΑΑΑ ΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) :twisted:

χαχαχαχα! Αν στο ξαναζητήσουν πες τους ότι ζητάω πνευματικά δικαιώματα και είναι υψηλό το κασέ μου!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αν εννοείς κι εμένα Πευκί είμασταν αλλά παραλία δεν πήγαμε γιατί ο καιρός δεν πολύτράβαγε!

Τι ωραία στο Πευκί μένεις ή πηγαινοέρχεσαι? Πήγαμε πέρισυ για κάνα δυο μέρες, πολύ ωραία ήταν, απλά είχε αέρα και είχε ανακατέψει τη θάλασσα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...