Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Δεν σας λέω πολλά για να προλάβω κάποια μέσα να μου απαντήσει!! Νομίζω η smurfita είναι μέσα τώρα. Παιδιά δεν την παλεύω χωρίς γλυκό και θυμάμαι η Παύλοβα ήταν δροσιστική και ελαφριά. Καμιά δοκιμασμένη συνταγή γιατί δεν βρίσκω;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

κι εγω αυτη τη συνταγη κανω για τον κορμο ggeny! ευκολο και νοστιμο. Για σημερα εμεις εχουμε μοσχαρακι, δεν ξερω ομως αν ειναι λεμονατο ή κοκκινιστο γιατι το μαγειρευει η μαμα!:D

Κορίτσια γύρισα από σουπερ μόλις. Δεν πειράζει ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου πήρα από τη smurftita μας μια συνταγή και ψώνισα βάση αυτής. Κορίτισα το σπίτι ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΕΙ απο το ψητό αρνί στο φούρνο! Αφού αλήθεια σου σπάει την μύτη. Τώρα για την πάβλοβα θα σας βάλω φωτό μετά. Αυτό είναι το ψητό μου με πατατούλες λεμονάκι και πιπεριές καυτερές και μη που τις λατρεύω!

Να το ψητό μου πριν το βάλω

DSCN0275_zpsa3090405.jpg

κι εγω αυτη τη συνταγη κανω για τον κορμο ggeny! ευκολο και νοστιμο. Για σημερα εμεις εχουμε μοσχαρακι, δεν ξερω ομως αν ειναι λεμονατο ή κοκκινιστο γιατι το μαγειρευει η μαμα!:D

μμμμμ ΙΩΑΝΝΑ λεμονάτο πρέπει να ναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοο. Και αφού το κάνει και η μαμά ακόμα καλύτερα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

κορίτσια τα νέα που περίμενα ήρθαν και είμαι ανακουφισμένος πλέον γιατί είναι καλά γενικά. Ορίστε και τα σημερινά. Η παύλοβα βγήκε θεσπέσια (συγνώμη για τις εικόνες δεν ξέρω γιατί βγαίνουν τόσο μεγάλες :-( )

DSCN0279_zps0f723d27.jpg

DSCN0285_zpsdaffa126.jpg

Καλησπερα παρεακι!!!!!!

Για σημερα ειχαμε τορτελινι με κρεμα γαλακτος,μανιταρια και φρεσκο μαιντανο!!!!Επισης ειχα ενα βιταμ που θα εληγε σε λιγο και εκανα κεικ με συνταγη της Τζενης!Ειναι στο φουρνο και φουσκωνει!!!!

Παω να σας διαβασω και επανερχομαι(εκτος αν με αναζητησει ο μικρος)

ioanna81[/b];2299489]Καλημερα κοριτσια!!!

Καλημερα Νικο!!!γεια σου κοριτσι!!!!

Ευτυχως Παρασκευη σημερα! Λοιπον σκεφτηκα οτι λογω εορτων θα κανω ενα διαλειμμα απο τα προβληματα. Θα φροντισω να χαρω αυτες τις μερες και τα υπολοιπα τα σκεφτομαι μετα την Τριτη του Πασχα. Δικαιουμαι βρε παιδια να χαλαρωσω λιγο!Και πολυ καλα θα κανεις!!!Φυσικα και πρεπει να χαλαρωσεις!!!!

Smurfita με το καλο να ερθει το μωρακι σας! Αντε οπου να ναι θα το κρατας αγκαλια! Εγω να σου πω την αληθεια ηθελα να γεννησω, δεν αντεχα αλλο, βεβαια ειχα πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη οποτε η γεννα ηταν πραγματικα ανακουφιση. Εχω αρχισει να σκεφτομαι εντονα το 2ο παιδακι αλλα πρεπει να τακτοποιηθουν πολλα αλλα θεματα πρωτα, δεν μπορει να γινει ετσι απλα αλλα για να το σκεφτομαι σημαινει πως αρχιζει να με τρωει!Υπομονη..θα φτιαξουν τα πραγματα και οταν θα ειστε ετοιμη θ ακανετε και 2ο παιδακι!!!

Ρικολα εμενα κοιμηθηκε 8ωρο οταν εγινε περιπου 2 χρονων, περασαμε χοντρα ξενυχτια οποτε μια χαρα ειναι κι αυτο το ωραριο που εχειΣτα 2????Μα τι καλο μικρακι που εχω...!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Αχ Νινακι μου!!!!!!!!!Πολυ δυσκολο μπορω να φανταστω!!!Μην χανεις τις ελπιδες σου!!!!Θετικεη σκεψη,πιστη και αισιοδοξια!!!!Και αφου το θες τοσο πολυ θα ερθει...θα το δεις...εδω θα ειμαστε...θα δεις!!!! <3

Αγγελικουλα καλο ταξιδι να εχετε!!!Να περασετε τελεια!!!!

Τζενακι εγω τη νηστεια τη βλεπω καπως διαφορετικα...και για αυτο ευθυνεται η μανουλα(απο Ελβετια)Ειχαμε ενα δασκαλο στο δημοτικο που μας ελεγε ποσο σημαντικη ειναι η νηστεια κτλ...γυρισα σπιτι λοιπον και ειπα στη μητερα μου πως θα νηστεψω!Η καλυτερη μου εμενα..δε θα ετρωγα κρεας και δε θα επινα γαλα που δε τα ηθελα καθολου και με κυνηγουσε η μητερα μου!!!Και μου ειπε πως δεν υπαρχει ουσια στο να στερηθεις κατι που δε σου αρεσει....η νηστεια μας λοιπον ειναι να στερουμαστε κατι που μας αρεσει πολυ!!!Σαν παιδακι λοιπον "νηστευα" τη σοκολατα!Μεγαλωνοντας ηταν ολα τα γλυκα!!!Τα τελευταια χρονια ομως δεν "νηστευω¨ουτε αυτα!!!

Νικο συγχαρητηρια γι ατα καλα νεα!!!!μιαμ μιαμ μιαμ ....αμαν...μου τρεχουν τα σακια νυχτιτικο!!!!

Τη Κυριακη του Πασχα θα μαζευτουμε στο πατρικο μου οικογενεια και φιλοι!!!Ειπα στη μανουλα πως θα φτιαξω γλυκο και κατι για φαγητο!!!Για δωστε ιδεες!!!!!Για γλυκο σκεφτομουν κατι δροσερο... ξερει κανεις σας μια συνταγη με γιαουρτι σαντιγυ δαμασκηνα και δεν θυμαμαι τι αλλο...και κατι παρομοιο με ανανα....τρελαινομαι για αυτα και εχω χρονι ανα φαω και ποτε δεν ειχα τη συνταγη!!!!Ααααα και τη συνταγη για τα τσουρεκια σας, εχω μια που εκανα περσι και ειναι τις γιαγιας του αντρα μου...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξεχασα να σας πω ο καλος μου μου πηρε δωρο ενα μιξερ με καδο..πως λεγεται???πολυμιξερ?κουζινομηχανη....ειναι τελειο παντως!!!!Μου πηρε και χυτρααααα!!!!!!!

Αντε σας ζαλισα και παλι!!!!

Περιμενω ιδεες.... .συνταγες....

Πολλα πολλα φιλια!!!!!!!

ΚΑλο βραδυ!!!

Καλημέρα μαγειροπαρέα!

Υπέροχη μέρα σήμερα και με βλέπω στην αυλή σε λίγο να πίνουμε το καφεδάκι μας:tongue:...ελπίζω να μου περάσει και ο πονοκέφαλος που με ξύπνησε:(

ricola με γεια τα καινούργια σου! άντε να τα εγκαινιάσεις... σου έχω μία φανταστική συνταγή για δροσερό γλυκό με ανανά, εντυπωσιακή και νόστιμη... θα στην γράψω μόλις την βρω... την έχω κάνει πολλές φορές!

Αγγελική καλό δρόμο σήμερα!

Νίκο αυτή είναι η πάβλοβα? με σαντιγί είναι ή κρέμα? ωραίο φαίνεται:D και ο πατατούλες όμως με το κρέας λαχταριστές! τρέχουν τα σάλια μου! με ποιό πρόγραμμα βάζεις τις φωτογραφίες? σε ρωτάω γιατί εγώ χρησιμοποιούσα το imageshack, αλλά τώρα θέλει συνδρομή.

Χτες έκανα παγωτό βανίλια και μόκα... θα το εγκαινιάσουμε σήμερα το απόγευμα... επίσης θα κάνω τσουρέκια νηστίσιμα της Αργυρούς, δοκιμασμένα και πολύ πετυχημένα... ξέχασα να πάρω μαγιά, αλλιώς θα τα είχα κάνει κιόλας!.. το μεσημέρι θα φάμε στης πεθεράς μου;) μπρίζολες... αυτό που ανυπομονώ όμως περισσότερο είναι η Δευτέρα, που θα έχω σπίτι την βαπτιστήρα μου για 2 μέρες:P.. έχω διάφορα στο μυαλό μου να κάνουμε, ελπίζω μόνο να έχει καλό καιρό.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Καλημέρα μαγειροπαρέα!

Καλημερα Νινακι!!!!!!

Υπέροχη μέρα σήμερα και με βλέπω στην αυλή σε λίγο να πίνουμε το καφεδάκι μας:tongue:...ελπίζω να μου περάσει και ο πονοκέφαλος που με ξύπνησε:(ελπιζω να φυγει με τον καφε ο πονοκεφαλος!!!Οντως τελεια μερα για εξωωωωω!!!

ricola με γεια τα καινούργια σου! άντε να τα εγκαινιάσειςΕυχαριστω...ηδη εκανα ενα κεκακι!!!!... σου έχω μία φανταστική συνταγή για δροσερό γλυκό με ανανά, εντυπωσιακή και νόστιμη... θα στην γράψω μόλις την βρω... την έχω κάνει πολλές φορές!Τελεια θα περιμενω!!

Νίκο αυτή είναι η πάβλοβα? με σαντιγί είναι ή κρέμα?Εγω την παβλοβα την ξερω με μαρεγκα και σαντιγυ απο πανω...μιαμ...μιαμ!!!!

ωραίο φαίνεται:D και ο πατατούλες όμως με το κρέας λαχταριστές! τρέχουν τα σάλια μου! με ποιό πρόγραμμα βάζεις τις φωτογραφίες? σε ρωτάω γιατί εγώ χρησιμοποιούσα το imageshack, αλλά τώρα θέλει συνδρομή.

Χτες έκανα παγωτό βανίλια και μόκα... θα το εγκαινιάσουμε σήμερα το απόγευμα... ΜΟΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...αχ ποσο μου αρεσει!!!!Ποια συνταγη κανεις?Με παγωτομηχανη??

επίσης θα κάνω τσουρέκια νηστίσιμα της Αργυρούς, δοκιμασμένα και πολύ πετυχημένα... ξέχασα να πάρω μαγιά, αλλιώς θα τα είχα κάνει κιόλας!..χεχεχε και εγω θια κανω με τα καινουρια μου εργαλεια!!!!!

το μεσημέρι θα φάμε στης πεθεράς μου;) μπρίζολες... αυτό που ανυπομονώ όμως περισσότερο είναι η Δευτέρα, που θα έχω σπίτι την βαπτιστήρα μου για 2 μέρες:P.. έχω διάφορα στο μυαλό μου να κάνουμε, ελπίζω μόνο να έχει καλό καιρό.Τι καλα!!!2 μερες με τη μικρη!!!Να περασετε υπεροχα!!!

Καλό Σαββατοκύριακο

Πολλα πολλα φιλια Νινακι μου!!!!

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε? Εγω αντι να κανω καμμια δουλεια η ανεπροκοπη μιας και ο μπεμπης κοιμαται, καθομαι και αλωνιζω στο ιντερνετ!

Λοιπον εμεις χτες φαγαμε βοδινο βραστο με πιλαφι πολυ νοστιμο...και σουτζουκακια! (Η μαμα μαγειρεψε).Το βραδυ ειπα να μαζευτω και εφτιαξα μια σουπιτσα με κυβο κνορ που ειναι ελαφρια και βοηθαει να χεις γαλα..

Σημερα θα φαμε μπριζολες και πατατες στο φουρνο και αυριο λεω να κανω καμμια γαριδομακαροναδα! Λετε να τολμησω να την κανω με ουζο αντι για κρασι? Το λεω επειδη δεν ειμαι φαν του ουζου, ποσο εντονη ειναι η μυρωδια στο φαγητο? Αν ειναι λιγακι την παλευω, αν ειναι πολυ εντονη προτιμω να σβησω τις γαριδες με κρασι:P

Τζενη ευχαριστω για τη συνταγη του κορμου! Ρε παιδια σε σας ηλιος και καλος καιρος σημερα και σε μας συννεφια? α δε παιζω!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...