Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

εγώ μετά την πίτσα κ τη φασολάδα ...παρέδωσα σκυτάλη. χθες πήγαμε βόλτα με τη μικρή, αφού είχα σιδερώσει πλυντήριο κόρης, αφού είχα συμμαζέψει τα χειμωνιάτικά της.

σήμερα θα πλύνω το τελευταίο ριχτάρι, θα πλύνω ρούχα στο χέρι κ θα ασχοληθώ με καθαριότητα γενικά.

κατά τα άλλα γράφω από το πρωί! χρωστάει ο κόσμος! αλλά σας διαβάζω!

καλημερα σας!!!!

μετα απο αποχη πολλων ημερων απο το τοπικ,

ξαναμπαινω δυναμικά!!!!!!!!!

για σημερα εκανα κοτοπουλακι με τραχανα και φετα για τον θησαυρο μου

και κριθαράκι σουπα χωρις κρεας για μας.

και φυσικα εκανα ενα ωραιοτατο μπουγιουρντι και σαλατα μαρουλι.

αντε και καλη μας ορεξη:D:D:D

υ.σ μου λειψατε!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

και μας μας ελειψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον σημερα μια κ την βγαλαμε απο το πρωι στο νοσοκομειο για τον επανελεγχο της μανουλας μου για τον διαβητη(ευτυχως ολα καλα,επιτελους η μανουλα προσεχει κ ειναι ολα τελειααααααα!!!!) εκανα στα γρηγορα ταλιατελες σαλατα,κ γιαμιιιιιιιι κ ευκολα!!!!

φιλια σε ολες!!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλώς την κι από εδώ!

αυτός ο θησαυρούλης σου, αχ!

Τζιτζί μπομπό, όπως λέει κ η πεθερά μου!

αχαχαχαχα.

μωρε οπως το βλεπω....με μενα θα συμπεθεριασεις τελικα!!!!!!!!!:D

Δωρακι γιατί μας εγκατέλειψες;

για καποιους λογους υγειας καλη μου.αλλα τωρα ειμαι εδω.....και........

προσεξτε γιατι θα μεινωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

Σέβη που είσαι καλέ σήμερα;

και μας μας ελειψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον σημερα μια κ την βγαλαμε απο το πρωι στο νοσοκομειο για τον επανελεγχο της μανουλας μου για τον διαβητη(ευτυχως ολα καλα,επιτελους η μανουλα προσεχει κ ειναι ολα τελειααααααα!!!!) εκανα στα γρηγορα ταλιατελες σαλατα,κ γιαμιιιιιιιι κ ευκολα!!!!

φιλια σε ολες!!!!!!!!

αννουλαααααααααααααααααααα να μαι!!!!!!!

μπραβο στην μανουλα σου.τα φιλια μου πες της.

και αντε να κανονισουμε καφεδακι.εχει κι ωραιο καιρο τωρα.:P:p:p

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Ελένη τελικά μου άρεσε πολύ το φαγητό.

dwraki σε χάσαμε βρε, μα φυσικά έλειψες και σε μας.

Σεβούλα πολύ δουλειές ακούω, θα πρέπει να κουράστηκες κι έχεις άκομη δρόμο μπροστά σου με τα υπόλοιπα που θα κάνεις.

Άννα ωραίο πράγμα να έχεις ευχάριστα νέα να λες.

Ελένη τελικά μου άρεσε πολύ το φαγητό.

dwraki σε χάσαμε βρε, μα φυσικά έλειψες και σε μας.

Σεβούλα πολύ δουλειές ακούω, θα πρέπει να κουράστηκες κι έχεις άκομη δρόμο μπροστά σου με τα υπόλοιπα που θα κάνεις.

Άννα ωραίο πράγμα να έχεις ευχάριστα νέα να λες.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Δώρα, η κόρη θα αποφασίσει.

όμως το χαμόγελο του γιού σου είναι αφοπλιστικό κ σαγηνεύει! σκόρδα!

από δουλειές Ρούλα έχω κάνει τις περισσότερες. αυτό το ΣΚ τελειώνω κ τις τελευταίες κουρτίνες (σαλονιού) κ καταπιάνομαι με κουζίνα κ ψυγείο.

θέλω να κάνω κ κουλουράκια το ΣΚ κι έχω βρει απίθανες συνταγές στο περιοδικό του Παρλιάρου. για να τα κάνω όμως όλα αυτά θα πρέπει να αφήσω το αγαπάκι μου στην πεθερούλα μου την Κυριακή. αλλιώς δεν το βλέπω.

χθες έβαλα ένα ακόμα πλυντήριο κόρης (ούτε αγοράκι να είχα με τόσο πλύσιμο), έπλυνα το ριχτάρι, σιδέρωσα σκούρα, σκούπισα, κ κάναμε μπανάκι μανούλα κ κόρη.

κ βεβαίως χορέψαμε με την κοράκλα μου.

δεν πρόλαβα να πλύνω ρούχα στο χέρι (χειμωνιάτικα)

εσεις τα χειμωνιάτικα τα τακτοποιήσατε;

καλημέρα όλη μέρα!

Καλημέρα κορίτσια! Για σήμερα μπιφτεκάκια για μένα με ρύζι και σαλάτα και για το σύζυγο αρακά. (εγώ κάνω δίαιτα!χαχαχα)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Δώρα, η κόρη θα αποφασίσει.

όμως το χαμόγελο του γιού σου είναι αφοπλιστικό κ σαγηνεύει! σκόρδα!

από δουλειές Ρούλα έχω κάνει τις περισσότερες. αυτό το ΣΚ τελειώνω κ τις τελευταίες κουρτίνες (σαλονιού) κ καταπιάνομαι με κουζίνα κ ψυγείο.

θέλω να κάνω κ κουλουράκια το ΣΚ κι έχω βρει απίθανες συνταγές στο περιοδικό του Παρλιάρου. για να τα κάνω όμως όλα αυτά θα πρέπει να αφήσω το αγαπάκι μου στην πεθερούλα μου την Κυριακή. αλλιώς δεν το βλέπω.

χθες έβαλα ένα ακόμα πλυντήριο κόρης (ούτε αγοράκι να είχα με τόσο πλύσιμο), έπλυνα το ριχτάρι, σιδέρωσα σκούρα, σκούπισα, κ κάναμε μπανάκι μανούλα κ κόρη.

κ βεβαίως χορέψαμε με την κοράκλα μου.

δεν πρόλαβα να πλύνω ρούχα στο χέρι (χειμωνιάτικα)

καλημέρα όλη μέρα!

πω πω ντρεπομαι τωρα,καλα εγω ειμαι τρελλη τεμπελα κ εσυ εκανες ολα αυτα.........:oops::oops::oops::oops::oops:

και φυσικα τα χειμωνιατικα ακομα δεν τα τακτοποιησα κλαψ κλαψ,και οπως λεει κ η μαμα μου ''μ'αρεσει που ηθελες κ αλλη ντουλαπα,οριστε την εκανες κ μαλιστα οπως ακριβως ηθελες κ τελικα παλι δεν τα μαζευευεις οπως πρεπει...''

λοιπον το αποφασισα θα γινω καλη νοικοκυρααααααααα,χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα θα κανω τα γεμιστα που προχθες δεν εκανα τελικα!αρα γεμιστες πιπεριες φλωρινης(απο κρητη βεβαιως βεβαιως) κ θα μαστε τελειαααα!!!

φιλακια σε ολες!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

καλημέρα όλη μέρα!

Πλάκα κάνεις; Εδώ έχει ξαναχειμωνιάσει!! Τί να μαζέψουμε;

Ετσι όπως πάει κατά Μάϊο το κόβω!:D

Για σήμερα πατάτες πλακί και σγουρή σαλατίτσα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα,

Σήμερα φασολάδα, ε Παρασκευή βλέπετε!

Εχθές το βράδυ παρόλη την κούρασή μου, έφτιαξα μια πιτούλα δικής μου επινόησης. Πήρα έτοιμη σφολιάτα και έβαλα μέσα ότι είχα στο ψυγείο από τυριά, γαλοπούλα, μπέϊκον, ντομάτα, πιπεριές. Σαν πίτσα σκεπαστή έγινε!

Καλά άμα είσαι εγκυούλα και σου μπει κάτι στο μυαλό δεν υπολογίζεις ούτε κούραση ούτε τίποτα.:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Για σήμερα μπιφτεκάκια για μένα με ρύζι και σαλάτα και για το σύζυγο αρακά. (εγώ κάνω δίαιτα!χαχαχα)

μπράβο Αρετή γοργόνα!:D

πω πω ντρεπομαι τωρα,καλα εγω ειμαι τρελλη τεμπελα κ εσυ εκανες ολα αυτα.........:oops::oops::oops::oops::oops:

και φυσικα τα χειμωνιατικα ακομα δεν τα τακτοποιησα κλαψ κλαψ,και οπως λεει κ η μαμα μου ''μ'αρεσει που ηθελες κ αλλη ντουλαπα,οριστε την εκανες κ μαλιστα οπως ακριβως ηθελες κ τελικα παλι δεν τα μαζευευεις οπως πρεπει...''

λοιπον το αποφασισα θα γινω καλη νοικοκυρααααααααα,χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα θα κανω τα γεμιστα που προχθες δεν εκανα τελικα!αρα γεμιστες πιπεριες φλωρινης(απο κρητη βεβαιως βεβαιως) κ θα μαστε τελειαααα!!!

φιλακια σε ολες!!!!

ούτε εγώ τακτοποίησα χειμωνιάτικα δικά μας. μόνο της κόρης.

τα δικά μας ξεκίνησα να τα πλένω, συμμαζεύω. θέλω πολύ ακόμα.

μη φοβού καλή μου. κι εγώ όταν με παίρνει να την σκαπουλάρω, την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια!

αυτά τα γεμιστά πάντως πολύ τα λιγουρεύομαι!

Πλάκα κάνεις; Εδώ έχει ξαναχειμωνιάσει!! Τί να μαζέψουμε;

Ετσι όπως πάει κατά Μάϊο το κόβω!:D

Για σήμερα πατάτες πλακί και σγουρή σαλατίτσα!

πλακί, όπως λέμε γιαχνί, αλλά φούρνου αντί για κατσαρόλας;

μαρή Ελένη, φοράς χοντρές μάλλινες μπλούζες;

σκεπάζεσαι με τα ίδια σκεπάσματα που σκεπαζόσουν το καταχείμωνο;

ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!:tongue:;):P

Καλημέρα,

Σήμερα φασολάδα, ε Παρασκευή βλέπετε!

Εχθές το βράδυ παρόλη την κούρασή μου, έφτιαξα μια πιτούλα δικής μου επινόησης. Πήρα έτοιμη σφολιάτα και έβαλα μέσα ότι είχα στο ψυγείο από τυριά, γαλοπούλα, μπέϊκον, ντομάτα, πιπεριές. Σαν πίτσα σκεπαστή έγινε!

Καλά άμα είσαι εγκυούλα και σου μπει κάτι στο μυαλό δεν υπολογίζεις ούτε κούραση ούτε τίποτα.:tongue:

έτσι, έτσι. να τρως ό,τι επιθυμεί η ψυχούλα σου!:D

κ το καλύτερο βέβαια είναι να τα βρίσκεις έτοιμα!;)

αν το έκανες με ζύμη κουρού, θα ήταν ακόμα καλύτερα, σαν καλτσόνε!:shock:

πείνασα κ μόλις έφαγα μπανανούλα!:-(;)

πλακί, όπως λέμε γιαχνί, αλλά φούρνου αντί για κατσαρόλας;

Έτσι ακριβώς!!!

μαρή Ελένη, φοράς χοντρές μάλλινες μπλούζες;

Μάλλινες όχι, αλλά χοντρούτσικες ναι!!;);)

σκεπάζεσαι με τα ίδια σκεπάσματα που σκεπαζόσουν το καταχείμωνο;

ΝΑΙ!!!! Μη γελάς....:tongue::tongue:

ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!:tongue:;):P

Είμαι μαρή! Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;:-P:razz::-P

4Suap3.png

Ελενίτσα, αν δεν κοιμόμουν με την κόρη μου, ακόμα το πουπουλένιο πάπλωμα θα είχα κι εγώ. αλλά τώρα δεν με παίρνει, καθότι με έκραξε ο σύζυγος. άσε που είδα κ το παιδί να δυσανασχετεί από ζέστη.

κι εγώ σαν κι εσένα κρυουλιάρα, αλλά το παλεύω η μάνα!

μάκια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...