Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Νίκο μην αγχώνεσαι με το φαγητό των παιδιών. Πρωινό, δεκατιανό και μεσημεριανό τρώνε? Πίνουν γάλα το βράδυ? Αν ναι μπορεί να μην έχουν ανάγκη να φάνε και το απόγευμα κάτι.

Τώρα από εκεί και πέρα μπορείς να τους δώσεις κάποιο φρούτο, ένα τοστάκι. Μπορείς να τους κόβεις φραουλίτσες και να τους στοίβεις και ένα πορτοκάλι και να το ρίχνεις στο μπολάκι με τις φράουλες. Μπορείς να τους αγοράσεις παιδικά γιαουρτάκια.

Αν μου έρθει κάτι άλλο θα σου πω...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα νόστιμη παρέα!!!

Τελικά έβρεξε! Ήταν όντως αναποφάσιστος ο καιρός σήμερα, αλλά κατέληξε! :tongue:

Φωτεινή καλό ταξίδι να έχεις!!! Με το καλό! Τη βροχή πάντως δεν τη γλυτώνεις...

Τζένη ωραίο φαγάκι και ακόμη ωραιτότερο γλυκάκι! Μια ερώτηση, έβαλες αυγό; Ρωτάω γιατί έχω δει συνταγές που δεν έχουν κι άλλες που βάζουν μέσα ωμό αυγό. Κάντε τη βόλτα σας σήμερα, περάστε έτσι λίγο χρόνο μαζί και μακριά από τη θεία και θα δεις ότι μετά όλα θα είναι καλύτερα!

Ιωάννα μου δύσκολες καταστάσεις βρε κορίτσι μου και συνεννόηση μηδέν! Με τη ΔΕΗ μπορείς να κάνεις κάποιον διακανονισμό; ή να την πληρώσεις μέσω κάρτας ώστε να τη σπάσεις σε δόσεις; Λατρεμένο φαγητό τα μακαρόνια με κιμά! Τέλεια και η ιδέα του έτοιμου κομμένου και μαριναρισμένου γύρου! Λες να θες και 2ο παιδάκι και να μην το ξέρεις;;; Εκτός απροόπτου περιμένουμε τη μικρούλα μας έως 22 Μαΐου, και τώρα σκέφτομαι μακάρι να μπορούσα να την κρατήσω κι άλλο! Δεν ξέρω...είναι λογικό;;;

Αγγελική βλέπω ταύτιση απόψεων με την Ιωάννα για το φαγητό! Πάει πέρασε και η Πέμπτη, μια μερούλα έμεινε!!!

Νίνα καλησπέρα! Μακάρι να αισθανθείς σύντομα καλά και να ανέβεις ψυχολογικά! Φιλιά και από εμένα!!!

Ρίκολα καλησπέρα!!! 8ωρο ύπνου ο μικρός;;; Μπράβο!!! Λογικά ξεκουράστηκες κι εσύ! Όσο περνάει ο καιρός και ζεσταίνει τόσο περισσότερες βόλτες θα κάνετε και φυσικά καλά κάνεις και σκέφτεσαι έτσι το θέμα του θηλασμού! Κι εσύ συνταγή με μακαρόνια;;; Απαπαπα!!! Θα φτιάξω αύριο, είχατε δεν είχατε μου την ανοίξατε την όρεξη!:D:D:D:D

Ελένη μην ανησυχείς, συνήθως ούτε και σε εμάς μένει φαγητό για την άλλη μέρα! Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή την εβδομάδα έγινε έτσι. Η αλήθεια είναι ότι με βόλεψε για όσο κράτησε αυτό το θαύμα!:rolleyes:

Σήμερα βγήκαμε για περπάτημα το πρωί (ευτυχώς δεν είχε βρέξει ακόμη) και για φαγητό έκανε απλές και ταπεινές μπάμιες. Ήταν όμως νόστιμες κι ευτυχώς αρέσουν και στον καλό μου. Όσο για το αν θα είναι χαζομπαμπάς... το δηλώνει από τώρα!!! και με περηφάνια μάλιστα!!! Έχει φτιάξει και ολόκληρο πρόγραμμα στο μυαλό του σχετικά με το τι θα κάνει, που θα πηγαίνει, τι θα της φοράει, πως θα την κρατάει κλπ κλπ, κάθε μέρα μου λέει και κάτι καινούριο!:D

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Νινακι μου τώρα το είδα. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Τζενη μαγκιααα! Πολύ μου άρεσε το φαγητό σου δίχως όνομα και μάλιστα το "έκλεψα" και θα το κάνω μέσα στην βδομάδα!!:mrgreen: Μήπως να το βαφτισεις; Εγώ πάντως το λέω "genyfood" :D

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ περαστικά σας!!!

ZIU καλωσήρθες!! άντε να μάθουμε και τις δικές σου μαγειροπεριπέτειες!! :-D:-D:-D

ΑΓΓΕΛΙΚΗ χαχα πέρασες καλά Γιάννενα και τώρα πηξιμο ε; :(

πωπω smurfita μου σουβλάκια ακούω λεμόνι μουστάρδες ακούω...γιατί με ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣΣΣΣ :( Και σε αυτό το σημέιο ομολογώ...

κορίτσια ξεκινάω δίαιταααααααααα :(:(:( Τις τελευταίες μέρες λόγω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑΣ τρωω σαν τρελός...σήμερα το πρωί διαπίστωσα ότι είχα πονάκια στην καρδιά, μπορεί να νευρόπονοι απλά αλλά επειδή έχουμε κακό οικογενειακό ιστορικό οι άνδρες της οικογένειας είπα να σταματήσω λίγο τα γλυκά τουλάχιστον (βούτυρα πολλά κτλ.)

Σήμερα έκανα μια ομελέτιτσα γιατί είμαι σε πολύ παράξενη διάθεση. Έχω βγάλει αρνάκι για αύριο γιατί πραγματικά μου λειψε με πατατούλες και λίγο κρασάκι...και είπα όπως και να χει να το κάνω. Για σήμερα δεν έχει γλυκο :(

Καλησπέρα Νίκο!!!

Δεν σε βασανίζω καλέ μου! Στην τελική λάιτ ήταν τα σουβλάκια! Αυτό με τα πονάκια που λες μου θυμίζει τον άντρα μου. Συνήθως τα έχει όταν κάτι τον βασανίζει, όταν περνάνε περίεργες σκέψεις απ'το μυαλό του, γενικά όταν είναι σε μια περίεργη κατάσταση. Καλά θα κάνεις όπως κι αν έχει να το προσέξεις και απλά πρόσεξε και τη διατροφή σου για ένα διάστημα. Τρώγωντας χαζά και μηχανικά δεν κάνεις καλό. Η ομελέτα είναι πολύ νόστιμη και ειδικά αν βάλεις και λαχανικά μέσα γίνεται πολύ πλούσια. Επίσης για να αποφύγεις τα πολλά λάδια μπορείς να την κάνεις φούρνου. Προσωπικά πιστεύω ότι γίνεται πιο χορταστική!

Ωραίο το αρνάκι για αυριο (εορταστικό φαγητό!)! Δεν ξέρω πως το κάνεις, αλλά σου προτείνω αν μπορείς μη βάλεις βούτυρο για να ψηθεί κι αν φοβάσαι μήπως σου στεγνώσει το κρέας, την πρώτη ώρα του ψησίματος βάλε από πάνω λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο, έτσι κρατάει τα ζουμάκια του και ψήνεται και μετά αφαιρείς τη λαδόκολλα και το αλουμινόχαρτο και το αφήνεις να πάρει χρώμα.

τζενάκι μου όχι ακόμα και φοβάμαι δεν θα χω τα νέα που θέλω. Κορίτσια είμαι τόσο νευρικός. Δεν θέλω να τσακώνομαι (γιατί γίνομαι γκρινιάρης) αλλά ούτε να φάω γλυκά μπορώ οπότε δεν πάω στην κουζίνα μου. Να ζωγραφίσω δεν μπορώ γιατί με την νευρικότητα πο έχω δεν μπορώ να τραβήξω γραμμή. Βρέχει εδώ οπότε κήπος γιοκ. Είμαι λίγο σαν ζόμπι αυτές τις μέρες. Μάλλον θα δω λίγο μπομπ σφουγγαράκη θα πιω και καμιά σοκολάτα να ηρεμήσω. Κορίτσια για πείτε μου κάτι. Με τουτα και με κείνα διαπίστωσα ότι τα παιδιά το απόγευμα δεν πολυτρώνε και δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλω να κάνω ένα "σνακ" κάτι να τριμπολογάνε όσο παίζουνε το απόγευμα (όλο αυγό τους δίνω το απόγευμα δεν θέλω άλλο). Τους έκανα τραχανα, χυλοπιτίτσες, πιτσάκια δεν τρώνε τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Για τα μικρά σου έχω να προτείνω φρουτοχυμό! Μιρκή ξετρελαινόμουν όταν μου το έφτιαχνε η μαμά μου ως απογευματινό σνακ. Έβαζε στο μούλτι ή στο μπλέντερ ότι φρούτα είχαμε και τα έκανε μια παχύρρευστη κρέμα αφήνοντας και μικρά κομματάκια φρούτων μέσα. Δεν είχα καλύτερο πραγματικά! Αφού και τώρα ακόμη το κάνω και το καταχαίρομαι!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Αγγελικη να σαι καλα που με σκεφτοσουνα!

Μια χαρα ειναι ο μικρος φτου φτου, κ εμεις αν και περασαμε κατι ιωσεις οικογενειακως ειμαστε καλα...ο μικρος εχει αρχισει τα γελακια κ οπως καταλαβαινεις με ξετρελλαινει!

Εσεις ολα καλα? Διαβαζα παλιοτερα ποστς χτες με καποια παλιοτερα μελη που δε μπαινουν πλεον και μελαγχολησα λιγο...εξαφανιστηκε η Λοβ, η Ζωπυρον, η Φεφη, η Φουμπι, η Δωρα, καποιες για σοβαρους λογους βεβαια. Εσυ και η Εβιρι σταθερη αξια στο μαγειροκαφε!

Στα μαγειρικα μας νεα, χτες το βραδυ εκανα υγιεινοτατη διατροφη, τηγανησα λουκανικο αβγο και ζαμπον και τα συνοδευσα με ποπ κορν:?:? Ουτε εγκυος δεν εκανα τετοιες βλακειες! Σημερα φαγαμε μοσχαρακι κοκκινιστο με αρακα λουκουμι!

Eleni

bd5c7983f7.png

Αγγελικη να σαι καλα που με σκεφτοσουνα!

Μια χαρα ειναι ο μικρος φτου φτου, κ εμεις αν και περασαμε κατι ιωσεις οικογενειακως ειμαστε καλα...ο μικρος εχει αρχισει τα γελακια κ οπως καταλαβαινεις με ξετρελλαινει!

Που να αρχίσει να σου μιλάει! Και να σου κάνει αγκαλιές! Εκεί να δεις λιώσιμο!!!

Εσεις ολα καλα? Διαβαζα παλιοτερα ποστς χτες με καποια παλιοτερα μελη που δε μπαινουν πλεον και μελαγχολησα λιγο...εξαφανιστηκε η Λοβ, η Ζωπυρον, η Φεφη, η Φουμπι, η Δωρα, καποιες για σοβαρους λογους βεβαια. Εσυ και η Εβιρι σταθερη αξια στο μαγειροκαφε!

Όντως δεν γράφουν πολλές κοπέλες από τα παλιά. Αλλά όπως βλέπεις η παρέα ανανεώνεται!

Στα μαγειρικα μας νεα, χτες το βραδυ εκανα υγιεινοτατη διατροφη, τηγανησα λουκανικο αβγο και ζαμπον και τα συνοδευσα με ποπ κορν:?:? Ουτε εγκυος δεν εκανα τετοιες βλακειες! Σημερα φαγαμε μοσχαρακι κοκκινιστο με αρακα λουκουμι!

Σε καταλαβαίνω! Κι εγώ τρώω κάτι φλασιές και τρώω σαβουρίτσες αλλά χρειάζονται κι αυτές!!!:tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!

Γεια σου Ελενη!!!Welcome back λοιπον!!!

Τι κανετε?

Ρικολα αυτο με το δημοσιο θηλασμο εχω αρχισει να το σκεφτομαι και εγω...αν πεινασει ο μικρος θα τον θηλασω εξω παντα καλυμμενη με μια εσαρπα βεβαια για να μη φαινεται κατι..το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να πας σ ενα σημειο θηλασμου δλδ σε ενα καταστημα που εχει απεξω το στικερ εκει μπορεις να θηλασεις ανετα και συνηθως δεν εχει και πολλους αντρες σε τετοια καταστηματα γτ ειναι κυριως βρεφικα και παιδικα ειδη κλπ.

Μια εσαρπα να σκεπαζομαστε...καλη ιδεα!!!Οσο για τα δωματια θηλασμου δεν νομιζω οτι υπαρχουν...μονο σε ενα καταστημα με βρεφικα-παιδικα μονο εχω δει...σε κανενα αλλο ομως!!!

QUOTE]

αχχχχ πανω κατω στην ιδια φαση ειμαστε και εμεις..ποσο σε καταλαβαινω!!!![/color]

Στα μαγειρικα μας νεα, χτες το βραδυ εκανα υγιεινοτατη διατροφη, τηγανησα λουκανικο αβγο και ζαμπον και τα συνοδευσα με ποπ κορν:?:? Ουτε εγκυος δεν εκανα τετοιες βλακειες! Σημερα φαγαμε μοσχαρακι κοκκινιστο με αρακα λουκουμιΑχχχχ και εγω παλευω να ελεγχω λιγο τη διατροφη μου...αλλα τζιφος....100φορες χειροτερα απο την εγκυμοσυνη εγω..και αυτη η πεινα οσο παει και χειροτερευει!!!

Νικο καλησπερα!!ΕΙμαι σιγουρη πως απο την αγωνια ειναι ολα!!Βεβαια δεν ειναι κακο να τσεκαρεις και λιγο τα λιπαρα..καλο θα σου κανει!!!Οσο για τα πιτσιρικια φρουτακια,σπιτικο κεκακι,σπιτικα κουλουρακια,γαλα με δημητριακα..γιαουρτακια....

Σμουρφιτακι οντως ξεκουραστηκα αλλα το 8ωρο του ξεκινησε στις 21:15 και δεν μπορω να κοιμηθω τοσο νωρις οση νυστα και αν εχω...

Καλημερα κοριτσια!!!

Καλημερα Νικο!!!

Ευτυχως Παρασκευη σημερα! Λοιπον σκεφτηκα οτι λογω εορτων θα κανω ενα διαλειμμα απο τα προβληματα. Θα φροντισω να χαρω αυτες τις μερες και τα υπολοιπα τα σκεφτομαι μετα την Τριτη του Πασχα. Δικαιουμαι βρε παιδια να χαλαρωσω λιγο!

Smurfita με το καλο να ερθει το μωρακι σας! Αντε οπου να ναι θα το κρατας αγκαλια! Εγω να σου πω την αληθεια ηθελα να γεννησω, δεν αντεχα αλλο, βεβαια ειχα πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη οποτε η γεννα ηταν πραγματικα ανακουφιση. Εχω αρχισει να σκεφτομαι εντονα το 2ο παιδακι αλλα πρεπει να τακτοποιηθουν πολλα αλλα θεματα πρωτα, δεν μπορει να γινει ετσι απλα αλλα για να το σκεφτομαι σημαινει πως αρχιζει να με τρωει!

Ρικολα εμενα κοιμηθηκε 8ωρο οταν εγινε περιπου 2 χρονων, περασαμε χοντρα ξενυχτια οποτε μια χαρα ειναι κι αυτο το ωραριο που εχει

Νικο καλυτερα να προσεξεις τη διατροφη σου γιατι εισαι και πολυ νεος ακομα, σιγουρα μονο καλο θα σου κανει. Οι πρωτες μερες ειναι λιγο δυσκολες μετα θα συνηθισεις. Θα σε στηριξουμε κι εμεις απο δω! Εγω γι απογευματινο του δινω γιαουρτακι, τοστ, κουλουρακια αναλογα τα κεφια του.

Νινα ελπιζω να εισαι λιγο καλυτερα!!!

Αγγελικη, Εβιρι, Τζενη ειστε καλα?

Αχ αχ ξεχναω καποια?

Φωτεινη σημερα ταξιδευεις? Ευτυχως εχει καλο καιρο σημερα, λιγη δροσουλα αλλα ωραιο ηλιο. Ελπιζω να κανει και το σ/κ καλο καιρο να μην σε τρωει η βροχη!

Καλημέρα!!

Παρασκευή σήμερα και από τώρα ονειρεύομαι που θα κοιμηθώ λίγο παραπάνω αύριο:P... ο καιρός καλός φαίνεται...ελπίζω να κρατήσει έτσι!

EleniAgglia να σου ζήσει το μωράκι σου! καλώς επανήλθες! τις βλακείες τις κάνουμε όλοι λίγο πολύ... πρέπει να ξεφεύγουμε κάπου κάπου:P

Smurfita τι όμορφα που σχεδιάζει ο καλός σου τι θα κάνει με την κόρη του:P... πολύ μου άρεσε! και μένα χτες μου έλεγε ότι όταν με το καλό κάνουμε μωρό, δεν θα το βλέπω πολύ εγώ... θα ασχολείτε συνέχεια και δεν θα μου το δίνει...χα χα χα... ήθελε να με ανεβάσει και λίγο ψυχολογικά, γιατί με έχει ρίξει λίγο το θέμα αυτό... ήταν και πριν λίγες μέρες 2 χρόνια που χάσαμε τα δίδυμα και καταλαβαίνεις;)... είναι και ένας από τους λόγους που είμαι πεσμένη...

NIKOSXRISTINA όσο αφορά αυτό με τα γλυκά, μπορείς να κάνεις πιο υγιεινά γλυκά, ώστε να μη τα στερείσαι... δοκίμασε κέικ με ελαιόλαδο, μαρμελάδες, κ.τ.λ. για τα παιδιά, δεν είμαι αρμόδια να σου πώ, αλλά οι ιδέες της Αγγελικής και της ricola μου φαίνονται μία χαρά!

Ιωάννα πολύ καλή ιδέα το διάλλειμα! να το κάνεις! μιά ζωή την έχουμε βρε παιδί μου!

Σήμερα μάλλον δεν θα μαγειρέψω... λέγαμε να φάμε έξω, αλλά εξαρτάται τί ώρα θα γυρίσει από τη δουλειά ο καλός μου... αν αλλάξει κάτι, το πολύ πολύ κάνω μία μακαρονάδα και μία σαλάτα και ξεμπέρδεψα!

Την καλημέρα σε όλους τους υπόλοιπους!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!`

Ξημέρωσε μία ηλιόλουστη Παρασκευή και η επικείμενη αναχώρηση για το χωριό το απόγευμα μου έχει φτιάξει εντελώς την διάθεση! Κουράστηκα βέβαια λίγο χτες με το να φτιάχνω σακ βουαγιάζ και να σιδερώνω τα τελευταία ρούχα των παιδιών που θα πάρουν μαζί τους αλλά χαλάλι!

Σήμερα τα παιδιά θα φάνε κάτι πρόχειρο, μάλλον αυγά με πατατούλες τηγανητές. Θα το αναλάβει η γιαγιά τους!

Καλημερα κοριτσια!!!

Καλημέρα Ιωαννάκι!

Ευτυχως Παρασκευη σημερα! Λοιπον σκεφτηκα οτι λογω εορτων θα κανω ενα διαλειμμα απο τα προβληματα. Θα φροντισω να χαρω αυτες τις μερες και τα υπολοιπα τα σκεφτομαι μετα την Τριτη του Πασχα. Δικαιουμαι βρε παιδια να χαλαρωσω λιγο!

Συμφωνώ απόλυτα με την άπόφαση που πήρες!!! Φυσικά και το δικαιούσαι!!!

Καλημέρα!!

Καλημέρα Νινάκι!

Παρασκευή σήμερα και από τώρα ονειρεύομαι που θα κοιμηθώ λίγο παραπάνω αύριο:P... ο καιρός καλός φαίνεται...ελπίζω να κρατήσει έτσι!

μακάρι!!!

Σήμερα μάλλον δεν θα μαγειρέψω... λέγαμε να φάμε έξω, αλλά εξαρτάται τί ώρα θα γυρίσει από τη δουλειά ο καλός μου... αν αλλάξει κάτι, το πολύ πολύ κάνω μία μακαρονάδα και μία σαλάτα και ξεμπέρδεψα!

Εύχομαι να μην αργήσει ο ΄καλός σου και να απολαύσετε το μεσημεριανό σας έξω! Είναι τόσο ωραίος ο καιρός!

Την καλημέρα σε όλους τους υπόλοιπους!

:):):):):)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Πολλες πολεες καλημερες!!

Ιωαννακι μου πολυ χαιρομαι που σε διαβαζω με αλλαγμενη διαθεση!!! Μπραβι πολυ καλα θα κανεις κ θα κατεβασεις ρολα απο τα προβληματα της καθημερινοτητας εστω κ για λιγο, σου χρειαζεται!!

Αγγελικη κ Φωτεινη καλο ταξιδι !!!!

Νικο χαλαρωσε λιγο ε? γιατι το αγχος δεν κανει καλο πουθενα!! Με το να αγχωσνεσαι δεν λυνεται κανενα προβλημα !! καλα θα κανεις να προσεξεις την διατροφη σου γιατι παιζει κ αυτο μεγαλο ρολο.

Ελενη καλως ηρθες κ παλι!

Τον κορμο τον εφτιαξα με μια μειξη συνταγων απο το ιντερνετ κ βγηκε πολυ ωραιος.

Σου γραφω κ την συνταγη

1 κυπελακι βιταμ (250 γρ) λειωμενο

50 γρ κακαο

1 κουπα ζαχαρη αχνη

λιγο κονιακ ( εγω εβαλα 1,5 κουταλια της σουπας)

2 καψουλιτσες βανιλια

1,5 πακετο μπισκοτα μιραντα.

λειωνεις το βιταμ σε χαμηλη φωτια κ μετα ριχνεις μετα το κακαο την αχνη τις βανιλιες κ το κονιακ και ανακατευεις καλα.Εντομεταξυ εχεις κοψει με τα χερια σου σε κομματια τα μπισκοτα μεσα σε μια λεκανη.Ανακατευεις τα μπισκοτα με το μειγμα του βιταμ με τα διαφορα.Μετα βαζεις σε μια μακροστενη φορμα λαδοκολα κ βαζεις μεσα το μειγμα.Παγωνεις στο ψυγειο κ ετοιμο.

Εγω ειχα στο ψυγειο σοκολατα που ειχαν φερει στα μικρα απο λαγουδακι πασχανινο κ οταν κρυωσε ο κορμος 3-4 ωρες ελειωσα σοκολατα με λιγο γαλα κ αφου κρυωσε το εριξα απο πανω κ εγινε πολυ ωραιο.

Μπορεις να βαλεις κ ξηρο καρπο μεσα.Εγω ειχα σκοπο να βαλω καρυδια αλλα το ξεχασα..

Σμουρφιτακι χωρις ωμο αυγο, δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω στα παιδια με τιποτα,καλα ουτε εμεις δεν τρωμε.

Νινακι καλα να περασετε στην βολτιτσα με τον συζυγο!! κ εγω αυτο σκεφτηκα το πρωι οτι αυριο θα μπορεσω να κοιμηθω εστω κ μιση ωρα παραπανω!

Οσο αφορα το θεμα μωρου σε καταλαβαινω οτι σε στεναχωρει αλλα ειμαι σιγουρη πως θα ερθει κ μαλιστα γρηγορα κ θα ξετρελανει ολους!!

Νικο για απογευματινο εγω συνηθως φρουτα δινω η γιαουρτι.Καμια φορα ο μεγηαλος μπορει να φαει κ τοστ η κανα μπισκοτακι-κουλουρακι.

Εβιρακι εσεις ποτε ερχεστε Ελλαδα?

Ρικολακι κ εγω τα επαιρνα απο μωρα κ βγαιναμε εξω καλα κανεις.Εμενα με βολευε κ το αυτοκινητο πηγαινα για λιγο θλαζα κ γυριζα παλι εκει που ειμασταν.Διαφορετικα αν ειμασταν σε σπιτι πηγαινα σε ενα δωματιο κ ολα οκ.Τωρα αν εισαι εξω σε παρκο κλπ μια ζακετουλα η εσαρπα κανει μια χαρα την δουλεια της!

Στα μαγειρικα μας τωρα απλες κ ταπεινες φακουλες για σημερα!

Θα νηστεψετε απο Δευτερα? Εγω ελεγα να νηστεψουμε. Γι ανα δουμε μπας κ καταφερω να κανω κανα νηστησιμο κεικ κ κουλουρακι το ΣΚ...

Πολλες πολεες καλημερες!!

Πολλές καλημέρες και σε σένα Τζενάκι!

Αγγελικη κ Φωτεινη καλο ταξιδι !!!!

Ευχαριστώ!

Τον κορμο τον εφτιαξα με μια μειξη συνταγων απο το ιντερνετ κ βγηκε πολυ ωραιος.

Σου γραφω κ την συνταγη

1 κυπελακι βιταμ (250 γρ) λειωμενο

50 γρ κακαο

1 κουπα ζαχαρη αχνη

λιγο κονιακ ( εγω εβαλα 1,5 κουταλια της σουπας)

2 καψουλιτσες βανιλια

1,5 πακετο μπισκοτα μιραντα.

λειωνεις το βιταμ σε χαμηλη φωτια κ μετα ριχνεις μετα το κακαο την αχνη τις βανιλιες κ το κονιακ και ανακατευεις καλα.Εντομεταξυ εχεις κοψει με τα χερια σου σε κομματια τα μπισκοτα μεσα σε μια λεκανη.Ανακατευεις τα μπισκοτα με το μειγμα του βιταμ με τα διαφορα.Μετα βαζεις σε μια μακροστενη φορμα λαδοκολα κ βαζεις μεσα το μειγμα.Παγωνεις στο ψυγειο κ ετοιμο.

Εγω ειχα στο ψυγειο σοκολατα που ειχαν φερει στα μικρα απο λαγουδακι πασχανινο κ οταν κρυωσε ο κορμος 3-4 ωρες ελειωσα σοκολατα με λιγο γαλα κ αφου κρυωσε το εριξα απο πανω κ εγινε πολυ ωραιο.

Μπορεις να βαλεις κ ξηρο καρπο μεσα.Εγω ειχα σκοπο να βαλω καρυδια αλλα το ξεχασα..

Μμμμ! Ένα γλυκό που έφτιαχνε η μαμά μου όταν είμασταν μικρά και το τσακίζαμε! Θα ξεκινήσω να το κάνω κι ε΄γω!

Θα νηστεψετε απο Δευτερα? Εγω ελεγα να νηστεψουμε. Γι ανα δουμε μπας κ καταφερω να κανω κανα νηστησιμο κεικ κ κουλουρακι το ΣΚ...

Θα νηστέψω όλη την εβδομάδα. Τα παιδιά θα τα νηστέψω όλη την εβδομάδα από κρέας και ανάλογα πότε θα κοινωνήσουν την προηγούμενη θα νηστέψουν και τα τυροκομικά.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

εγω τα παιδια μονο απο το κρεας θα τα νηστεψω. Ο μικρος ειδικα δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει χωρις γαλα κ γιαουρτι. Μονο το πρωι προν κοινωνησει δεν του δινω τιποτα.Εμεις επειδη δουλευω την πεμπτη αναγκαστικα θα παμε το Σαββατο με τους πολλους να κοινωνησουν.

Πολλές γλυκιές και ηλιόλουστες καλημέρες και από εμένα!!!

Αγγελική έφτασε η μέρα!!! Καλό ταξίδι να έχετε και καλά να περάσετε!!!

Ιωάννα χάρηκα πάρα πολύ που διάβασα ότι θα σταματήσεις να σκοτίζεσαι τόσο πολύ. Έχεις κάθε δικαίωμα να χαλαρώσεις και να χαρείς αυτές τις μέρες! Φρόντισε λοιπόν να ηρεμήσεις, να τις απολαύσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!!! Σε ό,τι αφορά το 2ο παιδάκι αφού το σκέφτεσαι σημαίνει ότι το θέλεις οπότε μόλις στρώσουν τα πράγματα κι αισθάνεστε έτοιμοι προσπαθήστε το!

Νίνα μου σε καταλαβαίνω καλή μου...είμαι όμως σίγουρη ότι σύντομα θα έρθει ένα μωρό στη ζωή σας και θα είστε τρελοί και παλαβοί μαζί του. Συνεχίστε να κάνετε όνειρα και όλα θα γίνουν! Μακάρι ο άντρας σου να γυρίσει νωρίς και να απολαύσετε το μεσημεριανό σας! Φαίνεται ότι θα έχει όμορφη και καλή μέρα οπότε λογικά θα περάσετε πολύ πολύ όμορφα!

Τζένη μου πολύ ωραία κι εύκολη η συνταγή του κορμού! Σε ρώτησα για το αυγό γιατί κι εγώ δεν το μπορώ με τίποτα! Υπό άλλες συνθήκες θα νηστεύαμε όλη τη Μεγαλη Εβδομάδα, τώρα όμως εγώ θα δυσκολευτώ να το κάνω, ο καλός μου δεν ξέρω ακόμη τι έχει αποφασίσει. Λογικά σήμερα θα μου πει για να κάνουμε και τον απαιτούμενο ανεφοδιασμό.

Πάντως για σήμερα μου έχει παραγγείλει τραχανά αν κι εμένα μου φαίνεται ότι κάνει πολύ ζέστη για τέτοιο φαγάκι. Έχω και πιπεριές στο ψυγείο, οπότε θα πάω να τις γεμίσω με τυράκια και θα τις βάλω στο φούρνο να τις έχουμε για συνοδευτικό σε ό,τι φτιάξουμε είτε μεσημέρι είτε βράδυ.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...