Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Παρεακιιιιιι!!!!!!!Καλησπερααααααααα!!!

Δε πολυπρολαβαινω να σας γραφω την ημερα καθομαι λιγο στα πεταχτα στον υπολογιστη...αχχχχ αυτο το μικρουλι δε κοιμαται σχεδον καθολου την ημερα!!!

Τωρα κοιμαται....εκανα μπανιο και εφαγα και αντι να σιδερωνω καθισα εδω!!!

Σημερα λοιπον ρεβυθια με κριθαρακι μετα απο τοοοσσσοοο καιρο εφαγα μια μικρη ποσοτητα..για να δουμε θα τον πειραξει τον μικρο??

Για βραδυ εφαγα μια πιαταρα κρεμουλα με σιμιγδαλι...την λιγουρευομουν ολη την ημερα και την τσακισα!

παω να σας διαβασω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλεεεεε εσεις γραψατε πολλα και δε σαν προλαβαινω...νυσταζω κιολας.....(και αυριο μερα ειναι)...

Νινακιιιιιι χρονια πολλααααααααα!!!!!!!!Οτι μα οτι επιθυμεις...το συντομοτερο!!!!

Ααααα ξεχασα...η γιαγια λοιπον ειναι καπως καλυτερα!!!Την Κυριακη της πηγαμε τελικα τον μικρο να το δει...ειχε πολυ καλη διαθεση μετα και μιλουσε συνεχεια για εκεινον!!!

Καληνυχτα παρεακι.....κλεινουν τα ματια μου!!!

Πολλα φιλια!!!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Τι ωραία ηλιόλουστη μέρα έχει? Ελπίζω να παραμείνει έτσι!

Χθες το απόγευμα είχαμε την τελευταία συνάντηση της χρονιάς με την παιδοψυχολόγο του σχολείου του μικρού μου. Στεναχωρήθηκα που δεν θα ξανακάνουμε συνεδρίες μέχρι τον Οκτώβρη! Είναι τόσο καλή σαν άνθρωπος και σαν επιστήμονας και πραγματικά απολάμβανα κάθε συνάντησή μας! Είμαστε και πολύ ταιριαστή ομάδα οι γονείς που συμμετέχουμε και πραγματικά θα μου λείψουν αυτούς τους μήνες....

Στα μαγειρικά μας τώρα! Σήμερα θα φτιάξει η πεθερά μου γιουβαρλάκια κατόπιν λαικής απαίτησης!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλησπερα παιδια τι κανετε?

Αχχ θα μας τρελανει ο παλιοκαιρος!!!

αστα χαλια ο καιρος, σημερα κρυωνω αρκετα

Ιωαννα μου πως εισαι?συνηλθες απο το ονειρο? πωωω κ εμενα μερικες φορες με επιρεαζουν πολυ .... Πως πανε οι ετοιμασιες στο δωματιο?

ναι καλα ειμαι, δεν θελω να μ επηρεασει, εξαλλου η μερα μου μια χαρα ηταν. Το δωματιο τελειωσε απο βαψιματα. Εχω κατεβασει κουρτινες να πλυνω, εχτες εκανα τη μια. Πρεπει να πλυνω και τα παραθυρα κι επιτελους πρεπει να βρω χρονο να παω να κλεισω το κρεβατι. Μετα ο κυριος θα ειναι ετοιμος

στα μαγειρικα μου τωρα απλες κ ταπεινες φακες ....

μια χαρα η φακουλες

στο γραφειο εχει πεσει πολυ δουλεια, στο σπιτι τα ιδια, τα παιδια θελουν καθε μερα βολτα για πανω απο 3 ωρες κ καταληγω απο την ωρα που παω σπιτι να καθομαι καλες 12 που παω για υπνο ... αλλα δεν με χαλαει μιας κ ειμαστε καθε μερα εξω κ συνανταω φιλες κ τα λεμε !!

κι εμενα μενουν πισω οι δουλειες αλλα να σου πω προτιμω τις βολτες, ολο το χειμωνα μεσα καθομαστε

Καλησπέρα παρεούλα!!!

Τι μουντός καιρός και ο σημερινός....απαπαπα....

Διαβάζω για αλλαγές χειμωνιάτικα-καλοκαιρινά κλπ. Όταν φυλάμε τα καλοκαιρινά μου φαίνεται πιο εύκολη η διαδικασία. Τώρα με τα χειμωνιάτικα....:-( :-( :-( Το καλό είναι ότι στην τελευταία αλλαγή ήμουν πιο οργανωμένη με θήκες, να χωρίσω τα δικά μου από του άντρα μου, τις πυτζαμες κλπ κλπ οπότε θεωρητικά δεν θα παιδευτώ τόσο πολύ. Για τα χαλιά λίγο ανησυχώ, αλλά θα τα κατεφέρουμε. Αφού δεν τα κάναμε μέχρι τώρα, θα περιμένουμε να γεννήσω και μετά θα τα φτιάξουμε.

καλα θα κανεις, εξαλλου μετα τη γεννα με τα χαλια σιγουρα δεν θ ασχοληθεις εσυ. Αντε φτανουν οι μερες!!!!! Εγω γεννησα στις 37+3

Ιωάννα πολύ ωραία η διαδικασία της ανακαίνισης και σίγουρα ο μικρός θα ξετρελαθεί! Όσο για τα όνειρα καταλαβαίνω πόσο μπορεί να σε επηρεάσουν και είναι πολύ ψυχοβγαλτικό. Καλή ξεκούραση μετά από τόσες δουλειές!

Μετα το καλοκαιρι ερχεται και ανακαινιση στο δικο μας δωματιο αλλα επειδη εχει κατι υγρασιες θα περιμενουμε να στεγνωσει ο τοιχος και μετα. Ελπιζω να ξεκουραστω το σ/κ

Αγγελικη μια χαρα τα βρισκω τα γιουβαρλακια.

Εμεις σημερα εχουμε γεμιστα, ευτυχως την μαγειρικη αυτη τη βδομαδα την ανελαβαν οι μαμαδες αλλιως θα μεναμε νηστικοι

μακαρι να του αρεσει. Λεμε σημερα να παμε και για κρεβατι, εκει θα του φανει η αλλαγη

Περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις του γιόκα σου!

καλησπερα παιδια τι κανετε?

Γειά σου Τζενάκι!

Αχχ θα μας τρελανει ο παλιοκαιρος!!!

Παράκρουση κοντεύω να πάθω! Χθες το απόγευμα φύσαγε και είχε και κάμποση ψυχρούλα θα έλεγα...

Αγγλικη πηρε το πλυντηριο φωτια ε? ωχ δυστυχως εχουν πεσει ενα σωρο δουλειες μαζεμενες ..τωρα ειναι χειροτερα απο το φθινοπωρο γιατι πρεπει να πλυνεις τα παντα ενω το φθινωπορο στρωνεις/βαζεις τα καθαρα !!!

Αυτά τα χαλιά θα ήθελα να υπήρχε ένας μαγικός τρόπος να πλένονται μόνα τους!!!!

στο γραφειο εχει πεσει πολυ δουλεια, στο σπιτι τα ιδια, τα παιδια θελουν καθε μερα βολτα για πανω απο 3 ωρες κ καταληγω απο την ωρα που παω σπιτι να καθομαι καλες 12 που παω για υπνο ... αλλα δεν με χαλαει μιας κ ειμαστε καθε μερα εξω κ συνανταω φιλες κ τα λεμε !!

Αφού οι ώρες που είσαι έξω περνούν ευχάριστα με καλή παρεούλα τότε όλα καλά!

Καλησπέρα παρεούλα!!!

Γειά σου κορίτσι!

Τι μουντός καιρός και ο σημερινός....απαπαπα....

Μουντός και δροσερός θα έλεγα!

Διαβάζω για αλλαγές χειμωνιάτικα-καλοκαιρινά κλπ. Όταν φυλάμε τα καλοκαιρινά μου φαίνεται πιο εύκολη η διαδικασία. Τώρα με τα χειμωνιάτικα....:-( :-( :-( Το καλό είναι ότι στην τελευταία αλλαγή ήμουν πιο οργανωμένη με θήκες, να χωρίσω τα δικά μου από του άντρα μου, τις πυτζαμες κλπ κλπ οπότε θεωρητικά δεν θα παιδευτώ τόσο πολύ. Για τα χαλιά λίγο ανησυχώ, αλλά θα τα κατεφέρουμε. Αφού δεν τα κάναμε μέχρι τώρα, θα περιμένουμε να γεννήσω και μετά θα τα φτιάξουμε.

Τα χειμωνιάτικα είναι και πιό χοντρά και στεγνώνουν πιό αργά από τα καλοκαιρινά αλλά πιάνουν και περισσότερο χώρο στις ντουλάπες! Αν έχετε μέρος να τα φυλάξετε προσωρινά τα χαλιά τότε μην αγχώνεσαι. Τα πλένεις όπως είπες μετά την γέννα!

Αγγελική τέλειο το φαγητό σας! Καλή συνέχεια με την τακτοποίηση!

Ευχαριστώ!

Μου ήρθαν και κάτι ασφυκτικές προθεσμίες από το Πανεπιστήμιο για το Μεταπτυχιακό και δεν βλέπω να τις προλαβαίνω τώρα, αλλά δεν πειράζει θα τα καταφέρω εν καιρώ!

Καλό απόγευμα!!!!!!!!!!!

Είναι λίγο ζόρικο να πρέπει να προλάβεις προθεσμίες! Κι άμα έρθει και το μωρό θα ζοριστείς λιγάκι. Έτσι έχει και ο άντρας μου την ανηψιά του η οποία ξεκίνησε διδακτορικό όντας έγκυος πρίν 4 χρόνια και τώρα έχει και 2ο παιδί και έχει πάρει αναβολή για το πτυχίο. ¨Ολα καλά να πάνε εύχομαι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!:P

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! να είστε καλά! η αλήθεια είναι ότι με τα ψευδώνυμα, δεν ξέρουμε πώς λένε την καθεμία και έτσι το χάνουμε λίγο... ίσως κάποια στίγμη, να μάθουμε τα πραγματικά ονόματα μας... να λέμε και τις ευχές μας, όχι τίποτα άλλο:tongue:

Σήμερα έχει υπέροχο ήλιο, αλλά ανοίγοντας το παράθυρο μου ήρθε κρύο:( πάγωσα! πώς να βγάλω καλοκαιρινά με αυτό τον καιρό?! τουλάχιστον έχω ξεκινήσει τα χοντρά μπουφάν και τα μάλλινα να φυλάω και βλέπουμε...

Νινα μου τωρα ειδα το μηνυμα της Αγγελικής και συνειδητοποιησα οτι κι εγω η γαιδουρα το ξεχασα! Χρονια σου Πολλά και καλά! Να εισαι παντα ευτυχισμένη και τυχερη!

(Δεν ξερω γιατι αλλα μου εχει κολλησει οτι σε λενε Κωνσταντινα-ασχετο)

χα χα χα κοντά είναι και της Κωνσταντίνας... ξαναπές μου!

Αχ αυτά τα χαλιά! τι μου το θυμίσατε? δύσκολη κατάσταση! αλλά λόγω κρύου εδώ, βλέπω προς τέλος Μαιού να φεύγουν!

Smurfita θεωρητικά πιστεύω και εγώ να μην ταλαιπωρηθώ με την αλλαγή των ρούχων... λόγω του ότι κάναμε φέτος κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο, ίσως βάλω αρκετά εκεί.

Αγγελική δεν ήξερα ότι έχουν παιδοψυχολόγο στα σχολεία... πολύ καλή κίνηση! ευτυχώς που σε μερικά πράγματα, δεν έχουμε μείνει κολλημένοι πίσω!

Χτες το μπρίαμ ήταν απολαυστικό... έβαλα και λίγα κουκιά φρέσκα που μου έδωσε η πεθερά μου... σήμερα λέω για μακαρονάδα.

Γεια σας παιδιά.

γειά σου Εβιράκι!

και για μένα επειδή περίσσεψαν μακαρόνια από χτες τα έβαλα στο φούρνο να γίνουν σουφλέ με κρέμα γάλακτος, μανιτάρια, τυρί και λεπτές φέτες σαλάμι.

Σου έχω πει νομίζω πως ότι έχει κρέμα γάλακτος μου αρέσει!!!

Παρεακιιιιιι!!!!!!!Καλησπερααααααααα!!!

Δε πολυπρολαβαινω να σας γραφω την ημερα καθομαι λιγο στα πεταχτα στον υπολογιστη...αχχχχ αυτο το μικρουλι δε κοιμαται σχεδον καθολου την ημερα!!!

Έτσι είναι τα μικρούλια κοριτσάκι!!!!

Τωρα κοιμαται....εκανα μπανιο και εφαγα και αντι να σιδερωνω καθισα εδω!!!

Το σίδερο μπορεί να περιμένει και λίγο!!!

παω να σας διαβασω....

Καλεεεεε εσεις γραψατε πολλα και δε σαν προλαβαινω...νυσταζω κιολας.....(και αυριο μερα ειναι)...

Χαχαχχα! Μου θυμίζεις εμένα που παλιότερα όταν τύχαινε να μην μπω 1-2 μέρες έβρισκα σελίδες αδιάβαστες!

Ααααα ξεχασα...η γιαγια λοιπον ειναι καπως καλυτερα!!!Την Κυριακη της πηγαμε τελικα τον μικρο να το δει...ειχε πολυ καλη διαθεση μετα και μιλουσε συνεχεια για εκεινον!!!

Μπράβο που καταφέρατε να της πάτε τον μικρό! Είναι τόση η χαρά που παίρνουν οι μεγάλοι άνθρωποι όταν βλέπουν τα μικρά αυτά πλασματάκια! Κι αν τους κάνουν και νάζια κιόλας!!!!

Καληνυχτα παρεακι.....κλεινουν τα ματια μου!!!

Πολλα φιλια!!!

Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

σημερα το μενου εχει κεμπαπ απο κιμα αρνισιο+χοιρινο+μοσχαρισιο σε ιση ποσοτητα και πατατοσαλατα με φρεσκο κρεμμυδακι και αγγουρακια τουρσι και πιτουλες χοιροποιητες στο γκριλ με παπρικα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τι κανει η παρεουλα; Εμεις σημερα εχουμε ωραιο ήλιο και λιγοτερο κρυο απο χτες. Μας εφτιαξε λιγο η διαθεση. Βεβαια λογω περιοχης θαρρος δεν παιρνουμε. Κατα καιρους περνανε απο πανω μας μαυρα συννεφακια.

Αγγελικη ωραια ιδεα τα γιουβαρλακια. Δεν εχω μιλησει ποτε με παιδοψυχολογο και δεν εχω προσωπικη αποψη. Παντως μου εχει κανει εντυπωση το γεγονος οτι θα σου λειψουν οι συναντησεις σας -αρα θα ηταν πολυ ενδιαφερουσες! Μπραβο για τον παιδικο σταθμο!

Στρουμφιτακι δεν πειραζει τα χαλια καποια στιγμη θα μαζευτουν. Αν εχετε χωρο μπορειτε απλως να τα μαζεψετε και μετα να πλενετε σιγα σιγα. Ευχομαι να μη συμβει τιποτα τωρα που θα λειπει ο αντρουλης σου! Οσο για τις προθεσμίες καπως θα το διευθετησεις πιστευω.

Τζενακι κι εγω υπερ της βολτας ειμαι! Παντως για να τα προλαβαινεις όλα και να εχεις και τετοια διαθεση πρεπει να εισαι πολυ γρηγορα και δυναμικη! Και γω εχω νοσταλγησει φακες αλλα οι υπολοιποι προτιμουν ρεβυθια ή φασολαδα.

Ιωαννα τοσο κρυο κανει; Εμεις πηραμε κρεββατι κουκετα για τη μικρη αφου θελαμε την κουνια για τον μικρο που θα ερχοταν και αρνειται να κοιμηθει εκει. Περισσοτερο εχω κοιμηθει εγω στο κρεββατι της! Αλλα σε εμας ειναι θεμα ψιλοζηλειας οπότε κανω υπομονη μεχρι να περασουμε κι αυτη τη φαση. Δεν πειραζει καλο ειναι να μαγειρευουν κι οι μαμαδες!

Νινα μου εγω θελω να κανω μπριαμ την Παρασκευη ή το Σαββατο. Να δουμε γιατι μαλλον δεν το πολυθελουν οι υπόλοιποι. Εγω απο ρουχα δεν εχω μαζεψει τιποτα γιατι για να μαζεψω πρεπει να βγαλω καλοκαιρινα ελλειψει χωρου κι ο καιρος μονο καλοκαιρινος δεν ειναι... Χτες το βραδυ χρειαζοσουν μπουφανακι.

Εβιρι 17 ευρω το κιλο; Έλεος!! Θα ενοιωθα οτι τρωω 50λεπτα σε καθε κερασι. Ωραια ιδεα αυτο που εκανες με τα μακαρονια. Κι εμενα μου αρεσουν οταν εχουν κρεμα γαλακτος.

Νοννα καλως ηρθες! Καλά το φαγητο σου ειναι κολαση! κι ειμαστε και στη δουλεια.

Ρικολα καλά κανατε και πηγατε τον μικρο στη γιαγια. Πιστευω οτι της εδωσε μεγαλη χαρα. Απολαυσε το γιοκα σου κι εμεις εδω θα ειμαστε μη στενοχωριεσαι! Οι κολικοι περασαν;

Χτες γυρισαμε απο τη βολτα γυρω στις 9! Η ιδια η κορη μου το ζητησε γιατι κουραστηκε και νυσταζε!!! Για σημερα εφτιαξα κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες μπας και φαει κι αυτη λιγο (αν και κραταω πολυ μικρο καλάθι) και στον μικρο κοτοσουπιτσα γιατι η γιαγια δεν θα τον ταιζε ψητο. Πηρα και μυζηθρα κεφαλοτυρισια τοπικη που τη λατρευω και ταιριαζει σουπερ οποτε ενταξει ειμαστε για σημερα.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα παιδια τι κανετε?

κρυο κρυο κρυο!! που να βγαλεις χαλια με αυτον τον καιρο!! καλ αειναι εκει που καθονται!! μεχρι μεσα μαιου λενε ετσι θα παει !!

Ιωαννακι μπραβο που τελειωσατε με το δωματιο!! ωχχ μην μου το θυμιζεις το θεμα κρεββατι κ εμεις για το καλοκαιρι λεμε να τους παρουμε μια κουκετα κ να αλλαξουμε το δωματιο πφφφ.Ιδιο φαγητο εοχυμε σημερα!

Αγγελικη μου τρελαινομαι για γιουβαρλακια !!!! Κιμα εχω κ εγω στα υποψιν για αυριο οποτε κατοχυρωθηκε, γιουβαρλακια θα γινει!! Τι καλα που εχουν παιδοψυχολογο στον σταθμο, νομιζω πως βοηθαει πολυ!

Νινακι το ζηλεψα το μπριαμακι σου!!!

ρικολακι καλα εκανες κ καθισες λιγακι να χαλαρωσεις στο pc, δεν ειναι αναγκη να ειμαστε συνεχως στην τσιτα!!Σου αρεσαν τα ρεβυθια με το κριθαρακι? ο αντρας μου τρελενεται!

Εβιρακι μου να σε ρωτησω, τα ρολακια μελιτζανας αν καταλαβα καλα τα τηγανιζεις πρωτα κ μετα τα γεμιζεις με το τυρι κ το σαλαμι ε? κ μετα τα ψηνεις στο φουρνο για να λειωσει το τυρι? μαλλον θα εχω τραπεζι το Σαββατο κ ειναι ωραια ιδεα για ορεκτικο.

Σμουρφιτακι μην αγχωνεσαι για τα χαλια μωρε! να γεννησεις με το καλο κ ολα θα γινουν.Το πολυ πολυ φωναζεις κ μια γυναικα κ σου τα πλενει. Ωραια τα φαγακια σου! εγω ειμαι πολυ της σουπας!

Φωτεινη μου τι κανεις? καλημερα!!

Νικο, τρεχεις να προλαβεις προθεσμιες?

Νοννα πολυ ωραιο το φαγακι σας, λαχταριστο!!

Εμεις σημερα τρωμε γεμιστα χωρις κιμα βεβαιως βεβαιως !!

Φωτεινη τωρα ειναι λιγο καλυτερα, μας εχει φαει ο αερας. Ειμαι και κρυουλιαρα αστα να πανε. Μια χαρα ειναι το κοτοπουλακι, δεν το τρωει ευκολα η κορη σου?

ggeny εγω αναγκαστικα εβγαλα και το χαλι στο δωματιο του μικρου και μου φανηκε καπως κρυο, βγαλαμε εν το μεταξυ και κατι αυτοκολλητα που ειχαμε στον τοιχο, δεν ειχε και κουρτινες και το εβλεπα το δωματιο και τουρτουριζα.

Για πειτε καμμια ιδεα, τι να βαλω στον τοιχο εκτος απο αυτοκολλητα που του βγηκε η ψυχη του πατερα μου να βγαζει κολλες?

Βρε κοριτσια αναψα αεροθερμο στη δουλεια, κρυωνω πολυ σημερα εχει κι εναν αερα. Βαρεθηκα. Πολυ κρυος Μαης

Ιωάννα τόσο κρύο μέσα? Έχετε ανοιχτές πόρτες ?

σημερα το μενου εχει κεμπαπ απο κιμα αρνισιο+χοιρινο+μοσχαρισιο σε ιση ποσοτητα και πατατοσαλατα με φρεσκο κρεμμυδακι και αγγουρακια τουρσι και πιτουλες χοιροποιητες στο γκριλ με παπρικα...

Γειά σου Νοννα! Μμμμ! Νόστιμο μενού! Καλώς ήρθες!

Καλημέρα!

Καλημέρα Φωτεινούλα!

Τι κανει η παρεουλα; Εμεις σημερα εχουμε ωραιο ήλιο και λιγοτερο κρυο απο χτες. Μας εφτιαξε λιγο η διαθεση. Βεβαια λογω περιοχης θαρρος δεν παιρνουμε. Κατα καιρους περνανε απο πανω μας μαυρα συννεφακια.

χαχαχα! Κάπως έτσι λέμε κι εμείς όταν πηγαίνουμε Γιάννενα!!!

Αγγελικη ωραια ιδεα τα γιουβαρλακια. Δεν εχω μιλησει ποτε με παιδοψυχολογο και δεν εχω προσωπικη αποψη. Παντως μου εχει κανει εντυπωση το γεγονος οτι θα σου λειψουν οι συναντησεις σας -αρα θα ηταν πολυ ενδιαφερουσες! Μπραβο για τον παιδικο σταθμο!

Είναι πολύ όμορφος άνθρωπος και εσωτερικά και εξωτερικά! Αλλά σε συνδιασμό με τις υπόλοιπες μαμάδες και 1-2 μπαμπάδες που συμμετέχουμε στις συναντήσεις οι ομάδα μας είναι σούπερ!

Χτες γυρισαμε απο τη βολτα γυρω στις 9! Η ιδια η κορη μου το ζητησε γιατι κουραστηκε και νυσταζε!!!

φαντάζου πόσο έπαιξε για να δηλώσει κουρασμένη!!!

Φιλακια

Καλημερα παιδια τι κανετε?

γειά σου Τζενάκι!

Τι καλα που εχουν παιδοψυχολογο στον σταθμο, νομιζω πως βοηθαει πολυ!

Κάνει φοβερή δουλειά! Εμάς μας βοήθησε και σε προσωπικό επίπεδο όταν περάσαμε μία περίοδο μεγάλων εντάσεων με τον μικρό!

Εβιρακι μου να σε ρωτησω, τα ρολακια μελιτζανας αν καταλαβα καλα τα τηγανιζεις πρωτα κ μετα τα γεμιζεις με το τυρι κ το σαλαμι ε? κ μετα τα ψηνεις στο φουρνο για να λειωσει το τυρι? μαλλον θα εχω τραπεζι το Σαββατο κ ειναι ωραια ιδεα για ορεκτικο.

Έτσι πρέπει να τα κάνει! Τα φτιάχνει και η πεθερά μου και τους ρίχνει από πάνω και μία κρέμα γάλακτος και γίνονται κόλαση!!!

Για πειτε καμμια ιδεα, τι να βαλω στον τοιχο εκτος απο αυτοκολλητα που του βγηκε η ψυχη του πατερα μου να βγαζει κολλες?

Εγώ τους τοίχους του παιδικού τους έχω βάψει με χρώματα, πορτοκάλι και λαχανί για την ακρίβεια, και δεν έχω βάλει αυτοκόλλητα παρά μόνο κάτι καδρακια.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελικη δυστυχως αυτη η πορτα ανοιγει και κλεινει 100 φορες το λεπτο. Τωρα νιωθω οτι ζεστανε καπως η μερα.

Θα περιμενω να παρω το κρεβατι που επειδη θα πιανει αλλο ογκο θα γεμιζει το δωματιο, θα κρεμασω και τις κουρτινες και μετα θα δω τι θα βαλω. Σκεφτομουνα κι εγω για κανα καδρακι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...