Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Τι έγινε ρε παιδιά καμία δεν μαγειρεύει σήμερα?

Σήμερα αγκινάρες αλα πολίτα (όπως τις λένε!) Ανυπομονώ!!!

τέλειο φαγητό..........νιαμμμμμμμμμμμμμ

Ρε Λινάκι μόλις πρόσεξα ότι είσαι από Γιάννενα...πατριωτάκι! Ορίστε, άμα είχα χόρτα ή σπανάκι θα έκανα μια μπατζαριά:tongue:, τώρα χαιρετίσματα!

Γιάννενα μένω.......πελοπονήσια είμαι.......αλλα χαιρετίσματα.....:tongue::tongue::tongue: κάνε πιτούλα να έρθω να φάμε;)

Γεια σας παιδιά, τι κάνετε; Φτιάχνω γαρίδες σαγανάκι για σήμερα. Έχω και χόρτα σταμναγκάθια που έβρασα χτες το απόγευμα, λέω να κάνω κι ένα ρυζάκι μιας και φάγαμε πατάτες και μακαρόνια πρόσφατα, έτσι για ποικιλία.

σταμναγκάθι έφαγα πρώτη φορά φέτο στα Κύθηρα και μου άρεσε πολύ.Φαντάσου το αγορασα σε βαζάκια άλμης για πάρω και μαζί μου.......:)

Σήμερα είχαμε μπριζόλες ψητές και λαχανικά στον ατμό.....προσέχω τα κιλά μου για να μπορω να τρώω γλυκά.......χιχιχιχιχιχιχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημέρα χρυσοχέρες!

Ρούλα χαλβά θέλω κι εγώ αν περίσσεψε.

χθες πέρα από φασολάδα έκανα και ένα ταψί πίτσα, να βρίσκεται.

σήμερα το απόγευμα θα πάμε βόλτα με τη μικρή, είμαστε φρη! θα αφήσουμε τον μπαμπά μας να κάνει φασίνα (πλυντήριο πιάτων κ ρούχων). χιχιχι!

καλημέρα χρυσοχέρες!

Ρούλα χαλβά θέλω κι εγώ αν περίσσεψε.

χθες πέρα από φασολάδα έκανα και ένα ταψί πίτσα, να βρίσκεται.

σήμερα το απόγευμα θα πάμε βόλτα με τη μικρή, είμαστε φρη! θα αφήσουμε τον μπαμπά μας να κάνει φασίνα (πλυντήριο πιάτων κ ρούχων). χιχιχι!

Μωρέ κι εμείς είχαμε σχεδιάσει έξοδο με την πεθερά μου σήμερα το απόγευμα για ψώνια και καφέ αλλά θα α μας τα χαλάσει ο καιρός! Γμτ!

Σιγά μη βρίσκται για πολύ η πίτσα:lol:... γι'αυτό πλέον δε φτιάχνω τπτ! Πρώτη εγώ ενδίδω...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

κ

fishsticks αχ μου αρεσουν τρελλα,θελω κ εγω!!!φαγαμε την προηγουμενη βδομαδα κ ειναι τα ατιμα 5νοστιμα,εγω τα εκανα στην λαδοκολ στον φουρνο κ εγιναν οπως κ στο τηγανι!!!!

Κι εγώ στο φούρνο τα έκανα και ξετρελλάθηκε η μικρή!

Τα τσάκισε! Τώρα θα δοκιμάσω να τα κάνω μόνη μου με φρέσκο μπακαλιάρο γιατί αυτά τα έτοιμα δεν τα θέλω καθόλου...

Ελένη στη λαϊκή τα βρίσκω. Δεν έχω δει αν φέρνουν και οι φρουτεμπορικές αγορές γιατί δεν ψωνίζω απο 'κει. Τα σούπερ μάρκετ δεν έχουν, αλλά ίσως ο Βασιλόπουλος - που φέρνει διάφορα πιο ασυνήθιστα - να έχει.

Ρε γμτ εμείς εδώ δεν έχουμε τέτοια χόρτα...

Μόνο τα γνωστά έχω δει! Αντίδια, ζοχιά και τέτοια!

Τες πα!

Για σήμερα γίγαντες για εμάς, σπανακόπιτα της μανούλας(μιαμ μιαμ!), και γιουβετσάκι για το βλαστάρι μου!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Παιδιά ξέρετε να καθαρίζετε χόρτα; Θυμάστε μια περίπτωση παλιά που κάποια είχε αγοράσει χόρτα από ένα σ/μ και υπήρχε μέσα διαβολόχορτο και δηλητηριάστηκε όλη η οικογένεια; Γι'αυτό λέω στην πεθερά μου να μου μαζέψει που ξέρει, εγώ δεν το ρισκάρω...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κοριτσάκιααα, κερνάω μοσχομυρωδάτο χαλβά. Όποια θέλει κομματάκι να σηκώσει το χεράκι. Έγινε πάρα πολύ ωραίος βεβαίως, βεβαίως.

Τι χαλβά εννοούμε? Συμιγδάλι ή φαρσαλινό? Να είχα λίγο!:rolleyes: Στείλε λίγο ότι και να είναι!

Linaki κι εμένα ο άντρας μου από Πελοπόνησσο είναι!Βέβαια μένουμε Αθήνα, αλλά και τι δε θα έδινα να μείνω Γιάννενα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερουδιαααααααααααα!!!!!!!!!εχθες ειχαμε λαικη κ ετσι σημερα θα κανω γεμιστες(ορφανες,με τυρακι) πιπεριες φλωρινης(απο την Κρητη,δεν ειμαι ξανθια ετσι εγραφε το καρτελακι,χαχαχαχαχαχα).

Ελενη κ η μαμα μου τα fishsticks τα κανει μονη της,αλλα εγω βαριεμαι...ειμαι κ τεμπελα τρομαρα μου,και μια κ τα συζηταμε με βλεπω αυριο να τα κανω...εχω κ μπολικα στην καταψυξη!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

ποιο καλό κορίτσι είχε κάνει μανιτάρια φρικασέ που έχω βγάλει τα μάτια μου και δεν βρίσκω την συνταγή??????????:confused::confused::confused::confused:

Εγώ! Μισό να τη βρω!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Υλικά:

1κ. μαρούλι,

1/2 κ. κρεμμυδάκια φρέσκα

άνηθο, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι,

1/2κ. μανιτάρια πλευρώτους

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζεις τα κρεμμυδάκια, ρίχνεις τα μανιτάρια κομμένα σε χοντρά κομμάτια και στη συνέχεια το μαρούλι, να μαραθούν. Μετά ρίχνουμε τον άνηθο και τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και στο τέλος λίγο λεμονάκι. Αν θες τα αβγοκόβεις, εγώ τη δική μου ν\μερίδα θα την αβγοκόψω...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα φτιάχνω φασολάδα.

Σεβούλα περίσσεψε αρκετός χαλβάς, θα τον τσακίσουμε αργά και βασανιστικά.

Fatsaki χαλβά με σιμιγδάλι και αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα μέσα.

Όποια θέλει μυστικά του χαλβά ευχαρίστως να τα διατυμπανίσω.

Υλικά:

1κ. μαρούλι,

1/2 κ. κρεμμυδάκια φρέσκα

άνηθο, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι,

1/2κ. μανιτάρια πλευρώτους

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζεις τα κρεμμυδάκια, ρίχνεις τα μανιτάρια κομμένα σε χοντρά κομμάτια και στη συνέχεια το μαρούλι, να μαραθούν. Μετά ρίχνουμε τον άνηθο και τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και στο τέλος λίγο λεμονάκι. Αν θες τα αβγοκόβεις, εγώ τη δική μου ν\μερίδα θα την αβγοκόψω...

ευχαριστώωωωωωωωωωωωω.........την φτιάχνω.......;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...