Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά! Να είμαστε όλοι καλά! Και χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χτες... έχουμε κανένα εδώ μέσα? με τα ψευδώνυμα, δεν είμαστε και σίγουροι;)

Πώς περάσατε? εμείς φάγαμε ένα ψητό αρνάκι, μπουκιά και συγχώριο! αλλά και το κοκορέτσι δεν πήγαινε πίσω... σήμερα φυσικά, μία επανάληψη από τα χθεσινά...καθόλου δε με χαλάει:P

Φιλιά σε όλους... να περνάτε όμορφα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα! Πρωινη εγω σημερα!

Ευτυχως δειχνει να εφτιαξε λιγο ο καιρος- τουλαχιστον δεν βρεχει.

Στα πασχαλιατικα μαγειρικα μας το Σαββατο το βραδυ εφτιαξα τη μαγειριτσα -εμεις την κανουμε σαν φρικασε κι οχι σουπα. Κυριακη πρωι εψησε ο αντρας μου το αρνι στη σουβλα αφου δεν εβρεχε και το κοκορετσι μας. Σαλατουλα και τζατζικακι κλασσικα. Η μικρη ζητουσε πετσουλα. Χτες μια απο τα ιδια. Σημερα θα εχουμε μακαρονια με κιμα για να παρει κι ο αντρας μου μαζι του.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα παιδια!! Χρονια πολλα ,Χριστος Ανέστη!!

Τι κανετε ?πως περασατε?

Εμεις γυρισαμε χτες απο το χωριο! Πολυ ωραια περασαμε αν κ δεν ξεκοθραστηκαμε μιας κ ειχαμε τις ετοιμασιες για το Πασχαλινβο τραπεζι αλλα κ βολτες να δουμε φιλους κλπ.

Την Παρασκευη κ το Σαββατο ειχε συννεφια με ελαχιστο ηλιο κ εκανε κρυο ειναι η αληθεια.Την Κυριακη του Πασχα ομως ηταν τελεια! Χτες φυγαμε με βροχη! Απο ολα ειχε ο μπαξες!

Στα μαγειρικα μας τωρα το Σαββατο το βραδυ εμεις τρωμε γαρδουμπακια.Ωραιοτατα αλλα βαρυ μετα απο νηστεια.

Την Κυριακη του Πασχα κλασικα αρνακι ψητο απο τον μπαμπα λουκουμι,κοκορετσι απο τον πεθερο ονειρο κ παιδακια απο τον συζυγο ωραιοτατα! Εφτιαξα κ ενα σουφλε για τα πιτσιρικια περισσοτερο, τυροπιτακια κουρου, σαλατες,τζατζικι,ρωσικη σπιτικη,τυρια σκασαμε! μετα για γλυκο τελικα εκμεκ κανταιφι καναμε κ καρυδοπιτα.

Χτες περισευματα φυσικα κ συμπληρωσα το βραδυ που ειχα επισκεψεις ενα μικρο ταψακι σπληναντερο με πατατες κ ομελετα με τυρι.

Σημερα μπριζολες με πατατες κ κολοκυθοκορφες γεμιστες.

Κοριτσια φετος τα τσουρεκια μας εγιναν ΘΕΙΚΑ!! εχω φαει δεν μπορειτε να φανταστειτε .... παει η διαιτα ... κ τα κουλουρακια μου επισης!

Φωτεινη μου χιλια ευχαριστω για την συνταγη!! μπορει να μην την εκανα το Πασχα αλλα θα γινει σιγουρα το συντομοτερο!

Καλημέρες!!

Αληθώς Ανέστη! να είμαστε όλοι καλά:P

Σήμερα η μέρα είναι τέλεια... ο καλός μου έχει άδεια και απολαμβάνουμε καφεδάκι στον ήλιο, σε συνδυασμό με δουλειές του σπιτιού και του κήπου... όλα όμορφα!

Από φαί θα φάμε γεμιστά με την πεθερούλα;) και γλιτώνω και μαγείρεμα..χα χα.. αύριο λέμε να κάνουμε μία εκδρομούλα, αν δεν μας τα χαλάσει ο καιρός, προς Ορεινή Κορινθία...

Ξέχασα να σας πω ότι φέτος έκανα και εγώ μαγειρίτσα για πρώτη φορά... βλέπετε ο σύζυξ δεν τρώει αυτά που βάζουν κλασικά μέσα και του την έφτιαξα με κοτόπουλο... έγλυφε και τα δάκτυλα του!:tongue:... άλλωστε κατά βάθος ένα απλό φρικασέ είναι;)

ΦΩΤΕΙΝΗ763 και εγώ με όρεξη για μακαρονάδα ξύπνησα, ειδικά μετά από τόσο κρέας, αλλά με πρόλαβε η πρόταση της πεθεράς...

ggeny χαλάλι η δίαιτα... από Δευτέρα κοπέλα μου... με τόσα καλούδια, πώς να αντισταθεί κανείς?

ricola θα απολαμβάνεις βόλτες με αυτό τον ωραίο καιρό σήμερα:D

Φιλιά σε όλους, απόντες και παρόντες!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ

Χριστός ανέστη!!

Πως περάσατε;

Φωτεινούλα αρνί ακούω, τζενάκι μου ασε τις δίαιτες παιδί μου και απόλαυσε ! Οπως λέω και εγώ...Απο Δευτέρα!

Νινα μου την λατρεύω την μαγειρίτσα!!! μμμμμμμμμμ η Χριστινα δεν την θέλει αν και προσφέρθηκε να μου κάνει φέτος. Βέβαια μου αρεσει να την κάνω και μόνος μου. Την τρώνε και τα παιδια.

Απ οτι βλέπω δεν έχετε μαζευτεί όλες ακόμα οπότε θα περιμένω να μαζευτούμε πάλι η παρέα!! Smurfita,Ricola,AGGELIKI,EVIRI,BAGIA,IOANNA,MARIA ELPIDA και όλα τα κορίτσια άντε να μαζευτούμε!!!

Γεια σας και χρονια πολλα! Βλεπω απο αυριο να μαζευομαστε, τα κεφαλθα μεσα. Εμεις το Μ. Σάββατο δεν καναμε τίποτα γιατι ο μικρός το απογευμα ειχε πυρετο και το βραδυ εμετό, ευτυχως του περασε γρηγορα κι ετσι το Πάσχα το περασαμε ηρεμα οικογενειακα ψηνοντας παϊδάκια και λουκανικα. Ειχαμε ομως αρκετες ετοιμασιες για σημερα γιατι εχουμε ενα μικρο εκκλησακι στο σπίτι που γιορταζει σημερα και ειχαμε λειτουργία. Φτιαχνουμε εμεις αρτους και πρόσφορο και μαζεύετε πολύς κόσμος. Επισης γιορταζει και ο γιος μου καθως τον λένε και Ραφαήλ. Αυτα τα λιγα απο μενα. Ελπιζω ολοι να περασατε καλα, δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ και απο αυριο θα οργανωθούμε! Ευτυχως για αυριο μαγειρευει η πεθερά μου σουτζουκάκια

Χρονια πολλα και παλιιιι!!!!!!!!

Φωτεινη και εμεις(δηλ η μαμα μου)ετσι την κανουμε!!Τρελαινομαι για μαγειριτσα!!!!

Τζενακι μιαμ μιαμ λιχουδιες!!!Πως να κρατησεις διαιτα????Ελα να μου κανεις συμπαρασταση... απο χθες εκοψα τα γλυκα και προπσαθω ναμειωσω τις ποσοτητες φαγητου μου γιατι ενω ολες οι θηλαζουσες χανουν...εγω πηρα!!!!!!!!

Νινακι νοστιμοτατη και ετσι η μαγειριτσα...ευχομαι να πατε την εκδρομουλα σας!!!

Εμεις καναμε βολτουλα και σημερα...αλλα πηγαμε και για τα πρωτα μας εμβολια!!!

Ιωαννακι ευτυχως που δεν του κρατησε πολυ του μικρου!!!Να τον χαιρεσαιιιιιιιιι!!!!

νικο και εγω πεθαινω για αμγειριτσα!!!Μπραβο στα μικρα σου που τη τρωνε!!Δυσκολα αρεσει στα μικρουλια!!!!

Τη κυριακη ειχαμε απ ολα....αρνακι στο φουρνο,πατατουλες,κοκορετσι,κοντοσουβλι,σεφταλιες,παιδακια,λουκανικα,ενα σωρο σαλατες,σπανακοπιτες,σουφλε,γαλακτομπουρεκο,τσουρεκια,κουλουρια,καροτοκεικ,κανταιφι,

γιαουρτογλυκο με ανανα......Το ιδιο και εχθες...και κατι λιγα σημερα!!!!

Για αυριο μπριαμμμμμμμ!!!!!!!!!Και θα κανω και το αγαπημενο γλυκο του καλου μου...cheesecake μιας και γιορταζει!!!!(Αν φαω ...θα φαω λιγο)!!!!

Αααα το γιαορτογλυκο βρηκε τελειο....εξαφανιστηκε ολο!!!!!Ευχαριστω φωτεινη!!!

Πολλα φιλια σε ολους!!!

Καληνυχτα!!!!!!

Καλημέρα!

Χρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη!

Χρόνια Πολλά και στους Γιώργηδες και τις Γεωργίες για σήμερα!

Ελπίζω να περάσατε όλοι και όλες καλά αυτές τις μέρες! Θα διαβάσω αργότερα τα νεά σας.

Εμείς ωραία περάσαμε στα Γιάννενα παρά τον βροχερό και κρύο καιρό! Επέστρεψα μόνο εγώ καθώς δεν είχα άλλη άδεια και ο άντρας μου με τα παιδιά επαναπατρίζονται το Σάββατο.

Τις μέρες που πέρασαν φάγαμε την παραδοσιακή μαγειρίτσα, ψήσαμε αρνάκι στον φούρνο, ο άντρας μου έψησε στην σούβλα κοντοσούβλι. Κοινώς πολύ κρέας! Έτσι σήμερα σκέφτομαι να φτιάξω μία μακαρονάδα και να φάω.

Θα επανέλθω αργότερα που θα έχω λασκάρει λιγάκι από την δουλειά.

Σας φιλώ για την ώρα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

καλημερα παιδια κ χρονια πολλα σε ολουε οσους γιορταζουν!!

Αγγελικη καλως ηρθες! Νομιζα πως θα πηγαινατε Ευβοια , πως μου κολλησε!! μακαρονακια κ εγω σημερα! ελεος πια με το κρεας!

Νικο εμενα μου αρεσει η μαγειριτσα αλλα δεν αρεσει σε κανεναν αλλον! Μπραβο στα παιδια που την τρωνε! Εμενα ο μεγαλος μονο πνευμονι τρωει αν τηγανισω συκωταρια η απο κοκορετσι.

Ρικολα μου, τι τραπεζι ηταν αυτο καλε που κανατε??? υπεροχα ολα! κ του χρονου!!!

Ειδες Φωτεινουλα μου θραυση εκανε το γλυκο σου!!!

Ιωαννα μου χρονια πολλα να το χαιρεστε το παιδακι σας! κ του χρονου να ειστε καλα να ξαναλειτουργεισετε το εκκλησακι σας!

Νινακι τελεια παρεουλα !!! φανταζομαι θα περασατε υπεροχα !! Κ τα γεμιστα ωραιοτατα, λατρεμενο φαγακι!!

παιδια εμεις αυριο πρωτα ο Θεος γενναμε !! Αντε μακαρι να πανε ολα καλα! Προγραμματισμενη καισαρικη.Σημερα γιορταζει κ ο αδερφος μου κ θα εχουμε γιορτη κ γεννεθλια με μια μερα διαφορα!

Στα μαγερικα μας τωρα , χτες μολις πηγα σπιτι παω να μαγειρεψω κ κουζινα γιοκ.Επαθε βλαβη ο πινακας κ για να μην τα πολυλογω ηρθε μαστορας κ τελικα φτιαχτηκε στης 9.

καθισα μετα κ εβρασα φακες, εψησα κ κοτοπουλακι για διαιτα χαχαχα κ μιας κ ειχα ηδη βαλει να φτιαξω σιροπι πριν καταλαβω πως ειχε βλαβη η κουζινα εφτιαξα κ ενα εκμεκ κ βαση απο τσουρεκια της πεθερας που δεν ηταν κ πολυ αφρατα.

Το απογευμα που θα κοψω στο παιδι θα σας πως πως εγινε.

Κ το πρωι ξεχασα να παρω μαζι μου το κοτοπουλακι κ ετσι θα παρω απο το εστιατοριο μια σαλατα με μακαρονια που μου αρεσει πολυ!

Αααα σημερα γιορταζει κ η κορη της Αρετης! Αρετουλα να στην χαιρεστε! πολυχρονη κ γερη να ειναι!

καλημερα παιδια κ χρονια πολλα σε ολουε οσους γιορταζουν!!

Αγγελικη καλως ηρθες! Νομιζα πως θα πηγαινατε Ευβοια , πως μου κολλησε!! μακαρονακια κ εγω σημερα! ελεος πια με το κρεας!

Νικο εμενα μου αρεσει η μαγειριτσα αλλα δεν αρεσει σε κανεναν αλλον! Μπραβο στα παιδια που την τρωνε! Εμενα ο μεγαλος μονο πνευμονι τρωει αν τηγανισω συκωταρια η απο κοκορετσι.

Ρικολα μου, τι τραπεζι ηταν αυτο καλε που κανατε??? υπεροχα ολα! κ του χρονου!!!

Ειδες Φωτεινουλα μου θραυση εκανε το γλυκο σου!!!

Ιωαννα μου χρονια πολλα να το χαιρεστε το παιδακι σας! κ του χρονου να ειστε καλα να ξαναλειτουργεισετε το εκκλησακι σας!

Νινακι τελεια παρεουλα !!! φανταζομαι θα περασατε υπεροχα !! Κ τα γεμιστα ωραιοτατα, λατρεμενο φαγακι!!

παιδια εμεις αυριο πρωτα ο Θεος γενναμε !! Αντε μακαρι να πανε ολα καλα! Προγραμματισμενη καισαρικη.Σημερα γιορταζει κ ο αδερφος μου κ θα εχουμε γιορτη κ γεννεθλια με μια μερα διαφορα!

Στα μαγερικα μας τωρα , χτες μολις πηγα σπιτι παω να μαγειρεψω κ κουζινα γιοκ.Επαθε βλαβη ο πινακας κ για να μην τα πολυλογω ηρθε μαστορας κ τελικα φτιαχτηκε στης 9.

καθισα μετα κ εβρασα φακες, εψησα κ κοτοπουλακι για διαιτα χαχαχα κ μιας κ ειχα ηδη βαλει να φτιαξω σιροπι πριν καταλαβω πως ειχε βλαβη η κουζινα εφτιαξα κ ενα εκμεκ κ βαση απο τσουρεκια της πεθερας που δεν ηταν κ πολυ αφρατα.

Το απογευμα που θα κοψω στο παιδι θα σας πως πως εγινε.

Κ το πρωι ξεχασα να παρω μαζι μου το κοτοπουλακι κ ετσι θα παρω απο το εστιατοριο μια σαλατα με μακαρονια που μου αρεσει πολυ!

Αααα σημερα γιορταζει κ η κορη της Αρετης! Αρετουλα να στην χαιρεστε! πολυχρονη κ γερη να ειναι!

Με το καλο η γεννα και να χαιρεσαι και τον αδερφο σου! Δυο ευχαριστα μαζι!

Καλημέρα! Μαζευομαστε βλεπω!

Ιωαννα μου να χαιρεσαι το γιοκα σου και να ειναι παντα καλά!

Τζενη να χαιρεσαι τον αδελφο σου και με το καλό να γεννηθει κι η ανηψουλα σου! Καλά πόσα πραγματα θα εφτιαχνες αν δεν χαλουσε η κουζινα; Τελικα επιστρεψατε ολοι οικογενειακώς; Όσο για τη διαιτα δεν μιλαω γιατι ειμαι καταπτυστη. Καλά εκανες και το ευχαριστηθηκες παντως.

Αγγελικη μπραβο που τα περασες ωραια. Τωρα φροντισε να ξεκουραστεις και να περιποιηθεις τον εαυτο σου!

Νικο μπραβο που τα πιτσιρικια τρωνε τη μαγειριτσα. Συνηθως ουτε να την πλησιασουν δεν θελουν.

Ρικολα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου. Καλά τι τραπεζι ηταν αυτο; Χορτασα για μια εβδομαδα διαβαζοντας το μοναχα. Χαιρομαι που σας αρεσε το γλυκο. Δε χρειαζεται να με ευχαριστεις- αλλωστε τι σοι μαγειροπαρεα θα ημαστε αν δεν ανταλλασσαμε συνταγες;

Αρετη να χαιρεσαι την κορουλα σου! Μας λειπεις!

Νινα ωραια ιδεα το φρικασε με κοτοπουλο! Αν πατε τελικα εκδρομη καλά να περασετε!

Στρουμφιτα πως εισαι;

Εγω σημερα δεν μαγειρεψα γιατι περισσεψαν μακαρονια απο χτες (η μαμα μου μαγειρευει για λοχο) κι εχει και στην καταψυξη φασολάδα απο την Μ. Παρασκευη οπότε θα βολευτουμε. Για αυριο εχω κανονισει να φτιαξω ψαροσουπα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα μαγειροπαρέα!!!

Διάβασα τα νέα σας και πολύ χάρηκα που περάσατε όλοι καλά!!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες!!!

Ιωάννα να χαίρεσαι τον γιόκα σου, να είναι πάντα γερός και δυνατός!!!

Τζένη τέλεια σύμπτωση! Να τους χαίρεσαι λοιπόν όλους και με το καλό τα γεννητούρια!!!

Ρικολα βασιλικό τραπέζι! Σήμερα γιορτάζει ο άντρας σου καλή μου; Να τον χαίρεσαι!!!

Αγγελική καλώς ήρθες! Ξεκουράσου τώρα αυτές τις μερούλες, κάνε και μια αποτοξίνωση από το κρέας μέχρι να επιστρέψουν οι υπόλοιποι!

Νίνα μακάρι να καταφέρατε να πάτε την εκδρομούλα σας! Κι εγώ φέτος πρώτη φορά έκανα μαγειρίτσα!

Νίκο τρώνε τα μικρά μαγειρίτσα;;;; Μα τι καλόβολα και καλόφαγα παιδάκια!!!

Φωτεινή πρέπει να περάσατε πολύ καλά! Αφού δεν έβρεχε κιόλας, ακόμη καλύτερα!

Μαγειρικά τώρα...την ανάσταση την περάσαμε στους δικούς μου καθώς και την Κυριακή. Ο άντρας μου με βοήθησε να κάνω μαγειρίτσα για πρώτη φορά, αλλά επειδή δεν μπορώ να φάω συκωταριά την κάναμε με κρεατάκι. Όπως είπατε ουσιαστικά ένα φρικασέ είναι, και να σας πω την αλήθεια βγήκε πεντανόστιμο!!!:D:D:D Οπότε πήγαμε με το ταπεράκι μας.

Την Κυριακή δεν πολυφάγαμε, καθώς η μαμά έψησε κρέας στο φούρνο και της κάηκε, οπότε δεν....

Δευτέρα-Τρίτη φάγαμε ελαφρά, σαλατούλα με αυγουλάκι και μια απλή μακαρονάδα αντίστοιχα.

Σήμερα λόγω γιορτής του άντρα μου θα κάνουμε τραπέζι το βράδυ κι έχουμε φτιάξει αρνάκι στο φούρνο, πατάτες φούρνου, σουτζουκάκια, ένα πιλάφι θα κάνω την τελευταία στιγμή, σαλάτες, καλτσουνάκια και για γλυκό έφτιαξα έναν μπακλαβά που μου τον ζητούσε ο καλός μου πολύ καιρό!!!

Αυτά...προς το παρόν τώρα απολαμβάνω την ησυχία που επικρατεί στο σπίτι μέχρι τις 8 που θα αρχίσουν να έρχονται!:tongue::D

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Smurfita, ricola να τους χαίρεστε!

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας!

για αυριο ετοιμασα σνιτσελ για να τα ψησει ο άντρας μου που εχει ρεπό και μαλλον θα κανει και πατατες. Πρεπει να παω επειγόντως σουπερ εχουν αδειασει τα παντα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...