Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

mommi μιά χαρά την βρήκα την παραλλαγή με το κοτόπουλο! Και από ότι είδα άρεσε! Είναι ωραίο να πειραματίζεσαι πάντως!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγι, είναι και δύσκολες οι εποχές για να πετάμε φαγητά, οπότε γίνεται και ανακύκλωση:P:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα!

Αχ ξεπατωθήκαμε εχθές στο ικεα άλλα αξιζε, είχε και 10ημερο προσφορών στα πιάτα-ποτήρια και γινόταν χαμός. Ο μικρός το καταευχαριστήθηκε.

mommi τα αγόρια μου είναι 26 μηνών και 2,5 μηνών ο μπέμπης.

Σήμερα τρώμε μοσχαράκι με μελιτζάνες και πατατούλες.

Καλημέρα!

Αχ ξεπατωθήκαμε εχθές στο ικεα άλλα αξιζε, είχε και 10ημερο προσφορών στα πιάτα-ποτήρια και γινόταν χαμός. Ο μικρός το καταευχαριστήθηκε.

mommi τα αγόρια μου είναι 26 μηνών και 2,5 μηνών ο μπέμπης.

Σήμερα τρώμε μοσχαράκι με μελιτζάνες και πατατούλες.

Αχ ωραία στο ΙΚΕΑ καιρό έχουμε να το επισκεφτούμε!!!!! Μπράβο και στο μικρούλι σου που τ χάρηκε:P:p:p:p

Άχουτα τα μικρούλικα είναι μωρούλια, μου θυμίζεις τα δικά μου!!!!! Θα δεις μεγαλώνοντας είναι και το ίδιο φύλλο θα παίζουν πολύ μαζί........Θα κάνεις και τον διαιτητή φυσικά σε κάτι μάχες μποξ :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλή δύναμη σου εύχομαι, είναι πολύ κούραση γιατί είναι και τα δύο μωράκια.

Ωραίο και το φαγητό.......!!!!!!θα το επιχειρήσω κι εγώ κάποια στιγμή!

Καστεράκι, είχες γράψει για τα πιροσκί, αλλά το ξέχασα να σου απαντήσω... όντως φαίνεται από κάποια βίντεο που είδα ότι είναι λίγο περίτεχνα!!!Αν τα δοκιμάσεις και σου πετύχουν πές μας......Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ.....

Καλή επιτυχία!!!!!!!

Έχεις κάνει τις τυροπιτούλες της ggeny?

Διαφημίσεις

Γειά σας παιδιά.

Υπέροχη μέρα σήμερα και φαντάζομαι θα έχετε απλωθεί στις παραλίες μερικοί μερικοί:P...

Δεν είμαι και στα καλύτερα μου αυτές τις μέρες... η ζωή έχει τα σκαπανεβάσματα της και εμείς απλά ακολουθούμε... θα είμαι καλύτερα όμως τις επόμενες μέρες.

Από φαί χτες έκανα το φαί που είχε κάνει νομίζω η Αγγελική, με τις μελιτζάνες στο φούρνο και σάλτσα και τυρί ανάμεσα... βγήκε πολύ ωραίο... έβαλα και κολοκύθια... την Πέμπτη έφτιαξα πεινιρλί... το ζυμάρι το πήρα έτοιμο από ένα καταπληκτικό εργαστήριο στην Νέα Ιωνία... σήμερα τρώμε ψητά ψαράκια με βλήτα... έκανα και παγωτό βανίλια, σοκολάτα και μόκα... το τραβάει η ζέστη σήμερα!

Καλό Σ/Κ!:D

Γειά σας παιδιά.

Υπέροχη μέρα σήμερα και φαντάζομαι θα έχετε απλωθεί στις παραλίες μερικοί μερικοί:P...

Δεν είμαι και στα καλύτερα μου αυτές τις μέρες... η ζωή έχει τα σκαπανεβάσματα της και εμείς απλά ακολουθούμε... θα είμαι καλύτερα όμως τις επόμενες μέρες.

Από φαί χτες έκανα το φαί που είχε κάνει νομίζω η Αγγελική, με τις μελιτζάνες στο φούρνο και σάλτσα και τυρί ανάμεσα... βγήκε πολύ ωραίο... έβαλα και κολοκύθια... την Πέμπτη έφτιαξα πεινιρλί... το ζυμάρι το πήρα έτοιμο από ένα καταπληκτικό εργαστήριο στην Νέα Ιωνία... σήμερα τρώμε ψητά ψαράκια με βλήτα... έκανα και παγωτό βανίλια, σοκολάτα και μόκα... το τραβάει η ζέστη σήμερα!

Καλό Σ/Κ!:D

Γεια σου Νινακι!

Πόσο δίκιο έχεις, ένας κύκλος είναι η ζωή θα γελάσεις θα χαρείς μετά θα κλάψεις και πάλι από την αρχή.....έτσι είναι, αρκεί μόνο να έχουμε την υγεία μας για να μπορούμε να τα ζούμε όλα αυτά!

Φαίνεται από την υπογραφή σου που δεν υπάρχει πια ότι δεν είσαι καλά...σίγουρα θα είσαι καλύτερα σύντομα;)

Για πες τώρα για το παγωτό, έχεις παγωτομηχανή ή απλά το βγάζεις από την κατάψυξη και το χτυπάς;

Αχ ωραία στο ΙΚΕΑ καιρό έχουμε να το επισκεφτούμε!!!!! Μπράβο και στο μικρούλι σου που τ χάρηκε:P:p:p:p

Άχουτα τα μικρούλικα είναι μωρούλια, μου θυμίζεις τα δικά μου!!!!! Θα δεις μεγαλώνοντας είναι και το ίδιο φύλλο θα παίζουν πολύ μαζί........Θα κάνεις και τον διαιτητή φυσικά σε κάτι μάχες μποξ :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλή δύναμη σου εύχομαι, είναι πολύ κούραση γιατί είναι και τα δύο μωράκια.

Ωραίο και το φαγητό.......!!!!!!θα το επιχειρήσω κι εγώ κάποια στιγμή!

Ευχαριστώ! Να σου ζήσουν και σενα τα παιδάκια σου.

Απο κούραση μη το συζητάς αλλά δεν παραπονιέμαι, προσπαθώ να μη χάνω το χιούμορ μου και να απολαμβάνω την κάθε στιγμή

καλησπερα στην παρεα, ηρεμια βλεπω, μαλλον φυγατε για 3ημερακι? εμεις ειπαμε να μην κανουμε χιλιομετρα τωρα γιατι την αλλη εβδομαδα θα ειμαι κρητη για δουλεια καιειπαμε να κατεβει κ η Ολγα.Φωτεινη, καλα θυμασαι, :) καλα τα παει, δεν εχει ουτε ζαλαδες ουτε αναγουλες μια χαρα ευτυχως.

στα μαγειρικα μας, χθες ζηλεψε φασολαδα οποτε αυτο ειχε το μενου

σημερα σαρδελα ψητη και γαυρο στο φουρνο με ντοματουλα ψιλοκομενη, ωραια τα ψαρακια.

Το απογευμα που πηγε για υπνο ειπα να φτιαξω μια μαρμελαδα γιατι ειχα παρει φραουλες αλλα ηταν πολλες τελικα https://flic.kr/p/nTCpsu υωρα ειναι στα βαζα :P

Για αυριο επειδη αποφασισα να παω για ψαρεμα το πρωι ειπα να φτιαξω κατι γρηγορο με οτι ειχα προχειρο. το αποτελεσμα τορτελινια με κολυθακια, πιπερια κ σάλτα απο φρεσκιες ντοματες και στο τέλος τριμενο ανθοτυρο.

https://flic.kr/p/nREDtq

https://flic.kr/p/nVuu7n

η γευση ειναι ποιο ωραια απο την εμφανιση παντως

αυτα απο μενα, σας αφηνω τωρα παω για υπνο γιατι εχω πρωινο ξυπνημα να φερω φαι στο σπιτι αχααχαχ

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Δημήτρη γελάω μόνη μου που είπες το απόγευμα είπα να κάνω μια μαρμελάδα...έτσι απλά το σκέφτηκες και το έκανες, εγώ για να κάνω μαρμελάδα πρέπει να το συζητάω κανένα μήνα πριν:oops: Με το καλό η γυναικά σου, σε ποιο μήνα είναι;Ξέρετε τί έχετε;

Συζητούσαμε για αϋπνίες και ξενύχτια και μάλλον με λυπήθηκε ο μπέμπης μου και είπε να κοιμηθεί λίγο παραπάνω...9-5,30...δε το πίστευα αφού στις 3 σηκώθηκα να δω τί γίνεται. Εγώ κοιμήθηκα ένα εξάωρο συνεχόμενο και ξεκουράστηκα, αφού λέω σήμερα να κάνω καμιά γενική;)

Σήμερα δεν έχω ιδέα τι να φτιάξω, θα μπω στο blog της Εβίρι για καμιά ιδέα.

καλημερα παρεακιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

Χθες καναμε την πρωτη μας μεγαλη ψωνοβολτα με τον μικρο και ηταν κυριος!!!!!!!!

Πηγαμε στο εκπτωτικο χωριο(πηρα ωραιοτατα αθλητικα και ναι θα αρχισω γυμναστηριο...δεν παει αλλο)κατσαμε κανενα 3ωρο και κατι εκει αλλα ειχαν και ειδικο χωρο για να αλλαξεις το μωρο και να το θηλασεις...οποτε το εκμεταλευτηκαμε...εφαγε ξαναμπηκε στο σλινγκ ...κοιμηθηκε και συνεχισαμε τα ψωνια μας!Και στα καπακια σουπερ μαρκετ απο τις 3 μαζευτηκαμα 8:30 σπιτι!!!!!!!!!

Στα μαγειρικα φακες με κριθαρακι(ειχα κανει τεραστια ποσοτητα)για μενα και μπιφτεκακια(ηταν να μη μαθω τα κολπα)για τον καλο μου!ΚΑι ψωμακι και φανουροπιτα(εψαχνα τα νηστισιμα και την βρηκα)

Παω να συνεχισω τις απαντησεις απο εκει που ειχα μεινει!!!

Φιλιααααααααααα!!!!!!!!!

πππφφφφ δε θυμαμαι που ειχα μεινει....

Αγγελικουλα μου λυπαμαι πολυ!!!!Κουραγιο σε ολους!!

Μμμμ χαλβας ναιιιιι τον αγαπω!Ναι νομιζω στο κιλο περιπου μιση φρατζολα θα ειναι οκ!

Φωτεινη κουραγιο με τη μικρη...που θα παει θα μαθει να τρωει!!Θα το βρειτε με το φαγητο σιγα σιγα...Αχ ποσο τον ζηλεψα τον πουρεδακο!!!

Τζενακι μου ο μικρος ειναι τοσο τελειο μωρακι!!!Αχχχχχ(και ξαναμανα κουκουβααα) και απο την τριτη δεν εχουμε δει κατι στα κακακια(φτου φτου) για να δουμε....στην αναμονη....

Mommi τι μαστορεματα εχετε??Καλα τις πρωτες μερες με τον μικρο μπορουσα να κοιμηθω ακομα και στο πατωμα....με επαιρνε ο υπνος πριν ακουμπησω το μαξιλαρι....Ροχαλητο????απαπαπαπα..αφου ο αντρας μου με κοροιδευε...ξυπνιο τον κραταγα!!!!Και να φανταστεις πως ξενυχτια δεν εχω ζησει με τον μικρο....ξυπνουσε ..αλλαγμα...στηθος..και ξανα υπνος!!!

Δημητρη....ενα θ απω respect!!!!Τι τελεια πραγματα που ετοιμαζεις καθε φορα!!!!Σε εμας ντελιβεριζεις(χεχε) πιο ευκολα ειμαστε διπλα!

Καστερακι ακομα ορμονες??Μα πανε σχεδον 4 μηνες ποσες εχω ακομα...χαχαχα!!!!Ικεα εχει το μενου για το αλλο σ-κ!!!Ευχαριστω για τις οδηγιες για το σιδερο...θα το ξαναδιαβασω..θα το κανω και θα σας πω αποτελεσματα!

Νινακι μου αγαπημενο.....ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα!!!!Ολα θα φτιαξουν.....εχεις τη θετικη μας σκεψη να ξερεις!!!!

Νικο μας με το καλο το βιβλιο!!!!

Αχχχχχχ νομιζω πως τα καταφερα......!!!!!!!!

Πολλα πολλα φιλιααααα!!!!!!

Καλημέρα παρεούλα!!!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας τις τελευταίες 2 μέρες, αλλά ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Εμείς πήραμε χθες τη μισή ευχή και πήγαμε την πρώτη μας βόλτα!!! Όχι μακρυά, εδώ δίπλα για έναν γρήγορο καφέ-σοκολάτα, η μικρή κοιμόταν συνέχεια και ξύπνησε μόλις γυρίσαμε σπίτι!

Μαγειρικά, χθες το μεσημέρι δεν προλάβαμε να φτιάξουμε και να φάμε κάτι, αλλά το βράδυ ψήσαμε σουβλάκια κοτόπουλου, πατάτες και πίτες κι έχουν μείνει και για σήμερα.

Καλά να περάσετε όλοι!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

ρικολάκι μέχρι να αδιαθετήσεις ξανά θα τις έχεις τις ορμόνες σου. Στον πρώτο μου γιο αδιαθέτησα μετά από 8 μήνες, όταν σταμάτησε και το γάλα, και μπορώ να πω ότι ηρέμησα στους 12.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...