Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλέ ναι, εγώ το πρότεινα/έφτιαξα. Πολύ καλό το αβγοκοφτό. Σκέτο όχι. Και εύκολο φαγητό.

Ε με τι να το φτιάξω το φρικασέ; Για πες...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλέ ναι, εγώ το πρότεινα/έφτιαξα. Πολύ καλό το αβγοκοφτό. Σκέτο όχι. Και εύκολο φαγητό.

Ε με τι να το φτιάξω το φρικασέ; Για πες...

Συνήθως το κάνουν με μαρούλι αλλά εγώ το κάνω με σπανάκι καθότι πιο γευστικό, αλλά με χόρτα δεν έχω ξανακούσει! Για πες!

Για σκέτο το ήθελα λόγω νηστείας αλλα αφού δεν είναι καλό θα το κάνω μετά το Πάσχα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Συνήθως το κάνουν με μαρούλι αλλά εγώ το κάνω με σπανάκι καθότι πιο γευστικό, αλλά με χόρτα δεν έχω ξανακούσει! Για πες!

Γιατί ξέρω;; Από σένα περίμενα!:DΜισό να πάρω τη μαμά μου!

Για σκέτο το ήθελα λόγω νηστείας αλλα αφού δεν είναι καλό θα το κάνω μετά το Πάσχα!

Ναι δε λέει έτσι!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερούδιααααααα

σήμερα θα κάνω παστίτσιο για τα αγόρια και εγώ θα φάω μανιτάρια φρικασε από χθές.........απλά τέλεια........

και εχω να καθαρισω σπανακι και να μαζέψω και λίγα φυλλα απο τα διάφορα που έχω στον κήπο να κάνω μια πιτούλα.........

και το απόγευμα να κάνω λίγα κουλουράκια πορτοκαλιού γιατί απο Κυριακή νηστεια όλοι και δεν σηκώνω και κουβέντα:tongue::tongue::tongue:

ακόμα τίποτα δεν έχω κάνει χαχαχαχα

(όσο για τα χόρτα και πως τα ξεχωρίζουμε έιναι θέμα εμπειρίας,δεν γίνεται να το μάθουμε εδώ).

Πήρα! Μου είπε ότι το φτιάχνει με τσιγαρολάχανα (καυκαλίδες, ζόχια, παπαρούνες:shock: -ξέρουν στο μανάβικο μου είπε). Αν δε βρεί, βάζει φρέσκο και ξερό κρεμμυδάκι και σέλινο το μεγάλο (celery).

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Ναι δε λέει έτσι!

το φρικασέ γίνεται πολύ ωραίο και με αντίδια ,μαρούλι, καυκαλίδες και φρέσκο κρεμμυδάκι.......και πάντα αυγοκοφτό(αν και εγώ απο την λιγούρα μου μπορώ να το φάω και έτσι

Πήρα! Μου είπε ότι το φτιάχνει με τσιγαρολάχανα (καυκαλίδες, ζόχια, παπαρούνες:shock: -ξέρουν στο μανάβικο μου είπε). Αν δε βρεί, βάζει φρέσκο και ξερό κρεμμυδάκι και σέλινο το μεγάλο (celery).

α μπράβο κοπέλα.......παπαρούνες έιναι χόρτα πεντανόστιμα........

Α! Ετσι δεν το έχω φάει ποτέ! Περιμένω να το φτιάξετε και να μου κάνετε το τραπέζι!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημερούδιααααααα

σήμερα θα κάνω παστίτσιο για τα αγόρια και εγώ θα φάω μανιτάρια φρικασε από χθές.........απλά τέλεια........

και εχω να καθαρισω σπανακι και να μαζέψω και λίγα φυλλα απο τα διάφορα που έχω στον κήπο να κάνω μια πιτούλα.........

και το απόγευμα να κάνω λίγα κουλουράκια πορτοκαλιού γιατί απο Κυριακή νηστεια όλοι και δεν σηκώνω και κουβέντα:tongue::tongue::tongue:

ακόμα τίποτα δεν έχω κάνει χαχαχαχα

(όσο για τα χόρτα και πως τα ξεχωρίζουμε έιναι θέμα εμπειρίας,δεν γίνεται να το μάθουμε εδώ).

Καλέ τι προκομένο κορίτσι! Και εγγυούλα! Μπράβο σου!

Τελικά τα μανιτάρια φρικασε χωρίς αυγολέμονο γινονται ωραία;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ελένη που λες, δεν το έχω ξαναφτιάξει. Το είδα σήμερα, ψάχνοντας να δω με ποιο τρόπο θα ταιριάξω πράσα και ζυμαρικά. Ο λόγος είναι ότι, πήρα προχτές πολλά πράσα που τα βρήκα πολύ φθηνά στη λαϊκή και θέλω να τα αξιοποιήσω με διάφορους τρόπους. Πριν από λίγο που τα έσβησα δοκίμασα λίγο και μου άρεσε, πιστεύω ότι μαζί με τα μακαρόνια και το τυράκι (έστω και το νηστίσιμο) θα είναι ακόμη πιο ωραία.

καλημερα σας!!!!

μετα απο αποχη πολλων ημερων απο το τοπικ,

ξαναμπαινω δυναμικά!!!!!!!!!

για σημερα εκανα κοτοπουλακι με τραχανα και φετα για τον θησαυρο μου

και κριθαράκι σουπα χωρις κρεας για μας.

και φυσικα εκανα ενα ωραιοτατο μπουγιουρντι και σαλατα μαρουλι.

αντε και καλη μας ορεξη:D:D:D

υ.σ μου λειψατε!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...