Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα! Μ. Πεμπτη σημερα. πλησιαζει το Πασχα!

Εδω ο καιρος αναποφασιστος μια βρεχει μια εχει ηλιο. Παντως εχει κρυουλακι θες μπουφαν χαλαρα. Λενε οτι την Κυριακη θα εχει φτιαξει.

Στρουμφιτα μου ευχομαι η επομενη φορα που θα πας στο νοσοκομειο θα ειναι σε ενα μηνα για να φερεις την μουμου σου στον κοσμο. Φανταζομαι τη λαχταρα που περασες αλλα οπως ειπες κι εσυ τελος καλό ολα καλά.

Τζενακι ξεχασα χτες να σου γραψω τη συνταγη-συγγνωμη. Δεν την θυμαμαι απεξω δυστυχως. Ελπιζω το απογευμα να το θυμηθω.

Αγγελικη καλό σου ταξιδι και καλά να περασετε. Να γεμισετε μπαταριες απο τις βολτες στη φυση.

Ρικολα πρωτο Πασχα με τον μπομπιρα ε; Θα ειναι φανταστικο.

Νικο πως εισαι σημερα; Καλύτερα; Μακαρι να εχεις δουλεια και καταλαβαινουμε εμεις μην ανησυχεις.

Ιωαννα μου ευχομαι να γινει ο,τι καλυτερο στη δουλεια και να μη σου χαλασει η διαθεση.

Τελικα τα γεμιστα δεν εφτασαν για σημερα γιατι οπως μου καταλογισαν -πειραζοντας με- οι παππουδες εφαγε μια ντοματα κι ενα κολοκυθι ο γιοκας μου (αν το εκανε κι η κορη μου θα καναμε παρτυ)! Για σημερα κατι σε μακαρονι ειπαμε για να φανε και τα πιτσιρικια. Εκανα και τα τσουρεκια μου χτες -καλά βγηκαν ενθουσιαστηκε η κορη μου που φτιαξαμε τετοια.

Ευχαριστω και για τις ευχες σας για τη μεταθεση. Τωρα ειμαι μαζι με τα πιτσιρικια μου και θα ηθελα να μεινουν το καλοκαιρακι εδω να κανουμε κανενα μπανακι μια που τα εφερα. Να μην τα ξανακλεισω παλι στην Αθηνα. Τωρα βεβαια βλεποντας και κανοντας-να δουμε τι προθεσμιες θα μου δινουν. Παντως εγω ειμαι χαρουμενη γιατι θα ειμαστε ολοι μαζι ξανα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεια σας κοριτσια! Γεια σου Νικο! Τι μου κανετε? αντε να παει 3 να παω σπιτακι μου. Σημερα εχουμε γεμιστα χωρις κιμα.

Ο καιρος ειναι χαλια και κρυωνω. Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα και να μην μας χαλασει το 5μερο που εχουμε.

Σας φιλω ολους, καποια στιγμη θα προλαβω να μπω και να εχω λιγο χρονο παραπανω!

Λοιπόν μαγειροπαρέα, επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ξαναμπώ πριν φύγω, εύχομαι σε σας και στις οικογένειές σας Καλό Πάσχα γεμάτο όμορφες στιγμές και χαρούμενες!

Να έχετε καλό δρόμο όσοι ταξιδέψετε και με το καλό να τα πούμε την Τετάρτη του Πάσχα που επιστρέφω στην δουλειά.

Σας φιλώ!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

γεια σας κ απο μενα !!

Δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα, ειμαι ακομα γραφειο κ δεν το βλεπω να φευγουμε πριν τις 5...

Καλη Ανασταση σε ολους , να περασετε καλα με τα αγαπημενα σας προσωπα κ τα λεμε απο Τριτη παλι!

Φιλια πολλα πολλα σε ολους

Καλημερα! Μ. Πεμπτη σημερα. πλησιαζει το Πασχα!

Καλησπερα Φωτεινη!!!!!

Εδω ο καιρος αναποφασιστος μια βρεχει μια εχει ηλιο. Παντως εχει κρυουλακι θες μπουφαν χαλαρα. Λενε οτι την Κυριακη θα εχει φτιαξει.Και εδω μια απο τα ιδια!!!!Ευχομαι και εγω να φτιαξει ο καιρος!

Ρικολα πρωτο Πασχα με τον μπομπιρα ε; Θα ειναι φανταστικο.Ωωωω ναι το πρωτο μας Πασχα!!!Ερχεται αυριο και η θεια μου απο Ελβετια και τη Κυριακη θα μαζευτουμε στο πατρικο μου!Θα ερθει και η κολλητη μου απο Σουηδια με τον κατα 2 μηνες μεγαλυτερο μας φιλο μας!!!!ΟΠοτε ναι θα ειναι το τελειο Πασχα!!!<3

Πολλα φιλια!

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι παλι!

Καλη Ανασταση σε ολους οσους ταξιδεψουν!

Τζενη μαλλον δε σε προλαβα. Μπηκα να σου γραψω τη συνταγη του πορτοκαλογλυκου.

3 φακελακια ανθος αραβοσιτου

3 ποτηρια πορτοκαλαδα χωρις ανθρακικο

28 σαβαγιαρ ή 1/2 κιλο μπισκοτα μιραντα

640 ml γαλα

10 κ.σ. ζαχαρη

Βαζουμε στην κατσαρολα 3 ποτηρια πορτοκαλαδα και 1,5 φακελακι ανθος αραβοσιτου κατα προτιμηση πορτοκαλι ή λεμονι και 5 κ.σ. ζαχαρη να δεσει μια πηχτη κρεμα. Τη ριχνουμε αμεσως στη φορμα στην οποια εχουμε ριξει κρυο νερο και το εχουμε αδειασει (για να ξεφορμαρεται ευκολα). Βαζουμε 2 σειρες σαβαγιαρ ή μπισκοτα τα οποια προηγουμενως τα εχουμε βουτηξει σε λιγο γαλα με λιγο κονιακ ή λικερ. Τελευταια ετοιμαζουμε τη δευτερη κρεμα με το γαλα, το 1,5 φακελακι φραουλα και τις 5 κ.σ. ζαχαρη και αφου δεσει καλά τη ριχνουμε στο φορμα. Το βαζουμε στο ψυγειο και το σερβιρουμε την επόμενη αφου το γυρισουμε σε πιατελα.

Ελπιζω να την εγραψα κατανοητα.

Φιλια σε ολη την παρεα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα σε όλους!

Επιτέλους μπόρεσα να μπω:D

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα! έβαψα τα αυγουλάκια μου και σας παραθέτω φωτογραφία να γεμίσουμε λίγο χρώμα

http://i779.photobucket.com/albums/yy77/Renata2013/KODAK005_zps2c00c7d8.jpg

Και συνεχίζω...

Ιωάννα κρίμα που Πασχαλιάτικα τραβάς τέτοια ζόρια στην δουλειά... υπομονή κοπέλα μου...;) πολύ κρύο όντως... σήμερα έβαλα μπουφάν πάλι, μετά από τόσες μέρες! έλεος πια! να φανταστείς ακόμα ανάβουμε σόμπα!

ricola ωραία παρέα θα μαζευτείτε:P σίγουρα θα περάσετε όμορφα! όσο για την συνταγή, είναι τελικά ίδια με αυτή που σου έδωσε η Φωτεινή! είναι πολύ καλή και δροσιστική... επίσης με είχες ρωτήσει για το παγωτό.... το κάνω χωρίς παγωτομηχανή... είναι πανεύκολο και μάλιστα φέτος κάνω μία συνταγή που μου έδωσε μία φίλη, η οποία δεν θέλει καν χτύπημα, αφού το φτιάξεις... εν ολίγοις είναι: 2 κρέμες γάλακτος των 200 γραμ. και 1 ζαχαρούχο (εμένα μου φάνηκε αρκετά γλυκό έτσι, οπότε το έφτιαξα την δεύτερη φορά με 3 κρέμες). χτυπάς καλά τις κρέμες σαν σαντιγύ, προσθέτεις το ζαχαρούχο και κανά 2 βανίλιες... το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να είναι παγωμένα και ο κάδος του μίξερ και το σκεύος που θα το βάλεις μετά.

Φωτεινή συγχαρητήρια για την μετάθεση! επιτέλους να γυρίσεις πίσω! ελπίζω να είναι η τελευταία....

Smurfita είσαι καλύτερα σήμερα? τα έβαψες τα αυγουλάκια?

Νίκο μέχρι Κηφισιά μόνο? γιατί φοβάσαι πιο κάτω? τα θηρία της ασφάλτου:D και εγώ τα ίδια! άντε το πολύ πολύ Μαρούσι, που είναι και οι γονείς μου!

Τζένη περάσαμε τέλεια με την βαπτιστήρα.... την έμαθα να μαζεύει σπαράγγια, είδαμε μελλισοκομους στο δάσος να καπνίζουν τα μελίσσια, βρήκε μία χελώνα και ενθουσιάστηκε, γιατί πρώτη φορά έβλεπε, ψωνίσαμε μαζί τα πασχαλιάτικα δώρα της και όπως καταλαβαίνεις είμαι μία γνήσια χαζονονά:tongue:

Πήραμε το αρνάκι μας και το κοκορέτσι μας σήμερα και είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή...θα έρθουν γονείς, πεθερά και ίσως κάποιοι φίλοι... έφτιαξα και παγωτό κακάο, cookies και βανίλια... και τα υπόλοιπα το Σάββατο... πέρασα και από κομμωτήριο για ένα κοψιματάκι... είμαι κομπλέ νομίζω...μόνο τι θα μαγειρέψω αύριο δεν ξέρω... θα μπω στο Εβιρομπλόγκ για καμία ιδέα... φαντάζομαι η Εβίρι θα περνάει όμορφα με την οικογένεια εδώ στην Ελλάδα.

Φιλιά σε όλους!

Και συνεχίζω...Νινακι μουυυυυυ!!!!

Πολυ ομορφα τα αυγουλακια!!!Και του χρονου!!!!!

ricola ωραία παρέα θα μαζευτείτε:P σίγουρα θα περάσετε όμορφα! όσο για την συνταγή, είναι τελικά ίδια με αυτή που σου έδωσε η Φωτεινή! είναι πολύ καλή και δροσιστική... Περιμενω πως και πως να την κανω και να την φαω!!!!!Ευχαριστω!

επίσης με είχες ρωτήσει για το παγωτό.... το κάνω χωρίς παγωτομηχανή... είναι πανεύκολο και μάλιστα φέτος κάνω μία συνταγή που μου έδωσε μία φίλη, η οποία δεν θέλει καν χτύπημα, αφού το φτιάξεις... εν ολίγοις είναι: 2 κρέμες γάλακτος των 200 γραμ. και 1 ζαχαρούχο (εμένα μου φάνηκε αρκετά γλυκό έτσι, οπότε το έφτιαξα την δεύτερη φορά με 3 κρέμες). χτυπάς καλά τις κρέμες σαν σαντιγύ, προσθέτεις το ζαχαρούχο και κανά 2 βανίλιες... το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να είναι παγωμένα και ο κάδος του μίξερ και το σκεύος που θα το βάλεις μετά.Μονο αυτο???Πανευκολη συνταγη!!!Ευχαριστω!!!!

Τζένη περάσαμε τέλεια με την βαπτιστήρα.... την έμαθα να μαζεύει σπαράγγια, είδαμε μελλισοκομους στο δάσος να καπνίζουν τα μελίσσια, βρήκε μία χελώνα και ενθουσιάστηκε, γιατί πρώτη φορά έβλεπε, ψωνίσαμε μαζί τα πασχαλιάτικα δώρα της και όπως καταλαβαίνεις είμαι μία γνήσια χαζονονά:tongue:Εισαι η τελεια νονα!!!Ποσα πολλα κανατε!!!!

Πήραμε το αρνάκι μας και το κοκορέτσι μας σήμερα και είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή...θα έρθουν γονείς, πεθερά και ίσως κάποιοι φίλοι... έφτιαξα και παγωτό κακάο, cookies και βανίλια... και τα υπόλοιπα το Σάββατο... πέρασα και από κομμωτήριο για ένα κοψιματάκι... είμαι κομπλέ νομίζω...μόνο τι θα μαγειρέψω αύριο δεν ξέρω... θα μπω στο Εβιρομπλόγκ για καμία ιδέα... φαντάζομαι η Εβίρι θα περνάει όμορφα με την οικογένεια εδώ στην Ελλάδα.

Αντε κοριτσακι μ ου και του χρονου!!!!Να περασετε τελεια!!!

Πολλα πολλα φιλια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!

Καλή Ανάσταση να έχουμε με υγεία και να περάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε!!!

Ευτυχώς σήμερα είμαι πολύ καλύτερα συγκριτικά με τις άλλες μέρες. Μεγάλη Πέμπτη βάψαμε τελικά τα αυγά με τον άντρα μου και νομίζω ότι βγήκαν καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά! Τσουρέκια όπως σας είχα ξαναπεί δεν κάναμε, αλλά έφτιαξε η μητέρα μου και μου έστειλε όπως επίσης και κουλουράκια.

Μεγάλη Παρασκευή, χθες, φτιάξαμε για μεσημέρι την παραδοσιακή χορτόσουπα που κάνουμε κάθε χρόνο χωρίς λάδι με μπόλικα λαχανικά.

Για σήμερα το βράδυ θα φτιάξω κάτι σαν μαγειρίτσα χωρίς όμως τη συκωταριά, περισσότερο μου θυμίζει φρικασέ. Τι να σας πω...δεν το έχω ξανακάνει. Θα το δοκιμάσουμε και σα γράψω τα νέα! Ευτυχώς έχω κάνει μια σχετική προετοιμασία από χθες οπότε δεν έχω πολλά για σήμερα.

Νίνα καταρχήν τέλεια τα αυγά!!! Κατά δεύτερον είσαι τέλεια νονά!!!!

Ρικολα, Εβιρι, Φωτεινή, Ιωάννα, Τζένη, Αγγελική, Νίκο εύχομαι να περάσετε τέλεια!!!

Φιλιά σε όλους!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπέρα!

Να ευχηθώ σε όλους Καλή Ανάσταση, να περάσετε όμορφα και χαρούμενα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και ότι επιθυμεί ο καθένας! Ελπίζω να κάνει καλό καιρό για όσους θα ψήσουν έξω και για όσους θα μείνουν μέσα!

Smurfita, ricola ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά νομίζω ότι οι νονοί πρέπει να είναι κοντά στα βαπτιστήρια, όσο γίνεται... ο ρόλος του νονού δεν είναι απλά το βάπτισμα και τα δώρα... είναι πνευματικοί γονείς άλλωστε.. φιλιά πολλά:P.. να περάσετε υπέροχα!

Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!

Χριστός ανέστη! Χρόνια πολλά με υγεία! Εύχομαι τα καλύτερα για εσάς και τις οικογένειές σας! Επίσης χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες!!!

Φαίνεται να έχει καλό καιρό σήμερα, οπότε καλά να τα περάσετε και να ευχαριστηθείτε τη μέρα! Καλά μαγειρέματα και καλά ψησίματα!

Φιλιά πολλά!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...