Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια! δεν εχω προλαβει να μπω γιατι αντικαθιστω μια κοπελα και ειμαι σε αλλο ποστο. Οσο και να θελω ν αγιασω δεν μπορω, ετοιμαζουν κατι αλλαγες στη δουλεια και μαλλον με παραγκωνιζουν για ακομα μια φορα. Περιμενω αυριο να μαθω τι θα γινει και μετα παλι μπαχαλο θα ειμαστε.

Σημερα εκανα φακες και θα βρασω και τ αυγα να τα εχω ετοιμα για αυριο να τα βαψω.

Φωτεινη δεν πειραζει αν μετακομισεις παλι, θα ξεκουραστεις απο τα πηγαινελα και θα εισαι με την οικογενεια σου.

Ελπιζω να προλαβω το βραδυ να μπω.

Σας φιλω ολες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ειδες Αγγελικη τελικα τα ιδια σκεφτομαστε!!

Φωτεινη μου τουλαχιστιν θα ειστε ολοι μαζι!!! Ειδες ειδες πως εκτιμαει ο γιοκας σου τα φαγητα της μαμακας του!! μπραβοοοο!!! ετσι κ μενα ο μεγαλος οτι τρωω εγω θελει να τρωει κ αυτος κ η μαμα μου νευριαζει γιατι λεει οτι τον μαθαινω να τρωει τα δικα μου τα ανοστα χαχαχα !! Οποτε μπορεσεις πες μας την συνταγη για το γλυκο με τα μιραντα κ το ανθος αραβοσιτου με την πορτοκαλαδα!

Ιωαννα μου κανε υπομονη κοριτσακι κ οτι κ να σου πουνε μην το παιρνεις προσωπικα κ κατακαρδα.. Περιμενουμε αυριο να μαθουμε νεας σου.

Κ η μαμα μου σημερα λεει θα τα βρασει τα αυγα για να εχει αυριο μονο το βαψιμο.Ειναι λιγο φασαρια γιατι τους βαζει φυλλα απο αμπαρπριζα,τριαναφυλλια κλπ κ τα τυλιγει ενα ενα με καλτσον .Ωραιοτατες κ οι φακες!

γεια σας κοριτσια! δεν εχω προλαβει να μπω γιατι αντικαθιστω μια κοπελα και ειμαι σε αλλο ποστο.

Έχεις δίκιο! Αποσυντονίζεσαι όταν δουλεύεις σε άλλο πόστο!

Οσο και να θελω ν αγιασω δεν μπορω, ετοιμαζουν κατι αλλαγες στη δουλεια και μαλλον με παραγκωνιζουν για ακομα μια φορα. Περιμενω αυριο να μαθω τι θα γινει και μετα παλι μπαχαλο θα ειμαστε.

Μπορεί να είναι για καλό βρε κοριτσάκι! Μην αγχώνεσαι!

Σας φιλω ολες!

Φιλάκια!

Ειδες Αγγελικη τελικα τα ιδια σκεφτομαστε!!

Ταύτιση σκέψεων!!!!

Κ η μαμα μου σημερα λεει θα τα βρασει τα αυγα για να εχει αυριο μονο το βαψιμο.Ειναι λιγο φασαρια γιατι τους βαζει φυλλα απο αμπαρπριζα,τριαναφυλλια κλπ κ τα τυλιγει ενα ενα με καλτσον .Ωραιοτατες κ οι φακες!

Α! Η μαμά σου κάνει αυγουλάκια έργα τέχνης! Μπράβο στην υπομονή της!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπερα παρεακι!!!!!!

Για σημερα και παλι Εβιροαρακα και πιτσα!!!!Επισης εκανα και ενα κεκακι μιας και μας εστειλε η πεθερα μου αυγα και τα 2 σπασαν...οποτε βρηκα στα τεφτερια μου μιοα συνταγη με 2 αυγα.....κακαο καρυδα το κεικ...και νοστιμοτατο(δεν το περιμενα).

Παω να σας διαβασω και επιστερφω!!!!

Καλημέρα μαγειροπαρέα κι από εμένα!!!

Γεια σου Σμουρφιτακι μου!!!

Χθες από το μεσημέρι και μετά δεν έκατσχα καθόλου στον υπολογιστή. Είχα μεγάλη ανησυχία, αλλά τελικά πήγαμε στο γιατρό και όλα είναι μια χαρά! Μεγάλωσε και η μικρούλα μας κι έφτασε τα 2100γρ παρακαλώ πολύ! Το μόνο πια που μας είπε είναι να συνεχίσω τις δραστηριότητές μου και το περπάτημα "πιο χαλαρά". Μπόρεσα κι εγώ και ησύχασα μετά την επίσκεψη και κοιμήθηκα σήμερα μέχρι τις 11.00!!!Τι τελεια νεα απο τη μικρη!!!Αντε ηρεμησες τωρα!!!!

Μαγειρικά για σήμερα θα έχουμε αρακά. ricola πάλι μια ταύτιση βλέπω! Μήπως να μαγείρευε η μια από τις δυο και να έστελνε ταπεράκι στην άλλη;;; χαχαχαχα...χεχεχεχε...οντως....Ωραια θα ηταν!!!!

Διαφημίσεις

Βρε παιδια για πειτε καμια ιδεα για γλυκο για την μερα του Πασχα.Θα ηθελα κατι δροσερο.Γιορταζει κ ο συζυγος εκεινη την μερα οποτε το γλυκο επιβαλεται διπλα! Κατα προτιμηση να μην ειναι τιγκα στις σοκολατες γιατι οι μεγαλοι ανθρωποι δεν τις πολυπροτιμουνε !!

Εγω παντως το βρηκα το δροσερο και ελαφρυ γλυκακι για το πασχα...θα κανω το γιαουρτι με το ζελε και τον ανανα!!!!!Γρηγορο και νοστιμο!!

Cheesecake ισως?

Καλημέρα κοριτσάρες και αγόρι!

Νινακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!

Χάθηκα λίγο γιατί ήμουν 2 μέρες με την βαπτιστήρα και ήθελα πιο πριν να καθαρίσω και λίγο το σπίτι...Σε δικαιολογουμε και με το παραπανω!!:tongue:

βολτούλες βλέπω η ricola με το μωρούλι! μπράβο καλά κάνεις.... είναι και όμορφες μέρες... σήμερα μόνο κάνει λίγο κρύο παραπάνω... να προσέχεις τη περίεργη δροσούλα!Πηγαμε και σημερα...απλα ντυθηκαμε καλυτερα!!!

Ελπίζω να έχω χρόνο αργότερα να τα πούμε... φιλιά σε όλους! χρωστάω και μία συνταγή με ανανά...νομίζω στην ricola... δεν την έχω ξεχάσειΘα περιμενω και τη δικη σου συνταγη..μου εδωσε και η Φωτεινη παντως!Ευχαριστω!!!!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Καλησπερα Αγγελικουλα!!!!!!!!!!!

Χθες η μέρα μου ήταν γεμάτη! Κατευθείαν από την δουλειά πήγα κομμωτήριο όπου έκανα ριζική αλλαγή στο μαλλί! Άλλος άνθρωπος έγινα και το ευχαριστήθηκα! Μετά πήρα το βαφτιστήρι μου και πήγαμε για ψώνια και καπάκι μετά επίσκεψη στην άλλη μου κουμπάρα να της πάω κάτι δωράκια! 11,30 το βράδυ μαζεύτηκα σπίτι μου!Αν και κουραστικες μου αρεσουν πολυ αυτες οι "γεματες" μερες!

Σήμερα έχω να φτιάξω τα πράγματά μας για το ταξίδι γιατί αύριο φεύγουμε κατευθείαν από την δουλειά! Έχω και ένα σωρό σίδερο αλλά με βλέπω να παίρνω μαζί μου κάποια ρούχα να τα σιδρώσω στο χωριό! Θα δείξει το απόγευμα!ααααα εφτασε κιολας η μερα...Καλο ταξιδι να εχετε και να περασετε υπεροχα!

Καλημέρα σε όλη την παρεα!

Φωτεινη μου καλησπερα!

Σημερα εμαθα οτι εγκριθηκε η αιτηση μεταθεσης μου για Αθηνα. Τωρα να δουμε ποτε θα ερθει η αποφαση εδω και ποτε θα πρεπει να μετακινηθω (αυτη τη στιγμη ουτε που θελω να σκεφτομαι νεα μετακομιση στο πολυ αμεσο μελλον).

Μα αυτα ειναι υπεροχα νεα!!!Επιτελους θα τελειωσουν τα πηγαινελα!!!!Οσο για τη μετακομιση ...ναι ειναι λιγο ζορι...αλλα σκεψου οτι θα εισαι με τα μικρακια σου συνεχεια!!!!

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Σας έχασα άλλα τρέχω. Μόλις ήρθα σπίτι πήρα ένα χάπι για τον πονοκέφαλο και τώρα πάω για ύπνο. Home sweet home.

ΦΩΤΕΙΝΗ μου συγχαρητήρια! Άντε να σαι μαζί με τα μικράκια σου επιτέλους που τόσο σου χουν λείψει. Τώρα για την μετακόμιση σε καταλαβαίνω...πίστεψε με...έχω χορτάσει από δαύτες. Το ξέρω θα είναι ζόρικο κάνε υπομονή :( Όσες φορές μετακόμιζα μου "βγαίνε η ψυχή" με όλα αυτά αλλά τώρα άξιζε τον κόπο έτσι να το σκέφτεσαι.

ΙΩΑΝΝΑ μου υπομονή...

Τζενάκι και εγώ λέω cheesecake εύκολο δροσιστικό και μπορείς να κάνεις χίλιες δυο παραλλαγές! Αλλιώς δεν κάνεις κανα παγωτό; Το τρώνε και οι μεγαλύτεροι πολύ το παγωτό!

shopping therapy ακούω ΑΓΓΕΛΙΚΗ και συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!Εγώ σήμερα πριν φύγω από Αθήνα πήγα μια Κηφισιά που μου πέφτει κοντά (πιο κάτω φοβάμαι να οδηγήσω :P) και έκανα μερικά ψώνια.

ΝΙΝΑΚΙ και ΑΓΓΕΛΙΚΗ ακούω εκτελείτε χρέη νονάς και τώρα Πάσχα λογικά πρέπει να σας τρέχουν βαφτιστήρια!!! Ευχάριστα τρεξίματα :P

smurfita μεγαλώνει η μπουμπου σου! 2100 ε; Άντε πλησιάζει

Ρικόλα πως πάνε οι βόλτες με τον πρίγκηπακο σου;

Κορίτσια η ΕΒΙΡΙ πρέπει να ναι Ελλάδα λογικά τώρα γιατί δεν είδα να έγραψε. Πάω για ύπνο και ξεκούραση επιτέλους!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρεούλα!

Διάβασα λίγο στα πεταχτά τα νέα σας.

Αγγελική καλό ταξίδι να έχετε και καλά να τα περάσετε!

Φωτεινή υπέροχα τα νέα για τη μετάθεση! Τι καλά που θα είστε επιτέλους όλοι μαζί!!! Υπομονή με τη μετακόμιση, δύσκολο πράγμα είναι, αλλά αξίζει τον κόπο!!!

Ιωάννα μακάρι να έχεις καλά νέα από τη δουλειά σου και να ξεγνοιάσεις λίγο.

Νίνα θα πρέπει να περάσατε τέλεια με τη βαπτιστήρα!

Τζένη τι καλά που θα τα κάνετε τα κουλούρια και τα τσουρέκια με τη μαμά σου! Και του χρόνου με υγεία!

ricola προσοχή λίγο αυτές τις μερούλες που χάλασε ο καιρός με τις βόλτες! Ωραιότατο το κέικ!!!

Χθες είχαμε κι εμείς ότι έμεινε από τον αρακά και δεν κάναμε κάτι άλλο αφού όλη μέρα είμασταν στο νοσοκομείο. Χρειάστηκε να πάω επειγόντως, αλλά τελικά τέλος καλό όλα καλά!!! Απλά είμαι λίιιιιγο πεσμένη, αλλα σήμερα θα επανέλθω στα φυσιολογικά μου. Θα βάψουμε και τα αυγά.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Βροχερός ο καιρός και σήμερα κι εμείς ετοιμαζόμαστε να αναχωρήσουμε για το χωριό το μεσημέρι. Μόλις μας δώσουν το οκ από την δουλειά την κάνουμε....

Όπως καταλάβατε δεν μαγείρεψα τίποτα για σήμερα, κάτι στο όρθιο θα πάρουμε.

Νίκο ο πονοκέφαλος πέρασε? 'Εχω μία υποψία ότι ευθύνεται και ο καιρός γι΄αυτό.

Είμαι νονά όπως είπες αλλά δεν με τρέχει το βαφτιστήρι. Αντίθετα εγώ τον τρέχω!!!! Μου αρέσει να γυρνάω στα μαγαζιά με τις ώρες και να χαζεύω. Αλλά το βαφτιστήρι μου, ετών 15 και αγόρι, κάθε άλλο παρά του σπορ είναι!!!! Ο κακομοίρης γυρίζει ψόφιος στο σπίτι κάθε φορά που βγαίνουμε να του ψωνίσω!!!

ricola, smurfita, Ιωάννα, Φωτεινή, Νίνα, Εβιράκι και όλες οι υπόλοιπες μαγειρισσούλες να έχετε καλή μέρα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Καλημερα Νικολααααααααα!!!!!!!!!!!!

Σας έχασα άλλα τρέχω. Μόλις ήρθα σπίτι πήρα ένα χάπι για τον πονοκέφαλο και τώρα πάω για ύπνο. Home sweet home.Μας λειπεις..αλλα αφου ειναι για δουλεια το δεχομαστε!!!

Ρικόλα πως πάνε οι βόλτες με τον πρίγκηπακο σου;Τελεια!!!Δυστυχως ομως σημερα μας τα παραχαλασε ο καιρος.....:mad::cry:

Καλημέρα παρεούλα!

Διάβασα λίγο στα πεταχτά τα νέα σας.

Καλημερα κοριτσακι!!!!

ricola προσοχή λίγο αυτές τις μερούλες που χάλασε ο καιρός με τις βόλτες! Ωραιότατο το κέικ!!!Το παρακανε ο καιρος σημερα!!!Οποτε θα κατσουμε μεσα:cry:Αχ ναι νοστιμοταταο το κεκακι(εχει ηδη μεινει το μισο)

Χθες είχαμε κι εμείς ότι έμεινε από τον αρακά και δεν κάναμε κάτι άλλο αφού όλη μέρα είμασταν στο νοσοκομείο. Χρειάστηκε να πάω επειγόντως, αλλά τελικά τέλος καλό όλα καλά!!! Απλά είμαι λίιιιιγο πεσμένη, αλλα σήμερα θα επανέλθω στα φυσιολογικά μου.αχ βρε κοριτσακι!!!Ευχομαι απο εδω και περα ολα να πηγαινουν καλα!!!!και νοσοκομειο να πας μονο την μερα που θα φερεις τη μικρη στο κοσμο!!!Να προσεχεις!!!!Πολλα φιλια!!!

Καλημεραααααααααα!!!!!

Βροχερός ο καιρός και σήμερα κι εμείς ετοιμαζόμαστε να αναχωρήσουμε για το χωριό το μεσημέρι. Μόλις μας δώσουν το οκ από την δουλειά την κάνουμε....

τι καλααααααα...καλο ταξιδι!!!Να περασετε τελεια και να ξεκουραστεις λιγακι!!!

Όπως καταλάβατε δεν μαγείρεψα τίποτα για σήμερα, κάτι στο όρθιο θα πάρουμε.Λογικοτατο....

ricola, smurfita, Ιωάννα, Φωτεινή, Νίνα, Εβιράκι και όλες οι υπόλοιπες μαγειρισσούλες να έχετε καλή μέραΠολλα φιλια!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...