Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα απο το ηλιολουστο Ιονιο!

Πρωι πρωι ημουν σε παραλια (για επαγγελματικους λογους βεβαια) αλλά τη δοση μου την πηρα.

Θα ξεκινησω με τα ευχαριστα της ημερας. Στρουμφιτα μου να σου ζησει η μελένια σου! Να ειναι παντα γερη και να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις! Σε εσενα ευχομαι καλό σαραντισμο και να εχεις μονο ευτυχισμενες στιγμες απο εδω και περα! (Και στον καλό σου ευχομαι μονο χαρες και χαζομπαμπαδιστικες στιγμες)

Αγγελικη μου να χαιρεσαι κορη και μαμα! Να ειναι πολυχρονες!

Χρονια Πολλά σε όλες τις Ελενες, Κωνσταντινες και Κωνσταντινους!

Εβιρι μου ο ερωτας δεν κρυβεται καλή μου! Μπραβο σας! Πως αντεδρασε ο Εβιρος; Δεν εχω δει το μπλογκ σου αλλα ειμαι σιγουρη για την Εβιρινα.

Νικο εχει παρει το ταλεντο σας η μικρη; Ευγε! Καλά η περιγραφη των μπιφτεκιων απαιχτη!

Νινα μου καλημερα! Μου αρεσει η νεα σου υπογραφη!

Ιωαννα μου δεν εχω καποιο νεο ακομη για τη μεταθεση και αρχιζουν να με ζωνουν τα φιδια. Εσυ πως εισαι; Μου αρεσουν τα σνιτσελ γαλοπουλας κι εχω καιρο να φτιαξω.

Δημητρη περαστικα και σιδερενιος. Φοβερες οι συμβουλες σου για τα μπιφτεκια.

Ρικολα αφου ο γιατρος δεν ανησυχει μην ανησυχεις κι εσυ!

Χτες φτιαξαμε greek mousaka γιατι ειχαμε κολοκυθακια απο το χωριο και πηρα και λιγες μελιτζανες οποτε ΟΚ. Περισσεψε και για σημερα (μαγειρεψε η μαμα μου οποτε καταλαβαινετε).

Φιλια γιατι αρχισε εντονα το τρεξιμο στη δουλεια.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ιωάννα στην Αγία Αννα είναι πάρα πολύ ωραία! Πήγε περισυ η κουμπάρα μου κι έμειναν 1 εβδομάδα τον Αύγουστο. Δεν μου παραπονέθηκε για κύμα λόγω αέρα αν και ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά ο μήνας των αέρηδων.

Εμείς περνάμε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στο Πευκί, πιό βόρεια από την Αγία Άννα. Αν θέλεις μπορώ να τσεκάρω για ξενοδοχείο με παιδική χαρά εκεί γιατί μεγάλη μονάδα δεν έχει.

Εναλλακτικά μπορείτε να πάτε και στην Ερέτρια που έχει μεγάλες μονάδες ξενοδοχειακές.

Ειδα στο internet το ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ και μου φανηκε καλο, αν ξερεις κριτικες γι αυτο πες μου

Πρωι πρωι ημουν σε παραλια (για επαγγελματικους λογους βεβαια) αλλά τη δοση μου την πηρα.

Ιωαννα μου δεν εχω καποιο νεο ακομη για τη μεταθεση και αρχιζουν να με ζωνουν τα φιδια. Εσυ πως εισαι; Μου αρεσουν τα σνιτσελ γαλοπουλας κι εχω καιρο να φτιαξω.

Χτες φτιαξαμε greek mousaka γιατι ειχαμε κολοκυθακια απο το χωριο και πηρα και λιγες μελιτζανες οποτε ΟΚ. Περισσεψε και για σημερα (μαγειρεψε η μαμα μου οποτε καταλαβαινετε).

Να πω τωρα οτι δεν ζηλεψα την παραλια? ψεματα θα πω. Ωραιος και ο μουσακας κι ευτυχως ειναι απο τα φαγητα που τρωγονται ευχαριστα την επομενη μερα. Εγω σε γενικες γραμμες ειμαι καλα αν και ωρες ωρες με ανησυχει η συνεχομενη πτωση της δουλειας. Καλα ειναι το θεμα της μεταθεσης να το ψαξεις λιγο. Καλη συνεχεια!

Αυτά είναι! Έστω και για επαγγελματικούς λόγους η βολτούλα στην παραλία είναι τέλεια με καλοκαιρινό καιρό!

Αγγελικη μου να χαιρεσαι κορη και μαμα! Να ειναι πολυχρονες!

Ευχαριστώ πολύ Φωτεινούλα μου! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Αν συνδιάζεται με τις βολτούλες στην θάλασσα τότε χαλάλι το τρέξιμο!

Ειδα στο internet το ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ και μου φανηκε καλο, αν ξερεις κριτικες γι αυτο πες μου

Θα μάθω και θα σου πω.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα παρεακιιιιι!!!

Για σημερα λαχανορυζο και σπιτικο ψωμακι(αφου πλεον μονο το δικο μου ψωμακι μπορω να φαω αφοβα)....δε μου δινετε και τις δικες σας συνταγες για ψωμακι???

Σημερα ειχε πολυ σιδερο του μικρου..μαγειρεμα και μπαλκονι...

Παω να σας διαβασω(οπως εχθες...χαχαχα....που σας ψιλοδιαβασα και δεν προλαβα να σχολιασω!!!)

Φιλακια πολλα!!!!!

Εβιρακι ωραιος καφες!!!Ειδες η αγαπη δεν κρυβεται!!!

Φωτεινη για τη χοντροκολα στη κατσαρολα....ενα θα σου πω...καθαρισε σχεδον χωρις τριψιμο!!!

Δημητρη ειμαι και εγω μια απο αυτες που δεν το εχουν με τα μπιφτεκια....την επομενη θα ακολουθησω τις συμβουλες σου και θα σε ενημερωσω!!!...Σιδερενιος....καποια στιγμη πρεπει να κανω και εγω χειρουργειο στη μυτη...θεοστραβο διαφραγμα...πππφφφ...

Αγγελικουλα να χαιρεσαι μανουλα και κορη!!!

Ιωαννακι και Δημητρη λιγο πιο περα θα βρειτε και εμενα...Αγια Παρασκευη!!!

Νικο λες να παρει το ταλεντο σου η μικρη??

Σμουρφιτακι μου να σας ζησει!!!!ΝΑ ναι γερη και δυνατη!!!Ολα τα καλα να εχει!!!!!

Διαφημίσεις

ΑΓΓΕΛΙΚΗ[/color]2;2320487]Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει πατζάρια και πατατούλες τηγανιτές.

Καλημερα Αγγελικουλα!!Μιαμ μιαμ μιαμ...το ζηλευω το φαγακι σας σημερα!!!

Το είδα κι εγώ Νίκο και η Εβιρίνα έχει πάρει το ταλέντο της μαμάς της στην μαγειρική!συμφωνω απολυτως!!!

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια.

Εγώ πέρασα μια πολύ αγχωτική μέρα χτες γιατί φτάνουμε στα του τυπογραφείου και η πίεση είναι τρομερή και δεν το ήξερα αυτό και πέρασα μια πολύ έντονη μέρα...

ΙΩΑΝΝΑ μου εγώ είμαι Πελοποννήσιος που μένω στην Εύβοια. Οπότε θα σου πω ότι και οι δύο περιοχές είναι εξαιρετικές. Εξαρτάται. Στην Ευβοια πας για θάλασσα πιο πολύ και είναι κοντά στην Αθήνα πολύ. Στην πελοππόνησο έχει ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ και για όποιον θέλει ηρεμία η Αρκαδία έχει πολλά μέρη με ποτάμια καθαρά και όμορφα με πολλές δραστηριότητες. Μεσσηνία για απίστευτες παραλίες. Τώρα από Εύβοια έχει πολλά ξενοδοχεία εδώ και καλά. google τηλεφωνάκι μετά για να είσαι σίγουρη να κλείσεις σε καλή τιμή κτλ και είσαι έτοιμη. Εδώ Ερέτρια έχει μεγάλες μονάδες επίσης. Έχει δίκιο η ΑΓΓΕΛΙΚΗ μας.

ρικολα πολύ πήξιμο σήμερα με δουλειές σπιτιού απ ότι κατάλαβα δηλαδή :)

ΦΩΤΕΙΝΗ μου Ιόνιο ε; Αυτά είναι.μπορεί να τρέχεις με την δουλειά αλλά τουλάχιστον συναντάς πολύ όμορφα μέρη.

Κορίτσια έχω δουλίτσα οπότε δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω όλες θα ξαναμπώ μετά. Εμείς ίσως καλοκαίρι να πάμε να δούμε την οικογένεια της Χριστινας στην πατρίδα της. Ανάλογα με την διάθεση και τα οικονομικά μας βέβαια γιατί να πας Γαλλία τώρα έχει λίγο αναμπουμπούλα και αυτή την στιγμή παιδιά με το βιβλίο το πρώτο να είναι μια ανάσα από τα ράφια είμαι μέσα στον πονοκέφαλο και το άγχος.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα τηγανητό ψάρι τιλάπια με τηγανητές πατάτες.

Το είδα κι εγώ Νίκο και η Εβιρίνα έχει πάρει το ταλέντο της μαμάς της στην μαγειρική!

Σ' ευχαριστώ Αγγελική μου, πάντα μου λες καλά λόγια.

Όσο για τις ώρες για πρώτη γέννα καλά ήταν! Εγώ έκανα να γεννήσω την κόρη μου 26 ώρες!!!!

Χριστούλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα μπηκα στους θησαυρους, τι να πω? δεν εχω λογια! Το εχετε οικογενειακως. Εχετε σκεφτει ν ανοιξετε κανα ταβερνακι?

Σ' ευχαριστώ Ιωάννα μου. Θα αρχίσω να το σκέφτομαι. Απλά φοβάμαι μη κάνω και τον πελάτη ταυτόχρονα.

Δε μπορώ να κάτσω πολύ στο Η/Υ, για αυτό συγχωρήστε μου το τελεσίγραφο:tongue:

Μα δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη.

Εβιράκι ο καφές ξέρει τι κάνει... όπου υπάρχει αγάπη, εμφανίζεται από μόνη της!!

Μα είδες!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα το μενού έχει αρακά με πατατούλες.... χτες φάγαμε φασολάδα παρέα με ξυδάτο χταποδάκι.

Ωραίος συνδυασμός μπράβο Νίνα.

Κοριτσια κι αγορια θα ηθελα τη βοηθεια σας οσο αφορα το θεμα "διακοπες".

Θελουμε να παμε καπου οδικως, οχι πολυ μακρια (Ευβοια ή Πελοποννησο).

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Μια χαρά πέρασες το πρωινό.

Εβιρι μου ο ερωτας δεν κρυβεται καλή μου! Μπραβο σας! Πως αντεδρασε ο Εβιρος;

Εξεπλάγη και μετά γέλασε.

Δεν εχω δει το μπλογκ σου αλλα ειμαι σιγουρη για την Εβιρινα.

Σ' ευχαριστώ.

Για σημερα λαχανορυζο και σπιτικο ψωμακι(αφου πλεον μονο το δικο μου ψωμακι μπορω να φαω αφοβα)....δε μου δινετε και τις δικες σας συνταγες για ψωμακι???

Εγώ έχω αυτή http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.de/2014/04/blog-post_3.html

Εβιρακι ωραιος καφες!!!Ειδες η αγαπη δεν κρυβεται!!!

Και να θέλω να κρυφτώ με προδίδει ο καφές.

Το είδα κι εγώ Νίκο και η Εβιρίνα έχει πάρει το ταλέντο της μαμάς της στην μαγειρική!συμφωνω απολυτως!!!

Σ' ευχαριστώ Ρίκολα.

Κορίτσια έχω δουλίτσα οπότε δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω όλες θα ξαναμπώ μετά.

Το ευχάριστο είναι ότι έχεις αρκετή δουλειά. Να γράφεις όποτε μπορείς.

Καλημερα μαφειροπαρεα!!! Σημερα εβαλα πρωτη φορα πεδιλο, επιτελους νιωθω να ζεσταινομαι!!!!!!!!!Για σημερα μαγειρευει η μαμα παστιτσιο. Θα παω στο πατρικο μου κατευθειαν απο τη δουλεια και οταν ξυπνησει ο μικρος θα παμε Σπατα στο εκπτωτικο χωριο που ολο μου το ζηταει, να πιουμε και το καφεδακι μας!

Σημερα ειναι και η τελευταια μερα του μειωμενου ωραριου απο Δευτερα τα κεφαλια μεσα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει σπανακόρυζο, με σπανάκι και χορταρικα που είχαμε φέρει από το χωριό και είχα στην κατάψυξη.

Ο καιρός είναι πιά καλοκαιρινός κι η διάθεσή μου όσο πάει και γίνεται καλύτερη!

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια.

Γειά σου Νίκο!

Εγώ πέρασα μια πολύ αγχωτική μέρα χτες γιατί φτάνουμε στα του τυπογραφείου και η πίεση είναι τρομερή και δεν το ήξερα αυτό και πέρασα μια πολύ έντονη μέρα...

Έχεις μπει στην τελική ευθεία! Εννοείται πως θα μας ενημερώσεις όταν βγει στην αγορά για να πάρουμε το βιβλίο.

Κορίτσια έχω δουλίτσα οπότε δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω όλες θα ξαναμπώ μετά. Εμείς ίσως καλοκαίρι να πάμε να δούμε την οικογένεια της Χριστινας στην πατρίδα της. Ανάλογα με την διάθεση και τα οικονομικά μας βέβαια γιατί να πας Γαλλία τώρα έχει λίγο αναμπουμπούλα και αυτή την στιγμή παιδιά με το βιβλίο το πρώτο να είναι μια ανάσα από τα ράφια είμαι μέσα στον πονοκέφαλο και το άγχος.

Ίσως να είναι μία καλή ευκαιρία να ξεφύγετε! Βέβαια γνωρίζω ότι η παρέα δεν θα είναι και η καλύτερη αλλά προκειμένου να δουν τα παιδιά τους παππούδες τους ...

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα τηγανητό ψάρι τιλάπια με τηγανητές πατάτες.

Γειά σου Εβιράκι! Δεν το έχω ξαναακούσει αυτό το ψάρι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρες!

Σήμερα έφτιαξα κοκκινιστό χοιρινό με ρυζάκι και πράσινη σαλατούλα για παρέα.

Αγγελική όντως ο καιρός έφτιαξε πια... καλοκαίρι! πώς να μη φτιάξει η διάθεση σου?:P

ioanna81 το σηκώνει το πέδιλο πια! ανυπομονώ να βάλω και εγώ... κυκλοφορώ με αθλητικά ακόμα... πρέπει να βάψουμε και κανένα νυχάκι, πριν βάλουμε τα πεδιλάκια μας:tongue:

Φωτεινή και εγώ ζηλεύω την παραλία... έστω και για επαγγ. λόγους... τυχερή!!

NIKOSXRISTINA καλή δύναμη με τα τρεξίματα σου! ελπίζω να πάνε όλα κατ΄ευχήν!

Φιλιά σε όλους τους υπόλοιπους... Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και ... καλή ψήφο;)

Καλημέρα στην ομορφη παρέα!

Έχω Κάιρο να γράψω και μάλλον θα δυσκολευτω να σχολιασω όλα όσα γραψατε...για να δουμε.

Καταρχήν Αγγελική να χαίρεσαι την κόρη και την μανούλα σου!

Ιωάννα και εμείς θα πάμε Εύβοια φέτος, μιας και απο εκεί είναι ο νονός που θα βαφτίσει το μωρο. Ξαχνουμε και εμείς all inclusive ξενοδοχείο, οτάν βρω θα σου πω.

Ρικολα όχι δεν έχω εμπειρία με αλλεργίες ευτυχώς, υπομονή και εφόσον αναπτύσσεται κανονικά μη φοβάσαι.

ΝΙΝΑΚΙ δεν έχω σκεφτεί ποτέ να κάνω κοκκινιστό χοιρινό, γίνεται μαλακό; Μπράβο για την νέα σου υπογραφή, μαρεσει τρελά.

Νικό βιβλίο διαβάζω, λατρεύω ταβιβλια ενημέρωσε μας οτάν κυκλοφορήσει.

Εμείς εχθς φαγαμε σπαλομπριζολες με πατατουλες.

Κορίτσια και αγόρια θέλω να φτιαξω πιροσκί μιας και τα τρώει ο μικρος μου, εκανα μια φόρα πριν χρονία αλλά δεν θυμάμαι πως, υπάρχει καμια συνταγή δοκιμασμένη;

Φωτεινή μου τώρα είδα ότι είσαι στο ιονιο. Αχ πόσο πολύ το αγαπάμε με τον άντρα μου, κάθε καλοκαίρι εκεί πηγαίναμε προ παιδιών...δεν τις αλλάζω με τίποτα τις παραλίες του.

Εβίρι τί ψάρι είναι αυτό; εν το έχω ξανακούσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...