Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Σήμερα μπιφτέκια ξέχασα να σας το πω. Βέβαια με το...σταγονόμετρο. Τα έκανε η Χριστίνα γιατί δεν θέλαμε μπιφτέκια ζόμπι που κάνω εγώ. Της πετυχαίνουν πολύ νόστιμα.

ΑΑΑ και ήθελα και να σχολιάσω το εξής για τον καφέ της ΕΒΙΡΙ μας

ΕΒΙΡΙ μου η αγάπη δεν κρύβεται!!! Τυχερός ο ΕΒΙΡΟΣ :D:D:D Έχει μια γυναίκα που τον αγαπάει, είναι ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΊΡΙΣΣΑ (γιατί η αγάπη περνάει από το στομάχι κατ εμέ) και τρομερό αλάνι με απίστευτες ατάκες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα παιδιά.

Εγώ σήμερα ήσυχα πολύ. Η μικρή ήθελε να ζωγραφίσει το πρωί (ξεκίνησε σιγά σιγά να ασχολείται ο μικρός δεν θέλει :-D) και ζωγραφίσαμε μαζί μια νεράιδα. Μετά δουλειά, και αργότερα λίγο γυμναστική.

Βαδίζει στα χνάρια σου η μικρούλα? Θα βοηθάει τον μπαμπά της αργότερα!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου να τις χαίρεστε και τις δύο και την κόρη σας να την καμαρώσετε ο μπαμπάς και η μαμά γερή και δυνατή να επιτυγχάνει παντού!!! Να είναι γερή και να έχει πάντα αγάπη στην ζωή της. Και τα δύο σας παιδάκια να είναι καλότυχα!

Ευχαριστώ πολύ Νίκο μου! Κι εσύ να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου και την γυναικούλα σου! Και την πεθερούλα σου πάνω από όλα!!!!:tongue::tongue::tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Σήμερα μπιφτέκια ξέχασα να σας το πω. Βέβαια με το...σταγονόμετρο. Τα έκανε η Χριστίνα γιατί δεν θέλαμε μπιφτέκια ζόμπι που κάνω εγώ. Της πετυχαίνουν πολύ νόστιμα.

Ευτυχώς που δεν της βγαίνουν σαν τα δικά μου!

ΕΒΙΡΙ μου η αγάπη δεν κρύβεται!!! Τυχερός ο ΕΒΙΡΟΣ :D:D:D Έχει μια γυναίκα που τον αγαπάει, είναι ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΊΡΙΣΣΑ (γιατί η αγάπη περνάει από το στομάχι κατ εμέ) και τρομερό αλάνι με απίστευτες ατάκες.

Συμφωνώ απόλυτα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα παρεούλα!!!

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Είναι αρκετα αστεία ιστορία, αλλά εν ολίγοις μπήκαμε Παρασκευή απόγευμα στις 5 και γέννησα Σάββατο ξημερώματα στις 5! Η μελένια μας γεννήθηκε 3040γρ και 51εκ. Έχει ήδη κορμί για παραλία!!!

Θα διαβάσω τα νέα σας και τα λέμε! Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα παρεούλα!!!

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Είναι αρκετα αστεία ιστορία, αλλά εν ολίγοις μπήκαμε Παρασκευή απόγευμα στις 5 και γέννησα Σάββατο ξημερώματα στις 5! Η μελένια μας γεννήθηκε 3040γρ και 51εκ. Έχει ήδη κορμί για παραλία!!!

Να σας ζήσει η μπουμπου!!!!!!!!!!! Και κορμάρα ακούω!!! Και ψηλή :P:p:p ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ!! Συγχαρητήρια μαμά και μπαμπά!

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Χρόνια πολλά στον Κώστα στην Ελένη και στην Κωνσταντίνα.

Χρόνια πολλά για το αστέρι σου Αγγελική.

Χρόνια πολλά στην Ελένη από Θεσσαλονίκη και στην Έλεν από Αγγλία.

Σήμερα έφτιαξα βίδες με λαχανικά στο τηγάνι.

Ενθουσιαστηκε και τα ειχε παρει το μεσημερι μαζι της στο κρεββατι μεχρι που αποκοιμηθηκε.

χαχαχαχα αυτά τα μικρά όταν αγαπήσουν κάτι......

Εβιρι καταλαβαινω απο που πηρες την ιδεα για την ονομασια του μπλογκ. Ειστε οικογενειακως οι θησαυροι της κουζινας. Οσο για το χατηρι θα το σκεφτω και θα σε ενημερωσω.

χαχαχα σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα περιμένω.

(Ασχετο ξεκινησα αυτο το μηνυμα το απογευμα και το τελειωσα μολις τωρα-)

Αυτό το έχω κάνει κι εγώ άπειρες φορές.

Καληνυχτα

Eviri σ΄ευχαριστω για τις ευχές σου. Όχι ενα χειρουργείο έκανα στη μύτη γιαυτο ειμαι μεσα, μη με πιάσει καμία αλλεργία απο τη σκόνη κ ανοίξουν ράμματα ;)

Ωχ, τελικά είναι σοβαρότερο από γαστρεντερίτιδα. Ψύχραιμο σ' ακούω (πρόσεξες τις ικανότητες που έχω να ακούω με τα μάτια; ). Σου εύχομαι τότε πάντα σιδερένιος και γρήγορη ανάρρωση.

Εγώ έχω την κορούλα μου και την μανουλίτσα μου!

Α, τότε να σου πω χρόνια πολλά και για τη μαμά σου. Να χαίρεσαι και τις δύο εορτάζουσες.

Χθες ειχαμε παιδιατρο και καναμε παλι εμβολιακι...βαρος και υψος τελεια μας ειπε.

Μπράβο στο μωράκι που το βρήκε σε όλα καλό ο γιατρός.

Για την αλλεργια ειναι πολυ χαλαρος και καθυσηχαστικος(φεεεετττταααα)

χαχαχαχα

Τι ωραίος που έγινε! Εμ κρύβεται ο έρωτας, δεν κρύβεται!!! :tongue:

χαχαχαχα δεν κρύβεται.

Εγώ σήμερα ήσυχα πολύ. Η μικρή ήθελε να ζωγραφίσει το πρωί (ξεκίνησε σιγά σιγά να ασχολείται ο μικρός δεν θέλει :-D) και ζωγραφίσαμε μαζί μια νεράιδα.

Την είδα στο γκούγκλ το πρωί. Τι όμορφη που είναι!!!!!!!!!!!!! Βρε Νίκο θα στο ξαναπώ, ζωγραφίζεις πάρα πολύ ωραία.

χαχαχαχαχαχαχαχα το γέλιο πάει στο τελευταίο κομμάτι της τελευταίας πρότασης. Για τα υπόλοιπα σ' ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά μόλις μπήκα στους θησαυρούς και η ΕΒΙΡΙ έχει ανεβάσει τα φαγάκια που κάνει η κόρη της! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!! Παιδιά είναι πολύ καλή εντυπωσιάστηκα!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Στρουμφίταααααααααααα, γέννησες κοριτσάκι μου; Να σου ζήσει το μωράκι να είναι πάντα γερό και καλότυχο κι εσύ να είσαι πάντα σιδερένια, με το καλό να σαραντήσεις.

Γοργόνα γέννησες!!!!!

Νίνα τις καλησπέρες μου και φιλιά.

Καλησπέρα παρεούλα!!!

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Σ υ γ χ α ρ η τ η ρ ι α!!!!!!!!!!!!! Να σας ζησει, να ειναι παντα γερη και καλοτυχη!!! Καλο σαραντισμο!!

Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκες. Να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!

Απο υψος και βαρος μαλλον μοντελο εκανες!!!

Καλημερα σας!!! Τι καλα ξεκινησε η μερα με ευχαριστα και εννοω τη γεννηση της μελενιας της smurfitas!!

Η μερα ειναι ζεστη, τι καλα!!!!

Σημερα θα φαμε σνιτσελ γαλοπουλας στο φουρνο και πατατουλες τηγανιτες!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει πατζάρια και πατατούλες τηγανιτές.

Παιδιά μόλις μπήκα στους θησαυρούς και η ΕΒΙΡΙ έχει ανεβάσει τα φαγάκια που κάνει η κόρη της! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!! Παιδιά είναι πολύ καλή εντυπωσιάστηκα!!

Το είδα κι εγώ Νίκο και η Εβιρίνα έχει πάρει το ταλέντο της μαμάς της στην μαγειρική!

Καλησπέρα παρεούλα!!!

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Να σας ζήσει η κοριτσάρα σας Στρουμφίτα!!!! Μία χαρά οι αναλογίες της!!!!

Όσο για τις ώρες για πρώτη γέννα καλά ήταν! Εγώ έκανα να γεννήσω την κόρη μου 26 ώρες!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και αγόρια!:P

Δε μπορώ να κάτσω πολύ στο Η/Υ, για αυτό συγχωρήστε μου το τελεσίγραφο:tongue:

Θέλω να πω συγχαρητήρια πολλά πολλά στην Smurfita! να την χαίρεσαι!! καλότυχη και ευτυχισμένη η μπουμπού!!

Αγγελική να χαίρεσαι μανούλα και κορούλα για χτες... ότι επιθυμούν!:D

Εβιράκι ο καφές ξέρει τι κάνει... όπου υπάρχει αγάπη, εμφανίζεται από μόνη της!!

Χρόνια πολλά για χτες σε όλους όσους γιορτάζαν και σίγουρα ήταν πολλοί.

Σήμερα το μενού έχει αρακά με πατατούλες.... χτες φάγαμε φασολάδα παρέα με ξυδάτο χταποδάκι.

Φιλιά σε όλους!

Χρόνια πολλά για το αστέρι σου Αγγελική.

Ευχαριστώ Εβιράκι μου!

Καλημερα σας!!! Τι καλα ξεκινησε η μερα με ευχαριστα και εννοω τη γεννηση της μελενιας της smurfitas!!

Όντως ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα!

Η μερα ειναι ζεστη, τι καλα!!!!

καλοκαίριασε επιτέλους!

Καλημέρα κορίτσια και αγόρια!:P

Καλημέρα Νινάκι!

Αγγελική να χαίρεσαι μανούλα και κορούλα για χτες... ότι επιθυμούν!:D

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Κι εσύ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Φιλιά σε όλους!

Φιλάκια και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κοριτσια κι αγορια θα ηθελα τη βοηθεια σας οσο αφορα το θεμα "διακοπες".

Θελουμε να παμε καπου οδικως, οχι πολυ μακρια (Ευβοια ή Πελοποννησο). Θα μας ενδιεφερε ξενοδοχειο all inclusive επειδη εχει πολλα πραγματα για τα παιδια αλλα σε λογικες τιμες. Αν οχι τετοιο ξενοδοχειο καποιο αλλο που να εχει ομως κατι ν ασχολειται και το παιδι οπως παιδικες δρστηριοτητες, κουνιες ή παιδοτοπο. Εχετε κατι στα υποψιν? Εχετε παει στην Αγ Αννα στην Ευβοια? Λενε πως ειναι για οικογενειακες διακοπες αλλα αν το πιασει αερας δεν σωζεσαι με τιποτα

Ιωάννα στην Αγία Αννα είναι πάρα πολύ ωραία! Πήγε περισυ η κουμπάρα μου κι έμειναν 1 εβδομάδα τον Αύγουστο. Δεν μου παραπονέθηκε για κύμα λόγω αέρα αν και ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά ο μήνας των αέρηδων.

Εμείς περνάμε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στο Πευκί, πιό βόρεια από την Αγία Άννα. Αν θέλεις μπορώ να τσεκάρω για ξενοδοχείο με παιδική χαρά εκεί γιατί μεγάλη μονάδα δεν έχει.

Εναλλακτικά μπορείτε να πάτε και στην Ερέτρια που έχει μεγάλες μονάδες ξενοδοχειακές.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...