Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Νίκο αυτή είναι η πάβλοβα? με σαντιγί είναι ή κρέμα? ωραίο φαίνεται:D και ο πατατούλες όμως με το κρέας λαχταριστές! τρέχουν τα σάλια μου! με ποιό πρόγραμμα βάζεις τις φωτογραφίες? σε ρωτάω γιατί εγώ χρησιμοποιούσα το imageshack, αλλά τώρα θέλει συνδρομή.

Ninaki λοιπόν μπες google και βρες το photobucket. Δωρεάν και καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες απο το imageshack! Και μπορείς να γραφτείς αμέσως μόνο απο το facebook ή και με οποιον αλλο τροπο θελεις.

Λοιπόν είχε σαντιγύ αλλά ελάχιστα γλυκιά γιατί μέσα έχει κρυμμένη μαρέγκα σε κομματάκια και δεν πρέπει να ναι πολυ γλυκό γιατί ειναι ελαφρυ γλυκάκι!! Και πάνω φραουλίτσες και λίγο κομματάκια λευκής σοκολάτας. Κορίτσια ήταν ΚΟΛΑΣΗ!! Μου μειναν μαρεγκούλες οπότε θα ξανακάνω σήμερα. Και δεν είναι πολύ γλυκό οπότε πολλές φορές το πασπαλίζεις με λίγο άχνη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Τη Κυριακη του Πασχα θα μαζευτουμε στο πατρικο μου οικογενεια και φιλοι!!!Ειπα στη μανουλα πως θα φτιαξω γλυκο και κατι για φαγητο!!!Για δωστε ιδεες!!!!!Για γλυκο σκεφτομουν κατι δροσερο... ξερει κανεις σας μια συνταγη με γιαουρτι σαντιγυ δαμασκηνα και δεν θυμαμαι τι αλλο...και κατι παρομοιο με ανανα....τρελαινομαι για αυτα και εχω χρονι ανα φαω και ποτε δεν ειχα τη συνταγη!!!!Ααααα και τη συνταγη για τα τσουρεκια σας, εχω μια που εκανα περσι και ειναι τις γιαγιας του αντρα μου...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξεχασα να σας πω ο καλος μου μου πηρε δωρο ενα μιξερ με καδο..πως λεγεται???πολυμιξερ?κουζινομηχανη....ειναι τελειο παντως!!!!Μου πηρε και χυτρααααα!!!!!!!

Αντε σας ζαλισα και παλι!!!!

Περιμενω ιδεες.... .συνταγες....

Πολλα πολλα φιλια!!!!!!!

ΚΑλο βραδυ!!!

rikolaki γιατί δεν κάνεις παυλοβα; η κανα γλυκό ψυγείου που αρέσει σε όλους; Με ένα ζελέ ίσως από πάνω; Τέλειο το μίξερ με κάδο. Εγώ παιδιά δεν είχα και όταν πήρα τα κέικ γίνονταν πολύυυυυυυυυυυ πιο εύκολα...Πολυ πιο ευκολα ομως

Πωωωω ρε Νικο τι μας κανεις τωρα!!!

Παυλοβα ουτε εχω φαει ουτε εχω κανει ποτε!

χαχα:mrgreen::mrgreen: Τζενάκι να κάνεις. Όλο το ζόρι είναι μόνο η μαρέγκα. Τα άλλα τα κάνεις αμέσως!

Καλημέρα κοριτσάρες!

Εμείς σήμερα τηγανιά χοιρινή με πιπεριές και πολλά μπαχαρικά καυτερά και μετά πάβλοβα γιατί μου έμειναν μαρέγκες απο χτές. Το μαμ θα το κάνει η Χριστίνα εγώ όταν τελειώσω με τις δουλειές στο γραφείο θα κάνω το γλυκό. Παιδιά το αρνάκι χτες τα παιδιά το τσάκισαν. Να δούμε σήμερα. Εχω πολύ τηγανιά και θα την κάνω σήμερα και αύριο γιατί απο Δευτέρα νηστεία οπότε να τα φάμε τώρα. Πάω γραφείο!

Καλημερα κοριτσια!

Καλησπερα Ελενη!!!Εεεεεεε μην ξεχνας και τον Νικο μας!!!!

Τι κανετε? Εγω αντι να κανω καμμια δουλεια η ανεπροκοπη μιας και ο μπεμπης κοιμαται, καθομαι και αλωνιζω στο ιντερνετ!Χεχεχεχε..ποιον μου θυμιζεις ...ποιον μου θυμιζεις.....

Λοιπον εμεις χτες φαγαμε βοδινο βραστο με πιλαφι πολυ νοστιμο...και σουτζουκακια! (Η μαμα μαγειρεψε).Το βραδυ ειπα να μαζευτω και εφτιαξα μια σουπιτσα με κυβο κνορ που ειναι ελαφρια και βοηθαει να χεις γαλα..νοστιμοτατες οι σουπιτσες...αλλα δε με χορταινουν...μετα απο καμια ωρα παλι πειναω!!!

Σημερα θα φαμε μπριζολες και πατατες στο φουρνο και αυριο λεω να κανω καμμια γαριδομακαροναδα! Λετε να τολμησω να την κανω με ουζο αντι για κρασι? Το λεω επειδη δεν ειμαι φαν του ουζου, ποσο εντονη ειναι η μυρωδια στο φαγητο? Αν ειναι λιγακι την παλευω, αν ειναι πολυ εντονη προτιμω να σβησω τις γαριδες με κρασι:Pμμμμμ γαροδομακαροναδα!!!!Μιαμ!!!!

rikolaki γιατί δεν κάνεις παυλοβα; η κανα γλυκό ψυγείου που αρέσει σε όλους; Με ένα ζελέ ίσως από πάνω; Τέλειο το μίξερ με κάδο. Εγώ παιδιά δεν είχα και όταν πήρα τα κέικ γίνονταν πολύυυυυυυυυυυ πιο εύκολα...Πολυ πιο ευκολα ομως

Καλησπερα Νικο μας!!!

Η παβλοβα μου αρεσει τοοοσσσσοοοο πολυ αλλα τη θεωρω μπελα...και επισης δεν εχω ξανακανει και θελω κατι που να μου πετυχει στα σιγουρα!!!!Και το γλυκακι ψυγειου νοστιμοτατο...ελα ομως που μου εχει καρφωθει αυτο με το γιαουρτι και τα δαμασκηνα η τον ανανα!!!!!!

Διαφημίσεις

Μια γνωστή μου είχε ανακατέψει σαντιγυ με γιαούρτι και είχε κάνει γιαουρτοεπιδόρπιο και πάνω είχε ροδέλες ανανά αλλά δεν ξέρω πως και τι. Ήταν πολύ δροσιστικό και σε ποιον δεν αρέσει η σαντιγύ; :wink:

Εγώ μόλις τελείωσα με το γραφείο, ανέβασα στο μπλόγκ μια φωτό μου και ένα σκίτσο, καθάρισα λίγο γιατί πάντου υπαρχουν χαρτιά και μολύβια και τώρα άραξα να φάω παστελάκι!! Πάω να καω λίγο στην τβ και επιστρέφω

Καλησπερα εξαφανισμενο μαγειροπαρεακι!!!!!

Χθες φαγαμε μακαροναδα με σαλτσα λαχανικων(οτι υπηρχε στο ψυγειο και ηταν στα τελευταια του) και σημερα σνιτσελακια με πατατες τηγανιτες!!!!Για βραδινο σουβλακοπιτσες και σουπιτσα λαχανικων εγω!

Σας περιμενω αυριο!!!

Πολλα φιλια!!!καλο βραδυ!

Καλημέρα μαγειροπαρεακι και καλή Μ. Εβδομαδα!

Ειμαστε πλεον ολοι στο νησι. Θα σταματησω κι εγω τα πηγαινε-ελα.

Για να μην ξεχαστω ξεκινω απο τη Ρικολα. Εγω θα σου προτεινα το παρακατω γλυκο. Ειναι πολυ ελαφρυ και δροσερο. Η ποσοτητα που γραφει η συνταγη ειναι για αρκετα ατομα.

Γιαουρτογλυκο με ανανά.

1 kg γιαουρτι στραγγιστο

2 φακελάκια ζελέ ανανά

1 κουτι Garni διπλο

1 μεγάλο κουτι κομποστα ανανά (περιπου 870 γρ)

Φτιαχνουμε το ζελέ όπως αναγραφεται στις οδηγίες με τη διαφορα ότι χρησιμοποιουμε το σιρόπι απο την κομποστα του ανανά και συμπληρωνουμε με όσο νερο χρειαζεται (πχ λεει οτι χρειαζονται 2 ποτηρια νερο - εμεις βαζουμε ενα ποτηρι σιρόπι και ενα ποτηρι νερο). Φτιαχνουμε το garni και αναμιγνυουμε ζελέ, σαντιγυ και γιαουρτι. Το βαζουμε στο ψυγειο για λίγη ωρα ώστε να σταματησει να ειναι πολύ νερουλό. Μετα ριχνουμε τον ανανά κομμένο σε κομματάκια. Κραταμε λίγα κομμάτια ανανά για γαρνιτουρα.

Μια συναδελφός μου στη δουλεια το εφτιαχνε και με ζελέ και κομποστα βερυκοκο αλλά δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω ποσο γλυκο βγαινει.

Με γεια και τα καινουρια εργαλεια στην κουζινα. Παντα υπεροχες δημιουργιες με αυτα.

Ειδες τι καλό μωρακι που εχεις και κοιμηθηκε τοσο νωρις 8ωρο; Η κορη μου ηταν βολικη στον υπνο. Ο μικρος οχι τοσο πολύ αλλα δεν φαγαμε και τρελλα ξενυχτια- δεν παραπονιεμαι.

Αγγελικη μου ειχατε καλό ταξιδι;

Νικο χαιρομαι για τα καλά νεα. Προσεξε ομως την υγεια σου και τη διατροφη σου γιατι εισαι πολύ μικρος ακομα. Η παυλοβα κολαζε. Ουτε κι εγω εχω φτιαξω ποτε. Τη θεωρω βαβουρα.

Νινα μου ευχομαι ολα να σου πανε κατ'ευχην στη ζωη σου. Μαγειρικα απο αυτα που μας περιγραφεις ολα ειναι υπεροχα.

Ιωαννα κανεις πολυ καλά και κανεις διαλειμμα. Οσον αφορα το 2ο παιδακι ειναι φυσιολογικο να το σκεφτεσαι. Ευχομαι και σε σενα να πανε ολα καλά και να γινουν οι επιθυμιες σου πραγματικοτητα.

Ελενη (Αγγλια) πως εισαι; Επιτρεπονται και οι σαβουριτσες μια στο τοσο. Μεγαλωνει το ζουζουνι ε; Εχεις ακομα να ζησεις πολλες μεγαλες στιγμες.

Στρουμφιτα πως παει;

Τζενη ευχαριστουμε για τη συνταγη για το μωσαϊκο. Εχω φτιαξει καποιες φορες αλλα δεν το εχω πετυχει. Θα δοκιμασω και τη δικη σου καποια στιγμη και θα σου πω.

Λοιπον τα δικα μου νεα. Το Σαββατο που ηρθαμε ξεπαγωσαμε τα σουτζουκακια και φτιαξαμε και μακαρονια και φαγαμε. Χτες εφτιαξα το χταποδακι της Στρουμφιτας μας κι εχω να σας πω πως ειναι υπεροχο! Εγω επεμεινα να το φτιαξω ετσι γιατι τους ειχα ολους πανω απο το κεφαλι μου να στραβομουτσουνιαζουν που θα φανε κατι καινουριο αλλα οταν το δοκιμασαν ξετρελλαθηκαν κι ειπαν οτι το προτιμουν ετσι! Ο δε αντρας μου με ρωτουσε μετα "απο την παρεα στο ιντερνετ τη βρηκες τη συνταγη; Τελικα σου δινουν πολύ ωραιες συνταγες μπραβο". Το συνοδεψα με πατατες τηγανητες για να φαει κι η κορη μου. Για σημερα εφτιαξα αναμικτα λαχανικα (αρακα, φασολακια κλπ) με σαλτσουλα λαδερα ενεκα νηστειας. Λεω την Τεταρτη να φτιαξω και τα τσουρεκια μας.

Η μικρη μου τελικα ειχε οστρακια. Την Παρασκευη την πηγα παιδιατρο, ξεκινησαμε αντιβιωση κι ετσι ταξιδεψαμε κανονικα (δεν θα αντεχε το νευρικο μου συστημα αλλη αναβολη παντως).

Φιλια!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους!!!!

Όντως εξαφανισμένο μαγειροπαρεάκι είμασταν αυτό το ΣΚ, έχεις δίκιο ricola!

Είχε όμως σχετικά καλό καιρό και νομίζω ότι όλοι λίγο-πολύ το εκμεταλλευτήκαμε...

Παιδιά προσπαθώ απ'την ώρα που ξύπνησα να θυμηθώ τι φαγητό είχαμε το Σάββατο και δεν μπορώ...πάει...το'χασα το μυαλό...

Χθες πάντως θυμάμαι ότι το μεσημέρι είχαμε μακαρόνια με κιμά και το βράδυ έκανα φουρνοπατάτες με σάλτσα από γιαούρτι και μανιτάρια. Σήμερα για τον άντρα μου έχει το υπόλοιπο χθεσινό φαγητό κι εγώ θα φάω ελαφριά μια σαλατούλα. Για το βράδυ θα δούμε...

Βγαίνω τώρα για να πάω μέχρι τη λαϊκή και το σούπερ μάρκετ κι ελπίζω όταν επιστρέψω να έχετε μπει και να έχετε δώσει συναμικά το παρών σας!!! Φιλιά!!!!!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα Φωτεινή!!! Καλή Εβδομάδα και σ'εσένα!!!

Ειμαστε πλεον ολοι στο νησι. Θα σταματησω κι εγω τα πηγαινε-ελα.

Μπράβο καλή μου να ξεκουραστείς κι εσύ λιγάκι και να ευχαριστηθείς αυτές τις μέρες με την οικογένεια!!!

Για να μην ξεχαστω ξεκινω απο τη Ρικολα. Εγω θα σου προτεινα το παρακατω γλυκο. Ειναι πολυ ελαφρυ και δροσερο. Η ποσοτητα που γραφει η συνταγη ειναι για αρκετα ατομα.

Γιαουρτογλυκο με ανανά.

1 kg γιαουρτι στραγγιστο

2 φακελάκια ζελέ ανανά

1 κουτι Garni διπλο

1 μεγάλο κουτι κομποστα ανανά (περιπου 870 γρ)

Φτιαχνουμε το ζελέ όπως αναγραφεται στις οδηγίες με τη διαφορα ότι χρησιμοποιουμε το σιρόπι απο την κομποστα του ανανά και συμπληρωνουμε με όσο νερο χρειαζεται (πχ λεει οτι χρειαζονται 2 ποτηρια νερο - εμεις βαζουμε ενα ποτηρι σιρόπι και ενα ποτηρι νερο). Φτιαχνουμε το garni και αναμιγνυουμε ζελέ, σαντιγυ και γιαουρτι. Το βαζουμε στο ψυγειο για λίγη ωρα ώστε να σταματησει να ειναι πολύ νερουλό. Μετα ριχνουμε τον ανανά κομμένο σε κομματάκια. Κραταμε λίγα κομμάτια ανανά για γαρνιτουρα.

Μια συναδελφός μου στη δουλεια το εφτιαχνε και με ζελέ και κομποστα βερυκοκο αλλά δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω ποσο γλυκο βγαινει.

Πολύ ωραίο και εύκολο γλυκό! Θα κρατήσω κι εγώ τη συνταγή!

Με γεια και τα καινουρια εργαλεια στην κουζινα. Παντα υπεροχες δημιουργιες με αυτα.

Ειδες τι καλό μωρακι που εχεις και κοιμηθηκε τοσο νωρις 8ωρο; Η κορη μου ηταν βολικη στον υπνο. Ο μικρος οχι τοσο πολύ αλλα δεν φαγαμε και τρελλα ξενυχτια- δεν παραπονιεμαι.

Αγγελικη μου ειχατε καλό ταξιδι;

Νικο χαιρομαι για τα καλά νεα. Προσεξε ομως την υγεια σου και τη διατροφη σου γιατι εισαι πολύ μικρος ακομα. Η παυλοβα κολαζε. Ουτε κι εγω εχω φτιαξω ποτε. Τη θεωρω βαβουρα.

Νινα μου ευχομαι ολα να σου πανε κατ'ευχην στη ζωη σου. Μαγειρικα απο αυτα που μας περιγραφεις ολα ειναι υπεροχα.

Ιωαννα κανεις πολυ καλά και κανεις διαλειμμα. Οσον αφορα το 2ο παιδακι ειναι φυσιολογικο να το σκεφτεσαι. Ευχομαι και σε σενα να πανε ολα καλά και να γινουν οι επιθυμιες σου πραγματικοτητα.

Ελενη (Αγγλια) πως εισαι; Επιτρεπονται και οι σαβουριτσες μια στο τοσο. Μεγαλωνει το ζουζουνι ε; Εχεις ακομα να ζησεις πολλες μεγαλες στιγμες.

Στρουμφιτα πως παει;

Μια χαρούλα (προς το παρόν τουλάχιστον- το απόγευμα θα ξέρω σίγουρα που έχουμε και γιατρό!)

Τζενη ευχαριστουμε για τη συνταγη για το μωσαϊκο. Εχω φτιαξει καποιες φορες αλλα δεν το εχω πετυχει. Θα δοκιμασω και τη δικη σου καποια στιγμη και θα σου πω.

Λοιπον τα δικα μου νεα. Το Σαββατο που ηρθαμε ξεπαγωσαμε τα σουτζουκακια και φτιαξαμε και μακαρονια και φαγαμε. Χτες εφτιαξα το χταποδακι της Στρουμφιτας μας κι εχω να σας πω πως ειναι υπεροχο! Εγω επεμεινα να το φτιαξω ετσι γιατι τους ειχα ολους πανω απο το κεφαλι μου να στραβομουτσουνιαζουν που θα φανε κατι καινουριο αλλα οταν το δοκιμασαν ξετρελλαθηκαν κι ειπαν οτι το προτιμουν ετσι! Ο δε αντρας μου με ρωτουσε μετα "απο την παρεα στο ιντερνετ τη βρηκες τη συνταγη; Τελικα σου δινουν πολύ ωραιες συνταγες μπραβο". Το συνοδεψα με πατατες τηγανητες για να φαει κι η κορη μου. Για σημερα εφτιαξα αναμικτα λαχανικα (αρακα, φασολακια κλπ) με σαλτσουλα λαδερα ενεκα νηστειας. Λεω την Τεταρτη να φτιαξω και τα τσουρεκια μας.

Αχ, χάρηκα πάρα πολύ που σας άρεσε!!!! Η συνοδεία της τηγανιτής πατάτες είναι ό,τι πρέπει!!! Με το καλό να φτιάξεις και τα τσουρέκια!

Η μικρη μου τελικα ειχε οστρακια. Την Παρασκευη την πηγα παιδιατρο, ξεκινησαμε αντιβιωση κι ετσι ταξιδεψαμε κανονικα (δεν θα αντεχε το νευρικο μου συστημα αλλη αναβολη παντως).

Φιλια!

Άχου η μικρούλα...αφού όμως σας έδωσε αντιβίωση λογικά θα γίνει σύντομα καλά, απλά θα ταλαιπωρηθεί λιγάκι...να της δώσεις μια τεράστια αγκαλιά και πολλά φιλάκια από εμένα!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

μμμμμ ΙΩΑΝΝΑ λεμονάτο πρέπει να ναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοο. Και αφού το κάνει και η μαμά ακόμα καλύτερα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οταν μαγειρευει η μαμα μου ειναι το καλυτερο μου!!!

Ναι Ιωαννακι ειναι πολυ νοστιμο κ γρηγορο! Εσυ ποσα μπισκοτα βαζεις? Σε ρωταω γιατι ελεγα την επομενη φορα να εβαζα λιγοτερα για να εχει πιο πολυ "κρεμα" μεσα

να σου πω την αληθεια με το ματι το πηγαινω, μου αρεσει να εχει αρκετα μπισκοτα!

ioanna81[/b];2299489]Ρικολα εμενα κοιμηθηκε 8ωρο οταν εγινε περιπου 2 χρονων, περασαμε χοντρα ξενυχτια οποτε μια χαρα ειναι κι αυτο το ωραριο που εχειΣτα 2????Μα τι καλο μικρακι που εχω...!!!!:tongue::tongue::tongue:

εμενα μεχρι 5 μηνων καλα κοιμοτανε, οταν ξεκινησαν τα δοντια ξεκινησε και ο εφιαλτης. Ευχομαι να μην συμβει και σε σας κατι αναλογο

Νικο ειδα την παυλοβα και κολαστηκα, νηστευω κιολας! Καλο το αρνακι αλλα σαν το γλυκο ....

Φωτεινη περαστικα στη μικρη κι επιτελους ολοι παρεα. Θα χαρεις την οικογενεια σου και θα ξεκουραστεις και απο το πηγαινελα.

Στο σ/κ δεν μπορω να μπω γιατι ο μικρος δεν με αφηνει καθολου, αν ανοιξω υπολογιστη θα θελει να κατσει εκεινος ν ακουει τραγουδια, οταν κοιμαται κανω δουλειες οποτε χανομαι. Το σαββατο φαγαμε πατατες με αυγα και λουκανικα, εχτες μπιφτεκια και σημερα εχουμε φασολακια!

Την καλημερα μου σε ολες και ολους!!!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Επιστρέψαμε χτες το βραδάκι και τώρα, πρώτα ο Θεός, θα πάμε στο χωριό ξανά την Μεγάλη Πέμπτη. Τα ζουζούνια μου αλωνίζουν όλη μέρα και του μικρού ήδη κοκκίνισαν τα μάγουλα απότον ήλιο και το οξυγόνο!

Σήμερα τρώμε μακαρονάκια με κέτσαπ.

Νίκο χαίρομαι που είχες καλά νέα! Πάντα τέτοια!

Ricola καλές δημιουργίες με τα δωράκια του αντρούλη σου!

Νινάκι μου υποχώρησε γρήγορα ο πονοκέφαλος προχθές? Από σήμερα έχεις και παρεούλα την βαφτιστήρα σου οπότε πιοός σε πιάνει!!!!

Ελένη Αγγλία τελικά την γαριδομακαρονάδα την έκανες με ούζο?

Φωτεινούλα έχετε απαρτία τώρα ε??? Και έχεις και τα εύσημα για τις μαγειρικές σου δημιουργίες! Είδες τι κάνει το μαγειροπαρεάκι μας??? ;)

Το κατάλαβε και ο αντρούλης σου!!!! Είναι καλύτερα η μικρούλα σου? Για πόσο καιρό θα πίνει αντιβίωση?

Smurfita καλά ψώνια σε λαική και σούπερ μάρκετ!

Πολλές καλημέρες και στην υπόλοιπη παρεούλα μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα κ καλη βδομαδα παιδια!

Φωτεινη μου πολυ χαρηκα που τους ξετρελανες ολους με το χταποδακι σου! ευγε κοριτσακι!! Περαστικα κ στην μικρουλα! Αχ τι καλα μωρε που ειστε ολοι μαζι τωρα ! σε φαγαν οι δρομοι καημενο μου!!

Αγγελικη μου 3 μερουλες μεινανε κ βουρ ξανα για το χωριο!!! Αχ τι καλα μωρε τα απιδακια θα ξεδωσουν λιγο.Εμενα τα καημενα κλειστηκανε εδω εν αναμονη της γεννας της νυφης μου.... δεν μπορεις να φανταστεις ποσες τυψεις εχω... τα λυπαμαι τα καημενα... κ καλα να γεννησει αυτες τις μερες να κατσουν τουλαχιστον την βδομαδα μετα το Πασχα, αν παει μετα το Πασχα την χανουμε κ αυτη την βδομαδα. Κ το θεμα ειναι πως δεν το ξερουμε τουλαχιστον να πηγαιναν πανω χτες...πφφφφ τεσπα καλα να ειμαστε ...

Νικο τι κολασμενες πατατες με κρεατακι ειναι αυτα που βλεπουν τα μπιρμπιλωτα μου ματια??? λυποθυμαω τωρα!!!

Σμουρφιτα μου περιμενουμε νεα !!! Καλα ψωνια κοριτσακι!!

Νινακι ηρθε η βαφτιστηρα? ΠΩΠΩ φανταζομαι ενα σωρο πραγματα θα κανετε μαζι!! καλα να περασετε κοριτσακι!

Δεν θυμαμαι ποι αρωταγε για την γαριδομακαροναδα αν παει το ουζο.Εγω συνεχεια με ουζο την κανω κ μας αρεσει πολυ.Αν βαλεις λιγο δεν εχει εντονη γευση μονο αρωματακι!

Ρικολακι καλωριζικα!! Αχ αυτην την κουζινομηχανη χρονια την σκεφτομαι!!!

Ιωαννα μου κ εγω μια παο τα ιδια! Τα ΣΚ μπλεκω κ με τις δουλεις του σπιτιου, παμε κ με τα μικρα μεγαλυτερες βολτες κ ετσι δεν μπαινω καθολου!

Ωραια τα αυγα με τις πατατες!

Η Εβιρουλα μας λετε να εχει φτασει Ελλαδα?

Λοιπον στα δικα μου μαγειρικα τωρα.Το Σαββατο το μεσημερι εφτιαξα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο για φαγητο κ εφτιαξα κ το πρωι μωλις ξυπνησαμε τα λαζαρακια στα μικρα ( σταφιδοψωμακια στην ουσια ειναι) ετσι για να τηρουμε κ κανα εθιμο να μπαινουμε κ λιγο στο κλιμα των ημερων.Μετα το απογευμα εφτιαξα τα πασχαλινα μου κουλουρακια κ ενα χαλβα σιμιγδαλενιο.

Χτες πηγε ο αντρας μου να παρει λαυρακια γι ατο μεσημερι κ μου εφερε κ σουπιες που του αρεσουν.Ετσι εφτιαξα τις σουπιες με σπανακι για σημερα κ λιγο σπανακι που μου εμεινε το εκανα σπανακορυζο κ το εφαγαν μπαμπας κ γιος το βραδυ.Μετα εφτιαξα για χτες το μεσημερι βραστα λαχανικα κ ψαρια ψητα για μας κ ψαροσουπα για τα μικρα.

Για αυριο εχω βαλει να μουσκεψουν ρεβυθια κ αν προλαβω θα κανω κ ενα κεικ νηστισιμο.

Καλημερα κ καλη βδομαδα παιδια!

Καλή εβδομάδα Τζενάκι!

Αγγελικη μου 3 μερουλες μεινανε κ βουρ ξανα για το χωριο!!! Αχ τι καλα μωρε τα απιδακια θα ξεδωσουν λιγο.

Παιδί μου αν δεν νυχτώσει δεν μαζεύονται!!!! Εντάξει κοιμούνται και 2 ώρες το μεσημέρι να πάρουν δυνάμεις!!!!

Εμενα τα καημενα κλειστηκανε εδω εν αναμονη της γεννας της νυφης μου.... δεν μπορεις να φανταστεις ποσες τυψεις εχω... τα λυπαμαι τα καημενα... κ καλα να γεννησει αυτες τις μερες να κατσουν τουλαχιστον την βδομαδα μετα το Πασχα, αν παει μετα το Πασχα την χανουμε κ αυτη την βδομαδα. Κ το θεμα ειναι πως δεν το ξερουμε τουλαχιστον να πηγαιναν πανω χτες...πφφφφ τεσπα καλα να ειμαστε ...

Σε καταλαβαίνω κοριτσάκι! Του χρόνου όμως θα τα αποζημιώσεις!

Η Εβιρουλα μας λετε να εχει φτασει Ελλαδα?

Λογικά πρέπει να είναι εδώ! Θα χορταίνει αγκαλίτσες την κορούλα σου!

Μετα το απογευμα εφτιαξα τα πασχαλινα μου κουλουρακια κ ενα χαλβα σιμιγδαλενιο.

Και του χρόνου να είσαι καλά να ξαναφτιάξεις!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα Φωτεινη!!!Καλη εβδομαδα!!!!

Ειμαστε πλεον ολοι στο νησι. Θα σταματησω κι εγω τα πηγαινε-ελα.Τελεια!!Τωρα ειστε ολοι μαζι!!!Να περασετε υπεροχα!!!!

Για να μην ξεχαστω ξεκινω απο τη Ρικολα. Εγω θα σου προτεινα το παρακατω γλυκο. Ειναι πολυ ελαφρυ και δροσερο. Η ποσοτητα που γραφει η συνταγη ειναι για αρκετα ατομα.Σε ευχαριστω πολυ γι ατη συνταγη!!!Ναι ηθελα κατι δροσερο και ελαφρυ γιατι μετα απο τοσα λιπαρα και βαρυ φαγητο.....ειναι οτι πρεπει!!!!Κραταω τον ανανα που ειναι και δοκιμασμενο!!!!

Με γεια και τα καινουρια εργαλεια στην κουζινα. Παντα υπεροχες δημιουργιες με αυτα.Ευχαριστω πολυ!!!!!

Ειδες τι καλό μωρακι που εχεις και κοιμηθηκε τοσο νωρις 8ωρο; Η κορη μου ηταν βολικη στον υπνο. Ο μικρος οχι τοσο πολύ αλλα δεν φαγαμε και τρελλα ξενυχτια- δεν παραπονιεμαι.Δεν παραπονιεμαι καθολου!!!!

Λοιπον τα δικα μου νεα. Το Σαββατο που ηρθαμε ξεπαγωσαμε τα σουτζουκακια και φτιαξαμε και μακαρονια και φαγαμε. Χτες εφτιαξα το χταποδακι της Στρουμφιτας μας κι εχω να σας πω πως ειναι υπεροχο! Εγω επεμεινα να το φτιαξω ετσι γιατι τους ειχα ολους πανω απο το κεφαλι μου να στραβομουτσουνιαζουν που θα φανε κατι καινουριο αλλα οταν το δοκιμασαν ξετρελλαθηκαν κι ειπαν οτι το προτιμουν ετσι! Ο δε αντρας μου με ρωτουσε μετα "απο την παρεα στο ιντερνετ τη βρηκες τη συνταγη; Τελικα σου δινουν πολύ ωραιες συνταγες μπραβο". Το συνοδεψα με πατατες τηγανητες για να φαει κι η κορη μου. Για σημερα εφτιαξα αναμικτα λαχανικα (αρακα, φασολακια κλπ) με σαλτσουλα λαδερα ενεκα νηστειας. Λεω την Τεταρτη να φτιαξω και τα τσουρεκια μας.Τελεια τα φαγακια σας και χωρις ταλαιπωρια!!!

Η μικρη μου τελικα ειχε οστρακια. Την Παρασκευη την πηγα παιδιατρο, ξεκινησαμε αντιβιωση κι ετσι ταξιδεψαμε κανονικα (δεν θα αντεχε το νευρικο μου συστημα αλλη αναβολη παντως).Οστρακιααααα????Αχου μωρε το κακομοιρουλι!!!Περαστικα της!Ελπιζω να τη περναει ελαφρια και να μην βασανιζεται!!!!

Πολλα φιλια και απο μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...