Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους!!!!

Σμουρφιτακι μου μικρο(δεν ξερω μου εχει κατσει πως εισαι μικρο)(αληθεια ποσο μικρο εισαι???)Καλημεραααααααααα!!!!!!!

Όντως εξαφανισμένο μαγειροπαρεάκι είμασταν αυτό το ΣΚ, έχεις δίκιο ricola!

Είχε όμως σχετικά καλό καιρό και νομίζω ότι όλοι λίγο-πολύ το εκμεταλλευτήκαμε..Εχεις απολυτο δικιο....και εμεις βολταραμε και με το παραπανω μη νομιζεις....

Παιδιά προσπαθώ απ'την ώρα που ξύπνησα να θυμηθώ τι φαγητό είχαμε το Σάββατο και δεν μπορώ...πάει...το'χασα το μυαλό...Κατσε να ερθει η μικρη...εκει να δεις αμνησια!!!!!!!!

Χθες πάντως θυμάμαι ότι το μεσημέρι είχαμε μακαρόνια με κιμά και το βράδυ έκανα φουρνοπατάτες με σάλτσα από γιαούρτι και μανιτάρια.Ποσο το αγαπω αυτο το φαγακι!!!

Σήμερα για τον άντρα μου έχει το υπόλοιπο χθεσινό φαγητό κι εγώ θα φάω ελαφριά μια σαλατούλα. Για το βράδυ θα δούμε...Εγω ελαφρια σαλατουλα....λιγοτερο φαι...και σπανια γλυκο....μετα το Πασχα το αποφασισα!!!!Βγαίνω τώρα για να πάω μέχρι τη λαϊκή και το σούπερ μάρκετ κι ελπίζω όταν επιστρέψω να έχετε μπει και να έχετε δώσει συναμικά το παρών σας!!! Φιλιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

[quote name='ioanna81;2300651

Καλημερα Ιωαννακι!!!!ΚΑλη εβδομαδα και σε σενα!!

Πως εισαι???

εμενα μεχρι 5 μηνων καλα κοιμοτανε' date=' οταν ξεκινησαν τα δοντια ξεκινησε και ο εφιαλτης. Ευχομαι να μην συμβει και σε σας κατι αναλογο

Μμμμμ ναι ειναι και τα δοντια μετα....για να δουμε!!!!

Στο σ/κ δεν μπορω να μπω γιατι ο μικρος δεν με αφηνει καθολου, αν ανοιξω υπολογιστη θα θελει να κατσει εκεινος ν ακουει τραγουδια, οταν κοιμαται κανω δουλειες οποτε χανομαι.Πλακα εχουν που απο τοσο μικρα ξερουν απο υπολογιστες!!!

φιλιαααααααα

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!Καλημερα Αγγελικη!!!!!!!!!!!!!

Επιστρέψαμε χτες το βραδάκι και τώρα, πρώτα ο Θεός, θα πάμε στο χωριό ξανά την Μεγάλη Πέμπτη. Τα ζουζούνια μου αλωνίζουν όλη μέρα και του μικρού ήδη κοκκίνισαν τα μάγουλα απότον ήλιο και το οξυγόνο!Τι καλα για τ αμικρα σου!!!!χωριο...καθαρος αερας..και ξεσαλωμα!!!!!!!!!Μς το καλο να πας και εσυ!!!

Ricola καλές δημιουργίες με τα δωράκια του αντρούλη σου!Ευχαριστωωωωω!!!!

Πολλές καλημέρες και στην υπόλοιπη παρεούλα μαςΦιλιααααααα

[quote name='ioanna81;2300651

Καλημερα Ιωαννακι!!!!ΚΑλη εβδομαδα και σε σενα!!

Πως εισαι???

εμενα μεχρι 5 μηνων καλα κοιμοτανε' date=' οταν ξεκινησαν τα δοντια ξεκινησε και ο εφιαλτης. Ευχομαι να μην συμβει και σε σας κατι αναλογο

Μμμμμ ναι ειναι και τα δοντια μετα....για να δουμε!!!!

Στο σ/κ δεν μπορω να μπω γιατι ο μικρος δεν με αφηνει καθολου, αν ανοιξω υπολογιστη θα θελει να κατσει εκεινος ν ακουει τραγουδια, οταν κοιμαται κανω δουλειες οποτε χανομαι.Πλακα εχουν που απο τοσο μικρα ξερουν απο υπολογιστες!!!

φιλιαααααααα

περιεργως ειμαι καλα, αν εξαιρεσεις το ψεμα που με κανει να νιωθω τυψεις και πρεπει να παιζω και λιγο θεατρο κατα τ αλλα ειμαι καλα, εχω καλη διαθεση και τα βραδια σπιτι εχω αρχισει να κανω γυμναστικη. Εχω κεφια να ανενεωσω την γκαρνταρομπα μου (δεν ξερω πως αλλα θελω να παρω λιγα ρουχα γιατι απο τοτε που γεννησα δεν μου κανουν τα πιο πολλα) και γενικα εχω κεφια!

Μην αγχωνεσαι για τα δοντια, πολλα παιδια τα βγαζουν και δεν καταλαβαινουν τιποτα, εμενα ειναι λιγο ευαισθητουλης!

κοριτσάρες καλησπέρα!!

Έχω λίγη δουλίτσα μαζεμένη οπότε δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά δεν μπορούσα να μην μπω να σας καλησπερίσω! Ελπίζω το βράδυ να έχω αντοχές να σας διαβάσω και να σας γράψω! Τα λέμε μετά!

υ.γ πήρε το μάτι μου συνταγή με γιαούρτι νομίζω η Φωτεινή μας για την Ρικόλα!! μμμμμμμ να το τσεκάρω μετά :wink:

Διαφημίσεις

περιεργως ειμαι καλα, αν εξαιρεσεις το ψεμα που με κανει να νιωθω τυψεις και πρεπει να παιζω και λιγο θεατρο κατα τ αλλα ειμαι καλα, εχω καλη διαθεσηΝα μην νιωθεις καθολου τυψεις!!!Αναγκαστηκες να πεις ψεμα και καλα εκανες!!!!

και τα βραδια σπιτι εχω αρχισει να κανω γυμναστικη.Γυμναστικουλα εεε???Εγω αποφασισα να πηγαινω με τον μικρο στο μαρσιπο 2 βολτες την ημερα απο μια ωρα τη καθε φορα!!!Σημερα πηγαμε το απογευμα....επισης θελω να ψαξω να δω τι ασκησεις μπορω νακανω σιγα σιγα και εγω στο σπιτι(καισαρικη)γιατι ακομα δε μπορω να αφησω τον μικρο με το μπαμπα του και να πηγαινω στη σχολη χορου....Σνιφ...Αλλα επειγει να γυμναστω και να κοψω το υπερβολικο φαγητο(απο βδομαδα θα προσπαθησω)..καταφερα να μπω σε ενα τζην μου(αυτο που μου επεφτε πριν)...και το καλοκαιρι ειναι κοντα!!!!

Εχω κεφια να ανενεωσω την γκαρνταρομπα μου (δεν ξερω πως αλλα θελω να παρω λιγα ρουχα γιατι απο τοτε που γεννησα δεν μου κανουν τα πιο πολλα) και γενικα εχω κεφια!Χαιρομαι που εχει αλλαξει η διαθεση σου!!!:P

Μην αγχωνεσαι για τα δοντια, πολλα παιδια τα βγαζουν και δεν καταλαβαινουν τιποτα, εμενα ειναι λιγο ευαισθητουλης....Αντεξαμε τους κολικους...θα αντεξουμε και στα δοντακια.....:tongue:

κοριτσάρες καλησπέρα!!

Έχω λίγη δουλίτσα μαζεμένη οπότε δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά δεν μπορούσα να μην μπω να σας καλησπερίσω! Ελπίζω το βράδυ να έχω αντοχές να σας διαβάσω και να σας γράψω! Τα λέμε μετά!

υ.γ πήρε το μάτι μου συνταγή με γιαούρτι νομίζω η Φωτεινή μας για την Ρικόλα!! μμμμμμμ να το τσεκάρω μετά :wink:

Καλησπερα Νικο!!!!!

Καλη συνεχεια στη δουλιτσα σου!!!

καλημερα παιδια!!!

Πολυ ησυχια ε?

Ρεβυθια κοκκινα με κριθαρακι για σημερα εχει το μενου.Εφτιαξα κ το νηστισιμο κεικ που σας ελεγα.Πολυ ωραιο εγινε μονο που εκατσε στην μεση ξεφουσκωσε πφφφφ

καλημερα παιδια!!!

Καλημερα Τζενακι!!!!!

Πολυ ησυχια ε?Οντως πολυ ησυχια!!!!!:(

Ρεβυθια κοκκινα με κριθαρακι για σημερα εχει το μενου.Εφτιαξα κ το νηστισιμο κεικ που σας ελεγα.Πολυ ωραιο εγινε μονο που εκατσε στην μεση ξεφουσκωσε πφφφφ

Ποσο μου αρεσει αυτο το φαγητακι!!!Δεν πειραζει που εκατσε το κεικ ..αφου ηταν νοστιμο αυτο μετραει!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!! Σημερα θα φαμε μακαρονια με σαλτσουλα κοκκινη και γαριδες! Τωρα λογικα λογω ημερων μαλλον θα χαθουμε ε?

Καλημερα Ιωαννακι μου!!!!

Αχχχχ ωραιο φαγακι και το δικο σου!!!

Εμεις εχουμε Εβιροαρακα!!!!

Εγω εδω θα ειμαι και παλι...χεχεχε!!!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σηκώθηκα με πονοκέφαλο σήμερα και δεν είμαι και στα καλύτερά μου! Πήρα ponstan κι ελπίζω να συνέλθω! Έχω και ψώνια το απόγευμα για το βαφτιστήρι μου και τους κουμπάρους μου. Έχω και κομμωτήριο. Φουλ πρόγραμμα!!!

Δεν μαγείρεψα για σήμερα γιατί έμειναν λίγα μακαρόνια άπο χτες για να φάει ο άντρας μου. Εγώ θα πάρω κάτι απέξω αφού στο σπίτι με βλέπω να μαζεύμαι το βράδυ!

Παώ να διαβάσω τα νεά σας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Δεν γράψατε και πολλά!!!!

χεχεχε....

Στέλνω σε όλους και όλες πολλά φιλιά! Καλά μαγειρέματα!

Πάω να δουλέψω...

Καλημερα Αγγελικουλα!!!!Ευχομαι να σε αφησει ο πονοκεφαλος!!!Καλη δουλεια!!

Καλημέρα!

Εβιρακι λογικα θα εχεις ερθει στα πατρια εδαφη. Ευχομαι να περνας καλά και να χαρεις την μεγαλη Εβιρινα σου!

Νικο καλο τρεξιμο στη δουλεια. Παντα τετοια να εχεις!

Ιωαννα τι ωραια που ακουγεσαι που εχεις καλύτερη διαθεση! Ωραιο φαγητακι το δικο σου. Καλά κανεις με τη γυμναστικη, εγω δυστυχως δεν εχω καθολου καλη φυσικη κατασταση. Και με τη διαιτα τα εχω ψιλοπαρατησει αλλα τουλαχιστον προσεχω και δεν το εχω ριξει στα γλυκα και τις σαβουρες μπας και γλυτωσω κατι.

Ρικολα και οι βολτες ειναι ωραια γυμναστικη. Κυριως με τον μπεμπη παρεα.

Τζενη δεν πειραζει για το κεικ. Αφου ειναι νοστιμο θα φαγωθει. Για τα παιδια μη στενοχωριεσαι τοσο πολυ. Καλό θα ηταν να ξεφευγαν λιγακι αλλα για μια φορα δεν θα τα πειραξει τοσο.

Εγω χθες δεν μαγειρεψα αν και ειχε γεμιστα το προγραμμα γιατι οι δικοι μου αλλαξαν λιγο το μενου (αρχισαν οι παρεμβασεις οπως καταλαβαινετε). Θα φαμε κατι περισσευματα απο τις προηγουμενες μερες και θα φτιαξει λεει η μαμα μου και μια πατατοσαλάτα. Για να δουμε. Χτες φυσουσε στα μερη μου κι ειχε και υγρασια και δεν εβγαλα τη μικρη βολτα για να μην χειροτερεψει η κατασταση. Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ρωτησε, αντιβιωση θα παρει 10 μερες. Ειναι ηδη πολύ καλύτερα μαλλον την περασε ελαφρια.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...