Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα παρεούλα!!!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας τις τελευταίες 2 μέρες, αλλά ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Εμείς πήραμε χθες τη μισή ευχή και πήγαμε την πρώτη μας βόλτα!!! Όχι μακρυά, εδώ δίπλα για έναν γρήγορο καφέ-σοκολάτα, η μικρή κοιμόταν συνέχεια και ξύπνησε μόλις γυρίσαμε σπίτι!

Μαγειρικά, χθες το μεσημέρι δεν προλάβαμε να φτιάξουμε και να φάμε κάτι, αλλά το βράδυ ψήσαμε σουβλάκια κοτόπουλου, πατάτες και πίτες κι έχουν μείνει και για σήμερα.

Καλά να περάσετε όλοι!!!!

Τι καλά που βγήκατε, κυρίως για σενα.

Εγώ ακόμη δεν έχω καταφέρει να βγω και με τους δυο τους, νομίζω δε θα τα καταφέρω, έτσι τον μικρούλι μου τον αφήνω πάντα πίσω μόνο του.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Δεν είμαι και στα καλύτερα μου αυτές τις μέρες... η ζωή έχει τα σκαπανεβάσματα της και εμείς απλά ακολουθούμε... θα είμαι καλύτερα όμως τις επόμενες μέρες.

:D

Έτσι ακριβώς είναι όπως το λες και το άγχος δυστυχώς επιβαρύνει πολύ αυτά τα σκαμπανεβάσματα και κυρίως τα "κατεβάσματα".

Συζητούσαμε για αϋπνίες και ξενύχτια και μάλλον με λυπήθηκε ο μπέμπης μου και είπε να κοιμηθεί λίγο παραπάνω...9-5,30...δε το πίστευα αφού στις 3 σηκώθηκα να δω τί γίνεται. Εγώ κοιμήθηκα ένα εξάωρο συνεχόμενο και ξεκουράστηκα, αφού λέω σήμερα να κάνω καμιά γενική;)

Βρε κάτσε να ξεκουραστείς και άσε τη γενική.....:P:p:p:p:p

Mommi τι μαστορεματα εχετε??Καλα τις πρωτες μερες με τον μικρο μπορουσα να κοιμηθω ακομα και στο πατωμα....με επαιρνε ο υπνος πριν ακουμπησω το μαξιλαρι....Ροχαλητο????απαπαπαπα..αφου ο αντρας μου με κοροιδευε...ξυπνιο τον κραταγα!!!!Και να φανταστεις πως ξενυχτια δεν εχω ζησει με τον μικρο....ξυπνουσε ..αλλαγμα...στηθος..και ξανα υπνος!!!

Μικρομαστορέματα για την ακρίβεια, κάναμε αλλαγή στα ντουλάπια της κουζίνας.....

Έτσι ακριβώς κι εγώ με τον ύπνο :lol::lol::lol::lol:

:P:p:p:p:p:p

ρικολάκι μέχρι να αδιαθετήσεις ξανά θα τις έχεις τις ορμόνες σου. Στον πρώτο μου γιο αδιαθέτησα μετά από 8 μήνες, όταν σταμάτησε και το γάλα, και μπορώ να πω ότι ηρέμησα στους 12.

Συμφωνώ κι εγώ με το kasteraki......!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Μας εκανε καλό καιρο και καναμε τις βολτουλες μας αλλα τωρα το απογευμα χαλασε κι εβρεξε και λιγακι.

Νινα μου ελπιζω να ανεβεις ξανα γρηγορα και να μη σε στενοχωρησει τιποτε αλλο ξανα στη ζωη σου. Η θετικη σκεψη μας σε ακολουθει κι οτι χρειαστεις εδω ειμαστε. Αν εχεις καλή συνταγη για σπιτικο παγωτο χωρις παγωτομηχανη οποτε μπορεσεις γραψτη μας.

Στρουμφιτακι καλές βολτες τωρα. Ποιος σας πιανει ειναι και βολικη η εποχη κοιταξτε να το ευχαριστηθειτε.

Καστερακι μπραβο για τον υπνο! Ασε τη γενικη κι ευχαριστησου την ξεκουραση. Πιστευω πως η πρωτη φορα ειναι δυσκολη για τη βολτα με τα δυο -μετα συνηθιζεις. Ισως σε βοηθησει και ενας μαρσιππος ή σλινγκ. Με γεια και τα ψωνια σας

Ρικολακι ενθαρρυντικα τα νεα σου για τον μικρο.

Μομμι χαρα στο κουραγιο σου με τα μαστορεματα και δη στην κουζινα. Δεν υπαρχει χειροτερο για μενα απο τα μαστορεματα σε κατοικημενο σπιτι. Μην αγχωνεσαι δεν παρεξηγουμαι με αυτα που γραφεις - εγω τον πονο μου σας γραφω κι ολες οι ιδεες ευπροσδεκτες.

Δημητρη ζηλευω. Και μαρμελαδα; Επειδη δεν ειχες τι να κανεις; Ευγε. Ευχομαι μεχρι το τελος ετσι καλή να ειναι η εγκυμοσυνη της Όλγας και με το καλο να κρατησετε στην αγκαλια σας το μωρακι σας!

Εβιρι ειχα καιρο να μπω στο μπλογκ σου και μπηκα σημερα και συνεχιζει να ειναι υπεροχο!

Τζενακι πηγατε στο χωριο;

Εχτες ειχαμε παγκασιους με χορτα κι εφοσον ημουν εγω σπιτι η μικρη εφαγε. Σημερα εφτιαξα παϊδακια με σαλατιτσα και τζατζικακι και ξαναεφαγε αφου δεν της αφησα περιθωριο για εναλλακτικες. Για αυριο κανονισα να φτιαξουμε παπουτσακια για δυο μερες μια που θα ειμαι σπιτι και μπορω να κανω τετοιο μπελαλιδικο φαγητο.

Φιλια και καλό βραδυ

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρες.

Μου έχετε γίνει απαραίτητοι τελικά...στα καλά και στα άσχημα μαζί λοιπόν... και προχωράμε!

Κυριακή σήμερα και αναγκαστικά κλεισμένη μέσα, καθώς πυρετός και διάρροια δεν αφήνουν περιθώρια για βόλτες... τουλάχιστον ήπιαμε καφεδάκι στην αυλή και απόλαυσα λίγο ήλιο, αφού πέσανε και λίγες σταγόνες.

Φωτεινή ευχαριστώ για τις ευχές σου:)... από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! για το παγωτό θα γράψω παρακάτω.

Γεια σου Νινακι!

Πόσο δίκιο έχεις, ένας κύκλος είναι η ζωή θα γελάσεις θα χαρείς μετά θα κλάψεις και πάλι από την αρχή.....έτσι είναι, αρκεί μόνο να έχουμε την υγεία μας για να μπορούμε να τα ζούμε όλα αυτά! αυτό είναι το σημαντικό... να έχουμε την υγεία μας... άμα δεν την έχεις, τι κάνεις? το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι υπάρχουν και χειρότερα που περνάνε άλλοι άνθρωποι!

Φαίνεται από την υπογραφή σου που δεν υπάρχει πια ότι δεν είσαι καλά...σίγουρα θα είσαι καλύτερα σύντομα;)

Για πες τώρα για το παγωτό, έχεις παγωτομηχανή ή απλά το βγάζεις από την κατάψυξη και το χτυπάς;

Το παγωτό μέχρι πέρσι το έκανα με ζαχαρούχο, φυτική σαντιγί και εβαπορέ, αλλά με χτύπημα 3-4 φορές αφού το έβαζα στην κατάψυξη (δεν έχω παγωτομηχανή, όπως κατάλαβες)... φέτος μία φίλη μου είπε την εξής συνταγή, που είναι απλή και βγαίνει πολύ ωραίο το παγωτό: 2 κρέμες γάλακτος, 1 ζαχαρούχο... χτυπάω καλά τις κρέμες, όχι όμως σε πολύ σφιχτή σαντιγί... προσθέτω σιγά σιγά το ζαχαρούχο και βάζω στην κατάψυξη. αυτό μόνο! απλά πρέπει να είναι παγωμένα και το σκεύος που θα τα χτυπήσω και η θήκη που θα το βάλω.

καλησπερα στην παρεα, ηρεμια βλεπω, μαλλον φυγατε για 3ημερακι? εμεις ειπαμε να μην κανουμε χιλιομετρα τωρα γιατι την αλλη εβδομαδα θα ειμαι κρητη για δουλεια καιειπαμε να κατεβει κ η Ολγα.Φωτεινη, καλα θυμασαι, :) καλα τα παει, δεν εχει ουτε ζαλαδες ουτε αναγουλες μια χαρα ευτυχως.

στα μαγειρικα μας, χθες ζηλεψε φασολαδα οποτε αυτο ειχε το μενου

σημερα σαρδελα ψητη και γαυρο στο φουρνο με ντοματουλα ψιλοκομενη, ωραια τα ψαρακια.

Το απογευμα που πηγε για υπνο ειπα να φτιαξω μια μαρμελαδα γιατι ειχα παρει φραουλες αλλα ηταν πολλες τελικα https://flic.kr/p/nTCpsu υωρα ειναι στα βαζα :P

Για αυριο επειδη αποφασισα να παω για ψαρεμα το πρωι ειπα να φτιαξω κατι γρηγορο με οτι ειχα προχειρο. το αποτελεσμα τορτελινια με κολυθακια, πιπερια κ σάλτα απο φρεσκιες ντοματες και στο τέλος τριμενο ανθοτυρο.

https://flic.kr/p/nREDtq

https://flic.kr/p/nVuu7n

η γευση ειναι ποιο ωραια απο την εμφανιση παντως

αυτα απο μενα, σας αφηνω τωρα παω για υπνο γιατι εχω πρωινο ξυπνημα να φερω φαι στο σπιτι αχααχαχ

Φοβερός είσαι! μόλις διάβασα τι έφτιαξες, λέω στον σύζυγο: κοίτα, υπάρχουν και άλλοι άντρες που μαγειρεύουν όταν δεν μπορεί η γυναίκα τους! δεν είσαι μόνο εσύ! μπράβο βρε παιδιά!

καλημερα παρεακιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

Χθες καναμε την πρωτη μας μεγαλη ψωνοβολτα με τον μικρο και ηταν κυριος!!!!!!!!

Πηγαμε στο εκπτωτικο χωριο(πηρα ωραιοτατα αθλητικα και ναι θα αρχισω γυμναστηριο...δεν παει αλλο)κατσαμε κανενα 3ωρο και κατι εκει αλλα ειχαν και ειδικο χωρο για να αλλαξεις το μωρο και να το θηλασεις...οποτε το εκμεταλευτηκαμε...εφαγε ξαναμπηκε στο σλινγκ ...κοιμηθηκε και συνεχισαμε τα ψωνια μας!Και στα καπακια σουπερ μαρκετ απο τις 3 μαζευτηκαμα 8:30 σπιτι!!!!!!!!! μπράβο!! πραγματικά κύριος ο μικρός! άψογος:P

Στα μαγειρικα φακες με κριθαρακι(ειχα κανει τεραστια ποσοτητα)για μενα και μπιφτεκακια(ηταν να μη μαθω τα κολπα)για τον καλο μου!ΚΑι ψωμακι και φανουροπιτα(εψαχνα τα νηστισιμα και την βρηκα)

Παω να συνεχισω τις απαντησεις απο εκει που ειχα μεινει!!!

Φιλιααααααααααα!!!!!!!!!

Καλημέρα παρεούλα!!!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας τις τελευταίες 2 μέρες, αλλά ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Εμείς πήραμε χθες τη μισή ευχή και πήγαμε την πρώτη μας βόλτα!!! Όχι μακρυά, εδώ δίπλα για έναν γρήγορο καφέ-σοκολάτα, η μικρή κοιμόταν συνέχεια και ξύπνησε μόλις γυρίσαμε σπίτι! φαντάζομαι πώς σου φάνηκε μετά από τόσες μέρες η βόλτα! άντε.. καλή αρχή! είναι και καλοκαίρι και θα σου είναι πιο εύκολο να βγαίνετε!

Μαγειρικά, χθες το μεσημέρι δεν προλάβαμε να φτιάξουμε και να φάμε κάτι, αλλά το βράδυ ψήσαμε σουβλάκια κοτόπουλου, πατάτες και πίτες κι έχουν μείνει και για σήμερα.

Σήμερα φάγαμε ντολμαδάκια από την πεθερά και τώρα το βραδάκι έκανα διάφορα μεζεδάκια.

Καλημέρα παρεούλα!!!

Καλησπερα φεσκομανουλιτσα!!!!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας τις τελευταίες 2 μέρες, αλλά ελπίζω να είστε όλοι καλά!Ποιον μου θυμιζεις ποιον μου θυμιζεις...χεχεχε...

Εμείς πήραμε χθες τη μισή ευχή και πήγαμε την πρώτη μας βόλτα!!! Όχι μακρυά, εδώ δίπλα για έναν γρήγορο καφέ-σοκολάτα, η μικρή κοιμόταν συνέχεια και ξύπνησε μόλις γυρίσαμε σπίτι!Ωωωωωω τι καλα!!!Μπραβο σας καλες βολτες!!!Την καλυτερη εποχη ηρθε η μελενια με πολυ καλο καιρο!!!

Μαγειρικά, χθες το μεσημέρι δεν προλάβαμε να φτιάξουμε και να φάμε κάτι, αλλά το βράδυ ψήσαμε σουβλάκια κοτόπουλου, πατάτες και πίτες κι έχουν μείνει και για σήμεραQUOTE].Γιαμιιιιιι!!!!

ρικολάκι μέχρι να αδιαθετήσεις ξανά θα τις έχεις τις ορμόνες σου. Στον πρώτο μου γιο αδιαθέτησα μετά από 8 μήνες, όταν σταμάτησε και το γάλα, και μπορώ να πω ότι ηρέμησα στους 12.

Ααααα τι καλααααα...θα το πω στον αντρα μου...χαρες που θα κανειιιιι!!!!!

Τι καλά που βγήκατε, κυρίως για σενα.

Εγώ ακόμη δεν έχω καταφέρει να βγω και με τους δυο τους, νομίζω δε θα τα καταφέρω, έτσι τον μικρούλι μου τον αφήνω πάντα πίσω μόνο του.

Δεν εχω ιδεα πως ειναι..αλλα αν ειχες το μωρο σε σλινγκ και το μεγαλο απο το χερι η σε καροτσι???Εμενα προσωπικα με εχει σωσει το σλινγκ τον εχω πανω μου τα χερια μου ειναι ελευθερα και δεν ποναω πουθενα!!!

Μικρομαστορέματα για την ακρίβεια, κάναμε αλλαγή στα ντουλάπια της κουζίνας.....

Έτσι ακριβώς κι εγώ με τον ύπνο :lol::lol::lol::lol:

:P:p:p:p:p:p

Ποσο σπαστικο να εχεςι μαστορεματα και να εισαι μεσα....πππφφφ!
Καλησπέρα!

Καλησπερα Φωτεινουλα μας...δεν σε εχουμε συνηθισει τετοιες ωρες...;)

Μας εκανε καλό καιρο και καναμε τις βολτουλες μας αλλα τωρα το απογευμα χαλασε κι εβρεξε και λιγακι.Τουλαχιστον βολταρατε πριν τη βροχη..

Καστερακι μπραβο για τον υπνο! Ασε τη γενικη κι ευχαριστησου την ξεκουραση. Πιστευω πως η πρωτη φορα ειναι δυσκολη για τη βολτα με τα δυο -μετα συνηθιζεις. Ισως σε βοηθησει και ενας μαρσιππος ή σλινγκ. Με γεια και τα ψωνια σαςΙδια σκεψη....

Ρικολακι ενθαρρυντικα τα νεα σου για τον μικρο.:PΓια να δουμε....

Μομμι χαρα στο κουραγιο σου με τα μαστορεματα και δη στην κουζινα. Δεν υπαρχει χειροτερο για μενα απο τα μαστορεματα σε κατοικημενο σπιτι.Ξαναμανα ιδια σκεψη.... Μην αγχωνεσαι δεν παρεξηγουμαι με αυτα που γραφεις - εγω τον πονο μου σας γραφω κι ολες οι ιδεες ευπροσδεκτες.

Εχτες ειχαμε παγκασιους με χορτα κι εφοσον ημουν εγω σπιτι η μικρη εφαγε. Σημερα εφτιαξα παϊδακια με σαλατιτσα και τζατζικακι και ξαναεφαγε αφου δεν της αφησα περιθωριο για εναλλακτικες.Ειδες???Κρατα γερα μανουλα!!!! Για αυριο κανονισα να φτιαξουμε παπουτσακια για δυο μερες μια που θα ειμαι σπιτι και μπορω να κανω τετοιο μπελαλιδικο φαγητο.

Φιλια και καλό βραδυ

Καληνυχτα!!!
Καλησπέρες.Νινακιιιιιι!!!Καλησπερα!!!

Μου έχετε γίνει απαραίτητοι τελικά...στα καλά και στα άσχημα μαζί λοιπόν... και προχωράμε!ετσι σε θελουμε!!!!!!

Κυριακή σήμερα και αναγκαστικά κλεισμένη μέσα, καθώς πυρετός και διάρροια δεν αφήνουν περιθώρια για βόλτες... τουλάχιστον ήπιαμε καφεδάκι στην αυλή και απόλαυσα λίγο ήλιο, αφού πέσανε και λίγες σταγόνες.ωωωω περαστικουλια....αχχχ αν εχεις κηπο!!!!

Καλημέρα παρεούλα!!!

Εμείς πήραμε χθες τη μισή ευχή και πήγαμε την πρώτη μας βόλτα!!! Όχι μακρυά, εδώ δίπλα για έναν γρήγορο καφέ-σοκολάτα, η μικρή κοιμόταν συνέχεια και ξύπνησε μόλις γυρίσαμε σπίτι!

Αχ τι ωραία, καλά έκανες και πήγατε βολτίτσα και για σένα, αλλά και η γλυκούλα σου το καταλαβαίνει και εννοείται ότι τρελένονται για βόλτες.

Κι εμείς το βραδάκι ψήσαμε σουβλάκια, τζατζικάκι, πατατούλες και αυτά θα φάμε και σήμερα!!!!!!:P:p:p

Μομμι χαρα στο κουραγιο σου με τα μαστορεματα και δη στην κουζινα. Δεν υπαρχει χειροτερο για μενα απο τα μαστορεματα σε κατοικημενο σπιτι. Μην αγχωνεσαι δεν παρεξηγουμαι με αυτα που γραφεις - εγω τον πονο μου σας γραφω κι ολες οι ιδεες ευπροσδεκτες.

Αστα ευτυχώς δεν έγινε μεγάλη "ατσαλιά", αλλά όντως τα μαστορέματα είναι αναστάτωση..........μπήκαν σε μία τάξη τώρα οπότε εντάξει.

Χαίρομαι που δεν παρεξηγείσαι........κι εγώ έτσι είμαι, αν με απασχολεί κάτι, θα ακούσω διάφορες γνώμες και πολλές φορές όλο και κάτι έχει βγεί σε καλό!!!

Εχτες ειχαμε παγκασιους με χορτα κι εφοσον ημουν εγω σπιτι η μικρη εφαγε. Σημερα εφτιαξα παϊδακια με σαλατιτσα και τζατζικακι και ξαναεφαγε αφου δεν της αφησα περιθωριο για εναλλακτικες. Για αυριο κανονισα να φτιαξουμε παπουτσακια για δυο μερες μια που θα ειμαι σπιτι και μπορω να κανω τετοιο μπελαλιδικο φαγητο.

Είδες εντέλει με τη μαμά τα παιδιά έχουν ένα πρόγραμμα, ίσως νιώθουν ότι δεν τους παίρνει και πολύ να τσινίσουν, ενώ με τις γιαγιάδες είναι διαφορετικά. Κι εμάς έτσι κάνουν όποτε έρχονται ή πάμε για φαγητό πάντα δεν τρώνε, βγαίνουν και εκτός προγράμματος τους δίνουν κι ένα σωρό σαβουρίτσες κι άντε να φάνε μετά!!!!!!!

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη δουλεύεις????:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Το παγωτό μέχρι πέρσι το έκανα με ζαχαρούχο, φυτική σαντιγί και εβαπορέ, αλλά με χτύπημα 3-4 φορές αφού το έβαζα στην κατάψυξη (δεν έχω παγωτομηχανή, όπως κατάλαβες)... φέτος μία φίλη μου είπε την εξής συνταγή, που είναι απλή και βγαίνει πολύ ωραίο το παγωτό: 2 κρέμες γάλακτος, 1 ζαχαρούχο... χτυπάω καλά τις κρέμες, όχι όμως σε πολύ σφιχτή σαντιγί... προσθέτω σιγά σιγά το ζαχαρούχο και βάζω στην κατάψυξη. αυτό μόνο! απλά πρέπει να είναι παγωμένα και το σκεύος που θα τα χτυπήσω και η θήκη που θα το βάλω.

Να σε ρωτήσω μία διευκρίνηση, κρέμα γάλακτος γράφεις 2, αλλά τι ποσότητα?

Καλησπέρα στην παρέα.

Εγώ χαμένος τις τελευταίες μέρες το ξέρω...τρέξιμο. Εν το μεταξύ είναι περίοδος κόκκινη για τους εκδοτικούς απο θέμα πρωόθησης βιβλίων με αποτέλεσμα να καθυστερεί η δική μου εικονγράφηση οπότε είμαι στην τσίτα.

Δεν σας έχω διαβάσει ακόμα τώρα πάω να σας διαβάω ελπίζω να είστε καλά όλοι!! Εκτός απροόπτου θα επιστρέψω σε λίγο πάλι

Καλημέρα!!!!

Σήμερα έχει βόλτα με τον μικρό μου, τον μεγάλο μου δηλαδή τώρα πια! Οπότε θα μαγειρέψει η μανούλα μου φασολάκια πράσινα με πατατούλες που τα τρώει και ο μικρός.

Νίκο για καλό είναι το τρέξιμο...το βιβλίο σου είναι παιδικό;

Φωτεινή και εμείς εχθές φάγαμε παϊδάκια και σουβλάκια που τα έψησα στην τοστιέρα. Συμφωνώ με την mommi με αυτά που λέει για τους παππούδες, και ο δικός μου αναστατώνεται με τη γιαγιά του, όταν έρχεται η καημένη από δίπλα για να βοηθήσει λίγο με το μωρό και τυχαίνει να τρώει σταματάει μεμιας και αναγκαστικά φεύγει για λίγο...να φανταστείς οτι μέχρι και ο μπαμπάς μας μας αναστατώνει..

[COLOR=indigo] Ααααα τι καλααααα...θα το πω στον αντρα μου...χαρες που θα κανειιιιι!!!!![/color]

ρικολα τι τραβανε και αυτοί οι έρμοι:lol::lol::lol:

Υπομονή κάνει και ο δικός μου...ευτυχώς μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη δεν έχω τόσο θέμα με τις ορμόνες μου....

Καλημέρα!

Αχ ξεπατωθήκαμε εχθές στο ικεα άλλα αξιζε, είχε και 10ημερο προσφορών στα πιάτα-ποτήρια και γινόταν χαμός. Ο μικρός το καταευχαριστήθηκε.

mommi τα αγόρια μου είναι 26 μηνών και 2,5 μηνών ο μπέμπης.

Σήμερα τρώμε μοσχαράκι με μελιτζάνες και πατατούλες.

Ωραιο το φαγακι σου!! Επισης ωραια ειναι να ψωνιζεις και ν ανανεωνεις το σπιτι σου

Γειά σας παιδιά.

Υπέροχη μέρα σήμερα και φαντάζομαι θα έχετε απλωθεί στις παραλίες μερικοί μερικοί:P...

Δεν είμαι και στα καλύτερα μου αυτές τις μέρες... η ζωή έχει τα σκαπανεβάσματα της και εμείς απλά ακολουθούμε... θα είμαι καλύτερα όμως τις επόμενες μέρες.

Από φαί χτες έκανα το φαί που είχε κάνει νομίζω η Αγγελική, με τις μελιτζάνες στο φούρνο και σάλτσα και τυρί ανάμεσα... βγήκε πολύ ωραίο... έβαλα και κολοκύθια... την Πέμπτη έφτιαξα πεινιρλί... το ζυμάρι το πήρα έτοιμο από ένα καταπληκτικό εργαστήριο στην Νέα Ιωνία... σήμερα τρώμε ψητά ψαράκια με βλήτα... έκανα και παγωτό βανίλια, σοκολάτα και μόκα... το τραβάει η ζέστη σήμερα!

Καλό Σ/Κ!:D

Νινα ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και συντομα να νιωσεις καλα. Το ξερω αυτο το μαγαζι στην Ν. Ιωνια παιρνω κι εγω ζυμαρια!!!

καλημερα παρεακιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

Χθες καναμε την πρωτη μας μεγαλη ψωνοβολτα με τον μικρο και ηταν κυριος!!!!!!!!

Πηγαμε στο εκπτωτικο χωριο(πηρα ωραιοτατα αθλητικα και ναι θα αρχισω γυμναστηριο...δεν παει αλλο)κατσαμε κανενα 3ωρο και κατι εκει αλλα ειχαν και ειδικο χωρο για να αλλαξεις το μωρο και να το θηλασεις...οποτε το εκμεταλευτηκαμε...εφαγε ξαναμπηκε στο σλινγκ ...κοιμηθηκε και συνεχισαμε τα ψωνια μας!Και στα καπακια σουπερ μαρκετ απο τις 3 μαζευτηκαμα 8:30 σπιτι!!!!!!!!!

Στα μαγειρικα φακες με κριθαρακι(ειχα κανει τεραστια ποσοτητα)για μενα και μπιφτεκακια(ηταν να μη μαθω τα κολπα)για τον καλο μου!ΚΑι ψωμακι και φανουροπιτα(εψαχνα τα νηστισιμα και την βρηκα)

Παω να συνεχισω τις απαντησεις απο εκει που ειχα μεινει!!!

Φιλιααααααααααα!!!!!!!!!

Την ιδια ωρα ειμασταν στο εκπτωτικο!!! Μπραβο του μικρου, κυριος! Ετσι να βγαινετε συχνα για βολτουλες. Τα μπιφτεκια βγηκαν μαλακα?

Καλημέρα παρεούλα!!!

Σουβλακια τι ωραια!!! Τωρα που λογικα θα καλοκαιριασει θα της αρεσουν πολυ οι βολτες κι εσυ θα ανανεωνεσαι

Εμεις το τριημερο φαγαμε κοντοσουβλι που τελικα εμενα δεν μου αρεσε. Φαγαμε γεμιστα, κολοκυθοκεφτεδες, εκανα και μια λουκανικοπιτα. Για σημερα εχουμε γιουβετσι.

Χαλαρα περασαμε γιατι ο μικρος ηταν λιγο αδιαθετος και επιτελους ηρθε το κρεβατι του!!! Μολις το εφτιαξαν ανεβηκε πανω και καταχαρηκε, το βραδυ ομως δυσκολευτηκε να κοιμηθει αλλα δεν ξερω αν ηταν λογω κρεβατιου ή κατι αλλο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...