Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρες!

Βλέπω μαζευόμαστε σιγά σιγά:P

Σήμερα γιορτάζει η μισή Ελλάδα! και για να μη ξεχάσω κανένα, χρόνια πολλά σε όοοολους τους εορτάζοντες εδώ μέσα σύζυγους, παιδιά και αδέρφια! να τους χαίρεστε όλους!

Στα μαγειρικά μας τώρα: σήμερα φάγαμε μακαρονάδα και τώρα το βράδυ έκανα ένα εκμέκ παγωτό με λίγο τσουρέκι που έχει περισσέψει και βυσινάδα από πάνω! σκέτη κόλαση! το μόνο κακό είναι ότι είμαστε λίγο κρυωμένοι με τον σύζυγο και δεν πήγαμε εκδρομή...

Φιλιά σε όλους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χτες τελικά δεν μπόρεσα να ξαναμπώ γιατί είχα μπόλικη δουλειά. Εντωμεταξύ με όλη αυτή την σκόνη στην ατμόσφαιρα με έχει πιάσει η αλλεργία μου και βήχω και είμαι μπουκωμένη. Έχω και μία ζαλούρα γενικότερη...τέλος πάντων, θα επιβιώσω!!!!

Δεν έχω μαγειρέψει τίποτα αφού είμαι μόνη μου κάτι τσιμπάω απέξω. Το Σάββατο θα βάλω κατσαρόλα για να υποδεχτώ την οικογένεια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα!

Στρουμφιτα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Να ειστε παντα μαζι κι ευτυχισμένοι! Παντως συγχαρητηρια για ολα αυτα που ετοιμασες παρα την προχωρημενη εγκυμοσυνη σου!

Αγγελικη ετσι ευχαριστησου μαγειροξεκουραση αφου δεν μπορεις να παρεις αδεια.

Νινακι περαστικα!

Εγω τελικα εφτιαξα την ψαροσουπα χτες. Το βραδυ δε θα εχω μαγειρεμα γιατι αυριο οι δικοι μου θα εχουν κι αλλους για φαγητο στο μεσημερι οποτε θα μαγειρεψει η μαμα μου για να ειναι φρεσκο. Δεν θα ειναι κανονικο τραπεζι οπότε της προτεινα να φτιαξει κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες που το τρωνε ολοι και ειναι και σχετικα ευκολο για να μην παιδευεται αφου εγω δεν θα ειμαι εκει να βοηθησω.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλημερα παιδια κ χρονια πολλα σε ολουε οσους γιορταζουν!!Γεια σου Τζενακι!!!!

Ρικολα μου, τι τραπεζι ηταν αυτο καλε που κανατε??? υπεροχα ολα! κ του χρονου!!!Ευχαριστουμε!!!!Ναι ηταν καπως υπερπαραγωγη το ολο θεμα αλλα ειμασταν και γυρω στα 25 ατομα!!!

Ειδες Φωτεινουλα μου θραυση εκανε το γλυκο σου!!!ωωωω ναι!!!

παιδια εμεις αυριο πρωτα ο Θεος γενναμε !! Αντε μακαρι να πανε ολα καλα! Προγραμματισμενη καισαρικη.Γεννησατε???Ολα καλα????

Σημερα γιορταζει κ ο αδερφος μου κ θα εχουμε γιορτη κ γεννεθλια με μια μερα διαφορα!Να τον χαιρεστε!!!!

Στα μαγερικα μας τωρα , χτες μολις πηγα σπιτι παω να μαγειρεψω κ κουζινα γιοκ.Επαθε βλαβη ο πινακας κ για να μην τα πολυλογω ηρθε μαστορας κ τελικα φτιαχτηκε στης 9. μικρη ταλαιπωρια ευτυχως που φτιαχτηκε την ιδια μερα!

καθισα μετα κ εβρασα φακες, εψησα κ κοτοπουλακι για διαιτα χαχαχα κ μιας κ ειχα ηδη βαλει να φτιαξω σιροπι πριν καταλαβω πως ειχε βλαβη η κουζινα εφτιαξα κ ενα εκμεκ κ βαση απο τσουρεκια της πεθερας που δεν ηταν κ πολυ αφρατα.

Το απογευμα που θα κοψω στο παιδι θα σας πως πως εγινε.σιγουρα νοστιμοτατο!!

Κ το πρωι ξεχασα να παρω μαζι μου το κοτοπουλακι κ ετσι θα παρω απο το εστιατοριο μια σαλατα με μακαρονια που μου αρεσει πολυ!Και εμενα μου αρεσουν πολυ οι μακαρονοσαλατες!!

Αααα σημερα γιορταζει κ η κορη της Αρετης! Αρετουλα να στην χαιρεστε! πολυχρονη κ γερη να ειναι

Αρετηηηηηηηη...... Να τη χαιρεστεεε!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Μαζευομαστε βλεπω!

Καλησπερα Φωτεινη!!!

Ρικολα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.Ευχαριστω...τον χαιρομαι τον χαιρομαι!!!!! Καλά τι τραπεζι ηταν αυτο; Χορτασα για μια εβδομαδα διαβαζοντας το μοναχα.Χαχαχα ναι ηταν λιγο υπερπαραγωγη..και αν δεν ειμασταν τοσα ατομα μια βδομαδα θα τα τρωγαμε ολα αυτα...χεχεχε!!

Χαιρομαι που σας αρεσε το γλυκο. Δε χρειαζεται να με ευχαριστεις- αλλωστε τι σοι μαγειροπαρεα θα ημαστε αν δεν ανταλλασσαμε συνταγες;

:tongue:

Καλησπέρα μαγειροπαρέα!!!

Ρικολα βασιλικό τραπέζι! Σήμερα γιορτάζει ο άντρας σου καλή μου; Να τον χαίρεσαι!!Καλησπερα σμουρφιτακι μου!!!!Ευχαριστω!!!!Να χαιρεσαι και εσυ τον δικο σου!!!!!

Μαγειρικά τώρα...την ανάσταση την περάσαμε στους δικούς μου καθώς και την Κυριακή. Ο άντρας μου με βοήθησε να κάνω μαγειρίτσα για πρώτη φορά, αλλά επειδή δεν μπορώ να φάω συκωταριά την κάναμε με κρεατάκι. Όπως είπατε ουσιαστικά ένα φρικασέ είναι, και να σας πω την αλήθεια βγήκε πεντανόστιμο!!!:D:D:D Οπότε πήγαμε με το ταπεράκι μας.Μια χαρα και ετσι η μαγειριτσα σας!!Μπραβο στον αντρουλη σου που σε βοηθησε!!!

Την Κυριακή δεν πολυφάγαμε, καθώς η μαμά έψησε κρέας στο φούρνο και της κάηκε, οπότε δεν....αααα τι κριμα...θα στεναχωρηθηκε η ακομοιρα!!!:(

Δευτέρα-Τρίτη φάγαμε ελαφρά, σαλατούλα με αυγουλάκι και μια απλή μακαρονάδα αντίστοιχα.

Σήμερα λόγω γιορτής του άντρα μου θα κάνουμε τραπέζι το βράδυ κι έχουμε φτιάξει αρνάκι στο φούρνο, πατάτες φούρνου, σουτζουκάκια, ένα πιλάφι θα κάνω την τελευταία στιγμή, σαλάτες, καλτσουνάκια και για γλυκό έφτιαξα έναν μπακλαβά που μου τον ζητούσε ο καλός μου πολύ καιρό!!!

Αυτά...προς το παρόν τώρα απολαμβάνω την ησυχία που επικρατεί στο σπίτι μέχρι τις 8 που θα αρχίσουν να έρχονται!:tongue::D

Πωπωπω πολλα καλουδια....!!!!!!Ελπιζωνα μην ξεπατωθηκες!!!!!!!!!!

Ιωαννακι Καλησπερα!!!Σε ευχαριστω πολυ!!!

Νινακι μου ..αχχχχχ μα δε σας παει καθολου με τις εκδρομες!!τστστσσσ...και την προηγουμενη φορα νομιζω που κανονιζατε εκδρομουλα τη χασατε...κριμα....Περαστικουλια σας!!!Αχχχχ αυτου του τυπου τα γλυκα πολυ μου αρεσουν!!!!

Αγγελικουλα αχχχχ ατιμες αυτες οι αλλεργιες!!Φτου φτου εχουν να με πιασουν απο λιγο πριν την εγκυμοσυνη!!!Περαστικουλια!!

Κοριτσια τωρα καταφερα να κατσω, νιωθω ρακος αλλα περασαμε ενα ομορφο οικογενειακό απόγευμα μαζι με καποιες δουλιτσες.

τζενη ολα καλα με τη γεννα?

ευχομαι σε ολες ενα ομορφο βραδυ! Καληνύχτα σας

Καλημερούδια στο μαγειροπαρεάκι!

Αυτός ο καιρός με έχει τσακίσει...:confused: Άντε να φυσήξει βοριαδάκι να απομακρυνθεί η σκόνη για να συνέλθω...

Μαγειρικά δεν έχω να σας πω κάτι αφού δεν μαγειρεύω!!!!!

Τζενάκι όλα καλά με την ανηψούλα? Είσαι θεία τώρα πιά?

Σας φιλώ όλες, πάω να δουλέψω....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Τα φαγητά ήταν πολύ ωραία, μόνο τα πιάτα που δεν έφαγαν οι καλεσμένοι!

Χθες φάγαμε ό,τι είχε περισσέψει και πέρασα όλη τη μέρα στο κρεβάτι γιατί με πόναγε πολύ η μέση μου. Σήμερα σκέφτομαι να κάνω όσπριο αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει.

Αγγελική σε ενοχλεί η σκόνη; Κι εμένα! Είχα που είχα την ανοιξιάτικη αλλεργία, τώρα η σκόνη με αποτέλειωσε!

Φιλιά πολλά! Τα λέμε αργότερα!:D:D:D

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημερα παρεουλα! Σημερα θα φαμε μουσακα!!!

Μμμμμ! Ωραίο φαγάκι! Στέλνεις ταπεράκι???? :tongue:

Λεω σε λιγακι να την κανω απο τη δουλεια, να παω στο παιδακι μου!

Να πας κοριτσάκι μου! Τέτοιοι που είναι τους αξίζει να τους την κάνεις!!!

Καλημέρα!!!

Καλημέρα!

Τα φαγητά ήταν πολύ ωραία, μόνο τα πιάτα που δεν έφαγαν οι καλεσμένοι!

Αυτό θα πει επιτυχημένο μενού!

Χθες φάγαμε ό,τι είχε περισσέψει και πέρασα όλη τη μέρα στο κρεβάτι γιατί με πόναγε πολύ η μέση μου.

Ενοχλήσεις στην μέση έχω κι εγώ αυτές τις μέρες. Μάλλον οφείλεται στον καιρό και την υγρασία.

Αγγελική σε ενοχλεί η σκόνη; Κι εμένα! Είχα που είχα την ανοιξιάτικη αλλεργία, τώρα η σκόνη με αποτέλειωσε!

Αστα να πάνε! Αυτή η σκόνη ήταν το κάτι άλλο! Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα και μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι αλλάζει ο καιρός και ξεκουμπίζεται η σκόνη!!!

Φιλιά πολλά! Τα λέμε αργότερα!:D:D:D

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελικη μου καλημεραααα!!Ατιμη σκονη!!Υπομονη κοριτσακι!!!Κανενα αντισταμινικο δεν βοηθαει??

Ιωαννακι Καλημερααααα!!!Μουσακαςςςςς????στειλε 2 μεριδες!!!!Αν μπορεις να την κανεις απο τη δουλεια....τρεχα στο παιδακι σου!!!

σμουρφιτακι καλημερα!!!Πως ειναι η μεση καλυτερα τωρα που ξεκουραστηκες???Τωρα προσεξα και το τικερακι σου....αντε οπου να ναι ερχεται ....τι καλααααα!!!

και σημερα μοσχαρακι!!!!!!Το οποιο εκανα στη χυτρα και επιτελους βγηκε τοοοοσσσοοοο μαλακο!!!!Αλλα εχω μια απορια.....εβαλα υγρα μεχρι το μινιμουμ....αλλα βγηκε σαν σουπα....μπορω να βαζω λιγοτερα υγρα???

Φιλακιαααααα!!!!!!!!

Να σας στειλω οσες μεριδες θελετε!!!:)

ricola οταν κανω μοσχαρι στη χυτρα βαζω νερο ισα να το καλυψει και δεν το πινει πολυ απλα οταν γινει αφηνω λιγο το καπακι ανοιχτο για να δεσει καλυτερα.

Λοιπον ωρα να παω να παρω αντρα και παιδι να πιουμε καφεδακι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...