Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα Αγγελικουλα!!!!Ευχομαι να σε αφησει ο πονοκεφαλος!!!Καλη δουλεια!!

Ήδη είμαι καλύτερα! Ελπίζω το απόγευμα να είμαι εντελώς καλά!

Καλημέρα!

Καλημέρα Φωτενούλα!

Καλά κανεις με τη γυμναστικη, εγω δυστυχως δεν εχω καθολου καλη φυσικη κατασταση. Και με τη διαιτα τα εχω ψιλοπαρατησει αλλα τουλαχιστον προσεχω και δεν το εχω ριξει στα γλυκα και τις σαβουρες μπας και γλυτωσω κατι.

Νομίζω πως αν τρως με μέτρο θα τα πας πολύ καλά!

Εγω χθες δεν μαγειρεψα αν και ειχε γεμιστα το προγραμμα γιατι οι δικοι μου αλλαξαν λιγο το μενου (αρχισαν οι παρεμβασεις οπως καταλαβαινετε). Θα φαμε κατι περισσευματα απο τις προηγουμενες μερες και θα φτιαξει λεει η μαμα μου και μια πατατοσαλάτα. Για να δουμε.

Ε θέλει να συμμετέχει και η μανούλα στην κουζίνα ίσως επειδή κι εσύ δουλεύεις.

Χτες φυσουσε στα μερη μου κι ειχε και υγρασια και δεν εβγαλα τη μικρη βολτα για να μην χειροτερεψει η κατασταση. Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ρωτησε, αντιβιωση θα παρει 10 μερες. Ειναι ηδη πολύ καλύτερα μαλλον την περασε ελαφρια.

Καλά έκανες και δεν την έβγαλες! Εγώ σε είχα ρωτήσει για την αντιβίωση. Χαίρομαι που είναι ήδη καλύτερα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλως τα κοριτσια!!!

Φωτεινη μου μετα το Πασχα θα μπουμε παλι σε σειρα μην σκας! Κ εγω μια ετσι μια αλλιως... Δεν πειραζει μωρε αφου ειχε μεινει κιολας φαγακι κριμα να παει χαμενο!

Ωραιοτατη η πατατοσαλατα μμμμμ

Αγγελικη μου μηπως εχεις ματι? εγω το Σαββατο ξυονησα με αφορητο πονοκεφαλο σε σημειο που πηρα 2 ντεπον κ το μεσημερι μετα το φαγητο κ 3ο. Ο πονοκεφαλος εκει επεμενε σε σημειο να μου ερχεται λιποθυμια.μετα το βραδυ το ελεγα στην πεθερα κ με ξεματιασε κ μεχρι να πεις κυμινο συνηλθα.Περαστικα βρε κοριτσακι!

Ρικολακι η αληθεια ειναι πως στεναχωριεμαι για τα μικρα γιατι το περιμενανε καιρο!! Αλλα τι να κανουμε δεν πειραζει κ εδω καλα περνανε ολο βολτες ειναι! καλα να ειμαστε εχουμε κ το καλοκαιρο μπροστα!

Ρικολακι κ εγω εδω θα ειμαι λογικα μεχρι Μ.Παρασκευη.Ε μετα απο Τρτη παλι !!

Ιωαννακι τι ωραιο φαγακι θα φατε σημερα!!! !μμμμμ λατρευωωωω!!!

Τζενάκι έβαλα την πεθερά μου να με ξεματιάσει και δεν ήμουν.

Είμαι και σε δύσκολες μέρες οπότε μάλλον είναι από εκεί...

Θα πάτε καθόλου στο χωριό εσείς?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα μαγειροπαρέα κι από εμένα!!!

Χθες από το μεσημέρι και μετά δεν έκατσχα καθόλου στον υπολογιστή. Είχα μεγάλη ανησυχία, αλλά τελικά πήγαμε στο γιατρό και όλα είναι μια χαρά! Μεγάλωσε και η μικρούλα μας κι έφτασε τα 2100γρ παρακαλώ πολύ! Το μόνο πια που μας είπε είναι να συνεχίσω τις δραστηριότητές μου και το περπάτημα "πιο χαλαρά". Μπόρεσα κι εγώ και ησύχασα μετά την επίσκεψη και κοιμήθηκα σήμερα μέχρι τις 11.00!!!

Μαγειρικά για σήμερα θα έχουμε αρακά. ricola πάλι μια ταύτιση βλέπω! Μήπως να μαγείρευε η μια από τις δυο και να έστελνε ταπεράκι στην άλλη;;; χαχαχαχα...

Νίκο η δουλειά έχει προτεραιότητα! Άλλωστε αυτό είναι ευχάριστο τρέξιμο!!!

Τζένη το κέικ θα είναι πεντανόστιμο, δε νομίζω ότι θα νοιάξει κανέναν αν έκατσε ή όχι. Στην τελική είναι για άμεση κατανάλωση!

Φωτεινή ελπίζω τουλάχιστον οι παρεμβάσεις να είναι για καλό υπό την έννοια να σε εξυπηρετούν και όχι να σε επιβαρύνουν! Τι καλά που της περνάει της μικρής! Κρίμα θα ήταν να περάσει αυτές τις μερούλες αρρωστούλα...

Αγγελική ωραίο πρόγραμμα έχεις σήμερα! Ελπίζω να σου περάσει εντελώς ο πονοκέφαλος και να ευχαριστηθείς την υπόλοιπη μέρα!

Ιωάννα χαίρομαι πάρα πολύ που έχεις καλύτερη διάθεση. Μια ανανέωση έστω και μικρή σίγουρα θα σε κάνει να αισθανθείς πολύ καλύτερα (τσεκαρισμένο αυτό)!!!

EleniAgglia αν και καθυστερημένα το λέω, τη γαριδομακαρονάδα την κάνω πάντα με ουζάκι, αλλά όχι σε τρομερή ποσότητα, ίσα-ίσα. Αφήνει πολύ ωραίο άρωμα και φινετσάτη γεύση. Να μας πεις πάντως πως την έκανες τελικά!

Ποιές ξεχνάω, ποιές ξεχνάω;;;; Μην με παρεξηγείται...Φιλιά πολλά σε όλες!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα μαγειροπαρέα κι από εμένα!!!

Γειά σου smurfita!

Χθες από το μεσημέρι και μετά δεν έκατσχα καθόλου στον υπολογιστή. Είχα μεγάλη ανησυχία, αλλά τελικά πήγαμε στο γιατρό και όλα είναι μια χαρά! Μεγάλωσε και η μικρούλα μας κι έφτασε τα 2100γρ παρακαλώ πολύ! Το μόνο πια που μας είπε είναι να συνεχίσω τις δραστηριότητές μου και το περπάτημα "πιο χαλαρά". Μπόρεσα κι εγώ και ησύχασα μετά την επίσκεψη και κοιμήθηκα σήμερα μέχρι τις 11.00!!!

Χαίρομαι που είναι όλα καλά με την μπεμπούλα σου! Και πολύ καλά έκανες που κοιμήθηκες πολύ και ξεκουράστηκες!

Μαγειρικά για σήμερα θα έχουμε αρακά. ricola πάλι μια ταύτιση βλέπω! Μήπως να μαγείρευε η μια από τις δυο και να έστελνε ταπεράκι στην άλλη;;; χαχαχαχα...

Αν μένετε και κοντά είναι πολύ καλή ιδέα!

Αγγελική ωραίο πρόγραμμα έχεις σήμερα! Ελπίζω να σου περάσει εντελώς ο πονοκέφαλος και να ευχαριστηθείς την υπόλοιπη μέρα!

Ο πονοκέφαλος πέρασε αλλά μου έχει μείνει μία ζαλούρα! Ελπίζω να φύγει κι αυτή μόλις βγω έξω!

Ποιές ξεχνάω, ποιές ξεχνάω;;;; Μην με παρεξηγείται...Φιλιά πολλά σε όλες!

Κανείς δεν πρόκειται να παρεξηγήσει κανέναν κοριτσάκι! ¨Οσα θυμάσαι τα σχολιάζεις! ;)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω!! Αλιμονο αν παρεξηγουμασταν γι αυτα τα πραγματα!

Πολυ χαιρομαι Σμουρφιτακι μου που ειναι ολα καλα με την μπεμπουλα! ειδες τι πραγμα ειναι το αγχος τελικα? ξαλαφρωσες κ ευχαριστηθηκες υπνο!

Αγγελικη μου συνηλθες καθολου? Κ εμενα με πιανει προν την περιοδο.Ειναι σημαδι οτι "ερχεται"...

Βρε παιδια για πειτε καμια ιδεα για γλυκο για την μερα του Πασχα.Θα ηθελα κατι δροσερο.Γιορταζει κ ο συζυγος εκεινη την μερα οποτε το γλυκο επιβαλεται διπλα! Κατα προτιμηση να μην ειναι τιγκα στις σοκολατες γιατι οι μεγαλοι ανθρωποι δεν τις πολυπροτιμουνε !!

Ευχαριστω κ παλι

Κορίτσια έχετε απόλυτο δίκιο!!!:D:D:D:D

Τζένη κι εγώ σκέφτομαι τι θα κάνω για γλυκό εκείνες τις ημέρες. Ανήμερα γιορτάζει ο πεθερός μου, αλλά εκείνοι θα είναι στο χωριό οπότε δεν θα είμαστε μαζί και ο δικός μου γιορτάζει του Αγίου Γεωργίου οπότε θα κάνουμε τραπέζι και τώρα οργανώνομαι.

Για γλυκάκι σίγουρα θα κάνουμε μπακλαβά που και εύκολος είναι και όσες φορές τον έχω κάνει έχει πετύχει και λίγο έως πολύ όλοι τρώνε το σιροπιαστό. Εναλλακτική λύση είναι τα σαραγλάκια που είναι πιο εύκολα. Από εκεί και πέρα σκέφτομαι και μια πανακότα. Είναι εύκολη και δροσερή.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

καλημερα!!!!

Σμουρφιτακι ωραιος ειναι ο μπακλαβας !!! Τον εχω συνδιασει με τα Χριστουγεννα γιατι παντα τοτε φτιαχνουμε , συγκεκριμενα παραμονες Πρωτοχρονιας.

Μωρε ελεγα να κανω κατι ψυγειου δροσερο ..πφφφφφ

φασολακια εχει η κατσαρολα μας σημερα κ εγω λογω Μ.τεταρτης δεν τρωω λαδι κ ετσι εβρασα κολοκυθακια με πατατα κ καροτα να φαω.

Εφτιαξα ξανα κεικ χτες κ βγηκε πολυ ωραιο. Κ το εφτιαξα με το ματι 1/2 κουπα σπορελαιο-1 κουπα μαυρη ζαχαρη ,ξυσμα πορτοκαλι -1 κουπα χυμο -απο 1/2 κουπα καρυδα κ καρυδια-λιγες σταφιδες-λιγη κανελα κ αλευρι φαριναπ ! α κ 1 κοφτο κγ σοδα.Πολυ ωραιο εγινε.

Καλημέρα κοριτσάρες και αγόρι!

Χάθηκα λίγο γιατί ήμουν 2 μέρες με την βαπτιστήρα και ήθελα πιο πριν να καθαρίσω και λίγο το σπίτι... σήμερα έχω σούπερ, μανάβη και χασάπη και μπήκα στα γρήγορα να δω τί κάνετε... στα γρήγορα είδα ότι είμαστε οι περισσότεροι εδώ:P... αρρωστούλα η μικρή της Φωτεινής: περαστικά κορίτσι μου... ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα η μικρή σου!

περαστικά και στην Αγγελική! άμα είσαι και στις μέρες σου, ο πονοκέφαλος είναι συχνός επισκέπτης! υπομονή!

βολτούλες βλέπω η ricola με το μωρούλι! μπράβο καλά κάνεις.... είναι και όμορφες μέρες... σήμερα μόνο κάνει λίγο κρύο παραπάνω... να προσέχεις τη περίεργη δροσούλα!

Ελπίζω να έχω χρόνο αργότερα να τα πούμε... φιλιά σε όλους! χρωστάω και μία συνταγή με ανανά...νομίζω στην ricola... δεν την έχω ξεχάσει!:tongue: ααα φασολάδα και εγώ σήμερα...χωρίς λάδι.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Βροχερή η μέρα σήμερα και από ότι ακούω όλη η υπόλοιπη εβδομάδα έτσι θα πάει.

Χθες η μέρα μου ήταν γεμάτη! Κατευθείαν από την δουλειά πήγα κομμωτήριο όπου έκανα ριζική αλλαγή στο μαλλί! Άλλος άνθρωπος έγινα και το ευχαριστήθηκα! Μετά πήρα το βαφτιστήρι μου και πήγαμε για ψώνια και καπάκι μετά επίσκεψη στην άλλη μου κουμπάρα να της πάω κάτι δωράκια! 11,30 το βράδυ μαζεύτηκα σπίτι μου!

Σήμερα έχω να φτιάξω τα πράγματά μας για το ταξίδι γιατί αύριο φεύγουμε κατευθείαν από την δουλειά! Έχω και ένα σωρό σίδερο αλλά με βλέπω να παίρνω μαζί μου κάποια ρούχα να τα σιδρώσω στο χωριό! Θα δείξει το απόγευμα!

φαγητό δεν έχω φτιάξει, μάλλον θα τηγανίσουμε καμία πατατούλα και θα φάμε με τον άντρα μου. Θα κόψω και μαρουλοσαλάτα και οκ!

Τζενάκι τι θα έλεγες για cheesecake? Και ωραίο και ελαφρύ γλυκό.

Νίκο, Smurfita, Φωτεινή, ricola, Ιωάννα, ΕλένηΑγγλία και όλες οι υπόλοιπες κοπέλες, να έχετε μία πολύ καλή μέρα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες και αγόρι!

Καλημέρα Νινάκι!

Χάθηκα λίγο γιατί ήμουν 2 μέρες με την βαπτιστήρα και ήθελα πιο πριν να καθαρίσω και λίγο το σπίτι...

Και πολύ καλά έκανες που πέρασες όλο τον χρόνο σου με την βαφτιστήρα σου! Πόσο καλή νονά είσαι!

περαστικά και στην Αγγελική! άμα είσαι και στις μέρες σου, ο πονοκέφαλος είναι συχνός επισκέπτης! υπομονή!

Σήμερα ευτυχώς ξύπνησα καλά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αχ τι καλα Νινακι!! την ευχαριστηθηκες την βαφτιστηρα κ αυτη εσενα φυσικα!!

Τι τρεξιμο ειναι αυτο κ εσυ Αγγελικουλα μου!!! Μην κατσεις κιολας να σκασεις για το σεδερωμα.Παρτα μαζι κ καντα εκει, να μην εχεις κ τον φοβο μην σου τσαλακωθουν μεσα στις βαλιτσες.

Που λες για τσιζκεικ ψηνομαι κ εγω! μαλιστα λεω να το κανω με σαλτσα φραουλας που ειναι κ της εποχης.

Μιλησα κ με την μαμα μου πριν λιγο κ ειπαμε να τα κανουμε μαζι τα τσουρεκια Μ.Παρασκευη η Μ.Σαββατο πρωι οποτε αυριο αν θα βαψω μονο λιγα αυγα για το καλο.

Καλημέρα σε όλη την παρεα!

Εδω βρεχει, εχει ομιχλη και χειμωνιατικο κρυο! Πασχαλινο σκηνικο τι να σας πω..

Στρουμφιτα τι ωραια τα νεα της μπεμπας! Καλά εκανες και κοιμηθηκες χτες. Δεν χρειαζεται να εχεις αγχος. Απολαυσε τις τελευταιες εβδομαδες της εγκυμοσυνης σου!

Αγγελικη μπραβο που εισαι καλυτερα σημερα. Με γεια το μαλλι. Τουλάχιστον περασες ωραια χτες με shopping.

Νινα καλά εκανες κι ευχαριστηθηκες τη βαφτιστηρα σου! Φανταζομαι η μικρη ενθουσιαστηκε ε;

Τζενακι ξαναεκανες γλυκο; Δεν παιζεσαι. Για τη διαιτα ψιλοστενοχωριεμαι γιατι πρεπει να χασω οπωσδηποτε. Τελος παντων.

Ρικολα, Βαγια, Τζελυφις, Εβιρι, Αρετη, Νικο να ειστε καλά!

Χτες εφτιαξα τελικα τα γεμιστα για 2 μερες οπως επεμενε η μαμα μου. Οταν γυρισα σπιτι ταιζε η μαμα μου τον μικρο τη σουπιτσα του κι οταν ειδε εμενα να τρωω πατατοσαλατα προτιμησε το δικο μου φαγητο απο το δικο του. Τρελαθηκε η γιαγια. Σημερα εμαθα οτι εγκριθηκε η αιτηση μεταθεσης μου για Αθηνα. Τωρα να δουμε ποτε θα ερθει η αποφαση εδω και ποτε θα πρεπει να μετακινηθω (αυτη τη στιγμη ουτε που θελω να σκεφτομαι νεα μετακομιση στο πολυ αμεσο μελλον).

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Α ξεχασα για γλυκα που λεγατε: μιλφειγ, τσιζκεικ, ενα γλυκο που γινεται σε φορμα του κεικ σε στρωσεις απο κρεμα με ανθος αραβοσιτου με πορτοκαλάδα, μπισκοτα μιραντα και κρεμα με ανθος αραβοσιτου φραουλα.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Τι τρεξιμο ειναι αυτο κ εσυ Αγγελικουλα μου!!! Μην κατσεις κιολας να σκασεις για το σεδερωμα.Παρτα μαζι κ καντα εκει, να μην εχεις κ τον φοβο μην σου τσαλακωθουν μεσα στις βαλιτσες.

Αυτό θα κάνω κατά πάσα πιθανότητα! Δεν θα κάτσω να σκάσω! Θα ετοιμάσω τα πράγματά μας και θα πω του αντρούλη μου να πάμε καμία βολτίτσα! Δεν χόρτασα από χτες!!!!

Που λες για τσιζκεικ ψηνομαι κ εγω! μαλιστα λεω να το κανω με σαλτσα φραουλας που ειναι κ της εποχης.

Σάλτσα φράουλας ή μαρμελάδα φράουλας σκεφτόμουν κι εγώ!

Μιλησα κ με την μαμα μου πριν λιγο κ ειπαμε να τα κανουμε μαζι τα τσουρεκια Μ.Παρασκευη η Μ.Σαββατο πρωι οποτε αυριο αν θα βαψω μονο λιγα αυγα για το καλο.

Κι εγώ δεν θα προλάβω να βάψω αυγά αλλά θα βάψει λίγα η κόρη μου με την βοήθεια της πεθεράς μου στο χωριό.

Καλημέρα σε όλη την παρεα!

Γειά σου Φωτεινούλα!

Εδω βρεχει, εχει ομιχλη και χειμωνιατικο κρυο! Πασχαλινο σκηνικο τι να σας πω..

Άκουγα τον καιρό και είπαν ότι έτσι θα είναι μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή.

Αγγελικη μπραβο που εισαι καλυτερα σημερα. Με γεια το μαλλι. Τουλάχιστον περασες ωραια χτες με shopping.

καλά ήταν αν και θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο για χάζεμα στα μαγαζιά! Την επόμενη εβδομάδα θα το επαναλάβω!

Σημερα εμαθα οτι εγκριθηκε η αιτηση μεταθεσης μου για Αθηνα. Τωρα να δουμε ποτε θα ερθει η αποφαση εδω και ποτε θα πρεπει να μετακινηθω (αυτη τη στιγμη ουτε που θελω να σκεφτομαι νεα μετακομιση στο πολυ αμεσο μελλον).

Φιλια

Τουλάχιστον θα μαζευτείτε όλη η οικογένεια σε ένα σπίτι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...