Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα παρεακι!

Σημερα εφτιαξε ο καιρος εδω.

Αγγελικη μου ειναι κριμα να φευγουν νεοι άνθρωποι. Να ζησετε να τον θυμαστε και κουραγιο στην οικογενεια του.

Στρουμφιτα μου τι ωραια που τα περιγραφεις. Υπομονη με τη φαση των κολικων. Θα περασει κι αυτη.

Νικο μας ελειψες! Καλά κανεις και συνεχιζεις τη διαιτα. Μπραβο και για τη δουλεια. Φανταζομαι την περηφανεια σου που θα δεις εργο σου στα ραφια των βιβλιοπωλειων.

Βρε Δημητρη κανεις και delivery; Να ξερω που θα παραγγελνω όοοοοταν ερθω Αθηνα. Εισαι και συ φοβερος.

Εβιρι κι εδω ο καιρος κοντεψε να μας τρελανει αυτες τις μερες. Μου αρεσε πολυ η ατακα σου στην παραθεση της Τζενης. Εχει δικιο ο Νικος.

Τζενη πως παει; Τι νοστιμο εκανες σημερα;

Καστερακι να ζησετε κι εσεις και να ειστε παντα ευτυχισμενοι. Κι εγω Ιουνιο εχω επετειο (ελπιζω να το θυμηθω-χιχι). Περυσι τη θυμηθηκε ο αντρας μου κι οχι εγω. Ειναι ο μηνας των γαμων φαινεται.

Ιωαννα, Ρικολα, Νινα και οποιον αλλο ξεχναω τι κανετε;

Λοιπον η μικρη ουτε που δοκιμασε τις φακες. Εμεινε ολη μερα νηστικη. Το βραδυ μοναχα τις εδωσα 2 φρυγανιες με μελι και το γαλα της. Για σημερα εφτιαξα πουρε (επιτελους!) με πανσετουλες λεμονατες.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ευχαριστώ κορίτσια για τα συλυπητήρια....πραγματικά με τάραξε πολύ το γεγονός...

Δημήτρη σπιτικό πιτόγυρο! Τι πιό καλό! να σου δώσω και την δική μου διεύθυνση για ντελίβερι?

Smurfita ελπίζω οι κολικοί να κρατήσουν λίγο! Πολύ ενδιαφέρουσα η συνταγή με το σπανάκι και τα αυγά!

Νίκο κι εμάς μας έλειψες αλλά είπαμε είναι για καλό! Keep going με την δίαιτα!

Εβιράκι μου σκέτη σχιζοφρένεια ο καιρός εκεί! Πότε μας έρχεστε με το καλό?

Ιωάννα σήμερα πάντως δεν έχει την ψύχρα των προηγούμενων ημερών!

Φωτεινή στο σχολείο τρώει ή την παίρνεις και τρώει σπίτι?

Πολλά φιλιά και καλημέρες και στα υπόλοιπα μέλη της παρεούλας μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλησπερα παιδια τι κανετε?

σας διαβασα στο πολυ γρηγορα μιας κ το πηξιμο καλα κρατει.

Ιωαννακι μου πολυ χαρηκα που σου αρεσαν οι τυροπιτουλες.κ εμεις τις τσακιζουμε, ειδικα ζεστες ειναι ολα τα λεφτα! Το ζυμαρι κραταει στο ψυγειο οποτε μπορεις να ψηνεις κ φρεσκο 2-3 μερες ανετα.

Σμουρφιτακι μου γλυκο υπομονη με τους κολικους κ ευχομαι να περασουν οσο το δυνατον πιο γρηγορα κ ανωδυνα.Καλο θα ειναι οσο εχει να αποφευγεις τα οσπρια κ τις τροφες που προκαλουν αερια γιατι επιδεινονουν την κατασταση.

Αγγελικη μου συλυπητηρια.Ειναι τραγικο να ακους τετοιες ειδησεις.Κουραγιο στην οικογενεια του .

Φωτεινη φανταζομαι η γιαγια θα σε κοιταζε ολη μερα καλα καλα χτες που δεν εφαγε η μικρη ε? βρε τι παιχνιδια μας παιζουν τα ατιμα! Πολυ ωραιο κ το σημερινο φαγακι σου!

Νικο καλη συνεχει με την διαιτα!!! Για το βιβλιο δεν το συζητω θα σκισεις!

Εβιρακι μου παντα με τον καλο το λογο σου!!! Τα γεμιστα ξερεις ειναι αγαπημενα μου!! Με καλεσε κ η Αγγελικη τις προαλλες αλλα δεν λεω οχι ποτε για γεμιστα! Θα κανω κ εγω Δευτερα που θα καθομαι μιας κ τα ζηταει ο γιος.

Ρικολακι μου τι κανετε?πως ειναι η μικρος?

Καστερακι εγω ειχα κανει μια συνταγη απο τις συνταγες παρεας που ειχε αρκετες ψηφους κ ειχε γινει πολυ ωραια! Αλλα νομιζω πως κ την ζυμη πιτσας που φτιαχνεις να βαλεις το ιδιο ειναι.

Δημητρη βρε τι χρυσοχερης εισαι εσυ!! απαπαπα τι ζημια μας εκανες!!!

μαμυ τι κανεις? τι καλο μας μαγειρευεις σημερα?

Νινακι !!! ολα καλα ? πως πανε οι δουλειες στον κηπο? φανταζομαι θα ειναι στην καλυτερη του αυτη την εποχη που εχουν ανθισει τα παντα!

Στην κατσαρολα μας η μαλλον στον φουρνο μας σημερα μπηκε κοτοπουλο μπουκιτσες μαριναρισμενο με γιαουρτι-λεμονι κ μουσταρδα ψημενο στην λαδοκολα που συνοδευτικε απο ψητα λαχανικα( κολοκυθιακια κ πολυχρωμες πιπεριες ) με μπαλσαμικο.Εμειναν κ γιουβαρλακια απο χτες μια χαρα.

καλησπερα παιδια τι κανετε?

Γειά σου Τζενάκι!

σας διαβασα στο πολυ γρηγορα μιας κ το πηξιμο καλα κρατει.

Υπομονή άλλη μία μέρα έμεινε!

Αγγελικη μου συλυπητηρια.Ειναι τραγικο να ακους τετοιες ειδησεις.Κουραγιο στην οικογενεια του .

Αύριο θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...

Στην κατσαρολα μας η μαλλον στον φουρνο μας σημερα μπηκε κοτοπουλο μπουκιτσες μαριναρισμενο με γιαουρτι-λεμονι κ μουσταρδα ψημενο στην λαδοκολα που συνοδευτικε απο ψητα λαχανικα( κολοκυθιακια κ πολυχρωμες πιπεριες ) με μπαλσαμικο.Εμειναν κ γιουβαρλακια απο χτες μια χαρα.

Μμμμμ! Γκουρμεδοκατάσταση!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλησπερα παρεακι!!!

Αυτες τις μερες ειχαμε γιγαντες....σνιτσελ(ο αντρουλης) με φασολακια-καλαμποκι σαν σαλατα...ψωμι ....κεικ γιατον αντρουλη...και αρακα σημερα.Για αυριο μαλλον φακες με κριθαρακι!!

Η διαθεση μου ειναι πολυ καλυτερη(οπως και ο καιρος???)

Τα φιλια μου σε ολους...θα σχολιασω μεσα στην ημερα!!!!

Γειά σας κι από μένα.......

χτες ίσα που πρόλαβα να σας διαβάσω:confused::confused::confused: ένα σωρό δουλειές......μαστορέματα και πολύ ακαταστασία.

Χτές έφτιαξα φακές και έκανα αρκετές για να φάμε και αύριο!!!!

Σήμερα έκανα κανελόνια, δεν τα είχα ξαναφτιάξει, ωραία έγιναν!!!!

Άντε να φτιάξει και ο καιρός..........μας έχει τρελάνει μία κρύο μία ζέστη!!!

Ξεκίνησαν οι κολικοί μας και συνέχεια γκρινιάζουμε, τεντωνόμαστε, μαζευόμαστε, κλαίμε, κρατάμε ξύπνιους όλη μέρα και όλη νύχτα τη μαμά και τον μπαμπά και φυσικά θέλουμε πολύυυυυυυυυυ αγκαλίτσα!!!

Εξουθενωτικό το πρόγραμμά της, αλλά όταν βλέπω αυτό το μουτράκι να στάζει μέλι και να χαμογελάει όταν περνάει η περίεργη φάση...τι να πω...τρελαίνομαι!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!! Εμ δεν έχω βοήθεια πέρα απ'τον άντρα μου που ευτυχώς τώρα 2 μερούλες έχει άδεια και με βοηθάει ο καψερός όσο μπορεί! Αυτό με το ένα χέρι είναι πάντως τρομερή γυμναστική!!!:lol:

Κάνε κουράγιο, είναι δύσκολο αυτό με τους κολικούς και πολύ ψυχοφθόρο!!!!!Από την αυπνία μπορώ να σου πώ ότι κοιμόμουν ακόμη και όρθια στην κυριολεξία.......το δε ροχαλητό σύννεφο :oops:

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Δεν είμαι και στα καλύτερά μου μιά και χτες το βράδυ έμαθα ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο ένας φίλος 37 χρονών. Αύριο είμαστε για κηδείες...

Σήμερα θα φάμε αρακά κοκκινιστό.

Έχω λίγη δουλίτσα και θα επανέλθω αργότερα...

Κρίμα, να ζήσετε να τον θυμόσαστε και κουράγιο στην οικογένειά του!!!!

Λοιπον η μικρη ουτε που δοκιμασε τις φακες. Εμεινε ολη μερα νηστικη. Το βραδυ μοναχα τις εδωσα 2 φρυγανιες με μελι και το γαλα της. Για σημερα εφτιαξα πουρε (επιτελους!) με πανσετουλες λεμονατες.

Φιλια

Γειά σου Φωτεινή,

πόσο είναι η μικρούλα σου, αν δοκίμαζες να τις αλέσεις (μη γελάσεις....), μήπως της άρεσαν περισσότερο.

Αν την καλοπιάσεις με το να της πεις ότι την περιμένει μία έκπληξη που πραγματικά της αρέσει μετά τις φακές?

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου πολυ χαρηκα που σου αρεσαν οι τυροπιτουλες.κ εμεις τις τσακιζουμε, ειδικα ζεστες ειναι ολα τα λεφτα! Το ζυμαρι κραταει στο ψυγειο οποτε μπορεις να ψηνεις κ φρεσκο 2-3 μερες ανετα.

Αχ κι εγώ θα ήθελα την συνταγή για τις τυροπιτούλες

μαμυ τι κανεις? τι καλο μας μαγειρευεις σημερα?

Σήμερα έκανα για πρώτη φορά κανελόνια. Λοιπόν έκανα αλχημεία, γιατί δεν είχα βγάλει να ξεπαγώνει κιμάς και είχε μείνει στο ψυγείο κοτόπουλο ψητό.

Λοιπόν τσιγάρισα κρεμμυδάκι, σκορδάκι, σέλερυ, καροτάκι τριμένο, μυρωδικά και έκοψα το στήθος κοτόπουλο πολύ ψιλό. Τούς έριξα και σαλτσούλα και με αυτό το μίγμα γέμισα τα κανελόνια. Ήταν σαν κιμάς!!! Ευτυχώς το φάγανε (με αυτά που τους κάνω.......:lol::lol::lol::lol::lol: καμιά φορά απορώ κι εγώ πως τα τρώνε :lol::lol::lol:)

Καλησπέρα στην παρεα,

Αγγελικη λυπαμαι για το φιλο σου...κριμα να φευγουν ετσι νεοι ανθρωποι...

Όσο για delivery στειλτε διευθυνση και θα σας ερθει ζεστος ζεστος στην πορτα σας :P

Σημερα γυρισα νωρις σπίτι και αλλα η Όλγα την είχε πέσει για εναν απογευματινο υπνακο, οπότε λεω τι να κανω να περασει η ωρα? τυροπιτακια και λουκανικοπιτακια (μισω τα κατεψυγμενα!)

https://www.flickr.com/photos/7171880@N03/sets/72157644615554158

Γεια σας κι από μένα.

Σήμερα έφτιαξα μακαρόνια με κιμά και το βράδυ κιμαδοπιτάκια επειδή περίσσεψε ο κιμάς και είπα να φτιάξω μια αρμυρή λιχουδιά.

Δεν είμαι και στα καλύτερά μου μιά και χτες το βράδυ έμαθα ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο ένας φίλος 37 χρονών. Αύριο είμαστε για κηδείες...

Αγγελική μου λυπάμαι πάρα πολύ. Πόσο στενάχωρο είναι να φεύγουν τόσο άδικα νέοι άνθρωποι. Είχε παιδιά, ήταν παντρεμένος;

Εβιρι με συγκινησαν τα λογια σου, σ ευχαριστω πολυ!!! Κι εσυ με τις συνταγες δεν πας πισω, παιρνω συνεχεια ιδεες απο το blog σου

Μην ευχαριστείς εμένα γι' αυτό που είσαι.:D:D

Με κάνεις πολύ χαρούμενη που παίρνεις ιδέες από το μπλογκ.

Εβιρι κι εδω ο καιρος κοντεψε να μας τρελανει αυτες τις μερες. Μου αρεσε πολυ η ατακα σου στην παραθεση της Τζενης. Εχει δικιο ο Νικος.

:D:D:D:D:D

Λοιπον η μικρη ουτε που δοκιμασε τις φακες. Εμεινε ολη μερα νηστικη.

Δεν πειράζει, μόνο έτσι θα μάθει να τρώει.

Εβιράκι μου σκέτη σχιζοφρένεια ο καιρός εκεί! Πότε μας έρχεστε με το καλό?

Θα κάνουμε κοπάνα την τελευταία μέρα του σχολείου που τελειώνει 30/07 φέτος και θα φτάσουμε μεσημεράκι στην Αθήνα.

Εβιρακι μου παντα με τον καλο το λογο σου!!! :D:D:D:D

Στην κατσαρολα μας η μαλλον στον φουρνο μας σημερα μπηκε κοτοπουλο μπουκιτσες μαριναρισμενο με γιαουρτι-λεμονι κ μουσταρδα ψημενο στην λαδοκολα που συνοδευτικε απο ψητα λαχανικα( κολοκυθιακια κ πολυχρωμες πιπεριες ) με μπαλσαμικο.

Αμάαααααααααν, έχω άδικο τώρα;

χτες ίσα που πρόλαβα να σας διαβάσω:confused::confused::confused: ένα σωρό δουλειές......μαστορέματα και πολύ ακαταστασία.

Τουλάχιστον τελειώσατε;

Σήμερα έκανα κανελόνια, δεν τα είχα ξαναφτιάξει, ωραία έγιναν!!!!

Πολύ ωραίο φαγητό. Έχω χρόνια να φτιάξω.

Κάνε κουράγιο, είναι δύσκολο αυτό με τους κολικούς και πολύ ψυχοφθόρο!!!!!Από την αυπνία μπορώ να σου πώ ότι κοιμόμουν ακόμη και όρθια στην κυριολεξία.......το δε ροχαλητό σύννεφο :oops:

Εγώ έχω κοιμηθεί περπατώντας και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Γι' αυτό σε πιστεύω.

Όταν είχα πάθει κήλη δίσκου στη μέση την πρώτη φορά είχα τέτοιους πόνους που στο κρεββάτι δεν άντεχα περισσότερο από δύο ώρες. Σηκωνόμουν και περπατούσα στο σπίτι και κυρίως στο δωμάτιο της κουζίνας για να μην ξυπνάω τον Έβιρο. Αυτό γινόταν για 1-2 μήνες. Φαντάσου λοιπόν, την κούρασή μου. Γι' αυτό κοιμόμουν περπατώντας κάποιες νύχτες.

Λοιπόν τσιγάρισα κρεμμυδάκι, σκορδάκι, σέλερυ, καροτάκι τριμένο, μυρωδικά και έκοψα το στήθος κοτόπουλο πολύ ψιλό. Τούς έριξα και σαλτσούλα και με αυτό το μίγμα γέμισα τα κανελόνια. Ήταν σαν κιμάς!!!

Μπράβο βρε, πολύ ωραία σκέψη.

Ευτυχώς το φάγανε (με αυτά που τους κάνω.......:lol::lol::lol::lol::lol: καμιά φορά απορώ κι εγώ πως τα τρώνε :lol::lol::lol:)

χαχαχαχαχα το λες σαν να κάνεις πειράματα σε ποντίκια.

Σημερα γυρισα νωρις σπίτι και αλλα η Όλγα την είχε πέσει για εναν απογευματινο υπνακο, οπότε λεω τι να κανω να περασει η ωρα? τυροπιτακια και λουκανικοπιτακια (μισω τα κατεψυγμενα!)

https://www.flickr.com/photos/7171880@N03/sets/72157644615554158

Άπαιχτα και τα δύο. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που τα έφτιαξες και που τα έκοψες. Μπράβο Δημήτρη είσαι νοικοκύρης.

Καλημέραααααα!!!!!

Σας διάβασα στο δεύτερο ξύπνημα του μωρού που κράτησε αρκετά....

smurfita πόσο σε καταλαβαίνω για τις αϋπνίες να 'ξερες. Ευτυχώς εμείς δεν παρουσιάσαμε ιδιαίτερο πρόβλημα με κολικούς, υπομονή θα περάσουν σε κάνα 2 μήνες.

Νίκο πότε υπολογίζεις να βγει το βιβλίο σου;

Αγγελική πολύ στενάχωρο που έφυγε νέος άνθρωπος,,,κουράγιο στην οικογένειά του.

Φωτεινή μου ευχαριστώ για τις ευχούλες,ανταποδίδω. Η μικρούλα σου γενικά ζορίζεται στο φαγητό ή μόνο με τις φακές έχει πρόβλημα. Και εμένα ο μικρός δυσκολεύεται με τις φακές, θα τις φάει με παίδεμα και όχι τακτικά, από όσπρια τρώει πολύ ευχάριστα τα ρεβίθια όμως.

ggeny και mommy βρήκα συνταγή, θυμήθηκα ότι κάνει η νύφη του άντρα μου. Όταν τα κάνω θα σας πω, παρόλο που είναι απλές γενικά οι συνταγές των πιροσκί θέλει τέχνη, για να δούμε πως θα βγουν. ggeny τί ωραίο φαγάκι που έκανες...μπράβο! Πες μας για τις τυρόπιτες....

ricola από τη μία οι αλλεργίες του μωρού από την άλλη οι ορμόνες που κάνουν πάρτι αυτή την περίοδο (το λέω και για μένα φυσικά) είσαι δικαιολογημένη, θα επανέλθεις σιγά σιγά, υπομονή θέλει.

Δημήτρη δεν υπάρχεις...μακάρι και ο δικός μου ο άντρας όταν δε θα είχε τι να κάνει να έφτιαχνε μια σπανακόπιτα;)

Εμείς θα φάμε φακές σήμερα, κάτι απλό γιατί θα ανέβουμε Θεσ/νικη στο ικέα, χρειάζομαι υφάσματα για το σπίτι.

Αύριο θα κάνω μοσχαράκι αλλά δεν ξέρω πως, σίγουρα θα επισκεφτώ το blog της εβίρι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...