Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Μια ερώτηση:Έχω τοστιέρα-γκριλ, όπου μπορεί κανείς να ψήσει κρέατα κλπ. οι πλάκες είναι αποσπώμενες και μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων. Ωστόσο, δεν καθαρίζουν εντελώς (υπάρχουν μαυρίλες στις αυλακώσεις, που φαντάζομαι είναι καμμένα υπολείμματα). Σιφ και καθαριστικά φούρνου δε θέλω να βάλω, με το λεμόνι δεν είδα φως...

Καμιά συμβουλή, οέο?

(Εκτός και αν χρησιμοποήσω κάποιο καθαριστικό από τα παρπάνω κ μετά να τις βάλω στο πλυντήριο ?:roll::rolleyes:)

Αν έχεις ατμοκαθαριστή προσπάθησε με το βουρτσάκι (με το πλαστικό). Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, δυστυχώς δύσκολα βγαίνουν ειδικά μετά από καιρό χρήσης της συσκευής. Αναγκάστηκα και το έτριψα με το συρματάκι και σιγά σιγά έφυγε η επίστρωση:(:(:(:(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Τωρα που χαλαρώσαμε μπηκα να δω τι κανετε!

Αγγελικουλα και Μομμι υπομονη με τον πονοκεφαλο! Ειναι παλιοκαιρος παντως. Εδω φυσαει διαολεμενα και το πρωι την εριξε τελικα τη βροχουλα του (ετσι για να μην ξεχνιομαστε). Για να ειμαστε κι ειλικρινεις στη δουλεια μας βοηθαει τετοιος καιρος αλλα ενταξει ψυχολογικα δεν...

Μομμιι πολυ ωραια παραλλαγη αυτη της καρμποναρα. Θα την κανω κι εγω που κανενας δεν θελει κρεμα γαλακτος στο σπιτι!

Δημητρη τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε!

Ιωαννα κριμα τοσο κρεας! Να το κανατε μετα το τηγανισμα λεμονατο μπας και σωθει; Θα μπερδευτηκε η καημενη εκεινη τη στιγμη. Ποιος ξερει!

Ξανα μανα φιλια

ξεχωρισε το κρεας γιατι η φετα και οι πιπεριες εγινα αστα να πανε και το εβαλε στη χυτρα, αντε να δουμε τι θα φαμε

Κορίτσια (και αγόρι), γεια σας.

Μια ερώτηση:Έχω τοστιέρα-γκριλ, όπου μπορεί κανείς να ψήσει κρέατα κλπ. οι πλάκες είναι αποσπώμενες και μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων. Ωστόσο, δεν καθαρίζουν εντελώς (υπάρχουν μαυρίλες στις αυλακώσεις, που φαντάζομαι είναι καμμένα υπολείμματα). Σιφ και καθαριστικά φούρνου δε θέλω να βάλω, με το λεμόνι δεν είδα φως...

Καμιά συμβουλή, οέο?

(Εκτός και αν χρησιμοποήσω κάποιο καθαριστικό από τα παρπάνω κ μετά να τις βάλω στο πλυντήριο ?:roll::rolleyes:)

με ψιλο συρματακι το εχεις τριψει? δεν φευγει η επιστρωση με αυτο

Κι εγώ το ίδιο, τα σφουγγαράκια πρώτα χαλάνε από τη μεριά που είναι το σύρμα και από την άλλη μεριά είναι σχεδόν άθικτο.

Δοκιμασε αυτο που ειχα πει ποιο πισω με την cocacola, μια χαρα θα καθαρισει ;)

ξεχωρισε το κρεας γιατι η φετα και οι πιπεριες εγινα αστα να πανε και το εβαλε στη χυτρα, αντε να δουμε τι θα φαμε

εγω θα το έκανα η σε γουκ σκεπασμενενο να γίνει "τυπου" μεξικανικο ή στην κατσαρόλα κοκκινιστο να αργοβράσει σε χαμηλη φωτία.

Αγγελικη, για καλό ειναι ναι, απλα ειναι μια εποχη που εχει αρκετη δουλεια, αλλα καλυτερα να εχει πολυ απο το να μην εχει καθολου χααχαχα

Γεια σας κι από μένα.

Σήμερα έφτιαξα λίγα καλαμαράκια μαζί με κάτι αποφάγια που έχουμε.

Εβιρι ν αλλαξω δουλεια αυτη τη στιγμη δεν το βλεπω. Πιο πολυ κακια μου βγαινει!

Ετοιμάσου να περάσεις δύσκολα.

Εμενα σημερα τι μου εκανε? Ειχα παρει χοιρινο μεσα σε σακουλα ψησιματος που εχει και φετα και πιπεριες για να φαμε ολοι απο το ιδιο φαγητο. Περιπου 2 κιλα κρεας, με παιρνει τηλ και μου λεει το φαγητο δεν μαγειρευεται και τι ρωταω γιατι. Φοβηθηκα οτι χαλασε ο φουρνος παρολο που ειναι καινουργιος. Ενω το εχει ξαναμαγειρεψει το συγκεκριμενο φαγητο και ειναι απο της τοπ μαγειρισες δεν ξερω πως της ηρθε και το εβγαλε απο το σακουλακι και το εβαλε στο τηγανι. Διαλυθηκαν βεβαια τα τυρια και οι πιπεριες και το κρεας δεν ψηνεται, παει το φαι

Για μας είναι λίγο αστείο που το διαβάζουμε, αλλά για σένα καθόλου.

Νίνα τα καλαμαράκια δεν τα τηγανίζω μέσα στο σπίτι. Στην αυλή έχουμε ένα πετρογκάζ στο οποίο γίνονται σχεδόν όλα τα τηγανιτά φαγητά!

Τι ωραία, πολύ μεγάλη ευκολία αυτή η τακτική. Δε λερώνεται ούτε μυρίζει το σπίτι. Τέλεια, είσαι πολύ τυχερή.

Εβιράκι τι θέμα είχε η διάλέξη?

"Η θέση της Ελλάδας στις γεωστρατηγικές και οικονομικές ανακατατάξεις."

και μιας και μπηκα και ειδα, χθες ειχε γιουβετσακι μοσχαρι. Σημερα κοτοπουλο στη γάστρα με πατατες κ για αυριο το πλανο λεει μαυροματικα φασολια με βλητα.

Δεν ειμαστε για πολλα κ δυσκολα φαγητα αυτες τις μερες :)

Τις περισσότερες φορές τα απλά φαγητά είναι αυτά που μας ευχαριστούν στον ουρανίσκο περισσότερο από τα δύσκολα και πολύπλοκα.

Μια χαρά πολύ ωραίο το βρίσκω το πρόγραμμα του φαγητού σας.

Εβιρι τι αλευρι βαζεις στα κουλουρακια? Το βουτυρο δεν το λιωνεις απλα πρεπει να ειναι μαλακο?

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, εκτός αν η συνταγή λέει κάποιο πιο συγκεκριμένο. Τώρα εδώ στη Γερμανία δεν έχω ψάξει για μαλακό και σκληρό αλεύρι, τα οποία δεν ξέρω αν έχουν.

Το βούτυρο το αφήνω σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσει λίγο και δεν το λιώνω.

λοιπόν εμείς την Κυριακή φάγαμε ταλιατέλες καρμπονάρα, αλλά αντί για κρέμα γάλακτος έφτιαξα μια αραιή κρεμούλα με γαλατάκι λαιτ, κορν φλαουρ και λίγο καλαμποκάλευρο, μπέικον, λουκανικάκι κοκτειλ και μία σκελίδα σκόρδο. Είναι η δεύτερη φορά που τα κάνω και έχουν ξετρελαθεί.

Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή, μπράβο Μόμμι.

Εχτές δευτέρα, έψησα κοτόπουλο στο γκριλ, μπριζολίτσα μοσχαρίσια για τα παιδιά και έβρασα και λαχανικά.

Σήμερα το μενού έχει γαύρο και σαρδέλα τηγανητή με λουκανοπιτάκια και χωριάτικη σαλάτα......

Αλήθεια, τώρα που είπες γαύρο, θα ήθελα να σας ξεδιπλώσω τις σκέψεις μου. Έχετε αναρωτηθεί τι θα γίνει με τη χημικά της Συρίας που λένε ότι θα ρίξουν ή έριξαν ήδη στη Μεσόγειο; Εννοώ, τι θα γίνει σε σχέση με τα ψάρια που τρώμε και την κολύμβηση;

Οι δικές σας σκέψεις ποιες είναι;

Εγώ έχω ήδη φοβηθεί, αλλά περιμένω ν' ακούσω κάτι νεότερο από έγκυρους ανθρώπους. Παρόλ' αυτά δεν τρέφω αυταπάτες (μ' αυτό αναιρώ στην ουσία αυτά που λέω). Κανείς δε θα βγει να πει ότι ναι πράγματι τα ρίξαμε τα χημικά.

Μόλις χαπακώθηκα γιατί δεν την πάλευα άλλο... είμαι σαν κοτόπουλο!

Εύχομαι να είσαι ήδη καλύτερα εδώ και ώρες.

Καμιά συμβουλή, οέο?

Να σου πω τι έκανα εγώ στις δική μου τοστιέρα που δεν έχει αποσπώμενες πλάκες, αλλά δεν έχουν και τέτοια υπολείμματα. Έκοψα χαρτί κουζίνας το έβρεξα όλο και το έβαλα μέσα να ψηθεί όπως το τοστ.

Καθώς εξατμιζόταν η υγρασία έπαιρνε και τα λίπη που είχαν μείνει.

Αν το εφαρμόσεις, καλό θα είναι να είσαι από πάνω γιατί ίσως να εξατμιστεί γρήγορα το νερό του χαρτιού και δεν πρέπει να καεί.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Τι κάνετε? πώς πάτε με την βροχή? εδώ όλη μέρα ψιχαλίζει.... βαρέθηκα πια!:mad:

Εβίρι αυτό με τα χημικά με απασχολεί και εμένα πολύ... δε ξέρω τι να πιστέψω... λένε ότι τα έριξαν στην Κρήτη, αλλά ποιός μου λέει εμένα ότι δεν τα έχουν ρίξει και αλλού? και εξάλλου δεν μένουν στο ίδιο σημείο... επηρεάζουν όλο την περιοχή της Μεσογείου λογικά...ούτε εγώ περιμένω να βγει κανείς να το παραδεχτεί...πραγματικά με έχει αναστατώσει και δεν ξέρω τι να πιστέψω!:-(

elin πρέπει να έχουμε την ίδια τοστιέρα... εγώ την αφήνω στο νεροχύτη με ζεστό νερό και λίγο σαπούνι και μετά από πολλή ώρα την πλένω... το σύρμα δυστυχώς την καταστρέφει και είχα κάνει αυτό το λάθος στην αρχή!

ioanna81 φαντάζομαι τα νεύρα σου με αυτό που έκανε η μητέρα σου! καλά,πώς της ήρθε και το έβγαλε από την σακούλα?:roll:

Αγγελική τυχερή με το γκάζι που ψήνεις έξω... η καλύτερη επιλογή για τα τηγανιτά... γλυτώνεις πολύ καθάρισμα!

Σήμερα έκανα μία ομελέτα με κουνουπίδι, μπέικον και τυρί για το μεσημέρι και τώρα το βράδυ πιλάφι για να συνοδέψω τα μπιφτέκια.

Εβίρι αυτό με τα χημικά με απασχολεί και εμένα πολύ... δε ξέρω τι να πιστέψω... λένε ότι τα έριξαν στην Κρήτη, αλλά ποιός μου λέει εμένα ότι δεν τα έχουν ρίξει και αλλού? και εξάλλου δεν μένουν στο ίδιο σημείο... επηρεάζουν όλο την περιοχή της Μεσογείου λογικά...ούτε εγώ περιμένω να βγει κανείς να το παραδεχτεί...πραγματικά με έχει αναστατώσει και δεν ξέρω τι να πιστέψω!:-(

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες. Μπορεί να τα έριξαν δυτικά της Κρήτης, μπορεί να τα έριξαν αλλού.

Εννοείται αυτό που λες ότι δε μένουν στατικά τα χημικά. Αφενός το νερό με τα ρεύματα μετακινείται, αφετέρου τα ψάρια επίσης μετακινούνται.

Άσε που έτσι κι αλλιώς θα είναι η πολλοστή φορά που τρώμε άμεσα ή έμμεσα χημικά. Μία το Τσέρνομπιλ μία η Γιουγκοσλαβία μία η Φουκουσίμα και να 'ταν μόνο αυτά. Αμ, οι πυρηνικές δοκιμές στον Ειρηνικό.....και μετά τρώμε εμείς κατεψυγμένα ψάρια της Αλάσκας που ψαρεύονται στο Βόρειο τμήμα του Ειρηνικού.

https://flic.kr/p/nSU3i8

https://flic.kr/p/nyC86w

https://flic.kr/p/nR3Buf

https://flic.kr/p/nR7ycB

κατι γρηγορο για τη λιγουρα, γιατι σε ολους μας αρεσει το junk :cool:

Πωπω Δημήτρη, τι καλούδια είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γεια στα χέρια σου.

Καλησπερα παρεακι!

Ειπα να γραψω απλα για να δωσω το παρον!

Μες στην ημερα μπηκα στα κλεφτα και σας ψιλοδιαβασα...

Ειμαι λιγο πεσμενη σημερα με το θεμα της αλλεργιας του μικρου που παρολο που ειμαστε στη 3 εβδομαδα αποχης δεν υπαρχει βελτιωση ...μη πω πως ειναι χειροτερα κιολας!Βεβαια ο μικρος ειναι μια χαρα σε διαθεση και απο βαρος...αλλα..ππππφφφφ.

Μη σας ζαλιζω και εσας...ελπιζω αυριο με καλυτερη διαθεση να ερθω να σχολιασω.

Πολλα φιλια!!

καλο βραδυ!!

Καλημέρα και από μένα. Αμάν αυτός ο καιρός, Εδώ έβρεχε εχθές όλη μέρα...

Σας διάβασα το βράδυ που ξυπνούσε και έτρωγε ο μικρός...

Νίνα και εμείς προχθές είχαμε επέτειο γάμου, πολύ κοντά είμαστε.

Ρικόλα τί εννοείς χειρότερα δηλαδή; Νομίζω πως θα έπρεπε από την 2η εβδομάδα να δείτε βελτίωση, έτσι δεν είναι;

Δημήτρη για πες για αυτό που έκανες...φαίνεται τέλειο!

elin και εγώ με την τοστιέρα κάνω αυτό που είπε η Νίνα, την αφήνω να μουλιάσει πρώτα.

εβιρι τρόμαξα μ'αυτό που είπες πως μπορεί να συμβεί, αν δεν έχει συμβεί ήδη δηλαδή. Λόγω των παιδιών έχω μέρες να δω τηλεόραση και το μαθαίνω τώρα από σας. Δε νομίζω να βγουν ποτέ να μας πουν ότι τα έριξαν...πάει και το ψαράκι δηλαδή;

Ιωάννα εύγε για τα μπιφτέκια σου!!! Είδες ο επιμένων πάντα νικά! Εγώ δουλεύω με πρώην μου, όχι σε ίδιο κτίριο, αλλά λόγω δουλειάς τον επισκέπτομαι πολύ συχνά...νομίζω έχει να κάνει με το είδος της σχέσης που υπήρχε, με το ποιος την διέκοψε κ.τ.λ. στην αρχή ένοιωθα άβολα αλλά τώρα όχι, έχω ξεχάσει πως υπήρξαμε ζευγάρι...άλλωστε έχουμε προχωρήσει και οι δύο στις ζωές μας. Δεν ξέρω τί να σε συμβουλέψω...ίσως να μείνεις αδιάφορη και θα το ξεχάσεις κι εσύ.

Smurfita αχ πόσο σας ζηλεύω να ξερες....

Φωτεινή οι γιαγιάδες και κυρίως οι δικές μας μαμάδες ότι και να τους πεις πάλι το δικό τους θα κάνουν που θα είναι φυσικά το πιο σωστό.

Αγγελική αγαπημένο φαγητό τα γεμιστά, εχθές είχαμε και εμείς και έχουν περισσέψει και σήμερα για τον μικρό.

Σήμερα θα κάνω μία μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα λαχανικών (μελιτζάνες και πιπεριές).

Είχα ξαναρωτήσει και παλαιότερα...δεν έχει καμιά σας καμία συνταγή για πιροσκι;

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια κι αγορια. Ο Νικος χαθηκε λιγακι ε?

Αυτο με τα χημικα που λετε δεν προκειται ποτε να το παραδεχτουν. Οι ανθρωποι στην Κρητη θα εχουν μεγαλο προβλημα κι εκτος αυτου ψωνιζουμε πολλα κρητικα προιοντα.

Τελικα το κρεας το εκανε λεμονατο στη χυτρα και μπορω να πω οτι σωθηκε, βγηκε πολυ ωραιο. Δεν της ειπα τιποτα γιατι ενα λαθος εκανε και παιδευτηκε πολυ μετα, σε ολους μπορει να συμβει. Εξαλλου αποτυχιες η μανα μου εχει παρα πολυ σπανια οποτε ειναι κριμα να της φωναξω. Δεν φτανει που μου μαγειρευει, μου καθαριζει, μου κραταει το παιδι, τι να της πω?

Ρικολα μηπως πρεπει να ξαναμιλησεις με το γιατρο? Κι εγω στη θεση σου θα στεναχωριομουνα.

Αχ Δημητρη πρωι πρωι με τις νοστιμιες σου! Γουργουριζει η κοιλια μου

Εβιρι εδω και εναμιση χρονο που γυρισα απο την αδεια εγκυμοσυνης δουλευουμε παρεα, δεν ειναι τωρινο απλα ωρες ωρες νιωθω αβολα. Στην αρχη ηταν δυσκολα και για τους δυο

Μας εφαγε η βροχη βρε παιδια και το κρυο. 15 βαθμους ειχε οταν ηρθα για δουλεια

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε ότι έχει μείνει απο προηγούμενες ημέρες στο ψυγείο. Χθες δεν μαγείρεψα και έκατσα και σιδέρωσα γιατί γινόταν χαμός απο ασιδέρωτα! Όχι ότι δεν συνεχίζει να γίνεται γιατί με το που τελείωσα βγήκα και μάζεψα αυτά που είχαν στεγνώσει συν κάποια που είχα απλωμένα σε έναν στεγασμένο χώρο που έχουμε, οπότε νάτο πάλι το βουνο...:confused:

Θα μπω αργότερα να διαβάσω τα νεά σας καθώς πρέπει να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο σε θέματα ασφάλειας εδώ στην δουλειά.

Τα λέμε...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα παρεακι τι κανετε?

πολυ κρυο βρε παιδια ? τι θα γινει τσαμοα τα βγαλαμε τα καλοκαιρινα?

εμεις εδω στο τρεξιμο ουφφφφφ

Σας διαβασα λιγο στα κλεφτα χτες το βραδυ απο το κινη αλλα σημερα δεν θυμαμαι τιποτα σχεδον.

Θα πω στο ρικολακι μας με την αποχη να προσεξεις πολυ στα ιχνη κ γενικα στα κρευφα γφαλακτοκομιακ που δεν φαινονται κ μπορει αυτα να σου κανουν την ζημια.Διαβαζε πολυ καλα τις ετικετες των τροφιμων.Εγω δεν ηξερα πως το ψωμι του τοστ η η γαλοπουλα σε φετες οτι εχουν ιχνη πχ.

καποιος με ρωτησε δεν θυμαμαι συγχωρεστε με, πως κανω το κεικ λεμονι.ΑΠλο κεικ κανω με μπολικο ξυσμα λεμονιου μονο που βαζω ενα μεγαλο ποτηρι γαλα κ γινεται πολυ αφρατο.

κρυο σημερα κ στην κατσαρολα μας μπηκαν γιουβαρλακια που τα τρωνε ολοι.

ελπιζω να τα πουμε αργοτερα

Αγγελικη, για καλό ειναι ναι, απλα ειναι μια εποχη που εχει αρκετη δουλεια, αλλα καλυτερα να εχει πολυ απο το να μην εχει καθολου χααχαχα

Αυτό ακριβώς! ;)

Καλησπέρα!

Τι κάνετε? πώς πάτε με την βροχή? εδώ όλη μέρα ψιχαλίζει.... βαρέθηκα πια!:mad:

Κουραστικός είναι αυτός ο καιρός!

Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία πουθενά! Όπως είπε και η Έβιρι δεν είναι μόνο τα χημικά που παρουσιάστηκαν τώρα. Χρόνια και χρόνια έχουμε φάει, πιεί και αναπνεύσει χημικά και χημικά! Σε τι κόσμο ζούμε και κυρίως σε τι κόσμο καλούνται να ζήσουν τα παιδιά μας...

Αγγελική τυχερή με το γκάζι που ψήνεις έξω... η καλύτερη επιλογή για τα τηγανιτά... γλυτώνεις πολύ καθάρισμα!

Δεν λες τίποτα! Μεγάλη ευκολία!

https://flic.kr/p/nSU3i8

https://flic.kr/p/nyC86w

https://flic.kr/p/nR3Buf

https://flic.kr/p/nR7ycB

κατι γρηγορο για τη λιγουρα, γιατι σε ολους μας αρεσει το junk :cool:

Δημήτρη τι βλέπουν τα ματάκια μου και πεινάω κιόλας????

Καλησπερα παρεακι!

Γειά σου κορίτσι!

Ειπα να γραψω απλα για να δωσω το παρον!

Και καλά έκανες!

Μες στην ημερα μπηκα στα κλεφτα και σας ψιλοδιαβασα...

Ειμαι λιγο πεσμενη σημερα με το θεμα της αλλεργιας του μικρου που παρολο που ειμαστε στη 3 εβδομαδα αποχης δεν υπαρχει βελτιωση ...μη πω πως ειναι χειροτερα κιολας!Βεβαια ο μικρος ειναι μια χαρα σε διαθεση και απο βαρος...αλλα..ππππφφφφ.

Μην αγχώνεσαι! Αυτή η εποχή δυστυχώς είναι η χειρότερη σε εμφάνιση αλλεργιών. Υπομονή να αλλάξει ο καιρός και να ηρεμήσετε σιγά σιγά.

Μη σας ζαλιζω και εσας...ελπιζω αυριο με καλυτερη διαθεση να ερθω να σχολιασω.

Πολλα φιλια!!

καλο βραδυ!!

Πως είναι η διάθεσή σου σήμερα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κι απο μενα!

Τι απαισιος καιρός! Βρεχει λάσπη απο χτες!

Λογω πιεσης χρονου δε θα σχολιασω πολλά.

Αυτο με την Κρητη εγω το εχω σιγουρο δυστυχως. Και ποσα ακομα που δεν εχουμε μαθει... Δεν ξερουμε απο που να προστατευτουμε πια.

Ρικολα υπομονη και ξαναρωτα το γιατρο. Αν χρειαστει παρε και δευτερη γνωμη για να ηρεμησεις.

Ιωαννα καλά εκανες στο θεμα με τη μαμα σου.

Δημητρη δεν εχω δει τις φωτογραφιες αλλα αν κρινω απο τα σχολια μας κόλασες παλι.

Για σημερα εφτιαξα με την κορη φακες κι εβαλα και λουκανικα Φρανφκουρτης μεσα για να τη δελεασω να δοκιμασει.

Φιλια γιατι πλακωσε κοσμος

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...